brak logo

Hydro Partner

Leszno

Opinie o Hydro Partner

pracownik hydropartner 2013-12-15 11:27:14
firma która kombinuje i żeruje na pracowniku. Za godziny nadliczbowe płacą stawkę podstawową(nie płacą 50%, 100%,nie ma też możliwości wybrania tychże nadgodzin w późniejszym terminie 1-1,5).Na rozmowie kwalifikacyjnej(usunięte przez administratora)ustala pensje,która wpływa na konto częściowo,reszta w kopercie(pod stołem).O funduszu socjalnym większość pracowników też jeszcze nie słyszała! NIE POLECAM TEJ FIRMY JAKO PRACODAWCE !!!
22
niki 2014-01-15 14:29:58
pracuje tam mój znajomy, ogólnie jest ok, ale powyższa opinia mówi prawdę, jeśli chodzi o fundusz socjalny to rzeczywiście nikt nic o tym nie wie, albo moze niektórzy nie wiedzą, premie przydzielaja jak chcą, jak kierownik zadba i bardzo niesprawiedliwie, no ale w sumie dają, no a pensje ustalaja jak chcą, zatrudniaja na sezon jak jest robota a potem zwalniaja, oczywiście nie do wszystkich to sie odnosi
6
tajny 2014-02-08 19:06:18
Niestey to co opisałes jest prawda w każdym szczególe,kasa w kopercie ,premie jak chca tak naliczają,socjalny nie istnieje,integracje dla wybranej grupy pracowników.
6
pracownik hp 2014-02-11 09:22:12
To wszystko szczera prawda. W biurze wiedzą co to jest pakiet socjalny, bo pracuje tam ktoś mi bliski. Co do pracowników fizycznych. Pracowałem, nie polecam. Nie ma pakietu socjalnego, (usunięte przez administratora) Jak nie pójdziesz na spotkanie integracyjne to straszą Cię zwolnieniem. Ogólnie masz pracować ile się da, ale zapomnij o nadgodzinach .(usunięte przez administratora)
12
zainteresowany 2014-07-21 22:24:47
a placa na czas czy tez zwlekaja z wyplatami jak to wyglada ?
obserwatorka 2014-08-29 23:51:58
nie mogę ocenić jak jest wewnątrz firmy, jednak są rzetelni i widać, że znają się na swojej pracy... zwłaszcza koparkowy
1
były pracownik 2014-09-04 21:24:24
Wypłata zawsze w terminie na koncie.Ale tak jak pisano wcześniej,część w kopercie od której nie naliczaja średniej np.za urlop lub chorobowe
1
SKS 2014-09-18 20:35:18
krótko mówiąc ...DZIADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
3
Szymkow 2015-07-26 21:17:26
Żenada, pracowałem 2 lata i nikomu nie poleca, chyba że chcesz żeby Cię wykorzystać. Kasa w kopercie pod stołem, premie ?? dla wybranych. Kary finansowe za własne zdanie.
Justa ze Śląska 2015-10-18 00:39:21
Widziałam tych pracowników na budowie i też bym chciała tam pracować, ja umia spawać i murować ale kobiet tam nie chcą.
1
man 2015-10-27 14:10:47
jak będziesz dobry i rzetelny to na serwisie do 3,5 tys wyciągniesz. Są chłopaki co pracują po 10 lat i jakoś nie narzekają.
2
ccc 2015-10-27 14:20:32
Pracuje tam prawie 300 osób, nie ma dużej rotacji i dostać się też nie jest od ręki, głownie poszukują automatyków i elektryków, pensja co do zegarka a premia czy pod czy nad stołem co za różnica ważne że jest.
szre 2016-04-04 15:14:38
koledzy i koleżanki. Powiem tak jeżeli chcecie pracować w tej firmie to nie teraz bo właśnie zwalniają. I szykuje się większa redukcja etatów. Na dzień dzisiejszy połowa pracowników firmy jest na urlopach. Niedawno były ogłoszenia o pracę, a już szykują się pierwsze zwolnienia. Pracuję tam od kilku lat i to co piszą inni to prawda. Teraz w związku z tym że jestem na ciągłym urlopie a premię miałem w kopercie muszę czym prędzej znaleźć inną pracę bo jest naprawdę krucho. Nie polecam pracy nawet specjalistom, bo to co wynegocjujesz na początku masz do końca. Trudno o podwyżki podstawy i premie.
szre 2016-04-04 15:16:17
koledzy i koleżanki. Powiem tak jeżeli chcecie pracować w tej firmie to nie teraz bo właśnie zwalniają. I szykuje się większa redukcja etatów. Na dzień dzisiejszy połowa pracowników firmy jest na urlopach. Niedawno były ogłoszenia o pracę, a już szykują się pierwsze zwolnienia. Pracuję tam od kilku lat i to co piszą inni to prawda. Teraz w związku z tym że jestem na ciągłym urlopie a premię miałem w kopercie muszę czym prędzej znaleźć inną pracę bo jest naprawdę krucho. Nie polecam pracy nawet specjalistom, bo to co wynegocjujesz na początku masz do końca. Trudno o podwyżki podstawy i premie.
Pracownik 2016-05-04 18:37:30
Witam Wszystkich
Przeczytałem opinie i troszkę się zdziwiłem. Pracuje w tej firmie od 6 lat. Firma z dużym potencjałem dzięki załodze. Pieniądze jak na warunki Leszczyńskie całkiem niezłe. Co najważniejsze pensja wypłacana jak w zegarku. Możliwość awansu system premiowania ale pod jednym warunkiem, że chce ci się pracować. W ciągu 6 lat 4 podwyżki podstawy. Szkolenia wyjazdy integracyjne. Zwolnienia jak w każdej firmie najsłabsi odchodzą. Od 2010 ze 120 osób firma rozrosła się do 280 osób. Urlopy zawsze były taka branża i taki jest polski rynek. Firma poszukuje fachowców w różnych dziedzinach. Osoby kreatywne i z kierunkowym wykształceniem a przede wszystkim chcących pracować.
7
Olgierd 2016-08-10 19:00:54
To prawda, że w ostatnich dniach zwolnienia sypią się jak z rękawa a końca tego nie widać? Pytam bo widziałem kolejną ofertę pracy i nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję?
Trial 2016-08-11 20:35:22
to prawda... zwalniają codziennie kogoś, żeby nie było że grupowo. Mają w zamiarach zwolinić około 60 osób nawet z wieloletnim doświadczeniem.
4
nadal pracownik 2016-08-12 21:14:57
Skąd masz taka wiedzę?Pracuje w tej firmie i jakoś nie widzę tych zwolnień.
6
Trial 2016-08-13 10:33:48
bez żartów... są zwolnienia i to grube. Drugi Gutkowski się robi
5
leszno 2016-08-17 16:58:49
przecież to jest bardzo proste!!! jak komuś nie odpowiada ta firma to po co w niej pracuje???
jest tyle innych firm. a poza tym to ostatnio w modzie jest otwieranie własnych firm-powodzenia.
wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma. czy ktoś z byłych i obecnych pracowników NIE dostał wypłaty o której rozmawiał na rozmowie kwalifikacyjnej???
2
Kasjopeja 2016-08-17 18:45:30
tak czytam te komentarze i mam wrażenie ,że piszą je frustraci , którzy nie radzą sobie w życiu i mają pretensje do całego swiata , pracuję w Hydro-Partnerze dość długo ,żeby móc sie wypowiedzieć na ten temat, powiem tak kto chce pracować naprawdę !!!!! a nie udawać że pracuje to nie zwolnią go napewno , czasy są trudne , pracy odrobinę mniej więc należy włożyć trochę więcej wysiłku aby utrzymać stanowisko w firmie , ogarnijcie sie i weżcie się do roboty a nie patrzcie na drzwi wyjściowe za pięć trzecia , firma to nie przechowalnia bagażu ani towarzystwo wzajemnej adoracji , przypominam żyjemy w ustroju kapitalistycznym gdzie przetrwaja tylko silne i pracowite jednostki , wspomniana konkurencja z Leszna firma G mogłaby sie uczyć przezorności i zaradności szefów to może by nie popadła w takie kłopoty , widzę ,że "orłów" nie zwalniaja , nazwałbym to lekkim przewietrzeniem a jeśli ktoś mysli ,ze u konkurencji jest lepiej to niech spróbuje , a tak na marginesie Ecol też masowo zwalnia nawet tych orłów , którzy odeszli po cichu z HP, już kończę i napisze tak pracować trzeba w zyciu nie ma nic za darmo no chyba ,że komuś wystarczy zasiłek no i ewentualnie 500+ pozdrawiam i życze wytrwałości
3
patrząc z boku 2016-08-17 22:31:42
wszędzie zwalniają nawet konkurencja ecol masowo zwalnia nawet "orłów " którzy cichaczem odeszli z HP, może wreszcie towarzystwo wezmie sie do roboty a nie będzie sie wpatrywac w drzwi wyjściowe za dziesięc trzecia , przewietrzą szeregi to dobrze, firma to nie przechowalnia bagażu ani towarzystwo wzajemnej adoracji , pracuje w HP dość długo i nie zauwazyłem aby krzywdzili tych którzy dobrze pracują , a konkurencja z Leszna firma Gucia to niech sie uczy zaradności i przezorności od szefów HP , widze ,że dominują tu frustraci , którzy mają pretensje do całego swiata albo traktuja HP jako firmę przejsciową bo i tak zamierzają zmienic firme jeszcze ze 20 razy , jak sie nie podoba to na zasiłek ewentualnie 500+ pozdrawiam i zyczę dobrych wyników w pracy
2
monia 2016-08-17 22:36:34
nawet konkurencja zwalnia ecol zwalnia "orłów" którzy cichaczem odeszli z HP
1
pracownik HP 2016-08-18 21:39:10
Ecol to wielkie dziadostwo.Spytaj ludzi którzy widzieli ich robotę.Do nas HP się chowają z jakością wykonania i nie tylko.
6
były 2016-08-22 21:23:29
Powiem tylko tak....zwolnienia są nadal...a odpowiedzialni (czytaj prezesostwo) nie mają pojęcia o prowadzeniu firmy w okresie kryzysu....łatwo jest prowadzić firmę w okresie prosperity....teraz właśnie wychodzi szydełko z worka....
15
smok 2016-08-24 22:56:40
Zwalniają cały czas, po prostu HP się wali a szefostwo nie ma żadnego pomysłu na poprawienie sytuacji poza zwolnieniem dość dużej ilości osób.
A co do szkoleń to ich nie ma, a o integracji to nawet nie wspomnę.
18
bznnp 2016-08-28 20:47:44
To TITANIC !!!......nie warto zawracać sobie głowy tą "firmą"..........
12
Oskar 2016-08-30 08:23:34
Mam wymienić z imion logo zwolnili a było już ponad 30 osób i nie zapowiada się żeby to był koniec
5
doberman 2016-10-07 08:24:55
Jestem pracownikiem od 7 lat, fakt w firmie zwalniają i dziwię się że robią to tak późno, brak robót na rynku było widać już pod koniec 2015 r. a mimo to szefostwo chciało zatrzymać największą ilość pracowników. Kwestia jest taka że mocno jesteśmy uzależnieni od przetargów a przetargi od środków Unijnych które w tym roku dopiero są rozdzielane. Firma ma potencjał i duże realizacje - kwestia co będzie w przyszłym roku - na pewno zatrudnienie musi spaść do 150 osób żeby przetrwać okres zimowy i do tego dążą , co nie zmienia faktu że pensja na czas jak w zegarku i nie mała jak na Leszno.
2
kk 2016-10-07 08:40:53
W firmie o sytuację obwiniani są handlowcy mimo że niektórzy np. z pomorza, mazowieckiego , dolnośląskiego czy kujawsko - pomorskiego radzą sobie bardzo dobrze w kryzysie na rynku i mają oferty z innych firm. Kwestia że zarząd nie był przygotowany na takie czasy bo jeszcze się takie nie zdarzyły w Historii firmy, ale ogólnie piszemy nową Historię i człowiek uczy się na błędach....zobaczymy czy czegoś się nauczą w tym roku.
