Proficool FANS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Proficool FANS Sp. z o.o.

Obiektywny 2015-12-12 20:27
Dziękuje za pańską ocenę, niemniej jest to portal mający na celu podzielenie się opiniami o pracodawcy pod kątem panującej atmosfery i warunków pracy. Tego typu informacje są pomocne dla osób rozważających złożenie aplikacji do w/w firmy i dlatego też najlepszym źródłem informacji będą odczucia wyrażone przez byłych oraz aktualnych pracowników.
Nie wątpię w zalety Ich produktów ale uważam, że nie jest to miejsce na prowadzenie działań marketingowych.
znawca chłodni 2015-12-15 12:35
bardzo konstruktywna odpowiedź, a kto napisał że jedynym fachowcem byłem ja? czy słowa że najlepsi fachowcy (liczba mnoga) już tam nie pracują jest tak trudne do zrozumienia ?oczywiście brak umiejętności czytania ze zrozumieniem...
Do cialko 2015-12-18 07:49
Możesz napisać na ile może liczyć taki menedżer. I skoro się orientowales to składała tam cv czy znasz kogoś kto tam pracuje ?
Gość 1 2015-12-18 20:09
(usunięte przez administratora) Ogólnie mało znana jest ta firma bo nikt z moich znajomych o niej nie słyszał.
boko 2016-02-02 09:24
ogonek, szczerze to nie chce mi się wierzyć, że cała firma chodzi jak w zegarku w strachu przed jedną osobą. Co oni w takim razie proponują ludziom, którzy chcą z nimi podjąć pracę na start?
mko 2016-10-18 18:28
Umowa jest na bank o pracę @mati chyba, że ci nie odpowiada wtedy zawsze można być nawet i na własnej działalności myślę, że to dla nich nie problem żeby się zgodzić bo potrzebują teraz pracowników właśnie pojawiły się ogłoszenia
AlbertoTomba 2017-01-14 11:09
haha pracowałem tam przez 3 lata i mnie zwolniono(taka czystka osób z normalnymi umowami o prace),także nie gadaj takich głupot bo teraz w tej firmie otrzymuje się umowę zlecenie bądź o dzieło. Osoby zajmujące się rekrutacją tylko dużo obiecują ale rzeczywistość jest inna.
14
JurekKiller 2017-01-16 18:02
Słyszałem ze w tej firmie jest duza rotacja pracowników ale nie wiem czy to prawda? czy ktoś słyszał o proficoolu?
2
Cukierek 2017-01-27 19:10
Mam pracować w Proficool w administracji,proszę o kilka informacji. Jakie mogę otrzymać wynagrodzenie na początek? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna?
Pirat z Karaibów 2017-01-29 21:18
Pracowałem tam i to nawet dość długo. Rozmowa jest łatwa do przejścia. Na początek będziesz na zlecenie i w sumie tak już zostanie, dlatego taka tam rotacja no bo przecież nikt nie chce robic bez urlopu płatnego oraz nie mieć płaconych składek chorobowych i emerytalnych. Co do wynagrodzenia to nie wiem jakie stawki w administracji ale szału nima skoro nikt długo miejsca tam nie zagrzal, aha i musisz się liczyć z tym ze wyplaty nie są na czas
9
Czekan 2017-02-20 09:22
Czy aktualna jest oferta dla pracownika administracji? Za późno zauważyłam ofertę i bardzo żałuję bo wiem , że to dobra firma.
FrancikBula 2017-02-21 13:16
Dlaczego żałujesz? I skąd wiesz ze to dobra firma skoro tam nie pracowalas? Czy to jest próba ratowania dobrego imienia firmy haha? Ta firma dobrą opinią nigdy się nie cieszyła i wśród pracowników jak również wśród zdecydowanej większości klientow
1
FrancikBula 2017-02-21 13:17
Dlaczego żałujesz? I skąd wiesz ze to dobra firma skoro tam nie pracowalas? Czy to jest próba ratowania dobrego imienia firmy haha? Ta firma dobrą opinią nigdy się nie cieszyła i wśród pracowników jak również wśród zdecydowanej większości klientow
4
Greg 2017-02-24 11:39
Jestem pracownikiem i dla mnie Proficool to dobra firma. Mam dobre zarobki i pozycję w firmie. Dla mniej aktywnych zawodowo polecam inne firmy tak będzie dobrze.
Zostaw swoją opinię o Proficool FANS Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Proficool FANS Sp. z o.o.