Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InterMarche

zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-13 13:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) /> Naprawdę sądzisz, że lepiej mówić wprost? W dzisiejszych czasach tylko(usunięte przez administratora) zachowują posadę. Każdy, kto ma jakieś zasady - wylatuje.
I to wszytko za całe 1100 zł na rekę....
Żenada,
zdjecie uzytkownika
Pracownik Intermarche - 2013-09-20 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was nie rozumiem, przychodzisz do pracy otrzymujesz informację ile będziesz zarabiać i pracujesz albo nie. Wiadomo stawka w sieciówkach jest raczej taka sama, podstawa i tyle. Nikt nie obiecuje nic więcej. I gdyby nie takie sklepy kilka tysięcy ludzi nie miałoby pracy. Pracowałem w (usunięte przez administratora), wiem co mówie, teraz pracuje w Intermarche i nie jest źle. Acha nie pracuje w Bytomiu, bo zaraz będę posądzany o d(usunięte przez administratora). A ci co narzekają niech szukają innej pracy, nikt tam Was nie trzyma siłą.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2013-09-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co..tak sie zastanawiam...czy aby na pewno zgodne z prawem jest podawanie imion na forum??ostatnio na jakims forum itm jakis klient podal dane charakterystyczne pewnej pracownicy i oskarzyl ja o niechlujne podawanie wedlin po czym zostala zwolniona wlasnie przez takie wasze gadki...zostala zwolniona nieslusznie ...opamietajcie sie..a jak piszecie o kims to raczej bezosobowo bo mozecie komus zrobic krzywde
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-25 20:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadajcie co chcecie, ale wędliny macie zajebiste chyba najlepsze na śląsku. Super . Mimo że zostałam zwolniona w tamtym roku bardzo dobrze mi się tam pracowało. przeklinam tą piekarnie ale nie sklep. Było fajnie. Widocznie nie dałam rady.
zdjecie uzytkownika
Lack - 2013-10-26 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie jest tak jak piszecie ludzie są traktowani gorzej jak zwierzęta kasjerki muszą stać 8 godzin a krzesła są ale nie do użytku pracownika.w całym mieście nie ma pracy na kasie na stojąco tylko tu
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-29 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura. Byłam w piątek i kasjerki siedziały.
zdjecie uzytkownika
julia - 2013-11-01 12:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi ile zarabia osoba ktora zamawia towar i na tradycji i odpowiada z te stanowisko
zdjecie uzytkownika
mp - 2013-11-07 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ zarabia 3.500 plus premia
zdjecie uzytkownika
fdf - 2013-11-10 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mp - 2013-11-07 19:05:19]:
hahaha, chyba w snach :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-13 18:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialem powiedziec ze wyroby z wedzarni na szombrach byly dobre na poczatku teraz to jakis szajs ale nie ma sie co dziwic skoro nie raz widac jak chodza chwiejnym krokiem i tu do szefa itm zrob pan cos z tymi inaczej ktos to zglosi do pip-u moze to da do myslenia a oni sie nie daja przdkupic jak weterynaria
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-11-14 08:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2013-11-13 18:17:23]:
drogi kliencie jak juz wczesniej sie wspominalo na tym forum szef przymyka (jesli nie zamyka) na to oko. dla niego najwazniejszy jest ZYSK!wiec rzeznicy sa w sklepie nie do ruszenia bo kto bedzie robil takie "pyszne" wedliny jesli ich zabraknie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-11-16 14:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wędlin to nie (usunięte przez administratora) bo są zajebiste i nie ma lepszych.
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-11-16 21:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa lepsze gwarantuje ale nie to jest dobre co dobre tylko co komu smakuje
zdjecie uzytkownika
..... - 2013-11-22 08:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [julia - 2013-11-01 12:10:53]:
Julia nie wiem dokładnie ale na tradycji najniższą krajową niestety a wiem że dziewczyny tam tyrają jak osły ....miały obiecywane na samym początku że ten dział jest najważniejszy na sklepie to on przynosi temu sklepowi zysk i że ten dział będzie miał najwcześniej premie i coooo ??? jakoś o tym nie ma żadnego tematu niestety ...
zdjecie uzytkownika
mch - 2014-01-03 16:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam się dzieje u was na piekarni. Pustki że szok, chleba i bułek mało puste pułki nie ma w czym wybierać, nie to co na początku pułki pękały w szwach, o ciastach nie ma co nawet wspominać. Bida z nędzą.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2014-01-12 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)3 miesięczny okres próbny w czasie którego mogą zrobić z tobą co chcą!!!"mój" sklep otworzył się pod koniec 2013 roku w ciągu miesiąca poleciało około 20 osób.NIE POLECAM!!!!Chyba,że jesteście masochistami!!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-02-02 13:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fest lenistwo na dziale mięsnym dziś tj 02.02.2014r poprosiłem o ukrojenie jednego kotleta b/k, a ekspedientka powiedziała, że nie może tego zrobić. Zapytałem dlaczego, a ona odpowiedziała, że mają zakaz. Top znaczy, że jak człowiek mieszka sam i chce kupować dla jednej osoby to nie może? Dziwne zjawisko ale w każdym innym sklepie kroją kotlety bez problemu.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-02-03 09:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-02-02 13:52:09]:
Nie chce mi się wierzyć w to co Pan mówi....zakaz sprzedaży na jedną porcję kotleta...proszę wybaczyć ale troszkę naciagane
zdjecie uzytkownika
jeden kotlet - 2014-02-05 07:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-02-02 13:52:09]:
Moze jestes ( usunięte przez administratora )na warzywny idz pan najpierw a nie glupoty wypisuj
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-02 12:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przychodżcie tu do pracy, chyba że chcecie pracować po prawie 20 godzin na wspaniałych nocnych remanentach! A potem słyszeć jak szefostwo krzyczy na dorosłych ludzi jak na małe dzieci
zdjecie uzytkownika
p - 2014-04-03 09:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-02-03 09:34:21]:
no to niech pani uwierzy.pracowałem na tym dziele i taka jest prawda.jak pan-czy pani chce 1 kotlet to prosze sobie iść kupić na tacke sa pakowane po 2 szt.i koniec
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-05-01 17:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Intermarche na Szombierkach, na początku dobre wędliny dziś malowane bejcą, nasączane wodą i preparatem dymu wędzarniczego oraz oczywiście nafaszerowane chemią, a żeby przeczytać skład trzeba by mieć mikroskop, specjalnie tak małe literki są żeby nie dało się odczytać, a to że pisze "kiełbasa" czy "szynka" jest mocnym nadużyciem!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-15 12:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-05-01 17:05:48]:
skąd Pani to wie....??? pracuje Pani przy tym, że wydaje takie opinie??ma Pani wgląd do produkcji??czy pani domysły lub stwierdzenia nie są nadużyciem??
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-05-29 20:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy sklep na szombierkach wielkie dno i maras kiedys bylo super swiezo tanio dobrej jakosci warzywa wedliny itp a obecnie ten sklep nie ma nic do zaoferowania nie polecam to nawet biedronka na przeciw lepiej sie ma niz intermarche
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-26 13:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie poszukuję pracy w charakterze sprzedawcy i myślałem własnie o INTERMARCHE. W sumie to nie jest tak popularny kierunek pracy po studiach, ale szczerze powiem, że nie widzę przyszłości dla siebie po moich beznadziejnych studiach. Ważne dla mnie jest, żeby wystarczyło mi kasy do opłacenia mojego pokoju i chociaż na jakieś drobne wydatki. Jak to wygląda czasowo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterMarche
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x