Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CitoNet

Pracowałeś w firmie CitoNet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rudy - 2010-08-03 21:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca bardzo cięzka za 1300zł brutto wdodatku morzna się choroby nabawić.
zdjecie uzytkownika
a.p. - 2010-08-14 10:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dalej wpisywac co myślicie o firmie coś zrobimy
zdjecie uzytkownika
aza - 2010-08-24 16:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich stanowiskach pracuja u was kobiety, czy jest wolny etat ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-18 14:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile płacą w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
??? - 2011-02-18 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś potrafi powiedzieć ile się zarabia w tej firmie czy to zbyt skomplikowane????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-20 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie najniższa krajowa bo mamy jeszcze premię uznaniową a jeżeli wpadają nadgodziny to są zawsze wypłacane.............. ale praca jest ciężka.......... najgorsze jest to że panuje epidemia i przez nie których udawaczy mamy dwa razy więcej pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 17:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może za 1000 brutto co?? minimalna krajowa na 2011 to 1386!!! pożyczyć komuś kodeks pracy???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-31 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham młode laski z zakładu
zdjecie uzytkownika
? - 2011-12-28 15:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo - OK wyrozumiali,pozwalaja sie obijac,kablowac itp itd
Praca - OK lekka zdrowa przyjemna
Zarobki - OK na poziomie 4 kyu
Atmosfera - OK bez podkladania swin, przyjacielska,rodzinna
ZRESZTA PO CO SIE ROZPISYWAC - PRZEZYJ TO SAAAAAAAAAM
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-07-07 22:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Bydgoszczy jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Kolder - 2013-05-06 14:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam teraz, po prawie roku? Jakieś zmiany na lepsze?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2013-06-28 18:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-06-07 03:15:04

Jaka podstawa?
Tylko to co musza dac + premia do 300 zl ale o nia ciezko ciagle zabieraja
;
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-20 13:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Osoba która napisała w/w opinię na temat pracy w cito net chyba nigdy nie pracowała ciężko, albo się podlizywała kierownictwu by coś osiągnąć. Ja z tej firmy odeszłam rok temu i wiem jak tam się pracuje. Więc niech mi nikt głupot nie pisze bo aż się [usunięte przez moderatora] chce jak to się czyta.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-11 08:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
jezue - 2014-07-28 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora).Brawo.Ale nadal szuka sie oszczędności wśród pracowników na hali proponuję przyjżeć się kierowcom i zużyciu paliwa przez ich samochody tu sa oszczędności, chyba żę ktoś nie chce tego widzieć
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-09-15 17:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja byłem zainteresowany pracą w citonecie, ale te ostatnie opinie są tak negatywne, że aż się zacznę interesować bardziej o co w tym wszystkim chodzi. może mi pomożecie i napiszecie cośjeszcze. Co to dla was jest 'mała płaca' bo to są rożne definicje tego słowa, mnie zadowoli 1500 miesięcznie na rękę...
zdjecie uzytkownika
pomorska - 2014-10-28 15:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Zabagnie jak jeszcze byli wcześniejsi właściciele - teraz jest lepiej czy gorzej bo zastanawiam się czy wrócić do pralni
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-10-29 15:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest mowa Pani Prezes w Zabawnie?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-10-30 04:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za zmiany nastąpiły i kiedy, bo nie jestem w temacie? SZczerze to tak tylko rozgladam się za zmianą pracy, bo ostatnio krucho u mnie i mnie temat mocno zaciekawił, a nawet zaintrygował. Mam nadzieje, że uda siędostać jakieś informacje i znajdę pracę idealną dla siebie bez narzekania na wszystko
zdjecie uzytkownika
loll - 2014-11-08 16:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesa juz nie ma :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-05 18:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w Citonet i nikt mi nie powie że nie ma tam wyzysku najlepiej jakbyście pracowali 24h i niczego się nie domagali. p."kierownik" tnie koszty na maxa. Najlepiej mają tylko Ci co siedzą cicho i się podlizują kierownictwu albo kłamią w żywe oczy tak jak pewna pani "kierownik" a to jest tam na pożądku dziennym. Zarobki to żadna rewelacja jak nie przychodzisz na dyżury (soboty i niedziele) to dostaniesz troszke więcej niż najniższa krajowa. Premia jest do 30% ale to tylko zależy od tego jak się starasz. Powiem tak jak was sytuacja nie zmusza nie idźcie do tej firmy ja zmarnowałem tam zdrowie i kilka lat życia.
zdjecie uzytkownika
toni - 2015-02-26 22:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, z tego co widzę, to CitoNet jest prowadzony przez Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych, tak? piorą i sterylizują rzeczy do szpitali i gabinetów chemicznych z tego co widzę. ale właśnie nie wiem kogo zatrudniają, jakie mają preferencje i ile płacą. Wie ktoś może ? Mają placówki w Łodzi, Bydgoszczy, Krakowie, Szczecinie więc jakby nie patrzeć rozrzut mają na całą Polskę
zdjecie uzytkownika
Dawid.m - 2015-03-23 10:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze odradzam prace w tej firmie bynajmniej w oddziale w łodzi tragedia pelno dziadostwa sie tam czaji a ich ksiegowa nawet nie potrafi wyslac dokomentow do zus-u w sprawe macierzynskiego moja malzonka pracowala w zeszlym roku kiedy urodzila citonet dopiero po 2 miesiacach wyslal dokumenty do zus kolejny miesiac w zusue czyli 3 miesiace bez pesji a w dzisiejszych czasach z jednej wyplaty sie nie da utrzymac domu...
zdjecie uzytkownika
nikiro - 2015-03-27 03:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale kurcze tutaj napisales dawid bardzo konkretne te twoje wszystkie zarzuty moze powiecie mi cos jeszcze na tmeat pracy w citonecie. iwem ze to miejsce nie jest za bardzo rzetelene bo kazdy moze napisac co chce ale mam nadzieje ze jak cos jest nieprawda to znika. Co musze potrafic zeby tutaj pracowac przy utylizacji...
zdjecie uzytkownika
lityk - 2015-04-13 23:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z takimi problemami jak Dawid pisał , to się nie spotkałem. Pare dni opóźnienia w przyznaniu wypłaty to maks. Ale spokojnie można było się dowiedzieć jeśli coś nie halo.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-04-14 09:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokumenty do zusu nie wysyla "księgowa" z łodzi, a Dział plac w Toruniu. A opóźnienia w związku z macierzyńskim wynikają z pracy w ZUS.Wiec radze zgłębić temat a nie tylko narzekać. Zawsze można zadzwonić i się dowiedzieć i Ole to nie jest zbyt wiele...
zdjecie uzytkownika
Gośka - 2015-07-13 12:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia, dokładnie! To, że pieniądze są opóźnione przez centralę firmy, to nie wina danej placówki. Nie znam akurat sytuacji w CitoNet, ale taki problem pojawia się często w wielu firmach. Nie wspomnę juz o wypłacie macierzyńskiego przez ZUS. To jakby jest "obok" firmy, a ona nie ma mozliwości miec na to wplyw..
zdjecie uzytkownika
mel - 2015-10-01 22:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz rusza Warszawa. I zobaczymy jak będzie, niedługo zaczynam.
zdjecie uzytkownika
mel - 2015-10-01 22:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz rusza Warszawa. I zobaczymy jak będzie, niedługo zaczynam.
zdjecie uzytkownika
koperek - 2015-10-02 01:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie słyszałem, żeby ostatnio coś się zwalniało w citonet. Widocznie, wszyscy się utrzymują bo pasują im warunki pracy. Skoro działają przez firmę, która zajmuje się sterylizacją rzeczy do szpitali, to przecież muszą się znać na swoim fachu. Branża to jest wymagająca i zarobki pewnie są odpowiednie, oby już tylko wypłata była o czasie.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-10-26 13:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam ofertę w pracy błagam was heee czy w Bydgoszczy ktoś pracuje pracował>?
zdjecie uzytkownika
klops - 2015-11-26 19:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ja wiem czy zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy? raczej nie do konca, ciezko sie utrzymac z tej wyplaty, a praca jest ciezka i odpowiedzialna. Ale wypłata zawsze jest na czas
zdjecie uzytkownika
pifn - 2015-12-09 01:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest zgodnie z umową, przed jej podpisaniem najlepiej się dobrze zapoznać z warunkami umowy i wtedy nikt nie będzie zaskoczony, a zarobki też nie są złe.
zdjecie uzytkownika
swiezak - 2016-01-05 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zaproponowali mi prace w tej firmie zarobki to 10zl brutto na godzine, plus 30%premii, czy to sie w ogole oplaca? skoro najnizsza to 1850pln, ile mozna wyjsc rzeczywiscie tam na miesiac a jesli chodzi o miejsca pracy to niema problemu ;)
czy jest sens zaczynac ?
zdjecie uzytkownika
nerka - 2016-01-06 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiezak powiedz mi jeszcze tylko jaki zakres obowiązków ci przedstawili, bo generalnie kasa nie jest zła, no chyba że to jakieś stanowisko kierownicze czy inne ..
zdjecie uzytkownika
swiezak - 2016-01-06 22:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowca pralni
zdjecie uzytkownika
kerdon - 2016-01-09 02:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większych problemów z tą firmą nie ma, szkoda jednak, że nie ma także w tej firmie żadnego pakietu socjalnego czy też choćby jakiejś karty multisport, bo przydałaby się.
zdjecie uzytkownika
loll - 2016-01-10 18:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W socjali paczka na dzień kobiet prezenty dla dzieci dodatkowa kasa na Wielkanoc i bozenarodzenie wczasy pod grusza i paczki na tlusty czwartek w lodzi
zdjecie uzytkownika
nomik - 2016-01-11 16:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem bogaty ten socjal, sam chciałbym taki mieć. Ciekawi mnie, czy są jeszcze do tego jakieś benefity typu karta multisport albo opieka medyczna. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mu - 2016-01-30 00:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Warszawie kobiety mdlały z przepracowania, o czym Wy piszecie ? Niby to początki, ludzi do pracy mało bo za takie grosze..1700 brutto. Teraz od lutego ma być więcej..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitoNet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert