Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Pracowałeś w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ulka - 2015-06-30 11:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt trzeba ci rację przyznać @andre rzeczywiście ciężko dowiedzieć się cokolwiek o firmie bo szukam i szukam i jakoś nie mogę jakiejkolwiek ich oficjalnej strony internetowej w sieci. słyszałam że poszukują zbrojarzy, jakieś wyjazdy zagraniczne nawet, ale nie potrafię tego zweryfikować, proszę was o pomoc
zdjecie uzytkownika
Watii - 2015-07-01 08:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przecież to są ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zloty - 2015-07-06 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glowa mnie boli ja mam do jutra dac im znac czy jade ! Naprawde tak w ciula graja? Po ile godz robicie ?
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-07-07 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu ta pseudo-złodziejska firma się ogłasza.Nie daj cie się nabrać bo bez pieniędzy będzie cie chodzić.
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-07-07 09:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na pieniądze czekałem dwa miesiące i nie dość tego ,,wypłata'' była okrojona o 1/4.Trzeba napisać przyszłym pracownikom prawdę że kradną i oszukują ludzi na żywca.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-10 14:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem teraz na urlopie i czytam to co piszą ludzie . Ja pracuje tu 2 lata kasa umówiona jest czasem z poślizgiem ale max o parę dni jak ktoś pisze że po 2 miesiącach dostał to brednie i nie jestem zadna wazelina tylko pracuje zeby zarobic a nie pierniczyc głupoty ze mało płacą. ja i kumlpe widzielismy robote tych narzekaczy i co im malo my bysmy im pół euro nie dali mieszkania sa ok ale niektórzy robią z nich chlew i andrex buli za to co ktos zniszczy szkoda ze te orly pokrzywdzone nie dołączo zdjec od niemców jak robia swoja prace . kumpel co robi w berlinie mówi ze co niektórych to by na kopach wyniesli pija partola a potem chca kase jak ma byc kasa jak niemcy jebna po kulach firme i jest ok ale wszzyscy to mja w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno sa ludzie ktorzy maja podatki w niemczech bo sa ok i chca pracowac a lenie ci pisa to niech sie podpisuja i pisza gdzie robili i za co ich posuneli jak ktos jes niuczciwy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ci co te brednie piszą i jeszze jedno jk tk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czemu tyle ludzi tu pracuje i nie ma problemów 150 ludu to nie mało i gadalismy z kumplami ze połowe leserów powinni wywalic bo krecia robote robia i ośmieszaja firmę .
zdjecie uzytkownika
Sam - 2015-07-20 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak różowo w tej firmie to czemu mają tyle spraw w sądzie pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
Leśniak - 2015-08-07 18:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firmą podudkową. Ten sam styl! cwaniak właściciel udający prezesa . On na budowlance się tak zna jak ja na gwiazdach. Szkoda nerwów . Szarpanina i bałagan.
zdjecie uzytkownika
Andrex syf - 2015-08-13 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie daj cie się nabierać na prace w tej złodziejskiej firmie.
zdjecie uzytkownika
Pawlo - 2015-08-14 20:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że PIP już ich ma pod lupą ....
Złodziejstwo w biały dzień nie polecam nikomu wyjazdu,firma krzak.
zdjecie uzytkownika
Zielu - 2015-08-16 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też myślę że na tych złodziei i przekrętów znajdzie się bat!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-16 19:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj już chyba się znalazł wypłaty z dwóch kąt pity na 3000 za rok pracy nie terminowe wypłaty i w ratach to standard był nie wiem jak teraz ale widać po opiniach że nic się nie zmieniło ja za ich przekręty musiałem zwrócić do skarbówki 1500 zeta ciekawe ile oni teraz będą mieli przyjemności z kontrolami
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-08-19 02:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.Lubelska firma,która werbując Cię obieca jakiś tam pieniądze.Po miesiącu się okaże,że obiecaną kwotę trzeba podzielić na 31 dni miesiąca i wychodzi ci stawka za dzień roboczy tj.za 10-12 godz.ok.45-49 euro.I kiedy jesteś na urlopie albo wyskoczysz na 4 dni do domu tj.piątek,sobota,niedziela,poniedziałek-to masz ok.200 euro w plecy.Panowie dajcie spokój.Spier...ać z tego dziadostwa trzeba.A tak naprawdę to zamknąć ich wszystkich powinni,ale to niedługo nastąpi.....
