brak logo

BAĆ-POL S.A.

Rzeszów

Opinie o BAĆ-POL S.A.

Aśka 2014-09-19 18:00
Pracuje tam dwa lata :) Nie narzekam. A co Wam opisac wiecej? pracujesz na początku umowa zlecenie ok miesiaca, jak sie spiszesz umowa o prace na 3 miesiące, pożniej na 3-4 lata :) Kierowniczki są ludzmi. Idzie przezyć :)
klient 2014-09-29 15:38
Nie polecam w żadnym wypadku nikomu pracy w spar, której właścicielem jest Bać-Pol. Masakra jak tam traktują ludzi. Jest tam nowy dyrektor, któremu się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadał. Wyżywa się na pracownicach nawet przy klientach. Wyzywa i szmaci na środku sklepu, poza tym nawet klientów wyrzuca ze sklepu, bo uważa, że klient który kupuję 2 bułki to żaden klient a powinien się cieszyć, że choć tacy przychodzą bo za nie długo do spara w Sędziszowie Młp. to nawet tacy nie będą przychodzić bo nie będzie po co. Obsługa tego sklepu w tej chwili jest tragiczna, nic nie umią, chleby nie wiedzą pod jakie kody sprzedawać, na pieczywo trzeba czekać ponad pół godziny a na stoisku mięsnym po południu to już wogóle nie można się doczekać obsługi, tylko na zapleczu zawsze pełno śmiechów, a co więcej to tylko cygary palą z tyłu za sklepem na okrągło, a przecież wokoło bloki i wszystko wszyscy widzą. Przydałoby się żeby się ktoś mądry zajął tym sklepem bo ten nowy dyrektor jakoś sobie nie radzi. Pół załogi zwolnił a drugie pół na chorobowym.
4
szok 2014-10-15 09:36
Praca w sieci Spar a właściwie u franczyzobiorcy to istny wyzysk, gdzie gnoją Cię przy tym. W tej firmie jest totalne zakłamanie, fałsz, zaczynając od szefa poprzez Pani Siwej kończąc na kadrowej gestapo. Dodatkowo jeśli ktoś rozmawiał z Siwą to jakaś masakra totalna blondi z pustą mózgownicą. Panoszy się, wielka dama a ubiera się u Chinoli i na Dołowej. Kadrowa umowy wypisuje z opóźnieniem miesięcznym nie ogarnia tematu ale zawsze są winne sklepy. Wymyślają ciągle nowe zasady płatności i co najważniejsze na wypłaty czekamy nawet 2 dni ponieważ nie ma kasy bo są płatności gotówkowe. Braki na półkach wynikają z blokad bo szefuncio ma wszędzie blokady nikt mu nie chce dać towaru. Liczba zatrudnionych osób nie wystarcza do spokojnej pracy jest dużo nadgodzina za które nie płacą mówią że okres rozliczeniowy 3 miesiące i jest to nie realne chyba jest to sposób na zapomnienie kto ile miał nadgodzin. jednym słowem masakra nie polecam nikomu. Los lubi się odwracać i życzę takiego potraktowania całej trójce.
FANKA 2014-10-15 11:58
HE HE... WIDAĆ ŻE BYŁEJ JUŻ KIEROWNICZCE KASCE M.M. ŻAL TYŁEK ŚCISKA BO WYPISUJE TE WSZYSTKIE ŻALE NA FORUM ....SZKODA ŻE DOPIERO TERAZ TAKA ODWAŻNA JEST JAK JUZ NIE PRACUJE BO JĄ ZWOLNILI NA SZCZĘSCIE Z TEJ ROBOTY
2
Jolusia 2014-10-15 12:00
Czy Ktoś może mi powiedzieć jak się pracuje w Sparze na Zaczerniu?
Czy warto tam starać się o pracę????
Dziękuję za podpowiedzi
obserwator 2014-10-16 09:54
po co pisać takie rzeczy na forum. jeśli ktoś ma problem i mija się z prawdą niech spojrzy w lustro i zastanowi się nad sobą. informacje przekazane na forum mają pomóc nam w podjęciu pracy lub też nie. bardzo ważne są opinie. pisanie imienne i wytykanie braku sympatii nie pomaga w znalezieniu pracy.
wypowiadamy się na temat pracy. pozdrawiam
1
MEN 2014-10-16 10:22
A ja to chciałbym pracować w Bać Polu...
Janusz Filip Zapartek 2014-10-21 19:08
Pracując tam, miesięcznie wychodzi Ci 1280 zł na rękę. Pracujesz więcej niż 40 godzin w tygodniu; zapomnij oczywiście o wolnej niedzieli i sobocie. Praca polega na skanowaniu skanerem towarów. Brak jest przerw. Najczęściej pracuje się w godzinach 20-do 8-9-10 rano. ZAPOMNIJ O ZASADACH BHP i o Kodeksie Pracy.Masz zrobić normę-zeskanować 650 produktów na 8 godzin. jak nie wyrobisz normy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od szefa-Janusza Gubernata, który w kontaktach z pracownikami stosuje iście gestapowskie metody. Kierownictwo poza jednym nawet spoko gościem jest do bani. Jak kogoś nie polubią to Ci karzą szorować kibel. Wypłata jest 18 a powinna być 10. Serdecznie odradzam, chyba że ktoś lubi sado maso.
3
Janusz Filip zapartek 2014-10-22 18:55
Dodam, że tak się dzieje w Rzeszowie, przy ulicy Trembeckiego.
lola 2014-11-21 09:29
Witam kilka dni temu byłam na rozmowie o pracę i naprawde jestem pozytywnie zaskoczona, kompetentni ludzie ze mną rozmawiali ,dostałam prace i pewnie nie jeden będzie gadał ze po znajomości ale zapewniam jest w błędzie a o tym jaka jest atmosfera na sklepach zależy tylko i wyłącznie od ludzi którzy tam pracują od całej załogi
kobra 2014-12-02 00:12
Praca w firmie bac pól. Zależy na jakiej hali. Jak na CD to nie wiem. Moze jest te 650 produktow do zeskanowania. Jeśli CC to bywa różnie. Ale da sie wytrzymać. Rzeczywiście bhp w tej firmie leży a kontrole czasem cos wykryją czasem nie. Ogólnie nie jest źle.
Jest nawet tak, ze nie ma chwilami (dłuższymi chwilami) co robić a wiec kręcisz sie z konta do konta. Wlasnie zależy od ludzi z którymi pracujesz.
na kasach w bac polu tez nie jest źle ale za każdą jedna pomyłkę podobno placi sie 50zl - prawda nie prawda.
wlasnie zależy tez jaki wzial dostaniesz, jak przyjęcia to jest czasem ciezko, czasem ściągają ludzi z urlopu ale to jest przez kierownika, który nie potrafi ułożyć odpowiedniego grafiku. Jeśli dostaniesz hale to jak masz uprawnienia jeździsz widlakami el i wykładasz towar na regalach, piętrujesz palety...
przerwy tez masz mozesz nawet siedziec do 30min, zależy jaki ruch i od cb bo nikt tego nie kontroluje.
tak w weekendy sie pracuje ale nie zawsze. Np praca w Nd kiedy sklep jest nie czynny pracujesz od 15-23 skladasz towar na polety, czyli realizujesz zamówienia od klienta i tu zależy ile zamówień jest. Jak malo kończysz wcześniej.
jak ja pracowalem jedyna osoba ktora od czasu do czasu nas kontrolowala byl dyrektor i kamery :)
zmiany wygladaja tak: 5-13 7-15 15-23. Ale to tez nie wszyscy, bo roznie to bywa

ja juz tam nie pracuje, poszedlem za lepszym pieniądzem. W bac polu zarabiałem w zależności od premii od 1200 - 1600\700.
2
kobra 2014-12-02 00:26
Rozmowa kwalifikacyjna wygląda tak ze kierownik glowny - spoko gosc ;) oprowadza cię po hali i pyta o różne rzeczy, opowiada o pracy tutaj. Na koniec pyta sie czy chcesz pracować czy nie.

na początek masz zlecenie przez 3 miesiące. Jak sie sprawdzisz to umowa o prace. Ale nie musisz podpisac - niektorzy twierdza ze na zleceniu wiecej zarobisz bo mozesz brać wiecej godzin i dni pracy no i jak pracujesz w sob, czy Nd to nie masz za te dni wolnego tylko dostajesz wiec hajsu.

to juz decyzja zależy od cb

a i nie wiem jak teraz jest ale jak ja pracowalem to jak dali cię na chłodnie to dostawales + 200zl do pensji + premie

wiec nie jest tak źle. Dla kogoś na poczatek
2
tomasz 2014-12-30 20:20
Widzę, że chyba bać-pol ma otwarta jakąs rekrutację, skoro nagle tylu zainteresowanych prac a na forum, w sumie to jestem jednym z nich. Mam jednak problem z odnalezieniem ich aktualnych ogłoszeń pracy, możecie napisac, gdzie moge takie znaleźć? W ogóle to, czy warto pracować, bo własciwie żaden z pracowników jeszcze nie odpowiedział na te posty z grudnia, co jest dośc dziwne.
1
Stanislaw 2015-01-03 17:58
Jestem bardzo nie zadowolony z obslugi w sklepie SPAR Deblin kobieta na kasie po traktowala mnie jak smiecia zle mi wydala pieniadze a jak jek wzrocilem uwage to kazala opuscic mi sklep prosilem o kierownika to powiedziala ze ona jest kierownikiem teraz zostalem zwyzywany ponizony przy klientach.Nie bede robil tam zakupow wiecej i wszystkim bese odradzal zeby tam chodzili.Prosze zrobic sobie cos z ta kobieta ktora podobno ma na imie Wiola
1
małgorzata 2015-01-03 18:28
zgadzam sie z opinia wyzej...sama osobiscie byłam świadkiem jak ta kasjerka traktuje klijentow ma wuglarne odzywki,ale to nie tylko takie ma zachowanie do klijentow ale takze do swoich kolegów i kolezanek z pracy, byłaem swiadkiem nie jednej sytułacji jak poniza jedna kolezanke z kasy obok.Takie zachowanie jest skandaliczne.Prosiła bym zeby jej zachowanie poniosło jakies konsekfencje niech jakis kierownik ta sprawa sie zajmnie.Na jej miejce bym znalazła osobe miła ktora naprawde potrafi znajsc wspolny jezyk z kiljentem a nie z jej strony same mozna usłyszec nie przyjemne słowa.Osoba ta nie ma kultury do starszych osób.Jesli czyta Pan kierownik Bac Polu to niech ta sprawa zostanie wyjasniona.Bo naprawde ten sklep straci klijentów przez taka jedna osobe. Pozdrawiam
1
anonim15601 2015-02-02 19:55
Bać-pol oddział w Ząbkach to badziewie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykorzystóją na maksa nie można było odebrać dni wolnych o urlopie nie wspominając. Dyrektor jak i całe kierownictwo nie może sobie poradzić z doborem pracowników, pracy jest tyle że trzeba było siedzieć nadgodziny za które i tak nie płacą jest jeszcze dużo minusów ale szkoda pisać, może się ktoś tym zajmie w końcu bo nie długo to już nikt tam nie będzie pracował. Na szczęście tam już nie pracuje, szkoda mi tam ludzi którzy się dają tak wykorzystywać.
19
klientka 2015-02-05 21:06
Jak się pracowało w Sparze w Rzeszowie na Załężu? Sklep jest już zamknięty i ściągnięte logo, ktoś wie co dalej, kto to przejmie? Działał rok prawda?
Widać,że co kilka sklepów otworzą, to kilka się zamknie i tak w kółko.
Zresztą często zdarzał się towar po terminie lub w cenach z kosmosu.
o joj 2015-02-06 08:12
ale ciekawość to pierwszy stopien do pikła
1
nie dopikła 2015-02-10 22:09
Ciekawość to pierwszy stopień do WIEDZY
1
GRANT 2015-02-15 00:02
NAJWOLNIEJSZA I NAJBARDZIEJ FLLLEGMATYCZNA OBSŁUGA KLIENTA JAKĄ MOŻNA SOBIE WYOBRAZIĆ. POZDROWIENIA DLA DOSTAWCÓW.
1
mobyx 2015-03-22 23:54
Witam Ciebie jezeli szukasz prestizowego pracodawcy to myslac o firmie Bacpol jestes w bledzie pracowalam w tej firmie wiec znam ja od A-Z. Firma bardzo obiecuje mydli oczy a tak naprawde to jedna wielka Żenada.Prezes p.Leszek moim zdaniem stracil kontrole nad zarzadzaniem swoja firma.Przeciez teraz zajety jest graniem w golfa kiedy to jego tzw. zaufani ludzie czyli dyrektorzy bezposrednio pod nim niby kieruja firma a tak naprawde maja w d... co dzieje sie na poszczegolnych oddzialach jakie sa potrzeby tych oddzialow do walki z konkurencja na rynku FMCG. Tym sposobem po ponad 2 latach funkcjonowania nowy Oddzial Bedzin przestaje istniec :/. Dodatkowo firma nie potrafi nic zdzialac by sie rozwijac a dodatkowo te zarobki.Fakt na umowie ladnie napisane podstawa + premia uzalewzniona od realizacji planow i zadan.Ale jak to zrobic kiedy robiac zamowienia na sklepach wszyscy maja Cie w najmniejszym powazaniu bo wiedza ze TWoja oferta handlowa jest ograniczona i wysluchujesz od klienta przeciez Wy tam nic nie macie w tej firmie. Rozwoj w tej firmie to jedna wielka fikcja .Na poczatku myslalem sobie fajna firma, ale z biegiem czasu doszedlem do wniosku ze mnie nie stac na prace w takiej slabej firmie gdzzie nie docenia sie dobrego pracownika. goraco odradzam tu pracy :))) pozdrawiam
3
Zaluje 2015-04-02 23:26
Firma
BacPol
to
Oswiecim
w
Polskim
wydaniu...
29
mobyx 2015-04-26 21:52
Masz bakalia dziwny obraz firmy prestiżowej dla mnie i napewno większości osób które tu pracowały to firma żenada ja np nie chwale się ze tam pracowalem . ZAROBKI ok trzeba przyznać byly na czas ,co do ich wysokości i ze na każdym kroku w Bacpolu kroja po premiach i nie wypłacają nadgodzin. LUDZIE tam pracują jak w obozie a premie no pewnie idą na turnieje golfa organizowane przez pana Leszka B. To dopiero obłuda i wstyd !!!!!!
15
mobyx 2015-04-26 21:53
Masz bakalia dziwny obraz firmy prestiżowej dla mnie i napewno większości osób które tu pracowały to firma żenada ja np nie chwale się ze tam pracowalem . ZAROBKI ok trzeba przyznać byly na czas ,co do ich wysokości i ze na każdym kroku w Bacpolu kroja po premiach i nie wypłacają nadgodzin. LUDZIE tam pracują jak w obozie a premie no pewnie idą na turnieje golfa organizowane przez pana Leszka B. To dopiero obłuda i wstyd !!!!!!
Serednicaka Bara 2015-04-27 19:45
bardzo fajna firma, kiedyś pracowałam na ulicy, dawałam d..y a teraz już nie muszę :)
inka 2015-05-21 11:54
Masakra co wy wypisujecie atmosfera w tej firmie jest bardzo fajna sama w niej pracowałam. Nie spotkałam się jeszcze z tym aby wypłata nie była na czas. Fakt , że jest podział na podstawę + premię( jak zrobiło się plany fajnie można było zarobić).Jest też prawdą jak ktoś powyżej wspominał chyba pan Leszek Bać za dużo nie wie co dzieje się w jego firmie i oddała władzę w niektórych przypadkach nieodpowiednim ludziom. U mnie poza jedną osobą w oddziale pracowali i pracują całkiem fajni KOMPETENTNI!! ludzie . Kolejnym faktem jest, że istnieją tam niektóre absurdalne procedury , które niektórym mogą przeszkadzać. Ja nie pracuje bo nie potrafiłam się pogadać z jedną osobą, która była niekompetentna ale pozostały pion pracuje na 5.
2
kntlije 2015-07-27 19:48
Nie wiem czy wlascicel nie widzi co sie dzieje w sklepie przy ul twardowskiego,wczesniej byla inna kierowniczka chcialo sie przychodzic na zakupy.Teras co wyprawia kierowniczka to jest chore ,nie umie niczym zarzadzac tyle co marnuje towaru to sie w glowie nie miesci.Kiedys zwrucilem uwage to powiedzala co mnie to obchodzi jest opriskliwa a chodzi co chwile na papierosy i udaje wielka kierowhiczke.Jagbym mial taka kierowniczka ktora robi takie straty to wyleciala by z chukiem,chyba ze to rodzina to chyba tak musi byci.Teras to majgorszy sklep przy tej kierowniczce,jezeli wlasciciel nic nie zrobi to sklep padnie.Czekamy na reakcje.
bsi 2015-09-22 11:23
jaka odpowiedzialność jest w tej firmie jeśli chodzi o prace na magazynie?
ON 2015-10-24 10:46
Mam okazje pracować w firmie Bać-pol w Ząbkach proszę napiszcie czy warto skusić się na tą propozycje pracy ?
pis 2015-11-20 20:49
Jakimi autami jezdzą ph w ząbkach?
pis 2015-11-21 12:36
dużo w tym prawdy co piszesz ale auto służbowe też jest ważne bo spędzasz w nim dużo czasu
Mobyx 2016-02-17 21:04
Co to jest socjal w Bacpolu pracowałem tam i nie zaznalem; )
3
Mobyx 2016-02-28 22:58
Dam przykład kolego od wypłaty co miesiąc była odciągnana składka na fundusz pracowniczy no i co na święta były paczki ale tylko jeżeli ktoś miał dziecko to troszkę było nie fer jeżeli każdemu odciagali z wypłaty ;) tyle w temacie
3
modan 2016-05-12 11:18
To najgorsza firma w jakiej miałem nieprzyjemność pracować. Nie polecam nikomu. Co raz więcej ludzi się zwalnia. Każdy ma dość takiego traktowania i takich niskich zarobków. Robisz wszystko a i tak zarobisz najniższą. Dyrektor tylko po hali chodzi i czepia się o wszystko - ty ledwie wyrabiasz, robisz za dwóch bo brakuje pracowników. Gubernat on jest najgorszy. Największy nierób w firmie. Kierownik od niczego. Chodzi obserwuję cię i tylko wydziera się na ciebie, a jak mu podpadniesz to nie da ci spokoju i będzie czepiał się o wszystko. To jest chora firma. Jest więcej kierowników niż pracowników. Każdy ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e się nie wyrabiasz. Oni tylko pensje biorą i to nie małe. Dla nas starczają tylko jej resztki (pensji).
Ba! Obserwowanie przez dyrektora. Nie tylko w realu ale także przez monitoring. Obserwuje, nagrywa i później ma dowód żeby ci premii nie dać. To terror. Donosicieli w tej firmie jest więcej niż klientów. Piotrowski - kierownik hali - donosi do dyrektora na każdego. A sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. Bywa i tak że potrafi się na klienta wydrzeć. Ale wiadomo - pupilek prezesa. Zresztą takich w firmie nie brakuje. Właściwie większość to dupo lizaki prezesa.
Trzeba uważać z kim rozmawiasz i o czym. Nie polecam nikomu. Praca na magazynie to dramat.
Zresztą teraz i tak nie ma przyjęć bo firma się sypie, sprzedaż spadła dramatycznie zresztą co się dziwić. Ale jakby co to wybierzcie inną firmę bo ta jest fałszywa i nie da wam dobrze zarobić.

