brak logo

Hardex S.A.

Krosno Odrzańskie

Opinie o Hardex S.A.

Pati 2015-10-08 08:13
A tak na serio to ile zarabiacie tam za 8-godz dziennie 22-dni robocze.
3
TW 2016-01-18 22:52
I Damian z działu inwestycji.
2
diablo 2016-02-06 15:21
jezeli przychodzisz tutaj do pracy tylko dlatego że Cię UP skierował to napewno nie zarobisz , ale jak chcesz pracowac i cos potrafisz to tragedii nie ma ale szału też. Wszedzie jest dobrze tam gdzie nas nie ma.
Angiangi 2016-02-06 17:09
Oj tak mamy w Homanit Krosno Panią skierowaną z UP do pracy... Boże boże leniem czuć na całym dziale.
1
homan 2016-02-10 21:00
Ogólnie słabo, nawet z wysoką stawką zarabiasz mało, coraz mniej. Na wysokich szczeblach osoby niekompetentne, ciągle awarie. Ale nic to, muszą być wyniki. Jeszcze większe laury dla tych krwiopijców z "góry". Zawiodłem się szczerze powiedziawszy.
1
Marek 2016-02-20 06:28
Wiosna 2016 to będzie początek końca Homanit Krosno. Ludzie zwalniają się z powodu polityki udręczenia i uprzedmiotowienia pracowników. A taka ładna firma była, amerykańska. Szkoda życia i zdrowia na tę firmę.
6
Lolek 2016-02-21 00:05
Blech....
5
adiszok 2016-02-21 17:33
Jeśli zastanawiasz się nad pracą tutaj to szczerze odradzam! No chyba że masz mentalność niewolnika. Mobbing się szerzy. Btw. Kiedy wynik ankiety?
4
Adam 2016-02-23 10:59
Na całe szczęście już tu nie pracuję i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Jeśli nie masz tu pleców to zostaniesz zgnojony. Jak ktoś już wcześniej powiedział szkoda życia i nerwów.
4
ALI 2016-03-02 13:25
A ile tam zarabiacie miesięcznie np.Na widlaku za miesiąc ile macie.
4
mimi 2016-05-04 11:44
A jak wygląda sprawa w biurze? Chce złożyć papiery i nie wiem czy warto, jaka atmosfera?
PW 2016-05-06 21:45
Wig a wiesz może jak wyglądają zarobki maszynisty kotła? Pisza w ogłoszeniu o bogatym pakiecie socjalnym, faktycznie taki dobry socjal oferują?
1
Gosciowa 2016-05-07 20:16
Potwierdzam, jeszcze pracuję tu, ale to kwestia czasu, praca dla desperatów, lenie mają w tej firmie najlepiej, a i obiecują gruszki na wierzbie, ale tak na prawdę nie oferują nic.
1
pw 2016-05-07 20:52
gosciowa a pracujesz na produkcji czy w biurze, ten socjal o ktorym pisza w ogloszeniu to sciema?
1
Gosciowa 2016-05-19 19:01
Na produkcji, socjal? Hahaha obiad za symboliczną złotówkę, nie jadalny! Ostatnia wypłata wyliczona w taki sposób, że tak na prawdę nie otrzymałam dodatku za godziny nocne, brak kasy za nadgodziny na które ciągle szukają chętnych. Na szczęście już pożegnałam się z tą firmą :)
1
Bolek 2016-06-05 11:18
Ostatnio mówił o Was ( usunięte przez administratora ) w sejmie.
1
Elaela 2016-06-09 10:14
Socjal nie jest ściema, obiady, dopłata do urlopu, na święta, darmowy dowóz pracownikow do pracy od Bytomca, spotkania integracyjne, zmianowe, zapomogi w nagłych przypadkach losowych(bezzwrotne). O płacy nie pisze bo jest zróżnicowana w zależności od wykonywanych obowiązków.
NOstres 2016-06-15 10:45
Praca w tej firmie to jedna wielka katastrofa ! Szkoda zycia i czasu !!!!
1
Elaela 2016-06-26 14:35
Jest
Elaela 2016-06-27 17:40
Okres próbny jest uzależniony od stanowiska. Nie wiem dlaczego wypowiadający sie nie piszą prawdy. Socjal juz wymieniłam, posiłki regeneracyjne, darmowe dojazdy autobusem od Bytomca a w Krośnie wszystkie przystanki PKS na wszystkie zmiany, dodatek za prace w nocy, za nadodziny, wynagrodzenie w terminie do 10 każdego m-ca. W każdej pracy jest jakieś ale, nie przesadzajmy.
Elaela 2016-06-27 17:41
Okres próbny jest uzależniony od stanowiska. Nie wiem dlaczego wypowiadający sie nie piszą prawdy. Socjal juz wymieniłam, posiłki regeneracyjne, darmowe dojazdy autobusem od Bytomca a w Krośnie wszystkie przystanki PKS na wszystkie zmiany, dodatek za prace w nocy, za nadodziny, wynagrodzenie w terminie do 10 każdego m-ca. W każdej pracy jest jakieś ale, nie przesadzajmy.
Elaela 2016-06-27 18:13
Po co wprowadzać ludzi w błąd. Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych obejmuje wszystkich pracownikow bez względu na miejsce pracy, posiłki niejadalne ? ciekawe , fakt ośmiorniczek ii homarów nie serwują. Pierwsze słyszę ze zabrakło kasy na dodatek nocny i nadgodziny. Nie pracuje Pani bo zapewne nie chciało sie pracować lepiej brać zasiłki z podatków tych którzy pracują, względnie nie nadawała się Pani do pracy. Życzę powodzenia w nowej pracy obawiam sie ze tez nie bedzie Pani pasować i następna firmę Pani pojedzie.
Elaela 2016-06-27 18:50
Zgadza się. Kwalifikacje są istotne ale i też chęć do pracy. Nie rozumiem podejścia co poniektórych ludzi. Niechęć do firmy w szczególności wyrażają Ci którzy zostali skierowani z UP, nie otrzymali odmowy gdyz firma tworzy nowe stanowiska i potrzebuje pracownikow wiec pozostaje narzekanie.
Elaela 2016-06-28 06:52
Wiele zależy od ludzi, ci którzy przejdą okres próbny, adaptacje do systemu i chcą pracować - zostają. Ci którzy przyszli z przymusu (UP) i którym wystarcza zasiłek niestety odchodzą. Wiele osób zatrudniło sie na tzw. "przeczekanie" i pozostali i nie narzekają. Nie mowię ze jest miód ale tak jak w każdej firmie sa do wykonania zadania i wymaga sie tego od kazdego zatrudnionego pracownika bez względu na funkcje. Pracownicy nadzoru, kadra kierownicza jak i specjaliści sa tak samo rozliczani jak pracownicy produkcyjni, a nawet od nich wymaga sie więcej, nie zamykamy biur o 14,15 czy 16 nasz czas pracy jest nienormowany i nie otrzymujemy dopłat za godziny nadliczbowe. Nie otrzymujemy darmowych posiłków jak pracownicy godzinowoplatni, my za nie płacimy.
Nie jest źle tym bardziej ze firma się rozwija i ludzie z otwartą głową i chęcią do pracy maja pole do popisu.
Wahającym sie proponuje spróbować i nie sugerować sie niepochlebnymi opiniami gdyz sa przesadzone pisane przez kogoś kogo praca przerosła,
Elaela 2016-06-28 18:02
podoba mi się Twoja odpowiedz. Zabrałam głos w tej dyskusji po przeczytaniu postów @Gosciowa. Nie lubię kłamstw a ze akurat pracuje jako ten "pijacy kawę biurokrata" i znam niektóre tematy od tzw. podszewki mogę zainteresowanym troszkę wyjaśnić, podpowiedzieć. Pozdrawiam zdrowo myślących.
ZZZ 2016-07-04 11:55
Elaela jak czytam te twoje odpowiedzi to musi ktoś Ci niezle płacic za te bzzdury albo jezcze nie wyleciałaś.
Ludzi tam sie traktuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktore można wyrzucać z dnia na dzień.
Firma ma tak złą renome ze już ludzi z Ukrainy zatrudniaja (lub Białorusi ).
NIE DAJCIE SIE NABRAC NA TE SLOWA od ELAELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie z okolic nie chcą pracować w tej firmie bo już sie poznali na PRACY !
LUDZI,KTORZY STARAJA SIE MAJA GLEBOKO W D.........!
1
Elaela 2016-07-04 17:09
Płaca mi za pracę. Pisze prawdę. Ludzie nie chcą pracować? To skąd jest tych 500 osób , sorry 494 bo 6 osób z Białorusi. jeżeli coś Ci nie pasuje w moich tekstach to ich nie czytaj. Jeżeli wyleciałas /łes to zapewne nie bez powodu-brak kompetencji, nierzetelne wykonywanie obowiązków, lenistwo.
Zreszta rozmowa z osoba używająca Casplocka - krzyczysz. A krzyczy ten kto nie ma argumentów.
bzzzz 2016-07-04 17:30
Oj Elaela wciskaj kit dalej :)
Jasne zgadzam sie, jest wiele fajnych firm- ja tylko przestrzegam !:)
Zreszta jak 3/4 wypowiadających się na temat tej firmy :)
2
Elaela 2016-07-05 07:18
Zmiana nicku z "zzz" na obecny nic nie dała. Nadal brak konkretów. Opinia "nie bo nie" no cóż trudno do tego się odnieść. 3/4 negatywnych.... ? Prosze czytać posty ze zrozumieniem a nie trzeba bedzie używać capslocka (krzyk) i pisać pseudo opinie o firmie której sie nie zna.
bzzzz 2016-07-05 11:28
Elaela caps lock ma niestety inną definicję niż krzyk (masz bardzo dużą wyobraźnie).
Ale jasne- nie będę sie dalej rozpisywał na ten temat, bo szkoda słów i czasu.
Ty masz taką funkcję, żeby robić dobry wizerunek tej firmie i to rozumiem.
Niech każdy kto chcę przekona się jak jest :)
2
Elaela 2016-07-05 12:36
Nie wiem jaka praca Cię interesuje. Na produkcji, na uszlachetnianiu, piłach czy też biurowa ( potrzebujemy tylko inż.utrzymania ruchu-wyższe mechaniczne, dyspozycyjność oraz kier.działu transportu). O plusach- posty powyżej co do minusów-praca w systemie - 2dni rano,2 popołudnie,2 nocki i 2 dni wolne ( ale to wg.mnie Ci co tak pracują nie narzekają). Na okres próbny - po przejściu rozmowy, badań i szkoleń nie zbyt wysoka stawka ( uzależniona od stanowiska) ale dochodzi dodatek za prace w nocy (22 - 6), premia dla prac.godz. płatnych do 20% uzależniona od wykonania planu, dla m-cznie płatnych do 10% także uzależniona od planu. Na okresie próbnym jest tzw.opiekun który pomaga zapoznać sie z urządzeniami. Po okresie próbnym gwarantowany wzrost wynagrodzenia ale nie potrafię powiedzieć jak to dokładnie wyglada - nie moja działka. Najprościej złożyć CV i bedzie wszystko jasne. Ja pracuje na stanowisku tzw.umysłowym i mam mniej profitów.
Proszę się nie zrażać niektórymi postami, mijają sie z prawda. Pracuje u nas ok.500 osób a że firma się rozwija nadal potrzebujemy pracownikow.
Życzę powodzenia.
Elaela 2016-07-05 13:22
Nie pisze o funkcji caps locka na klawiaturze, ale utarło sie na wszelkich forach, iż ten kto pisze w ten sposób krzyczy. Nie wydaje mi sie żeby to forum wymagało krzyku. Co do wyobraźni, nie przeczę-pomaga i w pracy i w życiu prywatnym- ludzie ze "zdrową wyobraźnią" są pomysłowi co im ułatwia tak naukę jak i działalność praktyczna.
Pozdrawiam
bzzzz 2016-07-05 13:40
Elaela nie zapomnij Panu Mackowi dodać, że pracuje sie tam nawet na wolnych bo wciąż ludzi brakuje.
Ja przez dwa tygodnie pracowałem non stop aż po prostu nie wytrzymałem .
Jasne - za nadgodziny miałem zapłacone (bez nadgodzin to jest ok 1700zł na ręke po okresie próbnym)
Premia? Premii wiecej nie było niż jest od kiedy jest ten nowy system uzalezniony od wyników :)
Pozdrawiam Cię Elaela
2
bzzzzzzzz 2016-07-05 14:00
ja i osoby z ktorymi wspolpracowalem zaczynalismy od 12,50/h brutto.
po probnym bylo 13/h brutto...
i z tego co sie orientuje to na wydzialy produkcyjne od tylu zaczynasz nawet z 10 letnim doswiadczeniem.
Zadzwon i zapytaj.
1
Elaela 2016-07-05 14:12
W wolne systemowe pracujesz jak chcesz, nikt Cię nie zmusza.
bzzzz 2016-07-05 14:26
Oj Elaela :)
Co masz bidulko napisac.
Widze, że chcesz pozyskać ludzi do pracy i zachęcić.
Tylko napisz, jak jest .
Napisz, że przecież "robota ma byc zrobiona" i trzeba byc na nadgodzinach.
Ja miałem ich w jednym miesiącu ponad ok 50 :)
Więc Elaela powiedz jakie są realia !:) - to co wczesniej pisałaś to prawda, pakiet socjalny (obiady i dojazd z niektorych miejscowosci) ale dodaj, że jest tak ze pracuje się czesto bez dnia wolnego.
