Polstal

Sosnowiec

Opinie o Polstal

mały 2015-01-23 02:03:49
To warto zainteresować się Polstal, czy lepiej sobie odpuścić? Tak mnie w ogóle zastanawia gdzie ja moge obejrzec ich aktualne ogłoszenia pracy? Coby zapoznać się z opisem stanowiska, wymaganiami i tak dalej. Dodatkowo zapytam jak tu traktują osoby palące? Można bez skrępowania wyjść na 5 minut, jest w ogóle takie miejsce jak palarnia?
1
Mariusz słabosz 2015-03-04 21:08:02
Odpowiadając na wszystkie idiotyczne opinie, które w zupełności nie są zgodne z prawdą informuje iż wszyscy pracownicy są zatrudnieni na umowy o prace, nigdy nie spóźniliśmy sie ani jednego dnia przez 11 lat działalności z wypłata wynagrodzeń zawsze są o czasie. W firmie pracuje 66 osób w święta jest wigilia i nawet na karpia mamy a palić nie pozwalamy ze względu na przepisy. Od pracownikow wymagamy tego co jest podane w wymaganiach na dane stanowisko ale jak zwykle pracownicy którzy szukają pracy obiecują ze maja wiedzę i doświadczenie ale to niestety bardzo szybko a szczególnie w handlu wychodzi. Firma zajmuje sie handlem wiec logiczne jest ze żeby zarobić musi sprzedać, a żeby sprzedawać w dzisiejszych czasach trzeba dać z siebie 100 %. Wiec jeśli ktoś szuka pracy w której nie będzie musiał nic robić albo robić nie wiele za wiele to NIE ten adres
boho 2016-06-01 20:36:42
(usunięte przez administratora) )
8
kris 2016-07-07 10:00:24
Powiem tak, jest tak jak prezes tu napisał trzeba orać w jego dokładniejszych słowach zap...ć jeśli chcesz zarobić . trzeba mieć duże obroty a w tym czasie wiedzą wszyscy że ciężko o klienta więc i o kasę .
Dużo jest obecnie wolnych miejsc/wielu kluczowych pracowników nie wytrzymało napięcia jak i tekstów wypowiadanych przez prezesów i odeszło wraz ze swoimi kontrahentami .
Atmosfera fatalna ale jak się przeżyje w polstalu choć pół roku to furtka otwarta do innych firm przyjmują wszyscy.
oh 2016-07-12 18:09:30
orka na ugorze, a szefostwo wredne ! oni chcą tylko kasy kassy kasy kkkassssyyy ,, jak nie zarabiasz dla nich wyśrubowanych zysków to wylatujesz
pracując@ 2016-07-18 15:55:12
Kris napisał o fatalnej atmosferze w firmie? Chyba nie miał okazji zapoznać się z ludźmi tu pracującymi i ze mną. Ludzie są super CI co pracują i Ci co odeszli tak samo. Jak to w handlu bywa, po latach może ludzie pragną zmiany a może chcą jeszcze więcej. Może sformułowanie nie najlepsze ale faktycznie jak się Ora to się zarobi, albo wystarczy mieć czasami szczęście;) Francuskim jeszcze nikt się nie posługuje, ale rynek francuski może być bardzo interesujący.
ja po 2latach jestem zdecydowanie na tak.

PS. a pisząc komentarz siedzę w pracy więc chyba nie ma jakiegoś terroru:)
Boshheee 2016-07-23 23:09:04
Kolejny Lizodup pracując@ oni takich uwielbiają, więc Cie szybko nie zwolnią... tylko nie zapomnij jeszcze o donoszeniu na kolegów z pracy ps. oni to też uwielbiają
1
50 2016-10-10 19:48:24
czesc ale co powiecie koledzy na taka prace u nich jak specjalista do spraw handlu w Sosnowcu? chodzi mi o to jakie są oferowane warunki zatrudnienia tutaj i jaki rodzaj umowy oferują ?dzięki za odpowiedz
villa88 2016-10-26 13:44:47
Mam pytanie odnośnie malowania i piaskowania w tej firmie jakie są warunki na malarni i piaskarni ???? pytam dlatego że zobaczyłem ogłoszenie że szukacie do pracy na stanowisko Malarz - Piaskarz
Spawacz 135 2016-10-26 21:40:33
może wypowiedzieć się jakiś spawacz na temat warunków pracy i płacy Polstalu?
Zostaw swoją opinię o Polstal - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polstal