brak logo

Alti Plus S.A

Kraków

Opinie o Alti Plus S.A

anonim 2011-01-24 12:27:51
Chłopak myśli i ma każdy kombinuje na swoje.
1
venomous 2011-04-16 21:38:18
to samo w innym oddziale,na lewo idzie tyle gratisów że głowa mała a kierownik to niezły prymityw i burak
unkown 2012-04-04 12:29:29
Te wszystkie opnie o tej firmie i Kierowniku piszę pewnie te osoby ,które tam pracowały,bądź pracują..ale Tylko tutaj mogą wyrazić swoją opinie:)bo tak to liżą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę swojemu pracodawcy ,zeby ich nie wywalił na zbity pysk:)bo 99% pracowników to ludzie z wiochy:)
odbiorca 2012-05-10 15:28:46
W alti drożyzna. Taniej w Euro i Makro.
nostradamus 2014-02-15 09:10:37
od paru lat robie zakupy w alti na powstancow sklep fajny ale obsluga koszmarna zero usmiechu tylko powaga i sztywnosc ale od jakiegos czasu milo tam wejsc na stoisko owocowo-warzywne stoi usmiechnieta ekspedientka grzeczna uczynna towar zawsze dolozony naprawde polecam
higgins 2014-04-26 18:55:35
na ich stronie można zauważyć, że świetnie rozwijali się do 2007 roku. Od tamtego czasu brak wzmianek o kolejnych sukcesach
xxx 2014-05-12 21:30:16
pracowałem w Alti Plus i żałuję że tak długo dzięki bogu już tam nie pracuję wypłata ok na początku potem porażka i na dodatek kierownik oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało wszystkie gratisy na lewo a pracownika traktuje jak buraka ale on sam nim jest firma spoko tylko nie którzy zwłaszcza kierownik u którego pracowałem to cham
wezyr 2014-05-17 10:06:37
praca od rana do wieczora cięzka ale wypłata zawsze w terminie jak na polskie warunki to w miarę ok 3000 na rękę trzeba się przyzwyczaić raczej nie dla młodych pracuje juz 2 lata ale napewno nie do końca zdrowie by tego nie wytrrzymało
juzek999 2014-10-26 07:22:04
pracowałam.firmie.alti.na.powstanców.28.pani.kierownik.okrada.pracowników.a.niektórych.pracowników.uwaza.za.niewolników.tak.jak.mnie.tylko.uwaza.panie.które.donoszą.na.innych.i.piją.z.nią.kawe.
2
juzek999 2014-10-26 19:25:46
Pani.kierownik.traktuje.niektóre.osoby.za.niewolników.tylko.ulgę.mają.osoby.które.donoszą.i.piją.znią.kawe.tak.jest.na.ulicy.powstanców.28
2
jonh 2014-11-21 07:39:40
fakt trudno byc stale usmiechnietym jak klienci potrafia byc okrutni niech ci ktorzy wciaz nazekaja pomysla ze kobiety ktore pracuja a szczegolnie w sklepach spozywczych to tez istoty zywe bo czasami widac ze sprzedajaca dwoi sie i troi a paniusi cos nie pasuje
klijent 2015-01-11 19:22:05
Panie.które.pracują.na.wędlinach.na.powstanców.28.tylko.gadają.a.klijentów.mają.w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
klijent 2015-01-20 19:28:09
Nie.polecam.alti.na.powstanców.28.kraków.bo.Pani.kierownik.kradnie,towar.ze.swoim.męzęm.i.zmusza.pracowników.do.milczenia.
6
klient 2015-01-25 17:03:39
co to za bzdury?????dlaczego ludzie pisza takie bzdury???? za takie pomowienia i oszczerstwa mozna beknac latwo mozna sprawdzic wlasciciela komputera z ktorego sa one wysylane personel na powstancow jest super!!! zarowno jak i kierowniczki jak masz uwagi to odwaz sie powiedziec to samo co piszesz podpisujac sie z imienia i nazwiska ale prawwdziwego a nie falszywego cwaniaku
1
ja.. 2015-02-03 21:21:03
(usunięte przez administratora) w banie,jak się komuś nie podoba to idźcie do zachodnich kołchozów ,tam jest dopiero syf a ALTI ,co by nie powiedzieć Polska Firma ,przynajmniej wiesz na czym stoisz .
1
kliejt 2015-03-06 20:42:46
a jak ty gadasz przez komorke to skad one maja wiedziec do kogo mowisz prostaku?
ja 2015-03-14 07:02:03
pracowalem w alti coprawda w miesiacu masz tylko dwa wekendy wolne ale za to zarobki okolo 3000 jak szukasz pracy to podejdz do ktoregos alti zapytaj zostaw cv
Dariusz 2015-04-01 13:10:50
Adam daj sobie spokój z CV, jak Ty nawet nie umiesz napisać Whisky.
john 2015-05-02 14:47:18
ludzie dajcie spokoj kobiety na powstancow dzwigaja same worki z ziemniakami marchewkami itp. warzywami a wy wymyslacie takie ziemniaki nie bo chce duze albo takie nie bo chce male istny kosmos!!!!!!!!!!jest tam dwoch gosci tylko zaden im nie pomaga!!
życzliwy 2015-06-21 19:01:36
W hurtowni alkoholi na ul Lea pracuje nijaki Bronek ciekawe indywiduum,mruk,ignorant nie sympatyczny bubek.Żle odnosi się do współpracowników jak i do klientów.Persona wyjątkowa,prawdopodobnie z koneksjami gdyż jest bardzo pewny siebie a jego zachowanie potwierdza to. Ciekawe,że taki niesympatyczny bubek pracuje tak długo a pracodawca toleruje bo zachowaniem psuje opinie firmy!!!
macho 2015-07-25 04:16:37
wymaga? on moze poprosic a jak nie ma innego to co maja mu stworzyc? jakie ty glupoty piszesz w sklepie pracuja ludzie a nie wrozki
2
misiu 2015-09-03 17:47:34
jest.mozliwosc.podjęcia.w.alti.jak.dasz.pani.kierownik.łapuwę.w.kopercie.ale.mała.sumka.to.nią.nieinteresuje
JAN 2015-09-10 11:01:27
Co to prawie wszyscy Panią kierownik tak negatywnie opisujecie, gdyby tak było to już by nie pracowała, pewnie trzyma dyscyplinę, a to się wielu może nie podobać.Nie mam nic wspólnego z firmą ALTI, ale nie ładnie tak pisać o swoich przełożonych.
on 2015-10-20 11:59:48
cv mozesz zanies do sklepow ALTI lub do biura naLEA wolne masz tylko dwie niedziele w miesiacu ale za to masz odpowiednie zarobki 2500-3000 zl
ja 2015-11-01 19:45:10
nie sugeruj sie tym ze nie ma ogloszen, niektore firmy szukaja pracownikow ale nie umieszczaja ogloszen w internecie
Jahoo 2015-11-03 21:19:53
O co wam chodzi buraki ? Jak dla mnie personel jest ok . Bardzo miłe kasjerki . Moja ulubiona to Aneta . Kierownictwa nie znam ale widzę , że daje radę . Sklep trochę jak z PRL-u , ale załoga spoko .
1
klient 2015-11-04 10:34:25
Ja z kolei lubie sklep na Powstancow.Duzo towaru,godziny pracy przyzwoite a i personel całkiem miły.Oczywiscie,widac różnice pod względem mentalnym,merytorycznym i estetycznym.Moja faworytką jest p.Asia.Zawsze wesoła,usmiechnieta i sympatyczna.Pozniej,długo długo nic....i kolejne panie.Generalnie jest jednak ok.
klient 2015-11-04 10:40:26
kasjerki faktycznie ok.ale pani Aneta to najbardziej naburmuszona kasjerka i w dodatku najbrzydsza ,omijam ja z daleka .
johnatan 2015-11-04 11:54:44
rzecz gustu haha nie gustuje w takich kobitach a to co forum biura matrymonialnego?
Klijent 2015-11-04 14:33:22
Myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia ani godziny ...
1
Ruda tańczy jak szalona 2015-11-04 14:35:15
Kompleksy , kompleksy , kompleksy .....
Stefan 2015-11-04 14:36:52
Czy ja u państwa dostanę alkohol ?
Okoliczny mieszkaniec 2015-11-04 14:49:53
Najlepsze laski pracują na Szczelców . Mówię wam . Wiem , bo tam codziennie chodzę po kilka razy .
Fan 2015-11-04 14:52:12
Nie ma to jak bierdonka !
Gienek 2015-11-04 15:18:01
Szpszedam sokowiruwke . Mało używano . Wiadomość w sklepie .
Mały mejerek 2015-11-04 15:20:40
A są przyjencia ? Hetnie bym popracował z tyloma starszymi paniami . Czułbym się troche jak w Ciechocinku . Hahahahahaaaaaaaa
3
Żenada 2015-11-04 19:13:00
Na kilometr wali komentarzem "dobrej koleżanki" z pracy . Wredna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Dobra rada . 2015-11-04 19:20:50
Mów prawdę w oczy ! Nie za plecami !
Jan Himmilsbach 2015-11-04 19:25:17
"Ja chętnie napiłbym się kawy , ale wszyscy myślą , że ja tylko tą wódę , no i stawiają , a ja nie mam śmiałości , żeby im odmówić..."
Trochę przyzwoitości 2015-11-04 19:27:30
Ciekawa jestem ile by było chamskich komentarzy gdyby trzeba było podpisać się imieniem i nazwiskiem .
Administrator ostrzega 2015-11-04 20:18:55
Zasady korzystania z serwisu ! Pkt 3 .Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
jeżyk 12 2015-11-05 08:23:38
Tą opinię to napisał chyba klient który wystaje godzinami przy kasie u p.Asi ,jeszcze się dziwię że nie ma z tego tytułu żadnych nieprzyjemności od kierownictwa(WIDOCZNIE MA CHODY u p.kierownik).A tak wgl to jak wszędzie raz lepiej,raz gorzej wszędzie znajdzie się czarna owca która rzutuje na opinię ogółu.Lubię ten sklep,duży asortyment,niskie ceny i spokojnie można zrobić w nim zakupy.
ty wiesz kto?!! 2015-11-05 14:56:20
Na szczęście internet nie do końca zapewnia anonimowość.Chwila trudu,dwa wykonane telefony i IP wraz z adresem komputera jak na tacy.Jak dobrze mieć "koleżanki w pracy" co to zawsze z zazdrosci obgadają.Zły to ptak co.... we własne gniazdo.Zamiast komentować urode jednych,dbac o chody innych może lepiej pomyslec o sobie?!Na tym,zeby koleżanki z pracy nie napluły kiedyś w twarz,zadbac o swoja prywatną sytuację lub zwyczajnie....skupic się na chigienie osobistej!!Tyle ode mnie.Pozdrawiam.
100 % poparcia ! 2015-11-05 18:59:21
Łatwo oczerniać przez internet ! Teraz wypadałoby wyjaśnić sprawę do końca czyli dojść do tego , które to ścierwo pisało , wywlec na środek przed resztą załogi i przede wszystkim zwolnić dyscyplinarnie !!! Trzeba mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] charakter , żeby robić takie rzeczy .
100 % poparcia ! 2015-11-05 19:08:43
Jeszcze jedno . Dla osoby lub osób , które przyczynią się do zdemaskowania szmaty ode mnie osobiście dobry szampan !
klient 2015-11-05 21:01:16
Tę opinie napisałem ja,choc nie przypominam sobie, zebym wystawał godzinami przy kasie a tym bardziej miał jakies nieprzyjemności bądź scysje z kierownictwem.Niby o co?O to ze chwale ich pracownicę i lubie zamienic kilka słow?.Pani o wdzięcznym nicku jeżyk 12 próbowała chyba być złosliwa a może zadrosna,niestety nie wyszło!
klijent 2015-11-06 19:35:19
NA.Powstanców.w.Alti.Pani.kierownik.kradnie.wraz.z.męzem.ładują.towar.do.auta
ja 2015-11-09 20:30:26
Przeczucia mnie nie myliły.Jest tak jak myślałam.Tajemnicza osoba obrabiająca nas na forum i podszywajaca się pod klientów namierzona.Teraz poczekamy co zrobi dalej.
Ja 2015-11-10 20:43:17
Haha
nak 2016-05-18 21:16:08
miki,słyszałem, że atmosfera potrafi być napięta ze względu na ciągłe ciśnienie i pompowanie balonika sukcesu. Niestesty firma i pracwnicy pewnego poziomu nie przeskoczą, ale może warto dla samego zdobycia doświadczenia do nich się załapać. Dajcei znać
Zostaw swoją opinię o Alti Plus S.A - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alti Plus S.A