Rzeszów - magazyn/sklep
9
Artek 2016-08-31 09:03
ja teraz składam cv na stanowisko kupiec, w innym oddziale,
możesz podać więcej informacji, na temat tego stanowiska,
jaka kasa?, czy duże wymagania mają przy rekrutacji

bo firma mi się podoba,
a ja w tej branży już ponad 8 lat siedzę
bolo 111 2016-09-15 20:45
To co opisuje ..modan..to najprawdziwsza prawda.Są wolne miejsca pracy ale nikt nie chce tam pracować,,kończą fizycznie i psychicznie,,wielki kierownik logistyki w Rzeszowie Gubernat J.który nie ma pojęcia z logistyki po zawale nie mieli co znim zrobić zrobili z niego kierownika,nie wiadomo czy ma jakąś szkolę po podstawówce,chodzi i tylko kontroluje czy wszyscy pracują,straszy zwolnieniami i naganami,dzwonią z jego polecenia o każdej godz.żeby przyjechać do pracy bo niewyróbki ,cały dzień przesiedzi w biurze i piepszy głupoty i przeszkadza tylko tym co tam pracują,nie umie zrobić grafika tylko wymieszać i narobić burdelu a potem to musi poprawiać jego p.....a Adam L.... z tego co widzieli to sobie internet przegląda bo nie umie wiele co robić,z budowlańca sie zrobił kierownik który nie ma szkół w tej dziedzinie-jeśli się mylę niech to potwierdzi .Dla Gubernata,,wójka"nie ma takiego czegoś jak kodeks pracy,on tego nie uznaje..Sam tego doświadczyłem.Już raz był w piekle ale drzwi były zamknięte ale się tam o niego pytają.To jest osoba taka sama jak kapo w oś.....u tyle tylko że narazie nie bije.Jeśli ktoś by chcial tam pracować to lepiej popytać bo bedziesz charować cały tydzień za marne .Tam w większości pracuje tania siła robocza ,,dety",Ryk....y i inni z Niechobrza za marne grosze..!!!!!!!!!
7
B. 2016-09-21 13:21
Ludziom zatrudnionym w BP to chyba chociaż ZUS płacą, bo osobom zatrudnionym na umowę o pracę w spółkach powiązanych to nawet tego nie..
Arso 2016-09-21 14:39
Dowiesz sie na rozmowie ile ci zproponuja zazwyczaj nie podają w ofertach stawek, chciaciaz ty jak aplikujesz na kupca to dostaniesz około 7 tysięcy tak myśle, przedstawiciel tez raczej złe nie ma bo zarabia tez na premiach
były pracownik 2016-11-05 13:15
jak widać przegląd opinii jest bardzo duży od bardzo dobrych po bardzo negatywne. ale..tak jest w całym życiu. nigdy nie jest idealnie. w Bać-Polu też. po pierwsze . nikt tam nie każe nikomu pracować na siłę. pensje jakie są to są i jest to zawsze pochodna możliwości firmy , położenie jednostki , zaangażowania pracownika , stanowiska , wyników w pracy. nic w życiu nie ma za darmo. po drugie. każdy właściciel musi otaczać się ludźmi zaufanymi czyli też tzw. dupo lizakami. ale są to decyzje właściciela i on odpowiada za firmę swoim majątkiem więc ma do tego pełne prawo. po trzecie. zamykanie lokalizacji. w każdej firmie nie ma 100% trafnych decyzji i niektóre placówki są deficytowe. nie znam na polskim rynku firmy która nie zamykała oddziałów/sklepów. tak się po prostu dzieje że czasem jest to najlepsze wyjście . po czwarte. traktowanie pracowników. oczywiście są sytuacje że panowie J.G , P.P są pozbawieni kultury i są po prostu chamscy ale z tym trzeba walczyć i pomimo tego że pracują od lat to nie znaczy że są nie do ruszenia. w ostateczności można ich oskarżyć o mobbing. ale takie marginesy są w każdej firmie. po piąte. kierowanie firmą. przy takiej skali firmy śmieszą opinie czy właściciel wie jak dana kierowniczka sklepu go prowadzi. to nie ta skala. można było wiedzieć na początku jak firma była na PTHW to właściciel miał czas żeby wszystko nadzorować. teraz jest to niemożliwe . po szóste. byłem kiedyś pracownikiem tej firmy to fakt. jak wszędzie były dobre i złe chwile. ale tych pierwszych zdecydowanie więcej. później pracowałem w kilku innych firmach i mam swoje porównanie. nie jest tam idealnie ale jest zdecydowanie więcej plusów niż minusów. kto chce dobrze pracować to każdy ma szansę na fajną karierę, trzeba chcieć i w to wierzyć . pokażcie mi firmę idealną . takiej nie ma. więc mam dwie rady. pierwsza do obecnych pracowników piszących negatywne opinie. jak tak bardzo jest tam Wam źle to co tam jeszcze robicie? ja jak nie do końca byłem zadowolony to złożyłem wymówienie czego i Wam życzę. nie płaczcie w internecie tylko albo starajcie się to firmę zmieniać albo idźcie do kadr z wypowiedzeniem. druga dla osób szukających opinii na temat pracy w Bać-Polu. nikt nie da Wam w życiu nic za darmo. i nigdzie nie jest idealnie. tam też i możecie trafić np na bardzo złych przełożonych jak bardzo dobrych . to taka trochę loteria. ale znając tą firmę sprzed lat jestem raczej pewien że jest dla nowych pracowników więcej szans niż zagrożeń. trzeba po prostu brać byka za rogi i realizować swoje cele zawodowe nawet te bardzo odległe. ta firma mimo wszystko daje na to szanse.
bolo12 2016-11-24 21:51
Jesteś krewną bacia ...co.....
1
bolo12 2016-12-11 09:33
Co jesteś z rodziny bacia ///?????
Noteć 2017-01-10 13:53
Fajnie że tak obszerna opinia się tu znalazła. Tyle dobrych słów o Baćpol-u świadczy, że firma jest solidna.
Aneta 2017-02-28 10:53
Firma BAĆ-POL S.A. szuka właśnie kandydatów na stanowisko Specjalista ds. Systemów BI. Co myślicie o oferowanych warunkach? Jak wygląda praca na tym stanowisku?
Przemo 2017-06-11 23:07
Spara w Jarosławiu dawno nie ma bo nikt nie umiał zarządzać takim sklepem. Była tak świetna ekipa,jednak była bardzo niedoceniana.Kierownicy,kierownicy regionalni,dyrektorzy,itp w tej firmie to kpina,widać to po tym ile sparów utrzymuje się na rynku... Pozdrawiam Przemko
Rysiek 2017-06-13 22:17
Czy BAĆ-POL potrzebuje aktualnie pracownika na stanowisko przedstawiciela handlowego? Nie mogę znaleźć żadnej oferty a chciałbym bardzo dostać się do firmy. Jakie warunki trzeba spełniać startując? Jakie wyposażenie ma ph?
bolo12 2017-06-28 10:16
Po kilku wizytach w firmie - na C&C klientów na palcach policzyć coraz mniej,zmiany-zmiany na sklepie między pracownikami i nic. Na magazynie kto przyjdzie do pracy zaraz ucieka,strach przy spotkaniu z Guber........em mianowanym kierownikiem.
bolo12 2017-06-28 10:17
Po kilku wizytach w firmie - na C&C klientów na palcach policzyć coraz mniej,zmiany-zmiany na sklepie między pracownikami i nic. Na magazynie kto przyjdzie do pracy zaraz ucieka,strach przy spotkaniu z Guber........em mianowanym kierownikiem.
Aneta 2017-06-28 10:46
@bolo12 czy dobrze rozumiem, że w firmie obecnie występuje duża rotacja? Jaka jest jej skala? Ile osób z firmy odeszło w ciągu ostatnich kilku miesięcy? Piszesz również o zmianach. Jakie zmiany w firmie zaszły w ostatnim czasie?
fabs 2017-07-04 13:14
Witam ,
Mam jutro rozmowę na stanowisku pracownika biurowego w oddziale w Częstochowie . Czy ktoś może coś powiedzieć o tym lub podobnym stanowisku ? Jak wyglądają zarobki i system pracy ?
Noteć 2017-07-13 21:50
czy na stanowisku przedstawiciela handlowego można w firmie zarobić jakieś godziwe zarobki? Jak sie wam pracuje, z tego co słyszałem to firma jest dobra i warto starać się o pracę. Może podpowiecie mi coś jeszcze?
Zostaw swoją opinię o BAĆ-POL S.A. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAĆ-POL S.A.