logo Fideltronik Poland Sp. z o.o.

Fideltronik Poland Sp. z o.o.

Sucha Beskidzka

Opinie o Fideltronik Poland Sp. z o.o.

Uważaj bo cię zbanują 2017-07-17 20:32
:D
3
Poldek 2017-07-20 10:35
Przykro się czyta niektóre teksty bo trudno nazwać je opiniami.
1
HR 2017-07-20 13:34
Witam wszystkich serdecznie,
Jako HR na bieżąco śledzimy opinie, które Państwo tutaj wyrażacie i choć nie często się udzielamy to jednak musimy przyznać, że jest to dla naszego działu źródło cennych informacji, za które co może zaskakujące, pragniemy podziękować.
Fideltronik to duża organizacja z branży nowych technologii. Mamy świadomość, że nie jest to miejsce dla każdego, że zadania są trudne i często stanowią wyzwanie. Jednym to odpowiada, innym mniej lub wcale. Mamy również świadomość, że w tak dużej firmie, w zależności od obszaru / działu ocena firmy jako pracodawcy może być różna. Tak jest w każdej rozbudowanej strukturze. Jako Dział HR - powołany dla ludzi, uważnie słuchamy wszystkich sugestii i uwag, które pozytywnie wpływają na komfort pracy i rozwój naszych pracowników. Nie wszystko możemy osiągnąć od razu (liczymy tutaj również na wyrozumiałość), ale staramy się i mamy nadzieję, że te wysiłki są zauważalne. Rozumiemy, że czasem emocje biorą górę i łatwiej napisać anonimową wiadomość na GoWorku - zawsze jednak zapraszamy też na spotkanie z nami, wiele osób wybiera tę drogę i zwykle udaje się rozwiązać trudne sytuacje.
Moja perspektywa jest taka - hejt w czystej postaci, z jakim czasami mamy tutaj do czynienia niczego nie zmienia i niczego nie rozwiązuje. Konstruktywne uwagi, nawet negatywne - już tak.
I na koniec jeszcze prośba - nie szkalujcie Państwo osób zadowolonych z pracy w Fideltronik. Jest ich całkiem sporo i nie są to wcale lizusi. Najczęściej to zwyczajnie osoby, które pracowały też w innych firmach i mają porównanie. U sąsiada trawa zawsze jest bardziej zielona, ale jesteśmy na GoWork - zachęcam do poczytania opinii o innych firmach, które nie wywiązują się z podstawowych obowiązków pracodawcy (umowa, wynagrodzenie w terminie, etc.). Praca to kontrakt - każdy z nas przyjął ofertę Fideltronik, zobowiązując się do realizacji określonych zadań najlepiej jak potrafi, za stawkę, którą poznał i zaakceptował.
Pozdrawiam i zapraszam,
AM
11
olcia 2017-07-20 20:40
Dokladnie, swieta racja. Najpierw sie zgodzili teraz pluja.
9
ciekawy 2017-07-21 09:55
A jakie są u Was widełki płacowe na przykładowe stanowiska:
- pracownik produkcji,
- inżynier elektronik/automatyk/ mechatronik itd. (młodszy, starszy)
- programista Java, C# (młodszy, starszy)
Pytam o pensję zasadniczą na "gołym etacie" bez premii, nadgodzin, sobót, niedziel.
Pytam o widełki, bo wiadomo, że w zależności od stażu, doświadczenia itd. różnie to wygląda, ale fajnie byłoby znać wartości minimalne i maksymalne. Jesteśmy na GoWorku i wielu pracowników innych firm dzieli się na nim takimi informacjami.

1
HR 2017-07-21 11:19
My niestety nie ujawniamy stawek. Wynagrodzenia ustalane są indywidualnie w zależności od doświadczenia kandydata. Zawsze jesteśmy otwarci na negocjacje i rozmowy w tym zakresie.
2
Moja opinia 2017-07-21 12:07
Przykre jest to że bezpośredni przełożeni (brygadziści) nie mają takiego podejścia do pracowników jak dział HR. Dla nich liczy się tylko wykonanie za wszelką cenę miesięcznego obrotu. Za nic mają zdanie pracowników, ich ambicje i predyspozycje. Myślę, że to dla działu HR dobra informacja co powinno być zmienione na produkcji.
6
strzał w stope 2017-07-22 11:39
Hahah. Dlaczego nie ma transparencji płac? Słyszałem, że podobno pochwalenie się ile ktoś zarabia jest jednym z grzechów głównych, jakie można w tej firmie popełnić.
Czyli osoby na tych samych stanowiskach z nazwy, zarabiają różne kwoty?
Dobre sobie! Hahahahha
19
Czlowiek z IP :) 2017-07-23 04:02
Skoro dział HR się udziela - znaczy to ni mniej, ni więcej, że temat jest monitorowany. Bardzo uważnie :) Ostatnie bardzo pozytywne opinie to albo pisanie na zlecenie (bo to raptem jedno dwa zdania bez podania co się robi, gdzie się robi, taka opinia dobra do przypisania pod każdą firmą :) ) lub celowe wytykanie fałszywości tychże. Niewykluczone testy moderacji treści, możliwości śledzenia publikującego treść. Znam Gowork na tyle dobrze (zawsze świetny kontakt z administracją:) ), że moderacji się nie obawiam. Bo po prostu nie łamię regulaminu. Widziałem niejednokrotnie zabiegi firm o moderację (łącznie ze składaniem pozwów), kasowanie całych wątków odnośnie danej firmy. Mało co mnie już w tej materii zaskoczy.
Przejdźmy do sedna. Postaram się popatrzyć z szerokiej perspektywy. Gdy zatrudniałem się w Fideltroniku - zgoda, zaakceptowałem pewne warunki kontraktu. Ale mija pewien okres czasu i popatrzmy na to z różnych perspektyw:
Przypadek pierwszy: Jestem młodym inżynierem, przyszedłem tu po studiach. Pierwsza praca. Po kolejnej umowie ta sama stawka. A to już dwa lata... Kolega ze studiów w innej firmie w Krakowie łącznie z dodatkami zarabia już 1,5 razy więcej ode mnie na podobnym stanowisku...
Przypadek drugi. Pracuje w firmie 10 lat. Lubię to co robię, pracuję na produkcji. Jestem naprawdę dobry w tym co robię, przełożony jest zadowolony ze mnie (co potwierdza coroczna opinia). Potrafię obsłużyć 3-4 różne stanowiska, bez problemu. Moja stawka jest aktualnie taka sama jak nowo przyjętego pracownika...
Przypadek trzeci: Pracuję już w Fideltroniku 4 lata. Jestem na produkcji. Właśnie skończyłam studia zaoczne o kierunku inżynier ... Aktualnie w firmie poszukuje się kandydatów o tej specjalności. Niestety brakuje mi jeszcze lepszej znajomości j. ang...
Przypadek czwarty: W firmie od 2 lat. Pracuję na produkcji. W tym miesiącu mieliśmy mnóstwo nadgodzin, ale udało się zrealizować wszystkie cele i wyrobić normy. Ja i moja linia wykonaliśmy wszystko dobrze i terminowo. Jestem ich liderem i mam powody do zadowolenia. Spisali się na medal. Niestety z jakiegoś powodu premie były niższe niż zwykle...
Przypadek piąty: Pracuję 9 lat. Praca biurowa. Jestem odpowiedzialny za kontakty z klientami. Za pozyskanie dodatkowych zleceń obiecano mi nagrodę (extra premię). Po wielu dodatkowych godzinach pracy, w tym w domu, udało się pozyskać nowe zlecenia. Tak jak się umawiałem, dostałem extra premię. A raczej jej połowę.

Przypadki są prawdziwe, choć celowo pozmieniano pewne fakty, aby nie wskazywać na konkretne miejsca. W tych przypadkach widzę całe clu problemu. Niedoinwestowanie w doświadczonego pracownika. I to nie jest na przestrzeni ostatniego roku czy dwóch. Firma potrafi pozyskać nowych, ale nie najlepiej radzi sobie z utrzymaniem doświadczonych. Bo umawiali się na pewne warunki, ale gdzieś po drodze razem z ewolucją/rozwojem pracownika warunki się nie zmieniają dostatecznie szybko. A ludzi których warto docenić w firmie znajdzie się sporo :) Bo zakład to nie tylko maszyny. To przede wszystkim ludzie.
Zmiany w tym temacie potrzebne są "na wczoraj".
20
Krzysiek 2017-07-23 17:34
opisywanie rzeczywistości to nie hejt. dodam też, że znam osoby które przychodziły do podwładnych z zażaleniami i później kończyli z nieprzedłużoną umową i łatką donosiciela.
20
Bartolomeo 2017-07-23 18:27
Słyszałem sporo dobrego o firmie i gdybym tylko miał umiejętności do chciałbym tu pracować, niestety.
Produkcyjny 2017-07-23 23:53
Ja mam porównanie z innymi firmami, w których pracowałem i do żadnej bym nie wrócił - nawet za wynagrodzenie 2 x wyższe niż to, które mam w FT. Martwi mnie, że tylu doświadczonych ludzi siè zwalnia, bo to również dla mnie, jako pracownika, stanowi problem. Pewien kierownik powiedział kiedyś, że nie ma ludzi niezastąpionych. Owszem, ale doświadczonych nie da się zastąpić nowymi i mieć taką samą jakość i wydajność. 100% procent rzeczy, które robię w FT nie nauczyłem się w szkole i tych rzeczy nie uczą w żadnej szkole. Wszystkiego nauczyć się trzeba na stanowisku pracy, a jakość, powtarzalność i wydajność przychodzi z czasem. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z pracy.
1
tajemnica 2017-07-24 11:49
Ja lubie swoja prace, lubie swoich ludzi z pracy, przelozonych itp. Pracuje sie w miare, wiadomo, ze sa lepsze i gorsze dni, ale generalnie jest dobrze. Wyplata tez jest ok. Porownujac co oferuja inne zaklady w powiecie, Fideltronik wcale nie wypada zle. Jak ktos chce pracowac to zarobi powyzej minimalnej, a jak ktos kombinuje to niech potem narzeka.
Pozdrawiam ;-)
2
kilka slow prawdy 2017-07-26 23:17
@tajemnica - rozumiem że "zarobki powyżej minimalnej" są dla Ciebie w pełni satysfakcjonujące...

Pozostaje mi tylko pogratulować kompletnego braku ambicji...


7
mkijuyt 2017-07-27 12:09
Czy dla ciebei zarobki powyzej minmalnej oznaczaja minmalna plus 1zl?


Wspolczuje :D
8
zainteresowany 2017-07-27 13:07
No to rozwiej wątpliwości i napisz ile u Was zarabia się na gołym etacie, bo robicie z tego wielką tajemnicę, więc tak jak człowiek o niku "kilka słów prawdy" też odbieram, że powyżej minimalnej to pewnie niewiele więcej niż minimalna - więc zamiast ustawowej 2000 brutto pewnie gdzieś 2200 brutto.
Poza tym mam pytanie o pracę w systemie zmianowym, ile jest zmian i w jakich godzinach ? Nikt tego nigdzie nie podaje.
1
mkijuyt 2017-07-28 00:01
2000 brutto to podejrzewam malo kto zarabia w fideltroniku.( w sensie, ze kazdy wiecej, bo zaraz mi tu madrzy inaczej znowu zaczna skakac)
Place sa objete klauzula tajnosci, jest taki zapis w umowie.
Pozdrawiam ludzi z wiecznym bolem pewnej czesci ciala.
12
Zostaw swoją opinię 2017-07-28 02:22
Zostaw swoją opinię
zainteresowany 2017-07-28 10:45
Piszesz - "2000 brutto to podejrzewam malo kto zarabia w fideltroniku.( w sensie, ze kazdy wiecej, bo zaraz mi tu madrzy inaczej znowu zaczna skakac)" - No ale na produkcję do Waszej firmy rekrutowała agencja i ludzie mówią, że oferowali 2000 brutto. Więc ?
No i co z tymi zmianami, ile ich jest i w jakich godzinach ? Moglibyście w ogłoszeniach takie rzeczy umieszczać, bo nie wszyscy są miejscowi i nie wszyscy mają samochody.
HR 2017-07-28 11:46
Pracownicy Produkcji pracują w systemie 3-zmianowym:
6.00 - 14.00
14.00 - 22.00
22.00 - 6.00

2
Prawda o systemie zmianowym 2017-07-28 16:54
Ten system oczywiście obowiązuje w soboty i niedziele. W ciągu tygodnia jest to zwykle:
6.00 - 16.00/18.00
14.00 - 00.00/2.00
18.00/20.00 - 6.00
21
ugotowany 2017-08-01 19:44
Idą dwa diabły przez piekło o holender jak ciepło.
4
Malwina 2017-08-01 22:38
Mam pytanie i liczę na pomoc, czy aktualna jest jeszcze praca dla recepcjonistki - asystentki w Suchej Beskidzkiej?
HR 2017-08-02 07:57
Ta rekrutacja została już zakończona, a wybrana osoba zaczęła pracę. Niestety tym razem spóźniła się Pani...
1
szczery 2017-08-04 18:35
Ktoś cępi jak cieć za podstawe. Prosze sie nie przejmować i mieć większe ambicje niż męka w Fideltronik.
7
zxcv 2017-08-07 06:40
Czy jakis inzynier elektryk/automatyk/mechatronik moglby sie wypowiedziec w kwesti zarobkowej ? Jak to wyglada u osob mlodych/starszych wymagane studia z danego stanowiska ?

Z gory dziekuje za odpowiedz
Nick 2017-08-09 22:34
Nie widziałem nowych ofert pracy dla księgowego? Czy te z lipca są jeszcze aktualne?Może mi ktoś podpowiedzieć jak się pracuje w firmie? Mam zamiar aplikować jeśli jest etat wolny. Czy do pensji są jakieś dodatki?
have elephant 2017-08-12 15:09
ja pracowalem ponad 3 lata, na 'gorze'. ZADNEGO takiego zapisu w umowie (klauzula tajnosci zarobkow) nie ma. po prostu FOBIA zakladowa i tyle ;))) potrzebna by wyzyskiwac niekumatych.
PS: to prawda
11
Jerry 2017-08-13 17:16
Jak to mówił Józef Piłsudski, nie wierz we wszystko co przeczytasz w Internecie :D
2
Pawelo 2017-08-14 11:15
To kto forsuje takie informacje?
Po co one są? Jest takie powiedzenie, ze jak czlowiek nie zna swojej prawdziwej wartosci = daje sie wyzyskiwac.
Co forum na to?
8
Sasza 2017-08-15 20:44
Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, może dobrze jest stosować tą zasadę? Mało jest osób które podają wysokość swoich zarobków. Są różne parametry przy ustalaniu wysokości, to bardzo indywidualny temat.
Stefan 2017-08-23 22:32
Zdarzy się czasami sytuacja kryzysowa i pracownicy są bardzo potrzebni. Dla mnie to oczywiste, że trzeba przyjść !!
2
bezimienna 2017-08-24 14:05
W mobbingu doszli do perfekcji już. Ta zachłanność ich któregoś dnia zgubi...Milion nie potrzebnych stanowisk dla kogoś tam od kogoś tam. Zwykły pracownik bez znajomości nie ma szans na rozwój- wręcz go wyśmiewają, za ten pomysł.
Brygadziści, mistrzowie produkcji obgadują i śmieją się z pracowników za ich plecami nie kryjąc się z tym wcale.
Z roku na roku coraz gorzej, długo to nie pociągnie jak tak dalej będzie się pracowników traktować...
15
have elephant 2017-08-24 22:24
@Sasza:
> Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, może dobrze jest stosować tą zasadę? Mało jest osób które > podają wysokość swoich zarobków. Są różne parametry przy ustalaniu wysokości, to bardzo
> indywidualny temat.

NO TAK, WINCYJ WINCYJ MŁODYCH, ŚLEPYCH, LICZĄCYCH NA WIDMO AWANS I PREMIE PRACOWNIKÓW!!!111
A JAK NIE, TO PRZECIEŻ JEST NA ICH MIEJSCE PIERDYLIARD CHĘTNYCH (ZIELONYCH, TUŻ PO STUDIACH), KTÓRZY PODSKOCZĄ JAK IM ZAGRAMY :D
OTO FILAR FIRMY ZATRUDNIAJĄCEJ PONAD 2860 OSÓB.
8
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 2017-08-27 14:01
tak jak traktują ludzi w suchej to nidz dziwnego ze przyjdzie 30 osób chętnych do pracy a zwolni się drugie tyle, co ze normy dadzą jak widzą ze ktoś szybciej robi to normę zwiększają a potem chodza i opierdzielają ludzi ze żle robią bo za dużo zwrotów maja albo tez to ze kazują szubko robić bo straszą ze premi nie będzie a pózniej ludzie mdeją. Wczesniej pracowałem 3 miesiące w krakowie i tam pomimo ze produkcija stała bo nie mieli zamówień to zamiast przedłóżyć i dać na inny dział to mnie zwolnili. Jak by innaczej traktowali ludzi to by się nie zwalniali i jakby dali więcej a nie dwa tysiące i plus czterysta złotych premi. Od jutra mają przyjąć 30 ukrainców co z tego że po 12 godzin będą robić jak im na początek dadzą dwa tysiące siedemset plus dodatek że jako obco krajowcy znajoma liderka mi tak powiedziała
podpisano: osoba która robiła do 10 marca tego roku w krakowie
6
Natalia 2017-08-28 17:46
@zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a w jaki sposób traktują ludzi? Po ile godzin pracowałeś? Dlaczego zwolnili Cię? Co Ci dokładnie powiedzieli? Taka informacja będzie pomocą dla osób, które myślą nad zatrudnieniem się w Fideltronik Poland Sp. z o.o.
3
213 2017-09-01 17:02
To po prostu
Iksde 2017-09-04 04:56
Jest ktos w stanie podac stawki na stanowisku lidera, trenera, brygadzisty, mistrza produkcji ?
Stefan 2017-09-05 10:23
Sądzicie, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Ideałów nie ma, nawet najlepsi mają lepszy i gorszy czas. Może warto przyłożyć się żeby poprawić atmosferę w pracy? To byłoby z korzyścią dla wszystkich.
1
banbuko 2017-09-05 12:22
To proponuje, żeby wypowidali się tu liderzy, brygadziści, kierownicy o pracownikach. Z nazwiska niech chwalą!
Firma to ludzie.
No który pierszy chętny?
1
bihidżu 2017-09-05 18:46
Na tyle nie ma problemów z pracownikami że zaczynają zatrudniać ukrainców którzy pracują po 12 h 7 dni w tygodniu . Ciekaw jestem ilu jeszcze zatrudnią i kiedy w firmie pojawią się pierwsi afrykańscy pracownicy...
3
Siwy 2017-09-05 20:25
Po 12h ale 5 dni w tygodniu jak juz coś
2
HR 2017-09-06 08:01
Od kwietnia 2017 zatrudniliśmy lokalnie ponad 300 Polaków, mimo to patrząc na aktualną ilość zleceń nie jest to wystarczająca ilość osób i nadal aktywnie rekrutujemy. Pracownicy z Ukrainy wspierają nas w realizacji piku produkcyjnego, są zaangażowani okresowo. Na razie nie planujemy sprowadzania pracowników z Afryki... Litości ;)
1
Kris 2017-09-06 12:31
Mam nadzieję, że jak się noga powinie i coś pójdzie nie tak, nie zaczniecie zwalniać.
HR 2017-09-08 12:18
Zarząd Firmy czuje bardzo dużą odpowiedzialność za pracowników. Bardzo zależy nam i robimy co w naszej mocy, aby Fideltronik był stabilnym miejscem pracy, również w okresach wzmożonej produkcji, do której czasami krótkotrwale musimy zwiększyć zatrudnienie. Między innymi okresowa współpraca z pracownikami z Ukrainy ma w tym pomóc.
1
Nick 2017-09-09 22:07
Szkoda że pracownicy tego nie czują...... same utarte slogany.
3
Klakier 2017-09-11 23:13
W takiej sytuacji jak Fideltronik Poland jest sporo firm. Brak ludzi zaczyna być kłopotem w firmach,. Może podniosą zarobki dla pracowników? Macie jakąś wiedzę? Widziałam na forum bardzo różne opinie jest ich dużo.
rider 2017-09-12 18:54
Dawno się tak nie uśmiałem
3
B8 2017-09-17 16:00
Pozdrawiam Was w ten deszczowy dzień.
Natalia 2017-09-20 16:04
@B8 co możesz powiedzieć o pracy w firmie Fideltronik Poland Sp. z o.o.? Czy pracujesz tu długo? Co Ci się najbardziej podoba a co nie pracując w tej firmie? @rider czy masz jakieś doświadczenia związane z pracą w firmie?
Zostaw swoją opinię o Fideltronik Poland Sp. z o.o. - Sucha Beskidzka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fideltronik Poland Sp. z o.o.