Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-09-03 15:30:13 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o P.H.P POLSKI TYTOŃ S.A - RADOM. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
hej gamonie czerwone - 2009-12-07 17:17:40 odpowiedz | cytuj
czysta komuna
fgg - 2009-12-07 17:19:37 odpowiedz | cytuj
ciecie
fgg - 2009-12-07 17:21:45 odpowiedz | cytuj
ciecie te fakturzystki i przedstawiciele. kierowcy OK :)))
były - 2009-12-28 16:20:58 odpowiedz | cytuj
Z kadr wychodzą informacje o byłych pracownikach firmy, które są dla nich niekorzystne, firma jest zaopatrzona w kontroling, do którego dostęp mają niepowołane osoby, ogólnie rzecz biorąc to ręka rękę myje. Firma jak z filmu Stanisława Barei
aku - 2009-12-30 08:53:06 odpowiedz | cytuj
Zamiast tracić czas i energię na inwektywy, może lepiej poszukaj pracy , w ktorej się zrealizujesz, np. takiej, w ktorej płacą za kiwanie palcem. A jeżeli nawet w niej Cię nie chcą tzn....że winieneś uderzyć się w piersi i popatrzeć w lustro z pytaniem Kim jestem, co chcę osiągnąć, wylewając żółć- sam się w niej kąpiesz. Na zdrowie.
yel - 2010-01-04 12:40:13 odpowiedz | cytuj
nie chodzi o wylewnie żółci itp., zarobki wiadomo nie najlepsze ale mimo to były momenty kiedy pracowało się naprawdę dobrze, super atmosfera itd a wtedy problemy szybko się rozwiązują ....... ale niestety niekompetentne szefostwo i wieczne kolesiostwo na górze, jak zwykle psują wszystko a odpowiedzialności żadnej
ZEBRA - 2010-01-04 13:48:38 odpowiedz | cytuj
ZGADZAM SIĘ
felka - 2010-01-04 23:04:39 odpowiedz | cytuj
fajna praca ale mała płaca!!!!
kolo - 2010-01-05 21:34:11 odpowiedz | cytuj
kierowcy tyrają po 11-12 godzin a zapłata za 8 normalny wyzysk,żerują ze jest bezrobocie jak sie nie podoba to droga wolna
ja - 2010-01-12 13:18:45 odpowiedz | cytuj
zgadzam się kierowcy w polskim tytoniu tyrają jak woły a przy tym dostają małe wynagrodzenie (ok. 1500 na rękę) i duuuuuża odpowiedzialność za cenny towar,

