Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
SUperpracownik - 2014-11-12 20:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kabaczek - 2014-07-28 09:54:02]:
No teraz BHPowcy są jakby normalniejsi i wreszcie pomocni :) PS. Pozdro dla Pati :)
zdjecie uzytkownika
SW - 2014-11-13 13:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUperpracownik - 2014-11-12 20:51:50]:
Bo to jest normalna osoba (żona kierownika) wie na czym polega współpraca z robotnikiem a wtedy jest mniej wypadków
zdjecie uzytkownika
antybhp - 2014-11-15 22:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty za bzdury opowiadasz? ona wie jak zapobiegac wypadkom? zastanow sie czlowieku co ty za idiomy wypisujesz.
zdjecie uzytkownika
Franc - 2014-11-16 07:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antybhp - 2014-11-15 22:43:31]:
Oszołom jakich wielu w tej firmie
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 21:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam Panowie wreszcie normalnie robisz co chcesz jak długo chcesz Wrocław górą
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 21:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjechali goście z rybnika i myślą że coś im się uda zmienić dorzucają ludzi na sztukę jak zwykle a spawaczy nadal nie ma ha ha ha kierowniku W ja w du....
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 21:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie dyrektorze z bródką jak nie powiem co jaszcze długo będziesz celował żeby do mnie dojść
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 21:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie z WROCŁAWIA I SIECHNIC piszcie coś nie tylko czytacie i w gadce widziałeś co napisał ma rację aż się flaki wywracają chcecie być na postronku ślązaków miejcie też coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 22:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że jest nam lepiej bo ci co przyjechali znają się tyle co moja żona ale w KOGENERACJI zaczynają znowu się z nas śmiać ci "kirownicy" bo tak ich mamy nazywać robią nam złą robotę wiem że przetarg na utrzymanie ruchu w przyszłym roku nie jest wygrany a to oznacza że nasza robota jest nie pewna mimo obietnic prezesa
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 22:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty SW masz za to płacone dodatkowo jak kilku którzy robią tu wpisy żeby podbudować opinię tej firemki
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-11-18 22:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paweł uciekaj wycisną cię jak cytrynę i wyplują chyba że najpierw zrobią ci pranie mózgu
zdjecie uzytkownika
błażej - 2014-11-20 11:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę bieda z tą firmą DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA skoro nie mają swojej polskojęzycznej wersji strony internetowej. i skond ja się mam niby dowiedzieć o bieżących ofertach pracy i ile ewentualnie płacą? wspomnieliście o jakichś wypadkach i nie wiem czy się tym martwić bo jednak dla mnie bezpieczeństwo to podstawa
zdjecie uzytkownika
pracownik dołowy - 2014-11-24 21:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktorys ze zwolnionych ostatnio pseudo majstro kierowniczkow wroclawskich ktorzy wyprowadzali pieniadze i prawie zniszczyli oddzial wroclaw ma jeszcze czelnosc wypisywac tu takie bzdury URAZONA DUMA .
zdjecie uzytkownika
wyjazdowy - 2014-12-06 12:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcecie zobaczyc jak naprawde wyglada DOOSAN to zapraszam na Stalowa Wole. Pracownicy mieszkaja w akademikach,a w pracy jeden wielki cyrk i ciagłe zastraszanie ze strony kierownictwa! Brawo!
zdjecie uzytkownika
tez wyjazd - 2014-12-06 20:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wyjazdowy - 2014-12-06 12:00:11]:
podzielam zdanie i opinie poprzednika plus zarobki rzedu 3 tys na nowym projekcie za 1.5 miliarda
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-12-08 12:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"pracownik dołowy" ty chyba jesteś jednym z nich pokaż prawdziwą twarz może nowemu kierownikowi robisz dobrze po godzinach
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-12-08 12:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na "pracownik dołowy" to jeden z nich robi loda chce zniszczyć nasze zdanie po to zwykły niby ślązak palant
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2014-12-08 12:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma się to do dobrej praktyki firmy DOOSAN iż fakt że gość zatrudniony na mistrza jest tatą synów zatrudnionych jako pracowników mu podległych czy to nie jest konflikt interesów teraz będą mogli biorąc co chcą biorąc pod uwagę że stary robi roboty dla ZEC SERVICE czyli konkurencji. Pewnie nic bo przecież jego syn zaprosił na swoje wesele pana kierownika przywiózł i odwiózł do domu taką złożył propozycję pełen poświęceń
zdjecie uzytkownika
ZNIESMACZONY - 2014-12-09 20:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie, jak długo jeszcze kilkudziesięciu tzw najemników będzie stało po kątach i żarło słonecznik zamiast zasuwać?? biorą po 30zł za godz i więcej a pożytek z nich marny! Czy jest praca dla nich czy nie, oni ciągle są, kto czerpie z tego korzyści bo na pewno nie firma!!! Zero zaangażowania i odpowiedzialności za prace a etatowy pracownik nie może się doprosić o podwyżkę o 100zł na rok. zamiast trwonić pieniądze na pseudofachowców z zaprzyjaźnionych firm podwykonawczych, może przeznaczyć je na podniesienie tzw widełek zaszeregowania? na pewno zadziałałoby to bardziej motywacyjnie na pracowników, niż to co się teraz dzieje! póki co oni się śmieją, że mają 1/3 więcej od nas o ch..ja robią w większości przypadków.... też się odechciewa. Smutne ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
łapaniec - 2014-12-10 13:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNIESMACZONY - 2014-12-09 20:27:04]:
To się zwolnij i nie fanzol głupot i przyjmij się do innej firmy jak żeś jest taki fachowiec
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-12-11 08:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łapaniec - 2014-12-10 13:42:45]:
Pytanie z innej beczki . Boguś L. i Kazik L. jeszcze pracują na dziale suwnic?
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik - 2014-12-19 17:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna dobra decyzja w stalowej podpisac urlopy pracownikom dwa tyg temu i potem je wstrzymac poinformowac szaraka w piatek o godz 14 ze nie dostanie urlopu bo dyrektor tam zadecydowal traktuje sie pracownikow jak smieci odgorne decyzje krzyzuja plany pracownikow ktorzy zapieprzaja w weekendy tak wlasnie sie to wynagradza trzeba sie rozgladac za robota bo nie dzieje sie dobrze dziekujemy dyrektorze za pomoc w organizacji swiat bo zjade we wtorek wieczorem w srode jest wigilia wesolych :)
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik 2 - 2014-12-20 22:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez dziekuje dyrektorowi ( totalny ch...) skoro Pan jest taki twardy to może Pan pojedzie zrobic mi zakupy i pozalatwiac inne sprawy co? Traktujecie ludzi jak papierki leżące w śmietnikach, byle tylko zajebiste premie pozbierac za prace zakonczone w czasie! Pozdrowienia frajerskie chmury!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-12-21 09:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stalowy niewolnik 2 - 2014-12-20 22:45:08]:
Masz jeszcze szansę w poniedziałek zanieść wypowiedzenie natychmiastowe i się zwolnić przed Świętami i po problemie będziesz miał dużo czasu na zakupy
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik 2 - 2014-12-21 12:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2014-12-21 09:00:27]:
Słusznie... ale obowiazuja pewne okresy wypowiedzenia od 2 tygodni do 3 miesięcy, więc zostaje tylko porzucenie pracy stąd byc moze wziął się twój nick "bezrobotny". Ogólnie rzecz biorąc mylisz pojęcia Panie "bezrobotny"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA ?
Zadaj pytanie
x