brak logo

PPUH Consensus

Dąbrowa Górnicza

Opinie o PPUH Consensus

mafi 2013-09-27 13:33:05
[usunięte przez admina] na jedzeniu w H. Katowice ze az sie chce normalnie babe jedna z drugom na bufetach do gara wsadzic
1
MICHAŁ KOWALSKI 2013-12-20 18:36:32
koles który tam pracuje mówił mi że w jawo o wiele lepsze były zarobki i wciąż na rzeka na szefostwo
madry 2014-01-27 15:08:40
dziwne układy są na górze tej firmy. Nikt z zewnątrz nie może się tam dostać z ofertą nawet jeśli ma 2 razy niższe ceny, tak jakby układy były ważniejsze od zysków firmy
pracownik 2015-09-26 18:20:49
weszłam na strone firmy consensus i jak przeczytałam ze oferuja stabilne warunki pracy to az sie usmiałam ..... oszustwo jakich mało my o umowy o prace nie umiemy sie doprosic ciagle tylko obiecuja a obiecanki koncza sie nastepna umowa zlecenie ... no chyba ze po znajomosci ,ale najpierw trzeba takie miec .... wtedy mozna byc wyrozniona i jako jedyna z całego zespołu dostac umowe o prace i wszystkie dodatki oszustwo i tyle nie szanuja pracowników
OSIOL 2015-09-30 19:48:07
ciekawe kiedy? moze wprowadzi ..... ale jakos nam sie w to wierzyc nie chce .... moze pytanie czemu? bo za konia nas robia przez prawie rok .... a;e Pan Prezes niech dalej umywa rece a znajdzie sie to w gazecie .... rozmowy były nagrywane , zreszta tak jak przez innych ... zwiazki zawodowe hahaha
ola katowice 2015-10-01 04:42:17
czytajac te opinie zgodze sie ze wszystko w tej firmir jest załatwiane przez znajomosci to przykre .
2
Ktoś11111 2016-04-08 16:59:52
Praca w Consensusie to porażka , nie można się doprosić o umowę o prace , cały czas śmieciówki , pensje nie są wypłacane na czas , lub wypłacane w dwóch turach , nie polecam pracy w tej firmie .
1
2345 2016-04-08 17:05:50
Nie decydujcie się na pracę w tej firmie, jedno wielkie oszustwo, jedyna prawda to ta że umowe dostaniecie jeśli macie odpowiednie znajomości, ludzie pracują na umowy zlecenie , bądź o dzieło . Jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
romek 2016-05-20 13:59:37
no i jak z praca, chyba ne za bardzo z tego co widze?
Zostaw swoją opinię o PPUH Consensus - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPUH Consensus