logo DALMYT Sp. z o.o.

DALMYT Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o DALMYT Sp. z o.o.

anonim 2013-04-28 19:42
potwierdzam to co napisał przedmówca... Nikt nie szanuje czasu pracy [usunięte przez administratora] pracownika. Wszyscy są głupi a szef [usunięte przez administratora] są najmądrzejsi na świecie, nikt im się niema prawa sprzeciwić ani wypowiedzieć swoją opinię. Pracujesz to pracuj, coś nie pasuje to [usunięte przez administratora] Typowy mały prywaciarz, który uważa że robi wielka łaskę zatrudniając kogokolwiek a na domiar złego pracownicy [usunięte przez administratora] gotowi są donosić na siebie na wzajem żeby nałapać plusów [usunięte przez administratora] . Zarobki marne i żeby wynegocjować marny grosz to musisz parę lat przepracować. Nie polecam nikomu tej pracy - szkoda zdrowia za takie [usunięte przez administratora] pieniądze szarpać się [usunięte przez administratora]
1
Wojtek 2014-04-23 21:33
Karol po prostu byłeś śmierdzącym leniem, obibokiem i ćwokiem dlatego nic ci nie pasowała. Ja pracowałem i byłem bardzo zadowolony.
2
Gocha 2014-04-23 21:41
Bardzo ciekawa praca , super ludzie. Bardzo dużo się nauczyłam. Szef wspaniały facet. Wyrozumiały uczynny, bardzo inteligentny. Atmosfera fantastyczna jak w domu.Nie ma żadnych problemów. Każdemu, kto chce się rozwijać polecam pracę w Dalmycie.Oczywiście zawistni ludzie i nieudacznicy są wszędzie. Chcieliby by udawać,ze pracują i brać niezłe pieniądze. Pracuję w Dalmycie już 8 lat i naprawdę wiele się nauczyłam.
1
Sławek 2014-04-23 21:54
Znakomita atmosfera w Dalmycie.Super ludzie jakich tu poznałem pozwolili mi się rozwinąć i nabrać wiatru w żagle. Nigdzie nie spotkałem tak życzliwych osób. Zarząd jest spoko. Z prezesem można zawsze porozmawiać na każdy temat. Wszyscy maja prawo wypowiadać się i mieć swoje zdanie. Tak naprawdę poczułem co to jest wolność i twórcze myślenie pracując w Dalmycie. Wcześniej pracowałem w kilku miejscach , gdzie nie szanuje się pracowników. W Dalmycie , każdy jest ważnym elementem większej całości. Tu kreuje się idee "nie złych pracowników "są tylko złe zarządzający. W Dalmycie każdy znajduje swoje miejsce i czuje ,że prawdą jest powiedzenie , że nie każda praca jest dla każdego ale dla każdego można znaleźć odpowiednią pracę dla jego kwalifikacji , umiejętności i kompetencji. Dlatego jest tak niewiele takich miejsc jak Dalmyt dla , których warto pracować.
4
olo 2014-05-05 20:07
Wojtek, Gocha, Sławek - wszystkie trzy super opinie wystawione tego samego dnia co 10 minut. Przypadek, nie sądze..... hahahah. Prezesio kazał komuś pisac to pisał. Co do "firmy" to pracowałem. Nie polecam, poza w/w wszyscy pisali prawdę. Wyzysk i brak szacunku. P.S. uważajcie na(usunięte przez administratora). (taki mały)stary pracownik i mistrz donosicielstwa (tylko dlatego tak długo pracuje).
1
marcjano 2014-10-27 21:14
Pracowałem tam dziesięć lat temu. Uwierzcie mi, te wszystkie pozytywne opinie napisał on sam, lub ktoś na jego polecenie. Facet ma ego wielkości arbuza, a im większe ego, tym mniej się kogoś szanuje. Słowa szacunek nie ma w jego słowniku. Nieciekawy typ.
marcjano 2014-11-20 22:13
myszak, jak nic nie wynika, to idz i probuj. potem daj znac jak bylo
nike 2015-05-05 10:23
Ale dalmyt ma oddziały w całej Polsce. W jakim mieście jest siedziba i czy prosto z niej jezdziliscie na całą Polskę? Czy jakieś oddziały gdzieś są i się rozjezdzacie na pracę ?
1
justyn 2016-05-07 22:51
co do produktów to raczej się nikt nie czepia obecnie
Jaro 2016-11-03 19:12
Spoko, fajna firma rodzinna więc jest ciepła atmosfera. Zawsze z problemem mozna przyjsc do szefow. Nie spotkasz się z tym z czym spotkalem się w korpo. Pracowałem prawie 2 lata. Zmienilem branze ale polecam!
Jaro
1
Alicja 2017-03-09 11:41
@Jaro dobrze wiedzieć! Atmosfera w miejscu pracy to bardzo ważny aspekt dla większości pracowników :) Zastanawiacie się gdzie znaleźć oferty pracy firmy? Koniecznie odwiedźcie ich stronę internetową http://www.dalmyt.com.pl/praca
1
adams 2017-03-09 16:24
nie odwiedzajcie ani strony, ani firmy
Alicja 2017-03-20 15:33
@adams, skąd wynika Twoja ocena?
adams 2017-03-20 22:22
z autopsji
Alicja 2017-03-21 14:36
@adams, a możesz powiedzieć coś więcej? Dlaczego nie polecasz?
Zostaw swoją opinię o DALMYT Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DALMYT Sp. z o.o.