INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Tarnowo Podgórne

Opinie o INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

pudel 2012-05-22 13:15
Warta polecenia?
aa 2012-07-22 06:13
nie
4
Kaśka 2012-11-20 15:43
fatalna firma, szczerze odradzam, szkoda czasu i nerwów
6
tom 2013-03-09 06:25
Pracowałem tam 3 miesące dłużej się nie da. Jesli nie masz innej pracy to polecam, jeśli chcesz zmienić to odpuść sobie tą firmę.
8
t 2013-06-16 11:57
a może coś więcej powody itp anie tylko odradzam
Roland 2013-09-15 17:31
Na jakie stanowiska jest w tej chwili prowadzona rekrutacja w PHZ i ITH INTREX (usunięte przez administratora)? Czy ktoś może napisać coś o rodzaju uymowy, warunkach pracy, socjalu i atmosferze w firmie?
5
chętny 2014-03-19 20:08
witam, jak atmosfera w firmie? Jeżeli zła to podajcie jakieś przykłady, widzę, że poszukują kilku specjalistów.
1
tru 2014-03-28 10:36
nie polecam
Ocep 2014-04-18 09:49
O proszę, a czy ktoś wie jakie warunki trzeba spełniać na stanowisko Kontrolera Jakości? Bo jestem nim zainteresowany.
Boziak 2014-05-10 18:11
No ale chyba część osób jest zaliczana do stałego składu a ci, którzy są zmieniani to raczej szeregowi pracownicy..
greg 2014-06-06 13:36
hej, widzialem ze szukaja technika jakosci do PHZ w Poznaniu ;) ktos powie jak to jest w koncu z tymi rotacjami> naprawde tak łatwo zostac zwolnionym?
4
bańka 2014-09-05 16:35
witajcie kochani bardzo mnie tam interesuje w pzh i ith praca jakaś biurowa choćby na staż. mój mąż się wybiera na dział montażu wkrótce i bylibyśmy razem. wiecie czy moga mi coś ciekawego zaproponować na start? w imieniu męża też zapytam:bardzo go wymęczą? mam sporo doświadczenie na montazach ale nie wie za bardzo czego się spodziewać w pzh
A 2014-09-05 21:02
Praca na montażu jest bardzo przyjemna a nowi pracownicy mają dużo czasu na wdrożenie się. Jeżeli kiedykolwiek trzymał narzędzia w ręku i potrafi czytać rysunek techniczny to na pewno się sprawdzi. Niestety ale nie wiem czy aktualnie jest zapotrzebowanie na osoby pracujące w biurze.
kobyła 2014-10-21 13:44
Nie marnuj czasu i zdrowia na tę firmę! Szczerze
3
gall anonim 2014-11-25 14:35
płacą bardzo dużo i kropka !
2
jacykow 2014-11-25 15:16
jeżeli dla Ciebie 2.500 to jest bardzo duzo to współczuję
1
mikoo 2015-01-15 14:21
haha, jaka wycena w ogóle w poprzednim poście, że niektórzy to chcą tyle, inni tyle, a ja chce taką stawkę pośrodku, no to dobrze wyważona cena w takim razie, może tyle dostaniesz, tylko pamiętaj, ze niektóre stanowiska są z góry budżetowane i nie ma możliwości negocjacji już wtedy, ale niektóre można negocjować zaleznie od doświadczenia.
kelly 2015-03-26 21:41
ech tak, pewnie, żyjcie złudzeniami. Na pewno wszystko wtedy będzie dobrze... Lepiej przejdźmy do konkretów o których mają ludzie na tym forum pojęcie. Chciałbym usłyszeć kilka słów na temat pracy w Intrexie na stanowisku Inżyniera Automatyka. Moglibyście powiedzieć kilka słów jak wyglądają obowiązki osoby na tym stanowisku?
abc 2015-03-27 21:28
Cześć, obowiązki osoby na stanowisku automatyka w firmie Intrex:
-rysowanie schematów elektrycznych,
-zamawianie części elektrycznych,
-programy (na logo, S7, B&R),
-uruchamianie i instalacja maszyn u klienta,
-wyjazdy serwisowe
2
JaK 2015-03-31 18:48
Za tak proste rzecz, czynności to pewnie mało płaca?
2
koko 2015-04-28 10:06
To jak oplaca się tam podjąć prace jeśli ktoś szuka czegoś na dluzej? Dojeżdża ktoś może z okolic szamotuł?
pp 2015-09-23 22:05
2000 netto. Jak będziesz tyrał 24/7 to może dostaniesz umowę o pracę. Tak będzie to umowa zlecenie. Firma okropna nie polecam.
4
solo 2015-09-24 09:58
Firma od ok. 2 lat zmieniła swoje podejście do pracowników na duży plus. Zależy im na nich; nie dają wcale małych pieniędzy, a za dobrą pracę jest się docenianym. Szefostwo w porę zauważyło, że teraz szuka się dobrego pracownika/ fachowca i nie wydaje już im się, że kandydaci stoją w kolejce po pracę w firmie. Są wymagający, ale dobra praca jest nagradzana. Polecam starać się o stanowiska, bez wygórowanych uprzedzeń, z dobrą wiedzą, uśmiechem i ambicją. Zaznaczam, że ta, nieprzymuszona, laurka jest od osoby z zewnątrz, której osoba z rodziny tam pracuje.
2
pineska 2015-09-25 19:57
a kogo szukacie?
byłem 2015-11-05 07:03
po co kłamiesz kolego ? Opinie mają być przecież pomocne. Umowe o prace ma każdy zatrudniony od piewszego dnia !!!
melon 2015-11-27 16:57
Pracuje już kilka dobrych miesiecy. Atmosfera bardzo dobra. Zarobki w sumie mogą być :-) W porównaniu do poprzednich pracodawców warunki o niebo lepsze. Jeśli komuś mogłam pomóc to fajnie.
aabb 2016-02-16 22:25
Ludzie!
jeżeli jest tak super to dlaczego są takie rotacje ?
z waszych wpisów wynika że powinniście się znać
ALE się nie znacie ?
tak szybko się zmieniają pracownicy !!!
1
aabb 2016-02-20 22:01
możesz być najlepszym fachowcem - ale jak zwalniają ludzi nawet za pomówienia
to sorry
mnie to osobiście nie dotknęło - ale i tak ciężko pracować w takiej atmosferze
dlatego trzeba szukać nowej pracy aby nie zostać na lodzie
a jeżeli chodzi o ROTACJĘ to na taką "DOBRĄ" firmę to jest bardzo duża


6
brat 2016-10-05 08:37
@janek może tak źle do końca nie jest bo wymagają angielskiego i to na wysokim poziomie więc może i pensja ma jakiś poziom
Operator 2016-11-11 11:58
Pracowalem, polecam..:) szkoda tylko ze daleko..
Ąaaaaaa 2017-01-11 17:15
Ile zarabiały inżynier serwisu etykieciarek ? I na czym polega to stanowisko? Chce aplikować na to stanowisko. ..
Fikus 2017-01-15 17:35
Widziałem nowe oferty pracy w Poznaniu ale to było w grudniu. Czy one są aktualne? Może ktoś wie. Bardzo mi zależy na informacji a także chciałbym mieć orientacje jak wyglądają stawki tokarza. Czy można liczyć jeszcze na jakieś premie, z góry dzięki.
Zuzanna 2017-02-28 11:38
@Fikus zawsze możesz bezpośrednio zwrócić się do firmy. Kontakt znajdziesz w zakładce kontakt
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,794252,0,0,kariera
Obecnie poszukują osoby na stanowisko Tokarz CNC.
@operator
co najbardziej podobało Ci się w pracy w firmie PHZ i ITH INTREX
Bronek 2017-03-21 18:18
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
Bronek 2017-03-21 18:20
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
Zuzanna 2017-03-22 08:44
@Bronek dziękujemy za informacje. A jako pracownik firmy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w INTREX?
Bronek 2017-03-23 18:26
Co do warunkow zatrudnienia...
Na początek umowa na 3 miesiące, na okres próbny, 2k na rękę chyba powinno się dostać, po roku do 2.5k się dociagnie, mówię o montażu. Strój roboczy zapewniony, pracuje się raczej przyjemnie, nie jest to kolchoz, trzeba mieć poczucie estetyki i jako imści wykonywanych prac, bo to się bardzo liczy.
Jak wyżej pisano, rotacja jest, swieżi pracownicy to i po tygodniu odchodzili; takze i nie każdy do końca zycia będzie za te 2.5k zapieprzal. Szansa na skok o posade w bok lub wyżej ponoć jest.
Zawsze można zrezygnować, jeśli ci firma nie odpowiada.
Gregor 2017-03-26 18:23
INTREX to wiodący w Polsce dostawca urządzeń do znakowania i etykietowania produktów. Tu pracuję od lat i jestem bardzo zadowolony, rotacja zawsze była i będzie.
Operator 2017-04-07 19:50
Bardzo dobre warunki pracy
Zuzanna 2017-04-10 08:58
@Operator to ważne, że firma zapewnia w Twoim odczuciu bardzo dobre warunki pracy. Co się na nie składa?
maxx 2017-06-12 11:24
Witam. Mam pytanie firma szuka operatorów tokarzy ślusarzy są to zawody związane z narzędziownią . Ile można zarobić w takim zawodzie na początku ? I jaki system zmian pracy obowiązuje ? Pozdrawiam
Fikus 2017-06-20 10:49
INTREX to dobra i spokojna firma, bez rewolucji, polecam.
Zuzanna 2017-06-29 14:09
@Fikus
A co sprawia, że według Ciebie jest to dobra firma? Dlaczego warto tu pracować? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat swojego potencjalnego miejsca pracy.
Olo 2017-07-24 17:20
Cześć,

ile zarabiają konstruktorzy/projektanci w biurze?.
Olo 2017-07-24 17:21
Cześć,

ile zarabiają konstruktorzy/projektanci w biurze?.
Marek 2017-07-24 22:17
Czy może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego firma nie ma żadnych ofert? Pewnie jest dobrze i ludzie nie szukają nowej pracy?
Zuzanna 2017-08-09 15:03
@Marek nie zawsze taki stan rzeczy świadczy o bardzo dobrej pozycji firmy. Warto w takim wypadku poprosić innych pracowników o opinie, to najbardziej wiarygodne źródło, na którym powinniśmy się opierać.
Zostaw swoją opinię o INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Tarnowo Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTREX Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością