Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fred - 2014-05-27 20:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie potrzebują dobrych monterów z językiem
zdjecie uzytkownika
Jezus chrystus superstar - 2014-06-08 21:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują monterow ze sprawnym jezykiem do lizania
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-08 21:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zalosni jestescie !!!
zdjecie uzytkownika
t - 2014-06-11 09:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam słychać pod kominem, czy istnieje jeszcze ta nora?
zdjecie uzytkownika
on - 2014-06-18 05:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie są u was wynagrodzenia?
zdjecie uzytkownika
Mogił - 2014-06-18 08:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pytanie brzmi - dlaczego miałaby nie istnieć? KRS prawdę Ci powie. A wynagrodzenia pewnie są różne w zależności od tego co potrafisz sobą zaprezentować.
zdjecie uzytkownika
t - 2014-06-20 10:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mogił - 2014-06-18 08:42:10]:
KRS PRAWDĘ CI POWIE???? HMMM DAŁEŚ MI DO MYŚLENIA
zdjecie uzytkownika
wsciekly - 2014-06-23 00:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2014-06-18 05:15:12]:
Ja mam 2000 na reke i pelno wolnego za nadgodziny. Wkurza mnie jak widze ilu dyrektorow sie szweda. kto na nich robi ja mam dosc.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-06-23 09:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wsciekly - 2014-06-23 00:01:58]:
czyli mam rozumieć,że macie nadgodziny do wybrania? nie są płatne? jak to w końcu jest naprawdę czy są jeszcze wyjazdy zagraniczne. Miałem kiedyś kumpla i mówił że był np w Danii i Belgii Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-06-23 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sa wyjazdy za granice tylko kiedys za 10e na godzine a teraz na kontraty za 4-5 tys miesiecznie za 12 h pracy codzien przez 2 tygodnie,nie wiem czy to fenomenalnie...
zdjecie uzytkownika
Mogił - 2014-06-24 01:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a co w tym dziwnego? Chyba rejestr jest w miarę regularnie aktualizowany, a każda zmiana w jakiejkolwiek firmie odnotowywana.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-06-24 08:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2014-06-23 21:55:45]:
Będę dalej drążył temat wyjazdów.Czy są to tylko wyjazdy dwutygodniowe z możliwością przedłużenia po odpowiednim wykazaniu się na miejscu? Czy są brane pod uwagę osoby nowo przyjęte, czy może "ulubieńcy" majstrów, kierowników itp. Gdzie są aktualnie wyjazdy i w jakim charakterze. Jeżeli możesz to odpisz drogi kolego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kierownik DBEP - 2014-06-24 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najpierw się przyjmij, popracuj, wykaż się a potem zobaczymy kim jesteś i do czego się nadajesz. Nie drąż na forum bo to tylko gadanie do niczego ci się nie przyda. Wyjazdy są były i będą. Jest ich coraz więcej ale wątpię w to żebyś pojechał w pierwszych rzutach zagranicę jako nowo przyjęta osoba. Jeżdżą różni ludzie z różnych działów i oddziałów, jedni są zadowoleni a inni nie. Ulubieńcem majstra lub kierownika można zostać tylko w jeden sposób. Pracować. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
anglik - 2014-06-24 16:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierownik DBEP - 2014-06-24 14:31:56]:
Kolego <kierownik DBEP> czy ty wierzysz w to co piszesz czy może doosan wey wyprał Ci mózg. Na wyjazdy może się załapać każdy, jak będzie tylko potrzebny. Ileż to było wyjazdów że brano ludzi z łapanki bo nikt nie chciał jechać np. do Niemiec.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-06-25 23:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego kabociorz kolego, myślałeś że godziny płacą. Tylko do 40 max częściej za wolne są. A wyjazdy zdarzają się, kto będzie jeździł za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Mogił - 2014-06-26 02:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze znajdą się desperaci, którzy będą potrzebowali pieniędzy na już. Najgorsze jest to, że jednak biorą ludzi bez większego pojęcia o robocie.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-06-26 08:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-06-25 23:01:42]:
Tylko do 40 max częściej za wolne są????????? Proszę jaśniej kolegi o wytłumaczenie mi tej kwestii. Nadgodziny są do wybrania czy płatne - zapewne płatne , bo nikt nie chciałby zostawać po godzinach. A wyjazdy proszę o konkret:
np: Belgia ......zł lu euro /godz.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-07-01 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kabociorz - 2014-06-26 08:30:42]:
Ludziska jesteście tam ?????, czy cały ten Doosan zapadł się pod ziemię wraz z wami wszystkimi.
zdjecie uzytkownika
Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. pracuje w tej firmie od 2004r i ani razu nie kazano mi wybrac nadgodzin, a robie ich nie mało. Bzdury wypisują Ci, którzy by chcieli coś za Nic. Robić im sie nie chce, a narzekali nawed na złe mleko MAMY !!!!! pozatym nikt Was nie zmusza do pracy, a firm w około jest multum. Popatrzcie tylko jak tam mają, Lublinami dalej na wyjazdy jezdzą, spodnie łata na łacie, a rekawice sami na targu muszą kupowac. Otworzcie oczy !!!!!
zdjecie uzytkownika
SUperpracownik - 2014-07-06 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze godo. Polać mu :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-11
Żródło: pracuj.pl
Rybnik
(śląskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Doosan Babcock Energy Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Rybniku  to część międzynarodowej grupy Doosan Babcock. Firma działa na polskim rynku od 20 lat oferując wysokiej jakości usługi serwisowe dla przemysłu energetycznego.W chwili obecnej poszukujemy pracownika na stanowisko:Specjalista ds. Personalnych (HR Generalist) Miejsce pracy: Rybnik Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za doradztwo i wsparcie w zakresie opracowywania i wdrażania
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-09 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11]:
Ale za Rybnik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy jedynie do Anglii
zdjecie uzytkownika
miś66 - 2014-07-14 23:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik SU tyż się zgadzam.. narzekać to każdy potrafi a robic to nie ma komu jak innym tak źle to otwórzcie własną działalnośc i zobaczcie jak jest "kolorowo" a poźniej jeździjcie po innych... za przeproszeniem w " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; się co niektórym już widać poprzewracało.. na szczęście jak widać niektórzy z was już tam nie pracują i dobrze bo z takimi dwulicowcami pracować nikt by nie chciał..no i na sile zapewne nikt was tam do pracy nie zaciągal i za karę tam nie pracowaliście. jak nie pasuje to mowie do widzenia i idę gdzie indziej ale widać nigdzie indziej was nie chce skoro macie czas pisać tutaj..
zdjecie uzytkownika
warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nima jak u Kaziczka na hali i zadne funty mi niepotrzebne, niech sobie jezdza dzialy wyjazdowe
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-15 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20]:
I to jest szczera opinia-- jeden lubi rybki a drugi woli akwarium
zdjecie uzytkownika
pracownik SU - 2014-07-16 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat w firmie i okolo 5 poza Rybnikiem kolego. nie naleze do tych co nie moga jak w polsce, a za granice odrazu no i moglem to napisac bez przeklenstw.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x