Więc Elaela jak to podsumowałaś " nie jestem leniem, skierowanym z UP, " tylko człowiekiem , ktory poświęcał się dla tej firmy.
I jeżeli ktoś chce- niech pracuje.
Ale to jest moje zdanie
4
Elaela 2016-07-05 15:23
I tu sie mylisz nie jestem pracownikiem działu HR a tym samym nie mam nic wspólnego z rekrutacja. Pracuje w nadzorze pionu technicznego i mam doczynienia z niby pracownikami którzy przychodzą na zasadzie nic nie robić a zarobić. Tak sie nie da niestety, nie uogólniam. Wiele osób przychodzących chce pracować i pracuje ku obopólnemu zadowoleniu. Nie mogło być sytuacji w której pracowałeś przez 2 tygodnie bez wolnego.
Wbrew temu co piszesz kodeks pracy w firmie jest przestrzegany.
Elaela 2016-07-05 16:11
Prosze zgłosić sie z CV do biurowca głównego I piętro dział HR - uprzejme Panie porozmawiają, zaprosza do rozmowy kierownika komórki w której chcesz pracować, przedstawia warunki a Ty zdecydujesz co dalej.
Powidzenia
Elaela 2016-07-05 17:58
Niestety nie wiem. Zadzwon, tam naprawdę dziewczyny nie gryza. Jest sezon urlopowy może akurat.
Powodzenia.
gość 2016-07-11 13:27
Aktualne oferty pracy mozna sprawdzic w recepcji w biurowcu. Są tam wydrukowane kartki z aktualnymi wolnymi miejscami pracy, aby sie nie rozpisywac, mogę sie podpodpisac pod słowami Elaela. Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie, jaki i wiele osob, z ktorymi rozmawiałam.
1
Gość 2016-07-13 11:25
Zadzwoń na recepcję, dziewczyny podadzą aktualne oferty, na pewno są dostępne wolne miejsca pracy.
dzięki 2016-07-13 13:51
Można też wejść na stronę będzie szybciej są aktualne oferty np. na operatora wózka widłowego
Fleiß 2016-11-19 21:09
Polacy mowia, Firma niemiecka, a gdzie zaribki niemieckie?!!!!
.... Jaka praca taka placa!!!!
A czy macie w ogole pojecie jak sie w niemczech za......... zeby te zaribki niemieckie miec!!!! Watpie....
To podwin jeden z drugim rekawy i wezcie sie do pracy zamiast lametowac.
Szaman 2016-12-14 16:23
Homanit karlino to i tak macie więcej na rękę niż u nas
Pozdrawiamy krosno
3
diablo 2017-01-05 10:21
W tej firmie tak jak w każdej innej potrzebna jest tania siła robocza, i nie ma co liczyć na godziwy zarobek. Przynajmniej jest gdzie przeczekać za nim znajdzie się pracę za granicą( dotyczy młodych),lub doczłapać do emerytury.
3
Maja 2017-03-14 14:02
@diablo a co więcej możesz powiedzieć o warunkach zatrudnienia w firmie? Jakie benefity oferuje Hardex S.A.?
diablo 2017-03-22 15:45
garb na plecach
4
operator 2017-04-11 01:53
elaela

przejdz sie po dziale PU i PC na kazdej zmianie i zapytaj ludzi czy są zadowoleni z warunkow pracy. wladze wymagaja jedynie ilosci i jakosci (haha, to dobre!), a dyrektorzy zamiast zajac sie usprawnieniami na dzialach, podwyzkami, to oni wola robic zdjecia scianom czy tez smietnikom hahahaha :D:D cyrk na kolkach nic wiecej nie da sie powiedziec, dyrektor podchodzi i pyta sie dlaczego pod stolem lezy papierek albo dlaczego orenzada stoi przy maszynie. boze swiety, ludzie co sie teraz zatrudniaja maja 13,50 brutto na godzine, a ludzie, starsi, ktorzy pracuja to po 20-25 lat maja 13. jakie to jest podejscie do czlowieka? NIE POLECAM FIRMY. w karlinie to chociaz co miesiac premia jest, a u nas? raz na 4 miesiace :DDD
Maja 2017-04-11 10:59
@operator co uważasz, że warto by było zmienić w firmie, by pracowało się lepiej?
Mietek 2017-05-10 10:24
Zwolnic agentow WSI i ich tajnych współpracowników
1
Zostaw swoją opinię o Hardex S.A. - Krosno Odrzańskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hardex S.A.