IPF

Poznań

Opinie o IPF

hanys 2015-11-04 20:46:45
jaka jest praca w strasburgu we francji na wołowinie i wiepszowinie.jest tam akord czy godzinówka??
2
hanys 2015-11-12 22:45:37
bodzio dzieki za info.pracuje w ipf jako rzeznik.fakt kasa na czas darmowe zakwaterowanie itd.jednak wole w swoim zawodzie a pytam dlatego bo chce sie tam przenieść.pozdrawiam
halo 2015-11-13 20:10:20
(usunięte przez administratora) ,powinniscie sie wstydzic .nie polecam tej firmy .
6
halo 2015-11-14 23:17:01
moj kolega byl przez ipf w awinionie.jako monter bylo ich 2 oraz 2 spawaczy zjechali po tygodniu pracy,bo francuzji powiedzieli ze sa za malo wydajni.porazka.kolega wrocil w srode.nie polecam (usunięte przez administratora)
2
ronin 2015-11-18 09:34:42
Witam wybiera się może ktoś jako monter maszyn w przyszłym tygodniu??
1
Szerszen 2015-11-19 20:35:05
Witam, jadę najprawdopodobniej do Tours jako monter szyb

Szerszen 2015-11-19 20:52:29
Witam, podaj e-mail to pogadamy
K 2015-11-24 17:24:35
Witam.wybiera się ktoś na sezon do pracy w ubojni drobiu we francji
1
KINE 2015-12-08 19:49:20
witam! ja po podpisaniu umowy wyjechałam pół roku później. Najpierw do term, kasa spoko ok 1900 mies na rękę, ale Burgundie radzę omijać łukiem. Teraz jestem w osrodku dla dzieci niepełnosprawnych, kasa mniejsza, ale od początku umowa na czas nieokreślony, piękny region. Praca głównie kineza, z typową fizyko się nie spotkałam. Generalnie polecam
1
luke 2015-12-09 08:02:07
witam czy ktos jest na montarzowni maszyn we francji? ile mozna zarobic? i jakie warunki pracy?
1
Ją tez 2016-01-01 21:24:16
Witam czy ktoś jedzie 2 01 na montera ?
WALDEK CELEBANSKI 2016-01-06 16:19:19
sluchaj nie pchaj sie ,oni nas oszukuja na godzinach i kasie firma IPF
8
maryoo74 2016-01-12 19:58:05
Witam serdecznie,mam pytanie może ktoś podpowiedzieć jak tam wychodzą spawacze?Dostałem właśnie oferte do Lyon na kontenery ii nie wiem co mam zrobić dotychczas pracowałem w Holandii przez Holenderskie biura.Niech ktoś coś podrzuci. Pozdrawiam
12
tomciobtm 2016-01-21 13:16:00
Witam mam pytanie odnośnie pracy spawacza na kontenerach w okolicach Lyon czy ktoś coś może sie wypowiedzieć na ten temat? dostałem oferte od nowego miesiąca czasu dużo mi nie zostało do zastanawiania tak że proszę o opinie czy warto itp.
1
wojtek 2016-01-22 20:14:50
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
6
wojtek 2016-01-22 20:18:13
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
3
wojtek 2016-01-26 10:53:02
dziękuje za odpowiedz, ale właśnie w uboju i wykrawaniu na stole mam doświadczenie,nieznam języka
Pracownik IPF 2016-01-26 11:03:30
Dzień dobry. Na stanowisko drobiarza nie wymagamy znajomości j. francuskiego. W celu uzyskania szczegółów ofert zapraszam do kontaktu z Działem Rekrutacji naszej firmy: 61 222 47 01. Pozdrawiamy.
ostry 2016-02-05 19:06:27
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
ostry 2016-02-05 19:07:30
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
ostry 2016-02-05 19:16:32
Dzien dobry.Ktos z Panstwa po przepracowanym calym roku we Francji musial zaplacic jakis podatek.Przepracowalem 2015 przez IPF z przerwa 2 miesieczna i nie wiem czy nie bede musial podatku zaplacic bo maja jakies progi od dochodow itd.Z gory dziekuje za informacje -pozdrawiam
1
Pytanie 2016-02-12 10:46:46
O co chodzi z tą podpisaną wcześniej umową? Co robiłaś przez te pół roku? Miałaś umowę o pracę i pracowałaś w Polsce?
1
Monter 2016-04-11 21:21:41
Do Ostry

Wybierając IPF bądzcie tego świadomi że, we Francji to WY płacicie zaliczki na podatek dochodowy. Musicie się zgłosić do francuskiego fiskusa. A z pensji od IPF zapłacić jeszcze podatek wg. stawek link (usunięte przez administratora)l
6
hanys 2016-04-21 23:21:35
witam.czy ktoś mi moze powiedzieć coś na temat pracy w strasburgu na wieprzowinie,serdeczne dzieki
hanys 2016-04-26 23:52:52
sebastian dzwon do damiana wasiaka posłali mi tydzien temu oferte z ipf tylko ją skasowałem
1
?? 2016-04-28 12:00:15
Maja oferte dla spawacza ,spawanie wielowarstwowe za 10brutto,ktos sie pomylil chyba
4
Motyl 2016-05-22 22:14:40
Ja jade 4 czerwca do saramon koło tuluzy na wykrawacza drobiu jedzie ktos w tym terminie??
4
Łukasz D. 2016-05-23 15:33:16
Najlepsza agencja pracy z jaką dotychczas miałem okazje wyjechać.Panie z biura bardzo miłe kontakt doskonały mieszkania na najwyższym poziomie.Wypłaty na czas.Praca fajna w miłej atmosferze co w dzsiejszych czasach jest żadkością pracowałem jako mechanik-monter maszyn.Po prostu w skrócie agencja którą mogę polecić każdemu z czystym sumieniem.100procent pozytyw.Żałuje tylko że musiałem zjechać z powodu spraw rodzinnych.Pozdrawiam panią Kasię i panią Beatkę.
szynka 2016-06-02 18:13:16
Motyl ja jade tez 4 w to samo miejsce a skad jedziesz
elo 2016-06-14 17:02:38
Agencja płaci 7 centów za kilometr dojazd do pracy ,kiepskie mieszkania 90% bez internetu ,dwa zjazdy w roku płatne .
Szału nie ma
5
weska 2016-07-15 09:47:36
Hej, możesz coś wiecej powiedzieć o minusach ? Chłopak wyjeżdża i nie wiem czy to do końca dobry pomysł. Jako fizjo
krk 2016-07-22 10:06:37
czy ktoś wie coś na jakich warunkach tokarze są tam przyjmowani??
kk 2016-07-22 10:09:36
czy ktoś pracował jako tokarz we francji?? jaka kasa i czy ludzie w mirę normalni??
IPF 2016-07-22 10:40:53 [pracodawca]
Dzień dobry, jeśli jest Pan/Pani zainteresowany/a tą ofertą prosimy o kontakt na praca@ipf.jobs. Tam chętnie odpowiemy na wszystkie pytania.
IPF 2016-07-22 10:46:34 [pracodawca]
Dzień dobry, zawsze zatrudniamy na umowę o pracę.
1
krzysztof 2016-07-23 08:46:06
Może ktoś ma jakieś informacje na temat pracy jako wędliniarz we Francji
5
spoko 2016-08-02 11:17:16
i jak tam było? jako spawacz.
1
Janek 2016-08-14 07:06:39
Wszyscy uciekają od tej (usunięte przez administratora) agencji.
6
Crespo 2016-08-23 15:15:32
Witam właśnie dostałem propozycję wyjazdu do Francji do firmy VRACPLUS jako Spawacz zastanawiam się czy warto.
zimny 2016-08-23 20:38:31
kolego ile lat pracujesz ze takie bzdury piszesz?
1
zimny 2016-08-23 20:40:32
jeśli kasa ok na czas ale powiedz ile cie kroją
1
zimny 2016-08-23 20:46:22
jak coś napiszesz to sie zastanów 100 razy pozdrawiam
de 2016-10-02 10:05:34
w ogloszeniach macie np doniemiec praca z zakwaterowaniem gratis i stawka 10 brutto a nettoo 7,8 wychodzi?? raczej dofinansowanie macie bo na polskich warunkach to z 10 powinno jakies 8.7 netto zostac.....
1
Bor 2016-10-02 10:14:42
Tak dają umowę a do tego podobno socjal jak znasz francuski dobrze to nie ma co narzekać na warunki
Ja to Ja 2016-10-27 21:09:00
Witam jedzie ktos 7 listopada do francji do saint-denis.A moze ktos powie co tam byl lub jest w LUTETIA jak tam jest ciezko czy w miare ?
3
JatoJa 2016-10-28 08:39:18
Jade wlasnym autem moge zabrac
1
Dobre przeczucie . 2016-11-24 11:22:25
Ja sobie z nimi odpuściłem jak tylko miałem problemy z dodzwonieniem się do nich _Jeśli juz na samym początku jest taki problem _odpuszczam _i widzę ze miałem racje a ::: Francja zawsze słabo płaciła .
3
Zespół IPF 2016-11-29 09:21:08
Witam, rzeczywiście były pewne problemy z kontaktem z nami ponieważ przeprowadzaliśmy się do nowego biura. Za zaistniałą sytuację przepraszamy. Zespół IPF
nemo 2016-11-29 15:53:19
dojazd na własny koszt 2200 km, 200 euro za hotel, do tego wyżywienie i zostaje cieniutko, około 1500
2
ostry 2016-11-30 13:14:18
Witam,

Pracuje ktoś w okolicach Lyonu w zakładzie ,który zajmuje się renowacja Muszaraby .Jakie warunki mieszkaniowe ,jak daleko do zakładu,jak ogólnie warunki pracy .Wiem ,że teraz jedzie się na warunkach francuskich i opłaca sie mieszkanie 200 euro ,kiedyś tego nie było.Jak wygląda przejazd swoim autem ,jest zwracane za paliwo .Z góry dziękuję za info
Zostaw swoją opinię o IPF - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF