brak logo

P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Lublin

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

jac 2015-08-24 18:48:27
@Mietek Tępytur, no bez przesady, chyba stawkę liczy się z dni pracujących, a wątpię byście pracowali tutaj codziennie. Jesli bierzesz urlop niepłatny, to i owszem moga Ci odliczyć kase za nieprzepracowane dni, ale nie spotkałem się jeszcze by ktoś odliczał kasę z przepracowanych dni, bo w weekend byłes w domu.
Edi 2015-08-24 20:30:05
Potwierdzam cała ta firemka to jedno wielkie cwaniactwo i wyzysk,złodziejstwo na pracownikach.Nie polecam wyjazdu z tej firmy.
1
Byly 2015-08-30 15:03:33
Teraz padły im dwie budowy po części z winy Ludzi i zajebistych Majstrów (z rodzinami :d pozdrawiam rodzinkę z Monachium) po części z winy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podpisanych umów przez Pana J. Nie ma się co dziwić Andrex bierze co tylko może byle budowy, byle ludzi. Jednak przez ten czas jak byłem kasę dostawałem jak się należy. Jednak teraz myślę iż firma przejdzie kolejną "kontrolowaną" restrukturyzację :d Więc na chwilę obecną nie polecam. Pozdrawiam ziomków z Monachium
jozefem go,jozefem 2015-08-31 21:33:52
Panie"Byly":to rozumie ze nie dopracowal byl pan do konca budowy.Ciekawe za co wylatuje sie z pracy?Z wyplatami w tej firmie zawsze byly problemy,czasami przeciagaly sie o miesiac.Nie sadze zeby byla to wina jakiejkolwiek rodziny pracujacej razem.Wiec walnij sie w piers i powiedz dlaczego pracownicy przychodzili i odchodzili.Moze za pijanstwo ,obite mordy i skakanie do kierownika.Nie mowiac o dzwigowym ktory dupe zabieral i w sobote w nocy jechal sobie na tydzien do kraju,nie informujac o tym nikogo.pozdro miauczacy frajerzy bo nawet nie wiecie ze od naszych zarobkow powinni byli placic wyzszy zus ,a nie od kwoty z umowy tj 1750zl
1
Zulek 2015-09-06 12:44:08
Firma jak fima robota jak robota ja jestem na kolejnej budowie i kasa się zgadza tym niemniej ubezpieczenie z minimalnej krajowej to niezła porażka. Sam się zastanawiam czy nie zgłosić tego do Pipu.
Langer 2015-09-13 12:52:45
Dajcie spokój z tą firmą w ciągu miesiąca zaliczyłem trzy budowy bo ciągle ich wyrzucają. nie polecam nikomu. Jak coś potrzebujesz to Najda i Asika nie odbierają telefonów lu naobiecują ci głupot takich że się w głowie nie mieści. Na każdej budowie kierownik ma swoich ludzi a ty jedziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na innych szkoda gadać. ALE ZRESZTĄ OJCIEC OKRADAŁ LUDZI TERAZ CÓRKA I ZIĘĆ TO ROBI. NIE POLECAM NIKOMU.
Sam 2015-09-20 09:26:51
Myślę że sądy i pip dobrze znają już tą pseudo firmę i czekać jak nastanie sprawiedliwośc
bajarz 2015-09-23 22:29:57
Firma na pewno jest dobra dla osób, które jeszcze nigdy nie pracowały i dopiero zaczynają samodzielne życie. Nie należy może do tych z najwyższej pólki ale daje możliwość przyuczenia się. Szkoda tylko , że tak jak piszecie są jakieś kłopoty w kwestii wypłacania pieniążków. To trochę przeraża i nie zachęca do podjęcia zatrudnienia
Steffan 2015-09-25 20:55:54
2 miesiące nie ma pieniędzy ... Przepracowałem tam dwa miesiące i jak i pierwszą wypłatę tak i drugą dosłownie dostałem po 1/3 i reszta nie wpłyneła, więc najlepszą radę jaką mogę wam dać to nie pracujcie w tej firmie bo was w ciula zrobią tak jak mnie i moich kolegów nie polecam.... Omijajcie tą firmę z daleka bo oni nie są uczciwi...
wacek 2015-09-26 15:37:26
To co teraz Aśka wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie.Za lipiec wypłaciła po 300 euro,za sierpień jeszcze ani dudka,a już chodzą słuchy że za wrzesień kasa będzie dopiero w listopadzie z tym że nie napewno.Co za bagno.Nie wiadomo jak sie wycofa
Dobry Człowiek 2015-09-26 19:50:02
Składać wszystko do Sądu Pracy oni już tam mają dużo pozwów więc się nie wywiną.
Modi 2015-09-28 20:07:16
Ale syfiarska i firma.
Gość 2015-10-03 17:52:09
Brednie!!! Andrex to oszuści z najwyższej półki! będą cię zwodzić oszukiwać a tylko kolesie, którzy wazelinę walą zamiast pracować dostaną jakąś kasę. Tylko niech się przyznają ile.System naliczania kasy niezrozumiały i niejasny chyba nawet dla samego N.ajdy. ODRADZAM!!!
Zyga 2015-10-03 20:56:30
Firma konfidentów i wazeliniarzy strzelają z p...y przez tel. a nic nie robią i tak nie długo zwiną majdan bo wszystkie instytucje dobiorą się do tyłka za tę przekręty i krzywdę ludzką !!!!!!!!!!!!
Dżimi 2015-10-11 15:32:50
Składać pozwy do Sądu Pracy w Lublinie,trzeba skończyć z takimi oszustami.
darek 2015-10-24 02:19:36
Może napisalibyscie na czym niby polegaja te wszystkie zarzucane im oszustwa, bo jednak nie bardzo orientuje się w sytuacji. Chyba system naliczania kasy powinien byc na umowie i jasny dla obydwu stron, może jak kolega czegoś nie załapal to powinien zapytać. Póki co strasznie hejtujecie firme, ale argumentów to Wam brak.
kamerkos 2015-10-24 05:14:44
No wydaje mi się, że jeśli to co mówicie to prawda to jednak można złożyć jakieś zbiorowe podanie, no ale z drugiej strony to nie jest też taka prosta sprawa, bo przede wszystkim musicie udowodnić wszystko to co mówicie, nie wystarczą tutaj puste słowa, no ale potrzebne są konkretne dokumenty w tej sprawie.
Mariusz 2015-10-26 18:37:17
Do ,,Darka vel wazelina Andrexsu " Urzędy Skarbowe ,PIPy , i reszta instytucji nie kłamią.
Lucjan 2015-11-03 19:21:08
Super firma żadnych zastrzeżeń niepochlebne opinie piszą same niedobry a tacy pracownicy jak Grześ Matujewicz wcale nie należą i CO ???
Darek 2015-11-03 19:29:23
Fajna firma polecam 100%
Pyta Jaguara 2015-11-03 19:44:53
OlaBoga, a co ja tu czytam same kłamstwa firma wypłacalna dają ubrania płacą na czas,panie w biórze bardzo pomocne.bata na was niedoby, bata!!!
Pyta Jaguara 2015-11-03 19:47:03
OlaBoga, a co ja tu czytam same kłamstwa firma wypłacalna dają ubrania płacą na czas,panie w biórze bardzo pomocne.bata na was niedoby, bata!!!
Mariusz 2015-11-15 05:47:41
Lutek widzę że dużo samogonu się nachlałeś że piszesz takie brednie ..
zbych 2015-11-17 16:17:01
Trzeba złożyć pozew zbiorowy do Sądu Pracy skoro czują się tak bezkarni.
lublin 2015-11-24 13:42:20
Na porzadku dziennym sa opoznienia w wyplatach. Wyplacaja 1/4 lub 1/3 naleznej kwoty i kaza czekac na reszte. Nie placa Zusu (lepiej sobie sprawdzcie w ZUSie, czy w ogole wam placa skladki! ja sprawdzilem i sie bardzo zdziwilem), a jesli juz placa to od najnizszej krajowej! Nie ma co liczyc na uczciwosc ze strony firmy ANDREX, kretacze i oszusci. Jeszcze raz powtorze - SPRAWDZCIE CZY MACIE PLACONE SKLADKI!!! pozdrawiam
1
pisior 2015-11-25 20:49:42
Drogi panie jozefem masz waść racyję
1
romek 2015-12-01 23:44:47
tylko 1/3 naleznej kwoty to jest podobno czasem właśnie tylko podstawa i nic wiecej tak naparwde, wiec nie ma się co dziwić, że potem cześć z premii wychodzi później.
Pracownik 2015-12-06 11:51:12
Teraz zmienili nazwę na P W budownictwio. ludzie nie polecam
dario 2015-12-12 03:00:44
To coś się zmieniło w firmie za wyjątkiem zmiany nazwy, może jednak idzie to w lepsza strone, skoro firma nadal działa i zatrudnia ludzi, chociażby atmosfera jest lepsza?
Pracownik od kilku lat 2015-12-14 15:52:59
Firma wykorzystuje z zaufanie pracownikow (nawet zatrudnionych na róznych kontraktach w okresie kilku lat). Nie wyplacaja calej kwoty naleznego wynagordzenia, mydla oczy - czy to jest uczciwe traktowanie za UCZCIWA PRACE? Firma zeruje na naiwnosci pracowników i wykorzystuje to,ze w obecnych czasach czlowiek stara sie zarobic gdziekolwiek aby utrzymac w Polsce rodzine. Popieram opisnie na temat Zusu - SPRAWDZCIE SOBIE SKLADKI W ZUSIE czy macie placone!!! chyba ze nie zalezy wam na emeeryturach
jozefem go jozefem 2015-12-25 19:05:04
uwaga zmiana umowy spółki.Teraz podawany jest adres:Warszawa ul .Nalewki 8 / 62
Mariusz 2015-12-25 22:16:44
To wszystko prawda składki w zusie są nie płacone ,mają pełno spraw w sądzie pracy w Lublinie. Składaj cie pozwy razem rozwalimy tą nie rzetelną firmę krzak!!!!!
były pracownik 2015-12-27 22:08:04
trzy lata odeszłem z tej firmy ale widzę że podejście się nie zmieniło pracownik był jak krowa dojna
Maksior 2015-12-29 05:26:38
Pełno spraw w sądzie pracy, niepłacone składki w zusie, o masz to brzmi jak powazny zarzut @Mariusz to pewne informacje masz jakieś dowody, linki do spraw?
Hit 2016-01-20 19:27:43
No dobre pytanie Maksior chciałbym dowiedzieć się tego samego jeśli to jest możliwe, jakie są dowody na to co oni mówią, bo powiem Ci że szukam i nic nie widzę
Misiek 2016-01-27 08:02:19
Maksior oraz Hit czyli pracownicy z biura Andrex czy wy udaje cię gupich że nie wie cię ile ma cię spraw w sądzie i jake są dowody przeciwko wam!!!!!!!!!!!!??????????? ..Nie trzeba się podszywać za pracowników i wyciągać dowodów tu na forum bo wszystko przychodzi wam do biura ,lecz watpie że odbierane są przez was sądówki..
Czrek 2016-02-12 22:06:09
Ta złodziejska firma już zwineła żagle i bedzie strzygła baranów pod zmienioną nazwą.
Waldii 2016-02-14 09:42:32
Ludzie jak czytam takie rzeczy to sie żygac chce ,dlaczego Polskie Państwo nic nie zrobi z takimi oszustami ,taka firma na zachodzie nie miała by miejsca bytu na rynku.Żal tylko tych pracowników ,życze wam powodzenia i wytrwałości w Sądach aby pozamiatać takie złodziejskie firmy.
były ex 2016-02-18 19:09:45
Ja przeniosłem się do DKM budownictwo pobory na czas, zus jak się należy pracę mają i w Polsce jak i zagranicą.
Żelek 2016-02-19 22:32:31
He he dobre przeniesli firme do Warszawy na ul Nalewki a KRSie zmienili własciciela dokładnie 05.10.2015 ....Szczury uciekają z tonącego statku. Sprawiedliwość i tak was dopadnie.
hejka 2016-02-23 09:26:43
czytam czytam i nie wierzę byłem od nich na kontrakcie i powiem dzieki ludziom ich wypierniczyli z budowy i to nie jednej a kase placili w calosci . to dzieki pracownikowm firma poleglaa jak czytam o DKM i cudzie to jestem w szoku przeciez to taki sam jak piszecie o andrexie osust i to lepszy bo pan dudek wykosił już kilka firm i dalej rzexbi a ludziki do niego lgną ja polecam Chemobudowe jest ok
Ferdynand 2016-03-08 20:38:04
Firma dobra aczkolwiek mało mają dzwigów koparek i innych ciężarówek. W każdym razie ja na swojej budowie spotkałem tylko wiertarkę 220 V. Może są na Innych bo kolega mówił że może tak być
1
Stefan 2016-03-10 21:13:14
Ferdynand też chyba spotkałem tę wiertarkę.
2
wiertarka 2016-04-06 20:45:21
Nie ma mnie zwolniłam się
1
kuuba 2016-04-08 11:16:42
wydje mi się, że sprzętu to akurat u nich nie brakuje, a wiertarek mają na pewno więcej niż jedna. Wydaje mi się, że spokojnie można zarobić u nich do 2 tys nawet pracując na magazynie, bo tych jest kilka i cięzkie jest tylko to, ze paraca jest 2 zmianowa.
Arss 2016-04-24 15:44:45
Gdzie sie podziały te wszystkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy Andrex ,czu ich też wyleczyli na kase ...he he
ridos 2016-05-10 23:09:54
Zatrudniają jeszcze czasem, zazwyczaj na początek na umowę zlecenie
sawka 2016-07-09 21:52:23
Dobrze, że do podstaw zarobków dorzucają jeszcze premie. TO widać, że takie urozmaicenie uszczęśliwia pracowników.
ooo 2016-07-22 17:31:55
firma KRZAK to firma która nie istnieje , a oni są na rynku .
romek 2016-08-01 14:23:49
Super, że jest umowa o pracę @frtg, przecież takie stabilne zatrudnienie to rzadkość.
Zostaw swoją opinię o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA