logo IT.expert Sp. z o.o.

IT.expert Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o IT.expert Sp. z o.o.

ktoś 2017-06-10 21:30
Ja myślę, że warto współpracować z tą firmą, ponieważ bardzo dużo można się tam nauczyć.
4
Kuba 2017-06-10 22:28

Ja napiszę tylko, że w kilku firmach już pracowałem i z nimi jest mi najlepiej, zmieniać póki co nie zamierzam.
5
Ravi 2017-06-11 11:12
Ja mogę polecić, atmosfera okej. Zespół to zespół czyli wszyscy pracują na sukces, a nie tylko jednostki. Z przełożonymi również bez problemu można dojść do porozumienia.
5
Venlo 2017-06-11 11:45

Zgrana ekipa, wszyscy są pomocni.
4
Bilczyński 2017-06-11 12:41
Generalnie firma daje sporo możliwości. Już sam fakt udziału w naprawdę dużych projektach sprawia, że warto z nimi współpracować. Dodatkowo oferują szkolenia i cały czas masz kontakt z najnowszymi technologiami. Moim zdaniem warto.
8
Oskar W. 2017-06-11 13:24
hej, hej. Ja osobiście polecam, przekonajcie się sami jak tam jest, o ile się dostaniecie :)
4
Hadi002 2017-06-11 14:19
Zgadam się w zupełności z poprzednimi komentarzami. Firma, która ma renomę i warto w niej pracować.
6
Anteek 2017-06-11 19:41
Ciekawe projekty, a firma stawia na rozwój pracownika, bo dzięki temu ma lepszych specjalistów. Wynagrodzenie adekwatne do pracy :)
4
Jaśmin 2017-06-11 20:16
Praca w tym sektorze zdecydowanie do najłatwiejszych nie należy, ale daje satysfakcję i jest odpowiednio wynagradzana.
6
! 2017-06-11 21:18
Fajni ludzie, fajni leaderzy, fajne szkolenia :) bardzo sympatyczna atmosfera i dobre zarobki :) Polecam :)
5
Jacek K 2017-06-11 21:31
Pracuję tu i jestem zadowolony, bo firma naprawdę daje duże możliwości. Mamy całkiem niezłe zarobki i fajną załogę.
5
Szymon 2017-06-11 22:12
Hej, ja także jestem zadowolony z tej firmy:) pracuję już trochę i jest naprawdę super! Atmosfera domowa, leaderzy ok, jest trochę presji, ale kasa spoko.
Polecam każdemu kto chce zarobić, poznać nowych ludzi i nauczyć się naprawdę wiele.
6
Adam Gajda 2017-06-11 22:54
Naprawdę dużo można się nauczyć w tej firmie. Są na rynku już od kilkunastu lat, więc branże znają od podszewki i to jest fajne. Z drugiej strony to oczywiste, że dużo wymagają od pracownika, ale taki lajf moi drodzy :)
7
Patryczek 2017-06-11 23:10
Wszystko ok, widać duży progres w rozwoju firmy na przełomie kilku ostatnich lat.
Firma z przyszłością zamierzam w niej zostać dłużej.
5
Łukasz Wu 2017-06-11 23:28
Pracowałem tam jako programista. Ogólnie polecam. Dobre stawki, trochę presja czasu, ale atmosfera sprzyjająca koleżeńskiej pomocy, na plus nowe technologie.

7
Henry 2017-06-12 06:24
Potwierdzam, progres dobrze widoczny jest w ilości nowych zatrudnionych osób - pojawiło się kilku nowych specjalistów, co znacznie zwiększyło potencjał firmy. Fajne projekty, pozytywna atmosfera, świetnie miejsce do rozwoju.
8
D. 2017-06-12 07:10
Zgadzam się z powyższymi opiniami i również polecam pracę w it.expert :)
6
Konrad 2017-06-12 07:38
Duża firma, rozwijająca się, motywująca pracowników do lepszych wyników :)
4
Jujek 2017-06-12 07:47
Doskonałe miejsce na pierwsze kroki w karierze zawodowej, bo firma jest zaangażowana w rozwój pracowników :)
8
Fabian Ce 2017-06-12 08:26
Fajnie, że firma oprócz zleconych projektów posiada również swoje autorskie produkty. Miałem okazję brać udział w tworzeniu jednego z nich i tego ile zyskałem dzięki temu nie da się tak po prostu opisać :)
4
Mewa 2017-06-12 09:02
Moja doświadczenia z tą firmą bardzo pozytywne! Ciekawe, prestiżowe projekty, miła atmosfera! Polecam!
6
Karina Zarzyło 2017-06-12 09:33
Ja tam polecam pracę przy eventach, złota sekcja jeśli chodzi o ekipę i satysfakcję, ale trudno tutaj się dostać, bo zespół jest dość stały i zgrany :) ale gdyby coś... kiedyś... to się nie zastanawiajcie :)
5
Bitner 2017-06-12 09:51
IT.expert ma nawet kilka nagród na swoim koncie, bo są naprawdę dobrzy w tym co robią. Ludzi do pracy również wybierają starannie, więc nie tak łatwo się tam dostać, ale warto się postarać :)
5
Aglo 2017-06-12 10:08
KREATYWNOŚĆ - to podstawa jeśli chcesz tam pracować i się rozwijać. Wszystko idzie do przodu w zaskakującym tempie, więc trzeba być zawsze o krok do przodu :) jeśli są chęci rozwoju i kreatywność to firma wspiera i daje morze możliwości
3
Respect 2017-06-12 10:43
Ja tam jestem pod wrażeniem komunikacji w tej firmie, bo jest naprawdę duża, a wszystko mają tak dopracowane, że nie ma żadnych problemów. Szacun :)
3
Radzio 2017-06-12 11:12
Oferują umowę o pracę i dobre wynagrodzenie. Ja projektuje i konfiguruje rozwiązania informatyczne. Pracy jest sporo, nie ma opcji żeby się nudzić, ale przynajmniej człowiek nie tkwi w miejscu :)
6
Grzesiek Konrad 2017-06-12 11:40
Moja przygoda z it.expert zaczęła się od tego, że moja poprzednia firma skorzystała z jednego z ich systemów i byłem pod wielkim wrażeniem jak to wszystko działa. Później aplikowałem do nich i udało się dostać. Jestem naprawdę zadowolony, że zdecydowałem się na pracę u nich, bo poziom jaki reprezentują mówi sam za siebie.
6
Jarek Dziubiel 2017-06-12 12:07
Ja byłem na ostatnim roku informatyki jak zacząłem pracę w it.expert. Za chwilę minie rok odkąd pracuję i jestem bardzo zadowolony. Uzyskałem dzięki nim certyfikaty produktowe. Jeśli chodzi o umowę to najpierw wybrałem zlecenie ze względu na status studenta, a potem przeszedłem na umowę o pracę. Wynagrodzenie satysfakcjonujące ;>
5
Natan 2017-06-12 12:39
Jeśli jesteś Świeżakiem w branży to ja ich polecam ze względu na szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne oraz możliwość uzyskania certyfikatów branżowych.
3
Energia 2017-06-12 12:55
Muszę powiedzieć, że nie wszyscy robią karierę w it.expert, bo po prostu się do tego nie nadają (nikomu nie ubliżając). Mam na myśli to, że w tej firmie trzeba być energicznym i pełnym pomysłów. To nie jest praca dla osób spokojnych, lubiących mieć wszystko poukładane.
4
K. A. 2017-06-12 13:10
Ja mam własną DG i współpracuję z nimi już od dłuższego czasu. Mam możliwość pracy zdalnej i nadal przysługują mi szkolenia :) czasem siedzę po nocach, ale to już mój wybór, bo sam rozplanowują sobie zadania :) mogę polecić :)
5
Keep going 2017-06-12 13:30
Ja pracuję jako wsparcie sprzedaży. Zespół młody, ambitny, nastawiony na cel. Zdecydowanie praca pełna wyzwań, więc trzeba być odpornym na stres. Póki co nie narzekam, więc mogę polecić :)
5
Remik 2017-06-12 13:40
Co do sprzedaży to na tym obowiązki w tym dziale się nie kończą. Jest tego dużo więcej, więc trzeba się trochę znać i posiadać wiedzę z tej branży, ale wszystko do nauczenia. I przynajmniej praca nie jest nudna :)
4
Michał Lisz. 2017-06-12 13:54
Ja byłem trochę zaskoczony wymaganiami na co niektóre stanowiska, ale bardzo mi zależało, więc podszkoliłem się we własnym zakresie, a potem aplikowałem i dali mi szansę. W ogólnie nie żałuję :) teraz cały czas się rozwijam i mam satysfakcję z pracy :)
4
NIki 2017-06-12 14:01
Nie polecam . Duża presja , mała kasa.
2
Vejder 2017-06-12 14:13
Mnie zaskakuje jak udaje im się połączyć realizację niektórych projektów pod presją czasu i utrzymanie dobrej atmosfery w zespole :) naprawdę szacunek :)
6
Kędzior 2017-06-12 14:33
Nie dla jednozadańowców. Multitasking to chleb powszedni w it.expert :) sporo wyzwań, ale wszystko jest odpowiednio wynagradzane na podstawie umowy o pracę ;)
6
Pozdrawiam serdecznie 2017-06-12 14:47
Trzeba być profesjonalistą żeby odnaleźć się w tej firmie. Jeśli się starasz to zostaje to zawsze odpowiednio wynagrodzone. Polecam.
5
były_mudżyn 2017-06-14 00:19
Witam
pracowałem do tej pory w trzech firmach: średniej, kilkuosobowej no i korpo IT Expert
spodziewałem się szału i raju a okazało się 100 metrów poniżej mułu
jeśli ktoś chce docenić swoją obecną pracę bo uważa że ma źle to niech tam trochę popracuje - będzie szefa po nogach całował :)
od czego by tu zacząć chyba po staremu od początku
rekrutacja wszystko ładnie pięknie jak w bajce tyle kasy na start po 3 miesiącach podwyżka
potem szkolenia kursy, praca bez delegacji itd. cud malina
jak się można było spodziewać obiecywać to oni potrafią
dostałem dziurawą torbę na starego laptopa i do roboty ot wielkie korpo :)
po dwóch tygodniach delegacja na kilka dni i tak co trochę
po 2 miesiącach pytam kierownika jak z przedłużaniem umowy czy mam coś sobie wcześniej szukać czy jak
odpowiedź "no tak 2 tyg przed końcem będziemy wcześniej rozmawiać negocjować proponować"
ok czekam minęły 2 tygodnie nic minął kolejny tydzień nic
szukam już innej roboty bo widzę że nie ciekawie jest
no i bach ostatni dzień pracy przychodzi nowa umowa BEZ PODWYŻKI BEZ GADANIA albo się godzisz albo bon voyage i kierownik mówi a no wiesz nie miałem czasu cośtam cośtam niedługo pomyślimy
szkoleń poza BHP brak - no wiesz nie ma kasy itd
Dział HR jeśli im potrzeba jakieś papierki to dzwonią piszą ścigają żyć nie dają ale jak Tobie coś trzeba no to raptem nie ma ich w pracy nie odbierają głupie zaświadczenie można tydzień załatwiać
Dział IT o to to jest dobre wysyłasz im zgłoszenie że masz problem
mija dzień dwa trzy i tak można czekać piszesz do nich ponownie
problem się naprawia a Ty dostajesz odpowiedź z IT "że u nich działa o co Ci chodzi" - jak bum cyk cyk kilka razy tak miałem
nawet głupiego internetu nie raz nie miałem bo wifi głupieje a kabla zwykłego do internetu brak!!!
Ludzie - sporo studenciaków począwszy od programistów którzy bądź co bądź sporo potrafią i się starają bo ktoś się non stop na nich wydziera i żyłuje na 120% normy ale z tego co ja widziałem raczej nie nadają się do projektów na które porywa się firma
Ludzie mówię tu o niższym szczeblu czyli właśnie o tych studenciakach i innych są fajni i mili, pomogą jak trzeba i da się z nimi pogadać, co innego kierownicy i cała reszta szczególnie jeden Pan dla którego dzień bez darcia to stracony dzień
no i co w końcu nadszedł ten dzień że gdybym nie przeczytał co podpisuje to bym nie wiedział że mnie zwalniają, bo dyro rzucili kartkę na stół i podpisz - bo im coś tam gdzieś nie poszło no i ktoś musi odpaść żeby bogaci nie zbiednieli
a teraz szukają praktykantów stażystów także strzeżcie się
jeżeli nie chcecie zostać ..... sami wiecie :)
23
były programista 2017-06-14 07:46
Bagno dla programisty, dyrektor techniczny wymyślił sobie jakiś mulasty system, który często ledwo ciągnie (za moich czasów restarty środowisk deweloperskich wykonywane były co parę minut), a co najgorsze KAŻDY projekt próbuje tworzyć na tym szajsie.
Pomijam już fakt, że "programiści" albo raczej konsultanci zastają się w miejscu, bo taki był zamysł tej platformy żeby posadzić małpę co będzie klikała lub ewentualnie wzorcem COPY-PASTE napisze jakiś kilku linijkowy kod w Groovy.
Pomijam również fakt w jakim tempie developuje się aplikacje na tej podróbie Documentum, brrr, ciary mnie przechodzą jak sobie przypominam :)
Nie rozumiem po co pytać ludzi na rekrutacji z rzeczy których nawet się nie wykorzystuje bo do stworzenia prostego rejestru wystarczy wykonanie kilku metod z kilku serwisów :D
Poza tym rekrutacja też jest profesjonalna, zresztą widać to po tym jacy ludzie tutaj pracują (studenci), wystarczy odpowiedzieć na pytanie jak zwalidujesz maila i dostajesz pracę.
Jeżeli jesteś trochę bardziej ogarnięty to szef będzie namawiał cie na odejście z twojej firmy za porozumieniem stron, ale jak już TY będziesz chciał odejść od niego to będziesz ZMUSZONY dymać do końca!!!!
Nie chce mi się już nawet wspominać o nadgodzinach za które nie płacą, bo szkoda strzępić ryja :) Ktoś wyżej już pisał o odpowiedzialności zbiorowej :)
22
Maniek 2017-06-20 09:52
Interesuje mnie praca na stanowisku administracyjno-magazynowym, może ktoś mi podpowie kilka informacji przed złożeniem cv. Jak się pracuje w firmie, jaka jest atmosfera?
Buczek 2017-06-20 14:06
Buku, Kolego
zazwyczaj nie mieszam się w takie wypowiedzi ale zrobię wyjątek,
bo ja nadal pracuję w tej firmie ....nie jestem ani amebą, ani marionetką i nikt mi nie płaci za ten komentarz. Jest mi zwyczajnie przykro gdy czytam takie nienawistne wpisy. Pracowałeś tu, a teraz obrażasz mnie i ludzi, którzy byli Twoimi kolegami. Nie zapominaj, że tę firmę nadal stanowią ludzie, bardzo zdolni, zaangażowani i pracowici, Twoi znajomi...... Piszesz, że nie czułeś się tu bezpiecznie, pewnie miałeś powód, może zabrakło Ci kompetencji, nie poradziłeś sobie z zadaniami i zostałeś zwolniony (tak bywa), a teraz odgrywasz się złośliwie, bo Internet daje Ci anonimowość. Czy to jest w porządku? Poczułeś się lepiej? Bo ja niestety nie :(
Na zakończenie dodam: mam dobrego szefa, zgrany zespół, a firma daje mi to czego od niej oczekuję i co jest dla mnie ważnie, dobra kasa, zadaniowy czas pracy (co bardzo ułatwia mi życie), szkolenia. Mnie to w zupełności satysfakcjonuje, ale rozumiem, że ktoś może mieć bardziej wygórowane oczekiwania - nie oceniam tego.
