brak logo

Tetley Polska Sp. Z O.O.

Warszawa

Opinie o Tetley Polska Sp. Z O.O.

Anonim 2009-11-10 19:12:29
Kiedyś były tutaj dobre zarobki w chwili obecnej wszystko się sypie, ale tak to jest jak "góra" ma wizje oszczędności nie myśląc o ludziach na "dole"... Premie nie osiągalne (niestety kiedyś było inaczej)
Proponuje szukać oszczędności w wynagrodzeniach Dyrektorów, a nie NAS.
Jeżeli nie musisz to nie zatrudniaj się w tej firmie bo skończysz w szpitalu z zawałem.
anonim 2009-11-17 21:04:15
Anonim - 2009-11-10 19:12:29

Kiedyś były tutaj dobre zarobki w chwili obecnej wszystko się sypie, ale tak to jest jak
Potwierdzam słowa kolegi, ph w tej firmie odwalają czarną robotę, i są najbardziej gnojeni, premia - zapomnij, brak kasy na wszystko. [usunięte przez moderatora] = MOTYWACJA. Jak chcesz sprawdzić swoją psychikę, to warto :)
Aktualny pracownik 2010-05-28 12:08:20
Jak widzisz Piotrze jestes w swoich opiniach osamotniony.Czas założyć długie spodnie i rzetelnie pracować.Zycze Ci zebys znalazł swoje miejsce i uczciwie pracował.
anonim 2011-01-26 23:25:02
Panie Arturze Piotrek moze pisze po czesci prawde ja rowniez Pan bardzo duzo sie zmieniło Po przejsciu pod władze dyrka z tchibo wszyscy zaczeli sie go bac [usunięte przez moderatora] zaczeły sie cisnienia kontrola gpsow on naprawde chciał szefostow wejsc w 4litery.Ja bardzo milo wspominap prace u was jeszcze za premium foods mila atmosfera fajni ludzie i pomoc. Pozniej jak on przyszedł zaczely sie jazdy kontrole kontrole kontrole judzie juz mieli dosyc i ten system premiowy juz nie szlo zarobic .Panie Arturze krytykuje Pan Piotra a slyszalam ze jakis ph z tradycyjnego wspolpracowal z siecia i dobrze mu to szlo za Pana plecami robil plany na tej sieci a Pan nawet nie wiedziel i tu Piotrek ma racje ze nawet nie wie Pan co sie dzieje
Brawo 2011-05-12 19:16:14
Panie AKM poleciało się w trybie natyuchmiastowym . Czas najwyższy bo jest Pan jako [usunięte przez moderatora]tak sałaby , że szkoda słów ... , a to co pisze kolega ,że PH z tradycji robił dobre interesy w znanej sieci za Twoimi plecami wiedzieli wszycsy i gratulacje dla niego.
Pracownik 2011-07-13 00:30:25
AKM był słaby ale wyniki dobre a teraz sa nowi "dobrzy" dyrektorzy a wyniki słabe. Cos się kupy nie trzyma w tym waszym myśleniu ale przecież nie o fakty chodzi ale żeby dokopać.
anonim 2011-07-23 11:47:37
czesc tu Peter, jak wam leci? ile sprzedaz jest? pozdrowienia dla simon
lek 2011-07-23 16:33:45
simon zadko bywa. sprzedaz rosnie
anonim 2011-07-24 20:00:56
Rośnie inaczej...
OLKA 2011-07-27 10:28:21
podobno atmosfera pracy jest super i podobno kierownik działu HR jest w ogóle świetna
polo 2011-07-27 10:48:14
czy gratisy jeszcze macie w duzej ilosci?
anonim 2011-08-03 13:02:25
Jak sytuacja po zmianach ?
Jarek 2011-08-03 13:03:38
Kierownik [usunięte przez moderatora] jest simple the best - a ta bestia obok niej też.
anonim 2011-08-05 20:51:01
Nie polecam chyba ze ktoś lubi pracować za podstawę. Firma nie ma pomysłu na przyszłość. Bankructwo zapewne z końcem roku
VENO 2011-08-06 20:50:37
podobno cała góra już nawet w UK poleciała i to długo nie potrwa
anonim 2011-08-10 22:29:16
Nie przejmujcie się, podobno niedoszły szef handlowców na sieci w Tetleyu, który przyszedł z Kotlina, poszedł bodajże do jakis dań gotowych - tam ich wykończą. Tetley nie padnie...........
mOnia 2011-08-11 14:28:49
czy to prawda ze zarzad firmy polecial i ze Simon tylko zostal?
iulek 2011-09-01 12:36:57
ciekawe kto poleci nastepny
Łukasz 2013-11-17 16:09:00
Ja prace w Tetley a właściwie w Premium Foods zawsze wspominam z łezką w oku. Było to juz sporo lat temu ale gdybym mógł wrócić w tamtem czas ... Regionalny (usunięte przez administratora) Wielki szacun. Ekipa ze śląska (usunięte przez administratora). Bomba. Wielka szkoda ze tak sie skończył, wiele powodów głównie mój błąd moze nowy dyrektor Kelner kto wie ale dziś za taką prace dałbym wiele !!! Pozdrawiam
Rekrut 2013-11-26 14:07:17
Witam.
Jakie są warunki pracy w tej firmie?
Czy warto tam pracować?
Mozna zarobić?
1
PH Sieci 2013-12-07 20:28:56
Witam,

czy ktoś z Was mógłby wypowiedzieć się na temat pracy na sieciach? Jaka kadra kierownicza? Jakie warunki? Czy premia jest realna czy raczej tylko na papierze? Będę wdzięczny bardzo za odpowiedź...
Miro 2014-03-17 21:22:21
To prawda, pewnie przedstawiciele handlowi w Tetley mają łatwą robotę w sprzedaży, wysokie prowizje z tego macie, czy raczej pensja stała?
popek 2014-04-15 21:46:59
najgorzej, że jeśli produkty danej firmy naprawdę łatwo się sprzedają to wtedy masa przedstawicieli chciałaby pracować w tych miejscach
lidka 2014-06-09 18:34:00
z tego co zauważyłem, to nigdzie ani sprzedawcy ani handlowcy nie mają łatwej pracy, chyba, że się myle. Nie wiem czy praca w Tetleyu wymaga specjalnych zdolnosci interpersonanych i tzw. "miekkich" cech charakteru, ktoś wie jak wydląda u nich dokładny opis stanowiska? Jakąś szkołe wyższą trzeba ukończyć?
xxx 2014-08-06 14:49:56
Walic tetleya i kolezanke z poznania ktora byla kierownikiem w zachodniopomorskiem. To była dopiero głupia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
joaśka 2015-01-30 22:41:11
mili moi, haha, zgodzę się a gabi i to bardzo, bo przecież nikt nie jest idealny ani pracownik ani pracodawca, każdy ma coś za uszami :) ale mnie przekonuje Tetley i może bym u nich spróbowała, tylko właśnie nie bardzo rozumiem, jaka jest minimalna płaca? ktoś mógłby podać jak najbardziej dokładną kwotę?
Sorx 2015-04-01 23:12:54
Jak wszyscy wiemy Tetley Polska Sp. z o.o. jest jednym z największych w Polsce producentów herbaty, ja bardzo sobie cenię smaki ich herbat, a w szczególności moimi ulubionymi są herbaty zielone. Jakiś taki delkatny smak mają. Zastanawia mnie jednak czy jest możliwość aby pracować u nich jako kontroler produktów czy coś takiego, wiecie może ?
iza 2016-05-13 12:43:51
Czasami znajomosc nie idzie w parze z dobrymi warunkami zatrudnienia, chociaz na produkcji podono jest umowa.
Zostaw swoją opinię o Tetley Polska Sp. Z O.O. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tetley Polska Sp. Z O.O.