brak logo

Process Solutions Sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Process Solutions Sp. z o. o.

admin 2015-06-23 00:04:40
Nikt jeszcze nie dodał opinii o firmie Process Solutions Sp. z o. o., bądź pierwszy! Czekamy na Twoje zdanie na temat zatrudnienia.
MC 2015-11-18 08:37:36
Dramat. typowe biuro rachunkowe...bez wsparcia, bez mozliwości rozwoju. Oprócz gołej pensji brak dodatków. Za rzekome świadczenia socjalne pracownik płaci z własnej kieszeni w kwocie w jakiej indywidualnie mógłby sobie wykupić.
NIE POLECAM
!!!!! orka rzeź
GREJ 2015-12-02 17:33:17
Dla mnie chyba najgorsze doświadczenie zawodowe. Człowiek uczy się na błędach
MaRu 2015-12-07 09:10:49
Nic specjalnego.
Noon 2015-12-12 08:43:26
99%kobiet. Ploteczki grupki tajemnice. Nie zdążysz się obejrzeć a opinie masz wyrobioną
Jak nie chodzisz na wspolne lunchy o określonych godzinach to nie istniejesz w hierarchii. Zasciankowosc i ograniczenie. To okreslenia przychodzące mi na myśl.
marta 2015-12-14 10:55:51
dziwna firma dziwni ludzie
Annn 2015-12-20 03:50:45
Kochani jeżeli nie chcecie zateacic poczucia własnej wartości proszę nie starajcie się tam o prace. W firmie panuje hierarchia stanowisk starszyzna nie zadaje się z plepsem czyli asystentemi. Młodsi asystenci to dopiero dno a menagmend.... Uuuu z nimi to juz tylko starszyzna moze rozmawiac nie wspominajac o królu. Dno i wodorosty. Zgadzam się z przedmówcami. Prymitywizm i zasciankowosc.
45 2015-12-28 08:51:05
no cóż trochę czasu minęło i... nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tej firmę. Chyba największy ferment sieje jeden z manager`ów. Przykro patrzeć kiedy przedkłada się porażki życia prywatnego na zawodowe.
Dave 2015-12-31 10:53:04
Nie zgadzam się. Ani atmosfera ani socjal (ktory oplaca sobie sam pracownik) nie są na poziomie podstawowym.
Czasmi należy poszerzyć horyzonty i otworzyć oczy szerzej....
Mirek 2015-12-31 17:01:25
...swojego ego nie podnosi sie umiejszajac innym..
Dove 2016-01-04 06:42:16
@KK pracowa/am w kilku firmach i uważam że to co oferuje ps to wielkie nic. Prawde mowiac za gołą pensję robia sobie z ciebie podnóżek. Socjal...no cóż. Placisz jak przeciętny obywatel zarowno za multisport jak i opieke medyczna. Ubezpieczenia brak. W innych firmach np pracownik za opieke noe przekracz 10 pln...no chyba ze jest to turbo pakiet. A i tak głównie sa to koszki skladek....żenada
UK 2016-01-07 07:38:23
hahaha cieszę się, że nie tylko ja mam podobne odczucia...szkoda, że wcześniej nie weszłam na ten portal.
Przykro to wszystko czytać, ale zgadzam się z większością opinii
Miki 2016-01-12 17:31:02
...w tej firmie niektórzy niekoniecznie dbają o higienę... Niestety
Miki 2016-01-13 09:14:39
nie zniechęcam. stwierdzam fakty :D zresztą opinii również się zgadzam.
Małgo 2016-01-17 07:54:15
Tak sobie czytam te opinie i przyznam ze firma faktycznie nie jest atrakcyjna dla pracownika z doswiadczeniem. Przede wszystkim sposób traktowania przez managerów jest poniżej krytyki. Pracuje to kilka lat jako tania siła robocza.
Z roku na rok jest coraz gorzej.
MC 2016-01-25 10:17:11
@Jacuś może faktycznie Małgo przesadza. Starszyzna nie jest zła dla d...włazów. Poza tym ma strasznie bujne ego, co najmniej jakby byli właścicielami. Oczywiście asystenci mogą im buty co najwyżej lizać...tez za odpowiednim przyzwoleniem.
kula 2016-01-26 12:19:50
nastawiają się na niedoświadczonych bo jest to dla nich tania, pokorna siła robocza
Kula 2016-01-30 22:44:33
Jeżeli chcesz byc silą roboczą i popychadlem wchodzacym w d... Swoim wielmożnym managerom to poecam. Nie licz na rozwój szkolenia nie daj boszsz docenienie twojej pracy. Ale kase zarobisz. Tylko wchodz gleboko pani I w d....a moze doataniesz wiecej
MJo 2016-02-03 14:19:32
Niestety firma obiecuje złote góry a wychodzi jak zawsze. Naprawdę nie polecam ani początkującym ani profesjonalistom. Oszukują na każdym kroku
Loo 2016-02-09 09:54:18
Syf, dno i kilo wodorostów. Serdecznie odradzam pracę w tej firmie
Sliv 2016-02-11 14:13:56
poczekaj @wegier za chwilę znowu zaczną. Rotacja w tej firmie jest jak ogromna. Dziewczyny uciekają po paru miesiącach.
Mała 2016-02-22 08:18:30
Ludzie w tej firmie kłamią. Nie dziwię się, że starsi specjaliści są tak za fałszywi skoro przykład biorą z góry.
Osobiście odradzam współpracę.
WOW 2016-03-02 14:02:32
Odradzam współprace oraz pracę z tą firmą. niekompetentni i nie profesjonalni.
Liygj 2016-03-11 05:02:58
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Migot 2016-03-29 14:33:10
Musze zgodzić się z przedmówcami. Managerowie oszukują i brak z nimi jakiejkolwiek współpracy. Nie pracowałam w wielu firmach ale to najgorsza do której trafiłam.
Jaco 2016-04-08 08:08:35
serdecznie odradzam.
Mina 2016-04-19 06:08:09
Odnoszę wrażenie że zamieszczone tu opinie sa o dwóch różnych firmach o tej samej nazwe. Przyznam ze nie mam pojecia o firmie z piaseczna ale ta z warszawy jest wyjatkowo niekorzystna.
Elty 2016-05-25 12:48:21
Slabo się to czyta. Ale to cała prawda
ktos 2016-07-16 17:11:42
A to sie zdziwisz jak tam trafisz. Przeciatnie ci młodzi wytrzymują tam gór pól roku stad ciągle poszukiwania kandydata. Cichy mobing. Nie polecam
bez nick 2016-09-30 10:53:13
jedna z najgorszych firm na które udało mi się trafić. Zwłaszcza pseudo zarząd...który nie ma pojęcia o niczym
1
love 2016-10-02 15:15:23
Hej, a wiecie czy można znaleźć u nich zatrudnienie?
mac 2016-11-06 22:35:17
Zwykle nie ufam wypowiedziom na takich forach ale te dotyczące tej firmy zgadzają się w 100%. Nie polecam.
1
Zostaw swoją opinię o Process Solutions Sp. z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Process Solutions Sp. z o. o.