Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA

Pracowałeś w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łapaniec - 2014-12-10 13:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNIESMACZONY - 2014-12-09 20:27:04]:
To się zwolnij i nie fanzol głupot i przyjmij się do innej firmy jak żeś jest taki fachowiec
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-12-11 08:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łapaniec - 2014-12-10 13:42:45]:
Pytanie z innej beczki . Boguś L. i Kazik L. jeszcze pracują na dziale suwnic?
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik - 2014-12-19 17:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejna dobra decyzja w stalowej podpisac urlopy pracownikom dwa tyg temu i potem je wstrzymac poinformowac szaraka w piatek o godz 14 ze nie dostanie urlopu bo dyrektor tam zadecydowal traktuje sie pracownikow jak smieci odgorne decyzje krzyzuja plany pracownikow ktorzy zapieprzaja w weekendy tak wlasnie sie to wynagradza trzeba sie rozgladac za robota bo nie dzieje sie dobrze dziekujemy dyrektorze za pomoc w organizacji swiat bo zjade we wtorek wieczorem w srode jest wigilia wesolych :)
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik 2 - 2014-12-20 22:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez dziekuje dyrektorowi ( totalny ch...) skoro Pan jest taki twardy to może Pan pojedzie zrobic mi zakupy i pozalatwiac inne sprawy co? Traktujecie ludzi jak papierki leżące w śmietnikach, byle tylko zajebiste premie pozbierac za prace zakonczone w czasie! Pozdrowienia frajerskie chmury!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-12-21 09:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stalowy niewolnik 2 - 2014-12-20 22:45:08]:
Masz jeszcze szansę w poniedziałek zanieść wypowiedzenie natychmiastowe i się zwolnić przed Świętami i po problemie będziesz miał dużo czasu na zakupy
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik 2 - 2014-12-21 12:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bezrobotny - 2014-12-21 09:00:27]:
Słusznie... ale obowiazuja pewne okresy wypowiedzenia od 2 tygodni do 3 miesięcy, więc zostaje tylko porzucenie pracy stąd byc moze wziął się twój nick "bezrobotny". Ogólnie rzecz biorąc mylisz pojęcia Panie "bezrobotny"
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-22 08:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy niewolnik 2 - 2014-12-21 12:07:42]:
Mam propozycję Energomontaż -Zachód potrzebuje pracowników od zaraz
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-12-22 15:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZRE katowice tez potrzebuje pracownikow Panowie opcji w tej chwili jest naprawde duzo ja zmienilem i nie zaluje,a dojazd na Łaziska to nic strasznego.
zdjecie uzytkownika
stalowiec - 2014-12-30 13:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest się dogadanym z przyszłym pracodawcą to można nawet porzucić prace. Zgodnie z obowiązującymi przepisami na swiadectwo pracy idzie tylko opinia od ostatniego pracodawcy ... wiec p. Gosiu po co ta spina,co ??? a może brak wiedzy ???
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2015-01-03 10:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam "pracownik dołowy" boisz się pokazać swoją prawdziwą twarz. Czyżbym trafił w czuły punkt lizusie. A co do łapańców to prawda że jedna z firm ma monopol i bez względu na to co byś nie robił to oni muszą być. Bardzo mocno jest w to zaangażowany jeden z dyrektorów (pewnie się z nim działkują) tak wygonili u nas konkurencyjną firmę podwykonawczą z Wrocławia bo taniej jest zapłacić noclegi i dojazdy ich podwykonawcy, który robotę tygodniową robili miesiąc takie gwiazdy.
zdjecie uzytkownika
GŁOS WROCŁAWIA - 2015-01-03 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traktowanie ludzi z góry to norma też straszenie że jak się nie podoba to proszę się zwolnić. Był u nas we Wrocławiu prezes i sam tak powiedział że nie będzie płacił więcej spawaczom chodź by się mieli zwolnić bo go jest stać na takie ruchy. Notabene ciekawe jak długo. Panowie w tym roku ruszają duże kontrakty w energetyce i tacy jak on będą nas błagali żeby u nich pracować.
zdjecie uzytkownika
głos opola - 2015-01-03 11:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GŁOS WROCŁAWIA - 2015-01-03 10:44:34]:
Oj nie będą błagali tylko to trzeba zrozumieć
zdjecie uzytkownika
wróg - 2015-01-20 17:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Tacy sami - 2014-09-10 23:54:21]:
to prawda w tej firmie na stanowiska kierownicze dostają się ludzie, którzy dobrze loda liżą a na kierownika trzeba mieć wygląd i poukładane w głowie a podstawy angielskiego to już dzieci lepiej potrafią od Mateusz H, on ma tylko tytuł kierownika i kasę a obowiązki jakie należą do niego to tylko duża ściema zwykły pracownik fizyczny potrafi więcej
zdjecie uzytkownika
junior - 2015-01-26 21:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma to jak na armaturce !
zdjecie uzytkownika
drifter - 2015-01-26 22:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [junior - 2015-01-26 21:20:34]:
Na armaturce spoko ale największa ściema to na suwnicach!
zdjecie uzytkownika
junior 2 - 2015-02-02 08:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drifter - 2015-01-26 22:08:33]:
A najlepsze są na suwnicach tzw. przeglądy, bo to już maxi ściema.
zdjecie uzytkownika
POL - 2015-02-03 22:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ściema to twoje paskudne życie.
zdjecie uzytkownika
niby monter - 2015-02-05 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam panowie plany doosan. wyjazd do niemiec kolejna okazja na wydymke zbieraja ludzi wiadomo cos konkretnie ?
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-02-06 16:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niby monter - 2015-02-05 13:37:08]:
Tak trzeba sie zwolnic na wlasnym garnuszku za 2200 na czas wyjazdu
zdjecie uzytkownika
niby monter - 2015-02-10 14:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-02-06 16:50:36]:
haha to las rak chetnych ludzi do wyjazdu. nikt nad tym nie panuje w stalowej porazka ludzie w hu.. wala spawacze nie maja co spawac lapanka pierdol.. naciagaja robote oby jak najdluzej tu przesiedziec bo maja blisko i pasuje ogolnie to jeden wielki rozpierd.. moze ktos nad tym zapanuje ale watpie bo kazdy chodzi z rekami zalozonymi tak jak majster L. leje na to co sie dzieje
zdjecie uzytkownika
szukajacy - 2015-02-13 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie czy polecacie firme chce dalej rozwijac sie jako spawacz mam ponad podstawe maga pol roku temu skonczylem kurs na tiga doswiadczenie male ale w miare sobie radze . jakie zarobki sa w firmie i jak rekrutuja spawaczy co jest wymagane
zdjecie uzytkownika
NIEZORIENTOWANY - 2015-02-13 13:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukajacy - 2015-02-13 13:09:31]:
JAKI JEST ZAKRES PRACY NA STALOWEJ WOLI?
zdjecie uzytkownika
stalowy niewolnik - 2015-02-18 12:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIEZORIENTOWANY - 2015-02-13 13:42:35]:
zakres jest jaki jest mysle ze nawet jak zapytasz kierownika to nie udzieli poprawnej odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
armaturka - 2015-02-18 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedz-zakres prac na Stalowej Woli;prace będą trwały do czasu zakończenia a pytający niech się cieszy że ma robotę i za nią mu płacą
zdjecie uzytkownika
niezorientowany - 2015-02-20 14:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stalowy niewolnik - 2015-02-18 12:57:14]:
chodziło mi co tam jest robione np: remont turbiny, remont suwnicy, remont kotła nie wiem co jeszcze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DOOSAN BABCOCK ENERGY POLSKA ?
Zadaj pytanie