Winckler Personal

Warszawa

Opinie o Winckler Personal

Jeremi 2016-10-10 12:13
Kolego, przecież wyraźnie piszą, że trzeba znać i angielski i niemiecki. Niemiecki jest ważniejszy, ale po angielsku też musisz mówić. Polecam tę ofertę, aktualnie pracuję na tym właśnie stanowisku przez Wincklera i jestem bardzo zadowolony z zarobków, atmosfery i całokształtu. Zachęcam do kontaktu pod adresem mailowym [Usunięte przez administratora] jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, a osobiście szczerze polecam firmę
--- 2016-10-12 13:21
Podbijam pytanie
Robin 2016-10-13 08:30
Bardzo dobra agencja a obsługa osoby chętnej do pracy na najwyższym dotąd spotkanym przeze mnie poziomie. Dzięki za pracę ;)
1
Darko 2016-10-19 13:26
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
Darko 2016-10-19 13:26
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
yolo 2016-10-21 13:51
Ok
+ 2016-11-04 11:11
+
123 baba jaga pa3! 2016-11-10 11:37
Fajne mają biuro :D
P.W. 2016-12-01 15:49
Bardzo na plus za atmosferę rekrutacji i całe podejście rekruterów którzy prowadzili rekrutację. Plus również za wynik końcowy czyli moje zatrudnienie. Pozdrawiam z nowej pracy pracowników Wincklera. P.W. ;)
1
TOmu 2016-12-14 14:29
Napisz jeszcze raz maila
heh 2016-12-15 03:04
zdaje sie że jest cos na ten temat na http://polskafranczyza.pl/ jest tam forum franczyza tzn franchising . Można znaleźć pomysł na biznes
Halina 2016-12-15 22:59
Dzień do ry szukam pracy w Niemczech opieka osób starszych na święta proszę o telefon: [Usunięte przez moderatora] czekam
Mela 2017-01-18 16:53
Juz miałam okazje pracować z nimi i było ok. Teraz też mam zamiar wyjechać do Niemiec tylko szukam pracy bliżej polskiej granicy.
Niki Nikowska 2017-01-19 09:54
Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Niki Nikowska 2017-01-19 09:55
Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
LK 2017-01-24 19:52
Ostatnio za ich pośrednictwem otrzymałem bardzo ciekawa ofertę. Po spotkaniach z przyszłym pracodawca zdecydowałem sie na odejście z mojej organizacji. Osoby z Wincklera, z którymi miałem do czynienia dbają o terminowa odpowiedz na każdym etapie rekrutacji oraz są bardzo życzliwe i pomocne. Dzięki nim spełniam sie teraz zawodowo i gorąco polecam ich firmę! L. K. z Wrocławia.
Mentorka 2017-01-31 09:22
Winckler jest solidna firmą i warto pracować z takimi ludźmi.
Zaciekawiona 2017-02-09 16:40
Dziś dzwoniła do mnie jakaś pani z tej firmy, byłam zaskoczona telefonem gdyż wcale nie poszukuję pracy. Czy wiecie może skąd mają namiary na mnie? Dodam, ze konto na LinkedInie i Goldenline mam zablokowane dla nieznajomych, a facebook prowadzę pod fikcyjnym nazwiskiem.


Janusz 2017-02-16 14:08
Chwalę tę firmę bo zasługuje na to swoją pracowitością oraz uprzejmym podejściem do klientów. Na rynku dużo jest agencji ale trzeba być czujnym i sprawdzać ludzi czy zrobili wszystko dobrze. Ja współpracuję z nimi i nasza współpraca układa sie bardzo dobrze.
1
A... 2017-02-17 09:33
To się nazywa executive search/ headhunting :) Ja również zostałam "namierzona" przez tę firmę. Opinię zdecydowałam się jednak napisać dopiero teraz, by mieć możliwość oceny całego procesu i jego efektów. Miła i swoją drogą bardzo bystra pani zadzwoniła na mój komórkowy numer służbowy - brawo za trud i efekt uzyskania tego numeru - na swoim stanowisku posługuję się w większości stacjonarnym telefonem służbowym, a numer komórkowy posiadają jedynie kluczowi klienci, giganci biznesowi. W trakcie rozmowy opowiedziała o posadzie, którą chce mi zaproponować. Wydała się bardzo interesująca, toteż zdecydowałam się na spotkanie w siedzibie firmy. Zdecydowanie na plus był tutaj płynny przekaz informacji, zarówno między mną a koordynatorem rekrutacji, jak i - z tego co wnioskuję na podstawie obserwacji i doświadczenia z tą firmą - między Winckler Personal a moim przyszłym miejscem pracy. Tak, dokładnie - przyszłym miejscem pracy - od miesiąca jestem tu, gdzie przeniósł mnie Winckler i nie żałuję.
Jeśli również wy chcecie zostać "złowieni", polecam uzupełnienie profilu na Goldenline i LinkedIn, rzetelną pracę oraz budowanie siatki kontaktów ;)
1
Melak 2017-02-25 17:37
Złożyłem cv na specjalistę rozwoju produktu i czekam na rozmowę. Jak przebiega rekrutacja? Może ktoś podpowie?
Edyta 2017-03-06 09:56
Jak wygląda współpraca z Winckler Personal od strony technicznej?
Opw 2017-03-08 14:08
Przyzwoita stawka i przyjazne dla klienta świadczenie usług. Firma dała sobie radę zarówno w odnalezieniu pracownika do mojej firmy na stanowisko prawnicze, jak i marketingowe. Jestem zadowolony
miroslawa bart 2017-03-10 16:46
Dziś dostałam powyżke jestem opiekunką w winklerze od 3 lat i znow mnie pozytywnie zaskoczyli ciesze sie pozdrawiam pani Dorotko i pani Marto bardzo serdecznie sciskam
Katja 2017-03-15 14:45
Czy Winkler się rozdzielił na dwie spółki czy o co chodzi? Dlaczego mają executive search i rekrutacje ogólnie w Polsce na wyższe stanowiska a z drugiej strony oferują wyjazdy do opieki do Niemiec???? Ktoś wie???
Iza 2017-03-22 12:02
Winckler Personal bardzo dobrze radzi sobie z pozyskiwaniem pracowników do firm. Miałam okazję współpracować z nimi i miło wspominam ten czas. Powodzenia
3
Warsaw 2017-03-22 12:29
Swojego imienia nie zdradzę, ale jakiś czas temu brałam udział w rekrutacji w tej agencji. Starałam się o stanowisko menadżera ds. eksportu w firmie z branży paliwowej. Miałam wiele obaw co do rzetelności i wiarygodności firmy - w końcu nie jest tak widoczna jak popularny Manpower czy inne duże firmy rekrutacyjne, ale ku mojemu zaskoczeniu rekrutacja przebiegła na moje oko bardzo dobrze. Poczynając od relacji ze mną jako kandydatką, aż po wiarygodność firmy, w której docelowo miałam pracować (i w której rozpoczynam pracę za tydzień) aż po przedstawianie szczegółów na każdym etapie selekcji. W siedzibie firmy przy ul. Twardej wisi na ścianie certyfikat "Przyjazna rekrutacja", co według mnie zgadza się ze stanem rzeczywistym. W swojej karierze przerabiałam rozmowy o pracę z typowymi "bucami", którzy mieli radość z mieszania osoby ubiegającej się o pracę z błotem, próbowali zmniejszyć poczucie czyjejś wartości aby zbić z tropu i zmniejszyć pewność siebie, o braku bieżącego informowania o przebiegu rekrutacji już nie wspomnę. Tutaj doświadczenia były zdecydowanie przyjemniejsze no i efekt docelowy osiągnięty ;)
9
Mela 2017-03-28 13:57
Winckler Personal są dobrą, profesjonalną agencją. Za ich pośrednictwem miałam okazje dostać dobra pracę i do dziś tu pracuję. Myślę, że osoby chcące pracować znajdą zalety.
Daniel 2017-04-06 08:54
Witam. Czy firma ma również oddział w Krakowie? Czy trzeba umawiać się do nich na spotkanie?

Daniel 2017-04-06 08:55
Witam. Czy firma ma również oddział w Krakowie? Czy trzeba umawiać się do nich na spotkanie?

Luiza 2017-04-09 11:14
Winckler Personal świetna agencja , profesjonaliści w każdym calu.
K*** 2017-04-12 12:16
Wszystko byłoby okej, gdyby nie jeden szczegół. Byłam na rozmowie u nich, poprosiłam o białą herbatę, na co pan recepcjonista odpowiada ze nie posiadają takiej i proponuje mi inną. "U nich liczą się ludzie", ale z odpowiedzią na potrzeby klienta to jak widać cienko jeśli chodzi o podstawowe rzeczy jak herbata.
2
Kazik 2017-04-13 14:19
Hahahahahahaha czy to jakiś troll ? :D
4
Nicki Minaj 2017-04-14 14:34
trolololololo lololo lololo lololololoooooooooo
Milutka 2017-04-18 20:40
Winckler Personal jest profesjonalną agencją pracy, potrafią zorganizować pracę, dojazd i mieszkanie. Ale jak widać po wpisach to dla niektórych osób nie znajdzie się odpowiednich warunków do pracy. To jest straszne jak maruderzy obwiniają firmy o wszystko.
1
Walentina 2017-04-26 14:14
Nie jest to ogromna korporacja z setkami pracowników ale może to i lepiej. Dają radę zdecydowanie. Widać indywidualne podejście jak sie przychodzi na rozmowe kwalifikacyjna zaufanie sie jeszcze bardziej podnosi mimo ze moze nie jest to firma znana jak adecco czy inne agencje. Sadze ze warto jednak zaufac jesli chcecie byc traktowani jak ludzie a nie jak "kolejna osoba", anonimowa... Muszą jeszcze popracować nad rozpoznawalnością marki ale myślę że wybronią się i wybiją się poziomem usług
2
Walentina 2017-04-26 14:15
Nie jest to ogromna korporacja z setkami pracowników ale może to i lepiej. Dają radę zdecydowanie. Widać indywidualne podejście jak sie przychodzi na rozmowe kwalifikacyjna zaufanie sie jeszcze bardziej podnosi mimo ze moze nie jest to firma znana jak adecco czy inne agencje. Sadze ze warto jednak zaufac jesli chcecie byc traktowani jak ludzie a nie jak "kolejna osoba", anonimowa... Muszą jeszcze popracować nad rozpoznawalnością marki ale myślę że wybronią się i wybiją się poziomem usług
Luiza 2017-05-02 18:00
@K*** Myślę, że pisząc opinię wyłączyłaś myślenie. Dałaś firmie znak, że taki pracownik zupełnie nie jest im potrzebny!!
1
Mauricio 2017-05-17 14:15
Ludzie przeciez ta K**** to jakiś troll, nie można być przecież aż tak tępym... Chociaż...
Maniek 2017-05-18 08:34
Jestem mechanikiem samochodowym i zależy mi na robocie w Niemczech. Słyszałem sporo dobrego o firmie i chętnie bym z nimi wyjechał. Może ktoś cos podpowiedzieć?
Angelika K. 2017-05-18 15:30
Pani Aleksandra Szulc zasługuje na najwyższy poziom zaufania oraz nazywanie siebie ekspertem. Widać, że kobieta ma pojęcie o świecie, a standardy rekrutacji pochodzą zza oceanu.
Jeśli chodzi o Panią Olgę, to nigdy nie spotkałam tak zaangażowanego rekrutera.
Pozdrawiam
Melania 2017-05-23 18:48
Z pewnością Winckler Personal nie jest dużą firmą ale za to prężną
Maniek 2017-05-31 14:50
Teraz chyba nowy oddział robią na Lwowskiej??

Maniek 2017-05-31 14:51
Teraz chyba nowy oddział robią na Lwowskiej??
Karolina 2017-06-02 10:39
Wydają się godni zaufania, chyba się do nich zgłoszę
?? 2017-06-07 13:02
ZMIENILI SIEDZIBE????? CZY MAJĄ NOWY ODDZIAŁ??? NA STRONIE MAJĄ NAPISANE ŻE TERAZ SĄ NA LWOWSKIEJ :O
Mila 2017-06-09 15:57
Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim sposobem zdobywania pracowników dla klientów, chapeau bas za kreatywne podejście i innowacyjność
Stella :) 2017-06-12 16:54
Pani Maleńka, Pani jest wielka!! Super wykwalifikowany rekruter, taka rekrutacja to sama przyjemność!!!! Pozdrawiam!!
Kandydatka ;) 2017-06-14 13:37
Niekorporacyjna firma, zdecydowanie ;) Zerknęłam przed rozmową w internet i widzę same dobre opinie i słusznie, jestem po rozmowie u nich i muszę przyznać że pierwsze wrażenie super : )
Melania 2017-06-18 17:36
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakich ludzi potrzebują? Po lekturze wpisów widzę , że warto spróbować tym bardziej, że miałabym blisko i jak byłoby dobrze to już super.
Zostaw swoją opinię o Winckler Personal - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winckler Personal