Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IPF

Pracowałeś w firmie IPF i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-09 19:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
obie opinie powyżej.. aż oczy bolą jak się patrzy na te byki. @PRACOWNIK, co mówili koordynatorzy, a co firma? sprecyzujesz troche?
zdjecie uzytkownika
sim152 - 2014-06-10 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś jedzie do francji jako oczyszacz odlewów szlifierz i jakie są warunki pracy jeżeli ktoś byl
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-11 11:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kroliki - 2014-05-26 12:38:05]:
Witam jeśli to nie problem to odezwij się do mnie na nr gg 949022 jestem we francji i już zaczynają się problemy a jestem krótko pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
IPF - 2014-06-11 13:23:42 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, IPF nie posiada na ten moment oferty pracy dla "oczyszczaczy odlewów -szlifierzy", więc to jakaś pomyłka.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-11 14:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze napiszcie tez tutaj o tych warunkach pracy bo inni sa tez ciekawi. na cos trzeba uwazac przy podpisywaniu umowy z IPF?
zdjecie uzytkownika
Justka - 2014-06-23 10:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zyzior - 2014-05-15 13:03:53]:
Z tym mieszkaniem to sie zgadza ale kasa dobra i zawsze przed czasem !
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-23 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to przed czasem? chyba pierwsze slysze o czyms takim.. praca nie zalezy od godzin krore wyrobisz w miesiacu?
zdjecie uzytkownika
obivan - 2014-06-26 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jedzie ktos do Francji na kurczaka 07-07-2014
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-30 18:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja chciałbym wyjechac na te kurczaki bo w Polsce nie ma co siedziec jak takie pogodne wakacje mamy, lepiej wyjechać i w tym czasie cos zarobic :)
zdjecie uzytkownika
simson - 2014-06-30 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś lub ma jechać do francji jako szlifierz stali czarnej [konstrukcji]
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-01 13:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) zainteresowała mnie oferta pracy jako pielęgniarka we Francji. Jestem świeżo po studiach i pomyslałam, że to może być dobra opcja żeby zmieni otoczenie. Czy ktoś orientuje się jak jest ze znajomością francuskiego? niby piszą że oferują jakiś kurs językowy ale ja z tym językiem nigdy styczności nie miałam ;p
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-13 09:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok pieniodze wyplacaja na czas niema problemu telefony odbieraja sa w kontaktach z pracownikami bylem kilka razy we franci i nie nazekam Pozdrawiam pania Paulne i cala ekipe ipf Krystian D
zdjecie uzytkownika
IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [asia - 2014-07-01 13:35:14]:
Witam,
Bardzo cieszy nas zainteresowanie ofertami naszej agencji. Kandydatom nie znającym języka francuskiego oferujemy intensywny kurs, który odbędzie się w Poznaniu już od 21.07. Dla kandydatów spoza Poznania przewidziany jest również kurs języka francuskiego online (początek sierpnia). Zainteresowanych prosimy o kontakt. z pozdrowieniami, ekipa IPF MED
zdjecie uzytkownika
on23456 - 2014-07-14 22:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma super !!!!!!!!!!!! pracowałem tylko ze pracownicy to chamy i świnie jeden drugiego chce wkopać
zdjecie uzytkownika
auto - 2014-07-15 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06]:
to ja tez poprosze o odpowiedz na pytanie, bo co prawda jezyk to ja znam, ale w ofercie na operatora maszyn jest wymog na posiadanie wlasnego auta. nie mam fury, ale czy jest mozliwosc kupna tam na miejscu? mam kontakty
zdjecie uzytkownika
panisko - 2014-07-21 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na masazyste ogarnieci wiedza o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
ANDY - 2014-07-22 07:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panisko - 2014-07-21 21:15:01]:
ALEŚ TY GŁUPI
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-24 11:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też przyłączam się do pytania na tematy pracy opiekunki we Francji. Mam 55 lat i mam nadzieję, że nie jest to zbyt duży wiek, tym bardziej ze w ofercie nic Państwo nie pisaliście o maksymalnych czy minimalnych wymaganaich. A jestem bardziej odpowiedzialna i doświadczona niż nie jedna młoda dziewczyna. Praca jako opiekunka jest bardzo specyficzna, nawet nie mowie o barierze jezykowej, ale empatii, której trzeba mieć ogromne nakłady w sobie. W ofercie nie ma słowa o tym, czy pielęgniarka czy opiekunka takiej starszej osoby będzie miała zapewnione mieszkanie lub przynajmniej pokój czy pomieszczeni przy swoim podopiecznym. Praca zmianowa z dochodzeniem do miejsca pracy czasem nie wystarcza. Z doświadczenia wiem, ze to jedyna opcja na dobre stosunki, bo taki senior potrafi wymagac wiecej opieki w nocy niż za dnia.
zdjecie uzytkownika
dawid3k - 2014-07-24 12:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy oferty z branży budowlanej są nadal aktualne? Jak tak to w jakich terminach są wyjazdy? Z góry dziękuje za odpowiedź i czekam na oferty pracy3
zdjecie uzytkownika
Dano85 - 2014-08-14 00:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktoś wyjeżdzał lub wyjechał do Francji jako fizjoterapeuta i może sie podzielić opinia jak to wszystko wygląda czy warto ? z tej firmy jechać ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2014-08-14 13:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyłączam się do pytania uzytkowniczki Krysia bo ja też nie jestem młodą opiekunką, ale mam doświadczenie w sanatorium w Polsce. Pracowałam tam przez 10 lat, właśnie mi podziękowano za pracę i szukam jakiegoś miejsca pracy w zawodzie nawet za granicą. Znam angielski i niemiecki tak średnio na jeża, ale wszystko nadrabiam znajomością opieki nad starszymi i chorymi ludźmi którzy wymagają rehabilitacji.
zdjecie uzytkownika
ravioli - 2014-09-02 16:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do JA a w jakiej pracy byłes i gdzie
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-09-05 16:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam staz jako pielęgniarka już ponad dwadzieścia lat i po zwolnieniach nie mogę nigdzie pracy znaleźć. powiedzmy że liznęłam jakiś podstawowoy angielski i niemiecki, myslicie że warto zapisać się do IPF?ze względu na wiek boję się że mogę sobie nie poradzić w obcym kraju. nie mam tez grosza przy duszy więc boję się że będe musiała coś nagle dokładać i skończę tam na dworcu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-22
Żródło: Gowork.pl
Cała Francja
( )
Agencja Pracy IPF Sp. z o.o. Sp. k. (cert. 5450) dla swoich francuskich klientów – firm z branży mechaniki precyzyjnej - poszukuje doświadczonych pracowników na stanowisko: Frezer cnc – programista Miejsce pracy: Francja (różne lokalizacje) Zakres obowiązków: obsługa, nastawianie oraz programowanie frezarek cnc produkcja jednostkowa oraz seryjna
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-09-06 06:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktoś lub ma jechać do francji jako szlifierz stali czarnej?
zdjecie uzytkownika
Gewant - 2014-10-14 22:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę.Dobre zarobki , wypłata na czas.Warunki mieszkaniowe OK.Rzetelne informację.Zawsze odbierają telefony i odpisują na maile.Ja obecnie pracuję na farmie DONNAY przy zbiorze owoców.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x