Konver Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Konver Sp. z o.o.

Grzesiek Brzozowski BYŁY PRACOWNIK 2012-07-11 23:25:25
(usunięte przez administratora) , sprzedajesz zarabiasz ja miałem dobry układ były miesiące że zarabiałem 3000zł ale i 300zł więc bez przesady że tragedia a jak telemarketer nic nie sprzedał to znaczy że się nie nadawał i nie wiem co tam robił. Ja dzięki pracy w (usunięte przez administratora)zyskałem bardzo duże doświadczenie. Co pomogło mi dalej. Jak będziecie na rozmowie to można się powołać na mnie [usunięte przez moderatora] prezes gdy odeszłem pomógł mi w nowej pracy. Facet jest ok POLECAM
ja 2013-02-21 09:31:13
System wynagrodzeń jest wporządku: jest podstawa, premia, prowizje więc jeśli ktoś nie zajmuje się piciem kawy tylko pracą i naprawdę się przykłada do tego, co robi, to i zarobi i będzie zadowolony, a obiboki, którym się pracować nie chce i myślą, że pieniądze spadają z nieba życzę powodzenia, bo gdziekolwiek pójdą, to i tak nie będą zadowoleni :)
1
ebsss 2013-02-21 09:34:36
z tego, co widzę sama to chodzi się na spotkania, a nie telemarketing, a zresztą w jakiś sposób klienta trzeba pozyskać - jedni umawiają spotkania a inni pracują w systemie d2d. Szef jest wporządku, zarobki też więc ja gorąco polecam.
Artut 2013-03-24 16:46:52
Witam , ja pracowałem około roku i miesiące były świetne ale i bardzo słabe tylko podstawa ale miałem już 2000zł - nie stety nasze drogi rozeszły się za porozumieniem stron. Wiem ,że nie będę miał szas wrócić ale z chęcią bym tam dalej chciał pracować. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dag 2013-03-27 10:41:14
fajna zgrana ekipa to przede wszystkim! :) świetny szef :) i co poza tym - do pracy idzie się codziennie z uśmiechem, ale warunek jeden - trzeba pracować, bo samo z nieba nie spadnie i ma się pracę, w której można siedzieć przez dłuuuuuuuugie lata :)
ja2 2013-07-08 13:26:50
a tam jaka jest umowa zlecenie, czy cos innego
Wiktor 2013-07-19 17:24:21
(usunięte przez administratora) patent polega na tym że pracujesz za darmo (usunięte przez administratora) . Jak nazbierasz mu klientów to dostajesz niby od nich prowizje. W praktyce wygląda to tak że przez kilka miesięcy pracujesz za darmo dla niego. Na koniec rzuci Ci 100zł brutto bo stwierdzi że tamtym klientom dział techniczny odrzucił z jakiegoś powodu lub że nie ma możliwości technicznej podłączenia linii. Oczywiście sam szukasz klientów, finansujesz sobie dojazd do nich, na końcu wychodzisz na tym jak Zabłocki na mydle zostajesz z długami a on Cię zwolni i zdobyci przez Ciebie klienci mu zostają. OMIJAĆ Z DALEKA.
