Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: IPF


Oceniono 422 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 62 osoby
zdjecie uzytkownika
tuluza - 2013-11-24 13:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2013-09-24 17:56:27]:
hej robert to mój numer gg jesli jedziesz do tuluzy to mozesz napisac domnie
zdjecie uzytkownika
tuluza - 2013-11-24 13:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2013-09-24 17:56:27]:
18110440
zdjecie uzytkownika
Robert - 2013-11-26 11:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tuluza - 2013-11-24 13:26:12]:
niestety nie wyjeżdzam bo nie posiadam odpowiednich kwalifikacji (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tuluza - 2013-11-27 12:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2013-11-26 11:19:43]:
a nie wiesz czasem kto jedzie jeszcze ??
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-12-04 18:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Powiedzcie mi coś więcej na temat tej firmy, planuje rozpocząć z nimi współprace jako operator tokarek cnc. jak wygląda kwestia umowy? czy kasa jest taka jak mówią? oraz jak wyglądają warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2013-12-05 09:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje u nich jako frezer cnc we Francji już prawie rok. Kasa ok, sporo nadgodzin można zrobić. Umowy są przedłużane na miejscu beż żadnych problemów. Mieszkania też spoko, nie ma co narzekać. Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-12-05 16:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos do Tuluzy 9.12?na wieszanie?
zdjecie uzytkownika
pracownik IPF - 2013-12-06 11:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2013-12-05 16:30:17]:
Do pracy wyjeżdża 12 osób, kilka osób było już w tym zakładzie w ubiegłym roku.
zdjecie uzytkownika
To coś wie - 2014-01-11 18:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komarius - 2013-11-17 07:30:33]:
nigdy w życiu ztym coś przeprasza obraziłe coś
zdjecie uzytkownika
żbik - 2014-01-13 23:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Firma jak wiele innych. Umowy po parę tygodni, wypłaty po terminie, a warunki mieszkaniowe takie sobie. Zazwyczaj daleko od zakładu, bo jest taniej.
zdjecie uzytkownika
IPF - 2014-01-14 09:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprostowanie:
Wynagrodzenia są przelewane do 10-go każdego miesiąca, zakwaterowanie w pełni wyposażonych kwaterach zazwyczaj 4-5 osobowych, odległość od zakładu pracy uzależniona jest od dostępności wolnych kwater w danym regionie - nie robi to jednak różnicy pracownikom, ponieważ każdy kilometr do i z pracy jest opłacany przez IPF.
zdjecie uzytkownika
Ogrodnik - 2014-01-22 09:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Czy posiadają Państwo oferty pracy dla Ogrodników,w Zieleni miejskiej,w Leśnictwie na terenie Francji?Jestem dyspozycyjny non-stop.
Posiadam duże doświadczenie w pracy(również we Francji),prawo jazdy kat B.
Język Francuski i Angielski komunikatywny.
zdjecie uzytkownika
Kamil Z - 2014-01-23 13:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Witam ,ja miałem bardzo dziwną sytuację w pracy we Francji ,a chodziło dokładnie o pewnego pracownika .Zostałem z niej usunięty dość szybko :) Jeśli chodzi o firmę IPF nawet po takim czymś zachowała się bardzo SPOKO .Polecam
Pzdr
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-01-23 15:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik IPF - 2013-10-01 14:56:17]:
a co to za projekt.mozna sie //załapac do pracy
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-01-27 12:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [ania - 2013-12-05 16:30:17]:
Jadę do Tuluzy,ale nie będę się wieszał,chociaż pracuję w IPF.
zdjecie uzytkownika
tomalaa12 - 2014-02-09 10:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ogólnie to firma daje dobre warunki praca dobra mieszkanie z netem.Tylko mam pytanie bo dowiedziałem się od brygadzisty tu na zakładzie ze zamykajom linie i nie będzie roboty i IPF jeszcze nas poinformował i mam pytanie mieliśćie coś takiego co robi ipf w takich sytułaciach??????
zdjecie uzytkownika
tomalaa12 - 2014-02-09 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [tomalaa12 - 2014-02-09 10:54:19]:
nie poinformował nas jak możecie to napiszcie czy szukajom innej pracy czy poprostu powrut do polski?
zdjecie uzytkownika
robo - 2014-02-19 13:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czemu strona IPF nie działa..??????
zdjecie uzytkownika
Pracownik IPF - 2014-02-19 13:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robo - 2014-02-19 13:00:42]:
Witam. Strona internetowa firmy IPF aktualnie jest w przebudowie. Za kilka dni strona będzie działać bez problemu. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
yokoilis - 2014-02-27 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam.Ja pracowałem przez IPF i naprawdę z wielu Polskich agencji pracy jako jedyna dla mnie najlepsza .Umowa pierwsza na miesiąc a jak się sprawdzisz to na 6 mcy lub rok.Po 2 latach przepracowanych zjazd na 3 mce do Polski a potem jak najbardziej znajdą ci prace.Pieniądze na czas warunki zakwaterowania zależą od lokatorów.Ja trafiłem na słabe ale zaczęli eliminować pijaków i jest ok. Poza tym zawsze można samemu zrobić porządek :) Teraz zjechałem po kolejnym kontrakcie i już miałem tel że jak coś to będą szukali a nawet już mają kolejny kontrakt... Na prawdę polecam współpracę z nimi.Nie jestem żadnym koordynatorem a jak czyta to ktoś z ekipy z Monsols i Belleville to pozdro od Benego :)
zdjecie uzytkownika
yokoilis - 2014-02-27 18:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Ja pracowałem przez IPF i naprawdę z wielu Polskich agencji pracy jako jedyna dla mnie najlepsza .Umowa pierwsza na miesiąc a jak się sprawdzisz to na 6 mcy lub rok.Po 2 latach przepracowanych zjazd na 3 mce do Polski a potem jak najbardziej znajdą ci prace.Pieniądze na czas warunki zakwaterowania zależą od lokatorów.Ja trafiłem na słabe ale zaczęli eliminować pijaków i jest ok. Poza tym zawsze można samemu zrobić porządek :) Teraz zjechałem po kolejnym kontrakcie i już miałem tel że jak coś to będą szukali a nawet już mają kolejny kontrakt... Na prawdę polecam współpracę z nimi.Nie jestem żadnym koordynatorem a jak czyta to ktoś z ekipy z Monsols i Belleville to pozdro od Benego :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-19
Żródło: Gowork.pl
okolice Paryża
( )
PF spółka z o. o. Sp.K. jest firmą doradztwa personalnego, która świadczy usługi rekrutacji oraz leasingu personalnego w różnych sektorach gospodarki w Polsce oraz za granicą, głównie we Francji, Belgii oraz Niemczech. W 2013 roku pracę dzięki nam znalazło ponad 700 osób.   Obecnie dla naszego francuskiego klienta- firmy produkującej urządzenia dla przemysłu spożywc
zdjecie uzytkownika
julii - 2014-03-25 23:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Pracuję przez IPF i nie jest źle,kasa zawsze na czas mieszkania spoko z netem w pełni wyposażone czego szukać więcej ,a zapomniał bym o Pani Karolinie bardzo miła osoba
Pozdrawiam: )
zdjecie uzytkownika
ajs13 - 2014-03-28 11:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
witam byłem w zeszłym roku na zawieszaniu w CONDOM koło TULUZY praca dobra mieszkanie bajka tylko z kasą były małe problemy bo wypłata mi się nie zgadzała,ale czekam na ofertę wyjazdu[marcin01481@wp.pl]
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-04-04 17:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IPF - 2013-11-18 09:40:51]:
a jezeli jedzie się autokarem liniowym do danego miasta to jak dotrzec pozniej do mieszkania czy zakwaterowania? czy ktos odbiera czy trzeba samemu sobie dotrzec do celu ???? prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Pracownik IPF - 2014-04-07 09:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-04-04 17:20:37]:
Nowi pracownicy zawsze są odbierani z dworca autobusowego - albo przez koordynatora, albo przez innych pracowników, którzy pracują już na danym projekcie.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x