CLIMAZUI Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o CLIMAZUI Sp. z o.o.

pablo 2016-05-05 08:02:20
firma jak każda inna budowlana - fajnie bo dość młoda kadra zarządzająca.
1
Dariusz Nowotarski 2016-05-21 11:38:48
potwierdzam opinie.
nowy 2016-05-31 09:57:08
Czytam i czytam opinie,bo chce odpowiedzieć na ogłoszenie o prace jako monter..częściowo widze brednie bo nie trzyma się kupy...może ktoś coś realnego napisac
Rafał 2016-06-06 07:41:43
Przy odrobinie zaangażowania i chęci można liczyć na rozsądne wynagrodzenie i premię.
Piotr 2016-06-08 16:51:00
Jestem osobą z dużym doświadczeniem w branży, szukam pracy w zawodzie z moich obserwacji wynika że w tej firmie można "popracować".
Proszę o jakieś rzetelne opinie.
kowal 2016-06-09 09:21:16
ciekawa warunki pracy dla młodych monterów którzy chcą zdobyć doświadczenie
Marta 2016-06-10 09:41:13
polecam tą firmę wszystkim tym którzy szukają rzetelnych i solidnych wycen
cier 2016-06-12 16:32:58
Gawrosz chyba nie przeczytałeś ze zrozumieniem postu Marty.. Chodziło o rzetelne wyceny. Póki co jeszcze ktoś tam pracuje i wykonuje najlepiej prace jak potrafi, skoro ktoś jest zadowolony z usług climazui to nie trzeba odrazu tego negować. . .
Marta 2016-06-13 11:06:08
dokładnie...
Paweł 2016-06-14 09:31:19
dobrze wykonują klime,jeśli ktoś szuka dirmy która szybko i sprawnie wykona zadanie to polecam.
polecający 2016-06-16 08:43:44
nawet spoko firma , mają ciekawe stanowiska - rozmowa rekrutacyjna też przebiegła bardzo sympatycznie.
Marcin 2016-06-16 22:07:13
Nie polecam.( usunięte przez administratora )
Pawel 2016-06-17 07:59:44
Marcin czy możesz rozwiąnąć swoją wypowiedź ?
Gawrosz 2016-06-19 07:09:41
ja się nie denerwuję, jeśli ktoś ma ochotę dorabiać( usunięte przez administratora ) proszę bardzo, jego sprawa. Ale myślę ,że takich ludzi jest coraz mniej. większość czyta opinie o firmie zanim podejmie pracę i słucha opini tych co w niej pracowali.
Z 2016-06-20 14:07:34
"od dawna nie było też żadnych ogłoszeń" - niestety nie mogę się z tym zgodzić. Cały czas pojawiają się ogłoszenia na portalu trójmiasto. 14 dni temu - operator koparko ładowarki, 7 dni temu - pomocnik montera, pracownik działu call center, 5 dni temu - inżynier robót sanitarnych.
Gawrosz 2016-06-20 21:24:20
Nie życzę Ci źle tajemniczy, ale się sparzysz. Może kiedyś powiesz, Ze miałem rację.Ale Twoja sprawa. Ufaj im dalej.
Z 2016-06-24 15:39:47
Wszyscy Panowie chętni do pracy mimo negatywnych opinii o firmie i ci twierdzący, że dawno nie było ogłoszeń, mimo że 20.06 pisałem, że ogłoszenia pojawiają się regularnie. Mamy nowe ogłoszenie na stanowisko inżyniera robót sanitarnych / brygadzistę, ogłoszenie zamieszczone godzinę temu na portalu trójmiasta, nie chcę podawać linka, bo zgodnie z regulaminem nie wolno. 9 dni temu było zamieszczone takie samo ogłoszenie, cały czas szukają tam (usunięte przez administratora)
kh 2016-06-24 22:29:34
@Z no to czemu tak sie dzieje, no bo rozumiem że w koncu następuje bunt, zwalniacie sie, szukacie innej pracy, ale jednak teoretycznie powinny iść jakieś informacje w branży "pocztą panto0flową" że cos z nimi jest nie tak, że w ten sposób traktuja pracownikow
Z 2016-06-25 13:05:27
Ogłoszenia pojawiają się co tydzień, co dwa tygodnie. 12 dni temu było ogłoszenie o pracę dla montera instalacji, wentylacji. 10 dni temu pojawiło się ogłoszenie o inżyniera robót sanitarnych, które zostało powtórzone wczoraj. Ogłoszenie z wczoraj: (usunięte przez administratora) A ludzie wytykają głównie podejście do pracowników, brak szacunku i to że zostali oszukani, a nie jakość wykonanych instalacji, chociaż o tym też mogą dużo powiedzieć, bo wiedzą z jakiej jakości materiałów i jakich narzędzi korzystali.
Gawrosz 2016-06-30 05:07:52
Facet ubranie daje pracodawca. oczywiście jeśli to normalna firma dbająca o swój wizerunek. A Ty mi tu bredzisz o guście. Kamizelka z napisem i logo firmy to wszystko na co było stać Cljma Zui.
Gawrosz 2016-07-01 04:59:13
No i znowu szukają (usunięte przez administratora). I znajdą !!!!!!!! na tym polega ich polityka zatrudniania ludzi.
we 2016-07-05 20:48:31
@Gawrosz to ze tak jest to jedna rzecz ale to ze to tak przeciez nie powinno wygaldac to juz co innego
kolo 2016-07-09 21:23:58
(usunięte przez administratora)przeciez to nie jest reprezentant tej firmy. najlepiej zadzwon i dowiedz sie sama u zrodla.
1
aaa 2016-07-10 12:18:46
pracownik z starych czasów jest jeden!(usunięte przez administratora)
Koko 2016-07-10 23:06:07
U was?! ja tez szukam roboty , pisze bo jak widze te jałowe dyskusje to mnie mrozi
Gawrosz 2016-07-11 05:14:08
Zatrudnij się to się dowiesz. Nieważne, czy jesteś instalatorem, kierownikiem budowy, czy będziesz przedstawicielem handlowym i tak będziesz rozczarowany. (usunięte przez administratora)
Z 2016-07-15 11:53:14
Gawrosz przecież Pani wyżej odpisał dnia 14.07.2016, 09:24:04, odpowiedź na Pani wcześniejszy post.
Gawrosz 2016-07-19 20:44:08
Kogoś bardzo drażni to co piszę. Wszystkie moje wpisy na temat Clima zui zostały usunięte. prawda w oczy kole.
3
marcin 2016-08-07 09:50:03
Jakbys mógł powiedzieć w czym??
max 2016-08-21 09:00:51
Czyli terminowi w wyplacaniu wynagrodzen t oni nie są? długo się czeka na wypłatę?
Texas 2016-08-21 09:13:03
Są. Gawrosz nie dostał pewnie swojej wypłaty bo sie do niczego nie nadawał.
Pepa 2016-08-21 11:25:04
Może faktycznie uderz sie w piers...
1
Z 2016-08-23 11:43:59
@wpao skąd wiesz o stabilnym zatrudnieniu? Jesteś ich pracownikiem? Jeżeli tak, ile czasu pracujesz? Ja tam pracowałem i nie było mowy o stabilnym zatrudnieniu. Teraz pracuję już w innej firmie prawie rok, dostaję pensję na czas, mam normalną umowę o pracę i to jest stabilne zatrudnienie.
Gawrosz 2016-08-24 04:57:03
Pracowałem i na Morenie i na Politechnice, więc wiem co zrobili z ludźmi. jestem jednym z nich.
dfg 2016-08-29 17:04:41
eh no az trudno w to wszystko uwierzyć tak na prawde
pogromca rzemieślników 2016-08-31 14:18:17
W sumie powiem szczerze że po tym co robią to może branża piekarnicza :) niż instalatorska :)
Gawrosz 2016-09-03 22:37:24
Czytałeś wyżej???????? Nie rozumiem takich ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czy to normalne, że ktoś jeszcze wierzy w to że to normalnie funkcjonująca firma.
maK 2016-09-04 13:42:22
Na serio ludzie jeszcze robią takie rzeczy @Gawrosz? Nie rozumiem dlaczego ktoś coś kupuje za swoje pieniądze? Wiesz to nawet dla firmy później nie wygląda wiarygodnie bo ksiegowość w końcu nie wie co kupił sam a co nie..Jak dla mnie liczy się uczciwość wtedy na pewno nikogo nie zwolnią
ghn 2016-09-11 14:54:02
@ Gawrosz a podaj kon kretne powoduy swojego niezadowolenia
1
ewi 2016-09-12 14:37:02
jakoś twój komentarz nadal tutaj jest jak widzę. a poza tym na call center jak znam język niemiecki to o ile będę miał wyższe wynagrodzenie możecie napisać?
sami debile 2016-09-13 15:37:28
godzinę temu było tu 1249 komentarzy , teraz jest mniej - zastrzelmy ich wszystkich!!!!
pisarz bajek 2016-09-14 15:55:45
Warunki super,fajny klimat,super szefostwo,magazyn pęka w szwach od sprzętu nowego nieużywanego,super kadra zarządzająca. Płaca każdego 10 magazynier ma 5tys zł na ręke

P . Michał super szef,p. Igor super mentor ogólnie firma godna polecenia i można związać się z nią na lata mają perspektywy na rozwój i wspólną przyszłość

Dzięi takim firmom jak oni rynek pomorski może liczyć na fachowców w każdej dziedzinie


PRacownicy pracują długo,nie ma zwolnień
umowy na cały etat
40 godzin tygodniowo

Siedziba super,magazyn 300m2 w pełni wyposażony,samochody,pełen socjal


hahahahahahasha :D
dream team 2016-09-16 19:40:48
mi tez sie tak wydaje że w firmie instalacyjnej,fizyczni maja dobrze (drobnym drukiem nie dotyczy firm : climazui,climazu sp zoo,signum development) heheheheh
naiwniaki
zielona pantera 2016-09-17 16:54:15
gdyby kogoś interesowało stricte zatrudnienie na stanowisku za biurkiem to poszukuje teraz pracowników call center w Straszynie - no ale wymagana jest znajomość języka niemieckiego - ciekawe czy w takim razie ze względu na jezyk będą płacić lepiej niż w standardowym call center
Gawrosz 2016-09-17 17:15:18
Zgadzam się z Tobą we wszystkim co pisałeś o Clima zui ja u nich pracowałem i znam ich lepiej. Jeśli nie zmienią podejścia do ludzi i będą dbali tylko o siebie, czy prędzej czy później zginą z rynku pracy. Bo opinia jaką o sobie wyrobili na pomorzu nie pozwoli na dalsze funkcjonowanie między normalnymi firmami szanującymi pracowników.
Wszyscy 2016-09-17 17:24:38
Ludzie nie macie pojęcia o czym piszecie , albo ktoś z firmy czyta te komentarze i zakładając ze naprawde tak było - to nastąpiły błyskawiczne zmiany. Aktualnie zatrudniają 22 pracownikow bo prowadzą 4 budowy- faktycznie cześć z Ukrainy , podwykonawców małych aktywnych zliczyłem czterech . Wszyscy maja ciuchy robocze i kamizelki i buty , Sprzet jest wystarczający. Od kilku mcy - wcześniej nie znałem osobiście firmy - wypłaty sa terminowe. Stawki duze - co faktycznie moglo byc spowodowane brakami w ludziach. Magazyn odgruzowany. Nie ma tragedii. Tym bardziej ze pozostale firmy wcale nie odbiegają od komentarzy w tym wątku - cos czuje ze po prostu ktoś tu sie za cos mści robiąc czarny pr. Jakby nie było powodzenia
qq 2016-09-18 11:27:04
Wiec nie wiem dlaczego biorą sie takie negatywne opinie o firmie , skoro ty piszesz jako zatrudniony pracownik, że wszytko jest w porzadku, ja też uważam, że skoro podpsiauja umowy z ludzmi to muszą wywiązywać się z tego na co się deklarują
ghn 2016-09-18 13:29:05
@ masakiera -n no i ajsne, ale można to normalnie bez złości powiedzieć
Gotowy 2016-09-20 12:04:23
Teraz wiem ze to forum jest bezwartościowe a informacje nieprawdziwe
qq 2016-10-16 13:29:57
Coraz wiecej pojawiło się ofert pracy, podejrzewam, że przed okresem światecznym mają sporo pracy wiec tez poszukują przedstawicieli handlowych, napisze ktoś czy wymagają założenia działanosci gospodarczej czy oferują sami umowe?
Zostaw swoją opinię o CLIMAZUI Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CLIMAZUI Sp. z o.o.