brak logo

Process Solutions Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Process Solutions Sp. z o. o.

admin 2015-06-23 00:04
Nikt jeszcze nie dodał opinii o firmie Process Solutions Sp. z o. o., bądź pierwszy! Czekamy na Twoje zdanie na temat zatrudnienia.
GREJ 2015-12-02 17:33
Dla mnie chyba najgorsze doświadczenie zawodowe. Człowiek uczy się na błędach
MaRu 2015-12-07 09:10
Nic specjalnego.
Noon 2015-12-12 08:43
99%kobiet. Ploteczki grupki tajemnice. Nie zdążysz się obejrzeć a opinie masz wyrobioną
Jak nie chodzisz na wspolne lunchy o określonych godzinach to nie istniejesz w hierarchii. Zasciankowosc i ograniczenie. To okreslenia przychodzące mi na myśl.
marta 2015-12-14 10:55
dziwna firma dziwni ludzie
45 2015-12-28 08:51
no cóż trochę czasu minęło i... nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmę. Chyba największy ferment sieje jeden z manager`ów. Przykro patrzeć kiedy przedkłada się porażki życia prywatnego na zawodowe.
Dave 2015-12-31 10:53
Nie zgadzam się. Ani atmosfera ani socjal (ktory oplaca sobie sam pracownik) nie są na poziomie podstawowym.
Czasmi należy poszerzyć horyzonty i otworzyć oczy szerzej....
Mirek 2015-12-31 17:01
...swojego ego nie podnosi sie umiejszajac innym..
UK 2016-01-07 07:38
hahaha cieszę się, że nie tylko ja mam podobne odczucia...szkoda, że wcześniej nie weszłam na ten portal.
Przykro to wszystko czytać, ale zgadzam się z większością opinii
Miki 2016-01-12 17:31
...w tej firmie niektórzy niekoniecznie dbają o higienę... Niestety
Miki 2016-01-13 09:14
nie zniechęcam. stwierdzam fakty :D zresztą opinii również się zgadzam.
Małgo 2016-01-17 07:54
Tak sobie czytam te opinie i przyznam ze firma faktycznie nie jest atrakcyjna dla pracownika z doswiadczeniem. Przede wszystkim sposób traktowania przez managerów jest poniżej krytyki. Pracuje to kilka lat jako tania siła robocza.
Z roku na rok jest coraz gorzej.
MC 2016-01-25 10:17
@Jacuś może faktycznie Małgo przesadza. Starszyzna nie jest zła dla d...włazów. Poza tym ma strasznie bujne ego, co najmniej jakby byli właścicielami. Oczywiście asystenci mogą im buty co najwyżej lizać...tez za odpowiednim przyzwoleniem.
MJo 2016-02-03 14:19
Niestety firma obiecuje złote góry a wychodzi jak zawsze. Naprawdę nie polecam ani początkującym ani profesjonalistom. Oszukują na każdym kroku
Loo 2016-02-09 09:54
(usunięte przez administratora)Serdecznie odradzam pracę w tej firmie
Sliv 2016-02-11 14:13
poczekaj @wegier za chwilę znowu zaczną. Rotacja w tej firmie jest jak ogromna. Dziewczyny uciekają po paru miesiącach.
Mała 2016-02-22 08:18
Ludzie w tej firmie kłamią. Nie dziwię się, że starsi specjaliści są tak za fałszywi skoro przykład biorą z góry.
Osobiście odradzam współpracę.
WOW 2016-03-02 14:02
Odradzam współprace oraz pracę z tą firmą. niekompetentni i nie profesjonalni.
Liygj 2016-03-11 05:02
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Migot 2016-03-29 14:33
Musze zgodzić się z przedmówcami. Managerowie oszukują i brak z nimi jakiejkolwiek współpracy. Nie pracowałam w wielu firmach ale to najgorsza do której trafiłam.
Jaco 2016-04-08 08:08
serdecznie odradzam.
Mina 2016-04-19 06:08
Odnoszę wrażenie że zamieszczone tu opinie sa o dwóch różnych firmach o tej samej nazwe. Przyznam ze nie mam pojecia o firmie z piaseczna ale ta z warszawy jest wyjatkowo niekorzystna.
Elty 2016-05-25 12:48
Slabo się to czyta. Ale to cała prawda
bez nick 2016-09-30 10:53
jedna z najgorszych firm na które udało mi się trafić. Zwłaszcza pseudo zarząd...który nie ma pojęcia o niczym
4
love 2016-10-02 15:15
Hej, a wiecie czy można znaleźć u nich zatrudnienie?
mac 2016-11-06 22:35
Zwykle nie ufam wypowiedziom na takich forach ale te dotyczące tej firmy zgadzają się w 100%. Nie polecam.
3
Nick 2016-12-19 22:47
Szybko rozwijająca sie firma, w której można zdobyć duże doświadczenie. Przyjazna atmosfera pracy na wielki plus!
4
Zula 2016-12-30 19:03
Czytałam tutaj opinie o biurze rachunkowym i dochodzę do wniosku, że chyba byłam w innej pracy. Prawdą jest, że seniorzy nie gadają z asystentami, ale jak ktoś chce słuchać nonstop o dzieciach, to spokojnie można pogadać ze starszyzną. W ciągu pięciu lat studiów nie nauczyłam o podatkach i księgowości tyle co tam w pół roku. Dla mnie dużym plusem jest to, że nikt nie daje trudnych zadać, bez uprzedniego wytłumaczenia, co jest normą w niektórych firmach. Pensja taka sobie, ale tego nikt nie ukrywa przy ofercie pracy.
8
MC 2017-01-24 17:41
Na jakie wynagrodzenie można liczyć?
Megi 2017-04-23 08:31
Dostałam propozycje pracy process solutions w Warszawie , jako asystentka ksiegowej czytając opinie zastanawiam się czy bez doświadczenia poradze sobie z pracą i atmosferą. Czy jeśli mam wybór to decydować się czy nie? Jak radzicie?
5
adam 2017-04-30 01:42
Megi, a czy miałaś jakikolwiek praktyczny styk z księgowością? Praktyki, staże, chociaż krótka asysta?
Megi 2017-05-05 17:28
No właściwie to nie i dlatego się martwię ale ba rozmowie nie ukrywałam swoich obaw!:-)
LL 2017-06-03 20:42
Uważam, że większość tych opinii dotycząca biura rachunkowego Process Solutions jest mocno przesadzona i krzywdząca. Przede wszystkim nie rozumiem tak negatywnej oceny atmosfery. Zawsze znajdą się jednostki niezadowolone. Moim zdaniem jest tam wręcz przeciwnie, seniorzy to osoby otwarte i nie ma problemu z komunikacją między pracownikami niższego i wyższego szczebla. Pamiętajmy, że w znacznym stopniu to jak będzie układać się nasza współpraca z kolegami zależy od naszej postawy. W tej firmie raczej każdy podchodzi do drugiej osoby z szacunkiem. Ponadto można tu zdobyć bardzo dużo doświadczenia z zakresu księgowości i podatków. A dla osoby, która planuje pogłębianie wiedzy w tej dziedzinie to dobre miejsce. Polecam po prostu pójść i samemu się przekonać. :)
1
Mala 2017-06-21 06:39
Wg. Moeje opinii zawodowo - to najgorsze doświadczenie życiowe jakie mogło mi sie przytrafić
Zostaw swoją opinię o Process Solutions Sp. z o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Process Solutions Sp. z o. o.