brak logo

Spawalnik

Warszawa

Opinie o Spawalnik

szczery 2014-03-20 06:02
Uwaga!(usunięte przez administratora)Ostroznie z firma Spawalnik,nie jest tak jak obiecuja.W razie problemow trzeba wynajac adwokata,bo firma nie idzie na reke.
1
monter 2014-06-13 08:13
nikt z pracownikow nie wyrazi opinii? mamy zaczac na Stalowej,dlatego pytam bo nie wiem czego spodziewac sie po tej firmie
ulan 2014-07-03 08:15
Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?
ulan 2014-07-03 08:16
Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?
ulan 2014-07-04 11:33
bo Hiszpanie sa glownym wykonawca a spawalnik pod nimi.umowa zlecenie...a kiedy start nikt nie wie
3
Ozzy 2014-12-20 18:05
Firma która tak dumnie nosi nazwę Spawalnik to firma trochę jakby z innej epoki.Standardy na które możemy liczyć to:umowa zlecenie,brak ogólnie dobrego zaplecza socjalnego,dużo obiecanek przy rozmowie wstępnej.Firmę można polecić pracownikom zdesperowanym i szukającym pilnie pracy.Jednak na długi okres czasu to firma z która nie warto współpracować.
6
tadziorek 2015-02-18 19:58
Odradzam.Omijać z daleka !Wezwano mnie i kilku innych na rozmowę kwalifikacyjną,Oferta internetowa ,meilowa i telefoniczna była o pracę w Portugalii.Po przyjeżdzie do Warszawy zaproponowano pracę w ...Bełchatowie !
Firma od poczatku nie poważna, marnuje nasz czas i pieniądze obiecując prace za granica a, a po przyjeżdzie nie mają w ogóle takiej oferty KŁAMCY !!!!
4
pewniak 2015-02-23 21:05
Firma dziadowska szkoda czasu i nerwów ,kadra na b.niskim poziomie,płace katastrofa.Odradzam.
6
aaaI 2015-03-03 19:40
DZIEKI ZA OPINIE JA MIALEM JECHAC DO PORTUGALII Z KOLEGAMI I TAK BY PEWNIE BYLO W MOIM PRZYPADKU
asiek 2015-04-10 08:40
spawalnik to kiedyś burek z hiszpanii nie wiem jak teraz ale burek to był straszny przekręt
4
ñ 2015-04-11 18:50
i jest nadal wielki przekret
7
ozzy 2015-04-14 08:34
Pracowałem w tej firmie w Bełchatowie i z tej perspektywy mogę powiedzieć że brak ogólnie dobrych zasad które powinny panować w pracy.Ciągle jakieś małe problemy z Bazą w W-wie.Pieniądze jak na umowę zlecenie małe.Dużo nie jasnych spraw,dość trudna atmosfera na budowie.I na koniec smaczek 7 euro netto dla montera rur do Hiszpanii,to chyba żart.Życzę powodzenia
4
Dodo 2015-06-17 21:34
to firma jeszcze istnieje bo słyszałem ,że się rozpada
1
syf 2015-08-12 15:03
NIE RADZĘ JECHAĆ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!! Jeśli macie za dużo swoich pieniędzy, to proszę bardzo, bo za wszystko musicie płacić sami a potem może wam oddadzą. Lubicie spać w samochodach? To własnie firma która to wam zapewni. I oczywiście powrót na własny koszt.
6
alto 2015-08-19 20:41
ta firma to jakiś żart!!! Każdy potrafi zacząć i prowadzić taką firmę. ZERO organizacji! Podejście w stylu " Jedź tam, znajdź sobie mieszkanie, zajmij się wszystkim bo nam się nie chce. Ale pamiętaj żeby iść do pracy i na nas zarabiać" Więcej chyba nie trzeba pisać. Powodzenia
9
rys 2015-09-06 16:07
Jedziesz na własne ryzyko. Jak dla mnie to tylko desperaci i to poważni podejmą się pracy dla nich. Firma "krzak" to mało powiedziane. Przy tej firmie firma "krzak" może poczuć się urażona.
7
nik 2015-09-12 18:08
nie jest tak żle jak niektórzy pisza kase wyplacaja pracowałem dla nich w hiszpani i Bremen
4
monter 2015-09-29 08:20
Z tego co wiem płacą teraz 10euro netto, i coraz trudniej u nich o prace, zaczęli być wybredni, jeżeli chodzi o pracowników. Kolega pracuje u nich w Irlandii, i twierdzi, że ok. Ja próbowałem tam się dostać, ale nie chcą poniżej 30, i bez doświadczenia kilkuletniego.
1
Sz-cz 2015-09-30 15:13
Witam, wyjezdza ktos z tej firmy w srode do Iirlandii ?
Paweł 2015-10-01 07:42
Jesteśmy w Irlandii, nie jest źle, śpimy w hotelu, bo podobno jest problem z mieszkaniami. Też miałem wątpliwości, ale jak się sam nie przekonasz, to nie będziesz wiedział. Pracować trzeba, więcej się kręcisz, jak pracujesz, na głowę nie leci, bo robota w hali.
Paweł
kudlaty 2015-10-01 11:45
Witam.Jak wszystko pójdzie dobrze tez mam wyjazd w środę.Jutro mam końcową rozmowę.Będę w kontakcie.
Sz-cz 2015-10-01 11:55
Ja rozmawialem dwa razy telefonicznie bo jestem spaza Warszawy, mam przyjechac na 9 w srode na zalatwienie formalnosci i odrazu wyjazd. W poniedzialek bede potwierdzal.
vojas 2015-10-01 12:25
Moje pytanie: mam propozycje jako elektryk do Czech do fabryki VW, forma zatrudnienia umowa zlecenie 8e/godz.Wybiera się ktoś i czy warto???
Marcin 2015-10-01 19:07
Jestem w Czechach, według mnie będę szczęśliwy, jak ta praca nigdy się nie skonczy, Miało być ciągnięcia przewodów itd, a okazało się, że to robi inna ekipa, my tylko podłączamy maszyny.ogólnie ok, tak jak mówili w biurze, i przez telefon, dali auto nowe, wache tez oni płaca, jak nie pijesz, i robisz to nie masz sie czego obawiac. Dzisiaj dzwoniłem do tego goscia w biurze, z pytaniem co po tym kontrakcie, stwerdzil, ze pojedziemy do Francji, Mam nadzieje,ze bedzie jak w Czechach, polecam na ta chwile
vojasy 2015-10-01 20:53
Marcin dziekuję za info. Jeżeli możesz to napisz czy jesteś na podobnych zasadach jak napisałem i jak często można przyjechać do Polski
kudlaty 2015-10-02 08:12
Sz-cz mozesz podac wiecej szczegołów?
Sz-cz 2015-10-02 09:36
napisz na meila, pogadamy radziuu0708@gmail.com
ozzy 2015-10-07 15:00
Witam.Na tą chwile mają dużo pracy,jednak stawki jakie oferują tj.10 euro w Anglii,9 we Francji to żadna rewelacja bo to na umowę zlecenie.Kolejną smutna kwestia to zjazdy do domu i brak diety.Takie warunki oferują praktycznie wszystkie firmy i warto ostro się targować.Dyrekcja jeśli nie zapewni obsady na projekt będzie zmuszona dać kilka euro więcej.Powodzenia
ozzy 2015-11-03 14:58
LUTES co do kwestii euro to firma Spawalnik pracuje dla Niemców lub Hiszpanów i takowe € dostaje.10 £ to jeszcze nie tak źle jak na Spawalnika.Warto zadzwonić i wszystko będzie jasne.Jedno jest pewne to co utargujesz na początek to twoje-warto się targować.Powodzenia
ozzy 2015-11-23 14:44
Do Luntka i Allana.17 pln na umowę zlecenie to chyba nie bramy niebios.Wiem że można więcej dostać i warto o to walczyć.
monter 2016-01-02 13:16
Dno
5
kudlaty 2016-02-04 11:45
Czy ktoś wyjeżdża do Finlandii w ten weekend.
monter 2016-04-23 21:24
Witam , pracowałem w Spawalniku ,byłem zadowolony z pracy jak i z zarobków , kadra ok żadnych problemów , kontrakty na których pracowałem pokończyły się i teraz siedzę w domu , mam nadzieje że w niedługim czasie dostanę nowy kontrakt od nich
5
pablo 2016-04-27 19:42
firma bardzo nie rzetelna , wypłat nigdy na czas nie maja, zaliczek tak samo, a o pasku z wypłaty zapomnij.
7
monter34 2016-06-13 17:08
firma nie płaci wynagrodzenia na czas kręcą obiecują i nic z tego dobrego nie polecam
8
NICk 2016-09-23 15:07
@monter34 skąd taka opinia, firma wygląda na solidną i ogromne projekty przez nich zrealizowane są imponujące, obsługiwać kilka galerii handlowych to jest wyczyn.Też chciałem podjąć prace w firmie o takim zorientowaniu, jakieś info o zarobkach ? atmosfera w pracy ?
zawiedziony 2017-01-12 18:18
czasami przeglądam te opinie , i zauważyłem że poznikało bardzo dużo wpisów, to mówi samo za siebie o tej firmie. To firma dla meneli , bezdomnych i alkoholików, nikt normalny nie będzie się z nią wiązał. Pracowałem tam rok temu /nie wierzyłem opinią ale jednak prawda to co opisywane/ mam kontakty z paroma znajomymi z tej pożal się firmy - nic się nie zmieniło, jest jeszcze gorzej
6
Mirek 2017-03-07 14:45
Witam to najgorsza firma w jakiej pracowałem na wypłatę trzeba czekać dwa miesiące a nieraz i dłużej 80 procent pracowników to pijusy od których w prace zionie wódą a tak zwana kadra biurowa nie odbiera telefonów gdy wypłata nie wpłynie na czas i chcesz się dowiedzieć dlaczego.Firma dla ludzi których nikt więcej nie chce zatrudnić.Szczerze odradzam.
4
alex 2017-05-15 09:16
firma krzak
Mam niemieckie uprawnienia jako elektryk.na cały Europę.a oni chcą bym robił uprawnienia.jakieś 824.
Z kąt oni się urwał???
Biegły Hiszpanski,niemiecki,włoski,posiadam NIE espaniol.
I jeszcze mam za kurs zapłacić.
Jaja.
Hahaha,ta firma wyżej patrzy niźli oferuje.
10eur.w rajchu pomocnik ma więcej.
Kpina
Nick 2017-06-02 13:53
Ktoś w poniedziałek wyjeżdża?
Zuzanna 2017-06-02 14:04
@zawiedziony jeśli zniknęły jakieś wpisy oznacza to, że zostały one zarchiwizowane przez administratora za naruszanie zasad regulaminu. Dlatego też przed zamieszczeniem komentarza należy zapoznać się z jego treścią. Chętnie dowiemy się o tym jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę, jednak wątek ten nie jest również miejscem na obrażanie pracowników firmy.
@ Mirek wspominasz o opóźnieniach w otrzymaniu wynagrodzenia. Czy była to sytuacja jednorazowa, czy też dzieje się to od jakiegoś już czasu? Dotyczy całej firmy, czy tylko niektórych z jej działów?
Xyz 2017-06-02 16:17
Jeszcze nikt nigdy w tej firmie sam nie placil za zadne kursy.Firma nie zatrudnia zadnych elektrykow do Niemiec.
Martin 2017-06-02 19:34
Co to za uprawnienia 824?
Nie slyszalem o takich
volcik 2017-06-10 17:30
Uprawnienia na 1,5 volta!
xyz 2017-07-26 14:59
Obiecuja kokosy, zaliczki co tydzien. Pozniej nikt w firmie nie odbiera telefonu albo pani z biura mówi: ,, z pustego i Salomon nie naleje". W dzien wyplaty przelewaja czesc wynagrodzenia, co dalej nie wiadomo...
1
Marek 2017-08-25 03:13
Witam ja pracowalem firmie spawlnik 2 mies gdy bym nie musial wrucic do kraju i pozalatwiac pilne sprawy pracowalbym do teraz- co moge napisac zaliczki sa co tydzien ,robia za darmo badania przelot jezeli pracujesz nie pijesz chodzisz robisz swoje to dostsjesz to na co wypracowales,sa ludzie co mysla ze to wakacje jak sa np w barcelonie,pija hlaja sciemnieja nie chodza do pracy lub wkratke.Moze sa male w piurze male nie porozumienia ale pracuje tam sporo ludzi jedni przyjerzdzaja inni wyjerzdzaja ogulnie nie jest zle trzeba robic swoje to na co sie zgodziles to dostajesz- ja bym wrucil jak by chcieli jak ogarnolbym wszystkie sprawy
1
mis 2017-08-28 11:42
po prostu jak możesz to omin ta firme same problemy mocne
1
Nico 2017-08-29 21:11
Firme omijac klamcy oszusci burek dorabia sie na cudzej kzywdzie mam nadzieje ze nie bawem upadnie podam ich do telewizji niech duzo ludzi dowie sie o tych oszustach
2
Nico 2017-08-30 11:12
Masz racje bo sam to przechodze
1
gosc 2017-09-17 19:49
Jaka umowa Polska czy zagraniczna ? i jaka stawka dla elektryków ?
Zostaw swoją opinię o Spawalnik - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spawalnik