Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CitoNet

Pracowałeś w firmie CitoNet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rudy - 2010-08-03 21:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca bardzo cięzka za 1300zł brutto wdodatku morzna się choroby nabawić.
zdjecie uzytkownika
a.p. - 2010-08-14 10:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dalej wpisywac co myślicie o firmie coś zrobimy
zdjecie uzytkownika
aza - 2010-08-24 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich stanowiskach pracuja u was kobiety, czy jest wolny etat ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 14:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
??? - 2011-02-18 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś potrafi powiedzieć ile się zarabia w tej firmie czy to zbyt skomplikowane????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie najniższa krajowa bo mamy jeszcze premię uznaniową a jeżeli wpadają nadgodziny to są zawsze wypłacane.............. ale praca jest ciężka.......... najgorsze jest to że panuje epidemia i przez nie których udawaczy mamy dwa razy więcej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może za 1000 brutto co?? minimalna krajowa na 2011 to 1386!!! pożyczyć komuś kodeks pracy???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-31 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham młode laski z zakładu
zdjecie uzytkownika
? - 2011-12-28 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd
Praca - OK lekka zdrowa przyjemna
Zarobki - OK na poziomie 4 kyu
Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna
ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAAAAAAAAAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-07 22:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Bydgoszczy jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Kolder - 2013-05-06 14:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-06-28 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
zdjecie uzytkownika
kilkuletni pracownik - 2014-02-11 12:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
w tej firmie dobrze się mają lizusy,(usunięte przez administratora)ciekawe że liczne zgłoszenia pracowników są bagatelizowane, z roku na rok zarabia się coraz mniej, a praca bardzo ciężka, kierownictwo ma pracowników za nic!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-01 18:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
(usunięte przez administratora)tylko dziwi mnie fakt, że nikt z siedziby głównej w Toruniu tym od tak długiego czasu nie zajął się. Przecież pracownicy tej firmy są u kresu wytrzymałości. PRACUJĄ CODZIENNIE PO 12 GODZIN i więcej za marne grosze. Jak to się ma do obowiązującego Kodeksu Pracy się pytam????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-11 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
NOE - 2014-06-18 15:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez chwilkę w citonet pomorski Zabagno .Wyzysk i krwiopijstwo pracy dużo zarobki niskie.Podejście do pracownika żenada .Atmosfera w pracy nieciekawa ,którą z żarliwą sobie tylko zrozumiałą pieczołowitością podsyca kierownik ,chociaż ten tytuł do niego nijak nie pasuje .Nie wiem gdzie szkolą takich jak on,ale ze swoim podejściem do ludzi chyba daleko nie zajdzie.Pracę tam odradzam ,bo szkoda czasu i nerwów .
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-06-25 12:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje ,ten kierownik to wyjątkowa łajza i nieudacznik aż dziw, że jeszcze tam pracuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x