Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Pracowałeś w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rad - 2015-01-29 18:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Jasiek pracowałem w calbudzie przynajmniej był zwrot podatku, kindergelt i co najważniejsze kasa na czas Czego o andrexie powiedzieć nie można,a twoja wypowiedz na kilometr pachnie wazeliną.Już wracam do calbudu tu jest większy rygor ale kasa pewna
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-02-05 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w andrexie w zeszłym roku tak jak kolega czekam na wypłatę za grudzień dziś się dowiedziałem że kase podobno wysłali mi w środe.Jeśli jutro nie będzie forsy idę od sądu NIE POLECAM TEJ firmy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-23 22:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się kierownik pokazał ...
zdjecie uzytkownika
jako tako - 2015-02-24 08:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-23 22:11:18]:
Pewnie o tej porze już na bani.Zresztą jak przez cały dzień.
zdjecie uzytkownika
wanio - 2015-03-01 01:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłacalność w terminie jest podstawową rzeczą na którą zwracają potencjalni pracownicy. Miedzy innymi ja. Czy te incydenty o których wspominaliście trafiają się notorycznie czy też raczej są to pojedyncze przypadki ? Bo praca wydaje sie byc interesująca a nie chciałbym się prosić pracodawcy o pieniądze na które ciężko pracowałem.
zdjecie uzytkownika
brat - 2015-03-02 15:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wanio - 2015-03-01 01:54:52]:
Niestety, jak widać i słychać notorycznie. Ja nie dostałem jeszcze do dzisiaj reszty kasy za grudzień 2014r, mimo wielu monitów. Pewnie pozostanie mi już tylko sąd pracy. Omijajcie szerokim łukiem taką firmę wydmuszkę, co okrada pracowników.
zdjecie uzytkownika
Kempes - 2015-03-14 11:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie a jak wygląda sprawa mieszkaniowa w Niemczech w tej firmie??
zdjecie uzytkownika
Koza - 2015-03-15 19:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kampy są super jedzenie bogate w węglowodany i bardzo pożywne mieszkają w domu również będą w pełni usatysfakcjonowani w domach są drzwi a niektórzy mają nawet w swoich domkach toalety !
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-03-18 21:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może potwierdzić te opóźnienia z wypłatami? Bo jeśli nie macie pieniędzy za grudzień, a mamy już ponad połowę marca to daje w sumie 3-4 miesiące opóźnienia. To dość kiepska sprawa, chyba, że tylko za grudzień były opóźnienia, a tak to płacą. W ogóle co podają jako powód tych opóźnień? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-03-22 09:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darujcie sobie tą firme Kase za grudzień dostałem 10 lutego,oczywiście po monitach trzy razy w tygodniu,a mieszkałem w pokoju bez ogrzewania w nocy około 10 stopni dobrze że chłopaki pozyczyli farelke.Długu by opowiadać o warunkach socjalnych pozdrawiam ekipe z Norynbergi
zdjecie uzytkownika
roik - 2015-03-24 10:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakaś poprawa w andreksie płacą czy dalej walą w hu.... i jakie maja warunki mieszkalne bo proponują praca w berlinie i niewiem czy warto jechać pozdro
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-03-27 14:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma andrex jest mi winna kasę od 2lat i nie myśli oddać, zmieniają tylko firmę z jednoosobowej na spółkę
zdjecie uzytkownika
Dobry Człowiek - 2015-04-02 19:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalne dno ta śmieszna firma nie płaci i walą w ciula za wszystkim .......NIE POLECAM NIKOMU MĄDREMU PRACY W TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Biedronka - 2015-04-03 16:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mareczku wróć do GIESSEN!!!Pan mgr inż. doc. dr hab. prof.nauk " jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robote" żaba nie daje rady!!!Wszystko czego się nie dotknie to jest zjebane,ja rozumie,że budujemy psychaitryk ale czemu,aż tak wszystko jest popier... Straszy,że lubelską mafie zniszczy.Nie wiemy czy chodzi mu o prezesa czy o nas :-) Jak tak dalej będzie to żaba sam zostanie bo wszyscy się zwolnią.
zdjecie uzytkownika
Żabojad - 2015-04-04 08:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żaba to Świnia i szuja ,okłamuję ludzi i całą firmę !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2015-04-04 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik Inżynier Żaba jest ok problemem jest lubelska mafia. Po jej wyeliminowaniu i zastąpieniu ich przez wybitnych fachowców uznawanych przez inżyniera budowa na pewno zostanie zrealizowana w terminie tj. w grudniu 2020 roku
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-04 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
wlazlem zeby zobaczyc co sluchac w mojej dawnej firmie i oczom nie wierze co za bzdury tu pisza . pracowalem tu 4 miech bo znecili mnie kumple do dani i moge powiedziec ze wyplate za ostatni miesiac dostalem normalnie ulak zaplacili i dostalem zwrot ale teraz wiem kto to brednie pisze przez klika miesiecy widzialem tych co wywalili i gadali ze oni ich opisza i zgadza sie teraz szczegol;nie ten wpis o zlym mieszkaniu jak by ten nie pil to by nie wylwcial ale szkoda gadac na pijakow i leserow co udaja ze robia i chca kase za nic niech porobia w dani tak za nic grosza nie dostaniesz ludzie nie czytajcie tych bredni to wcale nie jest zla firma ale czuby sa co gnoja najlepszego pracodace bo nie mus podac swego nazwiska i potem mamy takie kwiatki
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-05 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-04-04 21:09:37]:
to czego nie wrócisz do starej firmy skoro było tak dobrze Niemcy są tańsi w utrzymaniu jak dania dostaniesz rodzinne za cały okres podatki ulak tak że lepiej wychodzi jak w dani
za 10 miesięcy pracy w normalnym czasie pracy dostałem pita 11 na 3000 złoty to za rok 2013
jak robiłem jeszcze 3 miechy w 2014 nigdy nie dostałem na czas wypłaty jak płacili to w ratach
ze względów płacowych tej firmy nie polecam nikomu
a co się tyczy pracy to nie odbiega od innych firm trzeba zrobić bo po to idziesz do pracy
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-04-05 13:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Kierownik,jaki inżynier???,to zwykły nieudacznik życiowy.Przez tego pseudo kierownika najbardziej ucierpią zwykli pracownicy.Żaba podaj się do dymisji.
zdjecie uzytkownika
Marion - 2015-04-09 20:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie mi przybliżyć metody jakimi kieruje się Andrex, bo myślę o podjęciu współpracy z nimi, a nie chciałbym trafić jakoś kiepsko, bo mam dosyć kombinatorstwa i cwaniactwa. Przeprowadzam się do Lublina na dniach i chciałbym uzyskać jakiś konkretnych opinii na ich temat. Z góry dziękuję kandydatom i pracownikom.
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-11 19:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od kogo chcesz tą opinie jak nie od pracowników ?

Dla mnie jest dobrze czasem poslizgi są ale generalnie kasa się zgadza
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-12 12:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiesiek - 2015-04-11 19:57:45]:
kiedy ci się kasa zgadzała i kiedy miałeś kasę na czas
jeszcze raz mówię robić trzeba bo po to jest pracownik i po to się zatrudniasz a pracodawca powinien dać wypłatę na czas (a z tym jest akurat w firmie Andrex nie halo potrafią płacić na raty lub nie w terminie )
i ze względów płacowych tej firmy nie polecam
zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-14 22:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za marzec kasę całą dostałem 12 dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2015-04-25 15:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrex będąc niezbyt znaną firmą musi uporać się ze sporą konkurencją branżową. Chociaż jeżeli zatrudnia pracowników na przejrzystych zasadach to może warto i tutaj spróbować...
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-04-26 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś pisze ze firmie andrex jest ok,to musi się...... kasy nie było na czas,warunki mieszkaniowe jeszcze gorsze,pokój bez ogrzewania,lodówki itp.Wiem że są ludzie którzy wiedzą o czym pisze.Znam chłopaków którym kasa na konto wpływała na raty i nikt w firmie" nie wiedział dlaczego" Brak zwrotu podatku,aneksu umowy na Niemcy z czym się to wiąże nie trzeba tłumaczyć,a te wpisy o uczciwości to sama wazelina.Pozdrawiam i uważam że trzeba o tym pisać żeby ludzie wiedzieli co ich czeka.Ja to przerobiłem na własnej skórze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA?
Zadaj pytanie