2
ja 2013-07-22 12:33:10
dzięki za podpowiedż, rozwiało to moje wątpliwości. dzięki, i pozdrawiam
1
Radosław G. 2013-08-08 13:55:45
Co za Cioty wypisują takie głupoty , pierwsza podstawa to 400 zł a nie 100 zł - jest ok ja dopiero zaczynam od Października w tej firmie ale pracowałem już u Pana [usunięte przez moderatora] prawie rok temu.Zawsze jest wszystko czarne na białem zero ukrywania czego kolwiek.Ci od negatywówto Fajtłapy które nic nie potrafią, tylko krytykować. Jeśli by była prawda co piszą ci nie udacznicy to by się podpisali a nie ukrywają. Polecam firmę jest ok. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
były pracownik Asia F 2014-09-28 21:24:46
Ja raczej bym napisała więcej plusów niż minusów bo i takie też są jak wszędzie. Może napiszę tak polecam tą firmę i nie jest tak źle jak to czytałam, sprzedaż jest podstawą nie ma jej nie masz kasy tyle. Jak dajesz radę zarabiaż 5000 bez problemu. Ale polecam ale kto czyta takie wypociny. Pozdrawiam, Asia
Tomek były pracownik 2014-10-28 08:08:30
Pracowałem tam i było raz ok raz lipa ale co do tego ich prezesa to koleś jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale jak trzeba w czymś pomóc to można na niego liczyć. Ja nie pracuje bo nie wyrabiałem planu lecz plusy można zarobić i ludzie fajni minusy ,że nie ma podstawy od początku i początek jest bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Prawda jest dokładnie taka, czytam ludzi którzy opisują sytuacje, tak jest trudno na poczatku ale nie spotkałem się z kłamstwem lub zatajeniem co do jakiejść podpisanej umowy.Nie chce cukrować ani negacić napisałem wam moje odczucia. Pozdrawiam
tymeko 2015-01-16 18:11:03
no no, chyba nie piszecie tego wszystkiego na poważnie, aż sam mam ochotę aplikować do nich, przyjść na rozmowę rekrutacyjna i zobaczyć czy faktycznie takie pieniądze mi zaproponują czy nie.. no kurcze, może niech jeszcze jakiś pracownik obecny się wypowie w temacie, bo naprawde dziwna sytuacja wyszła.
Marek ( pracownik ) 2015-02-20 09:52:14
Witam
System wynagrodzenia składa się z trzech żeczy prowizji na okresie próbnym.
Podstawy , prowizji i dodatku kosztowego po tym okresie. pierwsza podstawa to 1000 zł. aby uzyskać 5000 trzeba dużo pracy , bez ściemy dużo dużo ale jest do osiągnięia to nie kiełbasa na kiju aby do niej gonić. Ja pracuje już jakiś czas mam podstawę teraz na pozimie 2500 zł. Początek jest bardzo ciężki i jak ktoś nie ma jakiś kontaktów to raczej nie proponuje bo jest Ciężko na rynku. Co do atmosfery w pracy to ją oceniam na 5000 zł jest ok. Czytałem co jacyś ludzie piszą na ten temat myślę ,że to byli Doradcy którzy jak pisałem nie mieli dobrego startu i teraz się odgryzają ,że jest było źle. Jak przydziecie na rekrutacje możecie o mnie spytać, jestem tu i niegdzie stąd się nie zamieżam wynosić. Pozdrawiam, Marek
gość 2015-03-31 13:34:10
Marek, bo jak się rzeczy pisze przez ż, zamierzam również przez ż, to nie sądzę żebyś znalazł gdziekolwiek pracę jako doradca lub handlowiec ! przykro mi ale taka jest moja opinia.
sc25 2015-07-16 13:09:34
To jest firma Oszust.Pracujesz za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet brakuje teraz kontaktu z "szefem"
ciekawsky 2016-03-11 12:45:08
Dziwna firma, naprawdę bardzo dziwna.
Ja już nigdy nie zaufam opisowi w ogłoszeniu.
2500 netto- hahahaha żenada.
Były Ptacownik 2016-03-19 14:56:38
Pracowałem w Konver , minus to tylko prowizja plus to wysoka prowizja.
Umowa zlecenie.
Nic dodać nic ująć. Praca polegała w dużej mierze na pozyskiwaniu nowych klientów obsługi klientów praktycznie nie ma , bo firma ma ich dosyć mało.
Praca typowo dla ludzi z dużymi kontaktami , szukanie po omacku nowych klientów jest jak szukanie igły w stogu siana.
waldek 2016-05-07 12:14:14
fakt przyjacielu, tych relrutacji u nich jest całe zatrzęsienie, muszą mieć świetnie rozwiniętą sekcję hr. co do samych warunków zatrudnienia, to masz rację, wiele zalezy od stanowiska. na ofertę na posadę Koordynator/Coach grupy sprzedażowej nie napisali jednak czy jest umowa o pracę
Zostaw swoją opinię o Konver Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konver Sp. z o.o.