brak logo

FITFLEX Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o FITFLEX Sp. z o.o.

zaskoczony 2009-09-25 21:19:34
Witam.Firma nie profesjonalna,pisząca bzdury na swojej stronie inter.
Moja firma prowadziła z nimi negocjacje w sprawie ceny karnetu dla 40 osób.Jest to cena 81 zł brutto(tak wynika z ich strony)Natomiast oni wyliczyli 120 zł netto!???Chwala się ponad 800 osirodkami w całej Polsce a tak naprawde mają ich 200.Liczba osób w tej ogromnej firmie to aż 3 w porywach 4 osoby.Kapitał zakładowy to sto tysiecy zł.Oni się chca równac z BENEFITEM(2 miliony zł kapitału)Niech zadzwonią do BENEFITU i zobacza jak się rozmawia z klientem.Dramat.Omijajcie szerokim łukiem ta firmę.Wiem ze BENEFIT nie jest święty ale sa profesjonalistami.Pozdrawiam czytajacych .
anonim 2009-12-02 19:14:18
Nie wiem jakim firma Fitflex jest pracodawcą, ale obsługa z tego co mi wiadomo bardzo się pogorszyła odkąd odszedł nasz opiekun. Nasza firma korzysta z ich karty i jest nawet zadowolona pomijając pojedyńcze "potknięcia" na terenie małopolski, ale to się zdarza w wielu firmach. Pozdrawiam.
Anonim 2009-12-02 20:32:29
Nasza firma współpracuje z FITFLEX od dłuższego czasu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa posprzedażna jest profesjonalna - oczywiście czasem mogą zdarzać się błędy ale każdy ewentualny problem wyjaśniany jest natychmiast. Polecam.

zawiedziona 2011-02-09 15:11:05
jestem mega zawiedziona współpraca z Firma Fit Flex i jej pracownikami, współpracuję również z Benefitem i Fit Profit i z nimi nie mam !żadnego problemu, mili, płacą i pomagają, natomiast Fit Flex to jakaś porażka, pracują tam jakieś niemilce, które w dodatku są wredne i wcale nie rozumieją co się do nich mówi. Zaznaczam!!! nie płacą za faktury, a przy egzekwowaniu zapłaty udają głupków. rzucają słuchawką i to jakiś dramat! Koniecznie trzeba coś z tym zrobić! Ja na pewno tak tego nie zostawię..
anonim 2011-03-03 18:15:57
Przestrzegam wszystkich przed firmą \"fitflex\" ! od roku nie zapłacili mi za cztery faktury .... terminów przelewów podawali mi ok 8.- generalnie nikt nic nie wie.... sprawa znajdzie finał w sadzie. Współpracuję z benefitem i fityprofitem i tu żadnych problemów nie ma .
prawda 2012-02-16 15:35:40
Widzę zę tu na forum już dawno nikt nie wchodził.
No to zacznijmy może na temat FITFLEX.
Firma FITFLEX istnieje na rynku od 2007 roku. Jest to firma z rożnymi przebiegami i opiniami. Od roku 2012 ma nowego właściciela który dokłada wszelkich starań żeby złe opinie zatrzeć.Na dzień dzisiejszy firma jest zaczyna prężnie się rozwijać i nabywa coraz większą grupę zainteresowanych. Również posiada kilka fajnych rozwiązań czego nie mają konkurenci. Liczba obiektów w samej Warszawie na dzień dzisiejszy jest porównywalna do konkurencji. Wszystkie duże miejscowości są monitorowane i sukcesywnie obiektów przybywa.
Polecam jeśli stawiasz na kameralność i komfort.
zadowolona 2012-02-16 15:44:20
Moja firma współpracuje z firmą fit flex już od dłuższego czasu i ja nie narzekam :) a nawet powiem więcej jestem bardzo zadowolona. Mieszkam w Warszawie i na brak możliwości wchodzenia do klubów nie narzekam.
Kapiszon 2012-05-18 11:46:19
Fakt coraz lepiej to wygląda zwłaszcza w stosunku do Benefita.

Plusy:
Dobra cena
Dużo klubów w Warszawie

Minusy:
Mało obiektów w mniejszych miejscowościach
ppp 2013-05-14 16:07:22
Uwaga! Fitflex radykalnie obniża stawki dla swoich partnerów i zmusza ich do podpisywania nowych niekorzystnych umów ze wsteczną datą! Mają prolemy finansowe i ratują się stosując nieczyste zagrywki poniżej pasa. Nie dajcie się i skrażcie ich do sądu.
Mariusz 2014-08-20 11:38:26
Firma nie płaci za zaległe faktury, do dnia dzisiejszego nie uregulowali płatności z 2013 roku. Nie reagują na wezwania, telefonicznie jesteśmy spychani do innych osób, które finalnie albo nie ma, albo nie odbierają telefonu, więc osobiście nie polecam.
1
Maciek_Wrocław 2014-10-16 12:09:56
Co za bzdury! Ja zawsze dostaję wynagrodzenie za wejścia na czas! Obecnie mają wiele Klientów we Wrocławiu, nie ma co narzekać :)
:) 2015-01-07 12:36:44
Firma aktualnie pnie się w niesamowitym tempie do przodu.
Jak najbardziej polecam! ;)
:) 2015-01-20 13:48:05
@kic kic
Jeżeli chodzi o szanowanie pracowników i ich praw to nie ma z tym najmniejszego problemu.
Ponadto - wszystko można ustalić tak, aby obydwie strony (zarówno pracodawca jak i pracownik) były usatysfakcjonowane ze wzajemnej współpracy.
viktoria 2015-02-05 17:57:33
Mam dokładnie taką samą sytuacje ...nie polecam naciągacze
analityk 2015-02-27 17:42:51
Firma FitFlex tłumacząc się swoją polityką finansową zmusza partnerów do podpisywania umów na mega zaniżone stawki. Są cyniczni i zainteresowani tylko i wyłącznie swoim interesem. Tania sprzedaż kart i drżenie żeby klienci mało korzystali z zajęć,. Teraz poprzez niska ofertę wchodzą dynamicznie na rynek, ale uważajcie bo zaniżone ceny w dłuższej perspektywie powodują straty. Jest dużo klientów którzy kupują karty żeby naprawdę korzystać z zajęć a firma FitFlex liczy na to że ludzie kupią i im się nie będzie chciało korzystać. Uwaga na drapieżcę, który sam głośno mówi o swojej polityce - krótkoterminowa!! no chyba że macie pracowników którym sama karta wystarczy zamiast ćwiczeń - hehehe. - Brak płynności w przyszłości to będzie równie dynamiczny odpływ obiektów.
Partner z Wrocławia 2015-11-12 13:46:24
Jako partner od kilku lat szczerze nie polecam współpracy z tą firmą. Zawsze płacą z opóźnieniem i to mimo kilku wezwań do zapłaty.
desert 2016-10-17 14:00:19
Ostatnio fitflex przestał płacić faktury ośrodkom sportowym i traci klientów... Czas zmienić na coś innego...
janinka 2016-10-17 15:29:05
no własnie, ale nie sądzicie, że to tylko przejściowe problemy? Wydaje mi się tez, ze fira już wszystko uregulowała jeśli chodzi o te płatności właśnie jednak.
partner w Wawy 2016-11-10 14:13:18
Zostały wyłączone telefony. Żaden nie odpowiada. Na maile nie odpowiadają.
Zalegają z opłatami za wejścia użytkowników od co najmniej roku... Nie polecam.;(
PARTNER Z KrAKOWA 2016-11-15 15:36:56
Należy coś z tym zrobić!!! Nie płacą nam od poł roku, teraz nie odbierają tel i dostałam zwrot listu z info, że firma się wyprowadziła. SKANDAL
SHARKY 2016-11-17 20:48:46
Faktycznie kilka misięcy temu mieli pewne problemy. Ale od niedawna współpracujemy bez zarzutów. Z tego co się dowiedziałem była jakaś reorganizacja u nich. Maja kilkatysięcy partnerów więc myślę, że niedlugo każdy dostanie co mu się należy.
Za poprawe warunków daje bardzo dobry.
LUKAS 2016-11-18 12:30:16
Firma FITFLEX jest to firma nie wypłacalna !!! Jestem klientem tej firmy mam kartę FITFLEX od dwóch miesięcy. Zapłaciłem za karnet co miesiąc 125 zł. Od tygodnia czasu nie mam możliwości chodzenia na siłownię byłem w kilku miejscach gdzie ta karta obowiązywała. Dostałem informację, że firma FITFLEX nie rozliczyła się od co najmniej dwóch miesięcy z klubami. Z jednej strony zapłaciłem za coś za co nie mogę korzystać. Czuję się oszukany !!! Dzwoniłem kilka razy do FITFLEXU ale telefon nie odpowiada jest przepełniony wiadomościami albo wyłączony. Jest to sprawa która nadaje się do zgłoszenia na policję. Będę domagał się zwrotu pieniędzy albo podania gdzie mogę chodzić do klubów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Studio Fitness 2016-12-04 19:09:02
Zgadza się. Firma FitFlex oszukuje użytkowników i partnerów. Jestem ich partnerem, nie wpuszczam klientów na zajęcia z powodu zadłuzenia firmy FitFlex. Nie płacą nam od kwietnia 2016 !!!!
Zostaw swoją opinię o FITFLEX Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FITFLEX Sp. z o.o.