Flame Employment Polska Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Flame Employment Polska Sp. z o.o.

bartek 2014-12-02 12:30:27
jedzie ktoś 3/4.12 z łodzi?
ania 2014-12-02 13:36:16
nie wiedziałam że jest coś z łodzi??
bartek 2014-12-02 14:14:56
nie ma nic z łodzi. tzn ja jestem, i jade z lodzi :) zapytalem sie w tym sensie, czy jedzie ktos z lodzi na wyjazd z 3ego na 4tego grudnia :)
Mar 2014-12-02 18:47:46
Siema. Ja wyjezdzam 4.12.2014 a jeszcze nie mam żadnych wiadomosci o wyjezdzie. Nie wiem o co chodzi. Wiecie cos? Ci co wyjezdzaja 4go wiedza juz cos?
ania 2014-12-02 20:34:55
zadzwon sobie do bydgoszczy, bo już jest info. ja też nie dostałam, mają dużo ludzi i może dlatego takie przeoczenia, a jak coś jest też grupa na facebooku dot. wyjazdu zimowego :)
Przem 2014-12-02 21:04:00
Fatalnie z tym połączeniem z Łodzi do wawy. Jest jakiś pociąg około 20 z Łódź chojny, chyba tym pojadę.
Kto czytał artykuł powyżej? Niezły klimacik, będzie gorąco
MK Harvey 2014-12-03 11:27:05
Wybieram się jedenastego XII. Posiadam mało inf. i z chęcią się dowiem czy 200funtów( wliczony zwrot podróży) mi wystarczy ? Ciężko się doliczyć tego wszystkiego. Ile zarobię przez tydzień pracy ta ogólnie? (pociagi, zostawią Cię na polu w nocy, bilety, taxi??)
MK Harvey 2014-12-03 11:29:31
Ile się dowiedziałeś ? bo ja się zastanawiam. chodzi o kasę i jeszcze straszą z taxówkami w nocy.
bartek 2014-12-03 16:08:05
Ja jade polskim busem do wa-y mlociny. Wydaje mi sie, ze lepszej opcji nie ma. Widzialem ten pociag, niby ok, ale pozniej trzeba czekac prawie 3h.
pafcio 2014-12-03 17:31:02
Kto jedzie z Zamościa/Lublina 08.12???
Max 2014-12-03 18:21:12
Ja jadę z Lublina ale 11 grudnia
wiki 2014-12-03 23:39:48
To jak w końcu jest wyjazd z Warszawy czy tylko z Poznań????
azylant 2014-12-04 09:33:32
witam.czy może ktoś opisać warunki mieszkaniowe,kwestie żywieniowe,możliwości na tzw. czas wolny,itd.jadę 11/12. Jak wygląda sprawa świąt i sylwestra ?
za 2014-12-04 17:29:46
z Bydgoszczy
tomek 2014-12-04 18:59:30
Macie kontrakt bodajże na 10 tyg? No to przez ten czas overtime bedziecie mieli platne po normalnej stawce. Chyba, ze pracujecie przez ten czas wiecej jak 480h to wtedy normalnie 1.5 stawki bedziecie mieli platne. ja tu juz dlugo jestem, ale z tego co pamietam to wlasnie tak te kontrakty skonstruowane sa. nie wiem czy zgodne to z prawem, ale nikt z tym nic nie robi. po 12 tyg dopiero zyskujesz przywileje takiego pracownika jak inni kontraktowi i masz stawke "nextowa". pozdro
Armon 2014-12-16 22:30:20
Hej, dlaczego nie zdajecie pytań bezpośrednio firmie? Na stronie są namiary. Nie kumam tego...zamawiają się , wymyślają , podejrzewają itd. Ja dzwonie lub maila i mam odpowiedzi i wiem wszystko zawsze. Pozdrawiam
1
stefan 2014-12-17 12:43:09
Praca w ( usunięte przez administratora ) nie polecam na serio chyba ze ktos jest amatorem maratonow
2
b 2014-12-17 12:44:29
Ale agencja nie zawsze całą prawdę Ci powie.
2
xman 2014-12-17 20:37:28
Są jakies wieści od tych co tam pojechali 4 grudnia?
picker 2014-12-19 14:44:32
ha,ha,ha pewnie trafiłeś na pikowanie,wiem coś o tym
toma 2014-12-25 17:53:21
Za duzo naprzyjmowali i zaczynaja sie czystki zaczynaja ludzi wyrzucac pod byle pretekstem uwazajcie ...
2
erw 2014-12-26 06:05:30
moze ktos kto wyjechal w grudniu i pracuje w tym nexcie opisac co tam sie dzieje bo widze od wyjazdow prawie zero informacji.pytam bo w ostatniej chwili musialem zrezygnowac.ps. chyba ze ktos kasuje negatywne opinie..
marek 2014-12-31 21:42:36
Jedni pracuja drudzy sciemniaja jak moga np ta przemadrzala z irokezem chodzi alejkami i
nuci sobie piosenki z radia przez pol zmiany zamiast pracowac dziwne ze takich nie wywala ...
Ania 2015-06-22 19:42:36
Czy w tym roku będzie rekrutacja na wyjazd wakacyjny do "NEXTA" ?
Czy będzie praca na magazynie w tym roku?
jak 2015-07-02 14:24:04
Jest możliwość zostania dłużej niż te 10 - 12 tygodni?
zabcia 2015-11-21 22:39:33
Zapytanie o prace i warunki mieszkaniowe. Chce wyjechac do pracy zagranice przez firme FLAME EMPLOYMENT POLSKA. do pracy w miejscu BooShoo,bardzo prosze o opinie o tym miejscu,o pracodawcy i godzinach pracy.
zainteresowany 2015-12-05 16:50:53
witam czy ktos wyjechal do magazynu BooHoo z Flejma i moze napisac jakie sa tam warunki pracy i mieszkaniowe oraz jaka agencja tam na miejscu sie tym zajmuje czy jest to solsbury z koordynatorami nextowymi? I czy tez trzeba przechodzic tam testy jak do nexta?
hm 2015-12-11 11:07:59
wyjechało ze 100 osob i pracują czy dobrze .. zalezy co praca ok.. ale mieszkania nie..
3
nie 2015-12-23 07:53:49
Wiadomosc czlowieka z agencji, "szwagier tam jest" haha nawet gdyby tak bylo to Ci tego nie powie bo sie męczy i marżnie po nocach.! ot prawda a zreszta i nie tylko.
1
Lusy 2016-01-07 14:49:01
zdecydowanie polecam wspolprace z ta firma
2
byłemwidziałem 2016-01-18 21:24:19
Byłem przez agencję Flame.Praca jako picker/packer. Pracowaliśmy przez dwie agencje Flame i Solsbury Solution w Burnley. Mieszkaliśmy 5km od pracy, dojezdzaliśmy taksówkami. Praca po 12h/4dni ( nie zdarzyło się, żeby nie było pracy). Norma w pracy do wyrobienia, z początku były śmieszne małe. Jeśli ktoś zamierza jechać do magazynu niech bierze ze sobą buty BHP. Rozchodzić je, żeby póżniej wygodnie się w nich przemieszczać. W ciągu 12h robi się 20-30 km w zależności od tempa pracy. Warunki mieszkaniowe porażka :(. Grzyb wszędzie gdzie tylko może być. W domu niemiłosiernie śmierdziało. Brak internetu, mikrofalówki. Mała lodówka na 5 osób. Wygniecione, stare, śmierdzące materace + prąd i gaz na doładowania, a to wszystko za kosmiczne wysokie pieniądze. Gdyby nie mieszkanie został bym tam. Lecz przy próbie rozmowy usłyszeliśmy "W przypadku zmiany mieszkania, jesteśmy zwolnieni z pracy", śmiech na sali... .Jeśli chodzi o wypłaty, zawsze na czas, po przepracowaniu miesiąca dostaliśmy 16h płatnego urlopu. Jednym słowem. Praca nudna, ale da się zarobić, mieszkanie to nieporozumienie i to straszenie ludzi w przypadku jego zmiany. Jakby ktoś chciał więcej informacji mail stunteer22@gmail.com
5
ssij 2016-02-09 22:12:30
A czy pracownicy w Burnley, którym skończył się kontrakt z końcem stycznia dowiedzieli się czy pracują dalej?
Piccker 2016-03-10 10:46:27
Pracowalem przez agencje Solsburysolutions typowa złodziejska agencja ktora okrada polakow jak tylko sie da.Praca na magazynie spoko tylko trzeba sie troche ochodzic i sie nie wychylac grzecznym byc i wtedy kontrakt sie dostanie bezposrednio przez firme takze nie ma lipy.Mieszkania co ta agencja zalatwia tragedia jeden wielki syf smrod wszystko robione na odpierdziel o tak o rzeby tylko ladnie wygladalo.Najlepiej samemu zalatwic sobie mieszkanie niedaleko magazynu i po klopocie. Ztego co mi wiadomo to juz nie bedzie tam zadnych ofert do boohoo przez ta agencje nie sprawdzila sie byly na nia same skargi.
Paweł 2016-05-31 08:57:06
Pracował ktoś lub wybiera się do fabryki mebli kuchennych znajdującej się w Grimethorpe. Proszę pisać jak warunki i praca ???
Teresa 2016-06-17 20:37:32
Witam,

Mam pytanie czy ktoś wyjeżdżał z agencją do Sedberg School do pracy?? Jesli tak to proszę o informacje jak się tam pracuje.
2
xyz 2016-07-04 05:44:03
najlepsze jest to że ogłoszeń do pracy w Boohoo tutaj w anglii nie ma A dlaczego?
Bo każdy kto tu jest i pracuje legalnie od jakiegoś czasu (11 lat w moim przypadku) wie że to co jest oferowane przez tą firmę jest na pograniczu nielegalnosci Warunki Bytowie i możliwość stracenia pracy za próbę zmiany pracy powinny być zgłoszone do Citizena,na policję i do inspekcji pracy!!!!
Z opowiadań slyszalam też że zakazane jest jedzenie szynki i kiełbasy (pork) na stołówce bo muslimy nie pozwalają
W końcu Burnley to jeden wielki pakistan i kilka poleczek dających im d.....
emigracja 2016-07-04 14:54:56
Hej,

Od jakiegoś czasu obserwuję ten wątek i przyglądam sie ofercie agencji Flamę do magazynu do Wielkiej Brytami. Poważnie myslę o wyjeździe tymczasowym i dorobieniu sobie za granicą z doświadczenia wiem że dobrze czytać opinie ale tez dobrze sobie wyrobić własną..
Dla jednych dana praca jest lekka dla innych ta sama będzie nie do wyrobienia ... jednym sie chce pracować innym mniej itd ..
Czy ktoś może wybiera sie na spotkanie rekrutacyjne do Warszawy ? albo zamierza odpowiedzieć na tą ofertę ?
pozdrawiam
W razie czego zostawiam maila angliaaa.9@o2.pl
emenems 2016-07-14 12:12:36
Agencję Flame współpracującą z Solsbury Solutions oceniam w skali 5 stopniowej na 4 z plusem. Byłem w Anglii w fabryce mebli i źle nie trafiłem. Agencja pomaga, pieniądz zawsze na czas. Można było tłuc nadgodziny. Jeśli załatwię swoje sprawy w Polsce, chciałbym wrócić tam, gdzie pracowałem.
PICKER BOOHOO 2016-07-16 20:54:44
FERTY PRACY SA TYLKO TRZEBA WIEDZIEC GDZIE SZUKAC NA PRACUJ.PL MACIE OGŁOSZENIE Z ANGIELSKIEJ AGENCJI TRS JEST TAM WSZYSTKO TRZEBA POCZYTAC PRACA NA MAGAZYNIE.NAJLEPIEJ WYSŁAC MEILA ZE SWOIM CV CAŁY CZAS SA PRZYJECIA DO BOOHOO.POWODZONKA ZYCZE
SEB 2016-07-26 21:24:50
Agencja taka sobie ale juz w BOOHOO nie działa nie chcą juz tam jej teraz jak ktos by chciał do Boohoo sie załapac to tylko przez TRS cały czas nabór jest
mokka 2016-08-09 13:24:43
niby tak ale wolałbym przez Flame jechać niz jakieś TRS... nie mają oni nawet tutaj certyfikatu na Polskę i nigdy nie wiadomo jak działa taka agencja a Flame jednak juz 10 lat więc robią to uczciwie skoro tyle lat dzialają sprawnie.
1
Melon 2016-08-13 12:13:15
Czy wie ktoś jak wygląda praca przy zbiorze owoców i warzyw w Holandii?
Pozdrawiam
Były Picker 2016-08-18 17:48:50
Teraz jest oferta prze Flame do magazynu Boohoo jest to magazyn odziezowy w Burnley niedaleko Manchesteru robota ciezka nie jest ale trzeba sie ochodzic bardzo duzo nogi wysiadaja kto ma duza wage po przyjezdzie do angli przejmuje was agencja solsbury solutions oni załatwiaja wszystko juz na miejscu mieszkania co oni załatwiaja to jes tragedia jesli kto moze to niech sobie sam załatwia cos w swoim zakresie albo jedna mieszkanie w kilka osob tak bedzie najlepiej za chate co gora na miesiac wychodzi 300 350 funi lanlord kasuje 1000 funi kradziez w biały dzien wypłaty sa na czas z kasa nie ma problemu zadnego sa wypłacalni napoczatku jest szkolenie 5 dniowe po 8 godzin płatne 7,20 na godz pozniej wybuerzecie sobie zmiany na nocki jest 7,72 pracuje sie 3dni i 3 dni wolne po 12 godzin kontrakt jest na 12 tygodni ale trzeba sie duzoo ochodzic chudnie sie w oczach pozdrawiam przyszłych pickerów i packerów
Uk 2016-10-07 20:07:09
Chciał bym zapytać czy tam przedłużają umowy po 3 miesiącach czy jednak kończy się po 12 tygodniach praca ?
Adix 2016-10-12 13:46:49
Hej , ktoś jedzie 22 do Boohoo Burnley ?

kamsanglia@gmail.com Piszcie ,
Lukwroc 2016-10-17 16:24:27
Witam, może ktoś się wypowie na temat pracy w burnley w baahoo wyjazd miał być 15 albo 22 z Warszawy i poznania, powiedzcie czy warto było pojechać i czy faktycznie jest tak jak oni pisali
Juz 2016-10-17 17:44:41
Czy w Flame Employment Polska Sp. z o.o. jest możliwość zdobycia jakiegoś sensowniejszego stanowiska?
Mitrilan 2016-10-27 22:16:26
Kto jedzie 29 do Burnley do magazynu BOOHOO? kontakt: milanfan@vp.pl.
bolo 2016-11-02 12:23:19
W burnley flame zakwaterowal nas w hotelu w ktorym nie ma wolnych pokoi. Ostatnio ulokowali ludzi na poddaszu bez swiatla za to dali im latarki. Kuchnia malutka dwie male lodowki na prawie sto osob. Jedna kuchenka na cztery palniki i nie ma nawet mikrofalowki. Za pranie musisz zaplacic 2 funty a ostatnio odlaczyli wifi ktore bylo dostepne tylko na parterze przy recepcji.
Robota tez nie za ciekawa. Magazyn ma 6 pieter i biega sie po nim przez 12 h dziennie dlatego wiele osob porezygnowalo. Przy tym pecherze i bable na nogach sa gwarantowane.
PICKER BOOHOO byłyy 2016-11-24 20:54:16
A to kiedy Flame zbierał ludzi do Boohoo moze mi ktos napisac
Zostaw swoją opinię o Flame Employment Polska Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flame Employment Polska Sp. z o.o.