Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: IPF

zdjecie uzytkownika
jako - 2015-10-06 09:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jedzie ktoś jako lakiernik
zdjecie uzytkownika
jako - 2015-10-06 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha
zdjecie uzytkownika
szybki - 2015-10-08 09:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie jedziesz jako lakiernik jaki kraj i jakie miasto
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-10-22 15:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@czyk z tego co ogladalam ogloszenia na stronie odnosnie pracy za granica, to owszem widzialam ze beda nabory do opracy do niemiec np na elektryka, placowego, spawacza itd. w zaleznosci na co chce aplikowac. ja osobiscie chce sie do francji wybrac i zastanwiam sie zas jak dlugo trwa proces rekrutacji? z gory dzieki za pomco.
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-11-04 20:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest praca w strasburgu we francji na wołowinie i wiepszowinie.jest tam akord czy godzinówka??
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2015-11-06 20:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@hanys, teraz maja lepszą ofertę! jako pracownik do produkcji tworzyw sztucznych wlasnie we francji, oferują umowę o pracę, darmowe zakwaterowanie, zwrot kosztów przejazdu, pomoc w organizacji przejazdu, i załatwienia wszystkich formalność, a do owowiazkow nalezy obsluga maszyn,nadzor nad praca,myśle że ciekawe i warto spróbować
zdjecie uzytkownika
2w3ert5 - 2015-11-09 13:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bodzio bardzo ciekawa oferta zwłaszcza że we Francji, to dodatkowo można sie podszkolić z języka obecego
zdjecie uzytkownika
gargamel - 2015-11-11 16:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bodzio - najlepiej, że proponowana jest umowa o pracę i super, że dbają o pracowników skoro zapewniają nawet zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-11-12 22:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bodzio dzieki za info.pracuje w ipf jako rzeznik.fakt kasa na czas darmowe zakwaterowanie itd.jednak wole w swoim zawodzie a pytam dlatego bo chce sie tam przenieść.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-11-13 20:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) ,powinniscie sie wstydzic .nie polecam tej firmy .
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-13 20:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze tez zapewniaja ze zajma sie wszystkimi formalnosciami to ulatwia od razu rozpoczecie pracy, ze o niczym sie nie zapomnialo
zdjecie uzytkownika
halo - 2015-11-14 23:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj kolega byl przez ipf w awinionie.jako monter bylo ich 2 oraz 2 spawaczy zjechali po tygodniu pracy,bo francuzji powiedzieli ze sa za malo wydajni.porazka.kolega wrocil w srode.nie polecam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ronin - 2015-11-18 09:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wybiera się może ktoś jako monter maszyn w przyszłym tygodniu??
zdjecie uzytkownika
Szerszen - 2015-11-19 20:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jadę najprawdopodobniej do Tours jako monter szyb

zdjecie uzytkownika
Szerszen - 2015-11-19 20:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, podaj e-mail to pogadamy
zdjecie uzytkownika
K - 2015-11-24 17:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.wybiera się ktoś na sezon do pracy w ubojni drobiu we francji
zdjecie uzytkownika
kłos - 2015-12-03 02:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest właśnie oferta jakiś czas już na drobiarza we francji, spoko warunki, mój kuzyn myśli o wyjeździe tam, a ty się wybierasz może @K? jak coś to kiedy dokładnie
zdjecie uzytkownika
KINE - 2015-12-08 19:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [madlene - 2015-08-06 12:18:17]:
witam! ja po podpisaniu umowy wyjechałam pół roku później. Najpierw do term, kasa spoko ok 1900 mies na rękę, ale Burgundie radzę omijać łukiem. Teraz jestem w osrodku dla dzieci niepełnosprawnych, kasa mniejsza, ale od początku umowa na czas nieokreślony, piękny region. Praca głównie kineza, z typową fizyko się nie spotkałam. Generalnie polecam
zdjecie uzytkownika
luke - 2015-12-09 08:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktos jest na montarzowni maszyn we francji? ile mozna zarobic? i jakie warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-12-13 14:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem ciekaw jak to wygląda na stanowisku monter maszyn rolniczych. Wymagają aż 3 lat doświadczenia i dają umowę o pracę na polskich warunkach, zawsze to coś.
