AdPilot LTD.

Warszawa

Opinie o AdPilot LTD.

kamila 2013-07-11 14:54:55
jak ktos lubi pracowac i dzwonic to swietne miejsce ;)
2
malino 2013-10-08 14:35:21
Mógłby ktoś coś więcej opowiedzieć o tej firmie? Ciężko znaleźć jakieś opinie na ten temat
2
Jan z Brzezin 2014-03-15 22:29:23
(usunięte przez administratora) Rekrutacja przebiegla bardzo sprawnie i o wszystkim byłem na bieżąco informowany. Co do minutowego czasu pracy to ile przepracujesz tyle dostaniesz :) fajne jest to ze możesz pracować rownież z domu i liczy Ci sie to jako czas w pracy. Ogólnie bardzo fajnie i na plus. Bardzo fajni ludzie i super atmosfera.
1
A 2014-05-27 14:33:54
Dziś byłam tam na spotkaniu rekrutacyjnym i oceniam je bardzo dobrze, (usunięte przez administratora) Moje pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne i fakt może nie oferują umów o pracę, ale za to elastyczność godzin jest bardzo na plus.
4
Olo 2014-07-09 15:07:52
Z tego co mówią na rozmowie rekrutacyjnej można pogodzić to spokojnie ze studiami.
Pierwsze wrażenie po mojej rozmowie nawet pozytywne, nie szukają ludzi z super doświadczeniem, mówią, że sami wdrażają.
Na rozmowie brzmi trochę jak bajka- elastyczne godziny pracy, praca z domu jak się ma ochotę, młody międzynarodowy zespół, biuro też mają fajne, fakt te umowy to słaba opcja, ale jak dla studenta, myślę że nie ma co wybrzydzać.
2
Nel 2014-12-12 11:27:49
Czy ktoś może się wypowiedzieć o pracy na stanowiskach informatycznych?
1
Lucas 2015-02-18 10:22:26
Ja pracuję w IT. Fajni ludzie i ciekawe projekty. Totalny luz i naprawdę dobry sprzęt. Jak potrzebujesz jakiegoś oprogramowania lub dodatkowego monitora, to nie ma żadnego problemu. Bylebyś dobrze pracował, to będziesz sie cieszył z dobrej kasy. Czasami trzeba cos na już i może to być wkurzające, ale firma sie rozwija, także kuje żelazo póki gorące. Nawet jak zostajesz po godzinach, to nie ma spiny, bo za wszystko Ci płaca, także i tak wychodzisz na swoje. Mi sie podoba.
rushoffa 2015-02-22 22:05:34
Chyba się trochę zmieniło. Jestem na drugim etapie rekrutacji i kontakt z HR bardzo pozytywny. Na razie to wszystko spoko wygląda. Zobaczymy czy się dostanę i jak tam będzie to wszystko ostatecznie wyglądać na umowie.
Rafał3 2015-02-23 13:54:55
Mi sie dobrze pracuje chociaz przejscia sa jak w kazdej firmie i rozne sytuacje juz widzialem. Luz w zespole i brak korpo stylu. Po ostatnich latach mila odmiana gdzie nadgodzin bylo brak i robilo sie dla jakiejs dziwnej wewnetrznej satysfakcji.
Anika 2015-02-23 22:20:12
Byłam tam dziś na rozmowie. (usunięte przez administratora) Rozmowa miła, rekruterka konkretna i profesjonalna, biuro fajne, wydaje się że dużo młodych ludzi tam pracuje. Mają dać znać w ciągu 2 tygodni.
1
Karol84 2015-02-26 08:42:19
Spoko firma. Bardzo prężnie się rozwijaja i działają. Nie wszytsko jest idealnie, ale na pewno doceniam elastyczny czas pracy, możliwość pracy z domu i całkiem luźną atmosferę.
kamsa 2015-03-11 09:54:25
Z moich doświadczeń to racja jest po obu stronach. Zalezalo mi na elastycznym grafiku i ok rozliczajamnie godzinowo. Nikt się nie rzuca, jeśli w trakcie dnia muszę coś załatwić, a ewentualnie na maila wchodze po zajęciach i reaguje. Po 2 latach w CC bym powiedziała, ze stresu jest tyle ile w innych firmach, ale kazdy lubi cos innego.
1
tomasz22 2015-03-18 09:40:46
Pracowałem tam 5 miesięcy, póki nie wyjechałem na stypendium do Hiszpanii. W porzo opcja dla studentów i absolwentów. Zawsze można sobie dorobić, niż siedzieć na bezsensownych stażach…
1
hhhs 2015-03-19 17:27:56
(usunięte przez administratora) ubezpieczenie zdrowotne jest, można dodatkowe wziąć, benefity, elastyczne godziny pracy, system rozlicza nas z każdej minuty, każde nadgodziny płatne normalnie, tak naprawde od stanowiska zależy czy nam praca podpasuje czy nie. Jak ktoś się nie obija to go doceniają, cisnąć też bardzo nie cisną, firma cały czas się rozwija, można się sporo nauczyć.
1
Jpp 2015-03-23 12:57:34
Maja siedzibe w wawie, czy maja tez inne biura?
Anonim 2015-03-27 15:14:10
Długo się czeka na telefon od nich? Wszystkich przyjmują? Wysłałem do nich dzisiaj CV…
Peter 2015-04-22 09:07:39
(usunięte przez administratora) Płacą kasę i za nadgodziny. Oddajemy projekty małymi krokami, co jest fajne, bo widać efekty. Czasami za dużo wszystkiego na raz, ale trzeba sobie radzić. Są benefity - multisport i medicover z dopłatą. Siedziba w centrum wawy, dobry dojazd. Fajni ludzie, jeszcze nikomu nie odwala aż tak bardzo. Robią dużo projektów, także można się wiele nauczyć. Elastycznie podchodzą do pracy. Jest fajnie i polecam.
współpracownik 2015-06-08 11:03:46
Oczywiście, że nie wszystko w tej firmie gra jak należy, ale generalnie ja jestem zadowolony. Elastyczny czas pracy, dobre zarobki, biuro w centrum, owoce, dobra kawa, luźna atmosfera, to kilka zalet, która sprawia, że całkiem dobrze mi się tutaj pracuje. Oczywiście, wszystko mogłoby być lepiej zarządzane, ale cóż, nie można mieć wszystkiego.
Karol 2015-07-08 10:03:55
Jest naprawdę OK., dobre zarobki, elastyczne godziny pracy - nikt nie patrzy na Ciebie wilkiem, że wychodzisz wcześniej do lekarza albo coś załatwić. Masz ochotę pracować w nocy? Nie ma problemu, możesz pracować, byleby projekty były dowiezione. W firmie też jest sporo ciekawych inicjatyw, a ludzie są bardzo na luzie. Myślę, że praca tutaj jest lepsza niż w nie jednej korpo, gdzie nawet nie możesz podrapać się po tyłku bez pozwolenia.
Jagoda 2015-07-31 11:07:06
Świetna firma, by zdobyć duże i szerokie doświadczenie. Można się wielu rzeczy nauczyć i działać przy wielu projektach, szczególnie, że firma rozwija się dynamicznie. Kasa jest konkurencyjna i przede wszystkim, to co mi bardzo odpowiada, można pracować elastycznie, nie ma stałych godzin. Lepiej pracuje Ci się w nocy, spoko, pracuj, wolisz przychodzić wcześnie rano, spoko, musisz wyjść wcześniej, bo masz coś do załatwienia, nie ma problemu. Jest fajnie i atmosfera oraz ludzie to wielka zaleta.
Łukasz 2015-08-06 15:22:49
Jest fajnie i kasa jest dobra, także nie ma co narzekać. Ludzie OK.!
Magda 2015-08-19 12:04:02
Mamy super pozytywnych i mega przesympatycznych ludzi w firmie. Jeśli kiedyś zmienię pracę, to najbardziej za nimi będę tęsknić.
stara 2016-02-10 15:06:53
jestem od 2 lat w AdPilocie. Plusy: nieformalna atmosfera, elastyczne godziny pracy, płacą za każda minute jaką poświęcasz pracy, otwartość, wyrozumiałość, można nauczyć się biznesowego myślenia
Minusy też są: końcowe fazy projektów - trzeba posiedzieć dłużej (ale gdzie tak nie ma), mało benefitów (choć mamy mieć podobno siłkę za free w biurze) no i kantyna na poziomie ostatnio powstała. Widać idzie ku lepszemu
Misza 2016-03-22 18:49:15
Z tego co wiem, to są elastyczne godziny pracy i elastyczne formy zatrudnienia. Jak to "chcesz się tam przyjąć od kwietnia"? To chyba firma może Cię przyjąć lub nie :D ponoć wcale nie jest łatwo się tam dostać..
1
jolka 2016-05-07 22:52:53
@marek czy mam rozumieć że kogos szukaja? bo nie widze ogłoszen - znaczy były ale naprawde dawno - ostatnio szukali w lutym 2015 roku na stanowisko programisty PHP czy Information Security Officer do Warszawy
Min 2016-08-10 19:57:56
No z tego co mi wiadomo to wszystko jest tutaj na swoim miejscu i zdecydowanie polecam, zwłaszcza, że mają naprawde dobre i zmyślnie skonstruowane umowy (usunięte przez administratora) no i wiadomo, że opiekę medyczną też nie zgorszą
Zostaw swoją opinię o AdPilot LTD. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AdPilot LTD.