logo Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Flame Employment Polska Sp. z o.o.

erw 2014-12-26 06:05
moze ktos kto wyjechal w grudniu i pracuje w tym nexcie opisac co tam sie dzieje bo widze od wyjazdow prawie zero informacji.pytam bo w ostatniej chwili musialem zrezygnowac.ps. chyba ze ktos kasuje negatywne opinie..
marek 2014-12-31 21:42
Jedni pracuja drudzy sciemniaja jak moga np ta przemadrzala z irokezem chodzi alejkami i
nuci sobie piosenki z radia przez pol zmiany zamiast pracowac dziwne ze takich nie wywala ...
Ania 2015-06-22 19:42
Czy w tym roku będzie rekrutacja na wyjazd wakacyjny do "NEXTA" ?
Czy będzie praca na magazynie w tym roku?
jak 2015-07-02 14:24
Jest możliwość zostania dłużej niż te 10 - 12 tygodni?
zabcia 2015-11-21 22:39
Zapytanie o prace i warunki mieszkaniowe. Chce wyjechac do pracy zagranice przez firme FLAME EMPLOYMENT POLSKA. do pracy w miejscu BooShoo,bardzo prosze o opinie o tym miejscu,o pracodawcy i godzinach pracy.
zainteresowany 2015-12-05 16:50
witam czy ktos wyjechal do magazynu BooHoo z Flejma i moze napisac jakie sa tam warunki pracy i mieszkaniowe oraz jaka agencja tam na miejscu sie tym zajmuje czy jest to solsbury z koordynatorami nextowymi? I czy tez trzeba przechodzic tam testy jak do nexta?
hm 2015-12-11 11:07
wyjechało ze 100 osob i pracują czy dobrze .. zalezy co praca ok.. ale mieszkania nie..
3
nie 2015-12-23 07:53
Wiadomosc czlowieka z agencji, "szwagier tam jest" haha nawet gdyby tak bylo to Ci tego nie powie bo sie męczy i marżnie po nocach.! ot prawda a zreszta i nie tylko.
1
Lusy 2016-01-07 14:49
zdecydowanie polecam wspolprace z ta firma
3
byłemwidziałem 2016-01-18 21:24
Byłem przez agencję Flame.Praca jako picker/packer. Pracowaliśmy przez dwie agencje Flame i Solsbury Solution w Burnley. Mieszkaliśmy 5km od pracy, dojezdzaliśmy taksówkami. Praca po 12h/4dni ( nie zdarzyło się, żeby nie było pracy). Norma w pracy do wyrobienia, z początku były śmieszne małe. Jeśli ktoś zamierza jechać do magazynu niech bierze ze sobą buty BHP. Rozchodzić je, żeby póżniej wygodnie się w nich przemieszczać. W ciągu 12h robi się 20-30 km w zależności od tempa pracy. Warunki mieszkaniowe porażka :(. Grzyb wszędzie gdzie tylko może być. W domu niemiłosiernie śmierdziało. Brak internetu, mikrofalówki. Mała lodówka na 5 osób. Wygniecione, stare, śmierdzące materace + prąd i gaz na doładowania, a to wszystko za kosmiczne wysokie pieniądze. Gdyby nie mieszkanie został bym tam. Lecz przy próbie rozmowy usłyszeliśmy "W przypadku zmiany mieszkania, jesteśmy zwolnieni z pracy", śmiech na sali... .Jeśli chodzi o wypłaty, zawsze na czas, po przepracowaniu miesiąca dostaliśmy 16h płatnego urlopu. Jednym słowem. Praca nudna, ale da się zarobić, mieszkanie to nieporozumienie i to straszenie ludzi w przypadku jego zmiany. Jakby ktoś chciał więcej informacji mail stunteer22@gmail.com
5
ssij 2016-02-09 22:12
A czy pracownicy w Burnley, którym skończył się kontrakt z końcem stycznia dowiedzieli się czy pracują dalej?
1
Piccker 2016-03-10 10:46
Pracowalem przez agencje Solsburysolutions typowa złodziejska agencja ktora okrada polakow jak tylko sie da.Praca na magazynie spoko tylko trzeba sie troche ochodzic i sie nie wychylac grzecznym byc i wtedy kontrakt sie dostanie bezposrednio przez firme takze nie ma lipy.Mieszkania co ta agencja zalatwia tragedia jeden wielki syf smrod wszystko robione na odpierdziel o tak o rzeby tylko ladnie wygladalo.Najlepiej samemu zalatwic sobie mieszkanie niedaleko magazynu i po klopocie. Ztego co mi wiadomo to juz nie bedzie tam zadnych ofert do boohoo przez ta agencje nie sprawdzila sie byly na nia same skargi.
Paweł 2016-05-31 08:57
Pracował ktoś lub wybiera się do fabryki mebli kuchennych znajdującej się w Grimethorpe. Proszę pisać jak warunki i praca ???
Teresa 2016-06-17 20:37
Witam,

Mam pytanie czy ktoś wyjeżdżał z agencją do Sedberg School do pracy?? Jesli tak to proszę o informacje jak się tam pracuje.
2
xyz 2016-07-04 05:44
najlepsze jest to że ogłoszeń do pracy w Boohoo tutaj w anglii nie ma A dlaczego?
Bo każdy kto tu jest i pracuje legalnie od jakiegoś czasu (11 lat w moim przypadku) wie że to co jest oferowane przez tą firmę jest na pograniczu nielegalnosci Warunki Bytowie i możliwość stracenia pracy za próbę zmiany pracy powinny być zgłoszone do Citizena,na policję i do inspekcji pracy!!!!
Z opowiadań slyszalam też że zakazane jest jedzenie szynki i kiełbasy (pork) na stołówce bo muslimy nie pozwalają
W końcu Burnley to jeden wielki pakistan i kilka poleczek dających im d.....
1
emigracja 2016-07-04 14:54
Hej,

Od jakiegoś czasu obserwuję ten wątek i przyglądam sie ofercie agencji Flamę do magazynu do Wielkiej Brytami. Poważnie myslę o wyjeździe tymczasowym i dorobieniu sobie za granicą z doświadczenia wiem że dobrze czytać opinie ale tez dobrze sobie wyrobić własną..
Dla jednych dana praca jest lekka dla innych ta sama będzie nie do wyrobienia ... jednym sie chce pracować innym mniej itd ..
Czy ktoś może wybiera sie na spotkanie rekrutacyjne do Warszawy ? albo zamierza odpowiedzieć na tą ofertę ?
pozdrawiam
W razie czego zostawiam maila angliaaa.9@o2.pl
emenems 2016-07-14 12:12
Agencję Flame współpracującą z Solsbury Solutions oceniam w skali 5 stopniowej na 4 z plusem. Byłem w Anglii w fabryce mebli i źle nie trafiłem. Agencja pomaga, pieniądz zawsze na czas. Można było tłuc nadgodziny. Jeśli załatwię swoje sprawy w Polsce, chciałbym wrócić tam, gdzie pracowałem.
PICKER BOOHOO 2016-07-16 20:54
FERTY PRACY SA TYLKO TRZEBA WIEDZIEC GDZIE SZUKAC NA PRACUJ.PL MACIE OGŁOSZENIE Z ANGIELSKIEJ AGENCJI TRS JEST TAM WSZYSTKO TRZEBA POCZYTAC PRACA NA MAGAZYNIE.NAJLEPIEJ WYSŁAC MEILA ZE SWOIM CV CAŁY CZAS SA PRZYJECIA DO BOOHOO.POWODZONKA ZYCZE
SEB 2016-07-26 21:24
Agencja taka sobie ale juz w BOOHOO nie działa nie chcą juz tam jej teraz jak ktos by chciał do Boohoo sie załapac to tylko przez TRS cały czas nabór jest
mokka 2016-08-09 13:24
niby tak ale wolałbym przez Flame jechać niz jakieś TRS... nie mają oni nawet tutaj certyfikatu na Polskę i nigdy nie wiadomo jak działa taka agencja a Flame jednak juz 10 lat więc robią to uczciwie skoro tyle lat dzialają sprawnie.
1
Melon 2016-08-13 12:13
Czy wie ktoś jak wygląda praca przy zbiorze owoców i warzyw w Holandii?
Pozdrawiam
Były Picker 2016-08-18 17:48
Teraz jest oferta prze Flame do magazynu Boohoo jest to magazyn odziezowy w Burnley niedaleko Manchesteru robota ciezka nie jest ale trzeba sie ochodzic bardzo duzo nogi wysiadaja kto ma duza wage po przyjezdzie do angli przejmuje was agencja solsbury solutions oni załatwiaja wszystko juz na miejscu mieszkania co oni załatwiaja to jes tragedia jesli kto moze to niech sobie sam załatwia cos w swoim zakresie albo jedna mieszkanie w kilka osob tak bedzie najlepiej za chate co gora na miesiac wychodzi 300 350 funi lanlord kasuje 1000 funi kradziez w biały dzien wypłaty sa na czas z kasa nie ma problemu zadnego sa wypłacalni napoczatku jest szkolenie 5 dniowe po 8 godzin płatne 7,20 na godz pozniej wybuerzecie sobie zmiany na nocki jest 7,72 pracuje sie 3dni i 3 dni wolne po 12 godzin kontrakt jest na 12 tygodni ale trzeba sie duzoo ochodzic chudnie sie w oczach pozdrawiam przyszłych pickerów i packerów
1
Uk 2016-10-07 20:07
Chciał bym zapytać czy tam przedłużają umowy po 3 miesiącach czy jednak kończy się po 12 tygodniach praca ?
Adix 2016-10-12 13:46
Hej , ktoś jedzie 22 do Boohoo Burnley ?

kamsanglia@gmail.com Piszcie ,
Lukwroc 2016-10-17 16:24
Witam, może ktoś się wypowie na temat pracy w burnley w baahoo wyjazd miał być 15 albo 22 z Warszawy i poznania, powiedzcie czy warto było pojechać i czy faktycznie jest tak jak oni pisali
Juz 2016-10-17 17:44
Czy w Flame Employment Polska Sp. z o.o. jest możliwość zdobycia jakiegoś sensowniejszego stanowiska?
Mitrilan 2016-10-27 22:16
Kto jedzie 29 do Burnley do magazynu BOOHOO? kontakt: milanfan@vp.pl.
bolo 2016-11-02 12:23
W burnley flame zakwaterowal nas w hotelu w ktorym nie ma wolnych pokoi. Ostatnio ulokowali ludzi na poddaszu bez swiatla za to dali im latarki. Kuchnia malutka dwie male lodowki na prawie sto osob. Jedna kuchenka na cztery palniki i nie ma nawet mikrofalowki. Za pranie musisz zaplacic 2 funty a ostatnio odlaczyli wifi ktore bylo dostepne tylko na parterze przy recepcji.
Robota tez nie za ciekawa. Magazyn ma 6 pieter i biega sie po nim przez 12 h dziennie dlatego wiele osob porezygnowalo. Przy tym pecherze i bable na nogach sa gwarantowane.
1
PICKER BOOHOO byłyy 2016-11-24 20:54
A to kiedy Flame zbierał ludzi do Boohoo moze mi ktos napisac
Emma 2017-01-03 22:43
Musisz zmienić pracę człowieku, po co sie tak męczyć . Na Twoje miejsce znajdzie się kilku chętnych.
inkognito 2017-01-07 15:57
flame jest firma ktora zalezy im na tym zeby skasowac naleznosc finansowa za pracownikow ktorych wysyla za granice.duzo obiecuja i nie dotrzymuja slow okazuje sie na mecie ze zakwaterowania sa fatalne i ceny sie zmieniaja za zakwaterowanie .jedni musza placic za transport a drudzy jada za darmo gdzie firma flame zwraca za koszty podroozy ale nie wszystkim.bylem uczestnikiem dwa razy takiego wyjazdu.j
inkognito 2017-01-07 15:59
flame jest firma ktora zalezy im na tym zeby skasowac naleznosc finansowa za pracownikow ktorych wysyla za granice.duzo obiecuja i nie dotrzymuja slow okazuje sie na mecie ze zakwaterowania sa fatalne i ceny sie zmieniaja za zakwaterowanie .jedni musza placic za transport a drudzy jada za darmo gdzie firma flame zwraca za koszty podroozy ale nie wszystkim.bylem uczestnikiem dwa razy takiego wyjazdu.j
1
Dudek 2017-01-11 15:28
Słuchaj inkognito, same nieszczęścia przydarzyły Ci się. Firma Flame organizuje wyjazdy i wie jak to się robi. Kwatery to nie hotel 5 gwiazdek, trudno
Pickerrr 2017-01-12 16:45
Macie racje teraz w BOOHOO jest tragedia 5 pieter po kazdym sie lata z wozkiem przez 11 godzin odliczajac 2 przerwy 1 przerwa po 5 godzinach jest od 20 do 30 km sie robi przez nocke takze jak ktos chce to niech lepiej uderza do NEXTA jako picker packer w SOUTH ELMSALL agencja Solsbury Solutions tam jest lajcik pełny co 2 godziny przerwa kasa dobra mozna tluc nadgodziny jak ktos chce tylko trzeba robic swoje i tyle pozdrawiam
Agata 2017-01-20 11:16
Też uważam, że jak się dobrze pracuje to zarobki są ok. Tak się dzieje w każdej firmie!! Flame to dobra firma tylko ma pecha i nie trafia na ludzi pracowitych!!
1
Były pracownik Boohoo 2017-02-20 11:04
Odradzam wyjazd do pracy w Boohoo - Burnley! Flame jest tylko naganiaczem. Umowę podpisujecie z angielską agencją TRS, która jest oszustem. Nie wypłacają wszystkich tygodniówek i należnego ekwiwalentu za niewykorzystany urlop! Co więcej pobierają nieuzgodnione kwoty z wypłaty! Flame o tym wszystkim był poinformowany przez kilka osób ale nic nie robi w tym kierunku. Widać, że dla nich liczy się tylko prowizja od ,złapanego'. Sama praca jest bardzo ciężka. Na jednej zmianie trzeba przejść 30-35 km pchając wózek ważący około 50 kg. Magazyn ma 5 pięter. Pod koniec lata na 4 piętrze jest około 40 stopni. Warunki zakwaterowania są delikatnie mówiąc słabe. Mieszka się w ,hotelu' w mini dwu-osobowych pokojach, z jedną lodówką na 100 osób i prysznicem na korytarzu. Za takie luksusy trzeba płacić więcej niż za wynajem pokoju od agencji nieruchomości. P.S pracowałem w Boohoo 5 miesięcy.
3
PICKER BOOHOO byłyy 2017-02-21 18:26
Witaj kolego co do flame co sie z Tobą nie zgodze firma załatwia wszystko tak jak trzeba transport umowe podpisujesz na miejscu a nie tam z TRS wiem bo byłem nawet dwa razy 1 raz przez flame i solsbury solutions kasa jest wypłacana zawsze na czas nie ma sie o co martwic za urlop tez po skonczonym kontrakcie jakos po 2 tygodniach na konto angielskie warto zalozyc sobie samemu oni w sumie zakladaja sami i numer nin tez jest tymczasowy mieszkania to fakt słabe są nawet bardzo zalezy jak kto trafi i płaci sie krocie za mieszkanie 4 pokojowe placilismy 1000 funi a powinnismy jakies 450 nie wiecej takze przycinaja strasznie na tym lepiej sie ugadac w kilka osob i sobie wynajac albo jakis pokoj sa tanie w tamtych okolicach to fakt jest 5 pieter kiedys było 3 teraz zrobili 5 takze te 30 km w ciagu nocki spokojnie sie zrobi sa tylko 2 przerwy a powinny byc 3 takze zaklad pracy wykorzystuje pracownikow target jaki trzeba robic juz po szkoleniu wynosi 69 rzeczy na godzine bardzo latwy do zrobienia nawet ponad norme maja podobno zrobic ze bedzie sie zbierac tylko na 1 pietrze ale kiedy to bedzie to nikt nie wie jak cos to wybierajcie nocna zmiane jak ktos chce oczywiscie jest tam duzo polakow i slowakow polka teamlider ogolnie jest luzik to jest czerwona zmiana jak ktos by chcial wiecej info niech pisze sebastian15041983@tlen.pl chetnie odpowiem
Emilia 2017-02-23 11:50
Jak ktoś chce zarobić dobre pieniacze to musi ciężko pracować. Flame organizuje pracę za granicą ale ocena pracy należy do właścicieli .
PICKER BOOHOO byłyy 2017-02-26 17:47
Dobre pieniadze to fakt są ale za cene zdrowia ludzie tam mdleją z wycienczenia 40 km przez 12 godzin majac tylko 2 przerwy latając po 5 pietrach kamery na kazdym pietrze liderzy kazdy ma krotkofalowke gorzej jak w kryminale jest wiec powodzenia zycze zobaczymy ile wytrzymacie
4
Edyta 2017-02-28 09:53
Oferta pracy - Manager Kreatywny. Czy ogłoszenie jest aktualne?
1
Flame 2017-02-28 11:17
Tak, proszę wysłać CV na maila sylwia.ottka@flamejobs.pl w tytule wpisując nazwę stanowiska
Konrad 2017-03-01 19:27
Witam mam pytanie czy państwo rekrutujecie tylko do magazynu do BOOHOO a do Nexta w South Elmsall juz nie
Edyta 2017-03-07 09:30
Chcesz wiedzieć, jak wygląda proces rekrutacyjny do pracy w Wielkiej Brytanii? Odwiedź zakładkę "Praca w Wielkiej Brytanii" http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,784836,0,0,praca_w_wielkiej_brytanii :)
Marek 2017-03-11 13:57
Uwazajcie na Prace przez Flame do Wielkiej w miescie Burnley praca naprawde ciezka trzeba biegac przez 5 pieter a 6 szoste bedzie czyyne niedlugo.Nie mozna rozmawiac bo zaraz zwracaja uwage.Target trzeba wyrabiac 70 na godzine.Praca dzienna przez 12 godzin przez 3 dni nie ma czasu na zregenowanie sil przez kolejne trzy dni wolne.
2
Konrad 2017-03-14 19:15
Agencja Flame jest tylko posrednikiem ktory załatwia prace w Anglii na magazynie umowe sie podpisuje tutaj w Polsce załatwiają transport dopiero tam na miejscu przejmuje ludzi inna agencja angielska to fakt na magazynie jest przechlapane teraz katorga 12 godzin tylko 2 przerwy to jest niezgodne z prawem tak pracodawca angielski wykorzystuje ludzi zwalnia zatrudnia nowych i tak cały czas robota dobra na 3 miesiace widziałem ludzi ktorzy robili tam około roku poprostu wraki ludzkie chodzili jak zombii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem byłem widziałem pracowałem i zakonczyłem tak kariere raz na zawsze.
2
Iza 2017-03-20 09:48
Flame Employment jest spoko agencją. Ludzie zawsze lubili narzekać.
2
jaworowicz 2017-03-24 10:09
dramat! naprawdę każą pracować???? Szok!!! To trzeba gdzieś zgłosić!!! Proponuję zaraz iść do sądu! Jak można oczekiwać, że człowiek przychodząc do pracy będzie pracować, a nie plotkować! Pewnie nie ma jeszcze krzesełek i darmowej kawy!:D
temat idealny dla p. Jaworowicz: Państwo to słyszeli, w tej firmie oczekują, że pracownik będzie pracował, jak tak można!
:D
1
Natalia 2017-03-26 10:19
@jaworowicz Super piszesz, podpisuję sie obiema rękoma!!!!!!!!
1
bn 2017-04-27 14:44
jak to Polak - dużo zarobić i się nie narobić i tylko narzekać , że wciąż mało ... W Polsce jest to samo.
1
Emma 2017-05-01 17:31
Flame Employment Polska jest agencją z dziesięcioletnim stażem w organizowaniu wyjazdów za praca do Anglii. Korzystałam z ich pośrednictwa i było wszystko ok. Faktycznie musiałam tam pracować ale byłam zadowolona.
1
Zostaw swoją opinię o Flame Employment Polska Sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flame Employment Polska Sp. z o.o.