IPF

Poznań

Opinie o IPF

luke 2015-12-09 08:02:07
witam czy ktos jest na montarzowni maszyn we francji? ile mozna zarobic? i jakie warunki pracy?
1
filip 2015-12-13 14:19:03
Też jestem ciekaw jak to wygląda na stanowisku monter maszyn rolniczych. Wymagają aż 3 lat doświadczenia i dają umowę o pracę na polskich warunkach, zawsze to coś.
Ją tez 2016-01-01 21:24:16
Witam czy ktoś jedzie 2 01 na montera ?
ua 2016-01-02 15:49:53
@Ja też nie widziałem, zeby jacyś chętni tutaj byli, ale w sumie teraz to tylko na Tychy widziałem oferty pracy albo na Poznań, wiec raczej w te rejony.
WALDEK CELEBANSKI 2016-01-06 16:19:19
sluchaj nie pchaj sie ,oni nas oszukuja na godzinach i kasie firma IPF
5
bodzio 2016-01-06 20:13:07
włąsnie czekam obecnie na jakieś ich nowe oferty pracy, podobno mają niedługo cos mieć, to jest najlepsza firma moim zdaniem w wojewodztwie, wszystko jest u nich pewne.
luks 2016-01-11 15:28:55
IPF szuka pracowników, ale dziwne, bo od grudnia wiszą te same oferty, nic nowego się nie pojawia. Szukają stażystów, co bardzo mi się podoba. Wymagany język francuski.
maryoo74 2016-01-12 19:58:05
Witam serdecznie,mam pytanie może ktoś podpowiedzieć jak tam wychodzą spawacze?Dostałem właśnie oferte do Lyon na kontenery ii nie wiem co mam zrobić dotychczas pracowałem w Holandii przez Holenderskie biura.Niech ktoś coś podrzuci. Pozdrawiam
5
arek 2016-01-13 20:28:57
@luks, no faktycznie, konieczna jest znajomość języka francuskiego na poziomie minimum B2. Jednak po stazu ma się dużą szanse na przedłużenie współpracy i to na umowie o pracę, staz jest na zleceniu.
dnx 2016-01-19 21:34:53
-arek, 0jeżeli ktoś dalej będize chciał się we francji pokazać kiedyś to musi sobie zdobyć doświadczenie. JEżeli chodzi o IPF, to słyszłąem, że problemów iweile nie robią.
tomciobtm 2016-01-21 13:16:00
Witam mam pytanie odnośnie pracy spawacza na kontenerach w okolicach Lyon czy ktoś coś może sie wypowiedzieć na ten temat? dostałem oferte od nowego miesiąca czasu dużo mi nie zostało do zastanawiania tak że proszę o opinie czy warto itp.
tomek 2016-01-22 09:26:54
@tomciobtm jeśli chodzi tą oferte to na pewno warto, bo jednak dobre wynagrodzenie jest, masz premie no i te szkolenia w razie czego, więc o tyle dobrze. Co o tym myślicie?
1
wojtek 2016-01-22 20:14:50
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
1
wojtek 2016-01-22 20:18:13
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
1
boro 2016-01-24 10:29:14
interesują Cię akurat takie oferty pracy? widziałem ,że ipf poszukuje chociazby stazystów ze znajomością języka francuskiego co wydaje mi się lepszą opcją na początek
wojtek 2016-01-26 10:53:02
dziękuje za odpowiedz, ale właśnie w uboju i wykrawaniu na stole mam doświadczenie,nieznam języka
Pracownik IPF 2016-01-26 11:03:30
Dzień dobry. Na stanowisko drobiarza nie wymagamy znajomości j. francuskiego. W celu uzyskania szczegółów ofert zapraszam do kontaktu z Działem Rekrutacji naszej firmy: 61 222 47 01. Pozdrawiamy.
Ja 2016-02-02 18:11:52
No taki staż nie jest zły, tym bardziej, że jak widziałem w ogłoszeniu jest możliwość przedłużenia współpracy z nimi potem jak się ktoś spodoba. W dodatku jeszcze płacą!
ostry 2016-02-05 19:06:27
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
ostry 2016-02-05 19:07:30
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
ostry 2016-02-05 19:16:32
Dzien dobry.Ktos z Panstwa po przepracowanym calym roku we Francji musial zaplacic jakis podatek.Przepracowalem 2015 przez IPF z przerwa 2 miesieczna i nie wiem czy nie bede musial podatku zaplacic bo maja jakies progi od dochodow itd.Z gory dziekuje za informacje -pozdrawiam
Pytanie 2016-02-12 10:46:46
O co chodzi z tą podpisaną wcześniej umową? Co robiłaś przez te pół roku? Miałaś umowę o pracę i pracowałaś w Polsce?
1
Anto 2016-03-09 13:45:59
Manager Działu Handlowego ze znajomością j. niemieckiego ma umowę o pracę czy nie ma takiej umowy własnie? Bo wiem, że z awansu to mają, ale czy w takiej opcji też?
bog 2016-03-26 10:25:19
w większości ogłoszeń @Anto piszą, że najpierw dają umowę próbną a dopiero później dostajesz umowę o pracę, ja szukam czegoś jako fizjoterapeuta i dopiero teraz widzę jak w PL ten zawód jest niedoceniany
Monter 2016-04-11 21:21:41
Do Ostry

Wybierając IPF bądzcie tego świadomi że, we Francji to WY płacicie zaliczki na podatek dochodowy. Musicie się zgłosić do francuskiego fiskusa. A z pensji od IPF zapłacić jeszcze podatek wg. stawek link (usunięte przez administratora)l
1
hanys 2016-04-21 23:21:35
witam.czy ktoś mi moze powiedzieć coś na temat pracy w strasburgu na wieprzowinie,serdeczne dzieki
seba 2016-04-26 08:10:21
@Hanys a gdzie masz to ogłoszenie o które pytasz? Przeszukuje ich stronę i inne portale ale nie ma widzę tylko chyba na drób, podeślij coś jak możesz
hanys 2016-04-26 23:52:52
sebastian dzwon do damiana wasiaka posłali mi tydzien temu oferte z ipf tylko ją skasowałem
1
?? 2016-04-28 12:00:15
Maja oferte dla spawacza ,spawanie wielowarstwowe za 10brutto,ktos sie pomylil chyba
1
sarenka 2016-05-05 13:05:16
myślałem że spawacz TIG, MIG/MAG zarabia więcej... tym bardziej we Francji... ale ty podajesz tę stawkę w auro czy złotówkach? bo to jednak jest diametralna różnica, sprecyzuj proszę jeśli możesz prędko
Motyl 2016-05-22 22:14:40
Ja jade 4 czerwca do saramon koło tuluzy na wykrawacza drobiu jedzie ktos w tym terminie??
3
Łukasz D. 2016-05-23 15:33:16
Najlepsza agencja pracy z jaką dotychczas miałem okazje wyjechać.Panie z biura bardzo miłe kontakt doskonały mieszkania na najwyższym poziomie.Wypłaty na czas.Praca fajna w miłej atmosferze co w dzsiejszych czasach jest żadkością pracowałem jako mechanik-monter maszyn.Po prostu w skrócie agencja którą mogę polecić każdemu z czystym sumieniem.100procent pozytyw.Żałuje tylko że musiałem zjechać z powodu spraw rodzinnych.Pozdrawiam panią Kasię i panią Beatkę.
paweł 2016-05-31 14:11:41
hej! a jak szukacie nadal dobrej pracy to możecie też spróbowac swoich sil jako Młodszy specjalista ds. rekrutacji, tylko, ze tu już jest doświadczenie potrzebne tak naparwde no i wiecie jak to wygląda, sam proces rekrutacji pewnie nie jest najprostszy.
szynka 2016-06-02 18:13:16
Motyl ja jade tez 4 w to samo miejsce a skad jedziesz
adamix 2016-06-02 21:06:09
widzę że Kierownik działu sprzedaży z językiem niemieckim jest u nich na cito poszukiwany 0 ciekawe jednak jak realnie jest weryfikowana znajomość praktyczna języka niemieckiego - ktoś zdradzi ten sekret?
elo 2016-06-14 17:02:38
Agencja płaci 7 centów za kilometr dojazd do pracy ,kiepskie mieszkania 90% bez internetu ,dwa zjazdy w roku płatne .
Szału nie ma
2
dana 2016-06-14 19:56:23
z niemieckim? ja u nich aktualnie widzę że potrzebują specjalistów z językiem francuskim - do obsługi projektów to juz musisz miec wysoki poziom języka
bodzio 2016-06-22 18:31:30
@dana dokładnie, teraz jest też nowa oferta dla pracownika biurowego z francuskim.
weska 2016-07-15 09:47:36
Hej, możesz coś wiecej powiedzieć o minusach ? Chłopak wyjeżdża i nie wiem czy to do końca dobry pomysł. Jako fizjo
Wal 2016-07-15 10:54:49
No specjaliści tutaj z pewnością są potrzebni, polecam
Ipf 2016-07-20 22:50:40
Ipf to nie jest agencja pracy a raczej pośrednik. Jest to grupa ludzi (polski posrednik-francuski pracodawca) która zarabia na różnicy pomiędzy polskim prawem pracy a zachodnim np Francja, Niemcy itp. Pracownik jest tam jak mafii, próba omówienia swoich prawa pracy jest równa z zwolnieniem pracy. Zwalniają bez podania przyczyny. Trzeba pracować na maksymalnych możliwościach. Prace na trzy zmiany łącznie z weekend. Mafia czyli maksymalny wyzysk przy najniższych kosztach. Plus to kasa na czas. Kasa za niska na takie wymagania. Brak socjalnych dodatków.
Młody 2016-07-21 10:43:30
Widzę i przeglądam tutajsze ogłoszenia, szczególnie zainteresowało mnie Specjalista ds. obsługi projektu ze znajomością języka francuskiego i zastanawiam się czy ma umowę o prace, bo nic nie piszą tutaj?
krk 2016-07-22 10:06:37
czy ktoś wie coś na jakich warunkach tokarze są tam przyjmowani??
kk 2016-07-22 10:09:36
czy ktoś pracował jako tokarz we francji?? jaka kasa i czy ludzie w mirę normalni??
Pierwsze 2016-07-22 10:25:39
Czy jeśli znam język francuskito Specjalista ds. obsługi projektu ze znajomością języka francuskiego jest dla mnie czy nie do końca tak właśnie jest? Będzie mi miło jeśli ktoś odpowie na moje pytania, pozdrawiam
IPF 2016-07-22 10:40:53 [pracodawca]
Dzień dobry, jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a tą ofertą prosimy o kontakt na praca@ipf.jobs. Tam chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
IPF 2016-07-22 10:46:34 [pracodawca]
Dzień dobry, zawsze zatrudniamy na umowę o pracę.
Video 2016-07-22 11:31:30
Zatrudnianie na umowę o pracę brzmi świetnie całkiem
krzysztof 2016-07-23 08:46:06
Może ktoś ma jakieś informacje na temat pracy jako wędliniarz we Francji
Ada 2016-07-23 10:02:34
Jeśli chodzi o Szwaczki to praca jest, od teraz już naprawdę
Zostaw swoją opinię o IPF - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF