brak logo

Spawalnik

Warszawa

Opinie o Spawalnik

arek 2014-01-20 12:21:39
Jeśli ktoś pracuje bądź pracował w firmie spawalnik ,może podzieli się swoją opinią
Fluor 2014-02-05 02:32:02
Firma idzie na rękę, wiele lat pracowałem w wielu oddziałach, tej firmy. Zaliczki... Problemy życiowe, wszystko można załatwić!!! Fajna i ładna kadra w Warszawie !!! Tylko chęć do pracy!!!
szczery 2014-03-20 06:02:51
Uwaga!(usunięte przez administratora)Ostroznie z firma Spawalnik,nie jest tak jak obiecuja.W razie problemow trzeba wynajac adwokata,bo firma nie idzie na reke.
monter 2014-06-13 08:13:11
nikt z pracownikow nie wyrazi opinii? mamy zaczac na Stalowej,dlatego pytam bo nie wiem czego spodziewac sie po tej firmie
ulan 2014-07-03 08:15:26
Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?
ulan 2014-07-03 08:16:16
Kiedy zaczynaja robote w Stalowej Woli?
ulan 2014-07-04 11:33:56
bo Hiszpanie sa glownym wykonawca a spawalnik pod nimi.umowa zlecenie...a kiedy start nikt nie wie
2
Ozzy 2014-12-20 18:05:15
Firma która tak dumnie nosi nazwę Spawalnik to firma trochę jakby z innej epoki.Standardy na które możemy liczyć to:umowa zlecenie,brak ogólnie dobrego zaplecza socjalnego,dużo obiecanek przy rozmowie wstępnej.Firmę można polecić pracownikom zdesperowanym i szukającym pilnie pracy.Jednak na długi okres czasu to firma z która nie warto współpracować.
2
tadziorek 2015-02-18 19:58:57
Odradzam.Omijać z daleka !Wezwano mnie i kilku innych na rozmowę kwalifikacyjną,Oferta internetowa ,meilowa i telefoniczna była o pracę w Portugalii.Po przyjeżdzie do Warszawy zaproponowano pracę w ...Bełchatowie !
Firma od poczatku nie poważna, marnuje nasz czas i pieniądze obiecując prace za granica a, a po przyjeżdzie nie mają w ogóle takiej oferty KŁAMCY !!!!
3
pewniak 2015-02-23 21:05:51
Firma dziadowska szkoda czasu i nerwów ,kadra na b.niskim poziomie,płace katastrofa.Odradzam.
3
aaaI 2015-03-03 19:40:45
DZIEKI ZA OPINIE JA MIALEM JECHAC DO PORTUGALII Z KOLEGAMI I TAK BY PEWNIE BYLO W MOIM PRZYPADKU
asiek 2015-04-10 08:40:19
spawalnik to kiedyś burek z hiszpanii nie wiem jak teraz ale burek to był straszny przekręt
3
ñ 2015-04-11 18:50:57
i jest nadal wielki przekret
3
ozzy 2015-04-14 08:34:27
Pracowałem w tej firmie w Bełchatowie i z tej perspektywy mogę powiedzieć że brak ogólnie dobrych zasad które powinny panować w pracy.Ciągle jakieś małe problemy z Bazą w W-wie.Pieniądze jak na umowę zlecenie małe.Dużo nie jasnych spraw,dość trudna atmosfera na budowie.I na koniec smaczek 7 euro netto dla montera rur do Hiszpanii,to chyba żart.Życzę powodzenia
3
Dodo 2015-06-17 21:34:25
to firma jeszcze istnieje bo słyszałem ,że się rozpada
syf 2015-08-12 15:03:58
NIE RADZĘ JECHAĆ Z TEJ FIRMY!!!!!!!!! Jeśli macie za dużo swoich pieniędzy, to proszę bardzo, bo za wszystko musicie płacić sami a potem może wam oddadzą. Lubicie spać w samochodach? To własnie firma która to wam zapewni. I oczywiście powrót na własny koszt.
3
alto 2015-08-19 20:41:07
ta firma to jakiś żart!!! Każdy potrafi zacząć i prowadzić taką firmę. ZERO organizacji! Podejście w stylu " Jedź tam, znajdź sobie mieszkanie, zajmij się wszystkim bo nam się nie chce. Ale pamiętaj żeby iść do pracy i na nas zarabiać" Więcej chyba nie trzeba pisać. Powodzenia
5
rys 2015-09-06 16:07:57
Jedziesz na własne ryzyko. Jak dla mnie to tylko desperaci i to poważni podejmą się pracy dla nich. Firma "krzak" to mało powiedziane. Przy tej firmie firma "krzak" może poczuć się urażona.
5
nik 2015-09-12 18:08:10
nie jest tak żle jak niektórzy pisza kase wyplacaja pracowałem dla nich w hiszpani i Bremen
2
monter 2015-09-29 08:20:19
Z tego co wiem płacą teraz 10euro netto, i coraz trudniej u nich o prace, zaczęli być wybredni, jeżeli chodzi o pracowników. Kolega pracuje u nich w Irlandii, i twierdzi, że ok. Ja próbowałem tam się dostać, ale nie chcą poniżej 30, i bez doświadczenia kilkuletniego.
Sz-cz 2015-09-30 15:13:08
Witam, wyjezdza ktos z tej firmy w srode do Iirlandii ?
Paweł 2015-10-01 07:42:56
Jesteśmy w Irlandii, nie jest źle, śpimy w hotelu, bo podobno jest problem z mieszkaniami. Też miałem wątpliwości, ale jak się sam nie przekonasz, to nie będziesz wiedział. Pracować trzeba, więcej się kręcisz, jak pracujesz, na głowę nie leci, bo robota w hali.
Paweł
kudlaty 2015-10-01 11:45:00
Witam.Jak wszystko pójdzie dobrze tez mam wyjazd w środę.Jutro mam końcową rozmowę.Będę w kontakcie.
Sz-cz 2015-10-01 11:55:30
Ja rozmawialem dwa razy telefonicznie bo jestem spaza Warszawy, mam przyjechac na 9 w srode na zalatwienie formalnosci i odrazu wyjazd. W poniedzialek bede potwierdzal.
vojas 2015-10-01 12:25:18
Moje pytanie: mam propozycje jako elektryk do Czech do fabryki VW, forma zatrudnienia umowa zlecenie 8e/godz.Wybiera się ktoś i czy warto???
Marcin 2015-10-01 19:07:11
Jestem w Czechach, według mnie będę szczęśliwy, jak ta praca nigdy się nie skonczy, Miało być ciągnięcia przewodów itd, a okazało się, że to robi inna ekipa, my tylko podłączamy maszyny.ogólnie ok, tak jak mówili w biurze, i przez telefon, dali auto nowe, wache tez oni płaca, jak nie pijesz, i robisz to nie masz sie czego obawiac. Dzisiaj dzwoniłem do tego goscia w biurze, z pytaniem co po tym kontrakcie, stwerdzil, ze pojedziemy do Francji, Mam nadzieje,ze bedzie jak w Czechach, polecam na ta chwile
vojasy 2015-10-01 20:53:54
Marcin dziekuję za info. Jeżeli możesz to napisz czy jesteś na podobnych zasadach jak napisałem i jak często można przyjechać do Polski
kudlaty 2015-10-02 08:12:50
Sz-cz mozesz podac wiecej szczegołów?
Sz-cz 2015-10-02 09:36:03
napisz na meila, pogadamy radziuu0708@gmail.com
ozzy 2015-10-07 15:00:51
Witam.Na tą chwile mają dużo pracy,jednak stawki jakie oferują tj.10 euro w Anglii,9 we Francji to żadna rewelacja bo to na umowę zlecenie.Kolejną smutna kwestia to zjazdy do domu i brak diety.Takie warunki oferują praktycznie wszystkie firmy i warto ostro się targować.Dyrekcja jeśli nie zapewni obsady na projekt będzie zmuszona dać kilka euro więcej.Powodzenia
ozzy 2015-11-03 14:58:19
LUTES co do kwestii euro to firma Spawalnik pracuje dla Niemców lub Hiszpanów i takowe € dostaje.10 £ to jeszcze nie tak źle jak na Spawalnika.Warto zadzwonić i wszystko będzie jasne.Jedno jest pewne to co utargujesz na początek to twoje-warto się targować.Powodzenia
ozzy 2015-11-23 14:44:56
Do Luntka i Allana.17 pln na umowę zlecenie to chyba nie bramy niebios.Wiem że można więcej dostać i warto o to walczyć.
monter 2016-01-02 13:16:13
Dno
3
kudlaty 2016-02-04 11:45:22
Czy ktoś wyjeżdża do Finlandii w ten weekend.
monter 2016-04-23 21:24:20
Witam , pracowałem w Spawalniku ,byłem zadowolony z pracy jak i z zarobków , kadra ok żadnych problemów , kontrakty na których pracowałem pokończyły się i teraz siedzę w domu , mam nadzieje że w niedługim czasie dostanę nowy kontrakt od nich
2
pablo 2016-04-27 19:42:14
firma bardzo nie rzetelna , wypłat nigdy na czas nie maja, zaliczek tak samo, a o pasku z wypłaty zapomnij.
3
monter34 2016-06-13 17:08:46
firma nie płaci wynagrodzenia na czas kręcą obiecują i nic z tego dobrego nie polecam
5
NICk 2016-09-23 15:07:02
@monter34 skąd taka opinia, firma wygląda na solidną i ogromne projekty przez nich zrealizowane są imponujące, obsługiwać kilka galerii handlowych to jest wyczyn.Też chciałem podjąć prace w firmie o takim zorientowaniu, jakieś info o zarobkach ? atmosfera w pracy ?
Zostaw swoją opinię o Spawalnik - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spawalnik