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-08-22 13:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to straszne szambo
zdjecie uzytkownika
jac - 2015-08-24 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mietek Tępytur, no bez przesady, chyba stawkę liczy się z dni pracujących, a wątpię byście pracowali tutaj codziennie. Jesli bierzesz urlop niepłatny, to i owszem moga Ci odliczyć kase za nieprzepracowane dni, ale nie spotkałem się jeszcze by ktoś odliczał kasę z przepracowanych dni, bo w weekend byłes w domu.
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-08-24 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam cała ta firemka to jedno wielkie cwaniactwo i wyzysk,złodziejstwo na pracownikach.Nie polecam wyjazdu z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Byly - 2015-08-30 15:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz padły im dwie budowy po części z winy Ludzi i zajebistych Majstrów (z rodzinami :d pozdrawiam rodzinkę z Monachium) po części z winy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podpisanych umów przez Pana J. Nie ma się co dziwić Andrex bierze co tylko może byle budowy, byle ludzi. Jednak przez ten czas jak byłem kasę dostawałem jak się należy. Jednak teraz myślę iż firma przejdzie kolejną "kontrolowaną" restrukturyzację :d Więc na chwilę obecną nie polecam. Pozdrawiam ziomków z Monachium
zdjecie uzytkownika
jozefem go,jozefem - 2015-08-31 21:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie"Byly":to rozumie ze nie dopracowal byl pan do konca budowy.Ciekawe za co wylatuje sie z pracy?Z wyplatami w tej firmie zawsze byly problemy,czasami przeciagaly sie o miesiac.Nie sadze zeby byla to wina jakiejkolwiek rodziny pracujacej razem.Wiec walnij sie w piers i powiedz dlaczego pracownicy przychodzili i odchodzili.Moze za pijanstwo ,obite mordy i skakanie do kierownika.Nie mowiac o dzwigowym ktory dupe zabieral i w sobote w nocy jechal sobie na tydzien do kraju,nie informujac o tym nikogo.pozdro miauczacy frajerzy bo nawet nie wiecie ze od naszych zarobkow powinni byli placic wyzszy zus ,a nie od kwoty z umowy tj 1750zl
zdjecie uzytkownika
Zulek - 2015-09-06 12:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak fima robota jak robota ja jestem na kolejnej budowie i kasa się zgadza tym niemniej ubezpieczenie z minimalnej krajowej to niezła porażka. Sam się zastanawiam czy nie zgłosić tego do Pipu.
zdjecie uzytkownika
Langer - 2015-09-13 12:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój z tą firmą w ciągu miesiąca zaliczyłem trzy budowy bo ciągle ich wyrzucają. nie polecam nikomu. Jak coś potrzebujesz to Najda i Asika nie odbierają telefonów lu naobiecują ci głupot takich że się w głowie nie mieści. Na każdej budowie kierownik ma swoich ludzi a ty jedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na innych szkoda gadać. ALE ZRESZTĄ OJCIEC OKRADAŁ LUDZI TERAZ CÓRKA I ZIĘĆ TO ROBI. NIE POLECAM NIKOMU.
