Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niko - 2014-06-23 21:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak sa wyjazdy za granice tylko kiedys za 10e na godzine a teraz na kontraty za 4-5 tys miesiecznie za 12 h pracy codzien przez 2 tygodnie,nie wiem czy to fenomenalnie...
zdjecie uzytkownika
Mogił - 2014-06-24 01:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego a co w tym dziwnego? Chyba rejestr jest w miarę regularnie aktualizowany, a każda zmiana w jakiejkolwiek firmie odnotowywana.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-06-24 08:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2014-06-23 21:55:45]:
Będę dalej drążył temat wyjazdów.Czy są to tylko wyjazdy dwutygodniowe z możliwością przedłużenia po odpowiednim wykazaniu się na miejscu? Czy są brane pod uwagę osoby nowo przyjęte, czy może "ulubieńcy" majstrów, kierowników itp. Gdzie są aktualnie wyjazdy i w jakim charakterze. Jeżeli możesz to odpisz drogi kolego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kierownik DBEP - 2014-06-24 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najpierw się przyjmij, popracuj, wykaż się a potem zobaczymy kim jesteś i do czego się nadajesz. Nie drąż na forum bo to tylko gadanie do niczego ci się nie przyda. Wyjazdy są były i będą. Jest ich coraz więcej ale wątpię w to żebyś pojechał w pierwszych rzutach zagranicę jako nowo przyjęta osoba. Jeżdżą różni ludzie z różnych działów i oddziałów, jedni są zadowoleni a inni nie. Ulubieńcem majstra lub kierownika można zostać tylko w jeden sposób. Pracować. Tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
anglik - 2014-06-24 16:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kierownik DBEP - 2014-06-24 14:31:56]:
Kolego <kierownik DBEP> czy ty wierzysz w to co piszesz czy może doosan wey wyprał Ci mózg. Na wyjazdy może się załapać każdy, jak będzie tylko potrzebny. Ileż to było wyjazdów że brano ludzi z łapanki bo nikt nie chciał jechać np. do Niemiec.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-06-25 23:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego kabociorz kolego, myślałeś że godziny płacą. Tylko do 40 max częściej za wolne są. A wyjazdy zdarzają się, kto będzie jeździł za takie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
Mogił - 2014-06-26 02:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze znajdą się desperaci, którzy będą potrzebowali pieniędzy na już. Najgorsze jest to, że jednak biorą ludzi bez większego pojęcia o robocie.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-06-26 08:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-06-25 23:01:42]:
Tylko do 40 max częściej za wolne są????????? Proszę jaśniej kolegi o wytłumaczenie mi tej kwestii. Nadgodziny są do wybrania czy płatne - zapewne płatne , bo nikt nie chciałby zostawać po godzinach. A wyjazdy proszę o konkret:
np: Belgia ......zł lu euro /godz.
zdjecie uzytkownika
kabociorz - 2014-07-01 14:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kabociorz - 2014-06-26 08:30:42]:
Ludziska jesteście tam ?????, czy cały ten Doosan zapadł się pod ziemię wraz z wami wszystkimi.
zdjecie uzytkownika
Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. pracuje w tej firmie od 2004r i ani razu nie kazano mi wybrac nadgodzin, a robie ich nie mało. Bzdury wypisują Ci, którzy by chcieli coś za Nic. Robić im sie nie chce, a narzekali nawed na złe mleko MAMY !!!!! pozatym nikt Was nie zmusza do pracy, a firm w około jest multum. Popatrzcie tylko jak tam mają, Lublinami dalej na wyjazdy jezdzą, spodnie łata na łacie, a rekawice sami na targu muszą kupowac. Otworzcie oczy !!!!!
zdjecie uzytkownika
SUperpracownik - 2014-07-06 18:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze godo. Polać mu :)
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-09 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik SU - 2014-07-05 20:54:11]:
Ale za Rybnik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy jedynie do Anglii
zdjecie uzytkownika
miś66 - 2014-07-14 23:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik SU tyż się zgadzam.. narzekać to każdy potrafi a robic to nie ma komu jak innym tak źle to otwórzcie własną działalnośc i zobaczcie jak jest "kolorowo" a poźniej jeździjcie po innych... za przeproszeniem w " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; się co niektórym już widać poprzewracało.. na szczęście jak widać niektórzy z was już tam nie pracują i dobrze bo z takimi dwulicowcami pracować nikt by nie chciał..no i na sile zapewne nikt was tam do pracy nie zaciągal i za karę tam nie pracowaliście. jak nie pasuje to mowie do widzenia i idę gdzie indziej ale widać nigdzie indziej was nie chce skoro macie czas pisać tutaj..
zdjecie uzytkownika
warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nima jak u Kaziczka na hali i zadne funty mi niepotrzebne, niech sobie jezdza dzialy wyjazdowe
zdjecie uzytkownika
Łysy - 2014-07-15 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [warsztatowiec - 2014-07-15 17:19:20]:
I to jest szczera opinia-- jeden lubi rybki a drugi woli akwarium
zdjecie uzytkownika
pracownik SU - 2014-07-16 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat w firmie i okolo 5 poza Rybnikiem kolego. nie naleze do tych co nie moga jak w polsce, a za granice odrazu no i moglem to napisac bez przeklenstw.
zdjecie uzytkownika
Praacownik - 2014-07-27 22:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Maciej S podobno już nie pracuje w firmie, spodziewać się należy kogoś bardziej..
zdjecie uzytkownika
Kabaczek - 2014-07-28 09:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie Doosan oferuje dobre warunki dla osób, które potrzebują zdobyć doświadczenie. Wiadomo, że pracy dzisiaj łatwo się nie znajduje, ale z tego co widziałem to potrzebują operatorów frezarki i giętarki. Poza tym zawsze można podesłać im swoje CV i czekać na jakieś inne oferty pracy, nie mówiąc już o ich zakładce praca http://www.doosanpowersystems.pl/Kariera/ . Według mnie Doosan to dobry wybór, pod warunkiem, że oferują stałe wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-08-02 07:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowników dzieli się na równych i równiejszych , jedni zapierdalają po delegacjach polskich za psie pieniądze a 2 notorycznie zagranice co roku albo 2-3 razy w ciągu roku za pieniądze o wiele większe i jeszcze narzekają. Pracuje już parę lat i jeszcze ani razu nie byłem na zagranicznej delegacji , zagranice jeżdzą albo pupilki albo nowoprzyjęci ze znamojościami
zdjecie uzytkownika
monter72 - 2014-08-07 21:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza jest ta atrapa majstra typu mateusz h. hahaha
zdjecie uzytkownika
monttu - 2014-08-08 10:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter72 - 2014-08-07 21:44:43]:
Mateusz H jest mlody perpektywistyczny zna jezyk angielski jako jeden z niewielu w tej firmie.To zostalo zauwazone.Powodzenia Mateusz ludzie ludziom do gardla skacza a dowarosciowac nie potrafia i napisac kilka szczerych i milych slow
zdjecie uzytkownika
Obcy - 2014-08-08 13:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monttu - 2014-08-08 10:06:24]:
Mateusz H. zna język angielski to co robi w tej montażowej Firmie tu na robocie trzeba się znać On ma przekazywać wiedzę innym - tyle że trzeba ją mieć?
zdjecie uzytkownika
angielski? - 2014-08-10 00:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
znac jezyk na poziomie yes i no to kazdy baran umie.
zdjecie uzytkownika
pracownik SU - 2014-08-11 17:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
monter72
jesli juz wchodzisz na poziom imion i prawie nazwisk, to napisz tez cos o Sobie. piszesz o kims w sposob taki zeby wszyscy wiedzieli o kim piszesz to napisz tez cos o sobie. Przedstaw sie, moze sami ocenimy ile Ty jestes wart w tej firmie. Moze Tobie dobrze wychodzi tylko mowienie o innych ? LUDZIE TEN PORTAL NIE JEST PRZEZNACZONY DO TEGO TYPU SPRAW, a jesli Ty Kolego masz cos do Mateusza to poprostu idz do Niego i porozmawiaj z Nim o tym , MOZE TA ROZMOWA POMOZE CI POZBYC SIĘ KOMPLEKSOW !!!!
zdjecie uzytkownika
Tacy sami - 2014-09-10 23:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolega wyżej ma rację. Najeżdżać na innych łatwo, w sobie znaleźć jakieś wady i się do nich przyznać - trudno. Pracując w jednym miejscu nie wymaga się nie wiadomo jakich relacji i zażyłości, ale wzajemny szacunek powinno się sobie okazywać bo w innym przypadku atmosfera w pracy będzie napięta i nie do wytrzymania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x