logo Kariera Service

Kariera Service

Katowice

Opinie o Kariera Service

nowy 2013-07-19 20:44:00
Szkoda słów na te firmę, niby standardy itp. może standardy są bo do klientów ludzie idą ok, zawsze z doświadczeniem, z branżą, stabilni, co jest wbijane do głowy od pierwszej minuty. Klient to klient tamto a pracownik[usunięte przez administratora] Praca..., żadnych przerw, żadnych wyjść, nawet jak idziesz do łazienki to szef krzywo patrzy, a broń boże na papierosa. Najlepiej jakbyś pracował po 12/ 14 godzin, w domu sprawdzał skrzynke i raportował itp. a dodam że biorą stażystów za darmo!!!!! SZOK
Pierwszy dzień to informacje przez godzinę czego robić nie wolno. Wytrzymałem niecałe dwa dni. nie polecam. I jeszcze ta jego donosicielka
1
konsultant 2013-09-24 19:39:31
Oni oprócz rekrutacji mają call center, a jak jest w call center??? Pracował ktoś tam, wie jak tam jest?? Idę tam na rozmowę ale trochu się boje. Podobno przyjmują tylko z doświadczeniem, najpierw na dwa miechy na zlecenie i potem na umowy o prace czy to prawda?
2
J. 2013-11-22 19:45:19
Koszmar........... Kierowniczka koszmarna, przerw nie ma i maja wymagania z księżyca, bazę do dzwonienia robisz sobie sam, bo ich nie mają.... kasa najsłabsza na rynku - w każdym call center masz o dwa złote więcej za godzine....
2
Basia 2013-11-26 14:17:00
Ja tam pracuje i może się wypowiem. Kierowniczka wymagająca, ale bardzo konkretna i pomocna. Bazy są dostarczane, nie zawsze trafne, ale są. Podstawa może nie za wysoka, ale jak się wyrabia targety to premia zawsze jest płacona.
Zuza 2013-11-26 14:43:21
Byłam tam na rozmowie w zeszłym tygodniu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tą Agencją , fajna Pani rekruterka indywidualne podejscie bez "spędów". Rozmowa rekrutacyjna owszem na wysokim poziomie ale w bardzo milej atmosferze. W biurze tez bardzo przyjemnie widac ze bezstresowo. Polecam
Ania82 2013-12-03 20:54:07
Byłam wczoraj na szkoleniu i muszę przyznać, że jestem zaskoczona profesjonalnym podejściem do tematów. Nie jest to firma telemarketerska, jak sądziłam, lecz doradcza. Konsultant to nie telemarketer, ale doradca, owszem jest dzwonienie, ale nie wpycha się na siłę usług. Atmosfera nie jest zła, pracowałam w wielu takich firmach i w tej nie jest najgorzej, zwłaszcza jak nie ma szefa.
karieraservice.pl 2013-12-13 17:29:48
Firma nie jest zła, jak tutaj to wypisujecie, szef, jak to szef ma swoje chimery. Wiesz dokładnie co masz robić, dostajesz bazę, jak ktoś ma trochę więcej polotu może sobie sam poszukać klientów i efekt jest lepszy, niż z baz. Ogólnie na plus.
zuza 2014-02-06 18:28:42
Filip musisz wiedziec po co przyszedles jakie masz cele mnie jeszcze z zaskoczenia pytali o techniki negocjacyjne no i robili mi taki test ... . spoko
krzys 2014-02-22 00:48:26
a kto przeprowadza rozmowę? sam szef czy ma jakichś ludzi? i w ogóle jaka była atmosfera?
Paweł 2014-02-25 13:46:02
Ja byłem na rozmowie, na początku stycznia, rozmowę przeprowadzał szef, nawiasem bardzo młody, pytał konkretnie, co robiłem, co chce robić, ile chce dostać, dał mi test do rozwiązania (sprawdzające logiczne myślenie) a na końcu powiedział, że do dwóch dni da mi odpowiedź, niestety dostałem odmowę i powiedział dlaczego. Tam jest tak, że szef ma rozmowy z ludźmi, jak szuka dla siebie, czasem podobno jakaś kobieta, a rekruterki rozmawiają, jak szukają dla klientów.
Marek 2014-03-01 10:21:16
Mam wciąż mieszane uczucia co do tej firmy, w której nei tak dawno pracowałem. Z jednej strony całkiem niezły profesjonalizm, wiele się robi dla klientów, firma się rozwija, szef ma wizję, wie, czego chce i do tego dąży, zaczynał od zera i w bardzo krótkim czasie całkiem sporo osiągnął i na 100 procent osiągnie jeszcze więcej - tego jestem pewien.
Z drugiej strony niepoważne podejście do pracowników, ( usunięte przez administratora ). Ale tak chyba wszyscy robią, bądźmy szczerzy, ale w tej firmie zaobserwowałe tego więcej niż słyszałem o innych - ale może dlatego, że to widziałem od środka.
Myślę, że na pewno warto do nich iść na rozmowę rekrutacyjną na jakieś stanowisko, którego szukają dla klienta - tam jest pełny profesjonalizm, nie będzie najłatwiej, ale jeżeli się ma kwalifikacje, to będzie ok. Nie zachęcałbym niestety do pracy w tej firmie - z wyżej wymienionych powodów. Zawsze będzie źle i zawsze szef będzie niezadowolony (ale to jest prawdopodobnie cecha wszystkich szefów). Na marginesie - on jest młody, chyba jakoś przed trzydziestką, ale wygląda o wiele młodziej, więc zawsze się czułem jakbym pracował u przemądrzałęgo licealisty:D.
ktos 2014-03-16 18:06:42
Pracuje u nich pod inną firmą i nie jest wcale źle, dają umowy o prace, wynagrodzenie zawsze na czas, urlopy, nie ma problemu z dogadaniem się. ten młody gościu, właściciel, czy przedstawiciel nie wiem,ale bardzo przystojny :)
lol 2014-05-21 12:21:33
mnie też ani ziebi ani grzeje czy szef pszystojny jest :). Jak tam w Kariera Service z umowami? Daja umowe o prace?
M 2014-05-26 22:07:43
Nie dają a nawet jak powiedzą, że dadzą, to i tak wcześniej podziękują.
Szef 2014-05-27 09:22:14
Ile tutaj mądrych ludzi się wypowiada, doskonale znających tę firmę, ciekawe czy tyle tutaj pracowało.... Nie przypominam sobie, żebym tyle osób zatrudniał, ale może mam krótką pamięć :)
były pracownik 2014-06-02 11:14:47
Ludzie i wy myślicie, że sam szef by się pofatygował i tutaj wszedł i czytał i się przejmował?
M 2014-06-03 22:37:57
Szef by wiedzial, ze zatrudnial sporo ludzi - inna rzecz, na jakich warunkach.
Marek 2014-07-14 20:37:25
A co ma do powiedzenia o firmie były pracownik? Interesuje mnie to, bo różne rzeczy słyszałem, niektóre zupełnie nie do pogodzenia.
pati 2014-07-18 12:16:25
A jakie rzeczy słyszałeś, bo ja się zastanawiam, czy iśc tam
Marek 2014-07-19 21:11:05
Jedni mówią, że w ogóle nie warto, że są fatalne warunki pracy, szef nie wie, czego chce, potrafi zwolnić za nic, nie ma umowy o pracę, nie opłaca się mu zatrudniać na dłużej, inni, że warto spróbować i że da się wytrzymać, ale raczej nie jest to praca na jakiś dłuższy okres.
paweł 2014-07-23 23:12:45
Firma ok, płaci, widać, że się rozwija pracuje u nich pod inną firmą, ale prezesa fochy i chimery są czasem bardzo zastanawiające.
Annak 2014-07-28 19:38:49
Dlaczego zastanawiające? Co on takiego robi? Dziwnie to trochę zabrzmiało.
Maria 2014-08-06 23:10:02
Bo szanowny pan prezes ma swoje dobre i złe dni. Jak są dobre to nawet się uśmiechnie raz na dzień, a jak ma złe, to wszystko jest do ( usunięte przez administratora )
ann 2014-10-30 19:48:26
Przez przypadek weszłam na to forum, pracuje na zagranicznym projekcie, jeszcze krótko, ale zawsze coś. Widze bardzo dużo plusów tej firmy, choć minusy też są. Plusem jest to że mogę pracować zdalnie, mam zadania do wykonania i za to jestem rozliczana. Wypłata na czas, nie wiem jak na polskich projektach, ale na zagranicy bardzo dobrze szef płaci. Minusem są telefony od szefa, po godzinach i jest to bardzo stresujące i raporty telefoniczne z całego dnia.Polecam osobą co nie mogą pracować w biurze.
duży 2014-12-09 15:07:20
Dajcie sobie spokój z tą agencją spędziłem w ich murach trochę czasu i niestety - beznadzieja ! ogłoszenia fikcyjne szef sam nie wie czego chce
ali 2014-12-18 21:33:50
Szef wymagający strasznie,a firma od pewnego czasu zaczela chodzic jak w zegarku.Pracuje juz chwile na niemieckim i francuskim projekcie.kasa dobra,ale szef ma oczekiwania z kosmosu
;( 2015-02-27 10:12:00
Zarabiam 1.350,00 netto jest super ! Dwoje dzieci na utrzymaniu, samotna..
red 2015-03-08 01:42:58
To zależy ile znasz języków i czy pracujesz na projektach zagranicznych. Jeśli na zagranicznych, masz szansę dobrze zarobić, jeśli na polskich różnie bywa i zależy pod którą marką pracujesz.
homofob 2015-06-19 23:05:19
Witam,

przede wszystkim, cztając te wpisy zastanawiam się ile opinii jest tu prawdziwych - od osób, które tam faktycznie pracowały a ile jest zpreparowanych przez "szefa - mistrza kamuflarzu". Pewnie wiele i być może dlatego opinie są tak skrajne. Tak się złożyło, że mnie niestety było dane tam pracować i dostać niezłą lekcję z cyklu "jak dać się oswoi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Ta "fima" to jedno wielkie nieporozumienie, bałagan w dokumentach, ściema dla klientów, kontrahentów i pracowników - o ile osoby tam pracującę lub współpracujące można w ogóle nazwać pracownikami a nie robolami trzepiącymi kasę dla "króla". Przestrzegam tych co tam pracują o ile w ogóle są jeszcze tacy i tych co zamierzają, nawet jeśli na początku jest dobrze, to nie martwcie się i tak prędzej czy póżniej Was wysiudają, oszukają i Bóg wie co jeszcze.Jedno macie pewne wycieczka po urzędach, instytucjach Państwowych i być może nawet sądach, Was nie ominie!. Dziwię się, też firmom, które współpracują z tym bezwartościowym wytworem jednoosobowego bubla kapitalizmu, - gdzie Ci ludzie mają rozum??? Niemniej jednak powodzenia wsystkim, którzy lubią marnować swój czas i umiejętności....
witek 2016-05-19 15:46:53
a na jakim stanwosiku tyle? To bardzo dużo teraz szukaja konstruktora opakowań
Zostaw swoją opinię o Kariera Service - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kariera Service