Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CitoNet

Pracowałeś w firmie CitoNet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rudy - 2010-08-03 21:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca bardzo cięzka za 1300zł brutto wdodatku morzna się choroby nabawić.
zdjecie uzytkownika
a.p. - 2010-08-14 10:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dalej wpisywac co myślicie o firmie coś zrobimy
zdjecie uzytkownika
aza - 2010-08-24 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich stanowiskach pracuja u was kobiety, czy jest wolny etat ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 14:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
??? - 2011-02-18 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś potrafi powiedzieć ile się zarabia w tej firmie czy to zbyt skomplikowane????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie najniższa krajowa bo mamy jeszcze premię uznaniową a jeżeli wpadają nadgodziny to są zawsze wypłacane.............. ale praca jest ciężka.......... najgorsze jest to że panuje epidemia i przez nie których udawaczy mamy dwa razy więcej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może za 1000 brutto co?? minimalna krajowa na 2011 to 1386!!! pożyczyć komuś kodeks pracy???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-31 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham młode laski z zakładu
zdjecie uzytkownika
? - 2011-12-28 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd
Praca - OK lekka zdrowa przyjemna
Zarobki - OK na poziomie 4 kyu
Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna
ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAAAAAAAAAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-07 22:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Bydgoszczy jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Kolder - 2013-05-06 14:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-06-28 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-11 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
jezue - 2014-07-28 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).Brawo.Ale nadal szuka sie oszczędności wśród pracowników na hali proponuję przyjżeć się kierowcom i zużyciu paliwa przez ich samochody tu sa oszczędności, chyba żę ktoś nie chce tego widzieć
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem zainteresowany pracą w citonecie, ale te ostatnie opinie są tak negatywne, że aż się zacznę interesować bardziej o co w tym wszystkim chodzi. może mi pomożecie i napiszecie cośjeszcze. Co to dla was jest 'mała płaca' bo to są rożne definicje tego słowa, mnie zadowoli 1500 miesięcznie na rękę...
zdjecie uzytkownika
pomorska - 2014-10-28 15:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Zabagnie jak jeszcze byli wcześniejsi właściciele - teraz jest lepiej czy gorzej bo zastanawiam się czy wrócić do pralni
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-10-29 15:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mowa Pani Prezes w Zabawnie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-30 04:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za zmiany nastąpiły i kiedy, bo nie jestem w temacie? SZczerze to tak tylko rozgladam się za zmianą pracy, bo ostatnio krucho u mnie i mnie temat mocno zaciekawił, a nawet zaintrygował. Mam nadzieje, że uda siędostać jakieś informacje i znajdę pracę idealną dla siebie bez narzekania na wszystko
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-11-08 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesa juz nie ma :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-05 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w Citonet i nikt mi nie powie że nie ma tam wyzysku najlepiej jakbyście pracowali 24h i niczego się nie domagali. p."kierownik" tnie koszty na maxa. Najlepiej mają tylko Ci co siedzą cicho i się podlizują kierownictwu albo kłamią w żywe oczy tak jak pewna pani "kierownik" a to jest tam na pożądku dziennym. Zarobki to żadna rewelacja jak nie przychodzisz na dyżury (soboty i niedziele) to dostaniesz troszke więcej niż najniższa krajowa. Premia jest do 30% ale to tylko zależy od tego jak się starasz. Powiem tak jak was sytuacja nie zmusza nie idźcie do tej firmy ja zmarnowałem tam zdrowie i kilka lat życia.
zdjecie uzytkownika
toni - 2015-02-26 22:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, z tego co widzę, to CitoNet jest prowadzony przez Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych, tak? piorą i sterylizują rzeczy do szpitali i gabinetów chemicznych z tego co widzę. ale właśnie nie wiem kogo zatrudniają, jakie mają preferencje i ile płacą. Wie ktoś może ? Mają placówki w Łodzi, Bydgoszczy, Krakowie, Szczecinie więc jakby nie patrzeć rozrzut mają na całą Polskę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CitoNet?
Zadaj pytanie