Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o InterMarche

zdjecie uzytkownika
mody - 2013-09-07 20:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byli, ale odeszli na własne życzenie, albo się pozwalniali, bo z przydupasami (usunięte przez administratora)i nie szło wytrzymac. Zreszta, kazdy szef z ITM ma przeprowadzane pranie mozgu przez baze, wiec na cuda i zmiany na lepsze nie ma co liczyc. O glodowych wyplatach i wyzysku ponad sily lepiej nie wspominac, bo to temat rzeka, tak samo na Halembie, jak i w Bytomiu. Dobrze maja tylko lizidupy i taka jest prawda.
zdjecie uzytkownika
ktoś z boku - 2013-09-08 15:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lizodupy być może maja się dobrze ale może także są pracownicy, którzy dobrze pracują i się starają, a nie są "kablami" i lizodupami. Nie mierzmy wszystkich tą samą miarą.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-09-13 13:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) /> Naprawdę sądzisz, że lepiej mówić wprost? W dzisiejszych czasach tylko(usunięte przez administratora) zachowują posadę. Każdy, kto ma jakieś zasady - wylatuje.
I to wszytko za całe 1100 zł na rekę....
Żenada,
zdjecie uzytkownika
Pracownik Intermarche - 2013-09-20 11:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was nie rozumiem, przychodzisz do pracy otrzymujesz informację ile będziesz zarabiać i pracujesz albo nie. Wiadomo stawka w sieciówkach jest raczej taka sama, podstawa i tyle. Nikt nie obiecuje nic więcej. I gdyby nie takie sklepy kilka tysięcy ludzi nie miałoby pracy. Pracowałem w (usunięte przez administratora), wiem co mówie, teraz pracuje w Intermarche i nie jest źle. Acha nie pracuje w Bytomiu, bo zaraz będę posądzany o d(usunięte przez administratora). A ci co narzekają niech szukają innej pracy, nikt tam Was nie trzyma siłą.
zdjecie uzytkownika
asiula - 2013-09-23 12:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co..tak sie zastanawiam...czy aby na pewno zgodne z prawem jest podawanie imion na forum??ostatnio na jakims forum itm jakis klient podal dane charakterystyczne pewnej pracownicy i oskarzyl ja o niechlujne podawanie wedlin po czym zostala zwolniona wlasnie przez takie wasze gadki...zostala zwolniona nieslusznie ...opamietajcie sie..a jak piszecie o kims to raczej bezosobowo bo mozecie komus zrobic krzywde
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-25 20:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gadajcie co chcecie, ale wędliny macie zajebiste chyba najlepsze na śląsku. Super . Mimo że zostałam zwolniona w tamtym roku bardzo dobrze mi się tam pracowało. przeklinam tą piekarnie ale nie sklep. Było fajnie. Widocznie nie dałam rady.
zdjecie uzytkownika
Lack - 2013-10-26 22:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie jest tak jak piszecie ludzie są traktowani gorzej jak zwierzęta kasjerki muszą stać 8 godzin a krzesła są ale nie do użytku pracownika.w całym mieście nie ma pracy na kasie na stojąco tylko tu
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-10-29 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura. Byłam w piątek i kasjerki siedziały.
zdjecie uzytkownika
julia - 2013-11-01 12:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi ile zarabia osoba ktora zamawia towar i na tradycji i odpowiada z te stanowisko
zdjecie uzytkownika
mp - 2013-11-07 19:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ zarabia 3.500 plus premia
zdjecie uzytkownika
fdf - 2013-11-10 21:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mp - 2013-11-07 19:05:19]:
hahaha, chyba w snach :)
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-13 18:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialem powiedziec ze wyroby z wedzarni na szombrach byly dobre na poczatku teraz to jakis szajs ale nie ma sie co dziwic skoro nie raz widac jak chodza chwiejnym krokiem i tu do szefa itm zrob pan cos z tymi inaczej ktos to zglosi do pip-u moze to da do myslenia a oni sie nie daja przdkupic jak weterynaria
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-11-14 08:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2013-11-13 18:17:23]:
drogi kliencie jak juz wczesniej sie wspominalo na tym forum szef przymyka (jesli nie zamyka) na to oko. dla niego najwazniejszy jest ZYSK!wiec rzeznicy sa w sklepie nie do ruszenia bo kto bedzie robil takie "pyszne" wedliny jesli ich zabraknie?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-11-16 14:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wędlin to nie (usunięte przez administratora) bo są zajebiste i nie ma lepszych.
zdjecie uzytkownika
pracownik itm - 2013-11-16 21:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa lepsze gwarantuje ale nie to jest dobre co dobre tylko co komu smakuje
zdjecie uzytkownika
..... - 2013-11-22 08:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [julia - 2013-11-01 12:10:53]:
Julia nie wiem dokładnie ale na tradycji najniższą krajową niestety a wiem że dziewczyny tam tyrają jak osły ....miały obiecywane na samym początku że ten dział jest najważniejszy na sklepie to on przynosi temu sklepowi zysk i że ten dział będzie miał najwcześniej premie i coooo ??? jakoś o tym nie ma żadnego tematu niestety ...
zdjecie uzytkownika
mch - 2014-01-03 16:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam się dzieje u was na piekarni. Pustki że szok, chleba i bułek mało puste pułki nie ma w czym wybierać, nie to co na początku pułki pękały w szwach, o ciastach nie ma co nawet wspominać. Bida z nędzą.
zdjecie uzytkownika
kopciuszek - 2014-01-12 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)3 miesięczny okres próbny w czasie którego mogą zrobić z tobą co chcą!!!"mój" sklep otworzył się pod koniec 2013 roku w ciągu miesiąca poleciało około 20 osób.NIE POLECAM!!!!Chyba,że jesteście masochistami!!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-02-02 13:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fest lenistwo na dziale mięsnym dziś tj 02.02.2014r poprosiłem o ukrojenie jednego kotleta b/k, a ekspedientka powiedziała, że nie może tego zrobić. Zapytałem dlaczego, a ona odpowiedziała, że mają zakaz. Top znaczy, że jak człowiek mieszka sam i chce kupować dla jednej osoby to nie może? Dziwne zjawisko ale w każdym innym sklepie kroją kotlety bez problemu.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-02-03 09:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-02-02 13:52:09]:
Nie chce mi się wierzyć w to co Pan mówi....zakaz sprzedaży na jedną porcję kotleta...proszę wybaczyć ale troszkę naciagane
zdjecie uzytkownika
jeden kotlet - 2014-02-05 07:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-02-02 13:52:09]:
Moze jestes ( usunięte przez administratora )na warzywny idz pan najpierw a nie glupoty wypisuj
zdjecie uzytkownika
... - 2014-04-02 12:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przychodżcie tu do pracy, chyba że chcecie pracować po prawie 20 godzin na wspaniałych nocnych remanentach! A potem słyszeć jak szefostwo krzyczy na dorosłych ludzi jak na małe dzieci
zdjecie uzytkownika
p - 2014-04-03 09:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2014-02-03 09:34:21]:
no to niech pani uwierzy.pracowałem na tym dziele i taka jest prawda.jak pan-czy pani chce 1 kotlet to prosze sobie iść kupić na tacke sa pakowane po 2 szt.i koniec
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-05-01 17:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Intermarche na Szombierkach, na początku dobre wędliny dziś malowane bejcą, nasączane wodą i preparatem dymu wędzarniczego oraz oczywiście nafaszerowane chemią, a żeby przeczytać skład trzeba by mieć mikroskop, specjalnie tak małe literki są żeby nie dało się odczytać, a to że pisze "kiełbasa" czy "szynka" jest mocnym nadużyciem!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-05-15 12:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kiki - 2014-05-01 17:05:48]:
skąd Pani to wie....??? pracuje Pani przy tym, że wydaje takie opinie??ma Pani wgląd do produkcji??czy pani domysły lub stwierdzenia nie są nadużyciem??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InterMarche
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x