zdjecie uzytkownika
Ją tez - 2016-01-01 21:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś jedzie 2 01 na montera ?
zdjecie uzytkownika
ua - 2016-01-02 15:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ja też nie widziałem, zeby jacyś chętni tutaj byli, ale w sumie teraz to tylko na Tychy widziałem oferty pracy albo na Poznań, wiec raczej w te rejony.
zdjecie uzytkownika
WALDEK CELEBANSKI - 2016-01-06 16:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [K - 2015-11-24 17:24:35]:
sluchaj nie pchaj sie ,oni nas oszukuja na godzinach i kasie firma IPF
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2016-01-06 20:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
włąsnie czekam obecnie na jakieś ich nowe oferty pracy, podobno mają niedługo cos mieć, to jest najlepsza firma moim zdaniem w wojewodztwie, wszystko jest u nich pewne.
zdjecie uzytkownika
luks - 2016-01-11 15:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IPF szuka pracowników, ale dziwne, bo od grudnia wiszą te same oferty, nic nowego się nie pojawia. Szukają stażystów, co bardzo mi się podoba. Wymagany język francuski.
zdjecie uzytkownika
maryoo74 - 2016-01-12 19:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie,mam pytanie może ktoś podpowiedzieć jak tam wychodzą spawacze?Dostałem właśnie oferte do Lyon na kontenery ii nie wiem co mam zrobić dotychczas pracowałem w Holandii przez Holenderskie biura.Niech ktoś coś podrzuci. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-13 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@luks, no faktycznie, konieczna jest znajomość języka francuskiego na poziomie minimum B2. Jednak po stazu ma się dużą szanse na przedłużenie współpracy i to na umowie o pracę, staz jest na zleceniu.
zdjecie uzytkownika
dnx - 2016-01-19 21:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-arek, 0jeżeli ktoś dalej będize chciał się we francji pokazać kiedyś to musi sobie zdobyć doświadczenie. JEżeli chodzi o IPF, to słyszłąem, że problemów iweile nie robią.
zdjecie uzytkownika
tomciobtm - 2016-01-21 13:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnośnie pracy spawacza na kontenerach w okolicach Lyon czy ktoś coś może sie wypowiedzieć na ten temat? dostałem oferte od nowego miesiąca czasu dużo mi nie zostało do zastanawiania tak że proszę o opinie czy warto itp.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-01-22 09:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tomciobtm jeśli chodzi tą oferte to na pewno warto, bo jednak dobre wynagrodzenie jest, masz premie no i te szkolenia w razie czego, więc o tyle dobrze. Co o tym myślicie?
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-01-22 20:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-01-22 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie zarobki są na wykrawaniu drobiu, oraz warunki mieszkaniowe i czy gwarantują stałą ilość godzin? chodzi mi o okolice Nantes,jestem zainteresowany wyjazdem, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
boro - 2016-01-24 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2016-01-22 20:18:13]:
interesują Cię akurat takie oferty pracy? widziałem ,że ipf poszukuje chociazby stazystów ze znajomością języka francuskiego co wydaje mi się lepszą opcją na początek
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-01-26 10:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boro - 2016-01-24 10:29:14]:
dziękuje za odpowiedz, ale właśnie w uboju i wykrawaniu na stole mam doświadczenie,nieznam języka
zdjecie uzytkownika
Pracownik IPF - 2016-01-26 11:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2016-01-26 10:53:02]:
Dzień dobry. Na stanowisko drobiarza nie wymagamy znajomości j. francuskiego. W celu uzyskania szczegółów ofert zapraszam do kontaktu z Działem Rekrutacji naszej firmy: 61 222 47 01. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-02 18:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No taki staż nie jest zły, tym bardziej, że jak widziałem w ogłoszeniu jest możliwość przedłużenia współpracy z nimi potem jak się ktoś spodoba. W dodatku jeszcze płacą!
zdjecie uzytkownika
ostry - 2016-02-05 19:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ostry - 2016-02-05 19:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry.Moze orjetuje sie ktos jak jest z podatkiem ktory mamy odprowadzany we Francji ,mam przepracowany caly 2015 z przerwa 2 miesieczna .Ktos z Panstwa musial placic podatek we Francji ,jakies progi podatkowe sa itd .Z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ostry - 2016-02-05 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry.Ktos z Panstwa po przepracowanym calym roku we Francji musial zaplacic jakis podatek.Przepracowalem 2015 przez IPF z przerwa 2 miesieczna i nie wiem czy nie bede musial podatku zaplacic bo maja jakies progi od dochodow itd.Z gory dziekuje za informacje -pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pytanie - 2016-02-12 10:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KINE - 2015-12-08 19:49:20]:
O co chodzi z tą podpisaną wcześniej umową? Co robiłaś przez te pół roku? Miałaś umowę o pracę i pracowałaś w Polsce?
zdjecie uzytkownika
Anto - 2016-03-09 13:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manager Działu Handlowego ze znajomością j. niemieckiego ma umowę o pracę czy nie ma takiej umowy własnie? Bo wiem, że z awansu to mają, ale czy w takiej opcji też?
zdjecie uzytkownika
bog - 2016-03-26 10:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w większości ogłoszeń @Anto piszą, że najpierw dają umowę próbną a dopiero później dostajesz umowę o pracę, ja szukam czegoś jako fizjoterapeuta i dopiero teraz widzę jak w PL ten zawód jest niedoceniany
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-04-11 21:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ostry

Wybierając IPF bądzcie tego świadomi że, we Francji to WY płacicie zaliczki na podatek dochodowy. Musicie się zgłosić do francuskiego fiskusa. A z pensji od IPF zapłacić jeszcze podatek wg. stawek link (usunięte przez administratora)l
zdjecie uzytkownika
hanys - 2016-04-21 23:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.czy ktoś mi moze powiedzieć coś na temat pracy w strasburgu na wieprzowinie,serdeczne dzieki
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-04-26 08:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hanys a gdzie masz to ogłoszenie o które pytasz? Przeszukuje ich stronę i inne portale ale nie ma widzę tylko chyba na drób, podeślij coś jak możesz
zdjecie uzytkownika
hanys - 2016-04-26 23:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sebastian dzwon do damiana wasiaka posłali mi tydzien temu oferte z ipf tylko ją skasowałem
zdjecie uzytkownika
?? - 2016-04-28 12:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Maja oferte dla spawacza ,spawanie wielowarstwowe za 10brutto,ktos sie pomylil chyba
zdjecie uzytkownika
sarenka - 2016-05-05 13:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem że spawacz TIG, MIG/MAG zarabia więcej... tym bardziej we Francji... ale ty podajesz tę stawkę w auro czy złotówkach? bo to jednak jest diametralna różnica, sprecyzuj proszę jeśli możesz prędko
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-11
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Jesteśmy agencją doradztwa personalnego i pracy tymczasowej świadczącą usługi z zakresu leasingu pracowniczego na rynku polskim, francuskim i niemieckim. W tym roku zostaliśmy sklasyfikowani przez miesięcznik Forbes w zestawieniu „Diamentów Forbesa" na 8. pozycji w kategorii najszybciej rozwijających się firm średnich w województwie wielkopolskim. W związku z dynamicznym rozwojem do nas
zdjecie uzytkownika
Motyl - 2016-05-22 22:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade 4 czerwca do saramon koło tuluzy na wykrawacza drobiu jedzie ktos w tym terminie??
zdjecie uzytkownika
Łukasz D. - 2016-05-23 15:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza agencja pracy z jaką dotychczas miałem okazje wyjechać.Panie z biura bardzo miłe kontakt doskonały mieszkania na najwyższym poziomie.Wypłaty na czas.Praca fajna w miłej atmosferze co w dzsiejszych czasach jest żadkością pracowałem jako mechanik-monter maszyn.Po prostu w skrócie agencja którą mogę polecić każdemu z czystym sumieniem.100procent pozytyw.Żałuje tylko że musiałem zjechać z powodu spraw rodzinnych.Pozdrawiam panią Kasię i panią Beatkę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie IPF!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert