PHZ i ITH INTREX

Tarnowo Podgórne

Opinie o PHZ i ITH INTREX

pudel 2012-05-22 13:15:05
Warta polecenia?
aa 2012-07-22 06:13:34
nie
2
Kaśka 2012-11-20 15:43:21
fatalna firma, szczerze odradzam, szkoda czasu i nerwów
5
tom 2013-03-09 06:25:38
Pracowałem tam 3 miesące dłużej się nie da. Jesli nie masz innej pracy to polecam, jeśli chcesz zmienić to odpuść sobie tą firmę.
7
t 2013-06-16 11:57:17
a może coś więcej powody itp anie tylko odradzam
Roland 2013-09-15 17:31:25
Na jakie stanowiska jest w tej chwili prowadzona rekrutacja w PHZ i ITH INTREX (usunięte przez administratora)? Czy ktoś może napisać coś o rodzaju uymowy, warunkach pracy, socjalu i atmosferze w firmie?
5
chętny 2014-03-19 20:08:36
witam, jak atmosfera w firmie? Jeżeli zła to podajcie jakieś przykłady, widzę, że poszukują kilku specjalistów.
Ocep 2014-04-18 09:49:52
O proszę, a czy ktoś wie jakie warunki trzeba spełniać na stanowisko Kontrolera Jakości? Bo jestem nim zainteresowany.
Boziak 2014-05-10 18:11:16
No ale chyba część osób jest zaliczana do stałego składu a ci, którzy są zmieniani to raczej szeregowi pracownicy..
greg 2014-06-06 13:36:33
hej, widzialem ze szukaja technika jakosci do PHZ w Poznaniu ;) ktos powie jak to jest w koncu z tymi rotacjami> naprawde tak łatwo zostac zwolnionym?
4
bańka 2014-09-05 16:35:29
witajcie kochani bardzo mnie tam interesuje w pzh i ith praca jakaś biurowa choćby na staż. mój mąż się wybiera na dział montażu wkrótce i bylibyśmy razem. wiecie czy moga mi coś ciekawego zaproponować na start? w imieniu męża też zapytam:bardzo go wymęczą? mam sporo doświadczenie na montazach ale nie wie za bardzo czego się spodziewać w pzh
A 2014-09-05 21:02:35
Praca na montażu jest bardzo przyjemna a nowi pracownicy mają dużo czasu na wdrożenie się. Jeżeli kiedykolwiek trzymał narzędzia w ręku i potrafi czytać rysunek techniczny to na pewno się sprawdzi. Niestety ale nie wiem czy aktualnie jest zapotrzebowanie na osoby pracujące w biurze.
kobyła 2014-10-21 13:44:32
Nie marnuj czasu i zdrowia na tę firmę! Szczerze
3
gall anonim 2014-11-25 14:35:02
płacą bardzo dużo i kropka !
2
jacykow 2014-11-25 15:16:34
jeżeli dla Ciebie 2.500 to jest bardzo duzo to współczuję
1
mikoo 2015-01-15 14:21:01
haha, jaka wycena w ogóle w poprzednim poście, że niektórzy to chcą tyle, inni tyle, a ja chce taką stawkę pośrodku, no to dobrze wyważona cena w takim razie, może tyle dostaniesz, tylko pamiętaj, ze niektóre stanowiska są z góry budżetowane i nie ma możliwości negocjacji już wtedy, ale niektóre można negocjować zaleznie od doświadczenia.
kelly 2015-03-26 21:41:14
ech tak, pewnie, żyjcie złudzeniami. Na pewno wszystko wtedy będzie dobrze... Lepiej przejdźmy do konkretów o których mają ludzie na tym forum pojęcie. Chciałbym usłyszeć kilka słów na temat pracy w Intrexie na stanowisku Inżyniera Automatyka. Moglibyście powiedzieć kilka słów jak wyglądają obowiązki osoby na tym stanowisku?
abc 2015-03-27 21:28:55
Cześć, obowiązki osoby na stanowisku automatyka w firmie Intrex:
-rysowanie schematów elektrycznych,
-zamawianie części elektrycznych,
-programy (na logo, S7, B&R),
-uruchamianie i instalacja maszyn u klienta,
-wyjazdy serwisowe
2
JaK 2015-03-31 18:48:11
Za tak proste rzecz, czynności to pewnie mało płaca?
1
koko 2015-04-28 10:06:59
To jak oplaca się tam podjąć prace jeśli ktoś szuka czegoś na dluzej? Dojeżdża ktoś może z okolic szamotuł?
pp 2015-09-23 22:05:38
2000 netto. Jak będziesz tyrał 24/7 to może dostaniesz umowę o pracę. Tak będzie to umowa zlecenie. Firma okropna nie polecam.
3
solo 2015-09-24 09:58:04
Firma od ok. 2 lat zmieniła swoje podejście do pracowników na duży plus. Zależy im na nich; nie dają wcale małych pieniędzy, a za dobrą pracę jest się docenianym. Szefostwo w porę zauważyło, że teraz szuka się dobrego pracownika/ fachowca i nie wydaje już im się, że kandydaci stoją w kolejce po pracę w firmie. Są wymagający, ale dobra praca jest nagradzana. Polecam starać się o stanowiska, bez wygórowanych uprzedzeń, z dobrą wiedzą, uśmiechem i ambicją. Zaznaczam, że ta, nieprzymuszona, laurka jest od osoby z zewnątrz, której osoba z rodziny tam pracuje.
1
pineska 2015-09-25 19:57:03
a kogo szukacie?
byłem 2015-11-05 07:03:27
po co kłamiesz kolego ? Opinie mają być przecież pomocne. Umowe o prace ma każdy zatrudniony od piewszego dnia !!!
melon 2015-11-27 16:57:18
Pracuje już kilka dobrych miesiecy. Atmosfera bardzo dobra. Zarobki w sumie mogą być :-) W porównaniu do poprzednich pracodawców warunki o niebo lepsze. Jeśli komuś mogłam pomóc to fajnie.
aabb 2016-02-16 22:25:16
Ludzie!
jeżeli jest tak super to dlaczego są takie rotacje ?
z waszych wpisów wynika że powinniście się znać
ALE się nie znacie ?
tak szybko się zmieniają pracownicy !!!
1
aabb 2016-02-20 22:01:39
możesz być najlepszym fachowcem - ale jak zwalniają ludzi nawet za pomówienia
to sorry
mnie to osobiście nie dotknęło - ale i tak ciężko pracować w takiej atmosferze
dlatego trzeba szukać nowej pracy aby nie zostać na lodzie
a jeżeli chodzi o ROTACJĘ to na taką "DOBRĄ" firmę to jest bardzo duża


2
brat 2016-10-05 08:37:25
@janek może tak źle do końca nie jest bo wymagają angielskiego i to na wysokim poziomie więc może i pensja ma jakiś poziom
Operator 2016-11-11 11:58:22
Pracowalem, polecam..:) szkoda tylko ze daleko..
Zostaw swoją opinię o PHZ i ITH INTREX - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHZ i ITH INTREX