Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Pracowałeś w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiesiek - 2015-04-14 22:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za marzec kasę całą dostałem 12 dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2015-04-25 15:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrex będąc niezbyt znaną firmą musi uporać się ze sporą konkurencją branżową. Chociaż jeżeli zatrudnia pracowników na przejrzystych zasadach to może warto i tutaj spróbować...
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-04-26 09:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś pisze ze firmie andrex jest ok,to musi się...... kasy nie było na czas,warunki mieszkaniowe jeszcze gorsze,pokój bez ogrzewania,lodówki itp.Wiem że są ludzie którzy wiedzą o czym pisze.Znam chłopaków którym kasa na konto wpływała na raty i nikt w firmie" nie wiedział dlaczego" Brak zwrotu podatku,aneksu umowy na Niemcy z czym się to wiąże nie trzeba tłumaczyć,a te wpisy o uczciwości to sama wazelina.Pozdrawiam i uważam że trzeba o tym pisać żeby ludzie wiedzieli co ich czeka.Ja to przerobiłem na własnej skórze
zdjecie uzytkownika
grajczar - 2015-05-26 01:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie widziałem , aby firma Andrex w ostatnim czasie prowadziła jakieś rekrutacje. Swojego czasu szukali bardzo wielu pracowników na stanowiska cieśli i zbrojarzy do pracy w Niemczech. Jednak było to za czasów kiedy tego typu interesy były jeszcze opłacalne. W tej chwili niestety ten trend przeminął chyba bezpowrotnie
zdjecie uzytkownika
Dobry Człowiek - 2015-05-31 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dno i pół metra mułu!!!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej K - 2015-06-01 18:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaproponowano mi pracę w Norymbergii jako zbrojarz i poczytałem opinie w związku z tym mam mieszane uczucia czy to autentycznie prawda z pensją w ratach, nieterminowo, nie ma zwrotu podatku z Niemiec, ubogie warunki mieszkaniowe i składki odprowadzane od najniższej krajowej ( ZUS itd) w dodatku płaca bez szału. Nikt nie pisze ile godzin pracujecie , za jaką stawkę ? Proszę o rzetelną odpowiedź bo w niedzielę wyjazd a do jutra mam dać odp.
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-02 15:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuje jakich kolwiek namiarow na nich
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-03 12:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie dajcie jakis nr do tej firmy
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-06-03 12:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-04-05 10:42:31]:
Witam jesli masz takie dobre zdanie na temat tej firmy to prosze cie o jakis nr do nich
zdjecie uzytkownika
ulka - 2015-06-30 11:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt trzeba ci rację przyznać @andre rzeczywiście ciężko dowiedzieć się cokolwiek o firmie bo szukam i szukam i jakoś nie mogę jakiejkolwiek ich oficjalnej strony internetowej w sieci. słyszałam że poszukują zbrojarzy, jakieś wyjazdy zagraniczne nawet, ale nie potrafię tego zweryfikować, proszę was o pomoc
zdjecie uzytkownika
Watii - 2015-07-01 08:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie przecież to są ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zloty - 2015-07-06 22:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glowa mnie boli ja mam do jutra dac im znac czy jade ! Naprawde tak w ciula graja? Po ile godz robicie ?
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-07-07 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że znowu ta pseudo-złodziejska firma się ogłasza.Nie daj cie się nabrać bo bez pieniędzy będzie cie chodzić.
