INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Tarnowo Podgórne

Opinie o INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

pudel 2012-05-22 13:15
Warta polecenia?
aa 2012-07-22 06:13
nie
4
Kaśka 2012-11-20 15:43
fatalna firma, szczerze odradzam, szkoda czasu i nerwów
6
tom 2013-03-09 06:25
Pracowałem tam 3 miesące dłużej się nie da. Jesli nie masz innej pracy to polecam, jeśli chcesz zmienić to odpuść sobie tą firmę.
8
t 2013-06-16 11:57
a może coś więcej powody itp anie tylko odradzam
Roland 2013-09-15 17:31
Na jakie stanowiska jest w tej chwili prowadzona rekrutacja w PHZ i ITH INTREX (usunięte przez administratora)? Czy ktoś może napisać coś o rodzaju uymowy, warunkach pracy, socjalu i atmosferze w firmie?
5
chętny 2014-03-19 20:08
witam, jak atmosfera w firmie? Jeżeli zła to podajcie jakieś przykłady, widzę, że poszukują kilku specjalistów.
1
tru 2014-03-28 10:36
nie polecam
Ocep 2014-04-18 09:49
O proszę, a czy ktoś wie jakie warunki trzeba spełniać na stanowisko Kontrolera Jakości? Bo jestem nim zainteresowany.
Boziak 2014-05-10 18:11
No ale chyba część osób jest zaliczana do stałego składu a ci, którzy są zmieniani to raczej szeregowi pracownicy..
greg 2014-06-06 13:36
hej, widzialem ze szukaja technika jakosci do PHZ w Poznaniu ;) ktos powie jak to jest w koncu z tymi rotacjami> naprawde tak łatwo zostac zwolnionym?
4
bańka 2014-09-05 16:35
witajcie kochani bardzo mnie tam interesuje w pzh i ith praca jakaś biurowa choćby na staż. mój mąż się wybiera na dział montażu wkrótce i bylibyśmy razem. wiecie czy moga mi coś ciekawego zaproponować na start? w imieniu męża też zapytam:bardzo go wymęczą? mam sporo doświadczenie na montazach ale nie wie za bardzo czego się spodziewać w pzh
A 2014-09-05 21:02
Praca na montażu jest bardzo przyjemna a nowi pracownicy mają dużo czasu na wdrożenie się. Jeżeli kiedykolwiek trzymał narzędzia w ręku i potrafi czytać rysunek techniczny to na pewno się sprawdzi. Niestety ale nie wiem czy aktualnie jest zapotrzebowanie na osoby pracujące w biurze.
kobyła 2014-10-21 13:44
Nie marnuj czasu i zdrowia na tę firmę! Szczerze
3
gall anonim 2014-11-25 14:35
płacą bardzo dużo i kropka !
2
jacykow 2014-11-25 15:16
jeżeli dla Ciebie 2.500 to jest bardzo duzo to współczuję
1
mikoo 2015-01-15 14:21
haha, jaka wycena w ogóle w poprzednim poście, że niektórzy to chcą tyle, inni tyle, a ja chce taką stawkę pośrodku, no to dobrze wyważona cena w takim razie, może tyle dostaniesz, tylko pamiętaj, ze niektóre stanowiska są z góry budżetowane i nie ma możliwości negocjacji już wtedy, ale niektóre można negocjować zaleznie od doświadczenia.
kelly 2015-03-26 21:41
ech tak, pewnie, żyjcie złudzeniami. Na pewno wszystko wtedy będzie dobrze... Lepiej przejdźmy do konkretów o których mają ludzie na tym forum pojęcie. Chciałbym usłyszeć kilka słów na temat pracy w Intrexie na stanowisku Inżyniera Automatyka. Moglibyście powiedzieć kilka słów jak wyglądają obowiązki osoby na tym stanowisku?
abc 2015-03-27 21:28
Cześć, obowiązki osoby na stanowisku automatyka w firmie Intrex:
-rysowanie schematów elektrycznych,
-zamawianie części elektrycznych,
-programy (na logo, S7, B&R),
-uruchamianie i instalacja maszyn u klienta,
-wyjazdy serwisowe
2
JaK 2015-03-31 18:48
Za tak proste rzecz, czynności to pewnie mało płaca?
2
koko 2015-04-28 10:06
To jak oplaca się tam podjąć prace jeśli ktoś szuka czegoś na dluzej? Dojeżdża ktoś może z okolic szamotuł?
pp 2015-09-23 22:05
2000 netto. Jak będziesz tyrał 24/7 to może dostaniesz umowę o pracę. Tak będzie to umowa zlecenie. Firma okropna nie polecam.
4
solo 2015-09-24 09:58
Firma od ok. 2 lat zmieniła swoje podejście do pracowników na duży plus. Zależy im na nich; nie dają wcale małych pieniędzy, a za dobrą pracę jest się docenianym. Szefostwo w porę zauważyło, że teraz szuka się dobrego pracownika/ fachowca i nie wydaje już im się, że kandydaci stoją w kolejce po pracę w firmie. Są wymagający, ale dobra praca jest nagradzana. Polecam starać się o stanowiska, bez wygórowanych uprzedzeń, z dobrą wiedzą, uśmiechem i ambicją. Zaznaczam, że ta, nieprzymuszona, laurka jest od osoby z zewnątrz, której osoba z rodziny tam pracuje.
1
pineska 2015-09-25 19:57
a kogo szukacie?
byłem 2015-11-05 07:03
po co kłamiesz kolego ? Opinie mają być przecież pomocne. Umowe o prace ma każdy zatrudniony od piewszego dnia !!!
melon 2015-11-27 16:57
Pracuje już kilka dobrych miesiecy. Atmosfera bardzo dobra. Zarobki w sumie mogą być :-) W porównaniu do poprzednich pracodawców warunki o niebo lepsze. Jeśli komuś mogłam pomóc to fajnie.
aabb 2016-02-16 22:25
Ludzie!
jeżeli jest tak super to dlaczego są takie rotacje ?
z waszych wpisów wynika że powinniście się znać
ALE się nie znacie ?
tak szybko się zmieniają pracownicy !!!
1
aabb 2016-02-20 22:01
możesz być najlepszym fachowcem - ale jak zwalniają ludzi nawet za pomówienia
to sorry
mnie to osobiście nie dotknęło - ale i tak ciężko pracować w takiej atmosferze
dlatego trzeba szukać nowej pracy aby nie zostać na lodzie
a jeżeli chodzi o ROTACJĘ to na taką "DOBRĄ" firmę to jest bardzo duża


6
brat 2016-10-05 08:37
@janek może tak źle do końca nie jest bo wymagają angielskiego i to na wysokim poziomie więc może i pensja ma jakiś poziom
Operator 2016-11-11 11:58
Pracowalem, polecam..:) szkoda tylko ze daleko..
Ąaaaaaa 2017-01-11 17:15
Ile zarabiały inżynier serwisu etykieciarek ? I na czym polega to stanowisko? Chce aplikować na to stanowisko. ..
Fikus 2017-01-15 17:35
Widziałem nowe oferty pracy w Poznaniu ale to było w grudniu. Czy one są aktualne? Może ktoś wie. Bardzo mi zależy na informacji a także chciałbym mieć orientacje jak wyglądają stawki tokarza. Czy można liczyć jeszcze na jakieś premie, z góry dzięki.
Zuzanna 2017-02-28 11:38
@Fikus zawsze możesz bezpośrednio zwrócić się do firmy. Kontakt znajdziesz w zakładce kontakt
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,794252,0,0,kariera
Obecnie poszukują osoby na stanowisko Tokarz CNC.
@operator
co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie PHZ i ITH INTREX
Bronek 2017-03-21 18:18
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
Bronek 2017-03-21 18:20
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
Zuzanna 2017-03-22 08:44
@Bronek dziękujemy za informacje. A jako pracownik firmy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w INTREX?
Bronek 2017-03-23 18:26
Co do warunkow zatrudnienia...
Na początek umowa na 3 miesiące, na okres próbny, 2k na rękę chyba powinno się dostać, po roku do 2.5k się dociagnie, mówię o montażu. Strój roboczy zapewniony, pracuje się raczej przyjemnie, nie jest to kolchoz, trzeba mieć poczucie estetyki i jako imści wykonywanych prac, bo to się bardzo liczy.
Jak wyżej pisano, rotacja jest, swieżi pracownicy to i po tygodniu odchodzili; takze i nie każdy do końca zycia będzie za te 2.5k zapieprzal. Szansa na skok o posade w bok lub wyżej ponoć jest.
Zawsze można zrezygnować, jeśli ci firma nie odpowiada.
Gregor 2017-03-26 18:23
INTREX to wiodący w Polsce dostawca urządzeń do znakowania i etykietowania produktów. Tu pracuję od lat i jestem bardzo zadowolony, rotacja zawsze była i będzie.
Operator 2017-04-07 19:50
Bardzo dobre warunki pracy
Zuzanna 2017-04-10 08:58
@Operator to ważne, że firma zapewnia w Twoim odczuciu bardzo dobre warunki pracy. Co się na nie składa?
Zostaw swoją opinię o INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Tarnowo Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością