brak logo

Vistra Corporate Services Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Vistra Corporate Services Sp. z o.o.

bardzo zadowolona 2009-09-18 17:49
Nie wiem o co wam wszystkim chodzi. Ja uwielbiam tam pracować!!!!!! Płacą nadgodziny, są organizowane świetne imprezy i szkolenia, mój menadżer dba o naszą grupę i zdobywam cenne doświadczenie w międzynarodowej firmie, która cieszy się dobrą renomą.
heh 2009-09-23 13:58
To zdobywaj, aż pewnego pieknego dnia przyjdziesz do pracy i Cię literalnie "wyniosą".
Doświadczenie spoko, ale zakończenia współpracy poniżej poziomu takiej firmy, która szczyci sie wysoka kultura pracy!!!
Tralala 2009-09-24 12:16
Ja tam się nie boję, że mnie zwolnią:)
Rusałka 2010-02-20 15:20
W Trinity baaaardzo mało płacą!!!!!!
Oprócz zarobków najgorsze jest to, że robią 4 razy w roku imprezy, żeby klasa robotnicza zamknęła usta. Kogo obchodzą imprezy?Zacznijcie lepiej płacić!!!!!!!!!!!!!!!
Rusałka 2010-02-22 20:19
A kto wspomniał o podwyżce równej kosztom imprezy przypadającej na pracownika?Może ludzie chcą chleba, nie igrzysk.Imprezy, integracja-to główne motto firmy, tak?Dobrze, że w porę się ewakuowałam-tyle mam tylko do powiedzenia.
1
zielony 2010-11-18 12:05
Dokładnie, zgadzam się z negatywnymi opiniami o tej fimie. Niestety, ta firma to juz nie ta klasa co kilka lat temu. Najlepsi ludzie juz poodchodzili z niej, a najsłabsi co sie boją szukać innej pracy nadal tam tkwią co oczywiscie wiadomo jak wpływy na jakość usług... Cóż, naszczeście na tej firmie świat się nie kończy. Dobra, to była tam tylko kawa, zarząd coż...miał inne sprawy do roboty;)
anonim 2011-03-21 17:39
Firma mocno nie profesjonalna...Bardzo niskie zarobki jak na realia Warszawy i kwalifikacje zawodowe jakich żądają od potencjalnych kandydatów.
Najlepiej żeby mieć nie wiadomo jakie doświadczenie i wykształcenie ,a ostatecznie pracować na stanowisku biurowego gońca zawualowanego pod angielskojęzyczmą nazwą.
Wykorzystywanie ludzi na maxa podczas okresu próbnego,a potem do widzenia,pomimo,że człowiek starał się jak najlepiej.
Nie wiem z kim trzeba się przespać,żeby dostać umowę o pracę po okresie próbnym..
Podsumowując,z całego serca odradzam jako przyszłego pracodawcę!!
refleksje przed 31.03 2011-03-26 11:52
Nie zgodzę się z opinią, że żeby zostać tu dłużej trzeba się przewinąć przez czyjeś łóżko, jeśli się ktoś nie sprawdza to nie zostaje i tyle.
Firma jest świetna dla osób szukających doświadczenia, naprawdę można się wiele nauczyć (polecam), ale co firmie po tym, skoro nie potrafi zatrzymać ludzi, których przecież w pewnym stopniu wyszkoliła...
Zastanawiam się kiedy management się zorientuje, że brak szacunku do obecnych pracowników, którzy bądź co bądź przynoszą kasę(!!!!), skończy się tym, że któregoś pięknego dnia sami będą musieli zakasać rękawy i księgować? Że lepiej mogą wyjść na tym że docenią ludzi, którzy przepracowali tu jakiś czas i nie dać im odejść niż szukać nowych osób, które przy wymaganiach jakie firma stawia - ciężko znaleźć i że klient też może się w końcu wk..ć i odejść, kiedy w ciągu roku osoba kontaktowa zmienia mu się trzeci raz?
Czym objawia się brak szacunku do pracowników:
- niejasnymi zasadami przyznawania awansów - niby wszystko jest napisane jawnie (KPINA), ale ile jest osób, które \"po cichu\" awansowały i wiedzą o tym tylko nieliczni (?);
- żenującymi podwyżkami (na poziomie waloryzacji ZUS)!!!!; ale może ja się mylę i taniej jest przeprowadzać kampanię rekrutacyjną na taką skalę jak to robi teraz Trinity niż dać więcej kasy ludziom już pracującym ... (a przecież: LEPIEJ ZAPOMIEGAĆ NIŻ LECZYĆ)
- podejmowanymi działaniami, które są niezrozumiałe dla ludzi, pracujących tu często po kilka lat - tworzy się dziwne grupy managerskie, które czasami mają mniej osób niż podlega pod supervisor\'a (WTF?)