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-07-07 09:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja na pieniądze czekałem dwa miesiące i nie dość tego ,,wypłata'' była okrojona o 1/4.Trzeba napisać przyszłym pracownikom prawdę że kradną i oszukują ludzi na żywca.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-10 14:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem teraz na urlopie i czytam to co piszą ludzie . Ja pracuje tu 2 lata kasa umówiona jest czasem z poślizgiem ale max o parę dni jak ktoś pisze że po 2 miesiącach dostał to brednie i nie jestem zadna wazelina tylko pracuje zeby zarobic a nie pierniczyc głupoty ze mało płacą. ja i kumlpe widzielismy robote tych narzekaczy i co im malo my bysmy im pół euro nie dali mieszkania sa ok ale niektórzy robią z nich chlew i andrex buli za to co ktos zniszczy szkoda ze te orly pokrzywdzone nie dołączo zdjec od niemców jak robia swoja prace . kumpel co robi w berlinie mówi ze co niektórych to by na kopach wyniesli pija partola a potem chca kase jak ma byc kasa jak niemcy jebna po kulach firme i jest ok ale wszzyscy to mja w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno sa ludzie ktorzy maja podatki w niemczech bo sa ok i chca pracowac a lenie ci pisa to niech sie podpisuja i pisza gdzie robili i za co ich posuneli jak ktos jes niuczciwy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ci co te brednie piszą i jeszze jedno jk tk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czemu tyle ludzi tu pracuje i nie ma problemów 150 ludu to nie mało i gadalismy z kumplami ze połowe leserów powinni wywalic bo krecia robote robia i ośmieszaja firmę .
zdjecie uzytkownika
Sam - 2015-07-20 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak różowo w tej firmie to czemu mają tyle spraw w sądzie pracy!!!!
zdjecie uzytkownika
Leśniak - 2015-08-07 18:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firmą podudkową. Ten sam styl! cwaniak właściciel udający prezesa . On na budowlance się tak zna jak ja na gwiazdach. Szkoda nerwów . Szarpanina i bałagan.
zdjecie uzytkownika
Andrex syf - 2015-08-13 09:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie daj cie się nabierać na prace w tej złodziejskiej firmie.
zdjecie uzytkownika
Pawlo - 2015-08-14 20:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że PIP już ich ma pod lupą ....
Złodziejstwo w biały dzień nie polecam nikomu wyjazdu,firma krzak.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-16 14:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Zielu - 2015-08-16 14:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też myślę że na tych złodziei i przekrętów znajdzie się bat!!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-08-16 19:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj już chyba się znalazł wypłaty z dwóch kąt pity na 3000 za rok pracy nie terminowe wypłaty i w ratach to standard był nie wiem jak teraz ale widać po opiniach że nic się nie zmieniło ja za ich przekręty musiałem zwrócić do skarbówki 1500 zeta ciekawe ile oni teraz będą mieli przyjemności z kontrolami
zdjecie uzytkownika
Mietek Tępytur - 2015-08-19 02:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.Lubelska firma,która werbując Cię obieca jakiś tam pieniądze.Po miesiącu się okaże,że obiecaną kwotę trzeba podzielić na 31 dni miesiąca i wychodzi ci stawka za dzień roboczy tj.za 10-12 godz.ok.45-49 euro.I kiedy jesteś na urlopie albo wyskoczysz na 4 dni do domu tj.piątek,sobota,niedziela,poniedziałek-to masz ok.200 euro w plecy.Panowie dajcie spokój.Spier...ać z tego dziadostwa trzeba.A tak naprawdę to zamknąć ich wszystkich powinni,ale to niedługo nastąpi.....
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-08-22 13:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to straszne szambo
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 18:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
jac - 2015-08-24 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mietek Tępytur, no bez przesady, chyba stawkę liczy się z dni pracujących, a wątpię byście pracowali tutaj codziennie. Jesli bierzesz urlop niepłatny, to i owszem moga Ci odliczyć kase za nieprzepracowane dni, ale nie spotkałem się jeszcze by ktoś odliczał kasę z przepracowanych dni, bo w weekend byłes w domu.
zdjecie uzytkownika
Edi - 2015-08-24 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam cała ta firemka to jedno wielkie cwaniactwo i wyzysk,złodziejstwo na pracownikach.Nie polecam wyjazdu z tej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA?
Zadaj pytanie
alert