logo Coats Polska Sp. z o.o.

Coats Polska Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Coats Polska Sp. z o.o.

galard........... 2014-05-16 23:59:00
Cwaniaki. Nici Graal to przecież to samo, co nici Tident, a klientom robią wodę z mózgu!!! To samo tyczy się nici Epic, której odpowiednikiem jest PTC! Musieli jakoś wybrnąć z wcześniejszych kosmicznych cen i wprowadzić niby to nowe nici zmieniając tylko nazwy i tym samym ceny. A ile na nas wcześniej zarobili!!! Tym razem to opinia od byłych klientów.
Uwaga na ich pazerność!!!
1
kaligula 2016-02-07 14:26:53
Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki pracownika produkcji"na rękę"z ewentualnymi dodatkami.Czy jest możliwość pracy w systemie 4-brygadowym? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?
3
bylypracownik 2016-02-09 20:11:10
szczerze nie polecam. zarobki coraz gorsze po zmianie dyrektora i kierownika. przyjecia tylko przez agencje. bylo ok ale sie popsulo i jest coraz gorzej. chlopaki zaczeli skladac wypowiedzenia i szukac czegos lepszego, wiec...
7
kaligula 2016-02-21 18:01:08
Dzięki, takie informacje są bezcenne.
sumbula 2016-04-01 10:12:04
szczerze polecam !!!
firma daje mi duzo satysfakcji
zarobki sa satysfakcjonujace
nie wiem co ma robic z piniondzami :)

poza ładnymi paniami ktore pracuja w biurze W ILOSCI 3 SZTUKI firma nie daje radosci

po zmianie dyrekcji i kierownictwa teraz wiem ze zyje :)
czuje sie jak pies na smyczy a tu kiedys panowal przyjazny klimat


robole ktorzy pracuja w tej firmie po 10 lat nie czuja radosci i dumy ze pracuja w tej firmie a to o czyms swiadczy prawda?

gdy w zps dyrektorem zostanie osoba z zagranicy jest pewne ze robole beda lepiej traktowani i mieli godziwe zarobki
5
fafa rafa ten tego ten ten tego 2016-04-01 10:58:38
To jakie zarobki macie w tym kieracie ?

Bo mam ochotę pracować w tym biurze z tymi paniami !

Macie tam imprezy integracyjne ?
Napiszcie o przeszlosci o obecnej sytuacji jak jest z pracownikami czy mozna pic gorzale ?
3
sumbula 2016-04-04 09:15:56
zarobki ?
nowy dyrektor twierdzi ze na tych stanowiskach ktore sa obstawione przez operatorow np. maszyn montujacych suwaki zarobki sa wygórowane .
sadze ze najlepszym wyborem na to stanowisko byłoby zatrudnienie człowieka z zespołem downa
powinien sobie obnizyc pensje bo na tym stanowisku nie trzeba byc specjalnie inteligetnym :)

alkohol mozna pic w godzinach ..... w małych ilosciach najlepies z kolegami bo mogą ciebie wydac .....
4
bzyczek 2016-09-18 19:31:54
Serdecznie odradzam.Nepotyzm,debilizm zero wiedzy i umiejętnosci organizacji pracy.Kadra kieronicza to już totalna żenada.Ludzie z gatunku ja widziałem i czytałemZarobki to juz tatalna masakraRobione jest wszystko aby doprowadzić tą firmę do likwidacji.OMIJAĆ Z DALEKA.
3
Abc 2016-09-22 19:30:29
Daj namiary na firmę w sprawie technicznych stanowisk.
anonim 2016-10-05 11:12:49
Aktualnie firma poszukuje:
- operatorki na montaż ręczny,
- kandydatów na operatora maszyn montażowych,
- magazyniera,
- elektryka,
- operatora maszyn kruszących i segregujących,
- operatora wtryskarki.

Kontakt 601260935.
@obecny 2016-10-05 11:18:41
Hehe, sfrustrowany?
Jak ci tak źle, to zawsze można szukać szczęścia gdzie indziej.
Prawda jest taka, że dopiuero jak się zaczęli zmieniać ludzie na wyższych stanowiskach, to się coś ruszyło. A niektórym się nie chce robić. Narobią braków i postawią w kącie.
Fakt robota jest ciężka, teraz będą przebudowywac magazyn właśnie, żeby jakoś ułatwić.
Ale każda nadgodzina jest płatna, nikt nikogo nie zmusza.
Właśnie przyszła nowa maszyna na narzędziownię, zrobione są nowe biura.
Będzie nowa wtryskarka, bo te pamiętają lata 80-te.
Lokalizacja jest super.
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.
Tutaj przynajmniej trzeba myśleć, a nie jak w indesicie zasuwasz jak robot przy linii.
Jak nie lubisz myśleć, to faktycznie szukaj gdzie indziej.
4
pitpiu 2016-12-09 18:10:20
Fajna firma szefostwo raczej wyrozumiałe , atmosfera jak w domu . Ludzie różni ,są kumaci i sa tez nic nie kumaci . Zarobki jak ktos na umowie jest z Coats to nawet moze wyzsze niż w innych firmach.
Zostaw swoją opinię o Coats Polska Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coats Polska Sp. z o.o.