- tym że każdego dnia można usłyszeć inną wersję odnośnie klientów i nie ma się na to żadnego wpływu;
Generalnie polityka kadrowa jest dla pracowników NIEJASNA i NIEZROZUMIAŁA, a częstym wytłumaczeniem jest: „bo tak” lub „bo nie”
lubię tu pracować, ludzie z którymi pracuję bezpośrednio są świetni, zarówno do pracy jak i imprezy :-), ale ostatnie zagrywki szefostwa mnie wk..ły i odebrały motywację do dalszej pracy, myślę że nie jestem jedynym pracownikiem który tak myśli .... Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych pracowników oraz tych którzy czekają na 31.
Ps. pod wieloma względami nie jest tu ani lepiej ani gorzej niż w innych firmach, ale po kilku latach człowiek zaczyna wierzyć, że jednak poza Trinity jest inaczej……..
anonim 2011-03-30 22:24
biorąc pod uwagę zróżnicowanie wynagrodzeń między stanowiskami a nawet w obrębie stanowisk, to nie licz, że dostaniesz odpowiedź na takie pytanie. Proponuję wysłać CV, poczekać na telefon i przedstawić swoje oczekiwania.
2
M. 2011-03-31 10:56
Wątpię żebyś w Trinity dostała więcej, pomimo,że masz już doświadczenie...To firma raczej nastawiona na księgowych,a prawnicy za rewelacyjnie tam nie zarabiają.Zwłaszcza tacy którzy dopiero tam zaczynają.A tak poza tym to wolne stanowisko i którym wspomniałaś jest na pozycję asystenta,a nie prawnika,a to subtelna aczkolwiek znaczna różnica, np. jeśli idzie o kwestię zarobków, a tym bardziej o rozwój przyszłej kariery.
Pozdrawiam :-)
1
anonim 2011-09-08 18:02
Mam pytanie, czy opisana wyżej atmosfera i warunki pracy dotyczą tylko Warszawy, czy innych oddziałów również?
Megan 2012-02-28 22:30
Dla mnie firma z fajna atmosfera, dosc duza, ale bez wyscigu szczurow i presji korporacyjnej. Jak porownuje z firmami ksiegowymi, w ktorych pracuja moje kolezanki, to stwierdzam, ze tutaj mozna nauczyc sie najwiecej. I lepszej lokalizacji nie moglabym sobie wymarzyc.:)
przyszły_pracownik 2012-04-19 00:03
jakiego wynagrodzenia może spodziewać się młodsza księgowa w Trinity?
2
pomocny 2012-04-19 21:53
Zależy od negocjacji ale tak ok 4500 brutto może więcej
3
przyszły_pracownik 2012-04-20 09:46
dzięki! z innego źródła miałam informację, że mniej niż 4000 brutto. troszkę to rozbieżne...
1
przyszły_pracownik 2012-04-20 10:20
a mozna wywalczyc jakas konkretna podwyzszke po okresie probnym?
rozczarowana 2012-06-19 22:43
O podwyżkach zapomnij... obiecują gruszki na wierzbie a potem nic z tego nie wychodzi... pracuję tu już kilka miesięcy i jak narazie tylko rozczarowanie... atmosferą, polityką personalną, brakiem benefitów pracowniczych, godzinami pracy... będę się ewakuować...
przyszły_pracownik 2012-07-11 21:52
w takim razie ciesze sie, ze wybralam inną firmę...
były pracownik 2012-09-14 15:43
No ja muszę powiedzieć, że była to dobra firma dla rozwinięcia skrzydeł. Ja po 2 latach pracy tam odeszłam i zatrudniłam się w większym biurze ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkowym. Na wejście dostałam 3500 do ręki. Potem 4000.
Teraz pracuję w dziale księgowości firmy usługowej wraz z 3 innymi osobami i moje wynagrodzenie kształtuje sie na poziomie 5000 netto plus premie i benefity, a jest to raczej niewielka firma. Tak więc korzystajcie z doświadczenia jakie daje Trinity, ale kariery tam nie zrobicie, szukajcie zatrudnienia w firmach w działam księgowych. Pieniądze są wyższe a i mniej obowiązków:)
cichy 2012-11-08 00:40
Witam
jakie sa zarobki w Trinity na stanowisku konsultant ds. rekrutacji??
dzieki i pozdrawiam
ja 2013-01-09 21:33
Firma niewątpliwie przyjazna młodym rodzicom. Dziewczyny chodza na macierzyńskie, wychowawcze, zwolnienia, opieki, wracaja, pracuja, zmniejszaja etat, jakos sie to kręci. Nikt nikogo nie wyrzuca po powrocie. Nie ma pracy w nadgodzinach. Można zawsze wyjśc godzinke wczesniej albo sie spóźnić (potem odpracować) jak jest potrzeba. Jak dla mnie firma dobra dla osób które chca łączyc prace z rodzicielstwem, mniej skupionych na zarobkach i karierze, a bardziej na równowadze w zyciu.
mikron 2014-04-03 22:57
Trinity Corporate Services na swojej stronie ma piekny system aplikacji online, rozpisane etapy rekrutacji, ale o wymaganiach na stanowiska nie pomysleli.
don john 2014-04-15 21:54
osoby, które chcą aplikować do Trinity wiedzą raczej jakich stanowisk mogą się spodziewać. A trinity pisało na swojej stronie, że w razie ofert pracy samo się odezwie
gromek 2014-05-14 20:45
z jednej strony, ale z drugiej lepiej to przedstawia firmę kiedy myśli jednak o przyszłym pracowniku i podrzuca takie rzeczy od razu na stronce. Przecież w końcu nic ich to nie kosztuje, prawda?
Radek 2014-05-14 23:32
Wcale sami się nie odzywają, tylko ogłaszają na różnych portalach, ale niby można do Trinity Corporate Services wysłać CV.
Ra 2014-08-03 18:40
Przecież znałaś warunki zatrudnienia przed podjęciem pracy?
Zawsze masz możliwość założenia działalności gospodarczej i pracy u siebie, skoro Ci nie pasuje.
Ja sobie chwalę, pracowałam w kilku firmach księgowo - audytowych, porównując warunki i rodzaj pracy oceniam na 4+ (czyli OK, ale wiadomo - nie perfekcyjnie...)
megan2 2014-11-07 17:14
bardzo pomocne.
megan 2014-11-12 14:41
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko prawnicze w tej firmie? Jakich pytań można się spodziewać na teście, czy bardzo trudno się dostać? Proszę o pilną odpowiedź cupofcoffee@gazeta.pl
panadol 2015-02-06 16:26
Hej, mam mały problem, otóż na stronie Trinity Corporate Services w zakładce kariera jest opisany proces rekrutacji, opisali tez kogo szukają - notka ogólna oraz jest formularz do aplikacji online. Napisali, by przed aplikacją przeczytać ich aktualne oferty pracy, jednak nie mogę ich znaleźć. Możecie napisać gdzie one są, bo chyba coś pominąłem.
Jon 2015-06-11 17:44
Firma ma słabe fundamenty. Słyszałem wiele głosów,że pierwszej selekcji CV dokonuje recepcjonistka nie mająca do tego kwalifikacji. W firmie są pewne praktyki pomiędzy poszczególnymi osobami, co znaczy że aby tam dobrze prosperować - trzeba wiedzieć komu się podlizywać. Plus za znośną (3-) księgowość.
1
Jon 2015-06-27 17:57
@dorian - recepcjonistka miała przed HR otrzymywać CV od kandydatów, odrzucając lub wybierając wg własnych upodobań.
anonim 2015-11-20 10:45
Witam. Jak się pracuje w dziale usług księgowych? Jaka jest atmosfera?Podejście do pracownika?
betty 2015-12-09 23:10
Nie wiem jak obecnie, ale dawniej to nawet było miło i wesoło jeśli tylko bez marudzenia akceptowałaś nadgodziny (wypłacane kwartalnie). A te na pewno będą bo firma dla zysku upycha obowiązki po ludziach ile tylko się da. Licz się z tym, że jak zaczniesz protestować w tym temacie to już się robi niemiło i np. dziewczynie, która głośno mówiła, że ma za dużo przydzielone i się nie wyrabia, zagrożono upomnieniem w papierach za to, że "nie odpowiedziała na maila klienta w ciągu 24 godz."
1
lilly 2016-02-13 18:53
a jak z zarobkami w tej firmie?
annad 2016-02-17 19:28
Czy mówisz o oddziale warszawskim?? Ile moze dostać ktoś z rocznym doświadczeniem ? Dział księgowy
annad 2016-02-18 09:20
ok, a ogolnie to pracuje ktoś tam? Jak wygląda praca w obszarze księgowośći z timesheetem? Jak wrażenia z open space? Chodzi mi o to, czy wszystkie ruchy są rejestrowane i nawet nie można wyjść do ubikacji bez straty czasu pracy? w sensie czy ludzie traktowani są jako roboty, czy można jednak pozwolić sobie na zrobienie kawy czy też zjedzenie posiłku?
lalalala 2016-04-26 20:33
A języki (szukają osób z niemieckim angielskim i hiszpańskim)...jak wygląda ich "używalność" na co dzień??? Naprawdę są potrzebne? Czy to ściema i pisze się jednego maila na miesiąc?
HR 2016-06-02 11:13
Szanowna Pani/Szanowny Panie
Pracujemy na Timesheecie natomiast nie jest on tak restrykcyjny. Spokojnie można zrobić sobie kawę :)
xkdhducl 2016-10-18 20:43
Doświadczenie można zdobyć - dobra pozycja w cv. Natomiast nie jest to praca, gdzie można byłoby pracować przez kilka lat. Maksymalnie 2 lata. Co chwila jest dokładana kolejna spółka do obsługi. Ze strony przełożonych słychać tylko pytanie dlaczego nie jest jeszcze to i tamto zrobione. Jest to praca na akord - jak na produkcji. Podobne doświadczenie można zdobyć w biurze rachunkowym w nieco lepszej atmosferze.
4
pracownik 2017-04-01 08:03
@HR warto dodać też, że do time sheeta należy wpisać 32 kwadranse czyli 8 godzin. Zgodnie z kodeksem pracy pracuje się 31 kwadransów, czyli 7 godzin 45 minut. W time sheet nie wpisuje się 1 kwadransa jako przerwy tylko obciąża się nią klienta jakimś innym tytułem.
5
qwerty 2017-05-24 14:13
Brak wymaganej kodeksem pracy 15-minutowej przerwy oraz obarczanie pracownika bezpłatną obowiązkową półgodzinna przerwą nie wygląda zbyt zachęcająco... Do tego time sheet zabierający minimum 30 minut w skali dnia (po minucie na kwadrans) => bezproduktywne dodatkowe siedzenie w pracy po godzinie dziennie!
1
no name 2017-06-03 16:29
Dobrze, że przeczytałam opinie. Nieświadoma właśnie miałam wysyłać CV do tej firmy. Dobrze, że tutaj zajrzałam.
1
robot 2017-06-07 14:51
A ja owszem wiele się nauczyłam pracując w Vistrze i pozytywnie wspominam atmosferę w swojej grupie księgowej, ale pamiętam jak nam narzucano coraz wiecej pracy. Ludzie tyrali jak woły. Niektórzy menagerowie to bardzo wredne istoty, to samo dotyczy supervisorów. Dużo wymogów, full pracy, mała pensja, timesheet. Nie polecam tam pracy.
2
poznański oddział 2017-06-17 10:40
Nie polecam poznańskiego oddziału. Rotacja dość spora jak na kilkuosobowy zespół. Wcześniej zwolnili dwie osoby, teraz pracownicy zwalniają się sami. Bardzo dużo obowiązków. Co jakiś czas dokładają pracy. Ciągle się słyszy, że pracownik ma za małą wydajność i tym samym klienci są nieopłacalni. Zamiast zatrudniać pracowników z doświadczeniem, zatrudniają asystentów, co wiadomo, bardziej się opłaca i żeby klienci stali się opłacalni. Praca pod ciągłą presją czasu. Problem z zaplanowaniem nawet jednego dnia urlopu.
6
niestety były pracownik 2017-06-23 18:25
Praca w tej firmie to najgorszy okres w moim życiu zawodowym. Tak jak ktoś napisał wyżej - brak 15 minutowej przerwy przewidzianej przez Kodeks Pracy plus time sheet, który powoduje, że zawsze pracujesz więcej niż 8h, choć na papierze tego nie widać. Wyśrubowane terminy, nadmiar pracy, chory styl zarządzania, skupianie się na małostkach zamiast na ważnych sprawach z punkt widzenia klienta a do tego naprawdę niski poziom osób zarządzających zespołami. Niektórzy z nich wychodzą jeszcze z twarzą, bo maja wiedzę merytoryczną, natomiast o zarządzaniu ludźmi i motywowaniu pracowników firma i osoby zarządzające nie wiedzą wiele i nie chcą się dowiedzieć, głównie zaślepieni karmieniem własnego ego i robieniem wyników dla Góry.
4
nobody 2017-07-09 13:58
Supervisorzy i managerowie owszem maja wiedzę księgową i podatkową ale w większości przypadków brak im wiedzy na temat zarządzania ludźmi. Wynikiem tego jest fatalna atmosfera w pracy: pokazywanie fochów, noszenie głowy bardzo wysoko, oderwanie od rzeczywistości, budowanie ogólnego napięcia. Żadne spotkania integracyjne nie pomogą zbudować silnego teamu. Do tego brak chęci dzielenia się wiedzą. Nie polecam.
4
bbb 2017-07-23 18:09
Może faktycznie - tylko kawę. Nie zgadzam się z tą opinią - timesheet jest bardzo restrykcyjny, na jego podstawie liczy się co miesiąc efektywność pracy danego pracownika i jest on szczegółowo sprawdzany przez przełożonych. Nie dość, że pracuje się pod presją czasu, żeby się ze wszystkim wyrobić to wymaga się uzupełnienia tego typu raportu, aby na końcu usłyszeć, że jest się mało produktywnym i efektywność jest poniżej ustalonej na danym stanowisku :) Ręce opadają
6
Pracownik 2017-09-18 11:51
bbb - chyba jest bardzo sfrustrowaną osobą... Ja pracuję w Vistrze od kilku lat i nie powiem, że jest tu sielankowo od rana do wieczora, ale jak czytam komentarze powyżej to wydaje mi się że te komentarze dotyczą jakiejś innej firmy. To nie prawda że kwadrans przeznaczony na kawę trzeba przypisać do klienta i nie prawda że wypełnienie timesheet'a zajmuje pół godziny (no chyba że ktoś nie ma co do niego wpisać). Ja od zawsze wypełniam timesheet'a na poziomie 80% - 85% wydajności (czyli ok 5-6 kwadransów / t.j. 1,5h dziennie nie charguje na klientów) i jak do tej pory nigdy nikt mi nie zarzucił niskiej wydajności.
Co do języków obcych to faktycznie są tutaj używane - w piśmie i w mowie, oczywiscie im wyższe stanowisko tym częściej trzeba rozmawiać po angielsku/hiszpańsku czy niemiecku (w zależności od klienta) a im niższe stanowisko tym więcej używa się języka pisanego.
Ja osobiście polecam tą firmę wszystkim tym którym chce się pracować i tym którzy chcą się nauczyć "porządnej" księgowości, a nie jakiejś prowizorki. Przyznaję jednak, że dużo zależy nie tyle od samej firmy, co od grupy do której się trafi - poprostu ludzie są różni i nie każdy z każdym potrafi współpracować. Jeśli jednak źle traficie to zawsze można poprosić o przeniesienie do innej grupy, taka praktyka jest stosowana.
Tym, którzy liczą że będą mieli w Vistrze czas na wrzucanie postów na Facebook'a i czytanie codziennej prasy polecam jednak poszukać innej firmy... może np. nocna zmiana na stacji benzynowej byłaby ok?
2
tez pracownik 2017-09-18 18:02
Nie charguje sie na klientow 100% swojego czasu bo umowy zazwyczaj przewiduja taka a nie inna kwote za uslugi ksiegowe. Jak sie nieco wiecej czasu spedzi nad dana firma to trzeba sie pozniej tlumaczyc dlaczego tak dlugo sie siedzialo nad tematem. I pozniej jest problem z wydajnoscia i jest to problem pracownika. Co do porzadnej ksiegowosci - sa firmy, ktore sa prowadzone sumiennie a sa takie ktore traktuje sie nieco gorzej - klient nie narzeka ze ma mnostwo otwartych, niewyjasnionych pozycji badz klient nie zyczy sobie wyzszych kwot za uslugi ksiegowe i wowczas jest to ksiegowosc "prowizorka".
4
ufo 2017-10-02 08:24
Ostatnio pojawiły się oferty w Lublinie, czyli szukają taniej siły roboczej :-) bo tam płace na poziomie poziomie robotników budowy hehe...
1
Zostaw swoją opinię o Vistra Corporate Services Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vistra Corporate Services Sp. z o.o.