Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: IPF


Oceniono 455 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
IPF
Norwida 13
60-867 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
boro - 2014-05-28 14:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wreszcie wydaje mi się, że znalazłem porządną agencje pracy. Nie wiecie czy może na takie stanowiska jak inżynier np. budowy też szukają ludzi?
zdjecie uzytkownika
hanka0204 - 2014-05-29 12:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczurek - 2014-05-26 16:47:34]:
Ja też mam koło Lyon.....
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-05-29 15:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawia mnie czemu az tyle ofert pracy w ipf. takie rotacje, czy po prostu sie rozwijają? napiszcie jak relacje z kierownikami i czy warunki pracy (umowa, socjal) są ok, dzieki
zdjecie uzytkownika
Ulcia - 2014-06-03 12:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mój mąż wyjechał po raz drugi na zawieszanie kurczaka.Jest zadowolony, jeśli zdarzą się jakieś małe "potkniecia" ze strony IPF- to zaraz są naprawiane.Nie dramatyzujmy, gdyby coś było nie tak to nikt nie namówiłby męża na ponowny wyjazd.Szanują pracowników , zawsze odbierają telefon, szczegółowo tłumaczą jak wygląda praca itp.Nie trzeba jezdzic daleko do biura, wszystko można zalatwic przez internet. Bardzo polecam .
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-03 15:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ulcia a oreintujesz sie jaka jest umowa i ile mozna wyciagnac jak ktos sie postara? i na jak długo taka praca? dzieki
zdjecie uzytkownika
Ulcia - 2014-06-03 22:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiem tak- warto pracować, umowy są różne w zależności od zapotrzebowania, pewnie pierwsza jest krótka, musisz się sprawdzić, ale podkreślam bez obaw. Jak chcesz pracować to się nie zastanawiaj. Bierz taką pracę w której Jesteś dobry, docenią Cię bądź pewien.Przed chwilą rozmawiałam z mężem jest bardzo zadowolony, a o to chyba wszystkim chodzi. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ulcia - 2014-06-07 08:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam innych przypadków, wypowiadam się na temat który dotyczy mojego meża, kontaktuję się z nim codziennie i w ogóle na nic się nie skarży. Pracuje na wieszaniu kurczaka w okolicy Condom Gers, jest tam po raz drugi.W Polsce też nie mieszkamy w namiocie tylko w normalnym swoim domu, a tam mają wszystko dopięte na ostatni guzik.Wpisy sa pewnie usuwane z powodu wulgaryzmów , a jeśli chodzi o wypłaty, to wiedz ze nie należy pisać publicznie ile kto zarabia, w każdym zawodzie inaczej płacą to normalne.My jesteśmy zadowoleni i wypowiadam się nie za innych tylko za siebie.Moja rodzina jak najbardziej poleca IPF. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-09 14:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, ale rzeczywiscie obiecywali inne warunki niz byly faktycznie? trzeba za cokolwiek dopłacać na miejscu?
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-09 19:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obie opinie powyżej.. aż oczy bolą jak się patrzy na te byki. @PRACOWNIK, co mówili koordynatorzy, a co firma? sprecyzujesz troche?
zdjecie uzytkownika
sim152 - 2014-06-10 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś jedzie do francji jako oczyszacz odlewów szlifierz i jakie są warunki pracy jeżeli ktoś byl
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-11 11:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kroliki - 2014-05-26 12:38:05]:
Witam jeśli to nie problem to odezwij się do mnie na nr gg 949022 jestem we francji i już zaczynają się problemy a jestem krótko pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
IPF - 2014-06-11 13:23:42 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, IPF nie posiada na ten moment oferty pracy dla "oczyszczaczy odlewów -szlifierzy", więc to jakaś pomyłka.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-11 14:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze napiszcie tez tutaj o tych warunkach pracy bo inni sa tez ciekawi. na cos trzeba uwazac przy podpisywaniu umowy z IPF?
zdjecie uzytkownika
Justka - 2014-06-23 10:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zyzior - 2014-05-15 13:03:53]:
Z tym mieszkaniem to sie zgadza ale kasa dobra i zawsze przed czasem !
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-23 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to przed czasem? chyba pierwsze slysze o czyms takim.. praca nie zalezy od godzin krore wyrobisz w miesiacu?
zdjecie uzytkownika
obivan - 2014-06-26 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktos do Francji na kurczaka 07-07-2014
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-30 18:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja chciałbym wyjechac na te kurczaki bo w Polsce nie ma co siedziec jak takie pogodne wakacje mamy, lepiej wyjechać i w tym czasie cos zarobic :)
zdjecie uzytkownika
simson - 2014-06-30 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś lub ma jechać do francji jako szlifierz stali czarnej [konstrukcji]
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-01 13:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) zainteresowała mnie oferta pracy jako pielęgniarka we Francji. Jestem świeżo po studiach i pomyslałam, że to może być dobra opcja żeby zmieni otoczenie. Czy ktoś orientuje się jak jest ze znajomością francuskiego? niby piszą że oferują jakiś kurs językowy ale ja z tym językiem nigdy styczności nie miałam ;p
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-13 09:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok pieniodze wyplacaja na czas niema problemu telefony odbieraja sa w kontaktach z pracownikami bylem kilka razy we franci i nie nazekam Pozdrawiam pania Paulne i cala ekipe ipf Krystian D
zdjecie uzytkownika
IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2014-07-01 13:35:14]:
Witam,
Bardzo cieszy nas zainteresowanie ofertami naszej agencji. Kandydatom nie znającym języka francuskiego oferujemy intensywny kurs, który odbędzie się w Poznaniu już od 21.07. Dla kandydatów spoza Poznania przewidziany jest również kurs języka francuskiego online (początek sierpnia). Zainteresowanych prosimy o kontakt. z pozdrowieniami, ekipa IPF MED
zdjecie uzytkownika
on23456 - 2014-07-14 22:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma super !!!!!!!!!!!! pracowałem tylko ze pracownicy to chamy i świnie jeden drugiego chce wkopać
zdjecie uzytkownika
auto - 2014-07-15 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06]:
to ja tez poprosze o odpowiedz na pytanie, bo co prawda jezyk to ja znam, ale w ofercie na operatora maszyn jest wymog na posiadanie wlasnego auta. nie mam fury, ale czy jest mozliwosc kupna tam na miejscu? mam kontakty
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-20
Żródło: infopraca.pl
Niemcy (Bawaria)
(Zagranica)
IPF dla swojego klienta w Niemczech(Bawaria) poszukuje doświadczonych spawaczy MIG/MAG Praca od zaraz!!!! Oferujemy: - umowę o pracę na polskich warunkach - zakwaterowanie - opiekę koordynatora - pomoc w organizacji wyjazdu - możliwość zdalnego...
zdjecie uzytkownika
panisko - 2014-07-21 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na masazyste ogarnieci wiedza o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
ANDY - 2014-07-22 07:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panisko - 2014-07-21 21:15:01]:
ALEŚ TY GŁUPI
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x