logo Hotel Crown Piast Hotel& Park *****

Hotel Crown Piast Hotel& Park *****

Kraków

Opinie o Hotel Crown Piast Hotel& Park *****

:-) 2012-08-20 14:59:26
Czy myślałeś w przeszłości nad oceną własnego pracodawcy? Najbardziej przydatne opinie to opinie zatrudnionych osób, o ile pracowałeś w Crown Hotel Piast, wyraź ją dla potencjalnych pracowników. Kraków i inne miasta czekają na ciekawą opinię. Pomóż zareklamować własnego pracodawcę, daj znać przyszłym osobom zatrudnionym o warunkach pracy panujących w waszej firmie. A jak przedstawia się sprawa premii?
5
andrzej 2014-04-21 21:47:44
nie warto rozpoczynać pracy, ludzie zmieniają się jak w kalejdoskopie, to o czymś świadczy
Politok 2014-04-22 09:42:18
A pracowałeś tam jako kelner czy na kuchni bo to też ma znaczenie. Ludzie wszędzie się zmieniają, a jak warunki kiepskie to długo nie wytrzymują - norma.
2
polio 2014-04-30 19:28:43
czy wynagrodzenie za nadgodziny jest już uczciwie wypłacane?
junior 2014-05-02 17:02:41
ok, ale czy te nadgodziny są koniecznością w Hotel Crown? zazwyczaj nadgodziny są ekstra płatne żeby ludzi zachęcić do dłuższej pracy...
niki 2014-10-29 19:27:56
Pracowałam tam jako kelnerka. Ludzie ciągle odchodzili i przychodzili. Zdarzało się że przyjmowane były osoby bez doświadczenia. W grafiku byłam rozpisana od 14 do 24. Bardzo rzadko zdarzało się że wyszłam o 24. Zwykle 1 lub 2 w nocy. ( usunięte przez administratora )
Jedyne co dobrze wspominam z tej pracy to atmosfera. W większości pracownicy bardzo mili.
ahmmm 2015-05-08 12:48:15
ile negatywnych opinii stąd poznikało..cud!!urok portali opiniotwórczych...:)
1
Qman 2015-05-12 19:47:33
Witam. Chciałem zapytać, czy nie orientuje się ktoś, kto jest teraz dyrektorem hotelu ?
1
ahmmm 2015-05-13 07:11:23
a jest ktoś dyrektorem :D? chyba nie...
1
ana 2015-09-15 08:30:41
Moja siostra pracuje w tym hotelu i bardzo sobie chwali atmosferę pracy i zarobki. Wypłate ma na czas i z tego co wiem hotel potrzebuje teraz pracowników bo sie bardzo rozwinął
RECEPCJA 2015-10-30 14:09:26
jezeli chodzi o prace na recepcji to obowiazki jak wszedzie, kasa zawsze na czas premia rowniez. jak ktos chce siedziec nic nie robic i zarabiac to raczej nie miejsce dla niego, atmosfera naprawde mila, ludzie narzekaja bo taki juz nasz urok, lepiej ponarzekac niz zwrocic uwage na plusy, jak ktos chce pracowac to bedzie, zadko kogos zwalniaja
jano 2015-12-10 15:41:36
Straszne miejsce, lepiej o tym się nie przekonywać nawet dla tych paru gwiazdek.
Morgan 2016-01-24 18:18:18
Potwierdzam w całej rozciągłości. (usunięte przez administratora) Nikt normalny albo nie będący w desperacji długo miejsca w tym hotelu nie zagrzeje.
kicker 2016-01-25 12:09:43
niestety prawda...
qwer 2016-02-09 09:41:32
Zdecydowanie nie polecam pracy w tym hotelu. Jeśli się zarabia, to żenująco małe pieniądze.( usunięte przez administratora ) Lepiej się nie nabierać na miłe słowa i przyjemne rozmowy kwalifikacyjne, bo po paru tygodniach okazuje się co to za miejsce.
5
Purtia 2016-02-23 07:05:23
To chyba to była Twoja pierwsza praca w życiu bo więcej zarabia się w hostelach albo na koszeniu trawy :D Zresztą co Ty możesz wiedzieć o faktycznych stawkach po umowie sezonowej na dwa miesiące :D
1
o.x 2016-03-02 22:50:43
Szkoda mi ludzi tam pracujących.
1
Ja 2016-03-16 19:03:48
Witam, Ja pracuję już w hotelu 5 miesiące i nie mogę narzekać...pieniądze są takie na jakie się umówiłam, wypłacane w terminie.
Praca jak każda inna, atmosfera fajna.
Polecam :)
2
Aneta 2016-03-16 21:13:38
Oho PR działa :D Ewentualnie lubisz pracować za kieszonkowe hahaha
1
simba 2016-03-25 13:14:51
( usunięte przez administratora ). stanowczo odradzam tam podjecie pracy
2
Brunon 2016-03-29 07:42:29
Masz rację, to prawdziwa klasa ze strony hotelu z pięcioma gwiazdkami, ( usunięte przez administratora ) Myślę, że każdy student bez znajomości ortografii i interpunkcji odnajdzie się tam doskonale, co widać na powyższych przykładach, sądzę jednak, że hotel tej klasy powinien się starać o wykwalifikowaną kadrę a nie bandę "studentów" ale jak widać po liczbie komentarzy, bardziej przejmują się koniecznością skasowania komentarzy niż poprawą sytuacji.
2
Ulka 2016-03-29 22:36:13
@simba,nie wiem kto zabierał Ci 20% ale ja odkąd pracuje nic takiego nie doświadczyłam, a i owszem wiem co to jest 20% - to jest premia, która jest dokładana do pensji :-)
2
lola 2016-04-01 11:08:44
Co się stało z komentarzem kate8? był bardzo pomocny i wyjasniał dokładnie jak wyglada tam praca. Wszyscy powinni wiedziec o zmianach 9 godzinnych na kazdym ze stanowisk w crown piast. To portal opiniotwórczy, a usuwanie tego to oszustwo.
3
Malwa 2016-04-05 23:08:47
Jestem pracownikiem hotelu Piast od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z przebiegu współpracy. Pracowałam wcześniej w 2 innych hotelach w Krakowie i praca tu jest podpobna jak w innych miejscach - wiadomo, wymagania są, ale w końcu jest to hotel i wszędzie tak jest. Dostałam od razu umowę o pracę, wynagrodzenie jest dobre, pensja wpływa na konto na czas. Atmosfera jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie, ponieważ chciałabym tu popracować co najmniej kilka kolejnych lat.
Malwa 2016-04-05 23:09:10
Jestem pracownikiem hotelu Piast od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z przebiegu współpracy. Pracowałam wcześniej w 2 innych hotelach w Krakowie i praca tu jest podpobna jak w innych miejscach - wiadomo, wymagania są, ale w końcu jest to hotel i wszędzie tak jest. Dostałam od razu umowę o pracę, wynagrodzenie jest dobre, pensja wpływa na konto na czas. Atmosfera jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie, ponieważ chciałabym tu popracować co najmniej kilka kolejnych lat.
ona 2016-05-15 17:59:40
Praca jak każda inna,wypłata na czas,atmosfera dobra.
wiola 2016-07-17 11:45:39
żałosne...
Zostaw swoją opinię o Hotel Crown Piast Hotel& Park ***** - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Crown Piast Hotel& Park *****