Winckler Personal

Warszawa

Opinie o Winckler Personal

Albi 2016-07-20 09:16:40
Przez kazda agencje zarobisz praktycznie tyle samo tylko nie kazdy pisze w ogloszeniach stawke zeby ciebie zaciekawic. Obdzwonilem kilka agencji i w kazdej praktycznie to samo jesli chodzi o pieniadze. Roznica byla tylko w sposobie obslugi mnie jako klienta a tutaj ta agencja sie wyroznia z tej dobrej strony. A wiecej to mozesz jedynie u prywaciarza zarobic ale wtedy jest to ryzyko ze pojedziesz, narobisz 700 km a okaze sie ze roboty wcale nie ma bo tak tez bywalo
Dariusz M. 2016-07-23 10:41:06
Teraz mogę napisać opinię z czystym sumieniem. Po okresie próbnym w międzynarodowej firmie podpisałem umowę na kolejny okres. Jestem z tego bardzo zadowolony. A dla Winckler Personal z chęcią napiszę POZYTYWNĄ opinię. Pracuje mi się u nowego pracodawcy naprawdę dobrze, obowiązki są zgodne z wcześniej przedstawionym zakresem, firma oferuje wiele ciekawych ścieżek rozwoju. Doradztwo personalne Winckler Personal zdało egzamin na 5+ ! Od momentu zgłoszenia mojej kandydatury miałem świetny kontakt z konsultantem. Na każdym etapie byłem rzetelnie informowany o dalszych krokach. Moje oczekiwania wobec przyszłego pracodawcy były należycie przekazane, kwestie związane z negocjacją warunków zatrudnienia przejął w głównej mierze konsultant, za co jestem bardzo wdzięczny, gdyż o tym rozmawia się zawsze najtrudniej. Stwierdziłem, że w świecie obecnych realiów warto znaleźć dobrego partnera i mi się udało. Każdy krok konsultanta był jasny i zawsze otrzymywałem informację zwrotną. Nawet kiedy przebywałem na urlopie i prosiłem wyłącznie o kontakt mailowy, prośba była uwzględniona. Dzięki doskonałej komunikacji z konsultantem udało mi się zdobyć to stanowisko, które w 99% spełnia moje wymagania i aspiracje zawodowe. Serdecznie Wam dziękuję i obiecuję, że każdemu znajomemu zarekomenduję waszą firmę.
Rafi 2016-07-25 12:38:41
A to zależy chyba gdzie chcesz pracować, ja pracowałem w Deutschlandach przez tą firmę jako operator CNC i miałem od razu umowę o pracę. W opiece mają chyba zlecenie ale sprawdź lepiej na ich stronie bo ręki uciąć nie daje. A oferty w Finlandii Polsce i innych krajach to już nie wiem. Najlepiej zadzwoń do nich albo poszukaj na ich stronie bo mają całkiem przejrzystą.

Niko 2016-07-25 16:42:02
Winckler zasłużył na pozytywną opinię. Korzystałem z ich usług i dostałem pracę w Polsce u ich klienta. Po prawie 4 miesiącach pracy mogę stwierdzić, że jestem zadowolony. 5+
Izabela 2016-07-26 19:49:08
Witajcie, dzieki Winckler Personal znalazłam nowego pracodawcę. Dziękuję za wsparcie w procesie rekrutacyjnym - I HAVE A GOOD JOB ;) !
1
Dariusz 2016-07-26 21:43:09
Po przeczytaniu powyższych opinii, gdzie przeważają pozytywne wcale nie jestem zdziwiony. Winckler jako jedyna agencja która deklaruje się jako doradztwo personalne takie doradztwo mi zaoferowało. Mają w drużynie dobrą panią psycholog , która zna się na rzeczy i wie jak pokierować człowiekiem w kwestiach zawodowych. Zawsze kiedy miałem jakiekolwiek pytanie, otrzymywałem merytoryczną odpowiedź. Kontakt z tzw. w Wincklerze opiekunem rekrutacji (spotkałem się również z określeniem "koordynator rekrutacji" ) jest bardzo "pro-kandydacki" - tutaj człowiek biorący czynny udział w rekrutacji nie czuje się jak pionek czy element układanki, ale jak człowiek otoczony profesjonalistami. Dziękuję za wspaniałą pracę i śmiało rekomenduję tę firmę.
1
Ciekawy 2016-07-27 12:41:40
A skąd masz info na temat wysokości wypłaty? Można to gdzieś znaleźć?
Ciekawy 2016-07-27 12:41:55
A skąd masz info na temat wysokości wypłaty? Można to gdzieś znaleźć?
Olek 2016-07-29 16:24:04
Na stronie mają napisane że nie tylko praktykanta szukają do zespołu. Jest jeszcze ogłoszenie dla researchera z angielskim i konsultanta z angielskim i francuskim. I chyba jeszcze jakieś było. Musisz wejść i sam zobaczyć. A praktyki u nich są spłatne czy bezpłatne??
Arczi 2016-08-01 16:02:56
Kolega kolegi mial u nich takie praktyki, tylko z niemieckim. Z tego co pamietam bardzo chwalił. Nawet zaproponowali mu pracę ale jechał na wymianę do Berlina więc musiał odmówić.
Marta M. 2016-08-02 10:34:02
Polecam. W Winckler Personal byłam na stażu, kilka miesięcy temu. Bardzo ciekawy staż no i atmosfera w biurze bardzo fajna. Na koniec dostałam bardzo dobre referencje, za co dziękuję Pani Oldze. Pozdrawiam cały zespół :)
1
:) 2016-08-03 10:17:48
oglądam to samo ogłoszenie co ty saltim i właśnie sie zastanawiam czy się przypadkiem nie zgłosić. Piszą w ogłoszeniu że staż płatny, więc pewnie kilka groszy wpadnie. Na kokosy bym nie liczył bo jakby nie patrzeć to jest tylko staż a nie praca, ale po opiniach w internecie widzę że warto tam iść dla samej praktyki, podobno dużo się tu można nauczyć na stażu. więcej pisać nie będę, bo narobię sobie konkurencji w rekrutacji :P
:) 2016-08-04 14:43:24
Atom nie wiem mozliwe że masz racje ale trudno powiedzieć. Ja narazie wysłałem zgłoszenie przez formularz dołączony do ogłoszenia, wiec jeśli chcesz wiedzieć więcej i ciebie to interesuje to może po prostu do nich zadzwoń i sam zapytaj o to, pytaj u źródła: )
Hubi 2016-08-05 15:12:11
Jesli w wymaganiach masz angielski to na bank rozmowa po polsku i angielsku, jak ktokowiek w ogłoszeniu wymaga jezyka to zawsze go sprawdzi na rozmowie albo przez telefon.

Do sedna: czy jest tu ktoś kto rekrutował do nich na stanowiska z branzy IT? Warto sie zgłaszać? Prosze tylko o konkretne informacje. ;)
Hubi 2016-08-05 15:12:22
Jesli w wymaganiach masz angielski to na bank rozmowa po polsku i angielsku, jak ktokowiek w ogłoszeniu wymaga jezyka to zawsze go sprawdzi na rozmowie albo przez telefon.

Do sedna: czy jest tu ktoś kto rekrutował do nich na stanowiska z branzy IT? Warto sie zgłaszać? Prosze tylko o konkretne informacje. ;)
amir 2016-08-07 00:01:51
do nich sie warto nawet zglosic za wczasu jak wiemy ze bedziemy szukac później pracy nieważne czy w polsce czy za granicą. wiem z doswiadczenia. nawet jak ogloszenia byly juz nieaktualne to pozniej za jakis czas do mnie dzwonili i mowili ze jest praca dla mnie bo sie wczesniej zgłaszałem. nie wiem tylko jak zarejestrowac sie u nich tak ogolnie ale mysle ze wystaczy cvłkę wysłać do nich na maila z prosba o rejestracje u nich. poradzicie sobie kto szuka ten znajdzie
amir 2016-08-07 00:04:23
Ofert u nich pełno jest z tego co widzę i w PL i za granicą
Robi Łiljams 2016-08-08 12:46:14
No niby tak ale ja nie znam języka chciałbym wyjechać i w takim wypadku nie moge z nimi znaleźć pracy bez jezyka tylko mają dla mechanika samochodowego bez języka i z tego co widziałem to czasem dla lakiernika ale ja bym chcial na produkcje, przy tasmie, nie rozumiem po co tam dobry język musi byc. Pani z Wincklera mówiła że niby dlatego że w całej firmie pracuje dosłownie kilku polaków i to w różnych działach wiec nie ma opcji zeby wyjechac i porozumiewac  się non toper "na migi" albo poprosić kogoś o tłumaczenie na niemiecki bo nie ma nikogo wokół takiego. no i tak wymaga pracodawca niemiecki mocno podobno.
Adi 2016-08-09 09:44:17
Robi to żeś się popisał ksywką hahaha

Ciekawy 2016-08-11 16:38:58
Inżynier R&D - ktoś z tutaj obecnych bierze udział w tej rekrutacji?
Ciekawy 2016-08-11 16:55:06
I wie jakie są szanse dla osoby z 3-letnim doswiadczeniem na takim stanowisku? Czy w ogole jakies sa?
Ciekawy 2016-08-11 16:55:31
I wie jakie są szanse dla osoby z 3-letnim doswiadczeniem na takim stanowisku? Czy w ogole jakies sa?
adrain 2016-08-11 18:49:20
Ja się zastanawiam ciekawy tylko nie wiem czy dadzą umowę o pracę czy b2b?
Iza 2016-08-16 18:25:19
Ja aplikowałam, miałam juz rozmowę, ale czekam na feedback od Pracodawcy. Trzymajcie kciuki- liczę, ze mnie zaprosza na rozmowę !!!!
Happy!! 2016-08-18 10:16:44
Super!!!!! Dostałam pracę u wymarzonego pracodawcy!!!!!!! Dzięki Winckler!
Happy!! 2016-08-18 10:17:06
Super!!!!! Dostałam pracę u wymarzonego pracodawcy!!!!!!! Dzięki Winckler!
Guru 2016-08-19 14:07:41
Staż lepszy bo tu masz tak jakby przygotowanie do zawodu
Tajemniczy klient ;) 2016-08-22 11:43:53
Firma robi dobrze swoją robotę, dokonali niemożliwego.
Tajemniczy klient ;) 2016-08-22 11:44:24
Firma robi dobrze swoją robotę, dokonali niemożliwego.
w 2016-08-22 14:23:26
Good job.
romko 2016-08-22 14:30:25
nowa praca jest u nich - jako Mechanik samochodowy bez znajomości j. niemieckiego (diagnostyka komputerowa, naprawy i konserwacja).
Mario Bross 2016-08-23 13:33:49
Szybcy i wściekli ;) No ale przynajmniej w 100 % skuteczni.
Tysia 2016-08-24 11:01:47
Ma ktoś może info na temat pracy dla księgowej z rosyjskim? Wiecie może co to za pracodawca? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Tysia 2016-08-24 11:02:01
Ma ktoś może info na temat pracy dla księgowej z rosyjskim? Wiecie może co to za pracodawca? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kornela 2016-09-05 13:05:07
Wiecie może czy przyjmują na staże teraz? Czy tylko organizowali wakacyjne staże? Nigdzie nie mogę znaleźc informacji a strona nie chce mi się wczytać :(
Kornela 2016-09-05 13:05:22
Wiecie może czy przyjmują na staże teraz? Czy tylko organizowali wakacyjne staże? Nigdzie nie mogę znaleźc informacji a strona nie chce mi się wczytać :(
Marcel 2016-09-05 16:44:00
Zespół pracowników produkcji prefabrykatów betonowych z dobrą znajomością j. angielskiego – FINLANDIA - szukam osoby do zespołu która zna angielski, bo chciałbym wyjechać ale cienko mi idzie. Kto jest na sali???????

Piszcie!
Tomi 2016-09-09 13:34:05
A o jaki dzial tej firmy pytasz? Bo z tego co wiem maja opieke w niemczech, jakies zawody techniczne w niemczech i wyzsze stanowiska w Polsce. Moja Zona wyjechala raz z nimi na wakacje do opieki bo akurat w szkole miala wolne i miala terminowe pieniadze tak jak sie kazdy umawial na poczatku dokladnie wyliczone. PS. Czy ktos z was moze wybiera sie z Wincklerem na produkcje prefabrykatów do Finlandii?
Boski 2016-09-13 13:05:05
Agata, weź udział w rekrutacji to się dowiesz, wątpię żeby ktoś ci tutaj udzielił takich informacji. A poza tym z tego co wiem to nie jesteś zatrudniona w Wincklerze tylko bezpośrednio w firmie w której pracujesz nawet jak Winckler rekrutuje
Tom 2016-09-15 10:17:27
Do pracy w DE może i tak bo tam jest coś takiego jak układy zbiorowe a przynajmniej tak słyszałem no i dlatego stawki są ustalone z góry i nie do negocjacji ale pewny nie jestem. A w Polsce nie ma układów zbiorowych i tutaj pewnie dlatego nie podają na ogół takich informacji. Z resztą nie wiem jak to dokładnie jest ekspertem nie jestem chyba lepiej zgłosić się do nich i zapytać
jaco 2016-10-06 13:24:33
Na www mają ze aktualne.
Jeremi 2016-10-10 12:13:58
Kolego, przecież wyraźnie piszą, że trzeba znać i angielski i niemiecki. Niemiecki jest ważniejszy, ale po angielsku też musisz mówić. Polecam tę ofertę, aktualnie pracuję na tym właśnie stanowisku przez Wincklera i jestem bardzo zadowolony z zarobków, atmosfery i całokształtu. Zachęcam do kontaktu pod adresem mailowym [Usunięte przez administratora] jeśli chcecie dowiedzieć się więcej, a osobiście szczerze polecam firmę
--- 2016-10-12 13:21:23
Podbijam pytanie
Robin 2016-10-13 08:30:01
Bardzo dobra agencja a obsługa osoby chętnej do pracy na najwyższym dotąd spotkanym przeze mnie poziomie. Dzięki za pracę ;)
Darko 2016-10-19 13:26:00
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
Darko 2016-10-19 13:26:17
Fajne zarobki no i nie ściągają z kandydatów prowizji jak niektórzy. Polecam
yolo 2016-10-21 13:51:08
Ok
+ 2016-11-04 11:11:36
+
123 baba jaga pa3! 2016-11-10 11:37:44
Fajne mają biuro :D
P.W. 2016-12-01 15:49:08
Bardzo na plus za atmosferę rekrutacji i całe podejście rekruterów którzy prowadzili rekrutację. Plus również za wynik końcowy czyli moje zatrudnienie. Pozdrawiam z nowej pracy pracowników Wincklera. P.W. ;)
Zostaw swoją opinię o Winckler Personal - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winckler Personal