brak logo

CitoNet

Bydgoszcz

Opinie o CitoNet

rudy 2010-08-03 21:28:17
Praca bardzo cięzka za 1300zł brutto wdodatku morzna się choroby nabawić.
3
a.p. 2010-08-14 10:47:08
dalej wpisywac co myślicie o firmie coś zrobimy
5
aza 2010-08-24 16:01:45
na jakich stanowiskach pracuja u was kobiety, czy jest wolny etat ?
anonim 2011-02-18 14:15:39
a ile płacą w tej firmie???
??? 2011-02-18 20:29:08
czy ktoś potrafi powiedzieć ile się zarabia w tej firmie czy to zbyt skomplikowane????
anonim 2011-02-20 21:42:45
nie najniższa krajowa bo mamy jeszcze premię uznaniową a jeżeli wpadają nadgodziny to są zawsze wypłacane.............. ale praca jest ciężka.......... najgorsze jest to że panuje epidemia i przez nie których udawaczy mamy dwa razy więcej pracy
anonim 2011-03-30 17:05:36
a może za 1000 brutto co?? minimalna krajowa na 2011 to 1386!!! pożyczyć komuś kodeks pracy???
anonim 2011-05-31 14:43:07
kocham młode laski z zakładu
1
? 2011-12-28 15:31:48
Kierownictwo - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd
Praca - OK lekka zdrowa przyjemna
Zarobki - OK na poziomie 4 kyu
Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna
ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAAAAAAAAAM
xxx 2012-07-07 22:06:06
W Bydgoszczy jest tak samo
3
Kolder 2013-05-06 14:23:37
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
Anonim 2013-06-07 03:15:04
Jaka podstawa?
2
gosia 2013-06-28 18:38:57
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
2013-08-20 13:20:24
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
3
anonim 2014-06-11 08:02:18
dajcie sobie spokój
jezue 2014-07-28 12:43:34
(usunięte przez administratora).Brawo.Ale nadal szuka sie oszczędności wśród pracowników na hali proponuję przyjżeć się kierowcom i zużyciu paliwa przez ich samochody tu sa oszczędności, chyba żę ktoś nie chce tego widzieć
1
zainteresowany 2014-09-15 17:10:20
ja byłem zainteresowany pracą w citonecie, ale te ostatnie opinie są tak negatywne, że aż się zacznę interesować bardziej o co w tym wszystkim chodzi. może mi pomożecie i napiszecie cośjeszcze. Co to dla was jest 'mała płaca' bo to są rożne definicje tego słowa, mnie zadowoli 1500 miesięcznie na rękę...
pomorska 2014-10-28 15:28:12
pracowałem w Zabagnie jak jeszcze byli wcześniejsi właściciele - teraz jest lepiej czy gorzej bo zastanawiam się czy wrócić do pralni
loll 2014-10-29 15:04:22
Podobno jest mowa Pani Prezes w Zabawnie?
Robert 2014-10-30 04:17:36
a co to za zmiany nastąpiły i kiedy, bo nie jestem w temacie? SZczerze to tak tylko rozgladam się za zmianą pracy, bo ostatnio krucho u mnie i mnie temat mocno zaciekawił, a nawet zaintrygował. Mam nadzieje, że uda siędostać jakieś informacje i znajdę pracę idealną dla siebie bez narzekania na wszystko
loll 2014-11-08 16:13:50
Prezesa juz nie ma :-)
anonim 2015-02-05 18:50:38
Ja pracowałem w Citonet i nikt mi nie powie że nie ma tam wyzysku najlepiej jakbyście pracowali 24h i niczego się nie domagali. p."kierownik" tnie koszty na maxa. Najlepiej mają tylko Ci co siedzą cicho i się podlizują kierownictwu albo kłamią w żywe oczy tak jak pewna pani "kierownik" a to jest tam na pożądku dziennym. Zarobki to żadna rewelacja jak nie przychodzisz na dyżury (soboty i niedziele) to dostaniesz troszke więcej niż najniższa krajowa. Premia jest do 30% ale to tylko zależy od tego jak się starasz. Powiem tak jak was sytuacja nie zmusza nie idźcie do tej firmy ja zmarnowałem tam zdrowie i kilka lat życia.
toni 2015-02-26 22:47:58
siemka, z tego co widzę, to CitoNet jest prowadzony przez Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych, tak? piorą i sterylizują rzeczy do szpitali i gabinetów chemicznych z tego co widzę. ale właśnie nie wiem kogo zatrudniają, jakie mają preferencje i ile płacą. Wie ktoś może ? Mają placówki w Łodzi, Bydgoszczy, Krakowie, Szczecinie więc jakby nie patrzeć rozrzut mają na całą Polskę
Dawid.m 2015-03-23 10:58:15
Szczerze odradzam prace w tej firmie bynajmniej w oddziale w łodzi tragedia pelno dziadostwa sie tam czaji a ich ksiegowa nawet nie potrafi wyslac dokomentow do zus-u w sprawe macierzynskiego moja malzonka pracowala w zeszlym roku kiedy urodzila citonet dopiero po 2 miesiacach wyslal dokumenty do zus kolejny miesiac w zusue czyli 3 miesiace bez pesji a w dzisiejszych czasach z jednej wyplaty sie nie da utrzymac domu...
3
nikiro 2015-03-27 03:58:52
ale kurcze tutaj napisales dawid bardzo konkretne te twoje wszystkie zarzuty moze powiecie mi cos jeszcze na tmeat pracy w citonecie. iwem ze to miejsce nie jest za bardzo rzetelene bo kazdy moze napisac co chce ale mam nadzieje ze jak cos jest nieprawda to znika. Co musze potrafic zeby tutaj pracowac przy utylizacji...
lityk 2015-04-13 23:03:04
Ja z takimi problemami jak Dawid pisał , to się nie spotkałem. Pare dni opóźnienia w przyznaniu wypłaty to maks. Ale spokojnie można było się dowiedzieć jeśli coś nie halo.
kasia 2015-04-14 09:13:04
Dokumenty do zusu nie wysyla "księgowa" z łodzi, a Dział plac w Toruniu. A opóźnienia w związku z macierzyńskim wynikają z pracy w ZUS.Wiec radze zgłębić temat a nie tylko narzekać. Zawsze można zadzwonić i się dowiedzieć i Ole to nie jest zbyt wiele...
Gośka 2015-07-13 12:08:41
@kasia, dokładnie! To, że pieniądze są opóźnione przez centralę firmy, to nie wina danej placówki. Nie znam akurat sytuacji w CitoNet, ale taki problem pojawia się często w wielu firmach. Nie wspomnę juz o wypłacie macierzyńskiego przez ZUS. To jakby jest "obok" firmy, a ona nie ma mozliwości miec na to wplyw..
mel 2015-10-01 22:00:49
Teraz rusza Warszawa. I zobaczymy jak będzie, niedługo zaczynam.
mel 2015-10-01 22:01:04
Teraz rusza Warszawa. I zobaczymy jak będzie, niedługo zaczynam.
koperek 2015-10-02 01:05:16
Ja nie słyszałem, żeby ostatnio coś się zwalniało w citonet. Widocznie, wszyscy się utrzymują bo pasują im warunki pracy. Skoro działają przez firmę, która zajmuje się sterylizacją rzeczy do szpitali, to przecież muszą się znać na swoim fachu. Branża to jest wymagająca i zarobki pewnie są odpowiednie, oby już tylko wypłata była o czasie.
magda 2015-10-26 13:45:45
mam ofertę w pracy błagam was heee czy w Bydgoszczy ktoś pracuje pracował>?
klops 2015-11-26 19:07:59
czy ja wiem czy zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy? raczej nie do konca, ciezko sie utrzymac z tej wyplaty, a praca jest ciezka i odpowiedzialna. Ale wypłata zawsze jest na czas
pifn 2015-12-09 01:40:20
Wszystko jest zgodnie z umową, przed jej podpisaniem najlepiej się dobrze zapoznać z warunkami umowy i wtedy nikt nie będzie zaskoczony, a zarobki też nie są złe.
swiezak 2016-01-05 18:16:13
zaproponowali mi prace w tej firmie zarobki to 10zl brutto na godzine, plus 30%premii, czy to sie w ogole oplaca? skoro najnizsza to 1850pln, ile mozna wyjsc rzeczywiscie tam na miesiac a jesli chodzi o miejsca pracy to niema problemu ;)
czy jest sens zaczynac ?
1
nerka 2016-01-06 16:19:00
Swiezak powiedz mi jeszcze tylko jaki zakres obowiązków ci przedstawili, bo generalnie kasa nie jest zła, no chyba że to jakieś stanowisko kierownicze czy inne ..
swiezak 2016-01-06 22:08:22
kierowca pralni
kerdon 2016-01-09 02:38:39
Większych problemów z tą firmą nie ma, szkoda jednak, że nie ma także w tej firmie żadnego pakietu socjalnego czy też choćby jakiejś karty multisport, bo przydałaby się.
loll 2016-01-10 18:42:48
W socjali paczka na dzień kobiet prezenty dla dzieci dodatkowa kasa na Wielkanoc i bozenarodzenie wczasy pod grusza i paczki na tlusty czwartek w lodzi
nomik 2016-01-11 16:45:51
To całkiem bogaty ten socjal, sam chciałbym taki mieć. Ciekawi mnie, czy są jeszcze do tego jakieś benefity typu karta multisport albo opieka medyczna. Pozdrawiam.
1
Mu 2016-01-30 00:25:14
W Warszawie kobiety mdlały z przepracowania, o czym Wy piszecie ? Niby to początki, ludzi do pracy mało bo za takie grosze..1700 brutto. Teraz od lutego ma być więcej..
2
Aleks 2016-02-18 15:01:33
Gdzieś Ty widział @Mu te mdlejące kobiety, od razu gazety by się za to wzięły i dlatego właśnie nie wierzę osobom, które wypowiadają się tutaj jak Ty!!
4567 2016-04-10 13:04:42
no bo przeciez nie wszystko co pisza jest prawda :)
mania 2016-04-13 20:09:25
Praca bardzo ciezka,gdy ktos zachoruje nie proponuja ci nadgodzin -musisz przyjsc i robic po godzin ,3-zmianowa,godziny do d....mozesz pracowac np od 14-2 w nocy,rota tygodniowa,najnizsza krajowa,premia nie jest gwarantowana -zapewne zalezy od humoru kierowniczki.Firma wykorzystuje wszystkich pracownikow wiedzac ze i tak nie odejda bo maja kiepska sytuacje finansowe badz inne.NIE POLECAM JEJ NIKOMU ,ZA TA FIRME POWINNY ZABRAC SIE ZWIAZKI ZAWODOWE
3
marlena 2016-04-27 23:55:24
Jakie gazety???Gazety maja to w nosie bo wiedza ze i tak firma sie wyprze a pracownicy przed strachem utraty pracy nic nie beda mowic.Ale to jest prawda,ludzie c=sie tam odwadniaja i gdyby tylko ktorakolwiek gazeta bylaby zainteresowana to firma to bardzo prosze o kontakt ze mna.TRAKTUJA LUDZI JAK ZWIERZETA -Kobieta z rakiem nie ma zadnych przywilejow......brak mi k....slow
1
buzia 2016-05-10 09:56:29
Ja to chętnie bym się do nich załapał, zwłaszcza, ze zapewniona jest u nich stabilna umowa, ciekawe tylko czy dają jeszcze jakieś premie wiecie? Dzięki za odpowiedź
M 2016-05-17 14:28:59
Masz racje w 100%
Żeby to tylko odwodnienia były to pół biedy ale niestety jest też sporo innych przypadków
1
Nicola 2016-06-01 07:48:13
CitoNet Warszawa - absolutnie nie polecam!!! Wyzysk, bezsensowne polecenia, brak konkretnej organizacji pracy, całkowicie niezgrana kadra i beznadziejne brygadzistki. Porażka po całości!
1
4567 2016-06-24 13:13:35
@buzia podjrzewam ze tak..ale to zapewne jest zalezne od stazu pracy jak zdobedziesz w danej firmie..
Anonim 2016-07-26 11:03:16
W Warszawie mdleją, to fakt. Wysokie temperatury, przemęczenie i non stop źle działająca klimatyzacja.
Zostaw swoją opinię o CitoNet - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet