Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CitoNet

Pracowałeś w firmie CitoNet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 14:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
??? - 2011-02-18 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś potrafi powiedzieć ile się zarabia w tej firmie czy to zbyt skomplikowane????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie najniższa krajowa bo mamy jeszcze premię uznaniową a jeżeli wpadają nadgodziny to są zawsze wypłacane.............. ale praca jest ciężka.......... najgorsze jest to że panuje epidemia i przez nie których udawaczy mamy dwa razy więcej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może za 1000 brutto co?? minimalna krajowa na 2011 to 1386!!! pożyczyć komuś kodeks pracy???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-31 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham młode laski z zakładu
zdjecie uzytkownika
? - 2011-12-28 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd
Praca - OK lekka zdrowa przyjemna
Zarobki - OK na poziomie 4 kyu
Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna
ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAAAAAAAAAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-07 22:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Bydgoszczy jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Kolder - 2013-05-06 14:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-06-28 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-11 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
jezue - 2014-07-28 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).Brawo.Ale nadal szuka sie oszczędności wśród pracowników na hali proponuję przyjżeć się kierowcom i zużyciu paliwa przez ich samochody tu sa oszczędności, chyba żę ktoś nie chce tego widzieć
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem zainteresowany pracą w citonecie, ale te ostatnie opinie są tak negatywne, że aż się zacznę interesować bardziej o co w tym wszystkim chodzi. może mi pomożecie i napiszecie cośjeszcze. Co to dla was jest 'mała płaca' bo to są rożne definicje tego słowa, mnie zadowoli 1500 miesięcznie na rękę...
zdjecie uzytkownika
pomorska - 2014-10-28 15:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Zabagnie jak jeszcze byli wcześniejsi właściciele - teraz jest lepiej czy gorzej bo zastanawiam się czy wrócić do pralni
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-10-29 15:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mowa Pani Prezes w Zabawnie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-30 04:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za zmiany nastąpiły i kiedy, bo nie jestem w temacie? SZczerze to tak tylko rozgladam się za zmianą pracy, bo ostatnio krucho u mnie i mnie temat mocno zaciekawił, a nawet zaintrygował. Mam nadzieje, że uda siędostać jakieś informacje i znajdę pracę idealną dla siebie bez narzekania na wszystko
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-11-08 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesa juz nie ma :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-05 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w Citonet i nikt mi nie powie że nie ma tam wyzysku najlepiej jakbyście pracowali 24h i niczego się nie domagali. p."kierownik" tnie koszty na maxa. Najlepiej mają tylko Ci co siedzą cicho i się podlizują kierownictwu albo kłamią w żywe oczy tak jak pewna pani "kierownik" a to jest tam na pożądku dziennym. Zarobki to żadna rewelacja jak nie przychodzisz na dyżury (soboty i niedziele) to dostaniesz troszke więcej niż najniższa krajowa. Premia jest do 30% ale to tylko zależy od tego jak się starasz. Powiem tak jak was sytuacja nie zmusza nie idźcie do tej firmy ja zmarnowałem tam zdrowie i kilka lat życia.
zdjecie uzytkownika
toni - 2015-02-26 22:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, z tego co widzę, to CitoNet jest prowadzony przez Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych, tak? piorą i sterylizują rzeczy do szpitali i gabinetów chemicznych z tego co widzę. ale właśnie nie wiem kogo zatrudniają, jakie mają preferencje i ile płacą. Wie ktoś może ? Mają placówki w Łodzi, Bydgoszczy, Krakowie, Szczecinie więc jakby nie patrzeć rozrzut mają na całą Polskę
zdjecie uzytkownika
Dawid.m - 2015-03-23 10:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze odradzam prace w tej firmie bynajmniej w oddziale w łodzi tragedia pelno dziadostwa sie tam czaji a ich ksiegowa nawet nie potrafi wyslac dokomentow do zus-u w sprawe macierzynskiego moja malzonka pracowala w zeszlym roku kiedy urodzila citonet dopiero po 2 miesiacach wyslal dokumenty do zus kolejny miesiac w zusue czyli 3 miesiace bez pesji a w dzisiejszych czasach z jednej wyplaty sie nie da utrzymac domu...
zdjecie uzytkownika
nikiro - 2015-03-27 03:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kurcze tutaj napisales dawid bardzo konkretne te twoje wszystkie zarzuty moze powiecie mi cos jeszcze na tmeat pracy w citonecie. iwem ze to miejsce nie jest za bardzo rzetelene bo kazdy moze napisac co chce ale mam nadzieje ze jak cos jest nieprawda to znika. Co musze potrafic zeby tutaj pracowac przy utylizacji...
zdjecie uzytkownika
lityk - 2015-04-13 23:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z takimi problemami jak Dawid pisał , to się nie spotkałem. Pare dni opóźnienia w przyznaniu wypłaty to maks. Ale spokojnie można było się dowiedzieć jeśli coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-04-14 09:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokumenty do zusu nie wysyla "księgowa" z łodzi, a Dział plac w Toruniu. A opóźnienia w związku z macierzyńskim wynikają z pracy w ZUS.Wiec radze zgłębić temat a nie tylko narzekać. Zawsze można zadzwonić i się dowiedzieć i Ole to nie jest zbyt wiele...
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-07-13 12:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia, dokładnie! To, że pieniądze są opóźnione przez centralę firmy, to nie wina danej placówki. Nie znam akurat sytuacji w CitoNet, ale taki problem pojawia się często w wielu firmach. Nie wspomnę juz o wypłacie macierzyńskiego przez ZUS. To jakby jest "obok" firmy, a ona nie ma mozliwości miec na to wplyw..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CitoNet?
Zadaj pytanie
alert