brak logo

Galeria BFM

Bydgoszcz

Opinie o Galeria BFM

gall 2009-10-25 01:18:44
Najgorsza firma w której pracowałem,zero szacunku,cienkie wypłaty i jeszcze charować jak wół i wnosić meble do mieszkań.Masakra
stolarz 2010-11-04 11:53:56
To prawda,ale to jest chory kraj,a ta firma ma gangrenę od lat,jeśli chodzi o stosunek do pracowników. I dla tego jeszcze istnieje,bo wykańcza pracowników,a nie siebie.To taka technika,ale czy na długo???!!!
stolarz 2010-11-04 12:17:11
Nadmieniam,że pracowałem w BFM i byłem dobrym pracownikiem i fachowcem z kwalifikacjami,ale to nic nie zmienia. Pracownik produkcji to dla przełożonych tylko narzędzie które można wyrzucić jak się zepsuje. to jak[usunięte przez administratora] dla sprzątaczki.To przykre,ale to jest prawda.BFM JEST CHORE I TYLE.Może w końcu umrze,bo to już czas najwyższy za to traktowanie ludzi,którzy na nich pracują.Chyba,że jakiś dobry psycholog wytłumaczy ZARZĄDOWI-BFM,kto to jest PRACOWNIK[usunięte przez administratora]! Pozdrawiam pracowników produkcji.
1
CZARODZIEJKA 2010-11-15 20:36:44
pracowałem w tej firmie i nie narzekałem na pracę chciałbym tam wrócić ale nie ma wolnych wakatów a bardzo lubiłem tę pracę
pracownik 2011-03-04 22:25:36
zgadzam sie w 100 procetach
anonim 2011-05-31 17:59:28
stolarz - 2010-11-04 12:17:56

Nadmieniam,że pracowałem w BFM i byłem dobrym pracownikiem i fachowcem z kwalifikacjami,ale to nic nie zmienia. Pracownik produkcji to dla przełożonych tylko narzędzie które można wyrzucić jak się zepsuje. to jak[usunięte przez administratora] dla sprzątaczki.To przykre,ale to jest prawda.BFM JEST CHORE I TYLE.Może w końcu umrze,bo to już czas najwyższy za to traktowanie ludzi,którzy na nich pracują.Chyba,że jakiś dobry psycholog wytłumaczy ZARZĄDOWI-BFM,kto to jest PRACOWNIK-[usunięte przez administratora] Pozdrawiam pracowników produkcji.

Wydaje mi się, że Państwo mylą pojęcia. Galeria BFM a Bydgoskie Fabryki Mebli to NIE TO SAMO!!! Galeria BFM to sklep, który między innymi oferuje meble BFM,a Bydgoskie Fabryki Mebli jak nazwa wskazuje są producentem mebli. Pozdrawiam
Bydgoszczanin 2012-10-16 12:28:41
stosunek do klienta przed zakupem jest super ! miła obsługa, życzliwi itp... zmienia się to wszystko gdy zakupimy towar ! Sprzedawca informuje nas, że czas realizacji jest od 2 do 8 tyg. ale tak mówią w każdym salonie ! ! ! Lecz w BFM jest inaczej ! zakupiłem stół i czekam 8 tydzień ! na stolik ! prawdę mówiąc zapomniałem jak on już wygląda !
gdy dzwonię do salonu nikt nie jest w stanie mi nic powiedzieć na temat na jakim etapie jest moje zamówienie ! nawet nie chce im się zadzwonić czy zamówiony towar został wysłany ! rozmowa w stylu jak przyjdzie to będzie ! Dobrze, że na początek kupowałem mało znaczące dodatki do domu bo gdybym zaczął od kupna np. mebli czy kanap to mieszkałbym prawie 2 miesiące w pustym domu ! a tak brakuje tylko stolika ! Przy takim okresie zamówieniowy dziwie się, że ta firma jeszcze funkcjonuje ! jak mają takie terminy. MEBLE KUPIONE U KONKURENCJI PRZYSZŁY PO 2,5 TYGODNIA ! w tym stolik do innego pokoju :)
neon 2012-10-16 14:42:57
trzeba bylo wszystko kupic u konkurecji

pozdrawiam
Wściekłaaa 2012-10-22 13:50:19
neon - 2012-10-16 14:42:57

trzeba bylo wszystko kupic u konkurecji



pozdrawiam
Bydgoszczanin ciesz się, że czekasz tylko 8 tygodni i tylko na stolik.
Ja czekam już 12 tygodni na 3 elementy mebli. Zaliczka wpłacona pod koniec lipca i potem zero kontaktu. Zadzwoniłam pod koniec sierpnia czy meble są gotowe i Pani (przedtem mega uprzejma) znudzonym tonem powiedziała, że nie i że jak meble będą to oni się skontaktują. Minęły kolejne 3 tygodnie i dzwonię znowu i dalej nic, Pani mówi,że w kolejnym tygodniu (a było to pod koniec września) meble zejdą z produkcji. Na początku października zadzwoniłam wściekła, że jeśli w ciągu tygodnia nie otrzymam mebli odstąpię od umowy albo mają się zastanowić nad rozsądnym rabatem i Pani Kierownik powiedziała, że mają problem z 1 elementem, który będzie gotowy do 14 października maksymalnie, a rabat nie jest w jej gestii. Dzisiaj jest 22 października zero kontaktu, mebli nie ma ja już nie dzwonię, bo szkoda mi nerwów. Teraz obawiam się tylko ,aby meble przyjechały w dobrym stanie, ponieważ opinie klientów na temat wykończenia też są różne( mądry Polak po szkodzie). I tym sposobem czekam na meble 13 tygodni i nie wiem ile jeszcze będę czekać
x 2013-07-14 12:14:47
Witam.Jestem klientem Galerii BFM W Bydgoszczy poszukującym kontaktu z przłożonymi [usunięte przez administratora] albo osobami dbającymi interes firmy i wizerunek ponieważ ta osoba jest tego zaprzeczeniem .Proszę o kontakt .
kokya 2013-11-15 17:14:51
Chcialm Was tylko poinformowac ze ja dowiedzialam sie ze moge kontaktowac sie z syndykiem od poniedzialku. Galeria BFM nie istnieje tak mi szanowna pani powiedziala. (usunięte przez administratora)
3
wściekły klient żenującej Galerii BFM 2013-11-16 00:45:34
Potwierdzam! Dramat, czekam na swoje meble już kilka miesięcy, dzisiaj miały dojechać a tu okazuje się, że do firmy wchodzi syndyk. Zero profesjonalizmu, zero informacji + oczywiście zabrali nasze zaliczki. Galeria już nie istnieje! Nigdy nie spotkałem się z taką sytuacja. Na pytanie czy można rozmawiać z szefem, otrzymałem informacje, że szefa już nie ma. Prawie jak Amber Gold. Galerio BFM - nie odpuścimy Wam i odzyskamy nasze pieniądze + odszkodowanie! Czy wiadomo kto jest syndykiem? Z kim można się kontaktować?
kokya 2013-11-18 11:05:54
nie wiem jeszcze kto jest syndykiem. moze mozemy pogadac na priv co dalej robic bo ja nadal jestem w szoku. napisz do mnie albo podaj mi Twoj adres e-mailowy. moj adres( usunięte przez administratora )napisze jak bede cos widziala. Ty tez daj znac. a najlepsze ze strona internetowa nadal dziala!!!
kokya 2013-11-18 11:17:13
wlasnie tam dzwonilam. Syndyk to (usunięte przez administratora). Ale nadal przedstawila sie Pani reprezentujaca synyka jako Galeria BFM!!! To jest jedna wielka tragedia po prostu. Ja zapytalam sie dlaczego wprowadza ludzi w blad a ona na mnie z ryjem!! wsciekly klient zenujacej Galerii BFM dalam zlego e-maila...( usunięte przez administratora ) to ten poprawny.
2
MIKA 2013-11-18 17:29:44
witam,
również jestem poszkodowana przez galerię BFM, moje zamówienie jest już realizowane od 17 tygodni zaliczka wpłacona,a mebli jak nie było ,tak nie ma i nie będzie, okazało się po rozmowie z przedstawicielem firmy u której zamówiłam meble - zamówienie nie będzie zrealizowane na rzecz Galerii BFM, bo ta od dłuższego czasu nie ma płynności finansowej,a po kilkunastu interwencjach w Galerii BFM pani kierownik nic nie wiedziała- ciekawe ? Czyżby firma Galeria BFM świadomie wprowadzała w błąd klientów(usunięte przez administratora) A tak poza tym dzisiaj odwiedziłam Galerię BFM aby dowiedzieć jakie są ustalenia po wejściu syndyka-a tu nic nikt nie wie, a informacji na drzwiach salonu brak, że wkroczył SYNDYK.ŻENADA:)
kirk 2013-11-20 18:46:52
Proszę czytać info gazeta bydgoszcz9
Tomer 2013-12-25 21:44:58
Galerie. Prowadził. (usunięte przez administratora)3Przecież. Mieli. 40. Procent. Na. Każdym. Wyrobie
Makintosh 2015-02-11 02:35:30
Galeria BFM była rozumiem jakąś podfirmą pod fabrykę mebli. W takim razie co poszło nie tak, że projekt pod tytułem Galeria BFM nie wytrzymał a przy okazji ktoś porobił złe czy niedokładne pomiary a będąc w temacie nawet nie wiem czy w tej konkretnej sytuacji 2 wariatów nie wyskoczył komunikat w oodpowiednim miejscu. Było to chyba możliwe wszystko.
Gość_1975 2016-05-02 13:54:46
Ludzie, nie wprowadzajmy się nawzajem w błąd: fabryka BFM to co innego niż Galeria BFM. Fabryka jest nadal bez zmian i działa, ostatnio oglądałem meble na stronie i spodobało mi się parę nowości. Galeria BFM to był faktycznie sklep, ale niezależny od fabryki, z innym właścicielem, który tylko posługiwał się zbieżną nazwą – tak mi powiedzieli w salonie przy Bydgoskiej, jak dzwoniłem żeby zapytać o obejrzenie nowości. Tej starej galerii przy Bydgoskiej już nie ma (zlikwidowana), jest teraz właśnie salon firmowy meble bydgoskie, ale on z dawną Galerią związku nie ma i nie miał.
Swoją drogą chyba Administrator tej strony powinien jakoś zadziałać, żeby podzielić opinie – w Galerii BFM już nikt nie pracuje, bo jej nie ma, a opinie o pracy mogą być tylko o fabryce BFM...
1
tyk 2016-05-09 18:59:51
gość, według mnie u nich naprawdę jest to nieźle zorganizowane. Zastanawiam się tylko jakie warunki u nich można otrzymać na start. Chciałbym przy najbliższej okazji podjąć temat rekrutacji.
Zostaw swoją opinię o Galeria BFM - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria BFM