zdjecie uzytkownika
Sam - 2015-09-20 09:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że sądy i pip dobrze znają już tą pseudo firmę i czekać jak nastanie sprawiedliwośc
zdjecie uzytkownika
bajarz - 2015-09-23 22:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na pewno jest dobra dla osób, które jeszcze nigdy nie pracowały i dopiero zaczynają samodzielne życie. Nie należy może do tych z najwyższej pólki ale daje możliwość przyuczenia się. Szkoda tylko , że tak jak piszecie są jakieś kłopoty w kwestii wypłacania pieniążków. To trochę przeraża i nie zachęca do podjęcia zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Steffan - 2015-09-25 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 miesiące nie ma pieniędzy ... Przepracowałem tam dwa miesiące i jak i pierwszą wypłatę tak i drugą dosłownie dostałem po 1/3 i reszta nie wpłyneła, więc najlepszą radę jaką mogę wam dać to nie pracujcie w tej firmie bo was w ciula zrobią tak jak mnie i moich kolegów nie polecam.... Omijajcie tą firmę z daleka bo oni nie są uczciwi...
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-09-26 15:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co teraz Aśka wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie.Za lipiec wypłaciła po 300 euro,za sierpień jeszcze ani dudka,a już chodzą słuchy że za wrzesień kasa będzie dopiero w listopadzie z tym że nie napewno.Co za bagno.Nie wiadomo jak sie wycofa
zdjecie uzytkownika
Dobry Człowiek - 2015-09-26 19:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Składać wszystko do Sądu Pracy oni już tam mają dużo pozwów więc się nie wywiną.
zdjecie uzytkownika
Modi - 2015-09-28 20:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale syfiarska i firma.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-10-03 17:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brednie!!! Andrex to oszuści z najwyższej półki! będą cię zwodzić oszukiwać a tylko kolesie, którzy wazelinę walą zamiast pracować dostaną jakąś kasę. Tylko niech się przyznają ile.System naliczania kasy niezrozumiały i niejasny chyba nawet dla samego N.ajdy. ODRADZAM!!!
zdjecie uzytkownika
Zyga - 2015-10-03 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma konfidentów i wazeliniarzy strzelają z p...y przez tel. a nic nie robią i tak nie długo zwiną majdan bo wszystkie instytucje dobiorą się do tyłka za tę przekręty i krzywdę ludzką !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dżimi - 2015-10-11 15:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Składać pozwy do Sądu Pracy w Lublinie,trzeba skończyć z takimi oszustami.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-10-24 02:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może napisalibyscie na czym niby polegaja te wszystkie zarzucane im oszustwa, bo jednak nie bardzo orientuje się w sytuacji. Chyba system naliczania kasy powinien byc na umowie i jasny dla obydwu stron, może jak kolega czegoś nie załapal to powinien zapytać. Póki co strasznie hejtujecie firme, ale argumentów to Wam brak.
zdjecie uzytkownika
kamerkos - 2015-10-24 05:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wydaje mi się, że jeśli to co mówicie to prawda to jednak można złożyć jakieś zbiorowe podanie, no ale z drugiej strony to nie jest też taka prosta sprawa, bo przede wszystkim musicie udowodnić wszystko to co mówicie, nie wystarczą tutaj puste słowa, no ale potrzebne są konkretne dokumenty w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-10-26 18:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ,,Darka vel wazelina Andrexsu " Urzędy Skarbowe ,PIPy , i reszta instytucji nie kłamią.
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2015-11-03 19:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma żadnych zastrzeżeń niepochlebne opinie piszą same niedobry a tacy pracownicy jak Grześ Matujewicz wcale nie należą i CO ???
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-11-03 19:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna firma polecam 100%
zdjecie uzytkownika
Pyta Jaguara - 2015-11-03 19:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OlaBoga, a co ja tu czytam same kłamstwa firma wypłacalna dają ubrania płacą na czas,panie w biórze bardzo pomocne.bata na was niedoby, bata!!!
zdjecie uzytkownika
Pyta Jaguara - 2015-11-03 19:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OlaBoga, a co ja tu czytam same kłamstwa firma wypłacalna dają ubrania płacą na czas,panie w biórze bardzo pomocne.bata na was niedoby, bata!!!
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-11-15 05:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lutek widzę że dużo samogonu się nachlałeś że piszesz takie brednie ..
zdjecie uzytkownika
zbych - 2015-11-17 16:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba złożyć pozew zbiorowy do Sądu Pracy skoro czują się tak bezkarni.
zdjecie uzytkownika
lublin - 2015-11-24 13:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na porzadku dziennym sa opoznienia w wyplatach. Wyplacaja 1/4 lub 1/3 naleznej kwoty i kaza czekac na reszte. Nie placa Zusu (lepiej sobie sprawdzcie w ZUSie, czy w ogole wam placa skladki! ja sprawdzilem i sie bardzo zdziwilem), a jesli juz placa to od najnizszej krajowej! Nie ma co liczyc na uczciwosc ze strony firmy ANDREX, kretacze i oszusci. Jeszcze raz powtorze - SPRAWDZCIE CZY MACIE PLACONE SKLADKI!!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pisior - 2015-11-25 20:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jozefem go,jozefem - 2015-08-31 21:33:52]:
Drogi panie jozefem masz waść racyję
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-01 23:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko 1/3 naleznej kwoty to jest podobno czasem właśnie tylko podstawa i nic wiecej tak naparwde, wiec nie ma się co dziwić, że potem cześć z premii wychodzi później.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-06 11:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zmienili nazwę na P W budownictwio. ludzie nie polecam
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-12-12 03:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To coś się zmieniło w firmie za wyjątkiem zmiany nazwy, może jednak idzie to w lepsza strone, skoro firma nadal działa i zatrudnia ludzi, chociażby atmosfera jest lepsza?
zdjecie uzytkownika
Pracownik od kilku lat - 2015-12-14 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma wykorzystuje z zaufanie pracownikow (nawet zatrudnionych na róznych kontraktach w okresie kilku lat). Nie wyplacaja calej kwoty naleznego wynagordzenia, mydla oczy - czy to jest uczciwe traktowanie za UCZCIWA PRACE? Firma zeruje na naiwnosci pracowników i wykorzystuje to,ze w obecnych czasach czlowiek stara sie zarobic gdziekolwiek aby utrzymac w Polsce rodzine. Popieram opisnie na temat Zusu - SPRAWDZCIE SOBIE SKLADKI W ZUSIE czy macie placone!!! chyba ze nie zalezy wam na emeeryturach
zdjecie uzytkownika
jozefem go jozefem - 2015-12-25 19:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga zmiana umowy spółki.Teraz podawany jest adres:Warszawa ul .Nalewki 8 / 62
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-12-25 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wszystko prawda składki w zusie są nie płacone ,mają pełno spraw w sądzie pracy w Lublinie. Składaj cie pozwy razem rozwalimy tą nie rzetelną firmę krzak!!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-12-27 22:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzy lata odeszłem z tej firmy ale widzę że podejście się nie zmieniło pracownik był jak krowa dojna
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2015-12-29 05:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pełno spraw w sądzie pracy, niepłacone składki w zusie, o masz to brzmi jak powazny zarzut @Mariusz to pewne informacje masz jakieś dowody, linki do spraw?
zdjecie uzytkownika
Hit - 2016-01-20 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobre pytanie Maksior chciałbym dowiedzieć się tego samego jeśli to jest możliwe, jakie są dowody na to co oni mówią, bo powiem Ci że szukam i nic nie widzę
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-01-27 08:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maksior oraz Hit czyli pracownicy z biura Andrex czy wy udaje cię gupich że nie wie cię ile ma cię spraw w sądzie i jake są dowody przeciwko wam!!!!!!!!!!!!??????????? ..Nie trzeba się podszywać za pracowników i wyciągać dowodów tu na forum bo wszystko przychodzi wam do biura ,lecz watpie że odbierane są przez was sądówki..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert