Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA

Pracowałeś w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bajarz - 2014-06-02 23:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież wyżej napisała Pani, że kasa jest dobra, a to chyba najważniejsze. a co do picia... to każdy ma swój mózg
zdjecie uzytkownika
józef - 2014-06-03 20:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zajebista firma zajebisci ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest kontenery spoko wypłata spoko wszystko spoko szef spoko !!!!
zdjecie uzytkownika
smoku125 - 2014-06-24 17:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze powiedziec gdzie w Polsce pracuje ta dziadoska firma jak znajde Malinosia Łeb spadnie jednej kurwy mniej
zdjecie uzytkownika
nie bojażliwy - 2014-06-24 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie ci co osiągnęli dochód w wysokości 3000 za ubiegły rok nie bujdzie się składajcie wnioski do sądu pracy o korektę pita 11 zgłoście to w urzędzie skarbowym i zusie jesteście na wygranej pozycji ja to zrobiłem ZUS już mam uregulowany to znaczy między mną a zusem papiery zostały wyjaśnione teraz niech się firma dalej martwi jakim cudem płaciła z dwóch kont zus potraktował to jako dochód teraz jeszcze urząd skarbowy a w kodeksie pracy wyraźnie pisze że to pracodawca powinien odprowadzić podatek od zarobków faktycznie uzyskanych a że nie odprowadzał to już nie nasza broszka
a wiadomo że pracownik jest od tego żeby na firmę wyrobił ale ze strony firmy należy mu się szacunek i uczciwe traktowanie
zdjecie uzytkownika
smoku125 - 2014-06-24 22:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie bojażliwy - 2014-06-24 22:06:55]:
Witam wynajmowalem noclegi tym kurwom i mi kasy nie zaplacili wie pan moze gdzie oni pracuja teraz???? Darex Andrex obojetnie
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-06-25 19:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smoku125 - 2014-06-24 22:31:24]:
niestety mam stare numery telefonów nie odbierają wo gule w lublinie na bolerowskiego było biuro ale teraz tam nie idzie się nawet dostać wszystko pozamykane
zdjecie uzytkownika
smoku125 - 2014-06-25 22:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-25 19:34:32]:
Ale jakis kontakt z osobami pracujacymi w tej [usunięte przez administratora] firmie pan ma????
Bo chcialbym odwiedzic taka budowe:d
zdjecie uzytkownika
smoku125 - 2014-06-25 22:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosilbym o numer do pana przez tel bedzie łatwiej moj to (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2014-07-14 09:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma Andrex została zlikwidowana ,pan Najda uważa że nie musi spłacać długów .Ja już prawie rok czekam na zapłatę za noclegi.Potrzebny jest mi jego adres zameldowania żebym mogła wnieś sprawę do sądu .Może ktoś go zna.Kontakt pierrot@autograf.pl
zdjecie uzytkownika
steve - 2014-07-14 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukana - 2014-07-14 09:01:46]:
z tego co ja kojarzę to jest Lublin, Borelowskiego. Przynajmniej taki adres firmy widnieje na kilku portalach . A co do tego co on uważa , a jaka jest rzeczywistość to jeszcze się pewnie niedługo przekona..
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2014-07-14 13:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pod tym adresem nie ma już tej firmy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-22 06:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w tej firmie, obiecanki a słowa nie dotrzymują typowa firma która myśli tylko o kieszeni swojego prezesia.
Pracowałem tam przez dwa miesiące tylko tyle zdołałem wytrzymać w takiej firmie, czekam na swoje pieniądze już 3 miesiąc ale chyba ich nie zobaczę.
Nie dbają o pracowników, chłopakom jak wypłacali pensje to po ucinaną od 500 - 700 zł.

Z tego co mi wiadomo firma znajduję się W Turce przy Lublinie a gdzie dokładnie tego nie wiem.
Podaje numer tel. ( usunięte przez administratora )br /> Uprzedzam z rzadka ktoś odbiera.
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2014-07-25 11:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POWIEM KRÓTKO Wcześniej Andrex teraz Darex! Byłem w Niemczech .czy pijak ,czy niepijący ,jednakowo kroją z pieniędzy. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY - 2014-07-25 12:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma nowy numer do Najdowej?
zdjecie uzytkownika
STARY - 2014-07-30 13:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy na budowach w Niemczech i piepszenie glupot że nie płacą to piszą ci co dostali kop bo pili i leserowali. mamy po 1600 eur zapłacony Ulak i zus i podatki juz sprawdzliśmy w tych urzedach. a ze andrex najdy padł to załuga takich co zamiast robic mieli wszystko gdzies . sami ludzie sie smieli ze glupi najda placi za siedzenie na budowie. kilku z nas tez mialo uwalone pobory ale za swija glupote jak nie chcialo nam sie zejsc ze stropu a zrucic narzedzia to niemcy wystawili fakturke ale za glupote trza placic. tak powiem nie ma firm idealow my robilismy wczesniej w polbau i opexie i trzeba bylo płacic za wszystko kwatery wode dojazdy i ciuch a kasy na reke do 1300 eur. i co inni sa ok. a polskie budowy to porazka ludzie maja wszysko w dupie i tylko chca kasy i tylko poprawczki i uszkodzenia narzedzi i szalunkow. piszemy bo h.... nas trafia ze taki bzdury pisza inni a jest nas spora grupa. a darex to sie odlaczyl dawno i to nie ma nic wspolnego z andrexem z wyjatkiem tego ze ich przekrecil na kase
zdjecie uzytkownika
gadu - 2014-07-30 17:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerażające to jest że ktoś za swoją prace nie dostał pieniędzy, na budowie to nie jest łatwa praca, dużo wysiłku. żałosne ale zastanawiam sie co ja bym zrobił na miejscu pracodawcy gdybym widział swoich robotników wiecznie pijanych lub pijących. pewnie też bym ich pozwalniał i kasy nie dał. jeśli rzeczywiście tak było to sorry ludzie ale nikt Wam za impreze w czasie pracy nie da pieniędzy. Szanujcie pracodawce to i on Wam sie tym samym odpłaci. ja zetknąłem się na chwilę z tą firmą i nie miałem pojęcia że jest tak źle. na pierwszy rzut ok było ok.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-31 11:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez miałem moment ze odeszlem z andrexu i szukalem miodu gdzie indziej i po roku doszedlem do wniosku , że wniosku ze byłek naiwny. Pracowałem w dwóch dużych firmach w Niemczech i dostawałem po 1300 eur na lape a u najdy 1600 nawet jak sie nie zabardzo narobilem . w innych firmach kosza za kwatery wode energi dowozy a tu wszysto bylo za darmo . chcialy czloweik wrocic ale wstyd bo udawlem chojraka i mnie fantazja poniiosla i na wlasnej d...pie sie przekonalem ze andrex nie jest zla firma. ale pracujac w niej kilka lat widzialem co za ludzie sie pojawiali wszystko mieli w nosie i potem glupi najda skore sie darl aby dac im kase. za picie , lazenie na budowie tez placil mnie wkurzalo ze wszyscy maja rowno ale to wina kierownikow ze nie lapali leserow. wszyscy mowia za sa fachowcy a potem do firmy niemy i inni sla kary za poprawki i szkody. slyszale od chlopakow ze za monachium to dostai po d.pie z dwoch kontraktow ze 180 tysiecy euro i musieli to wybulic. z drugiej strony to sie nie dziwie ze niektorzy nie dostali calej kasy bo przecie znajda nie pracuje na budowie a te smordy poprawki to my sami narobili. ja po rozmowie z chlopakami z budow co teraz robia w andrexie slyszalem ze jest wszysko ok. ale mowicli ze pozbyli sie sporo leserow i pijakow ktorzy pisza te glupoty tutaj. a przez lata co robilem jak trzeba bylo zaliczke to dostawal czlowieek jak co innego tez bylo. jak ktos wyzywa innych od oszustow to powinien pomyslec czy uwaliwi mu pobory za dobra prace czy za to ze im ujebal inwestor a z pustego to nikt nie naleja. a mysle ze dzieki co niektorym pracownikom to kieszen prezesa i firmy to pusta. co by nie gadal to najda sie na nas nie dorobil chyba ze garba . jeszcze poczekam bo zjechalem z dani ale slyszalem ze maja duzo kontraktow w niemczech i sie do firmy zglosze moze przyjma na stare smiecie.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-07-31 11:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedze w domu i czytam te brednie o wyzysku i oszustwie.Ja pracowałem u nich w Niemczech i pomimo ze się zwolniłem dostałem całą umówioną kasę i teraz dostałem kasę z Ulaku. Ale to prawda, że kupę pijaków wywalili i opierdzielaczy którzy teraz te brednie piszą . Kasa w Niemczech na czas , Ulak zapłacony i ZUS i podatki tez sprawdzałem. Powiem jedno, że jak ktoś chce pracować to dostaje kasę jak na roboty w Niemczech na rękę 1600 to jest ok. Ja zmieniłem pracę bo dostałem wyjazd do Skandynawi tam większą kasę daję ale ryć trzeba tyle że zjazd co 6 tygodni. Jak będę chciał jechać do Niemiec do pojadę od nich bo rozstaliśmy się jak ludzie powiedziałem szefowi, że zależy mi na większej kasie i zrozumiał powiedział, że jak będę chciał wracać to mogę. Jak poczytałem na tym portalu o innych firmach w których pracowałem to wszystkie mają tragiczne opinie skąd się to bierze. Nawet na tą co teraz pracuję gdzie kasa dobra ale niestety tam leserów i pijaków na czarna listę i chajdo do domu i kopa bez kasy. Szkoda gadać i czytać te brednie na portalach bo piszą tu tylko oszołomy ja z ciekawości nudów zajrzałem i już więcej tu nie wchodzę.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-03 09:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje ja odeszłem z firmy ca to że zarobek za 2013 na picie miałem ok 3000 zł i potężne dziury w zusie a za ostatni cały miesiąc pracy w Niemczech na ostatnią wypłatę wziąłem 1100 ojro
a pita z 2013 zgłosiłem do zusu wraz z wyciągami konta (wpływy były z dwóch kont prywatnego i firmowego ) oraz do urzędu skarbowego
jak narzazie to dostałem z firmy korektę świadectwa pracy
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-08-11 15:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE CO WAM DAJE OPLUWANIE FIRMY JAK SAMI DOPROWADZILISMY DO TEGO ZE CIĄGLE KTOŚ ICH OBCIAZA ZA USTERKI SPARTOLONA ROBOTE JA ZMIENILEM NA KORMAL I MOWIE WAM ZE W ANDREXIE TO BYL WYPOCZYNEK TU ZA KAZDA SPAPRANA ROBOTE ROBIA PO KASIE I NIE MA STANIA NA PAPIEROSKI
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2014-08-12 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smoku125 - 2014-06-24 22:31:24]:
Lublin ul. Borelowskiego 2
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2014-08-12 19:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-06-25 19:34:32]:
Teraz są na Borelowskiego 2. Wcześniej byli też na Borelowskiego ale w drugim końcu ulicy pod innym numerem.
zdjecie uzytkownika
Stary pracownik - 2014-08-28 19:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie , Ja pracuje w tej firmie dość długo i w Polsce i w Niemczech, jest tak
To prawda że ludzie pracują tam różni i bardzo pracowici , i pijacy, i są poprawki i obciążenia dla firmy i kary , ale wina tych kar i obciążeń i ..... jest po stronie głównie NIEKTÓRYCH , " psełdo " kierowników Andrexu którzy nie znają się na robocie w ogóle !!! ( Jak budowa finansowo jest OK. to zbierają " medale " , jak by to był ich sukces, ( jak np. Marek w Niemczech ) a tak naprawdę to wypracowują to ci lepsi pracownicy !!! którzy nakręcają tempo na tych budowach ( i to uwaga dla Andrzeja ).
W Niemczech płacą 1600e / m-c za 10 - 12 godz./ dziennie , ULAK ,ale optrącają 50e dziennie jak do domu pojedziesz , nawet na Niedziele !
Prawdą jest że podatki odprowadzają śmieszne ( za 2013r ok. 4000 )
ZUSu chyba za 4 m-ce !!!!! no i przy wypłacie często brakuje paru setek, przynajmniej na budowach w Polsce !!!
Ogulnie co lepszy pracownik to albo już uciekł , albo szuka pracy w lepszej firmie , Tak jak JA , która przynajmniej uczciwie podatek i Zus płaci.
zdjecie uzytkownika
dobek - 2014-08-30 01:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stary pracownik - 2014-08-28 19:28:43]:
nie wrzucajmy wszystkich do tego samego worka. Wiadomo , że jak ktoś pracuje w budowlance i to w dodatku po za granicami kraju, z daleka od żony, która w pewien sposób stopuje przed piciem alkoholu, to prędzej czy później facet się napije. Oczywiście we wszystkim jednak trzeba mieć umiar i na pierwszym miejscu stawiać jednak pracę
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2014-08-31 10:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co płakać robić swoje a nie przez łzy pisać bo ja pracowałem a on leżał i dostał to samo hahaha jak taki małe dziewczynki. robic swoje nie patrzeć na nikogo i do przodu i mieć satysfakcje dla samego siebie ze(j jestem dobry olać innych )a tu polska mentalkośc zawiść i płacz jak cioty ..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ANDREX ANDRZEJ NAJDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski