logo Coats Polska Sp. z o.o.

Coats Polska Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Coats Polska Sp. z o.o.

galard........... 2014-05-16 23:59
Cwaniaki. Nici Graal to przecież to samo, co nici Tident, a klientom robią wodę z mózgu!!! To samo tyczy się nici Epic, której odpowiednikiem jest PTC! Musieli jakoś wybrnąć z wcześniejszych kosmicznych cen i wprowadzić niby to nowe nici zmieniając tylko nazwy i tym samym ceny. A ile na nas wcześniej zarobili!!! Tym razem to opinia od byłych klientów.
Uwaga na ich pazerność!!!
2
kaligula 2016-02-07 14:26
Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?
5
bylypracownik 2016-02-09 20:11
szczerze nie polecam. zarobki coraz gorsze po zmianie dyrektora i kierownika. przyjecia tylko przez agencje. bylo ok ale sie popsulo i jest coraz gorzej. chlopaki zaczeli skladac wypowiedzenia i szukac czegos lepszego, wiec...
11
kaligula 2016-02-21 18:01
Dzięki, takie informacje są bezcenne.
sumbula 2016-04-01 10:12
szczerze polecam !!!
firma daje mi duzo satysfakcji
zarobki sa satysfakcjonujace
nie wiem co ma robic z piniondzami :)

poza ładnymi paniami ktore pracuja w biurze W ILOSCI 3 SZTUKI firma nie daje radosci

po zmianie dyrekcji i kierownictwa teraz wiem ze zyje :)
czuje sie jak pies na smyczy a tu kiedys panowal przyjazny klimat


robole ktorzy pracuja w tej firmie po 10 lat nie czuja radosci i dumy ze pracuja w tej firmie a to o czyms swiadczy prawda?

gdy w zps dyrektorem zostanie osoba z zagranicy jest pewne ze robole beda lepiej traktowani i mieli godziwe zarobki
10
fafa rafa ten tego ten ten tego 2016-04-01 10:58
To jakie zarobki macie w tym kieracie ?

Bo mam ochotę pracować w tym biurze z tymi paniami !

Macie tam imprezy integracyjne ?
Napiszcie o przeszlosci o obecnej sytuacji jak jest z pracownikami czy mozna pic gorzale ?
4
sumbula 2016-04-04 09:15
zarobki ?
nowy dyrektor twierdzi ze na tych stanowiskach ktore sa obstawione przez operatorow np. maszyn montujacych suwaki zarobki sa wygórowane .
sadze ze najlepszym wyborem na to stanowisko byłoby zatrudnienie człowieka z zespołem downa
powinien sobie obnizyc pensje bo na tym stanowisku nie trzeba byc specjalnie inteligetnym :)

alkohol mozna pic w godzinach ..... w małych ilosciach najlepies z kolegami bo mogą ciebie wydac .....
8
bzyczek 2016-09-18 19:31
Serdecznie odradzam.Nepotyzm,debilizm zero wiedzy i umiejętnosci organizacji pracy.Kadra kieronicza to już totalna żenada.Ludzie z gatunku ja widziałem i czytałemZarobki to juz tatalna masakraRobione jest wszystko aby doprowadzić tą firmę do likwidacji.OMIJAĆ Z DALEKA.
4
Abc 2016-09-22 19:30
Daj namiary na firmę w sprawie technicznych stanowisk.
anonim 2016-10-05 11:12
Aktualnie firma poszukuje:
- operatorki na montaż ręczny,
- kandydatów na operatora maszyn montażowych,
- magazyniera,
- elektryka,
- operatora maszyn kruszących i segregujących,
- operatora wtryskarki.

Kontakt 601260935.
1
@obecny 2016-10-05 11:18
Hehe, sfrustrowany?
Jak ci tak źle, to zawsze można szukać szczęścia gdzie indziej.
Prawda jest taka, że dopiuero jak się zaczęli zmieniać ludzie na wyższych stanowiskach, to się coś ruszyło. A niektórym się nie chce robić. Narobią braków i postawią w kącie.
Fakt robota jest ciężka, teraz będą przebudowywac magazyn właśnie, żeby jakoś ułatwić.
Ale każda nadgodzina jest płatna, nikt nikogo nie zmusza.
Właśnie przyszła nowa maszyna na narzędziownię, zrobione są nowe biura.
Będzie nowa wtryskarka, bo te pamiętają lata 80-te.
Lokalizacja jest super.
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
Tutaj przynajmniej trzeba myśleć, a nie jak w indesicie zasuwasz jak robot przy linii.
Jak nie lubisz myśleć, to faktycznie szukaj gdzie indziej.
4
pitpiu 2016-12-09 18:10
Fajna firma szefostwo raczej wyrozumiałe , atmosfera jak w domu . Ludzie różni ,są kumaci i sa tez nic nie kumaci . Zarobki jak ktos na umowie jest z Coats to nawet moze wyzsze niż w innych firmach.
smutny 2016-12-22 07:51
Do pitpiu , chyba jesteś kimś z kadry albo chory jakiś . Coats to syf i każdemu mówię żeby omijać to miejsce , tu nikt się nie rozwinie i niczego nie nauczy , zatrudniają tylko emerytów , młodzi ludzie nawet nie myślą żeby tu do pracy przyjść. Właśnie po tych emerytach widać jaki to nowoczesny i rozwijający zakład , dziadki maja emeryturę to im się opłaca dorobić , a młodzi poszli do innych firm.
2
gugu 2016-12-30 18:16
Do smutny
Czego chcesz się nauczyć w coats
Może angielskiego;)

Przychodzisz do pracy i dajesz z siebie 120%
Ciesz się że nie musisz pracować 1200 metrów pod ziemią tam to dopiero jest syf!!!
Kazdy zaklad produkcyjny jest specyficzny

Nie wiem o jakiej firmie piszesz ?
Coats kaczencowa ?
Coats -Zps nowe sady ?
3
lipa 2017-01-01 13:50
słaba firma odradzam .
5
Gracz 2017-01-29 15:30
Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam.
1
bada bum 2017-02-12 11:42
Coats to nie jest praca to eksperyment behawioralny.
2
jajeb...e 2017-03-07 18:18
Ja w Coats jestem funkcyjnym i ze mną też jadą.
1
Karambol 2017-04-23 19:30
Nie polecam
Kasa kiepska
wyzysk czlowieka
a jak chcesz o kasie rozmowe
nie pasuje to zmien
To wiec uczynilem

Przepisy BHP ponad wszystko a pracownik do kosza
2
Funkcyjny 2017-05-08 11:02
Bardzo słaba jest ta firma,niestety muszę narazie pracować w tej firmie ale szukam czegoś innego.Najlepsze jest to że starzy pracownicy pracują na akord a nowi mają stawkę godzinową. Zakupy to masakra jeździmy po zakupy na których się nie znamy.Ile to już za mojej kadencji było nie trafionych zakupów.Ale firmę chyba na to stać.
2
Albatros 2017-05-08 11:05
Jak jesteś funkcyjny to pewnie się za bardzo nie przepracowujesz.Wiem jak jest.
1
Siegre 2017-05-08 11:10
Bzyczek-Gdzie ten przebudowany magazyn?
1
Pitu 2017-05-09 17:07
Z tym myśleniem to nie przesadzaj jak coś się dzieje to od zrobienia jest mistrz.A ja mogę na papierosa sobie iść.Pierwszy raz pracuje w firmie gdzie przerwy na papierosa są nieograniczone.No i jeszcze sam widziałem jak jeden z funkcyjnych sobie popija w pracy.Ale jaka praca tacy pracownicy.
1
Nieznajomy 2017-05-11 17:50
A są przyjęcia do was? Chętnie się przyjmę do zakładu gdzie można sobie walnąć jak się ma ochotę. A tak poważnie pracuje tu mój znajomy i opowiadał mi co tu się dzieje po 16 jak już nikogo nie ma.Mieli pilnować tego liderzy ale chyba coś im nie idzie.
1
Były pracownik 2017-05-12 17:29
Firma w której się liczą tylko układy.
2
Emeryt 2017-05-13 16:37
Fajna atmosfera bardzo fajnie mi się tu pracuje.
Zero kontroli nad pracownikiem nikt cię nie gania,no może mistrz trochę drze jape ale wtedy możesz sobie iść na palenie i coś walnąć i tak cię nikt nie sprawdzi.Naprawde polecam tą firmę tu są jaka jak berety,palić można wszędzie gdzie się ma ochotę. Jedynie z alko trzeba się chować
2
Alanso 2017-05-15 11:32
Ta firma to żenada,płacą kiepsko zatrudniają samych emerytów maszyny co chwila się psują.
3
Ja tu pracuję. 2017-05-15 19:55
A Ja tu pracuje i powiem tak , jak komuś źle to proszę iść sobie dalej do innej firmy .

Indesit , B s h , Hutchinson wszystkich przyjmą i atmosfera tam jest i wszystko.

lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholi 2017-05-15 20:53
Trzeba było być funkcyjnym i nie pić w pracy to by się robiło dalej w Coats heheheh.

smutny 2017-05-16 05:22
Ten funkcyjny co pił w pracy i nic nie robił i pozwalał na wszystko już nie pracuje zwolnili go , szkoda .
Wesoły 2017-05-16 09:45
A o kim mowa?
1
Pewniak 2017-05-16 13:59
Ten pijacy funkcyjny to na 100% Ten z jakości zawsze luzik i uśmiech jest .
Jestem 2017-05-16 14:44
A ja pracuje tu już trochę i widzę że Pijący ma się dobrze.
1
Pijaki 2017-05-16 14:47
A mi się wydaje że dalej pracuje.
Wczoraj nawet się że mną witał.
1
Kontrola 2017-05-16 14:48
W jakości nie pijemy.
1
Przysłowie 2017-05-16 16:11
Widać że wystarczy uderzyć w stół.....
1
lewy 2017-05-16 16:45
Tamten co już nie pracuje to lubił sobie wypić , to dlatego nic nie robił bo siedział tylko i głowa mu sie kiwała .
1
pewniak 2017-05-16 17:16
Bo w coats jest tak że po 16 tej kto nie pije ten donosi .
1
Funkcyjny 2017-05-16 17:18
I prawidłowo.....
1
Funkcyjny 2017-05-16 17:19
I prawidłowo.....
1
Funkcyjny 2017-05-16 17:42
Ja łykałem w pracy i było dobrze , tylko ze wyleciałem.
ale wam bracia może się udać , Ja piłem wina i strasznie waliły w głowę stąd moje niedomaganie w pracy ale wy po czystej dopiero się za robotę weźmiecie.

I prawidłowo.....
1
Pewniak 2017-05-16 17:57
Hehehe
1
Jaje..... 2017-05-16 18:32
A ja wale do tej pory i pracuję.
1
Prawy 2017-05-16 18:34
Wiem tak robimy
2
słabo 2017-05-16 19:29
Przecież to nawet debil widzi że to jedna osoba pisze na sile.
1
czytam i znam prawde. 2017-05-20 20:35
W końcu Dyrektor dowie się kto go kłamie , a wtedy poleci głowa konkretna i zakłamana , a Dyrektor sie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest konkretny.
Zostaw swoją opinię o Coats Polska Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coats Polska Sp. z o.o.