Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InterMarche

zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-07-04 22:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik intermarche, to znaczy co tam wyżej jest głupstwem? sam jestes zadowolony? Gdzie pracujesz? Nie masz problemów, by dogadac się z szefem?
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-07-05 22:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Wszystkich pracowników. Uważam, że w większości pracują tam fajni ludzie, a kto pracuje uczciwie tego się nikt nie czepia.
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-07-07 10:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Kierownik jaki jest taki jest ale pracowity mężczyzna i pedant z niego jest:)i tego nikt nie może mu odmówić
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-07-08 22:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi kolego jeśli chodzi o to że czasem nie ma boczku albo jakiejś kiełbasy to troszkę pomyśl że rok temu mieliśmy 10 produktów wędzarniczych a teraz 30 albo i więcej. Ludzie mają większe potrzeby a mu staramy się im dogodzić. Produkty te powstały na potrzebę klientów to dla nich są nasze produkty więc logiczne ,żeby zrobić cały asortyment to choćby rzeźnicy pracowali cała dobę ,bo tak często pracują to by czasu brakło.Problem się rozwiąże. Już jest stawiana druga wędzarnia więc powiem wam kochani że raczej się nie zamykamy ,a klientów nam nie ubywa wręcz przeciwnie.Niech każdy robi sobie zakupy gdzie chce nikt nie podpisywał lojalki ,ale przestańcie wypisywać takie obelgi. Przestańcie się wyzywać, obrażać ,nasyłać kontrole jak to świadczy o nas jako Bytomianach w skali do całej Polski. Wszyscy to czytają i się śmieją .Ktoś wam napisał że miały być bony przedstawił się jako pracownik jakiegoś innego(usunięte przez administratora) a wy wszystko łykacie nie sądzicie ,że już teraz by była jakaś afera z tego. Obojętnie kto chce może wejść na tą stronę i napisać co chce wymyślić co chce podburzyć was żebyście wypisywali takie głupoty skakali sobie do pyska . Macie żal do (usunięte przez administratora) ok, źle was potraktował ,pałacie zemsta skoro tak czujecie macie do tego prawo ,nie chcieliście tam pracować ok, zwolniliście się, macie lepszą prace, jesteście zadowoleni ,to super życzę wam wszystkiego dobrego nie rozumiem tylko tego co wy macie do tych ludzi co tam pracują chcą tam zostać ich wybór zachowujecie się tak jak byście chcieli żeby oni tam nie pracowali tak jak byście im na (usunięte przez administratora) chcieli wyperswadować że maja tam nie pracować ogarnijcie się i zajmijcie się swoim życiem może co poniektórzy powinni zmienić zawód

Pozdrawiam was pracuje w (usunięte przez administratora) jestem nie zawsze zadowolona bo takie jest życie nie zawsze jest kolorowo ale praca mi się podoba ludzie też a atmosfera jak wszędzie zawsze znajdzie się ktoś co głupoty gada pod-lizus kapuś pracuś leń tak jest wszędzie tacy ludzie są potrzebni bo nikt nie jest doskonały nawet ja
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-07-09 16:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do (usunięte przez administratora) glupstwem jest to,ze niektorzy nie potrafia powiedziec pewnych rzeczy w twarz tylko wyzalaja sie tutaj to jest dla mnie glupstwem. I obrazanie swojej wlasnie zalogi tutaj, jestem zdania,ze jezeli komus cos nie odpowiada to mowi sie o tym wprost,prosciej rozwiazac wtedy pewne nie jasnosci.
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-07-10 07:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w sumie jak cie czytam to masz racje nikt nikogo do niczego nie zmusza i to co piszesz to nawet na logiczny rozum daje pomyslec

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-16 19:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy pracownicy! ta strona mija się z celem jej założenia. Każdy może tu wpisać różne rzeczy przy tym wyciągając brudy innych osób. Nie macie odwagi powiedzieć komuś w oczy, to piszecie obłudnie tutaj. Mówicie cześć, śmiejecie się w twarz, poklepujecie po plecach, a potem wbijacie przysłowiowy nóż. Morały prawić każdy potrafi. Patrzcie na swój ogródek czy nie ma tam chwastów, a potem oceniajcie innych ludzi. To prywatna sprawa naszej koleżanki z kim chodzi na spacery.Uważajcie, bo następnym razem Wy możecie być opisani i czy będzie Wam miło i do śmiechu???zastanowiliście/zastanowiłyście się nad tym? nie...a radzę. Ta strona powinna być dawno zamknięta, bo ludzie sieją tu nienawiść i zamęt.Pozdrawiam Wszystkich zainteresowanych:)
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-07-24 18:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże kochany widzisz a nie grzmisz po co te pogaduchy kto z kim kto kogo to jest ich sprawa spotkajcie sie w grupie i powiedzcie co macie sobie do powiedzenia.Zachowajcie sie jak ludzie a nie wyzywajcie sie od baranów matołów itd.to jest strona do opini a nie przechwalania sie kto co widział na imprezie.Dorośnijcie i pomyslcie co Wy tu piszecie .Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
lala - 2013-08-06 08:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ostatnim tygodniu dwukrotnie zakupiłam wędliny z Waszej wędzarni i z przykrością muszę stwierdzić że trafił mi się wyjątkowy syf .Wszystko niewyobrażalnie słone i bardzo doprawione chemią (plastry błyszczące i sprężyste ) .Dodam że zakupy robię u Was od samego początku .Nie wiem czy podejmę jeszcze jedną próbę ,bo szkoda mi pieniędzy ,jeden zakup to ok 40 zł.Może ktoś podpowie jaka mogła być przyczyna .Będę wdzięczna .Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-08-06 11:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Pani powyżej-nasze wędliny nie są nafaszerowane chemią i o to może być Pani spokojna, a jeżeli chodzi o sól to w okresie letnim zazwyczaj soli się bardziej wędliniarskie wyroby, bo jest ciepło i szybko się psuje
zdjecie uzytkownika
Czeski - 2013-08-06 12:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim poszukującym zatrudnienia nie polecam pracy w tym markecie. Jest to istny XXI w. współczesny obóz pracy. Zarobki śmiesznie niskie, atmosfera jak w więzieniu. Solidny i uczciwy pracownik się tam nie liczy. Liczą się jedynie koleżanki kierowniczki, które notorycznie migają się od pracy i po znajomości mają chyba z 100 dni urlopu które dostają bez problemu. A jeśli pracujesz solidnie nie masz tam co liczyć na równe traktowanie, szybko wybadają że się starasz, będą Cię naciskać i nigdy nie dadzą Ci wolnego, no bo przecież ktoś musi zarobić na tych nierobów. Na terenie zakładu pracy obowiązuje powszechny zakaz palenia, ok ale co z tego skoro koleżanki (usunięte przez administratora) i tak chodzą palić do szatni ? A za te osoby obrywają wszyscy bez względu czy palą czy nie. Aha i jeszcze jedno, jeśli masz zamiar skorzystać z ubikacji w sprawach fizjologicznych czy "okresowych" musisz iść do syna (usunięte przez administratora) i ładnie poprosić o kluczyk oczywiście tłumacząc dokładnie w jakim celu idziesz do toalety. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-08-07 10:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie z osoba ponizej jesli chodzi o palenie i wyjscia do toalety. (usunięte przez administratora) mysli ze jak ktos idzie do toalety tzn ze idzie zapalic a nie za potrzeba "okresowa" lub fizjologiczna i to jest dla mnie śmieszne:D.
kwestia palenia jest taka sama CAŁKOWITY ZAKAZ PALENIA no [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smiech na sali!!! dla kogo zakaz dla tego zakaz(usunięte przez administratora) potrafi wejsc do szatni lub damskiej toalety i sprawdzic kto pali. jesli zobaczy szarego pracownika to trzeba sie tlumaczyc ,przepraszac i obiecywac mocne postanowienie poprawy,człowiek czuje sie jdzieciak ktorego zlapano na niewiadomo jakim przestepstwie,dobra metoda na zwolnienie hahaha ale jak kierownik(usunięte przez administratora) jest na papierosie czy to w kiblu czy przed drzwiami wejsciowymi to jest w porzadku ale pewnie trzeba ostro lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefostwu zeby miec takie fory. mnie by osobiscie jezyk juz zdretwialby od tego lizania........
zdjecie uzytkownika
Lol - 2013-08-08 02:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No(usunięte przez administratora) mnie Pan, w Niemczech to może i się pracuje ale tam płacą pieniędzmi a nie rzucają groszem na zdesperowany motłoch, odpracujesz swoje idziesz na urlop, a nie błagasz o dwa dni bo dziecko Ci zachorowało, sie (usunięte przez administratora)w tą główkę zanim coś napiszesz bo to żal nawet próbować porównywać Niemcy do Polski ....
Myślisz, że czemu Polacy w Niemczech są doceniani, zacznij płacić i taktować pracowników jak w Niemczech to też będą Cie szanować, a jak się myśli tylko o własnej (usunięte przez administratora) i jak tu orżnąć biednego polaczka z ostatniej resztki godności to i h****je się na takim forum sypią!!!!
zdjecie uzytkownika
icek - 2013-08-16 06:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Tak czytam Wasze komentarze i mam nie zły ubaw. Jestem klientem , który sprawdzał godziny otwarcia i przez przypadek otworzyłem forum/opinie nie sądziłem , iż większośc pracowników ma tak niskie Q :( Jestem tam zazdrośc ,wyzysk i obrażanie innych . To nie świadczy dobrze o sklepie ! Pozdrowienia dla (usunięte przez administratora) .

Z poważaniem
Klient :)
zdjecie uzytkownika
VIKTORIA - 2013-08-17 12:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej
czy mogę się dowiedzieć ile zarabia Kierownik Działu (usunięte przez administratora) ?
Z góry dziękuje za informacje
zdjecie uzytkownika
tola - 2013-08-31 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współczuję, ale na Halembie też jest to samo. Wyzysk i świnia na świni.
zdjecie uzytkownika
pracownik:) - 2013-08-31 16:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jak jest. Czasem fajnie, czasem mniej. Jednakże nie zgodzę się, że u nas jest"świnia na świni"bo pracują tam także ludzie, którzy są zgrani i zżyci ze sobą. Być może u Was na Halembie takowych ludzi nie ma
zdjecie uzytkownika
mody - 2013-09-07 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byli, ale odeszli na własne życzenie, albo się pozwalniali, bo z przydupasami (usunięte przez administratora)i nie szło wytrzymac. Zreszta, kazdy szef z ITM ma przeprowadzane pranie mozgu przez baze, wiec na cuda i zmiany na lepsze nie ma co liczyc. O glodowych wyplatach i wyzysku ponad sily lepiej nie wspominac, bo to temat rzeka, tak samo na Halembie, jak i w Bytomiu. Dobrze maja tylko lizidupy i taka jest prawda.
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2013-09-08 15:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lizodupy być może maja się dobrze ale może także są pracownicy, którzy dobrze pracują i się starają, a nie są "kablami" i lizodupami. Nie mierzmy wszystkich tą samą miarą.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-13 13:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) /> Naprawdę sądzisz, że lepiej mówić wprost? W dzisiejszych czasach tylko(usunięte przez administratora) zachowują posadę. Każdy, kto ma jakieś zasady - wylatuje.
I to wszytko za całe 1100 zł na rekę....
Żenada,
zdjecie uzytkownika
Pracownik Intermarche - 2013-09-20 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was nie rozumiem, przychodzisz do pracy otrzymujesz informację ile będziesz zarabiać i pracujesz albo nie. Wiadomo stawka w sieciówkach jest raczej taka sama, podstawa i tyle. Nikt nie obiecuje nic więcej. I gdyby nie takie sklepy kilka tysięcy ludzi nie miałoby pracy. Pracowałem w (usunięte przez administratora), wiem co mówie, teraz pracuje w Intermarche i nie jest źle. Acha nie pracuje w Bytomiu, bo zaraz będę posądzany o d(usunięte przez administratora). A ci co narzekają niech szukają innej pracy, nikt tam Was nie trzyma siłą.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2013-09-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co..tak sie zastanawiam...czy aby na pewno zgodne z prawem jest podawanie imion na forum??ostatnio na jakims forum itm jakis klient podal dane charakterystyczne pewnej pracownicy i oskarzyl ja o niechlujne podawanie wedlin po czym zostala zwolniona wlasnie przez takie wasze gadki...zostala zwolniona nieslusznie ...opamietajcie sie..a jak piszecie o kims to raczej bezosobowo bo mozecie komus zrobic krzywde
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-25 20:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadajcie co chcecie, ale wędliny macie zajebiste chyba najlepsze na śląsku. Super . Mimo że zostałam zwolniona w tamtym roku bardzo dobrze mi się tam pracowało. przeklinam tą piekarnie ale nie sklep. Było fajnie. Widocznie nie dałam rady.
zdjecie uzytkownika
Lack - 2013-10-26 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie jest tak jak piszecie ludzie są traktowani gorzej jak zwierzęta kasjerki muszą stać 8 godzin a krzesła są ale nie do użytku pracownika.w całym mieście nie ma pracy na kasie na stojąco tylko tu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterMarche
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x