brak logo

ADROS

Dobrzyca

Opinie o ADROS

XXXX 2012-03-28 14:18
Witam,
Ja tam pracowałam i nie jestem zadowolona. Jest strasznie nieprzyjemna atmosfera. A firma daleka od tego jak przedstawiała ją P. kierownik. Nacisk na warunki sanitarne jest gdy ma być kontrola. Po zakończeniu pracy dokument o tym ze jestem przez nich ubezpieczona wysłali mi dopiero w momencie jak mi to ubezpieczenie wygasło!!!! Mocno negatywne wrażenia o firmie aby. Nie polecam.
6
Mieczysława 2012-08-03 19:15
W pełni się zgadzam z poprzedniczką, zarobki marne jak na taki wachlarz godzin pracy, praca po \\\"8\\\" godzin stawała się często pracą po 12 godzin ;/
4
agnes-1981@wp.pl 2012-08-09 08:19
adros to najgorszy zaklad pracy ludzi traktuja jak smieci warunki sa gdy ma byc kontrola
2
były 2012-09-05 08:37
(usunięte przez administratora) kradniesz razem z (usunięte przez administratora) paliwo dziadu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gunia 2012-11-15 18:35
Zgadzam sie z tymi wszystkimi opiniami.Tam jest okropnie.Wiadomo tylko bylo na ktorą godzine szło sie do pracy,a o której wyjdziemy nie było wiadomo.
2
On i ONA 2012-11-22 17:11
TAM JEST MASAKRA W ADROSIE DOSYĆ ŻE NIE MIŁA ATMOSFERA TO I ZAROBIĆ NIEDAJĄ ZA TAKĄ CIĘŻKA PRACE, JEDZIESZ DO PRACY ALE NIEWIESZ OKTÓREJ WRUCISZ URLOPU NIECHCA DAĆ A JAK WEŻNIESZ WOLNE NA TELEFON TO PREMIE ZABIERAJĄ WSZYSTKO SZYBKO SZYBKO A NA KONCU JEBANY JESTES MASZ ROBIĆ ZA 5 A INNI SE PO HALI CHODZĄ Z PALECIAKAMI I W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A TNĄ TAK SAMO TA KIEROWNICZKA E.S. DOSYĆ ŻE PANNA TO JESCZE WCIĄŻ MAŁO CHCE SIE POKAZYWAĆ LEWEMU ŻE JEST LEPSZA OD 1 ZMIANY MASAKRAAA TEN ZAKŁAD, IDZIESZ DO TOALETY TO NIERAZ CHODZĄ ZA TOBĄ MASAKRA NAJGORSZY ZAKŁAD..
2
Jacek 2012-11-22 17:40
Kamer na wieszają nad głowami wiecej niż w banku jak by wiara miałą co wynosić, a nojlepsze to jak kierowniczka stoi z technologiem jak gestapo niemieckie i patrzą jak kobitki obrabiają fileta masakraaa palce po owijane plastrami bo ile można stać w miejscu 12 godzin i dzubać w dodatku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
rozczarowana 2012-11-26 19:36
w pełni zgadzam się z negatywnymi opiniami, również tam pracowałam, praca po 8 godzin, odeszła w zapomnienie ha powiem więcej 12h zmiana to standard, wynagrodzenie zasadnicze w pełni niezadowalające do przepracowanych godzin, wiec w zadadzie na każdą złotówkę pracuje się podwójnie. Rezultat: zmęczenie, przepracowanie, i marna płaca. Polecam wszystkim którzy chcą pracować jak roboty zaprogramowane na prace czasem ponad 12 h ,spanie i jakikolwiek brak życia osobistego.
1
...xxx... 2013-09-02 14:39
Na wjeździe do Adrosu gdzie po tym stelażu idzie ten kabel to powinien być taki napis jak w (usunięte przez administratora)
1
anonim 2013-10-05 20:24
ludzie dajcie spokoj z ta firma zwłaszcza (usunięte przez administratora) ten dzial i (usunięte przez administratora) panie tam pracyja po 12 godzin jeszcze w (usunięte przez administratora) zle ze malo
5
2013-10-12 22:10
Naucz się pisać później wystawiać komentarze
3
anonim 2013-10-13 15:52
I dobrze bo ktoś wkońcu napisał prawde co tam się dzieje istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w żadnym zakładzie nie ma rywalizacji jak tam a towar nie schodzi bo bakterie maja haha
1
mulatka 2013-10-14 20:40
uważam,że to dobrze prosperujący zakład, daje pracę tak wielu ludziom w tej małej miejscowości, a pracować wszędzie trzeba, nie ma co narzekać
7
były 2014-03-01 09:14
Dajcie sobie spokój szczególnie na produkcji. W biurze wyścig szczurów same tajemnice i kopanie dołków pod "kolegami i koleżankami" byle być na wierzchu. Koleżeństwo - znajomi szefa zbijają bąki a zbierają laury, sumienny pracownik zawsze dostaje po dupie omijać szerokim łukiem.
3
norka 2014-04-30 23:13
He to widac że tak jest co miesiąc prawie lub co 3-4 poszukują na te same stanowiska nie wiem czego oni szukają ideałów ???chyba takich jak sie zagra tak zatańczą albo te osoby które sie zatrudniają nie mogą psychicznie i odchodzą bo nie bardzo rozumiem podejscia żeby przyjmować wciąz nowych ludzi i zwalniać ???? niech powiedzą jasno czego szukają po jednym czy 2dniach jasno nie nadajesz sie a chcą nie wiadomo czego szczególnie jedna kierowniczka a potem leci w kulki
norka 2014-04-30 23:13
He to widac że tak jest co miesiąc prawie lub co 3-4 poszukują na te same stanowiska nie wiem czego oni szukają ideałów ???chyba takich jak sie zagra tak zatańczą albo te osoby które sie zatrudniają nie mogą psychicznie i odchodzą bo nie bardzo rozumiem podejscia żeby przyjmować wciąz nowych ludzi i zwalniać ???? niech powiedzą jasno czego szukają po jednym czy 2dniach jasno nie nadajesz sie a chcą nie wiadomo czego szczególnie jedna kierowniczka a potem leci w kulki
karolina 2014-05-16 09:22
witam pracowałam w adrosie 2004 roku 3lata wspominam ten czas za bardzo dobry byłam na dziale uboju patroszenia atmosfera super co prawda nigdy się nie wiedziało kiedy się skończy ale powiem tak jak ktoś prace szanuje to ja mam ja nigdy nie zapomnę pracy w adrosie i ludzi z którymi pracowałam z weterynarzami Mariuszem Mieciem Bartkiem Andrzejem i kierownikiem Lukaszem super ludzie a najwazniejsza w pracy jest atmosfera
byly pracownik 2014-09-06 19:15
ZLODZIEJE!!!!!
1
xxx 2014-09-08 15:52
Możesz napisać coś więcej?
1
DROBIARZ 2014-12-07 21:45
Praca na dwie zmiany 6 dni w tygodniu, nocna zmiana 10 godz. dzienna zmiana od 12 do 14 godz. fizycznie bardzo ciężka praca, atmosfera pomiędzy pracownikami tragedia.
4
br 2015-03-26 11:32
Oni by chcieli zeby ludzie pracowali tam 24 godziny. najlepiej jakby jeszcze wogole nie jedli nie wychodzili do ubikacji. powiesz ze Cie nogi bola a kierowniczka na to " tu nie ma pracy siedzacej " pss... fakt jest tam duzo pracownikow ale jezeli tak beda postepowali z ludzmi to Ci wszyscy kierowniki nie kierowniki beda pracowac sami i w tedy beda wiedziec jak jest bo jak narazie to tylko zadza i ma byc tak jak oni zachca i to jest fair. Pracownik nie ma wogole swojego zdania ani nic. Jakby sanepit by do nich wlecial to by zlikwidowali ta firme. Zeby tam isc to trzeba miec stalowe nerwy i najlepiej nie nazekac bo taka jest prawda. Te kurczaki sa lepiej traktowane jak te psy. Zanim tam pojdziecie to przemyslcie sobie czy chcecie. bo tam jest gorzej niz w oswiecimie. a kamer nasrane jak nie wiem co, w banku tyle nie ma. a Ci ktorzy wypowiadaja sie dobrze to nie maja innego wyjscia widocznie bo tam robia i chca dac dobra opinie bo nie maja innego wyjscia.
4
no juz byś chciala 2015-03-26 11:39
2004 a dzis to sa dwie rozne bajki. Moze i kiedys bylo fajnie i mila atmosfera ale nie teraz. Te kurczaki ja są lepiej traktowane jak ludzie. Drą sie o byle co. tylko wykorzystuja i nic wiecej !!
1
kuku 2015-05-21 23:33
umowy o pracę na jaką kwotę brutto?
3
DROBIARZ 2015-05-22 15:13
1750 zł brutto.
jest ciężko 2015-06-03 12:28
w czerwcu przyjęto 26 osób z tej grupy prawdopodobnie przetrwają 4-5 osoby reszta zrezygnuje po miesiącu :) i tak w kółko o czymś to chyba świadczy może o tym, że praca nie jest lekka a zarobki takie sobie
zły i wkurzony 2015-06-27 12:47
Panowie kierowcy z "handlu" jesteśmy pipy i frajerzy, stoimy za free na weekendzie i te 30zł to nawet na obiad i prysznic nie starczy - nic z tym nie chcecie zrobić? Wszyscy narzekacie po kątach ale żeby się zebrać i iść do szefa to jaj nie macie i co tak się będziemy dawać dymać? Przecież biuro ma na nas wyrąbane bo jak byśmy mieli diety z 50 oiro/dzień to by intensywnie myśleli żeby nas ściągać na pazuę do domu a tak to mają was w 4 literach - czego nawet nie kryją! Mają was/nas za frajerów, Jeśli nie dojdzie jakiejś inicjatywy to szukam innej pracy bo na zaszczanych parkingach na weekendzie za darmo- za moje! stał nie mam zamiaru, coraz gorzej się robi, robota nie planowana, biuro buja w obłokach zresztą wiecie jak jest, zróbmy coś z tym panowie albo ekipa zgranych kierowców się rozleci.
koko dżambo 2015-07-01 11:18
zdecydowanie odradzam pracę jako kierowca c+e robota niepoukładana, weekendy na zaszczanym parkingu na zachodzie za darmo się siedzi, brak poszanowania dla człowieka, życie prywatne nie istnieje liczy się tylko dobry fracht, wypłata słaba i ciężko się doliczyć za co - nieoficjalnie od frachtu, już lepiej iść do firmy transportowej na system 3/1 i się będzie więcej w domu niż w adrosie no i pieniędzy więcej będzie. nie ma zgrania kierowców by coś z tym zrobić, po urlopie już mnie tu nie będzie
duży 2015-07-01 19:19
porażka i tyle nic dodać nic ująć - za darmo 6 dni stałem w maju na parkingach a w domu po 9h się jest i ogień w trase
były 2015-07-03 11:23
międzynarodówka za 4500 to jest śmiech panowie, ja już tu nie pracuję i mam o wiele lepiej teraz robie system 2/1 i mam 6000zł i co 14 dni 6-7 jestem w domu w ogóle nie żałuję że mnie tu nie ma
biuro ma ubaw 2015-07-04 12:37
a za siedzenie na parkingu w 35 stopniowym upale i kręcenie pauzy weekendowej lub czekanie na ładunek to ile wam za to płacom? za ile się zgodziliście podpisując umowy? łysemu pasuje ta robota a wam nie? to się zwolnijcie a nie w necie i w kabinie stękacie a na firmie "tak panie kierowniku" "dobrze panie kierowniku" "tak panie kierowniku wykręciłem 5 godzin pauzy i mogę jechać" no co jest z wami ludzie:?
marian 2015-07-04 14:09
są przyjęcia na żywcu? ile można zarobić? też trzeba myć zestaw samemu?
kokot 2015-07-05 22:10
są przyjęcia dla kierowców w restauracji ostatnio tak popili że masakra, na żywcu robota pasuje
1
były ohroniaż 2015-07-09 00:27
mi robota pasuje jak robiłem przy sipie na budowie to miołem 1500 jak byłem ohroniarzem to też mialem 1500 wienc tera 4000 mi starcza to dla mnie durzo piniendzy, a ze w domu mnie ni ma no to trudno mi pasuje, dobra firma ten adros ja tu bede robił pdpuki się da, fajnego mam manika i pasuje
GANKSTER 2015-07-13 16:02
JO TYRZ PRACUJA W ADROSIA
kiero c-e 2015-07-15 09:22
na przewoz kur bym chcial przyjsc bo wyjazdy tygodniowe czy dwutygodniowe mnie nie interesuja mam mloda zone i wygodne wyrko :) spanie w kabinie mnie nie bawi - powie ktos ile tam mozna zarobic na klatkach? 4 z przodu jest czy nie? weekendy wolne czy weekend w tygodniu?
kokot 2015-07-16 10:01
kolego dawaj na żywiec - robota pasuje w domu co dzień się jest, twoja kobieta nie będzie musiała szukać po sąsiadach szczęścia tak jak to szukają te kobiety co ich chłopy jadą na Anglię he he he na lodówkach w Adrosie co drugi kierowca to rogacz!
1
Paweł Grobelny 2015-08-22 13:11
Poznam zaniedbywaną żonę kierowcy TIR-a, ja miły, zadbany, brunet, wysportowany 30 latek, chętne proszę pisać mifol1@poczta.fm Dobrzyca, Pleszew, Jarocin, Krotoszyn, cel spotkania - miło spędzić czas, wspólne wyjazdy w góry lub inne piękne miejsca Pozdrawiam Paweł Grobelny.
kokot 2015-08-28 11:21
Basia - szczęściem było by mieć taką wierną kobietę ale dobrze wiemy jakie są kobiety, nie czarujmy się :) ja tam wole co dzień mieć pozór na babe i być w domu - bo diabeł wodzi na pokuszenie :) a wiadomo od kobiety zaczęło się całe zło - tak uczą nawet w kościele (przypadek adama i ewy)
rzeźnik 2015-08-28 14:38
ile tam można zarobić na dziale uboju? płacą godzinówki? nadgodziny itd?
planista 2015-08-29 11:09
Witam nie potrzebują tam czasem spedytora/planisty? Znam niemiecki, angielski i francuski w mowie i piśmie oraz podstawy hiszpańskiego, z dogadaniem się i załatwieniem spraw nie ma najmniejszego problemu, znam programy komputerowe, giełdy transportowe, umiem planować trasy, bukować promy, znajomość winet i tak dalej.... mam też kontakty z firmami zachodnimi.
Marian 2015-09-11 17:09
pany powiedzcie szczerze ile tam na kraju można zarobic jako kierowca? może być na kurach lub chłodni byle co dzień w domu być a nie w kabinie jak beduin - te 4 z przodu jest czy nie? bo różnie się słyszy na okolice, dzwoniłem niedawno do kierownika czy jakiegoś szefa (nie jestem pewien) i zachwalał robotę i że pensja dobra ale chciał bym opinie kierowców poznać
kogucik 2015-10-03 12:50
przyjdź na kokoty, robota pasuje, co dzień sie w domu jest i kur pełna lodówa w domu, kierownik wporzo nie pije za często, piękne panie w biurze i ogólnie a ostatnio nawet asia nie jest zbyt upierdliwa i nie wyzywa na kierowców jak tacho nie nie pasuje, ludzie składajcie CV bo robota pasuje
Gosc 2016-10-13 21:52
Naucz sie pisac ale widac miales 6 z polskiego
2
Jan 2016-10-13 21:54
Zaklad porazka ,gorzej niz u Biernackiego .Chamstwo ludzie okropni .Najgorszy zaklad jaki spotkalem
Tobi 2016-10-13 21:57
Jan popieram twoja wypowiedz. kierownictwo wredne .Zajebac sie idzie,wykorzystuja a zas sie dziwia ze ludzie ledwo przyjad to na drugi dzien juz ich nie ma i tak sie dorabiaja
1
Lewy gdzie mój socjal? 2017-01-15 12:15
Ukraińcy pojechali do domu i powiedzieli, że więcej tu nie przyjadą bo za takie marne grosze to im się nie opłaca a polakom dać podwyżkę, żeby robote każdy trzymał i szanował to NIE i nie trzeba by było ukrainy - dziwna polityka firmy. Rotacja jak w ruskim czołgu podczas wojny (średnia życia załogi w czołgu wynosiła 2 tygodnie) Jak to jest też możliwe że w tak dużej firmie nie ma płaconego w ogóle socjalu? Nie ma nawet wczasów pod gruszą? Nie ma nic prócz bonów do dino na święta za 100zł - to jest jakieś oszustwo. Musi się tym zająć PIP
nowy 2017-06-25 18:46
pracowalem tez tam najgorsze co bylo to zmianowe znecajace sie nad pracownikami slabszymi
Zostaw swoją opinię o ADROS - Dobrzyca
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADROS