Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: IPF

zdjecie uzytkownika
Ulcia - 2014-06-07 08:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie znam innych przypadków, wypowiadam się na temat który dotyczy mojego meża, kontaktuję się z nim codziennie i w ogóle na nic się nie skarży. Pracuje na wieszaniu kurczaka w okolicy Condom Gers, jest tam po raz drugi.W Polsce też nie mieszkamy w namiocie tylko w normalnym swoim domu, a tam mają wszystko dopięte na ostatni guzik.Wpisy sa pewnie usuwane z powodu wulgaryzmów , a jeśli chodzi o wypłaty, to wiedz ze nie należy pisać publicznie ile kto zarabia, w każdym zawodzie inaczej płacą to normalne.My jesteśmy zadowoleni i wypowiadam się nie za innych tylko za siebie.Moja rodzina jak najbardziej poleca IPF. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-09 14:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, ale rzeczywiscie obiecywali inne warunki niz byly faktycznie? trzeba za cokolwiek dopłacać na miejscu?
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-09 19:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obie opinie powyżej.. aż oczy bolą jak się patrzy na te byki. @PRACOWNIK, co mówili koordynatorzy, a co firma? sprecyzujesz troche?
zdjecie uzytkownika
sim152 - 2014-06-10 08:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś jedzie do francji jako oczyszacz odlewów szlifierz i jakie są warunki pracy jeżeli ktoś byl
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-06-11 11:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kroliki - 2014-05-26 12:38:05]:
Witam jeśli to nie problem to odezwij się do mnie na nr gg 949022 jestem we francji i już zaczynają się problemy a jestem krótko pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
IPF - 2014-06-11 13:23:42 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, IPF nie posiada na ten moment oferty pracy dla "oczyszczaczy odlewów -szlifierzy", więc to jakaś pomyłka.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-11 14:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze napiszcie tez tutaj o tych warunkach pracy bo inni sa tez ciekawi. na cos trzeba uwazac przy podpisywaniu umowy z IPF?
zdjecie uzytkownika
Justka - 2014-06-23 10:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do zyzior - 2014-05-15 13:03:53]:
Z tym mieszkaniem to sie zgadza ale kasa dobra i zawsze przed czasem !
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-23 13:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to przed czasem? chyba pierwsze slysze o czyms takim.. praca nie zalezy od godzin krore wyrobisz w miesiacu?
zdjecie uzytkownika
obivan - 2014-06-26 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jedzie ktos do Francji na kurczaka 07-07-2014
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-06-30 18:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja chciałbym wyjechac na te kurczaki bo w Polsce nie ma co siedziec jak takie pogodne wakacje mamy, lepiej wyjechać i w tym czasie cos zarobic :)
zdjecie uzytkownika
simson - 2014-06-30 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś lub ma jechać do francji jako szlifierz stali czarnej [konstrukcji]
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-01 13:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim :) zainteresowała mnie oferta pracy jako pielęgniarka we Francji. Jestem świeżo po studiach i pomyslałam, że to może być dobra opcja żeby zmieni otoczenie. Czy ktoś orientuje się jak jest ze znajomością francuskiego? niby piszą że oferują jakiś kurs językowy ale ja z tym językiem nigdy styczności nie miałam ;p
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-07-13 09:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok pieniodze wyplacaja na czas niema problemu telefony odbieraja sa w kontaktach z pracownikami bylem kilka razy we franci i nie nazekam Pozdrawiam pania Paulne i cala ekipe ipf Krystian D
zdjecie uzytkownika
IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2014-07-01 13:35:14]:
Witam,
Bardzo cieszy nas zainteresowanie ofertami naszej agencji. Kandydatom nie znającym języka francuskiego oferujemy intensywny kurs, który odbędzie się w Poznaniu już od 21.07. Dla kandydatów spoza Poznania przewidziany jest również kurs języka francuskiego online (początek sierpnia). Zainteresowanych prosimy o kontakt. z pozdrowieniami, ekipa IPF MED
zdjecie uzytkownika
on23456 - 2014-07-14 22:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma super !!!!!!!!!!!! pracowałem tylko ze pracownicy to chamy i świnie jeden drugiego chce wkopać
zdjecie uzytkownika
auto - 2014-07-15 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IPF MEDICAL - 2014-07-14 13:11:06]:
to ja tez poprosze o odpowiedz na pytanie, bo co prawda jezyk to ja znam, ale w ofercie na operatora maszyn jest wymog na posiadanie wlasnego auta. nie mam fury, ale czy jest mozliwosc kupna tam na miejscu? mam kontakty
zdjecie uzytkownika
panisko - 2014-07-21 21:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na masazyste ogarnieci wiedza o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
ANDY - 2014-07-22 07:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panisko - 2014-07-21 21:15:01]:
ALEŚ TY GŁUPI
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-24 11:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też przyłączam się do pytania na tematy pracy opiekunki we Francji. Mam 55 lat i mam nadzieję, że nie jest to zbyt duży wiek, tym bardziej ze w ofercie nic Państwo nie pisaliście o maksymalnych czy minimalnych wymaganaich. A jestem bardziej odpowiedzialna i doświadczona niż nie jedna młoda dziewczyna. Praca jako opiekunka jest bardzo specyficzna, nawet nie mowie o barierze jezykowej, ale empatii, której trzeba mieć ogromne nakłady w sobie. W ofercie nie ma słowa o tym, czy pielęgniarka czy opiekunka takiej starszej osoby będzie miała zapewnione mieszkanie lub przynajmniej pokój czy pomieszczeni przy swoim podopiecznym. Praca zmianowa z dochodzeniem do miejsca pracy czasem nie wystarcza. Z doświadczenia wiem, ze to jedyna opcja na dobre stosunki, bo taki senior potrafi wymagac wiecej opieki w nocy niż za dnia.
zdjecie uzytkownika
dawid3k - 2014-07-24 12:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy oferty z branży budowlanej są nadal aktualne? Jak tak to w jakich terminach są wyjazdy? Z góry dziękuje za odpowiedź i czekam na oferty pracy3
zdjecie uzytkownika
Dano85 - 2014-08-14 00:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś wyjeżdzał lub wyjechał do Francji jako fizjoterapeuta i może sie podzielić opinia jak to wszystko wygląda czy warto ? z tej firmy jechać ?? dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zyta - 2014-08-14 13:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyłączam się do pytania uzytkowniczki Krysia bo ja też nie jestem młodą opiekunką, ale mam doświadczenie w sanatorium w Polsce. Pracowałam tam przez 10 lat, właśnie mi podziękowano za pracę i szukam jakiegoś miejsca pracy w zawodzie nawet za granicą. Znam angielski i niemiecki tak średnio na jeża, ale wszystko nadrabiam znajomością opieki nad starszymi i chorymi ludźmi którzy wymagają rehabilitacji.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-31 15:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, do Fr nie ma transportu, trzeba własnym autem jechać a pozatym zarobki sa dobre, ale nie powalają, a tam to życie droższe wiec w gruncie rzeczy nie opłaca sie. Jeszcze daleko od rodziny, tęskni się, pracodawcy maja cie za parobka i nie szanują. moze lepiej jechac na wlasna reke jak sie zna jezyk i ma sie olej w glowie niz sie ladowac przez agencje, mniejsza kasa, wiecej problemow. Bo bez znajomosci jezyka bardzo ciezko,a francuski latwy nie jest niestety, zwlaszcza zeby zrozumiec co tam swiergoczą, masakra, trudniejszego sie nie uczylem, a angielski i niemiecki znam tez. i jak chca sie pozbyc ciebie to dzwonia do firmy i robia problemy i groza zerwaniem umowy. Ja dalem rade, ale ogolnie nie jestem zadowolony, chcoiaz warto bylo jakies doswiadczenie zdobyc gdzie indziej chociaz...ale ogolnie nie polecam...Sama firma wporzadku jako taka,ale trzeba sobie przmyslec wyjazd, a inni pracownicy to masakra, jacy tam są, potwierdzam opinie wyzej, ze chamy pelne złości.
zdjecie uzytkownika
ravioli - 2014-09-02 16:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do JA a w jakiej pracy byłes i gdzie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski