logo Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Emilia 2017-02-23 11:50
Jak ktoś chce zarobić dobre pieniacze to musi ciężko pracować. Flame organizuje pracę za granicą ale ocena pracy należy do właścicieli .
PICKER BOOHOO byłyy 2017-02-26 17:47
Dobre pieniadze to fakt są ale za cene zdrowia ludzie tam mdleją z wycienczenia 40 km przez 12 godzin majac tylko 2 przerwy latając po 5 pietrach kamery na kazdym pietrze liderzy kazdy ma krotkofalowke gorzej jak w kryminale jest wiec powodzenia zycze zobaczymy ile wytrzymacie
4
Edyta 2017-02-28 09:53
Oferta pracy - Manager Kreatywny. Czy ogłoszenie jest aktualne?
1
Flame 2017-02-28 11:17
Tak, proszę wysłać CV na maila sylwia.ottka@flamejobs.pl w tytule wpisując nazwę stanowiska
Konrad 2017-03-01 19:27
Witam mam pytanie czy państwo rekrutujecie tylko do magazynu do BOOHOO a do Nexta w South Elmsall juz nie
Edyta 2017-03-07 09:30
Chcesz wiedzieć, jak wygląda proces rekrutacyjny do pracy w Wielkiej Brytanii? Odwiedź zakładkę "Praca w Wielkiej Brytanii" http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,784836,0,0,praca_w_wielkiej_brytanii :)
Marek 2017-03-11 13:57
Uwazajcie na Prace przez Flame do Wielkiej w miescie Burnley praca naprawde ciezka trzeba biegac przez 5 pieter a 6 szoste bedzie czyyne niedlugo.Nie mozna rozmawiac bo zaraz zwracaja uwage.Target trzeba wyrabiac 70 na godzine.Praca dzienna przez 12 godzin przez 3 dni nie ma czasu na zregenowanie sil przez kolejne trzy dni wolne.
2
Konrad 2017-03-14 19:15
Agencja Flame jest tylko posrednikiem ktory załatwia prace w Anglii na magazynie umowe sie podpisuje tutaj w Polsce załatwiają transport dopiero tam na miejscu przejmuje ludzi inna agencja angielska to fakt na magazynie jest przechlapane teraz katorga 12 godzin tylko 2 przerwy to jest niezgodne z prawem tak pracodawca angielski wykorzystuje ludzi zwalnia zatrudnia nowych i tak cały czas robota dobra na 3 miesiace widziałem ludzi ktorzy robili tam około roku poprostu wraki ludzkie chodzili jak zombii [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem byłem widziałem pracowałem i zakonczyłem tak kariere raz na zawsze.
2
Iza 2017-03-20 09:48
Flame Employment jest spoko agencją. Ludzie zawsze lubili narzekać.
2
jaworowicz 2017-03-24 10:09
dramat! naprawdę każą pracować???? Szok!!! To trzeba gdzieś zgłosić!!! Proponuję zaraz iść do sądu! Jak można oczekiwać, że człowiek przychodząc do pracy będzie pracować, a nie plotkować! Pewnie nie ma jeszcze krzesełek i darmowej kawy!:D
temat idealny dla p. Jaworowicz: Państwo to słyszeli, w tej firmie oczekują, że pracownik będzie pracował, jak tak można!
:D
2
Natalia 2017-03-26 10:19
@jaworowicz Super piszesz, podpisuję sie obiema rękoma!!!!!!!!
1
bn 2017-04-27 14:44
jak to Polak - dużo zarobić i się nie narobić i tylko narzekać , że wciąż mało ... W Polsce jest to samo.
1
Emma 2017-05-01 17:31
Flame Employment Polska jest agencją z dziesięcioletnim stażem w organizowaniu wyjazdów za praca do Anglii. Korzystałam z ich pośrednictwa i było wszystko ok. Faktycznie musiałam tam pracować ale byłam zadowolona.
1
PL Worker 2017-06-07 17:13
Witam!

Czy ktoś może pracował przez agencję Staffline w BooHoo w Burnley? Może się ktoś podzielić wrażeniami?

Jak z pokojami u p. Pawła? Wie ktoś coś? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
PL Worker 2017-06-07 17:14
Witam!

Czy ktoś może pracował przez agencję Staffline w BooHoo w Burnley? Może się ktoś podzielić wrażeniami?

Jak z pokojami u p. Pawła? Wie ktoś coś? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :)
Emma 2017-06-11 14:30
Flame Employment doczekał się obrońców chociaż krytyków firmy nie brakuje. Jedna myśl mi przyszła do głowy. Dla ludzi pracowitych wszędzie będzie dobrze.
WorkPaula 2017-06-19 13:45
Czy ktoś wybiera się do Burnley na interview 10 lipca w Boohoo z agencji Staffline? Wiecie jak wygląda tam interview? I jak z zakwaterowaniem które pomaga znaleźć agencja?

Jeśli ktoś coś wie proszę o odp ;)
WorkPaula 2017-06-19 13:54
Ponoć pokoje u pana Pawła to pokoje w zwykłym domu szeregowym, warunki normalne, łazienka i kuchnia dzielona z innymi mieszkańcami, tyle się dowiedziałam od pani Agnieszki ze Staffline :)
Bastek 2017-06-19 18:21
Witam pojawilo sie ogloszenie pracy w UK przez agencje FLAMEJOBS czy ktos moze wie dokladnie w jakim miescie ta praca jest,tylko nie magazyn Boohoo
Emma 2017-06-20 08:08
Jaki jest powód tak długiej oferty prac? Jakieś nowe projekty? Fajnie jak jest możliwość wyboru pracy.
kasia 2017-06-22 20:56
Czy ktoś wybiera się do pracy na magazynie boohoo na początku lipca?
Mieszkania u Pana Pawła wydają się dużo droższe od tych ze stron internetowych, które można znaleźć samemu. Dlatego wraz z mężem szukamy współlokatorów do wynajęcia mieszkania/domu.
1
Krzysiek 2017-06-23 18:37
Ja i kolega zaczynamy pracę od 3 lipca, planowo na 8 tygodni. Też będziemy mieszkać w pokoju od tego pana w Nelson. Jeśli ma pani jakieś propozycje, chętnie rozważymy
Erwin 2017-06-23 19:53
Pracowałam z nimi już kilka razy i wszystko było zorganizowane tak jak trzeba. Jak ktoś dobrze pracuje to inni zaraz to zauważą i na efekty nie trzeba długo czekać.
NN 2017-06-24 16:11
Widze duzo osob sie wybiera do magazynu Boohoo ale widze ze nic nie wiedza na temat tej pracy jakie sa tam warunki jedziecie do obozu pracy tyle wam powiem kiedys było inaczej lepiej teraz to juz jest gorzej niz w kryminale minuta spoznienia i 15 minut pracy masz z glowy robisz za darmo 3 ostrzezenia tzw strike i wylatujesz jest nawet filmik na YT wypowiada sie były pracownik agencji pracy TRS wypowiadaja sie tez ludzie co tam sie dzieje to co wam mowia w agencji to slodza zbieraja ludzi dla kasy czy znasz jezyk czy nie im to bez roznicy
Grazyna 2017-06-24 20:21
Witam,
Wybieram się do pracy do Boohoo, lecę z Rzeszowa 02.07.2017. Proszę o kontakt.
Grażyna
NN 2017-06-26 20:06
Witaj a przez jaką agencje bedziesz pracowac bo sa 2 Staffline i Flame to zycze Ci powodzonka w Boohoo 12 godzin na nogach tylko 2 przerwy 3 dni po kolei po 5 pietrach doł gora gora doł i tak 12 godzin
Grazyna 2017-06-27 05:39
Właśnie czytam tylko złe opinie na temat tej pracy, CO RADZISZ? ZREZYGNOWAĆ? OPŁACIŁAM BILET NA SAMOLOT. A W NOCY?JAK WYGLĄDA PRACA?
dobrze_ze_nie_pojechalem 2017-06-27 22:52
Mialem kiedys z nimi jechac ale sie przestraszylem, zreszta dostalem prace w Polsce, nie wiem jak inne magazyny ale to BOHOO w Burnley to jest typowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widze ze tutaj ludzie chyba z tej firmy flame pisza falszywe komentarze jakie tam sa rarytasy. Kogo rzeczywiscie interesuje jak tam wyglada praca niech sobie poszuka opinii o tym "pracodawcy" na indeed.uk, tam sa opinie brytyjczykow co tam pracowali i nikt tam nie ma interesu klamac, ja bym kazdemu odradzal.
NN 2017-06-28 18:08
Witaj no w nocy praca wyglada tak samo jak na dziennej zmianie tylko jest plus ze tam sa team liderzy polacy i slowacy a tak pozatym to nic nie jest dobrze kamery wszedzie pozakladali 3 nocka to juz jestes jak zombi nocki sa bardzo wyczerpujace zona mojego kolegi zemdlala kilka razy w ciagu 12 godzin masz tylko 2 przerwy gdzie tak jest to jest wykorzystywanie pracownika szczerze mowiac ja bym tam nie jechał za zadne skarby swiata ale jak chcesz mozesz sprobowac pracujesz jakies 15 dni w miesiacu ale naprawde jest ciezko nawet bardzo decyzja nalezy do Ciebie pozdrawiam
PL worker 2017-06-29 19:25
Witam! Pracuje w Boohoo kilka dni. Jeżeli chodzi o agencję wszystko spoko. Pomagają otworzyć konto takie za które płaci się 3F tygodniowo, jeżeli ktoś chce darmowe to jest ciężko, bo trzeba mieć potwierdzenie adresu, wynajmując pokój o takie coś cięzko. Pokój u pana Pawła wporządku (przynajmniej ja na taki trafiłem), czysto lecz pokój mały, ale mi to akurat nie przeszkadza, lecz słyszałem opinie ludzi, którzy narzekali na pokoje od niego. Jak dla mnie równy gość. Jak się grzecznie zapytasz to pomoże transport do pracy załatwić. Pracuje na nocki od 18 do 6 rano, jakoś daje rade, praca jest banalnie prosta, lecz nogi strasznie bola pod koniec zmiany. Naprawdę bardzo dużo trzeba chodzić i szybko, norma jeśli jest fajne zamówienie do wyrobienia, ale jeżeli źle trafisz to ciężko. Na każdym pietrze team leader, który bardziej przeszkadza niż pomoga. Stoi w miejscu i patrzy zebyś czasami tempa nie zwolnił. Ktoś tu powiedział, że obóz pracy i się z tym zgodzę, lecz od czegoś trzeba zacząć. Dla mnie praca max na 3 miesiace wiecej moje nogi nie wytrzymaja. Podstawa bardzo wygodne buty robocze z blahą. Dobrze się zastanówcie, w moim przypadku na szkoleniu było 8 osób a zostało nas trzech po 5 dniach pracy.
2
WorkBoohoo 2017-06-29 22:53
A jak wyglądało tam twojej interview? Wybieram się tam za niedługo i jestem bardzo ciekawa. Ile osób mieszka u pana Pawła? :)
Grazyna 2017-06-30 05:13
Wiem jak praca w Anglii wygląda, pracowałam... nie będę ukrywać mam bardzo złe wspomnienia,
ale zgłaszałam, że jest mi za ciężko i byłam wysłuchiwana, pracowałam 2 nocki przerwa i 2 kolejne było do wytrzymania, ZGŁASZAĆ! ROZMAWIAĆ!
Maksymalnie odpoczywać w przerwach od pracy.
Podobno pracę można też zmienić i to też nie jest problem.
Nie igrać z własnym zdrowiem!
2
Eliza 2017-06-30 12:37
Flame Employment organizują pracę za granicą dla chętnych. Jeśli ktoś nie może się zbytnio przemęczać i jest słaby fizycznie to niech zostanie w kraju i nie robi zadymy. Ludzie pracują nocami przez lata i nic się nie dzieje, to jest praca a nie zabawa!
NN 2017-06-30 20:31
W nocy normalni ludzie spia a nie pracuja jedz do Boohoo to sie sama przekonasz jak tam jest naprawde i wtedy pogadamy
WorkPaula 2017-07-02 21:22
Czy ktoś wybiera się na interview 10 lipca do Boohoo w Burnley? Jeśli tak to PROSZĘ O ODPOWIEDŹ TUTAJ :))
Burnley 2017-07-04 00:44
Przyleciałes czy przyjechałeś autokarem? Odebrał cie ktoś z lotniska/dworca czy sam musiałeś dojechac do Nelson do p. Pawła?
Emma 2017-07-05 12:53
Agencja Flame Employment nie zmusza nikogo do korzystania z jej ofert pracy. Każdy jest dorosły i sam podejmuje decyzję. Praca za granicą nie należy do gatunku lekkich to praca zawsze fizyczna i trzeba myśleć a nie jechać i płakać. Ja jeżdżę i nie narzekam.
WorkPaula 2017-07-06 12:34
Ja wybieram się w tą sobotę do Nelson i lecę do Manchesteru, a stamtąd sama musze jakoś sie dostać do tego miasteczka, agencja wysyła tylko link do strony gdzie opisane jest jak można tam dojechać z lotniska. Do wyboru jest autobus albo pociąg. Niestety cała podróż jest na własną rękę :(
Bartek 2017-07-09 14:29
WItam, otrzymałem ofertę pracy wraz z dziewcyzną na magazynie DSV od Agencji pracy Echo Personnel Kettering. Miał ktoś styczność z tą agencją i taką pracą ? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź ponieważ wyjazd w najbliższy piątek tj 14.07.2017.
Mariusz 2017-07-16 12:51
Hej Wszystkim byc moze to nie jest do konca na temat poniewaz nie ma tutaj zbyt wiele informacji badz moich opinii o agencji Flame aczkolwiek
Dosc przypadkowo natknalem sie na strone i pomyslalem ze umieszcze informacje ktore nowo przybylym do Wielkiej Brytanii (Burnley) moga okazac sie przydatne.
1.Transport
-autokarem (z Warszawy zajmie okolo doby ) nie znam dokladnej ceny ale cena biletu najprawdopobniej bedzie oscylowala okolo 100 funtow. Podsumowujac nie dosc ze drogo to jeszcze dluga podroz.
-samolotem :
z Warszawy modlin moim zdaniem najlepiej wybrac lotnisko Manchester badz Liverpool. Lot trwa okolo 2h 30 minut. bilet kosztuje na np wrzesien okolo 20 funtow w jedna strone + ewentualny bagaz rejestrowany.
Gdybyscie zdecydowali sie na podroz do Liverpoolu ponizej przedstawie jedna z mozliwosci jak w miare tanim kosztem mozna dostac sie do Burnley. Tak wiec ladujecie w Liverpool i co dalej :
* kupujecie bilet Liverpool Airport -> Manchester centre sackville (badz manchester centre shudehill) jedzie okolo 1h : koszt okolo 8 funtow
http://www.terravision.eu/
wybierajac shudehill dojezdzacie na dworzec stamtad trzeba przejsc okolo 1 km na inny dworzec na chorlton street(zapytacie ludzi wskaza droge badz zamowicie taksowke)
na zewnatrz tego dworca jest przystanek z linia X 43 burnley.
bilet kosztuje okolo 5-7 funtow dokladnie nie pamietam.
Tutaj przesylam link do rozkladu jazdy
http://www.lancashirebus.co.uk/cmsUploads/route/files/witchwaywebmay2017-1.pdf
po okolo 1 h jestescie w burnley.

jezeli lecicie do manchesteru
to jest bezposredni autobus national express do burnley :
http://www.nationalexpress.com/home.aspx

badz mozecie rowniez wybrac trase z manchester airport do manchester coach station (ktory miesci sie na chorlton street) i nastepnie na zewnatrz dworca (wystarczy przejsc przez ulice) jest przystanek x 43 ktorym dojedziecie do burnley.

2.Zakwaterowanie.

na tej stronie znajdziecie ogloszenia osob ktore wynajmuja pokoj (zdecydowanie latwiej bedzie jesli juz macie umowe z flame wtedy wynajmujacy wie ze pracujecie)
https://www.spareroom.co.uk/

wpisujecie burnley i wam wyskakuje.
mieszkania najblizej boohoo to postcode bb10

gdy juz pobedziecie dluzej w burnley mozecie pokusic sie o wynajecie mieszkania :
http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent.html

3.Konto bankowe
z umowa o prace i adresem bedzie wam zdecydowanie latwiej zalozyc konto bankowe, jezeli nic sie nie zmienilo najlatwiej zalozyc konto w banku LLyods
adres : 7 Manchester Rd, Burnley BB11 1HT

4.National insurance number.
Jezeli agencja wam tego nie zalatwi to trzeba to zrobic na wlasna reke :
0345 600 0643
National Insurance number application line.
Telephone: 0345 600 0643.
Textphone: 0345 600 0644.
Monday to Friday, 8am to 6pm.
Podczas rozmowy bedzie trzeba oodpowiedziec na kilka pytan takich jak data urodzenia imie nazwisko adres od kiedy jestescie w anglii itp. Po czasie oklo tygodnia przesylaja wam list na adres jaki podaliscie podczas rozmowy z wyznaczona data spotkania.Prawdopodobnie wysla was do Preston okolo 1 h drogi z burnley moze troszeczke dluzej linia 152 z bus station
Ponizej link do rozkladu jazdy :
http://www.lancashirebus.co.uk/cmsUploads/route/files/Hotlinewebmay2017.pdf
stamtad okolo 5 minut pieszo do miejsca spotkania, aspotkanie trwa okolo 30 minut.
National Insurance number jest bardzo wazny poniewaz im szybciej go dostaniecie tym szybciej bedziecie placic normalny podatek. do tego czasu dostaniecie Emergency tax code BR i przykladowo zamiast 250 wyplaty tygosniowo otrzymacie 200.gdy juz go otrzymacie natychmiast dajcie pracodawcy on wysle do skarbowki i ten podatek co nadplaciliscie zostanie wam zwrocony.

5.lekarz
nigdy nie wiadomo co sie moze stac dlatego jak najszybciej radzilbym sie umowic na wizyte do lekarza(rejestracje) w waszej okolicy.

jesli ktokolwiek mialby dodatkowe pytania zapraszam do kontaktu 22mariusz88@wp.pl
w miare mozliwosci odpowiem.
2
Iga 2017-07-18 16:10
Ile teraz płaca w boohoo? Są różnice między dzienna a nocna zmiana?
NN 2017-07-18 19:46
Dzienna zmiana 7.60 nocka 8 funi za godzine
Iga 2017-07-18 22:24
A czy pomagają założyć nr NIN i konto w banku?
Mariusz 2017-07-18 23:30
Jesli masz jakis adres na poczatek zycia w uk to konto bankowe powinnas zalozyc sama bez problemu np w llyodsie (brak oplat za prowadzenie konta brak oplat za wydanie karty) a jak masz adres w uk to rowniez wyrobisz NIN dzwoniac do nich i umawiajac sie na spotkanie (przy odrobinie szczescia moze bedziesz miala w tym samym tygodniu) choc to zwykle trwa dluzej.
Marek 2017-07-19 08:11
Fajna agencja, właśnie dostałem robotę w Anglii. Bardzo miło byłem obsługiwany w biurze, wszelkie informacje otrzymałem, fajnie.
Iga 2017-07-19 12:28
Ale podobno wszędzie trzeba mieć jakieś potwierdzenie adresu..:( a przy wynajmowaniu pokoju to średnio możliwe
Iga 2017-07-19 12:30
Ale podobno wszędzie trzeba mieć jakieś potwierdzenie adresu..:( a przy wynajmowaniu pokoju to średnio możliwe
Mariusz 2017-07-19 20:14
Zapytaj wlasciciela mieszkania czy moglby tobie napisac notatke z wlasnorecznym podpisem potwierdzajacym ze mieszkasz tam.
Karo 2017-07-20 20:18
A w weekendy? Płaca więcej,?
Janusz 2017-07-24 12:07
Szukam pracy i słyszałem o nich sporo dobrego. Po przeczytaniu opinii na forum widzę, że to się potwierdza. Mam pytanie i może mi ktoś podpowie, jakie mają wymagania od kandydata na stanowisko kierownika logistyki?
Zostaw swoją opinię o Flame Employment Polska Sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flame Employment Polska Sp. z o.o.