Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Pracowałeś w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Biedronka - 2015-04-03 16:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mareczku wróć do GIESSEN!!!Pan mgr inż. doc. dr hab. prof.nauk " jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote" żaba nie daje rady!!!Wszystko czego się nie dotknie to jest zjebane,ja rozumie,że budujemy psychaitryk ale czemu,aż tak wszystko jest popier... Straszy,że lubelską mafie zniszczy.Nie wiemy czy chodzi mu o prezesa czy o nas :-) Jak tak dalej będzie to żaba sam zostanie bo wszyscy się zwolnią.
zdjecie uzytkownika
Żabojad - 2015-04-04 08:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żaba to Świnia i szuja ,okłamuję ludzi i całą firmę !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2015-04-04 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik Inżynier Żaba jest ok problemem jest lubelska mafia. Po jej wyeliminowaniu i zastąpieniu ich przez wybitnych fachowców uznawanych przez inżyniera budowa na pewno zostanie zrealizowana w terminie tj. w grudniu 2020 roku
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-04 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wlazlem zeby zobaczyc co sluchac w mojej dawnej firmie i oczom nie wierze co za bzdury tu pisza . pracowalem tu 4 miech bo znecili mnie kumple do dani i moge powiedziec ze wyplate za ostatni miesiac dostalem normalnie ulak zaplacili i dostalem zwrot ale teraz wiem kto to brednie pisze przez klika miesiecy widzialem tych co wywalili i gadali ze oni ich opisza i zgadza sie teraz szczegol;nie ten wpis o zlym mieszkaniu jak by ten nie pil to by nie wylwcial ale szkoda gadac na pijakow i leserow co udaja ze robia i chca kase za nic niech porobia w dani tak za nic grosza nie dostaniesz ludzie nie czytajcie tych bredni to wcale nie jest zla firma ale czuby sa co gnoja najlepszego pracodace bo nie mus podac swego nazwiska i potem mamy takie kwiatki
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-05 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-04-04 21:09:37]:
to czego nie wrócisz do starej firmy skoro było tak dobrze Niemcy są tańsi w utrzymaniu jak dania dostaniesz rodzinne za cały okres podatki ulak tak że lepiej wychodzi jak w dani
za 10 miesięcy pracy w normalnym czasie pracy dostałem pita 11 na 3000 złoty to za rok 2013
jak robiłem jeszcze 3 miechy w 2014 nigdy nie dostałem na czas wypłaty jak płacili to w ratach
ze względów płacowych tej firmy nie polecam nikomu
a co się tyczy pracy to nie odbiega od innych firm trzeba zrobić bo po to idziesz do pracy
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-04-05 13:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Kierownik,jaki inżynier???,to zwykły nieudacznik życiowy.Przez tego pseudo kierownika najbardziej ucierpią zwykli pracownicy.Żaba podaj się do dymisji.
zdjecie uzytkownika
Marion - 2015-04-09 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi przybliżyć metody jakimi kieruje się Andrex, bo myślę o podjęciu współpracy z nimi, a nie chciałbym trafić jakoś kiepsko, bo mam dosyć kombinatorstwa i cwaniactwa. Przeprowadzam się do Lublina na dniach i chciałbym uzyskać jakiś konkretnych opinii na ich temat. Z góry dziękuję kandydatom i pracownikom.
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-11 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od kogo chcesz tą opinie jak nie od pracowników ?

Dla mnie jest dobrze czasem poslizgi są ale generalnie kasa się zgadza
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-12 12:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiesiek - 2015-04-11 19:57:45]:
kiedy ci się kasa zgadzała i kiedy miałeś kasę na czas
jeszcze raz mówię robić trzeba bo po to jest pracownik i po to się zatrudniasz a pracodawca powinien dać wypłatę na czas (a z tym jest akurat w firmie Andrex nie halo potrafią płacić na raty lub nie w terminie )
i ze względów płacowych tej firmy nie polecam
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-14 22:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za marzec kasę całą dostałem 12 dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2015-04-25 15:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrex będąc niezbyt znaną firmą musi uporać się ze sporą konkurencją branżową. Chociaż jeżeli zatrudnia pracowników na przejrzystych zasadach to może warto i tutaj spróbować...
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-04-26 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś pisze ze firmie andrex jest ok,to musi się...... kasy nie było na czas,warunki mieszkaniowe jeszcze gorsze,pokój bez ogrzewania,lodówki itp.Wiem że są ludzie którzy wiedzą o czym pisze.Znam chłopaków którym kasa na konto wpływała na raty i nikt w firmie" nie wiedział dlaczego" Brak zwrotu podatku,aneksu umowy na Niemcy z czym się to wiąże nie trzeba tłumaczyć,a te wpisy o uczciwości to sama wazelina.Pozdrawiam i uważam że trzeba o tym pisać żeby ludzie wiedzieli co ich czeka.Ja to przerobiłem na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
grajczar - 2015-05-26 01:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie widziałem , aby firma Andrex w ostatnim czasie prowadziła jakieś rekrutacje. Swojego czasu szukali bardzo wielu pracowników na stanowiska cieśli i zbrojarzy do pracy w Niemczech. Jednak było to za czasów kiedy tego typu interesy były jeszcze opłacalne. W tej chwili niestety ten trend przeminął chyba bezpowrotnie
zdjecie uzytkownika
Dobry Człowiek - 2015-05-31 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dno i pół metra mułu!!!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej K - 2015-06-01 18:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaproponowano mi pracę w Norymbergii jako zbrojarz i poczytałem opinie w związku z tym mam mieszane uczucia czy to autentycznie prawda z pensją w ratach, nieterminowo, nie ma zwrotu podatku z Niemiec, ubogie warunki mieszkaniowe i składki odprowadzane od najniższej krajowej ( ZUS itd) w dodatku płaca bez szału. Nikt nie pisze ile godzin pracujecie , za jaką stawkę ? Proszę o rzetelną odpowiedź bo w niedzielę wyjazd a do jutra mam dać odp.
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-02 15:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuje jakich kolwiek namiarow na nich
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-03 12:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie dajcie jakis nr do tej firmy
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-03 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-04-05 10:42:31]:
Witam jesli masz takie dobre zdanie na temat tej firmy to prosze cie o jakis nr do nich
zdjecie uzytkownika
ulka - 2015-06-30 11:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt trzeba ci rację przyznać @andre rzeczywiście ciężko dowiedzieć się cokolwiek o firmie bo szukam i szukam i jakoś nie mogę jakiejkolwiek ich oficjalnej strony internetowej w sieci. słyszałam że poszukują zbrojarzy, jakieś wyjazdy zagraniczne nawet, ale nie potrafię tego zweryfikować, proszę was o pomoc
zdjecie uzytkownika
Watii - 2015-07-01 08:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przecież to są ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zloty - 2015-07-06 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glowa mnie boli ja mam do jutra dac im znac czy jade ! Naprawde tak w ciula graja? Po ile godz robicie ?
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-07-07 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu ta pseudo-złodziejska firma się ogłasza.Nie daj cie się nabrać bo bez pieniędzy będzie cie chodzić.
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-07-07 09:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na pieniądze czekałem dwa miesiące i nie dość tego ,,wypłata'' była okrojona o 1/4.Trzeba napisać przyszłym pracownikom prawdę że kradną i oszukują ludzi na żywca.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-10 14:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem teraz na urlopie i czytam to co piszą ludzie . Ja pracuje tu 2 lata kasa umówiona jest czasem z poślizgiem ale max o parę dni jak ktoś pisze że po 2 miesiącach dostał to brednie i nie jestem zadna wazelina tylko pracuje zeby zarobic a nie pierniczyc głupoty ze mało płacą. ja i kumlpe widzielismy robote tych narzekaczy i co im malo my bysmy im pół euro nie dali mieszkania sa ok ale niektórzy robią z nich chlew i andrex buli za to co ktos zniszczy szkoda ze te orly pokrzywdzone nie dołączo zdjec od niemców jak robia swoja prace . kumpel co robi w berlinie mówi ze co niektórych to by na kopach wyniesli pija partola a potem chca kase jak ma byc kasa jak niemcy jebna po kulach firme i jest ok ale wszzyscy to mja w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno sa ludzie ktorzy maja podatki w niemczech bo sa ok i chca pracowac a lenie ci pisa to niech sie podpisuja i pisza gdzie robili i za co ich posuneli jak ktos jes niuczciwy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ci co te brednie piszą i jeszze jedno jk tk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czemu tyle ludzi tu pracuje i nie ma problemów 150 ludu to nie mało i gadalismy z kumplami ze połowe leserów powinni wywalic bo krecia robote robia i ośmieszaja firmę .
zdjecie uzytkownika
Sam - 2015-07-20 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak różowo w tej firmie to czemu mają tyle spraw w sądzie pracy!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA?
Zadaj pytanie
alert