Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
no neź - 2015-09-04 15:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to, pani z kadr się na portalu udziela?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-09-09 14:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do KOZIENIC... monterzy to normalne stawki od 2000zl brutto do 2600. Jest chyba ze 3 co maja po okolo 3000zl ale raczej to jakies przydupasy kierownika.
zdjecie uzytkownika
yhnom - 2015-10-04 16:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet nienajgorsze te stawki jak dla monterów, uwierzcie, nie wszędzie tak niestety jest... ale co zrobić, w takim kraju dzisiaj żyjemy, że pracuje się zazwyczaj za każdą pensję, jak ma się rodzinę na utrzymaniu... co zrobić, ręki sobie człowiek nie utnie, bo na rencie to dopiero obdzierają z kasy, yh.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-10-04 18:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty wypisujesz za dyrdymały
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-10 15:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Premia w Doosan jak w dawnym powiedzeniu czy się robi czy się udaje że się robi to premia jest zawsze jednakowa 20%.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-10-25 20:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najwazniejsze jest to ze łapańce dobrze zarabiaja i oczywiscie palanty co czerpia z nich kosmiczne profity!!!
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-11-03 20:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tez mis ie wydaje ze jakies slabe te stawki nie sa. kozienice nie sa duze wiec tez mozna spokojnie za taka kwote wyzyc w tej malej miejscowosci. a firma dziala w branzy budowlanej . ta branza tez ma wysokosci wynagrodzen na poziomie 2600 zl miesiecznie. ponadto premie powinny motywowac do dalszej pracy. ale jak tam jest aktualnie z zatrudnieniem? kogos szukaja? albo beda szukac? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
Rybnik - 2015-11-21 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do prezesa wsadz sobie w dupe grosze 200 zł na co dajesz ludzią ? Za caly rok (usunięte przez administratora)na odpoczynek śmiech!!! A teraz idą Świeta a ty też dajesz po 200 dziadu jaka tu jest logika za to mamy rodzinie świeta zrobić?(usunięte przez administratora) obyś miał świeta zjebane tak ludzi wyr,,,uchać !!i teraz bedzie jaka nagroda taka praca koniec od nowego roku bede robić tak by palcem nie rudpszyć nic!!!
zdjecie uzytkownika
ożarow - 2015-11-21 16:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram od,,,,bał z tą kasą dla ludzi na świeta 200 a ile maja darmozjady w biurach ciekawe? Bedziemy sie zwalniać konkurecja daje lepsze warunki !! A o grupy prosisz sie jak pies :-) debilne zdawanie ludzie tu maja 3 grupe a nie potrafią nic totalnie zero!!! Doosan co to jest haha
zdjecie uzytkownika
usrtel - 2015-11-21 20:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawie to wszystko wygląda, nie wiem skąd te negatywne komentarze. Przecież firma zatrudnia coraz to nowych pracowników, w tej chwili nawet pojawiły się ogłoszenia na stanowisko Montera w tej firmie. Wymagają sporo bo nawet i 5 lat doświadczenia, no ale na samym wstępie już oferują umowę o pracę, co jest ważne.
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-11-22 09:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
USRTEL albo jesteś głupi albo głupiego udajesz
zdjecie uzytkownika
teżRybnik - 2015-11-23 18:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Rybnik - 2015-11-21 16:31:59]:
Ciekawe rzeczy piszesz. Dostałeś 200 do urlopu i 200 na święta? Przecież te kwoty są uzależnione od dochodów. Skoro jesteś w tej grupie to masz co najmniej 2500 netto miesięcznie na głowę w rodzinie. Policzmy - ty plus żona plus dzieciak - wychodzi 7500 miesięcznie na koncie. Faktycznie, za 7 i pół tysiaka nie da się urządzić świąt...
zdjecie uzytkownika
apsik - 2015-11-24 00:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widzę, że każdy pisze co innego, a prawda jest taka, że to o wymagania chodzi. Widać, że firma szuka osób z doświadczeniem i głową na karku..
zdjecie uzytkownika
Franek - 2015-11-24 09:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APSIK- i dodaj jeszcze jedno najlepiej za darmo
zdjecie uzytkownika
wilczka - 2015-11-26 13:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@apsik no skoro szukają kierowników robót i ludzi do maszyn cnc to trzeba mieć doświadczenie i głowę na karku, to nie zabawa
zdjecie uzytkownika
nbvcf - 2015-11-28 16:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@usrtel i to nie tylko na montera, bo widziałem że na chwilę obecną poszukują rownież kierownika robót oraz operatora maszyn CNC/ tokarki w Rybniku i Kozienicach
zdjecie uzytkownika
ttoott - 2015-12-04 21:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
największa poraża to w dziale ciśnieniowym tj SW (chyba tz. służba więzienna),
powinni to zamknąć za te przekręty chociażby np. z godzinami syna pseudo majstra po zawalach!! kierownik działu też du..pPa i przekupczyk, kombinator tylko broni jak najdłużej stanowiska bo ma ciepły kuR...dołek na jawoRznie z ciepłą rudą seksretarką na czele i s(z)uRmi_k a..m..i 2x jako pRzyd_-..._pasami (wiadomo o kogo chodzi)!!!
ludźmi handlują i rzucają jak mięsem... 0-ziro poszanowania.
byle by po wykonanej robocie pozbyć się problemu z zatrudnieniem i ich wyjebać jak najdelej choćby z ukraińcami...
kto ma zarobić to zarobi a kto ma zapied...ć to zapeier....lalala i tak zostanie... do rozje...nia dzi.._Łu
nie wspominam o kombinacjach z delegacjami i kilometrówką dla "wybrańców" (chociażby z Tychów i Jaworzna)
a ci pseudo brygadziści i nowi brodaci "majstrowie"
buaahahaha......
śmiech na sali.. a tu echo.. ( - ) echa ni ma...
dobrze że "PANA" DYR...ORAORAORA zdegradowali bo to była w ogóle porażka i przekręt w jednym..............J.R.
8[ strach na to patrzeć co dalej z DU SAM ŁEJ -
Ma. W. ni ma i ni ma DU SAM ŁEJA, mam wrażenie że ona jedyna w to wierzyła (nawiana) bo MaRgaRet S. ma na to wyje///ne...
mój du sam lej dobiega końca :P
Hadżime Uczi :)
zdjecie uzytkownika
ttoott - 2015-12-04 21:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
największa poraża to w dziale ciśnieniowym tj SW (chyba tz. służba więzienna),
powinni to zamknąć za te przekręty chociażby np. z godzinami syna pseudo majstra po zawalach!! kierownik działu też du..pPa i przekupczyk, kombinator tylko broni jak najdłużej stanowiska bo ma ciepły kuR...dołek na jawoRznie z ciepłą rudą seksretarką na czele i s(z)uRmi_k a..m..i 2x jako pRzyd_-..._pasami (wiadomo o kogo chodzi)!!!
ludźmi handlują i rzucają jak mięsem... 0-ziro poszanowania.
byle by po wykonanej robocie pozbyć się problemu z zatrudnieniem i ich wyjebać jak najdelej choćby z ukraińcami...
kto ma zarobić to zarobi a kto ma zapied...ć to zapeier....lalala i tak zostanie... do rozje...nia dzi.._Łu
nie wspominam o kombinacjach z delegacjami i kilometrówką dla "wybrańców" (chociażby z Tychów i Jaworzna)
a ci pseudo brygadziści i nowi brodaci "majstrowie"
buaahahaha......
śmiech na sali.. a tu echo.. ( - ) echa ni ma...
dobrze że "PANA" DYR...ORAORAORA zdegradowali bo to była w ogóle porażka i przekręt w jednym..............J.R.
8[ strach na to patrzeć co dalej z DU SAM ŁEJ -
Ma. W. ni ma i ni ma DU SAM ŁEJA, mam wrażenie że ona jedyna w to wierzyła (nawiana) bo MaRgaRet S. ma na to wyje///ne...
mój du sam lej dobiega końca :P
Hadżime Uczi :)
zdjecie uzytkownika
loka - 2015-12-08 19:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale do mnei jednak najbardziej przemowilo stanowsko Kierownik Robót, doswiadczenie juz mam w tym temacie, ale cikawia mnie zarobki jak sie tutaj szacuja..
zdjecie uzytkownika
belkot - 2015-12-14 20:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
strasznie zafalszowana firma. kapowanie jeden przez drugiego. dupolizostwo -> tak zdobywasz zaufanie u przelozonego (kapowaniem). jak jesteś donosicielem i jakims trafem trafisz do grona dupilozow (to bardzo hermetycne grono)to jak juz bedzie po wkupieniu za i-X lat sluzby... to ideala firma dla ciebie konfidencie :) najlepiej miec juz wczesniej doswiadczenie w policji jak np kolega apstynent spoczynkowy Pan szorstki :p
zdjecie uzytkownika
trumkoff - 2015-12-18 23:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdym bądź razie chyba jedynym problemem jaki się pojawia w tej firmie to atmosfera między pracownikami. Pomijając ten fakt firma sprawa dobre wrażenie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-23 09:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ttoott - 2015-12-04 21:57:50]:
Tchórzu - łatwo jest wylewać pomyje na czyjaś głowę ???!!! ALe chyba wiem kim jesteś, nawet nie zdajesz sobie sprawy co Cię zdradziło !!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-23 19:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żeby nie było wątpliwości do kogo jest to skierowane , ttoott.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-28 16:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należy ujawnić nazwisko choćby dla przykładu
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-28 16:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należy ujawnić nazwisko choćby dla przykładu
zdjecie uzytkownika
były - 2015-12-28 16:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należy ujawnić nazwisko choćby dla przykładu
zdjecie uzytkownika
dfghjk - 2015-12-30 23:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na chwile obecna w firmie Doosan Babcock Energy Polska Sp. z o.o. szukaja do zatrudnienia montera/ pracwonika produkcji i operatora maszyn CNC w Rybniku
zdjecie uzytkownika
były z Doosana - 2016-01-01 07:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim pracownikom firmy Doosan Babcock życzę najlepszego w Nowym Roku i konfidentom też
zdjecie uzytkownika
kluden - 2016-01-03 02:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest fajna, można to śmiało powiedzieć, jeśli chodzi o atmosferę to też nie mam tutaj żadnych zastrzeżeń. Jest to firma gdzie nie trzeba się o nic martwić.
zdjecie uzytkownika
nie świeżak - 2016-01-06 12:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kluden - 2016-01-03 02:40:18]:
Jeżeli jestes statystą czyt. rodzina majstra, kierownika czy dyrektora jak 80% jakiegokolwiek działu to nie masz powodow do zmartwien, oczywiscie oprocz jednego-czy bateria w twoim smartfonie wytrzyma 8 godzin
zdjecie uzytkownika
tren - 2016-01-06 19:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kazdej firmie znajda sie pracownicy ktorzy sa tam dzieki znajomosci lub pokrewienstwu z ktoryms wazniejszym czlonkiem. Osoba ktora dostala sie przez normalna rekrutacje ma powody do dumy bo dostala sie dzieki swoim umiejetnosciom i wiedzy
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-01-12 11:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak dumny dzięki swoim umiejętnościom w wiedzy zdechnie za parę miesięcy z głodu.
zdjecie uzytkownika
Fiszer - 2016-01-12 16:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolek czemu tak surowo oceniasz pracę w tej firmie? Przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma, jak się nie podoba to możesz odejść. Obyś tylko znalazł coś, gdzie jest równie fajna atmosfera i socjal jak tutaj. Powodzenia, bo może nie być łatwo :)
zdjecie uzytkownika
Napiszę wam całą prawdę! - 2016-01-14 19:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cala gora wie o przekretach w tej firmie! szkola monterska? to juz naprawde kpina pracownik ktory pracuje w firmie juz ponad 5 lat nie zostaje dopuszczony do szkolenia bo "dzienniczek ucznia" niewypelniony a przychodzi swiezy pracownik pracuje rok i on wskakuje odrazu na montera kategorii 3 i co najlepsze zdaje go. Jak by mogl to by przelozonemu do zada wlazl niech go jeszcze wozi dziennie do domu albo krzeslo czysci przed kazda szychta wlazodup on nawet sam by pracowal 24h na dobe i zbieral laury! Tyle na temat tej firmy nie jest tam zle naprawde! ale moglaby sie tym gora bardziej interesowac...
zdjecie uzytkownika
JozRybnika - 2016-01-18 22:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie dajcie na luzu, na pewno znacie inne firmy pracujące w energetyce, złożyć podanie cv i po problemie.
zdjecie uzytkownika
gelo - 2016-01-19 20:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JozRybnika - 2016-01-18 22:00:28]:
no własnie nie rozumiem Waszego dzikiego przywiązania do firmy. Przecież normalną rzeczą jest żę jak Wam się nie podoba to droga wolna do innych firm, branż itp itd
zdjecie uzytkownika
Dział ciśnieniowy - 2016-01-20 17:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich tu zgromadzonych i przeglądających :)
Chciałbym zadać pytanie, mam nadzieję że znajduje się tu osoba z kadr bądź innego stanowiska biurowego, która mi odpowie.
Dlaczego nie ma żadnych wyjazdów zagranicznych w tejże firmie "Doosan" ?
zdjecie uzytkownika
mrau - 2016-01-20 23:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może trochę o dziale SA (AKPiA, elektryczny) gdzie można przyjść ( usunięte przez administratora ) pracy bez konsekwencji jeśli się śmierdzi na tyle że każdy boi się do ciebie zbliżyć. W ogóle najlepsza opcją jest bycie synem mistrza, instruktora(kwestia bycia instruktorem od niczego też jest ciekawa) i w czasie pracy można spokojnie zająć się łowieniem ryb na komputerze ale przecież powszechnie wiadomo że w firmie nie ma powiązań rodzinnych(haaaa) Jest jeszcze kwestia dyżurów domowych która bardzo uwiera pracujących w tym dziale alkoholików, którym trudno się dziwić, cały tydzień 7 dni 168 godzin pod telefonem w pełnej gotowości nie ważne czy świeci słońce, pada deszcz, PIS czy PO, pod telefonem gotowy aby ratować świat za UWAGA 160 zł! … za cały tydzień noszenia telefonu przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bycie na każdy gwizdek. Oczywiście zarząd nie widzi żadnego problemu w dyżurach 24/7 domowych bo przecież to jest normalne w tym zawodzie i płacą za to pracownikowi ale o dziwo nikt dobrowolnie nie chce takiego dyżuru... Kolejną bardzo śmieszną kwestią jest podział stawek na grupy i sposób awansu miedzy nimi za zdanie egzaminu szkoły monterskiej ... nie ważne czy przyjdziesz do pracy i masz wszystko w du^&* czy też zapi%^$# i np. prowadzisz remonty w jakiejś działce i tak nikt na to nie zwróci uwagi i dalej będziesz tyrać za ~2000zl jeśli nie zdasz egzaminu z zagadnień o których nie masz pojęcia. A jeśli chodzi o pensje to tak jak juz przedmówcy pisali przepracuje się tylko dni czarne (bez weekendow świat itd.) to zarobi się mniej niż Pani w biedronce. Wiadomo że jeśli zamiast ~160H pracy miesięcznie przepracuje się ~248 i weźmie się miesiąc na smyczy(dyżur telefoniczny) to wtedy już się zarobi na waciki ale myślę że wtedy nawet czarny jest biały przy pracownikach, a prezes przyjdzie i powie że średnia zarobów w dziale rośnie ale ma w( usunięte przez administratora ) ze wszyscy robią coraz więcej weekendów bo wszystko drożeje … po za miedzia na olnecie
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-21 17:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrau - 2016-01-20 23:44:07]:
Jak ci żle palancie to się zwolnij!!
zdjecie uzytkownika
ZARZĄDca - 2016-01-21 18:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dział ciśnieniowy - 2016-01-20 17:21:18]:
Odpowiedź jest prosta. Zarządowi owej firmy się to nie opłaca. Z góry zaznaczam, że nie mam zamiaru pisać dlaczego przeliczanie stawki firmy z PLN na EURO jest błędnym myśleniem jeżeli Ci już szanowny kolego przyszło to do głowy oraz nie zamierzam tłumaczyć całego schematu budżetowego firmy. Firma nastawiła się na prace w Polsce i świadczenie usług na terytorium RP. Wyjazdy które dotychczas były. Niestety, ale muszę to stwierdzić były tylko z przypadku a nie z chęci Zarządu do otwarcia się na rynki międzynarodowe. Trzeba zdać sobie sprawę jakie ryzyko niesie ze sobą podjęcie kontraktu poza granicami RP. W tej firmie nie ma reguły czy kontrakt polski czy zagraniczny każdy może być stratny lub zyskowny. Bardziej zyskowniejsze dla firmy są prace realizowane na terytorium RP w obrębie oddziałów regionalnych i to jeszcze nie zawsze. Firma zna lepiej rynek polski niż zagraniczny na którym ma większe pole manewru oraz zdecydowanie większe prawdopodobieństwo wygrania przetargu niż po za granicami Polski. Inną kwestią jest polityka firmy Doosan, która przekierowała się w stronę remontów i prac serwisowych w znanych nam lokalizacjach. Takie rzeczy spadają na nas (kadrę) odgórnie. I wierz mi. Nikt i nic tego nie zmieni. Pracujemy w Polsce i z tego żyjemy a jak każdy ma to każdy dobrze wie. Podsumowując wyjazdy, rezultat jest prosty na takim wyjeździe, gdziekolwiek by to nie było. Zarobisz Ty a nie firma, która po Twoim powrocie z zagranicy będzie Cię zatrudniać na polskiej stawce a przecież płacić trzeba z czegoś. Kontrakty stratne (nierentowne) się tutaj nie podobają i nie o to w tym wszystkim chodzi żeby wpakować ludzi w samochody gdzieś tam do Niemiec czy Belgi i niczym się nie przejmować bo płacą w walucie EURO. Chcesz jechać za granice i zarobić? Nie ma przeszkód. Ale nie z tej firmy. Najprostszą drogą do wyjazdu jest zmiana pracodawcy. Myślę, że to co napisałem jest w miarę przejrzyste.
zdjecie uzytkownika
mrau - 2016-01-21 20:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-21 17:57:13]:
xyz - racja, palantów w tej firmie jest dużo ale łowienie ryb nie wymaga zbyt wysokiego poziomu iq
Na początku mojej wypowiedzi oczywiście chodziło fakt przyjścia do pracy pod wpływem alkoholu, jak nie przez mistrza to przez wybitnych fachowców których firma przejęła od edfu i jak wiadomo w tej firmie są równi i równiejsi.
zdjecie uzytkownika
doli - 2016-01-21 20:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mrau, podejrzewam, żę frustracja ludzi wynika ze słabych wynagrodzeń i braku awansów. Nawet teraz rekrutacji od listopada nie przeprowadzali, ale to pozwala twierdzić, że nie ma zupełnie ROTACJI ! :)
zdjecie uzytkownika
plamka - 2016-01-25 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najporządniejsza FIRMA na ówczesne czasy tylko pozazdrościć
zdjecie uzytkownika
ozorek - 2016-01-25 21:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze słyszec @plamka, że tak oceniasz Doosan, bo ja własnie zastanawiam się nad poszukaniem tu pracy. Tylko własnie brak obecnie ofert pracy, może ktoś wie, czy beda szukac nowych osób?
zdjecie uzytkownika
Dział ciśnieniowy - 2016-01-28 10:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za odpowiedź. Z bólem muszę stwierdzić że zostałem okłamany i nie tylko ja ale także cześć osób które uczestniczyły na spotkaniu. Dlaczego prezes tej firmy mówił o wyjazdach i to licznych do Anglii,Szwecji czy też Niemiec. Po co tak kłamać?
zdjecie uzytkownika
Ryszard Siwoń-Olszewski - 2016-01-29 18:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do wszystkich pracowników, wsadźcie sobie gdzieś wasze negatywne opinie na temat mojej firmy. Powinniście się cieszyć i siedzieć cicho ze nie zarabiacie minimalnej krajowej i w dodatku możecie przyjść do pracy w weekend. Nie obchodzi mnie to że wyrabiacie maksymalny czas pracy dwukrotnie, jak lubicie to czemu nie? A w dodatku nie płace wam mało za dyżury domowe (gdybym nie płacił mógłbym mieć nowy model volvo) a że musicie być 24h przy telefonie to powinniście się z tego cieszyć bo to co robicie jest dla dobra firmy! Spokojnie pip dostał tyle w łapę że nawet zapomniał o naszej firmie … Jak nie będzie roboty w rybniku to wyślemy was na jakieś szkolenia i będziecie robić choćby dla isis a wszystko dla dobra FIRMY!
zdjecie uzytkownika
PIP - 2016-01-30 18:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie Panie RSO! Nie bądź Pan taki do przodu. Mija styczeń, zbliża się kolejna rata "umownej" składki a my nadal nie mamy wpływu na koncie. W przypadku nie wywiązania się z " naszej umowy" będziemy zmuszeni zrobić mały desant PIPowców na spadochronach. Oczywiście nie będziemy się zapowiadać 14dni przed, wieć proszę pamiętać o ka-ka-kaskach i ŁOkularach:)
Be Aware and keep the Doo(r)sanWay clean :)
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-01-31 11:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PREZES i ZARZĄD DO WYMIANY przestali panować nad FIRMĄ obecne działania nie gwarantują prawidłowego funkcjonowania FIRMY i realizacji kontraktów.
zdjecie uzytkownika
Wrrr - 2016-02-11 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinien być 1 prezes a nie kilku! 1,2 lub 3 kierowników po co ich aż tylu? po co tylu przełożonych?
zdjecie uzytkownika
kita - 2016-02-11 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie nam to oceniać @Wrrr tak mi się wydaje, po prostu mają taką politykę firmy i tyle, nie wychodzą na tym źle, dobrze sobie radzą, dla mnie ważne jest to, że dbają o komfort pracowników i zapewniają stabilność zatrudnienia oferując umowy o pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert