Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InterMarche

zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-07-10 07:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w sumie jak cie czytam to masz racje nikt nikogo do niczego nie zmusza i to co piszesz to nawet na logiczny rozum daje pomyslec

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-16 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy pracownicy! ta strona mija się z celem jej założenia. Każdy może tu wpisać różne rzeczy przy tym wyciągając brudy innych osób. Nie macie odwagi powiedzieć komuś w oczy, to piszecie obłudnie tutaj. Mówicie cześć, śmiejecie się w twarz, poklepujecie po plecach, a potem wbijacie przysłowiowy nóż. Morały prawić każdy potrafi. Patrzcie na swój ogródek czy nie ma tam chwastów, a potem oceniajcie innych ludzi. To prywatna sprawa naszej koleżanki z kim chodzi na spacery.Uważajcie, bo następnym razem Wy możecie być opisani i czy będzie Wam miło i do śmiechu???zastanowiliście/zastanowiłyście się nad tym? nie...a radzę. Ta strona powinna być dawno zamknięta, bo ludzie sieją tu nienawiść i zamęt.Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych:)
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-07-24 18:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże kochany widzisz a nie grzmisz po co te pogaduchy kto z kim kto kogo to jest ich sprawa spotkajcie sie w grupie i powiedzcie co macie sobie do powiedzenia.Zachowajcie sie jak ludzie a nie wyzywajcie sie od baranów matołów itd.to jest strona do opini a nie przechwalania sie kto co widział na imprezie.Dorośnijcie i pomyslcie co Wy tu piszecie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
lala - 2013-08-06 08:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ostatnim tygodniu dwukrotnie zakupiłam wędliny z Waszej wędzarni i z przykrością muszę stwierdzić że trafił mi się wyjątkowy syf .Wszystko niewyobrażalnie słone i bardzo doprawione chemią (plastry błyszczące i sprężyste ) .Dodam że zakupy robię u Was od samego początku .Nie wiem czy podejmę jeszcze jedną próbę ,bo szkoda mi pieniędzy ,jeden zakup to ok 40 zł.Może ktoś podpowie jaka mogła być przyczyna .Będę wdzięczna .Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-08-06 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pani powyżej-nasze wędliny nie są nafaszerowane chemią i o to może być Pani spokojna, a jeżeli chodzi o sól to w okresie letnim zazwyczaj soli się bardziej wędliniarskie wyroby, bo jest ciepło i szybko się psuje
zdjecie uzytkownika
Czeski - 2013-08-06 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim poszukującym zatrudnienia nie polecam pracy w tym markecie. Jest to istny XXI w. współczesny obóz pracy. Zarobki śmiesznie niskie, atmosfera jak w więzieniu. Solidny i uczciwy pracownik się tam nie liczy. Liczą się jedynie koleżanki kierowniczki, które notorycznie migają się od pracy i po znajomości mają chyba z 100 dni urlopu które dostają bez problemu. A jeśli pracujesz solidnie nie masz tam co liczyć na równe traktowanie, szybko wybadają że się starasz, będą Cię naciskać i nigdy nie dadzą Ci wolnego, no bo przecież ktoś musi zarobić na tych nierobów. Na terenie zakładu pracy obowiązuje powszechny zakaz palenia, ok ale co z tego skoro koleżanki (usunięte przez administratora) i tak chodzą palić do szatni ? A za te osoby obrywają wszyscy bez względu czy palą czy nie. Aha i jeszcze jedno, jeśli masz zamiar skorzystać z ubikacji w sprawach fizjologicznych czy "okresowych" musisz iść do syna (usunięte przez administratora) i ładnie poprosić o kluczyk oczywiście tłumacząc dokładnie w jakim celu idziesz do toalety. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-08-07 10:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z osoba ponizej jesli chodzi o palenie i wyjscia do toalety. (usunięte przez administratora) mysli ze jak ktos idzie do toalety tzn ze idzie zapalic a nie za potrzeba "okresowa" lub fizjologiczna i to jest dla mnie śmieszne:D.
kwestia palenia jest taka sama CAŁKOWITY ZAKAZ PALENIA no [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smiech na sali!!! dla kogo zakaz dla tego zakaz(usunięte przez administratora) potrafi wejsc do szatni lub damskiej toalety i sprawdzic kto pali. jesli zobaczy szarego pracownika to trzeba sie tlumaczyc ,przepraszac i obiecywac mocne postanowienie poprawy,człowiek czuje sie jdzieciak ktorego zlapano na niewiadomo jakim przestepstwie,dobra metoda na zwolnienie hahaha ale jak kierownik(usunięte przez administratora) jest na papierosie czy to w kiblu czy przed drzwiami wejsciowymi to jest w porzadku ale pewnie trzeba ostro lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefostwu zeby miec takie fory. mnie by osobiscie jezyk juz zdretwialby od tego lizania........
zdjecie uzytkownika
Lol - 2013-08-08 02:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No(usunięte przez administratora) mnie Pan, w Niemczech to może i się pracuje ale tam płacą pieniędzmi a nie rzucają groszem na zdesperowany motłoch, odpracujesz swoje idziesz na urlop, a nie błagasz o dwa dni bo dziecko Ci zachorowało, sie (usunięte przez administratora)w tą główkę zanim coś napiszesz bo to żal nawet próbować porównywać Niemcy do Polski ....
Myślisz, że czemu Polacy w Niemczech są doceniani, zacznij płacić i taktować pracowników jak w Niemczech to też będą Cie szanować, a jak się myśli tylko o własnej (usunięte przez administratora) i jak tu orżnąć biednego polaczka z ostatniej resztki godności to i h****je się na takim forum sypią!!!!
zdjecie uzytkownika
icek - 2013-08-16 06:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Tak czytam Wasze komentarze i mam nie zły ubaw. Jestem klientem , który sprawdzał godziny otwarcia i przez przypadek otworzyłem forum/opinie nie sądziłem , iż większośc pracowników ma tak niskie Q :( Jestem tam zazdrośc ,wyzysk i obrażanie innych . To nie świadczy dobrze o sklepie ! Pozdrowienia dla (usunięte przez administratora) .

Z poważaniem
Klient :)
zdjecie uzytkownika
VIKTORIA - 2013-08-17 12:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej
czy mogę się dowiedzieć ile zarabia Kierownik Działu (usunięte przez administratora) ?
Z góry dziękuje za informacje
zdjecie uzytkownika
tola - 2013-08-31 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współczuję, ale na Halembie też jest to samo. Wyzysk i świnia na świni.
zdjecie uzytkownika
pracownik:) - 2013-08-31 16:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jak jest. Czasem fajnie, czasem mniej. Jednakże nie zgodzę się, że u nas jest"świnia na świni"bo pracują tam także ludzie, którzy są zgrani i zżyci ze sobą. Być może u Was na Halembie takowych ludzi nie ma
zdjecie uzytkownika
mody - 2013-09-07 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byli, ale odeszli na własne życzenie, albo się pozwalniali, bo z przydupasami (usunięte przez administratora)i nie szło wytrzymac. Zreszta, kazdy szef z ITM ma przeprowadzane pranie mozgu przez baze, wiec na cuda i zmiany na lepsze nie ma co liczyc. O glodowych wyplatach i wyzysku ponad sily lepiej nie wspominac, bo to temat rzeka, tak samo na Halembie, jak i w Bytomiu. Dobrze maja tylko lizidupy i taka jest prawda.
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2013-09-08 15:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lizodupy być może maja się dobrze ale może także są pracownicy, którzy dobrze pracują i się starają, a nie są "kablami" i lizodupami. Nie mierzmy wszystkich tą samą miarą.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-13 13:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) /> Naprawdę sądzisz, że lepiej mówić wprost? W dzisiejszych czasach tylko(usunięte przez administratora) zachowują posadę. Każdy, kto ma jakieś zasady - wylatuje.
I to wszytko za całe 1100 zł na rekę....
Żenada,
zdjecie uzytkownika
Pracownik Intermarche - 2013-09-20 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was nie rozumiem, przychodzisz do pracy otrzymujesz informację ile będziesz zarabiać i pracujesz albo nie. Wiadomo stawka w sieciówkach jest raczej taka sama, podstawa i tyle. Nikt nie obiecuje nic więcej. I gdyby nie takie sklepy kilka tysięcy ludzi nie miałoby pracy. Pracowałem w (usunięte przez administratora), wiem co mówie, teraz pracuje w Intermarche i nie jest źle. Acha nie pracuje w Bytomiu, bo zaraz będę posądzany o d(usunięte przez administratora). A ci co narzekają niech szukają innej pracy, nikt tam Was nie trzyma siłą.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2013-09-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co..tak sie zastanawiam...czy aby na pewno zgodne z prawem jest podawanie imion na forum??ostatnio na jakims forum itm jakis klient podal dane charakterystyczne pewnej pracownicy i oskarzyl ja o niechlujne podawanie wedlin po czym zostala zwolniona wlasnie przez takie wasze gadki...zostala zwolniona nieslusznie ...opamietajcie sie..a jak piszecie o kims to raczej bezosobowo bo mozecie komus zrobic krzywde
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-25 20:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadajcie co chcecie, ale wędliny macie zajebiste chyba najlepsze na śląsku. Super . Mimo że zostałam zwolniona w tamtym roku bardzo dobrze mi się tam pracowało. przeklinam tą piekarnie ale nie sklep. Było fajnie. Widocznie nie dałam rady.
zdjecie uzytkownika
Lack - 2013-10-26 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie jest tak jak piszecie ludzie są traktowani gorzej jak zwierzęta kasjerki muszą stać 8 godzin a krzesła są ale nie do użytku pracownika.w całym mieście nie ma pracy na kasie na stojąco tylko tu
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-29 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura. Byłam w piątek i kasjerki siedziały.
zdjecie uzytkownika
julia - 2013-11-01 12:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi ile zarabia osoba ktora zamawia towar i na tradycji i odpowiada z te stanowisko
zdjecie uzytkownika
mp - 2013-11-07 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ zarabia 3.500 plus premia
zdjecie uzytkownika
fdf - 2013-11-10 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mp - 2013-11-07 19:05:19]:
hahaha, chyba w snach :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-13 18:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialem powiedziec ze wyroby z wedzarni na szombrach byly dobre na poczatku teraz to jakis szajs ale nie ma sie co dziwic skoro nie raz widac jak chodza chwiejnym krokiem i tu do szefa itm zrob pan cos z tymi inaczej ktos to zglosi do pip-u moze to da do myslenia a oni sie nie daja przdkupic jak weterynaria
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterMarche
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x