brak logo

Business Sense

Bydgoszcz

Opinie o Business Sense

Szymon 2009-11-30 08:00
Firma bardzo w porządku. Zarobki i warunki całkiem niezłe, a najważniejsze super klimat.

POLECAM !
4
anonim 2010-03-22 20:46
Chyba troche sie pomyliles albo przynajmniej za fajnych czasow jeszcze sie tobie pracowalo bo troche sie pozmienialo juz nie jest tak kolorowo
2
fiufiu 2016-05-19 21:42
Możesz wysłać swoje cv na ich maila po prostu albo przejrzeć ich stronę internetową @e4rthyj. Myślę, że warto, bo zapewniają szkolenia i umowę o pracę.
były handlowiec 2017-03-20 21:48
Firma bardzo w porządku, oczywiście są wady i zalety jak wszędzie. Spróbuję obiektywnie.

Zalety:
- miła atomosfera x3 (chyba największa zaleta)
- dobra współpraca z kierownictwem (merytorycznie i spokojnie)
- wysoka jakość produktów
- wysoka kultura organizacyjna
- przy dobrej organizacji pracy i robieniu celów można nieźle zarobić

wady:
- wynagrodzenie oparte na systemie prowizyjnym (nie zawsze udawało mi się robić cele)
- wysokei wymagania wróżnych obszarach (angażowanie wiele obszarów jak obsługa Klienta, tworzenie kampanii)

Generalnie pozytywne biorąc pod uwagę w pracy w korpo
5
Mariusz 2017-04-14 21:15
Haha ;) cała prawda :D
6
jurek 2017-05-26 17:58
Same pozytywne opinie a jakos ocena pracodawcy niska...
1
Jarek 2017-06-01 15:21
Polecam firmę, polecam pracodawców. Przemiła atmosfera jakiej ciężko szukać w innych firmach. Ludzkie podejście do pracowników. Profesjonalni kierownicy. Nie zawsze jest łatwo w szczególności, kiedy jest się przedstawicielem handlowym. Ale to tak jak w każdej takiej pracy!

Polecam!
5
Pablo 2017-06-01 15:21
Firma na 6 gwiazdek ;)
5
obecny pracownik 2017-06-01 15:21
w firmie Business Sense pracuje od dawna. Atmosfera jest bardzo fajna a jak sumiennie pracujesz to i dobrze zarobisz:) polecam
5
tttttttt. 2017-06-01 15:22
Polecam wszystkim, dużo się tu nauczyłem. Do tego super atmosfera i świetne godziny pracy :)
5
Anonim 2017-06-01 15:22
Profesjonalna firma. Miła i owocna współpraca. Jak najbardziej polecam.
5
mona 2017-06-01 15:23
Polecam każdemu firmę Business Sense, bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta :-)
5
kostrzewa 2017-06-01 15:23
z czystm sumieniem polecam firmę Business Sense . Jest to jedna zniewielu firm rozliczjacą się transparentnie. wspólpraowałem wcześniej z agencją która pobierała opłatę z tytułu umowy a tutaj mam wszystko jasno rozpsane i tylko jak mam wyniki to płacę. żadne farbowane seo tylko uczciwie, profesjonalnie i z efektami !!! co najważniejsze :)

szczerze polecam, już nie wiele takich uczciwych firm zostało na rynku
6
Nowy klient 2017-06-01 15:26
Współpracujemy z tą firmą od niedawna, ale już mogę powiedzieć, na pierwszy rzut oka, jest to uczciwa firma.
6
Pracownik 2017-06-01 15:27
Współpracuje z firma od przeszło 3 lat i sama współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Polecam:)
6
Zenon007 2017-06-01 15:27
Serdecznie polecam firmę Business Sense. Gratuluję właścicielom stworzenia takiego miejsca gdzie pracownik może się rozwijać i realizować swoje pasje, a dzięki temu klienci mogą otrzymać najlepszą opiekę :)
6
Kryśka 2017-06-01 15:27
Firma bardzo rzetelna, profesjonalne podejście, polecam korzystanie z usług.
7
Nickerfield 2017-06-01 15:29
Fajna atmosfera, ciężko takiej szukać gdzie indziej:) fajni ludzie, cenię sobie zwłaszcza stosunek do pracowników który tutaj jest bez zarzutu:)
6
JAN 2017-06-01 15:30
Nowoczesna firma z fajnym podejściem do klienta i z wysoką jakością świadczenia usług. Jestem bardzo zadowolony.
6
Obserwator 2017-06-01 15:32
Prężnie rozwijająca się firma nie bez powodu. Gdyby nie klienci, którzy płacą (bo mają z tego korzyści), BS nie zaszedłby tak daleko. Nie jest to możliwe bez wysokiej jakości usług, profesjonalnego podejścia działu technicznego jak również strategii szefostwa. Całość elementów tworzy dobre środowisko dla nowych osób, chcących się rozwijać finansowo i merytorycznie. Oczywiście takich ambitnych i pracowitych osób jest mniej niż więcej, ale nie każdy może pić szampana.
6
Buziaczki dla Załogi 2017-06-01 15:59
Fajna firmaa z rewelacyjnymi ludźmi. Atmosfera bajka, ale oczywiście wymagana jest rzetelna i solidna praca. Dla każdego kto chce się rozwinąć i jest gotowy uczciwie pracować. Polecam
7
Zadowolony pracownik 2017-06-01 16:08
Pracuje w firmie od kilku lat. Jest to firma rodzinna, ale nie widzę z tego powodu minusów wręcz przeciwnie. Jedna z większych agencji a podejście szefostwa do wszystkich pracowników jest tak samo życzliwe jak do rodziny którą pozdrawiam nie licząc na podwyżkę tylko dlatego, że czujesz się tu jak wśród najbliższych.
6
Pikuś 2017-06-01 17:47
Pracowalem w Business Sense kilka lat. Obecnie pracuję w dużej korporacji i muszę stwierdzić, że teraz wiem co straciłem. Wydawało mi się, że dużo wymagali ode mnie, ale była to moja druga praca i niewiele wiedziałem o życiu. Teraz jestem numerem statystyczny, który ma zadania do zrobienia i nikogo nie interesuje, że mam gorsze dzień czy lekko się spóźniłem. Tak więc polecam Business Sense jak super pracodawcę.
4
Paula 2017-06-01 19:10
Całkiem ciekawa opcja z plusami i minusami pracy w sprzedaży. Na pewno trzeba radzić sobie z presją czasu jednak zawsze można liczyć na kolegów i kierownictwo. Mnóstwo fantastycznych wspomnień o sytuacjach i śmiechach. Ludzie naprawdę kapitalni tak, że generalnie chce się przychodzić do pracy. Jak to w sprzedaży trzeba mieć wolę i motywację do codziennej pracy.
5
Handlowiec 2017-06-02 10:45
Plusiki:
stabilność zatrudnienia i wynagrodzenia
przyjazna atmosfera w pracy
godzenie pracy zawodowej z życiem osobistym
samochód służbowy
możliwość rozwoju i nauki
telefon i ubezpieczenie
4
ludzie 2017-06-02 10:51
Business Sense tworzą przede wszystkim ludzie:
- zaangażowani
- najlepsi w tym, co robią
- będącymi graczami zespołowymi
- szanujący innych

Brawo Wy!
5
Bożena 2017-06-02 10:55
zdecydowanie prawdziwa i obiektywna opinia - w sprzedaży praca trudna, ale satysfakcjonująca :-)
5
Julita 2017-07-31 11:17
@Boże dla ludzi, którzy szukają pracy na pewno liczą się też informacje dotyczące zarobków. Wiadomo, że w sprzedaży ich wysokość może być zróżnicowana w każdym miesiącu. Czy w Business Sense jest tak samo?
Bąbel 2017-08-02 10:44
Sama sobie odpowiedziałaś w przedostatnim zdaniu :)
2
Julita 2017-08-16 10:32
@Bąbel, dzięki za odpowiedź, zapytam zatem jak bardzo może się ona wahać? Dla osób, które pracują w sprzedaży na pewno liczy się informacja, na jaką podstawę mogą liczyć, kiedy mają jakiś słaby miesiąc?
Zostaw swoją opinię o Business Sense - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Business Sense