Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CitoNet

Pracowałeś w firmie CitoNet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-07 22:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Bydgoszczy jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Kolder - 2013-05-06 14:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-06-28 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
zdjecie uzytkownika
kilkuletni pracownik - 2014-02-11 12:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
w tej firmie dobrze się mają lizusy,(usunięte przez administratora)ciekawe że liczne zgłoszenia pracowników są bagatelizowane, z roku na rok zarabia się coraz mniej, a praca bardzo ciężka, kierownictwo ma pracowników za nic!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-01 18:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
(usunięte przez administratora)tylko dziwi mnie fakt, że nikt z siedziby głównej w Toruniu tym od tak długiego czasu nie zajął się. Przecież pracownicy tej firmy są u kresu wytrzymałości. PRACUJĄ CODZIENNIE PO 12 GODZIN i więcej za marne grosze. Jak to się ma do obowiązującego Kodeksu Pracy się pytam????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-11 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
NOE - 2014-06-18 15:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem przez chwilkę w citonet pomorski Zabagno .Wyzysk i krwiopijstwo pracy dużo zarobki niskie.Podejście do pracownika żenada .Atmosfera w pracy nieciekawa ,którą z żarliwą sobie tylko zrozumiałą pieczołowitością podsyca kierownik ,chociaż ten tytuł do niego nijak nie pasuje .Nie wiem gdzie szkolą takich jak on,ale ze swoim podejściem do ludzi chyba daleko nie zajdzie.Pracę tam odradzam ,bo szkoda czasu i nerwów .
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-06-25 12:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje ,ten kierownik to wyjątkowa łajza i nieudacznik aż dziw, że jeszcze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
jezue - 2014-07-28 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownika już się pozbyto .Brawo.Ale nadal szuka sie oszczędności wśród pracowników na hali proponuję przyjżeć się kierowcom i zużyciu paliwa przez ich samochody tu sa oszczędności, chyba żę ktoś nie chce tego widzieć
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-07 10:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
szczerze odradzam pracę w citonet Bydgoszcz, totalny wyzysk za marne grosze, całkowity brak szacunku do pracownika, praca w nadgodzinach to normalka a za to mizerne wynagrodzenie, można nabawić się choroby od tych brudów, kierownictwo poniżej jakiegokolwiek poziomu, uważają ludzi za śmieci i nawet rozmawiać z nikim nie raczą, kontrole z PIP - ustawione. Totalna żenada, omijajcie tę "firmę" z daleka
zdjecie uzytkownika
...anonim... - 2014-08-07 23:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma Citonet to totalny wyzysk czlowieka
kierownictwo potrafi nawet wyzwać pracownika
traktują wszystkich jak "( usunięte przez administratora )
masakra , ( usunięte przez administratora )!
mała płaca
robota nie do przerobienia
odradzam pracy w tej firmie
Ludzie tam przychodzą i szybko odchodzą

.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem zainteresowany pracą w citonecie, ale te ostatnie opinie są tak negatywne, że aż się zacznę interesować bardziej o co w tym wszystkim chodzi. może mi pomożecie i napiszecie cośjeszcze. Co to dla was jest 'mała płaca' bo to są rożne definicje tego słowa, mnie zadowoli 1500 miesięcznie na rękę...
zdjecie uzytkownika
pomorska - 2014-10-28 15:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Zabagnie jak jeszcze byli wcześniejsi właściciele - teraz jest lepiej czy gorzej bo zastanawiam się czy wrócić do pralni
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-10-29 15:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mowa Pani Prezes w Zabawnie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-30 04:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za zmiany nastąpiły i kiedy, bo nie jestem w temacie? SZczerze to tak tylko rozgladam się za zmianą pracy, bo ostatnio krucho u mnie i mnie temat mocno zaciekawił, a nawet zaintrygował. Mam nadzieje, że uda siędostać jakieś informacje i znajdę pracę idealną dla siebie bez narzekania na wszystko
zdjecie uzytkownika
Robert K - 2014-11-04 18:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam jako kierowca.Praca i zarobki były ok dopóki była Różalska .Nowy prezes okazał się bardzo oszczędnym człowiekiem , i jak to zwykle bywa szukał oszczędności, no i oczywiście znalazł je w naszych kieszeniach. W mojej kieszeni również.Dlatego porzuciłem pracę bez żalu z mojej strony. prezes otoczył się osobami bez mydełka lubiącymi wchodzić wiadomo gdzie .Ludzie pracujący w biurze przerost formy nad treścią .Także kolego Robercie nie martw się i szukaj czegoś innego bo tutaj przyszłości brak.Aha uważajcie na prezesa co innego mówi ,co innego myśli ,a co innego zrobi .Niezły z niego mały krętaczek.
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-11-08 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesa juz nie ma :-)
zdjecie uzytkownika
Murzynka na polu trzciny cukrowej - 2014-11-11 12:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pracuję w obecnie w tej firmie i nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam??? Na razie jestem zmuszona pracować póki nie znajdę innej pracy!!! Ale ludzie nie zapuszczajcie się tu!!!!!!!!!!!!!!!!Ludzie zawzięci, prości! Brygadzistki chyba po podstawowej szkole, wulgarne, klną odrażająco i martwią się o swoją (usunięte przez administratora)Pieniądze to najniższa krajowa i tyle!!! Rypanie po 12 godzin i wracanie w nocy na pieszo do domu. Nikt się nie martwi co się stanie po drodze do domu z człowiekiem, wazne tylko aby robota z firmy wyjechała na czas. Rotacja ludzi ogromna przychodzą na 2-3 dni i wieją!!!
zdjecie uzytkownika
alan - 2014-11-12 21:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najlepsze jaja były jak niemiecka Gosia chciała dowodzić
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-22 16:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niemiecka Gosia to mały pikuś do polskiej sabiny
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-01-19 22:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O tej żałosne firmie można dużo pisać to trzeba zobaczyć syf i ubóstwo brygadzistka gosinka ze względu na wzrost chyba 135 cm. Wredna do nikogo niema szacunku drze się i do wszystkich na ty pewnie przez kompleksy , w firmie się robi dziś kilka godz.a jutro 12 i co kilka dni zmiany planu ludzie brygadzistka kazała już teraz rozplanować na cały rok urlop to jakiś obłęd. Odkąd tam pracuje przepraszam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wisi w stołówce ogłoszenie pracy nie idźcie tam bo bardzo sie rozczarujecie zobaczycie tam ludzi który pracują po kilkadziesiąt miesięcy i pozjawali wszystkie rozumy albo idźcie to zobaczycie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny od środka, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cito worker - 2015-01-24 00:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć "niezadowolony"Nie mogłem zasnąć i przeczytałem to co napisałeś.Zgadza się prawie wszystko oprócz tego 135 cm. Wiem to bo ze dwa dni temu odbyło się zebranie w cito Bydgoszcz na którym pani AWP powiadomiła wszystkich oficjalnie że jej doberman nie ma 135 cm tylko 150 cm. Tym samym dała wszystkim do zrozumienia że bardziej od tego że jej dobcio tyra i krzywdzi ludzi,ważny jest jego wzrost,notabene myślę że jednak przesadzony.Powiem jeszcze że bardziej martwi się kolorami niż tym że masowo wyjeżdżają do klientów nie odkażone wózki z t.z.w czystym towarem.Wyobraźcie sobie że jest tylko jedna komora odkażająca wózki,co trwa 25 minut a dobermanek AWP przez pól godziny,od samego rana potrafi zgromadzić ich ponad 10.Okrągła sumka co nie ?Ludzie przecież tam są kamery.Sam widzę jak ludzie masowo targają z tej śluzy wózki bez odkażania.Przecież to skandal.Był już przypadek zakażenia dwóch osób(tym samym syfem) i oczywiście zastanawiano się "jak to się mogło stać"pfff,kpina!!!Wracając do dobermana AWP to zaraz po zebraniu wrzeszczała tak na ludzi że na całą salę było ją słychać...może dlatego że słabo ją widać.Ludzie tu jest jedna wielka patologia.Jak już się jakaś kontrola pojawi to zapowiedziana,więc chyba raczej wizyta niż kontrola.Zaraz jest wszystko ustawiane na sztorc,taka pokazówka robiona,a jak tylko kontr...wizyta znika to wszystko wraca do normy.Jajca ludziska.Na prawdę mam już dosyć tego stresu.Ludzie omijajcie tę firmę łukiem.POZDRAWIAM I OSTRZEGAM PRZED TYM MIEJSCEM.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-24 12:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale jaja sie dzieją w tej firmie słyszałam od kumpeli co tam robi, ze tak się dzieje i nic z tym nierobia-a tak na marginesie to ta doberman napewno niema 150cm bo tak mi powiedziała kumpela.Pozdrowienia dla -niezadowolony i cito worker ,ktos w końcu napisał prawde bo tam tak sie dzieje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CitoNet?
Zadaj pytanie
x