1
Thron 2016-10-10 20:03:45
jak mają się pojawiać skoro są zwolnienia ??? :D
2
gumis 2016-10-19 21:08:25
mam zarzut
y do wynagrodzen pracownikuw i pracownikuw starszych i mlodszych bez wzglendie bez wieku czyli niewazne co robiisz masz jako najkrucej pracujacym masz mniej nisz twuj pomocnik ktury pracuje dlurzej
pozdro do malego
gumis 2016-10-19 21:12:43
mam zarzut
y do wynagrodzen pracownikuw i pracownikuw starszych i mlodszych bez wzglendie bez wieku czyli niewazne co robiisz masz jako najkrucej pracujacym masz mniej nisz twuj pomocnik ktury pracuje dlurzej
pozdro do malego
gumis 2016-10-19 21:20:33
mam tesz pretensje do zarzadu niepytajac sie o prace w sobote i niedziele to jest raczej niezgodne z prawem w tym panstwie
gumis 2016-10-19 21:33:16
mam tesz pretensje do zarzadu niepytajac sie o prace w sobote i niedziele to jest raczej niezgodne z prawem w tym panstwie niejestesmtsmy jakimis pierdolylomi murzynami

2
Robot 2016-10-24 07:44:30
A ja pracuje w tej firmie i powiem że wcale firma nie jest w porządku wobec pracowników
6
Robot 2016-10-24 07:44:51
A ja pracuje w tej firmie i powiem że wcale firma nie jest w porządku wobec pracowników
10
shrek 2016-10-26 22:26:05
Skąd macie takie informacje?Firma istnieje i mam nadzieję że będzie istnieć nadal.A te kilka zwolnień to zwykłe czyszczenie z nieudaczników co nic nie potrafią.Arek mam nadzieję że wie co robi.


/
1
Fiona 2016-10-27 17:19:44
heheh wyglada to jakby nie wiedział chaotycznie i bez pomysłu. Jeśli dla Ciebie kilka to 50 osób to gratuluję. Nieudacznicy powiadasz znam tych ludzi z imienia i nazwiska i nie uważam ich za nieudaczników.
5
Gustav 2016-10-27 21:44:34
W obecnych realiach polskiego rynku pracy, żadna firma nie gwarantuje pewnego zatrudnienia.
Nie jest rzeczą prostą utrzymanie ciągłości finansowej firmy w czasach w których decyzje polityczne destabilizują gospodarkę, a na rynku trzeba konkurować i walczyć o swój kawałek tortu.
Łańcuch jest tak mocny jak jego najsłabsze ogniwo. Aby przetrwać firma ogranicza koszty utrzymania.
Redukcje etatów są konsekwencją tych ograniczeń. Następnym krokiem powinna być weryfikacja możliwości elastycznego dopasowania się firmy do sytuacji na rynku, co w konsekwencji może doprowadzić do stabilizacji. Nasuwa się pytanie czy zarząd firmy ma "receptę" na zażegnanie kryzysu?
3
jeszcze pracownik 2016-11-05 12:28:29
A ten gumiś to co za imbecyl że pisać nie potrafi?Dziwi się że zarabia mniej od prowadzących.Żeby zarabiać to trzeba pokazać co się potrafi a nie liczyć że ktoś za ciebie będzie myślał.
1
Bunia 2016-11-05 18:18:21
W tej firmie samodzielne myślenie nie jest wskazane. Premiuje się pracownika, który włazi w dupsko zarządowi. Im więcej potrafisz tym bardziej Cię wykorzystają nie dając nic w zamian. Szacunek do pracownika brak.
18
Jagienka ze Zgodzelic 2016-11-14 17:43:12
Firma delikatnie zaczyna się zwijać. Właściciel nie ma szacunku do pracowników. Nawet tych najbardziej oddanych traktuje jak zwykłego g... . Ciągle tylko opowiada, że winna jest wszystkiemu " dobra zmiana " oraz zmowa handlorzy, którzy nagle postanowili na złość sobie i jemu nie przynosić zleceń. Hydro-P żyje tylko i wyłącznie z dotacji unijnych przyznawanych dla Gmin i dziś widać jak firma będzie wyglądała za kilka lat jak dotacje się skończą. Jeśli ktoś szuka pracy na te kilka lat to zapraszam, dla myślących o stabilnej pracy odradzam. Generalnie firma ok, jednak nie jest to przystań na wieczność.
13
gucio 2016-11-15 07:36:34
co za debiny wpis ,Boże ,że jeszcze cię tam trzymają , wez rozpęd i walnij łbem w sciane moze oprzytomniejesz
1
Robot 2016-11-17 06:03:59
Weś się zacznij leczyć Gucio i widać że lubisz smak dupska
10
Zostaw swoją opinię o Hydro Partner - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydro Partner