logo SANEK

SANEK

Kielce

Opinie o SANEK

lukasz 2012-02-09 14:32:10
wszystko jest ok koles wyplacalny,a ci ktorzy nazekaja niech sie wezma za prace albo niech ida gdzies do budowlanki,dzwigac cegly.Ja pracuje wyrabiam normy i jest ok pozdro z radomia
Gość 2012-02-26 19:46:12
Czy takie same rzeczy dzieją się w Radomiu?
Pojawiła sie nowa oferta pracy z tej firmy, ale po przeczytaniu wpisów na forum zastanawiam się...
Prosze o radę
Pozdrawiam
dasiel 2012-04-13 14:51:59
Gość - 2012-02-26 19:46:12

Czy takie same rzeczy dzieją się w Radomiu?

Pojawiła sie nowa oferta pracy z tej firmy, ale po przeczytaniu wpisów na forum zastanawiam się...

Prosze o radę

Pozdrawiam
W radomiu jest inaczej. Pracowalem tam prawie rok i nie narzekalem. zmienilem prace z powodu przeprowadzki
~pracowałam tam 2012-06-10 11:20:12
Ogólnie lżejsza atmosfera, i mała presja w porównaniu z innymi firmami tego typu.Sanek ma kilka biur w Radomiu więc pewnie opinie są rożne na temat poszczególnych oddziałów.Mi brakowało stawki godzinowej, ale słyszałam, że to się zmieniło u nich.Na prowizyjnym tez można wyjść, ale trzeba dużo dzwonić , a ja troszkę leniwa byłam:)
2
aleksandra b. 2012-10-16 13:49:49
ta firma to jakas farsa kazdy kto tam pojdzie do pracy odejdzi jak sie okaze ze po 2 miesiacach tez kasy nie ma bo zamowienia sie raalizuja duzej a kasa jest 2 miesiace ale od zrealizowanie czyli pierwsza wieksza kasa jest po 5 miesiacach
i tu jest zabawnie poniewaz w tej firmie nie ma szans zarobic 1000 zloty
ktos 2012-11-18 16:16:30
Pracuje 2 rok i jest ok!! TRZEBA POPROSTU PRACOWAĆ nie ściemniać szega menagera a przedewszystkim siebie
prac 2012-12-01 12:38:19
ja tez polecam spoko firma
1
2013-09-16 14:49:37
Normalna firma.Bez fajerwerków.Jak się przyłożysz to zarobić można.Za samo picie kawy przecież nie zapłacą; jak to w radomiu:)
jaaa 2013-09-16 14:55:56
Ogolnie nie jest źle! warto sie tam zaczepic :) pracowałem tez w firmie przy rondzie kozienickim ( wiekszosc wie o jakiej firmie mowa) ;) i tu jest inna bajka! nie jest idealnie ale duzo mni9ejsza presja i ludzie normalni !! juz tam nie pracuje ale do dzisiaj wspominam dobrze.

Nie było kiedys stawki godzinowej ale ponoc to sie juz zmieniło wiec teraz to juz luz :)
2013-09-17 15:26:45
Jest stawka podstawowa.Jak masz lepszy wynik, to jest większa.maja być podobno do tego prowizje dodatkowe.Tak słyszałem...
2013-10-01 17:37:18
Od 9zł brutto wzwyż (do chyba 13)od niedawna sa u nich stawka.
Wycho 2013-10-28 19:35:39
Firma jest fajna i placi wiecej niz sie umow podpisze. Sa nadgodziny i premia za wolne dni. Elastyczny czas pracy i wogole bajka, polecam wszsytkim

Ps. Za zrobienie wyniku placa 1000zl dodatkowo i daja 3 dni urlopu.
Moris 2013-11-18 21:30:40
A jak to jest w przypadku studentów dziennych? Chcę sobie dorobić na utrzymanie i ważne jest dla mnie abym sama mogła ustalić sobie godziny pracy. Czy taka opcja jest możliwa?
tajfun 2013-11-19 08:49:23
Kwestia dogadania się z osoba ustalającą grafik.Są rożne zmiany.
tajfun 2013-11-26 09:26:31
po 6 ha na początek robisz. Jak lepiej idzie ci to mozesz 8 ha.10 min na 1ha jest przerwy.Ogólnie jest duzo stanowisk.Z tego co mowia to szukaja tylko 20 ludzi maks.
friend 2013-12-01 20:55:30
1 ha - 1 godzina:)
teresa 2014-01-25 20:38:54
Ciekawe obowiązki ma u nich telemarketer, zdobywanie serc i umysłów klientów, ciekawie brzmi, nie powiem.
gosc 2014-01-28 21:58:37
to moze ktos cos wyjasni?< (usunięte przez administratora) dministratora)
1
marcin 2014-01-31 22:09:41
Orange zerwało umowę z Sanek - stąd brak prowizji. Wstrzymali wypłąty na 90 dni.
gosc 2014-02-03 19:02:39
ale przeciez firma dziala wiec musza wyplacic chyba
saska 2014-02-07 17:01:09
skad wiadomo, ze orange zerwalo umowe z sanek?
1
Tomo 2014-04-29 23:41:10
Sanek nie miał problemów. Był jednym z kluczowych agentów TP. TP niestety zmieniło umowę, prezes nie chciał się na nią zgodzic wiec TP nie podpisała z nim umowy - oczywiscie prezes twierdzi ze to oni go zrujnowali itd.
Fiodor 2014-05-01 07:34:11
Orange niestety rujnuje wszystko co z TP zwiazane,teraz maja zwolnic wszystkivh swoich etatowych pracownikow,czyli dmów.Masakra i ruina
janekbaranek 2014-06-24 23:08:24
Janek, a kto niby tam pracuje? Szyld zdjęty i numer telefonu dostępny na stronie nieaktywny. (usunięte przez administratora)
janek 2014-06-27 18:34:10
no to jeśli wszystko jest zdjęte, telefon nie działa to nie znaczy, że firma upadła, mogła się przebranżowić, zmienić siedzibę, działalność
2
janek 2014-06-30 16:11:44
ale przecież zawsze można spróbować się przebranżowić i zostawić pracowników, niektórzy i ta są potrzebni w każdej firmie jak np. księgowa, dział marketingu czy IT...
gieniek 2014-11-16 22:57:21
i ustalił już ktoś co się stało z SANEK ? czy funkcjonuje dalej bez zmian, a może zmienił biuro w innej części, a może zmiana nazwy, czy jak wyżej wspomniane przebranżowienie się w inną działalność ? czy prowadzą jakiś nabór pracowników ? Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje związane z tą firmą
1
fester 2016-05-08 11:00:05
To co urzekło mnie w firmie i zrobilo największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera. Wiem , ze nie kazdy potrafi się w niej odnaleźć , jednak ja trafiłem moim zdaniem idealnie. Co do branży to oczywiście zostali w tej o której piszesz @12. pozdro
Zostaw swoją opinię o SANEK - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANEK