Winckler Personal

Warszawa

Opinie o Winckler Personal

:) 2016-08-03 10:17
oglądam to samo ogłoszenie co ty saltim i właśnie sie zastanawiam czy się przypadkiem nie zgłosić. Piszą w ogłoszeniu że staż płatny, więc pewnie kilka groszy wpadnie. Na kokosy bym nie liczył bo jakby nie patrzeć to jest tylko staż a nie praca, ale po opiniach w internecie widzę że warto tam iść dla samej praktyki, podobno dużo się tu można nauczyć na stażu. więcej pisać nie będę, bo narobię sobie konkurencji w rekrutacji :P
:) 2016-08-04 14:43
Atom nie wiem mozliwe że masz racje ale trudno powiedzieć. Ja narazie wysłałem zgłoszenie przez formularz dołączony do ogłoszenia, wiec jeśli chcesz wiedzieć więcej i ciebie to interesuje to może po prostu do nich zadzwoń i sam zapytaj o to, pytaj u źródła: )
Hubi 2016-08-05 15:12
Jesli w wymaganiach masz angielski to na bank rozmowa po polsku i angielsku, jak ktokowiek w ogłoszeniu wymaga jezyka to zawsze go sprawdzi na rozmowie albo przez telefon.

Do sedna: czy jest tu ktoś kto rekrutował do nich na stanowiska z branzy IT? Warto sie zgłaszać? Prosze tylko o konkretne informacje. ;)
Hubi 2016-08-05 15:12
Jesli w wymaganiach masz angielski to na bank rozmowa po polsku i angielsku, jak ktokowiek w ogłoszeniu wymaga jezyka to zawsze go sprawdzi na rozmowie albo przez telefon.

Do sedna: czy jest tu ktoś kto rekrutował do nich na stanowiska z branzy IT? Warto sie zgłaszać? Prosze tylko o konkretne informacje. ;)
1
amir 2016-08-07 00:01
do nich sie warto nawet zglosic za wczasu jak wiemy ze bedziemy szukac później pracy nieważne czy w polsce czy za granicą. wiem z doswiadczenia. nawet jak ogloszenia byly juz nieaktualne to pozniej za jakis czas do mnie dzwonili i mowili ze jest praca dla mnie bo sie wczesniej zgłaszałem. nie wiem tylko jak zarejestrowac sie u nich tak ogolnie ale mysle ze wystaczy cvłkę wysłać do nich na maila z prosba o rejestracje u nich. poradzicie sobie kto szuka ten znajdzie
amir 2016-08-07 00:04
Ofert u nich pełno jest z tego co widzę i w PL i za granicą
Robi Łiljams 2016-08-08 12:46
No niby tak ale ja nie znam języka chciałbym wyjechać i w takim wypadku nie moge z nimi znaleźć pracy bez jezyka tylko mają dla mechanika samochodowego bez języka i z tego co widziałem to czasem dla lakiernika ale ja bym chcial na produkcje, przy tasmie, nie rozumiem po co tam dobry język musi byc. Pani z Wincklera mówiła że niby dlatego że w całej firmie pracuje dosłownie kilku polaków i to w różnych działach wiec nie ma opcji zeby wyjechac i porozumiewac  się non toper "na migi" albo poprosić kogoś o tłumaczenie na niemiecki bo nie ma nikogo wokół takiego. no i tak wymaga pracodawca niemiecki mocno podobno.
Adi 2016-08-09 09:44
Robi to żeś się popisał ksywką hahaha

1
Ciekawy 2016-08-11 16:38
Inżynier R&D - ktoś z tutaj obecnych bierze udział w tej rekrutacji?
Ciekawy 2016-08-11 16:55
I wie jakie są szanse dla osoby z 3-letnim doswiadczeniem na takim stanowisku? Czy w ogole jakies sa?
Ciekawy 2016-08-11 16:55
I wie jakie są szanse dla osoby z 3-letnim doswiadczeniem na takim stanowisku? Czy w ogole jakies sa?
adrain 2016-08-11 18:49
Ja się zastanawiam ciekawy tylko nie wiem czy dadzą umowę o pracę czy b2b?
1
Iza 2016-08-16 18:25
Ja aplikowałam, miałam juz rozmowę, ale czekam na feedback od Pracodawcy. Trzymajcie kciuki- liczę, ze mnie zaprosza na rozmowę !!!!
1
Happy!! 2016-08-18 10:16
Super!!!!! Dostałam pracę u wymarzonego pracodawcy!!!!!!! Dzięki Winckler!
1
Happy!! 2016-08-18 10:17
Super!!!!! Dostałam pracę u wymarzonego pracodawcy!!!!!!! Dzięki Winckler!
Guru 2016-08-19 14:07
Staż lepszy bo tu masz tak jakby przygotowanie do zawodu
Tajemniczy klient ;) 2016-08-22 11:43
Firma robi dobrze swoją robotę, dokonali niemożliwego.
Tajemniczy klient ;) 2016-08-22 11:44
Firma robi dobrze swoją robotę, dokonali niemożliwego.
1
w 2016-08-22 14:23
Good job.
romko 2016-08-22 14:30
nowa praca jest u nich - jako Mechanik samochodowy bez znajomości j. niemieckiego (diagnostyka komputerowa, naprawy i konserwacja).
Mario Bross 2016-08-23 13:33
Szybcy i wściekli ;) No ale przynajmniej w 100 % skuteczni.
1
Tysia 2016-08-24 11:01
Ma ktoś może info na temat pracy dla księgowej z rosyjskim? Wiecie może co to za pracodawca? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Tysia 2016-08-24 11:02
Ma ktoś może info na temat pracy dla księgowej z rosyjskim? Wiecie może co to za pracodawca? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kornela 2016-09-05 13:05
Wiecie może czy przyjmują na staże teraz? Czy tylko organizowali wakacyjne staże? Nigdzie nie mogę znaleźc informacji a strona nie chce mi się wczytać :(
Kornela 2016-09-05 13:05
Wiecie może czy przyjmują na staże teraz? Czy tylko organizowali wakacyjne staże? Nigdzie nie mogę znaleźc informacji a strona nie chce mi się wczytać :(
Marcel 2016-09-05 16:44
Zespół pracowników produkcji prefabrykatów betonowych z dobrą znajomością j. angielskiego – FINLANDIA - szukam osoby do zespołu która zna angielski, bo chciałbym wyjechać ale cienko mi idzie. Kto jest na sali???????

Piszcie!
Tomi 2016-09-09 13:34
A o jaki dzial tej firmy pytasz? Bo z tego co wiem maja opieke w niemczech, jakies zawody techniczne w niemczech i wyzsze stanowiska w Polsce. Moja Zona wyjechala raz z nimi na wakacje do opieki bo akurat w szkole miala wolne i miala terminowe pieniadze tak jak sie kazdy umawial na poczatku dokladnie wyliczone. PS. Czy ktos z was moze wybiera sie z Wincklerem na produkcje prefabrykatów do Finlandii?
Boski 2016-09-13 13:05
Agata, weź udział w rekrutacji to się dowiesz, wątpię żeby ktoś ci tutaj udzielił takich informacji. A poza tym z tego co wiem to nie jesteś zatrudniona w Wincklerze tylko bezpośrednio w firmie w której pracujesz nawet jak Winckler rekrutuje
Tom 2016-09-15 10:17
Do pracy w DE może i tak bo tam jest coś takiego jak układy zbiorowe a przynajmniej tak słyszałem no i dlatego stawki są ustalone z góry i nie do negocjacji ale pewny nie jestem. A w Polsce nie ma układów zbiorowych i tutaj pewnie dlatego nie podają na ogół takich informacji. Z resztą nie wiem jak to dokładnie jest ekspertem nie jestem chyba lepiej zgłosić się do nich i zapytać
jaco 2016-10-06 13:24
Na www mają ze aktualne.
Jeremi 2016-10-10 12:13
Kolego, przecież wyraźnie piszą, że trzeba znać i angielski i niemiecki. Niemiecki jest ważniejszy, ale po angielsku też musisz mówić. Polecam tę ofertę, aktualnie pracuję na tym właśnie stanowisku przez Wincklera i jestem bardzo zadowolony z zarobków, atmosfery i całokształtu. Zachęcam do kontaktu pod adresem mailowym [Usunięte przez administratora] jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, a osobiście szczerze polecam firmę
--- 2016-10-12 13:21
Podbijam pytanie
Robin 2016-10-13 08:30
Bardzo dobra agencja a obsługa osoby chętnej do pracy na najwyższym dotąd spotkanym przeze mnie poziomie. Dzięki za pracę ;)
1
Darko 2016-10-19 13:26
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
Darko 2016-10-19 13:26
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
yolo 2016-10-21 13:51
Ok
+ 2016-11-04 11:11
+
123 baba jaga pa3! 2016-11-10 11:37
Fajne mają biuro :D
P.W. 2016-12-01 15:49
Bardzo na plus za atmosferę rekrutacji i całe podejście rekruterów którzy prowadzili rekrutację. Plus również za wynik końcowy czyli moje zatrudnienie. Pozdrawiam z nowej pracy pracowników Wincklera. P.W. ;)
1
TOmu 2016-12-14 14:29
Napisz jeszcze raz maila
heh 2016-12-15 03:04
zdaje sie że jest cos na ten temat na http://polskafranczyza.pl/ jest tam forum franczyza tzn franchising . Można znaleźć pomysł na biznes
Halina 2016-12-15 22:59
Dzień do ry szukam pracy w Niemczech opieka osób starszych na święta proszę o telefon: [Usunięte przez moderatora] czekam
Mela 2017-01-18 16:53
Juz miałam okazje pracować z nimi i było ok. Teraz też mam zamiar wyjechać do Niemiec tylko szukam pracy bliżej polskiej granicy.
Niki Nikowska 2017-01-19 09:54
Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Niki Nikowska 2017-01-19 09:55
Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
LK 2017-01-24 19:52
Ostatnio za ich pośrednictwem otrzymałem bardzo ciekawa ofertę. Po spotkaniach z przyszłym pracodawca zdecydowałem sie na odejście z mojej organizacji. Osoby z Wincklera, z którymi miałem do czynienia dbają o terminowa odpowiedz na każdym etapie rekrutacji oraz są bardzo życzliwe i pomocne. Dzięki nim spełniam sie teraz zawodowo i gorąco polecam ich firmę! L. K. z Wrocławia.
Mentorka 2017-01-31 09:22
Winckler jest solidna firmą i warto pracować z takimi ludźmi.
Zaciekawiona 2017-02-09 16:40
Dziś dzwoniła do mnie jakaś pani z tej firmy, byłam zaskoczona telefonem gdyż wcale nie poszukuję pracy. Czy wiecie może skąd mają namiary na mnie? Dodam, ze konto na LinkedInie i Goldenline mam zablokowane dla nieznajomych, a facebook prowadzę pod fikcyjnym nazwiskiem.


Janusz 2017-02-16 14:08
Chwalę tę firmę bo zasługuje na to swoją pracowitością oraz uprzejmym podejściem do klientów. Na rynku dużo jest agencji ale trzeba być czujnym i sprawdzać ludzi czy zrobili wszystko dobrze. Ja współpracuję z nimi i nasza współpraca układa sie bardzo dobrze.
1
A... 2017-02-17 09:33
To się nazywa executive search/ headhunting :) Ja również zostałam "namierzona" przez tę firmę. Opinię zdecydowałam się jednak napisać dopiero teraz, by mieć możliwość oceny całego procesu i jego efektów. Miła i swoją drogą bardzo bystra pani zadzwoniła na mój komórkowy numer służbowy - brawo za trud i efekt uzyskania tego numeru - na swoim stanowisku posługuję się w większości stacjonarnym telefonem służbowym, a numer komórkowy posiadają jedynie kluczowi klienci, giganci biznesowi. W trakcie rozmowy opowiedziała o posadzie, którą chce mi zaproponować. Wydała się bardzo interesująca, toteż zdecydowałam się na spotkanie w siedzibie firmy. Zdecydowanie na plus był tutaj płynny przekaz informacji, zarówno między mną a koordynatorem rekrutacji, jak i - z tego co wnioskuję na podstawie obserwacji i doświadczenia z tą firmą - między Winckler Personal a moim przyszłym miejscem pracy. Tak, dokładnie - przyszłym miejscem pracy - od miesiąca jestem tu, gdzie przeniósł mnie Winckler i nie żałuję.
Jeśli również wy chcecie zostać "złowieni", polecam uzupełnienie profilu na Goldenline i LinkedIn, rzetelną pracę oraz budowanie siatki kontaktów ;)
1
Zostaw swoją opinię o Winckler Personal - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winckler Personal