aż dziw bierze, że ktokolwiek się na to zgadza, ale rozumiem ciężkie czasy
kolo - 2010-01-12 19:36:12 odpowiedz | cytuj
to nie cięzke czasy tylko wyzysk za prace w nadgodzinach powinno sie zapłacic tak jest w normalnych firmach gdzie sie pracownika szanuje a nie poniewiera.
jes - 2010-01-13 15:03:36 odpowiedz | cytuj
To dlaczego pracujesz, idz do tych lepszych firm, ja raz odszedlem i trafilem noga w g.. , wrocilem do Polskiego Tyt. i dziekuje, ze mnie przyjeto. Moja znajoma zarabiala w PT 1800 do reki, poszla do innej firmy i ma 1350 do reki, miala dostac po miesiacu 2000, a minelo 6mcy i nadal to samo zarabia. Szanuj to co masz, bo to bzdura, ze jest bezrobocie. Jak tez bajka o wielkich zarobkach.
ja - 2010-01-13 16:05:56 odpowiedz | cytuj
no ok. i gratulacje dla P."jes"
A co sądzisz o sytuacji kierowców w tej firmie? odnieś się do tego co napisane powyżej "jes"!!! a później oburzaj się dalej.
alfa - 2010-01-13 22:02:01 odpowiedz | cytuj
mogę dodać że przede wszystkim jest ich za mało,a oprócz rozwiezienia towaru mają także na głowie dostarczenie faktur za terminale no i płatności!!! dlatego nie są w stanie się wyrobić i pracują po 11-12 godzin dziennie. Na szczęście weekendy wolne. Pozdrawiam tych co rozumieją.
JA - 2010-01-14 13:51:11 odpowiedz | cytuj
!!!!
kolo - 2010-01-17 19:17:08 odpowiedz | cytuj
widzę ze ten koles nie wie o pracy kierowcy w tej firmie
sep - 2010-01-19 20:24:38 odpowiedz | cytuj
Przecież nie musisz byc kierowcą, mozesz isc do szkoly sredniej, na studia, zostac ministrem ds pracy, zniesc wszystkie obciążenia z Twojej płacy i wowczas Twoi koledzy kierowcy i ich pracodawcy bedą zadowoleni. Mozesz tez zalozyc firmę transportową i placic swoim pracownikom bardzo duzo. Mozesz zostac taksowkarzem i zarabiac sam tyle ile kręgosłup wytrzyma. Zapomniec o wolnych sobotach i niedzielach o 26 dniach urlopu, zwolnieniach lekarskich itp. itd. Mozliwosci masz wiele, bedziesz mial mozliwosc plucia do zupelnie wlasnego gniazda.
alfa - 2010-01-20 13:25:48 odpowiedz | cytuj
znowu "mądrości" na poziomie!!! tak wszyscy założą swoje firmy... brawo. aleś wymyślił wyjście z sytuacji
pes - 2010-01-26 21:48:42 odpowiedz | cytuj
sep - 2010-01-19 20:24:38

sep a może sęp?!!!?
brawo sępie fantastyczna opinia
Zuza - 2010-01-27 14:55:37 odpowiedz | cytuj
pracowałam w tej firmie ale w Bydgoszczy, tyrka po 10 godz. dziennie, wyjście o 14 było traktowana spojrzeniem jak na idiotkę...chore wymysły dyrektorki, znosić jej humory - to był wyczyn... targety robione nie za pieniądze lecz by nie dostać opieprzu, a kasę za zrobione targety brał ktoś inny... i są na to dowody!! odeszłam stamtąd, pracuję również w firmie sprzedażowej i moje zarobki teraz czterokrotnie przewyższają to co zarobiłam w PT, dlatego, ze ktoś po prostu płaci mi za moją pracę...
ludzie nie dajcie się wykorzystywać, ta firma to granie na ludzkiej naiwności.. pamiętam kierowców jeżdżących po 12 godz. rozliczanych z towaru, faktur, zmęczeni, wściekli... rozumiem o czym mówicie... pozdrawiam i trzymajcie się
FRED - 2010-01-28 21:39:43 odpowiedz | cytuj
no w końcu ktoś z B-szczy wie o czym mowa, ja też to przerobiłem no i miałem do czynienia z Fioną. zgadzam się z poprzednią opinią w 100%.
nienormalne - 2010-01-31 09:21:24 odpowiedz | cytuj
mój kolega pracował tam jako magazynier przez dwa lata i dostawał 1500zł,była tam mocna rotacja osób przez dwa lata zmienił się dyr.4 razy a kierownik 5 razy nie wspominając o innych stanowiskach.ciągle na remanentach wychodziły ogromne sumy niedoborów,koledzy mówili zeby się nie przeimowac! system który tam jest raz robił nadwyzkie na 100 pkt malboro a nasp. dnia zrobił niedobór na 100pkt malboro ,nieraz było tak ze przychodził towar np.100 sztuk kart z czego 50 było sprzedane a na stanie wychodził niedobór -100 kart.jak to wyjasnić???, na magazynie było 8 kamer.było nie możliwoscią zeby ktokolwiek coś wyniuś, w koncu sie zwolnił razem z kolegami.a teraz ciągna ich po sądach. A teraz przyioł się to na sam początek dostał 1500zł.
kiki - 2010-01-31 11:16:57 odpowiedz | cytuj
no też słyszałam o tej firmie, że tam niezły bałagan

anonim - 2010-01-31 17:00:38 odpowiedz | cytuj
bez kometarza!!!