brak logo

Duni Poland Sp.zo o

Poznań

Opinie o Duni Poland Sp.zo o

2013-10-01 01:53:00
hej jak tam u was z zatrudnieniem ?
jestem po poligrafi i znam się na druku
2
idol 2013-10-02 15:33:19
Lepiej jedz do kamieniołomów... Serio...
2013-10-04 17:12:24
aż tak źle ?
2013-10-04 17:15:11
a są przyjęcia ?
dfffff 2013-10-10 21:40:46
tak mogę załatwić
hhhhh 2013-11-19 17:17:52
Witam. Jakie są Wasze opinie (chodzi mi o pracowników z produkcji czyli pospulstwo, a nie administrację czyli szlachte) na temat miejsc parkingowych...
3
Weryfikacja 2014-02-21 12:27:23
Witam. Może mi ktos powiedziec o zarobkach w Duni? I czy warto zwiazac sie z tym pracodawca? Chodzi mi o magazyn a nie produkcje
Bo chciałem tam podjąć prace A niewiem czy sie zgodzic
22
skorpion 2014-02-21 16:44:14
Magazyn ale w jakim charakterze?
3
Weryfikacja 2014-02-21 20:28:07
W chaarakterze.... Operatora góra dół, Załadunek, szykowanie(kompletacja)
Wie ktoś może czy warto angażować sie ?
4
zzz 2014-03-05 20:44:15
Witam. Widziałem ogłoszenie drukarz/mechanik. Może ktoś cokolwiek napisać o tym stanowisku? Jakie maszyny, atmosfera i możliwości awansu??? Jak z jakością i wynagrodzeniem? Z góry dzięki i pozdrawiam.
ja 2014-03-06 13:29:33
Ostatnio koleżanka poszła tam za pracą i ...zaoferowali jej 1300zł na rękę.Praca po 12h za nadgodziny dostajesz dzień wolny,nie masz zapłacone.
Ogólnie żenada.
12h pracy i 15min przerwy...
jarek 2014-03-07 07:49:42
Firma dno!!! Pracuje jeszcze ale to juz ostatki.(usunięte przez administratora) OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA!!! Porażka na całej linii.
4
obserwator 2014-03-14 21:43:38
Bzdury piszesz. Pracuje tam od wielu lat, zawsze za nadgodziny płacili, a w ciagu 12h masz dwie przerwy,20 i 15minut.
3
mistrz 2014-03-28 22:47:41
Takie głupoty piszecie, że brak słów. To jest forum o pracodawcy a nie na takie komentarze bezsensowne jak wyżej.
bolo 2014-04-28 12:31:36
Szukaja tam mechanikow.Mogłby ktos cos powiedziec o tym stanowisku? Kasaokaze sie na rozmowie kwalifikacyjnej.A jak tam atmosfera? A za nadgodziny placa? sa jakies dodatki np.za nocne?
1
wekend 2014-04-29 14:58:55
Po pierwsze to mechanicy nie mają warsztatu. Wózek z narzędziami to Twój warsztat. za nadgodziny do maja płacili ale coś sie od maja ma pozmieniac. Tematu atmosfery lepiej nie poruszac... to tyle
bolo 2014-04-30 09:11:51
Czyli moge wdepnac w takie same ( usunięte przez administratora ) w ktorym siedze. Atmosfera to sie domyslam-kupa zamowien,terminy a tu maszyna stoi i zaczyna sie nerwowka..
wekend 2014-05-02 09:45:05
Nie wiem w jakim G....E siedzisz ale wszystko sie zgadza co napisałeś. Pozdr.
lena 2014-05-12 20:41:50
Jak to czytam zaczynam miec niechec do tej firmy a ch ialam sie tam przeniesc od paru dni pracuje tam moja przyjaciolka ktora mowi ze jest dobrze bardzo dobrze ale z tego co widzę to co piszecie jest ochydne ok ale jesli wszyscy byli by po studiach to kto to by robil na produkcji i wlasnie STUDENCIKI kochane bez mrowek nie bylo by was...pozdrawiam Lena.'Ps nadal nie poznalam jakie sa zarobki i szanse na dostanie sie tam:-)
alicja 2014-05-17 14:05:35
Piszesz, że pracuje tam Twoja przyjaciolka a na forum pytasz o zarobki i szanse dostania sie do tej firmy??? Spytaj przyjaciolke :)
pytanko 2014-05-30 14:07:03
Witam, niech ktoś opowie o stanowisku mechanik liniowy. Czy warto czy nie bo nie wiem czy się ubiegać. i ile można na poczatku zarobić
5
benzinka 2014-10-02 10:12:08
Dajcie sobie spokuj z tą chorą firmą traktują ludzi jak śmieci
2
xxx 2014-10-14 23:12:54
Rysiu jeszcze jest preziem?
6
pracownik 2014-10-20 08:55:17
tak
rynm 2014-10-23 20:22:21
kasa zależy na jakim stanowisku...
zzz 2014-10-24 21:11:40
To co ostatnio sie dzieje w tej firmie to jakas porazka ale tak to jest jak polak dorwie sie do rzadzenia firma. Ciagle zmiany ktora maja doprowadzic chyba do tego zeby pracownicy siedzieli tam 24h jednym slowem jedno wielkie g.... za marne pieniadze
2
ASV 2014-10-25 08:08:46
Ta firma schodzi na psy to co robi w niej za szambo pan "wiadomo kto" i reszta tej spółki doprowadzi do tego że albo będziemy zaiwaniać non stop soboty do 22h czy nocki lub niedziele na rano za frajer albo doprowadzi do tego że nas pozwalnia wszystkich oni się nie liczą wcale z ludźmi masz robić i mieć klapy na oczach bo pracownik który ma oczy i jest kómaty jest zbędnym balastem tam omijajcie ten zakład z daleka dobrze wam radzę tylko wyzysk poprostu
2
niedowiary 2014-10-26 11:39:52
Wszyscy narzekają i narzekają... Ale nikt nie wspomniał jeszcze, że na święta firma daje bony (i to nie małe) już nie wspominając o trzynastej pensji. Wiadomo nie jest kolorowo ale źle też nie jest.
pracownik 2014-10-26 13:02:07
Witam. Pracuje tam jakiś czas. Powiem wam że w lepszej firmie jeszcze nie pracowałem. Bardzo dobrze mi się tam pracuje. Dobra duża firma z zajebistym socjalem. Karta podarunkowa na święta, ponad klocek, trzynasta wypłata w styczniu. Oprócz tego kilka innych drobnych rzeczy. Za nadgodziny jeszcze płacą 50 i 100 procent. Podobno do końca roku potem ma się to zmienić ale jeszcze nie wiadomo. Wiadomo że polusy ciągle narzekają jak to jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W każdej firmie jest tak samo i w każdej firmie jest tz. dyskryminacja jeśli chodzi o produkcję i administrację. Nie da się z tym walczyć. Trzeba było się uczyć żeby mieć lepiej. Ja nie narzekam. Atmosfera też nie jest najgorsza. Wiadomo ze z babami ciężko się pracuje ;) Ogólnie polecam.
4
Nick 2014-11-04 14:50:04
W pracy zmianowej, w Poznaniu dobry mechanik (10lat doświadczenia) zarabia 3000-3500zł netto, elektryk, automatyk 4000zł netto, operator zarabia 2000-2500zł.
1
fergusson 2014-11-07 22:02:53
Drobne sprostowanie co do zarobków mechanika. 10 lat doświadczenia 3500-4000zł netto.
1
Mario 2015-01-31 10:41:59
Szukam chętnych osób pracujących na składarko sklejarkach
Godne pieniądze mila atmosfera więcej informacji pod numerem ( usunięte przez administratora )
1
ja 2015-02-12 10:44:55
byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku Magazynier-Operator wózka widłowego więc powiem tak spodziewałem się czegoś lepszego po tej firmie z tego co słyszałem a tu 2100 brutto na okresie próbnym po okresie próbnym 2400 zł brutto.Praca na 3 zmiany,przez pierwsze 3 miesiące się składa zamówienia według WZ.
placebo 2015-02-19 01:56:33
praca w systemie równoważnym.
umowa o prace.
podstawa dla operatora maszyn 1900zł brutto,ale na rozmowie o pracę poinformują ,że możesz zarobić nawet 3500zł netto(niektórym się udało,może i ty będziesz tym szczęściarzem? ;) )
możliwość szkolenia się na maszynach ,które są punktowane,
oczywiście bardzo nierówno(od 20 zł do około 250 zl)
nie masz wyboru maszyn oczywiście.
niektóre pracownice po nawet 8 latach pracy dorobił do podstawy 150/200 zł...

bony na święta w grudniu od 800 zl do 1300zl.
trzynasta wypłata.
częste problemy w ciągu roku z dostaniem urlopu,z powodu braku możliwości zastępstwa.
z przysługującym urlopem na żądanie ostatnio też zaczęli mieć problemy.
w okresie jesienno-zimowym dostaniesz jabłko na śniadanie :)
co miesiąc otrzymasz paczkę herbaty oraz zgrzewkę wody.
na papierosa możesz w ciągu pracy iść,bez problemu,natomiast na kawę czy herbatę już nie wolno.
starają się by przestrzegać przepisów dźwigania ciężarów przez kobiety.
wypłata na czas.
atmosfera ludzi na halach jak w każdej dużej firmie,ploty,ploteczki ,spiski,konspiracje.
jako nowy operator nie licz na sympatie pracujących koleżanek ,jak i bez silnej psychiki nie startuj tutaj do pracy.

każdy ma oczywiście swoją opinie trochę lepszą trochę gorszą na temat tej firm.
ja zrezygnowałam ze względu na atmosferę ,którą stwarzała liderka.
Jerycho 1989 2015-03-20 20:21:14
Witam a czy ktoś powie czy można tam startować na Operatora wózka ? Np. z 2 letnim doświadczeniem praktycznie większość rodzajów wózków ... Są szanse ? i jak z wynagrodzeniem ?
rrrr 2015-03-24 17:57:19
Nie można.
nick 2015-11-11 01:38:56
zgadzam się z przedmówcą w 100%
uuuuuu 2015-11-14 17:09:48
O co Ci chodzi z tą umową?
Pracownik xxx 2015-12-10 19:27:57
Pracuje w tej firmie od kilku ładnych lat.Powiem tak kiedyś to jeszcze firma ta była godna polecenia, na dzień dzisiejszy jest wręcz odwrotnie. Zacznę od plusów:
- wynagrodzenie na czas
-13 pensja
- dobry jak na poznań socjal
to by było na tyle jeśli chodzi o pozytywy.
Minusy:
- Prezes i jego koledzy a dokładnie ich pomysły które wdrażają w życie. Ideologią zarządzających jest walka z odpadem oraz czasem ustawiania maszyn oraz ich przezbrajania. W tym celu firma ta zatrudnia sztab inżynierów, którzy w zdecydowanej większości nie mają pojęcia co się dzieje na produkcji. Maszyny są przestarzałe, natomiast te niedawno zakupione są tak zbudowane że mechanik oraz drukarz może ustawiać jedno zlecenie nawet całą zmianę. No i atmosfera wieczna spychologia oraz współpraca z kobietami jest po prostu nie do zniesienia. Drugi raz bym nie przyszedł do tej firmy a pracuje w niej bo się chyba zasiedziałem no i już nie te lata aby tak łatwo zmienić pracę. Firma dla osób typu zrobię co muszę i idę do domu:) Natomiast nie dla tych co mają jakieś pomysły i wizje pracy. Pozdrawiam:)
3
nowa 2016-01-10 16:17:02
Poszukują może operatorki do pracy?
Justin 2016-01-11 18:22:57
Podajcie jak się dostać do waszej firmy . Przez jaką agencję i czy jest możliwość stałego zatrudnienia. Z góry dzięki za odpowiedź
2
xxx 2016-02-15 15:37:12
Panie Rusiu W. Pozdrawiam. nadal Pan liczysz wszystko w Excellu? Pamietasz jak zaczynałeś ze stoperem i goniłeś wózki widłowe. Haha.
4
paweł 2016-02-19 14:03:21
Też pamiętam jak gonił wózki widłowe hulajnogą. :)
3
Rid 2016-08-27 20:51:35
firma o wielkim ego trzeba grac dobrą mine do złej gry kadra fałszywa jak diabli
13
qwerty 2016-09-15 14:21:28
Rysiu pozdrawiam!!!
4
df 2016-10-13 17:12:21
@Rid a skąd pomysł że coś takiego tutaj się dzieje? chodzi mi głównie tutaj o to co napisałeś na temat tego że ktoś się tutaj pod kogoś podszywa nie rozumiem
1
nie 24 2016-11-03 18:03:44
WITAM
A ile taki mechanik zarabia
błybi 2016-11-05 10:08:14
Umów się na rozmowę to sie dowiesz.
1
A....... 2016-11-07 20:40:18
Witam
Chciała bym dowiedzieć się o warunki pracy
I na jaki adres online złożyć CV
dziekuje
dsdec 2016-11-08 15:53:37
Są ogłoszenia w internecie. Wystarczy poszukać...
1
Zostaw swoją opinię o Duni Poland Sp.zo o - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duni Poland Sp.zo o