brak logo

PPHU ANDREW Andrzej Żmuda

Kalisz

Opinie o PPHU ANDREW Andrzej Żmuda

Tom 2013-08-12 11:17
napiszcie,gdzie nowa Firma A. Ż. ma aktualnie siedzibę?
zorientowana7777 2013-08-15 21:20
Droga Pani Poirytowa, przykro mi, ale nie mogę zgodzić się z Pani opinią. Być może sposób rekrutacji Panią przeraził, ale takie są realia w dzsiejszym świecie biznesu. Taki sposób rekrutacji nie jest wynikiem złych i perwersyjnych pobudek Pana A. Ż. Takie metody są również preferowane przez poważne korporacje. Być może nie jest Pani gotowa do takiej rekrutacji, ale w ten sposób bada się odporność na stres i profesjonalizm potencjalnego kandydata do pracy. Niestety ładny ubiór, ładna fryzura i buzia w tej chwili już nie wystarczają. Liczą się wiedza, profesjonalizm oraz umiejętność pracy w warunkach podwyższonego stresu. Dla ciekawości mogę dodać, że na Zachodzie korporacje testują w sposób jeszcze bardziej drastyczny :-)
zorientowana7777 2013-08-16 20:30
Niestety tak to wygląda :-) Pytania o życie prywatne padają i to często dość osobiste. Nie chodzi tu tylko i wyłącznie o firmę Pana A.Ż. Tak jest wszędzie. Oczywiście nie trzeba odpowiadać, a nawet od sposobu zachowania i odpowiedzi zależy, czy przechodzimy pewien etap rekrutacji :-) Nie chcę się wymądrzać na ten temat, ale odbyłam takie szkolenia i zapewniam - cuda się dzieją :-) Dlatego nie należy się obrażać na formę pytań, tylko mądrze odpowiadać i nie dać się sprowokować. Co do rotacji pracowników w tej konkretnej firmie - niestety nie wiem. Współpracujemy często i bardzo sobie chwalę wiedzę i oprofesjonalizm Pana A.Ż.
1
Bastet666 2013-08-19 21:06
Kurcze, a może punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia? Bo odnoszę wrażenie, że narzekają tylko osoby, które pracowały krótko i przez chwilę. Czy z powodu niewypłaconej pensji, czy bardziej może z braku umiejętności już nie pracują?
Kinia72 2013-08-19 21:11
No dokładnie, w naszej firmie było to samo: "dzieścia" się przewinęło i zniknęło w "trymiga". Została tylko najlepsza ekipa i tak już jest 20 lat. A jak firma dopiero się zaczyna rozwijać, to przecież wiadomo, że "kokosów" nie ma od razu i poślizgi z pensją też się zdarzają. No jak nie damy szansy rodzimym firmom, to tylko robić za niewolnika na zachodzie pozostaje! :-(
Mirek57 2013-08-24 20:54
Ludzie! Trochę to wygląda jak polowanie na czarownice! Znam Andrzeja i aż słabo mi się robi od tych kalumni! Nawet jesli komuś się noga podwinęła raz, czy dwa - to czy to oznacza, że trzeba po nim jechać już do końca?
Tacy jesteśmy właśnie my Polacy: oczernić, zniszczyć, szkoda gadać.
Pablo 2013-10-29 05:50
Zgadzam się z przedmówcami i ze swojej strony mogę dodać że najgorszemu wrogowi nie życzyłbym pracować w PPHU ANDREW no chyba że kogoś satysfakcjonuje wolontariat, bo wypłaty to na pewno tam nie zobaczy.
2
Hiro 2014-02-06 07:37
Jak czytam to wszystko to naprawdę mi żal tych ludzi co tak rozpaczliwie szukają pracy ze przystają przy takich firmach jak PHU ANDREW.
Najlepsze są te opinie tłumaczące tego gościa chyba pochodzą od samego zainteresowanego.
To zwykły (i tu chciałem wstawić odpowiednie słowo) uważajcie na niego mi pieniędzy nie oddał do dziś a minął rok
1
Igor 2014-03-09 23:09
Jak aktualnie prosperuje Firma?
Gdzie ma aktualną siedzibę?
Wtorek 2014-08-30 00:50
właściciel zapadł się pod ziemię...a może jest tak gdzie jego miejsce....w więzieniu.
1
laserowa wydra 2015-02-06 18:50
a to ten zakład ogólnie ma jakąkolwiek stronę internetową? bo jakoś szukam i szukam a znaleźć niestety nie mogę. możecie podać namiary? zaczynam wątplić czy wogóle ta firma jeszcze istnieje bo widzę że opinii tutaj jak śniegu na saharze, ktoiś ma jakieś aktualne sprawdzone info o tym co się z firmą dzieje teraz?
fgch 2016-05-15 20:09
not o właśnie skoro się firma rozwija @M to jak na moje oko powienno być dużo ofert pracy. no bo skoro sie rozwija, to potrzebuje wiecej zasobów ludzkich do pracy. Nie uważasz, że to jest logiczne ??
Zostaw swoją opinię o PPHU ANDREW Andrzej Żmuda - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU ANDREW Andrzej Żmuda