logo Effect Pharm Com

Effect Pharm Com

Wrocław

Opinie o Effect Pharm Com

jefsjdf 2013-04-26 19:11:05
Dzięki pracy w EPC, można nabrać doświadczenia, nauczyć się paru rzeczy. Dla mnie jako pracownika największymi zaletami było: wypłata zawsze w terminie, dodatkowe szkolenia jeśli z czymś był problem i załatwianie wolnego bez większych problemów!!! Polecam :)))
3
glutaminian sodu 2015-01-22 22:31:31
pierwsze komentarze to układał chyba kierownik firmy lub ktoś z działu zatrudnień, kto użyłby skrótu EPC? EfectPharmCom, i super wiedzieć że firma wypłaca kasę w terminie, no tego szukam, bo w innych firmach to się spóźniają tak?? to jest praca dla studentów więc można sobie dorobić, a nie zarobić.
3
kara 2015-06-09 15:48:37
porażka totalna, normy nie wyrabiasz to wypłatę dostajesz taką, że płakać się chce, zachorujesz to z podstawy upieprzają, oczywiście umowa śmieciówka, a lider leci na małolaty które szukają tam pracy.
2
liczi 2015-08-06 13:49:17
Jaka dzialalnosc? Kazdy ma tam umowe taka jaka wynegocjuje. Dla studentow przewaznie zlecenie. Zarobki to stawka godzinowa czyli pracujesz masz, nie pracujesz nie masz, czyli jak wszedzie. Stawki przynajmniej od czerwca tego roku to od 9 netto samej podstawy tak realnie do 14 netto, waidomo zalezy od sprzedazy. Jak ktos lubi gadac i sie nakrecac, zarobi ponad dwa kola. Ogolnie fajni ludzie i atmosfera, nikt za toba przynajmniej nie stoi, wolne kiedy sie chce. Czasem za duzy luz ale to juz jak kto woli. Ogolnie polecam.
2
Qba 2015-08-28 16:52:28
racja teraz kazdy chce miec na dzein dobry umowe o prace 2 tysiaki i nic nie robic a tak nie ma. podstawa 9 netto to naprawde duzo nie musze mowic ze jest malo firm ktore tak daja. jesli jest opcja na umowe o prace to na prawde bajka
hahaha 2015-12-03 11:27:50
blagam xd polecasz... to najgorsze call ceter we wroclawiu, juz lepiej zatrudnic sie w banku na call center albo na windykacji lub cos. a nie w jakiejs pseudo firmie wciskajaca nie chciane leki aptekom... bicz plis xd
1
llllll 2015-12-09 13:03:16
pracowalam tam 2 tyg i nie wyplacili mi pieniedzy po wielu wiaodmosciach
okropne warunki, p[rzerwy krótkie ze nawet spokojnie zjesc nie mozna.
nie sądzę 2015-12-11 10:12:11
albo konkurencja albo chyba jedyny taki przypadek . czyzby znikniecie bez wypowiedzenia ? :)
1
nie sądzę 2015-12-11 10:17:32
bez przesady w 15 min na raz to mozna nawet nie tylko zjesc, ale kanapki i kawe jeszcze sobie zrobic i posta na smartfonie napisac ;D przynajmniej do toalety mozna chodzic bez wciskania jakis startow czy stopow, bo tam nikt tego nie liczy
1
starszy 2015-12-14 09:32:53
przerwy trwają teoretycznie 30 min, ale w praktyce wychodzi łącznie ok 40 min w ciągu dnia. atmosfera w porownaniu z innymi cc to luzniejsza byc juz chyba nie moze :P z benefitów nie wiem jak w tym roku ale wcześniej były jakieś premie i przede wszystkim dużo wolnego, bo w grudniu w tej branży pracuje się przeważnie 2 tyg
kolo 2016-02-01 20:02:52
Czyli polecacie tą firmę.Albo ktoś może polecić jakieś cc lub windykacje na umowę na zlecenie.
Pozdro
marta 2016-09-20 12:30:12
nie daja umowy o prace a umowe o zlecenie
alek 2016-09-20 14:00:19
Świetnie, że jakościowo są wysoko, ale zastanawiam o jakich zarobkach można mówić w kontekście fryzjerek. Wiecie może? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Effect Pharm Com - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Effect Pharm Com