logo Amex-Bączek

Amex-Bączek

Falknowo 13, 14-240 Susz

Opinie o Amex-Bączek

Zaskoczona 2015-02-06 08:18
Po prostu nie wierzę w to co tu czytam. Znam osobiście Pana Krzysztofa Bączek i na dodatek jako osobę bardzo inteligentną i kompetentną. Co do brata nie mam zdania bo nawet z opowieści nie wiem. Posiadam jeszcze tylko informacje, że jakiś wredny Rudzielec , chyba z Gałdowa ma zrytą banię. Taki to w czasie wojny w obozie by sobie poużywał. Szkoda, że takim bydlakom daje się możliwość zarządzania ludźmi. Ale wierzę, że kiedyś kierownictwo przejrzy na oczy i zrozumieją, że to cywilizowany XXI wiek a ludzie to nie przedmioty. To wolny kraj, więc szacunku jeden do drugiego !!!!
7
zbych 2015-05-21 15:04
Racja z tym wszystkim co piszecie najwazniejsze zebyscie nie szli tam pracowac bo wykaczy was sam "kierownik" ha ktos powinien tym sie zajac moze wkoncu cos z nim ktos zrobi mysli ze to on tam zadzi wszystkim i wszystkimi, jak nikt mu sie nie stawia tak jest az wkoncu ktos cod zrobi tak ze bedzie p......
czytający 2015-05-21 15:22
niesamowite historie....
deresz 2015-08-28 20:03
czy to mozliwe jest?
Oko 2015-08-29 11:48
Nie aktualne i nie prawdziwe info...drogi kolo od ponad roku stałe teksty...czy płyta się zacięła?może coś z nowości?
buhahaha 2015-09-09 21:38
chyba z samego szefostwa ktos napisal

co boli prawda o zakladzie co?
Do buhaha 2015-09-10 07:36
Nie szef tylko pracowalem tam, Patrze na te Komentarze i zamiast pisać o Kadrze kierowniczej sracie sami na siebie... Jeżeli. Ci sie tam nie podoba to sie zwolnij malo masz pracy????ja pracowałem Na montażach i tez nie było. Lekko ale nie bawiłem Sie w politykę firmy bo nie mialem czasu.
Kilentka 2016-03-12 21:17
mialam niestey okna z Baczka i nie bylam zadolona , serwisanci z baczka przyjezdzali chyba z kilak razy do tych okien i ciagle bylo ocs nie tak

skonczylo sie tak ze wymienialm okna na innej firmey i nie mam teraz zadnych problemow

dziwie sie ze ta firma jeszce istenieje w tej wisoce bo okien to dobrej jakosci nie ronia dlatego maja chyba z 30 serwisantow

lepeij zainwestowa c w okan porzadnej firmy i w jakosc a nie z baczka
gosc 2016-04-06 22:28
Ja dostałem od jednego dealera firmy Vetrex alternatywną wycenę na okna firmy Amex . To chyba ma znaczenie o jakości tej firmy
anoo 2016-05-12 17:23
Super, że uczciwie podchodzą nie tylko do swoich klientów ale i pracowników @Ax, ale wiadomo czy mają teraz jakiekolwiek oferty pracy? Nie ukrywam, że chęntnie bym się załapał.
Alicja 2017-03-15 13:22
Zapoznaliście się z wywiadem udzielonym przez Prezesa Zarządu dla serwisu GoWork.pl? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,785683,wywiad-krzysztof-baczek W tym roku Amex-Bączek świętuje 20-lecie działalności!
Alicja 2017-04-19 15:43
@Jaco, jesteś zatrudniony w Amex-Bączek? Może powiesz nam kilka słów więcej o Twoim doświadczeniu z powyższą firmą? Może być to cenna opinia dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o Amex-Bączek - Falknowo 13, 14-240 Susz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amex-Bączek