Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. pracuje w tej firmie od 2004r i ani razu nie kazano mi wybrac nadgodzin, a robie ich nie mało. Bzdury wypisują Ci, którzy by chcieli coś za Nic. Robić im sie nie chce, a narzekali nawed na złe mleko MAMY !!!!! pozatym nikt Was nie zmusza do pracy, a firm w około jest multum. Popatrzcie tylko jak tam mają, Lublinami dalej na wyjazdy jezdzą, spodnie łata na łacie, a rekawice sami na targu muszą kupowac. Otworzcie oczy !!!!!
zdjecie uzytkownika
SUperpracownik - 2014-07-06 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze godo. Polać mu :)
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-09 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11]:
Ale za Rybnik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy jedynie do Anglii
zdjecie uzytkownika
miś66 - 2014-07-14 23:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik SU tyż się zgadzam.. narzekać to każdy potrafi a robic to nie ma komu jak innym tak źle to otwórzcie własną działalnośc i zobaczcie jak jest "kolorowo" a poźniej jeździjcie po innych... za przeproszeniem w " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; się co niektórym już widać poprzewracało.. na szczęście jak widać niektórzy z was już tam nie pracują i dobrze bo z takimi dwulicowcami pracować nikt by nie chciał..no i na sile zapewne nikt was tam do pracy nie zaciągal i za karę tam nie pracowaliście. jak nie pasuje to mowie do widzenia i idę gdzie indziej ale widać nigdzie indziej was nie chce skoro macie czas pisać tutaj..
zdjecie uzytkownika
warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nima jak u Kaziczka na hali i zadne funty mi niepotrzebne, niech sobie jezdza dzialy wyjazdowe
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-15 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20]:
I to jest szczera opinia-- jeden lubi rybki a drugi woli akwarium
zdjecie uzytkownika
pracownik SU - 2014-07-16 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat w firmie i okolo 5 poza Rybnikiem kolego. nie naleze do tych co nie moga jak w polsce, a za granice odrazu no i moglem to napisac bez przeklenstw.
zdjecie uzytkownika
Praacownik - 2014-07-27 22:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Maciej S podobno już nie pracuje w firmie, spodziewać się należy kogoś bardziej..
zdjecie uzytkownika
Kabaczek - 2014-07-28 09:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie Doosan oferuje dobre warunki dla osób, które potrzebują zdobyć doświadczenie. Wiadomo, że pracy dzisiaj łatwo się nie znajduje, ale z tego co widziałem to potrzebują operatorów frezarki i giętarki. Poza tym zawsze można podesłać im swoje CV i czekać na jakieś inne oferty pracy, nie mówiąc już o ich zakładce praca http://www.doosanpowersystems.pl/Kariera/ . Według mnie Doosan to dobry wybór, pod warunkiem, że oferują stałe wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-08-02 07:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników dzieli się na równych i równiejszych , jedni zapierdalają po delegacjach polskich za psie pieniądze a 2 notorycznie zagranice co roku albo 2-3 razy w ciągu roku za pieniądze o wiele większe i jeszcze narzekają. Pracuje już parę lat i jeszcze ani razu nie byłem na zagranicznej delegacji , zagranice jeżdzą albo pupilki albo nowoprzyjęci ze znamojościami
zdjecie uzytkownika
monter72 - 2014-08-07 21:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsza jest ta atrapa majstra typu mateusz h. hahaha
zdjecie uzytkownika
monttu - 2014-08-08 10:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter72 - 2014-08-07 21:44:43]:
Mateusz H jest mlody perpektywistyczny zna jezyk angielski jako jeden z niewielu w tej firmie.To zostalo zauwazone.Powodzenia Mateusz ludzie ludziom do gardla skacza a dowarosciowac nie potrafia i napisac kilka szczerych i milych slow
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2014-08-08 13:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monttu - 2014-08-08 10:06:24]:
Mateusz H. zna język angielski to co robi w tej montażowej Firmie tu na robocie trzeba się znać On ma przekazywać wiedzę innym - tyle że trzeba ją mieć?
zdjecie uzytkownika
angielski? - 2014-08-10 00:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
znac jezyk na poziomie yes i no to kazdy baran umie.
zdjecie uzytkownika
pracownik SU - 2014-08-11 17:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
monter72
jesli juz wchodzisz na poziom imion i prawie nazwisk, to napisz tez cos o Sobie. piszesz o kims w sposob taki zeby wszyscy wiedzieli o kim piszesz to napisz tez cos o sobie. Przedstaw sie, moze sami ocenimy ile Ty jestes wart w tej firmie. Moze Tobie dobrze wychodzi tylko mowienie o innych ? LUDZIE TEN PORTAL NIE JEST PRZEZNACZONY DO TEGO TYPU SPRAW, a jesli Ty Kolego masz cos do Mateusza to poprostu idz do Niego i porozmawiaj z Nim o tym , MOZE TA ROZMOWA POMOZE CI POZBYC SIĘ KOMPLEKSOW !!!!
zdjecie uzytkownika
Tacy sami - 2014-09-10 23:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolega wyżej ma rację. Najeżdżać na innych łatwo, w sobie znaleźć jakieś wady i się do nich przyznać - trudno. Pracując w jednym miejscu nie wymaga się nie wiadomo jakich relacji i zażyłości, ale wzajemny szacunek powinno się sobie okazywać bo w innym przypadku atmosfera w pracy będzie napięta i nie do wytrzymania.
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-09-25 09:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcje, sprzedaż, fotowoltaikę oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy/ Managera/ Zespoły Sprzedażowe.
Oferujemy podstawę + system prowizyjny + auto. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera.energetyka@gmail.com
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-09-26 10:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypuszczam ze powyzsze zawiadomienie jest proba inwigilacji ile osob chce opuscić firme doosan jesli tylko znajdzie odpowiednia oferte.Wiec prosze podejść z dystansem do tej oferty ktora zapewne jest pomyslem kadr Doosanu.Nie bez powodu nie ma nazwy firmy w mailu.
Sytuacja w doosanie-przymuszanie do wyjazdow delegacyjnych,notoryczne przekraczanie limitow miesiecznych,rocznych czasu pracy.Informowanie PIP tylko po rezygnacji z pracy ze wzgledu na prowadzenie podwojnej ewidencji godzin przez firme oficjalnej dla kontroli i dla pracownikow.Wciaz pozostaja karty wejsc na Elektrownie i elektrocieplownie u klijetow dla zainteresowanych ktore wiarygodnie oddaja stan faktyczny godzin w pracy...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dave - 2014-10-04 09:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to chyba porażka przyjmują emerytów a młodym nie dają szansy... Moj teść ma 3500zł emerytury a i tak ta łajza dostała prace na elektrowni... albo liże jaja kierownikowi albo obrabia wszystkim majstą pałe!! zawsze takim mało!!
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 19:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie DOOSAN to być może i duża firma ale niestety strasznie kulawa ważne dla Panów dyrektorów jest to co ktoś powie o innych bo to jest pożywka dla ich karjery . We Wrocławiu przyjęto do pracy kierownika na utrzymanie ruchu niestety okazało się że to automatyk który nie ma zielonego pojęcia o pracy na blokach, to nic kierownik który przyjechał z Rybnika do Siechnic to elektryk który również nie ma pojęcia o pracy na blokach dla niego ważny jest samochód służbowy i zjazdy w piątek o 12.00.Jako pracownicy widzimy jak nas traktują przysyłając takich nierobów którzy są zainteresowani tylko pracą w godzinach od 8.00 do 15.00. Nic nie wiedzą co się dzieje po piętnastej z jakimi problemami musimy się borykać.
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 19:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najzabawniejsze jest to że dwóch kierowników pilnuje trzech pracowników w Siechnicach a we Wrocławiu nie ma żadnego.
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 19:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Wrocław nic się nie zmieniło przedtem było w konsekwencji trzech kierowników, z czego dwóch we Wrocławiu jeden w Siechnicy. Cała trójka myślała tylko o jednym samochód służbowy praca od 7.00 do 15.00 i ważne zjazd w piątek o 12.00 i oczywiście powrót w poniedziałek o 9.00 pozdrawiamy cię OLO.
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kabaczek czy na pewno jesteś szeregowym pracownikiem czy podszytym kierownikiem godosz jak telemarketer nieźle reklamujesz ciekawe ile dostajesz lizus.
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 20:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dave masz rację ważne jest to, co komu i ile jednemu z dyrektorów nie pasowała firma we Wrocławiu, jako podwykonawca, bo niestety nie miał nic z tego a pan (usunięte przez administratora) daje, więc nas wygonili i w to miejsce mogliśmy przyjść do pracy tylko, jako firma W…. oczywiście za mniejsze pieniądze to nie jest normalne ważne jest to, kto ile da i komu . UDŁAWCIE SIĘ
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-10-15 20:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam zapytanie czy u wszystkich pracowników na paska nie są wyszczególnione 100% nadgodziny bo jeśli tak może trzeba gdzieś to zgłosić. Ładna laska na rekrutacji mówiła jasno są płacone 50% i 100% nadgodziny ja mam nadzieję ze to nie była obietnica bez pokrycia. Jeżeli tak to wstyd Panie Prezesie że w Pana imieniu ktoś tak kłamie. Może trzeba napisać zawiadomienie do centrali głównej DOOSAN.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x