Buku, Tobie i innym (anonimowo opluwającym swoich Znajomych) życzę mniej agresji i mowy nienawiści, a więcej pogody ducha i radości na co dzień. Poważnie, żyje się wtedy o wiele łatwiej i przyjemniej :)
4
Michał 2017-06-20 16:07
Beznadziejny jest ten portal - szlam i bezkarne obrażanie ludzi, wyzwiska i anonimowe oceny. Nigdy więcej tutaj nie zajrzę. Wolę myśleć dobre rzeczy o ludziach, z którymi pracowałem. Jak się czyta ten wylewany jad i nienawiść to niestety łatwo odgadnąć kto to napisał - trudno jednak zrozumieć, dlaczego opluwa ludzi, z którymi pracował. Nikt nikogo nie zmusza do pracy jak nie chcesz to nie musisz pracować ani w tej ani w żadnej firmie. Taka mowa nienawiści i anonimowe wyzywanie ludzi to prawdziwie "bohaterska" postawa. Pozdrawiam byłych kolegów.
5
wertyk 2017-06-24 17:46
Trudno jest ocenić firmę na podstawie opinii z forum bo poziom niektórych pozostawia wiele do życzenia. Słyszałem trochę dobrego o firmie i będę aplikował.
Kamil 2017-06-27 08:43
Super firma, pracowałem tam i przypadkiem też w Easylog ale to ci sami prezesi więc się czułem tak samo dobrze;) Tylko teraz jacyś nienawistni ludzie aferę rozkręcają że niby it-expert i easylog w zmowie przetargowej działali, ża infoafera itd. Ale to nieprawda. No przypadkiem ci sami ludzie to prowadzili to jak mieli nie wiedzieć o ofercie konkurencji? Ale to czysty przypadek.
4
Maja 2017-06-27 11:18
@Michał
jeśli aż tak rażą Cię negatywne komentarze i się z nimi nie zgadzasz, to chętnie dowiemy się również jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie. Rozumiem, że dobrze wspominasz ludzi, z którymi współpracowałeś. A jak wspominasz samą pracę?

@wertyk
jeśli zdecydujesz się na aplikacje, to daj znać jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy i czy coś Ciebie podczas niego zaskoczyło. Takie informacje mogą być istotne dla osób, które właśnie czekają na rozmowę kwalifikacyjną do IT.expert.
Nowy☆ 2017-06-30 15:02
Witam. Mnie tez interesuje praca na stanowisku administracyjno-magazynowym. Moze ktos podrzucic kilka slów o tym dziale? I jakie proponuja stawki? Bede bardzo wdzieczny....
Wania 2017-07-05 21:46
Słyszałem sporo dobrego o firmie i aplikuję . Czy może ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Jak się wam teraz pracuje?
MarketingFiction 2017-07-13 20:35
Człowiek pracował w ITE, a teraz czyta wpisy albo pełne jadu albo pisane przez samo ITE na potrzeby polepszenia wizerunku firmy. Oto wszak chodzi.
To widać po wpisach... Krótkie, laickie, bez szczegółów. Byle liczne "...wiele się tu nauczyłem...dobra atmosfera ...niezłe zarobki..."
Ktoś kto ma do wylania jad przykłada się. To fakt. I to nie jest jad dla samego wylania. To jest ostrzeżenie przed taką firmą jak ITE. Ja nie polecam. Ale człowiek uczy się na własnych błędach.
4
Karol 2017-07-14 10:48
Słyszałem sporo dobrego o firmie ale po lekturze opinii na forum to sie potwierdza. Czyli można aplikować?
Zostaw swoją opinię o IT.expert Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT.expert Sp. z o.o.