IPF

Poznań

Opinie o IPF

nieznani sprawcy 2017-04-10 22:26
i jak pojechałeś?
Agnieszka 2017-04-11 10:16
Na stronie firmy można znaleźć aktualne oferty pracy: http://ipf.jobs/oferty/ Zainteresowani?
1
francuz 2017-04-19 13:15
Czy ktoś jedzie do Nantes przy odbieraniu warzyw? Może juz ktoś tam pracuje bo podobno są jacyś Polacy cz jest to akord jakieś normy do wyrobienia i jak jest z zakwaterowaniem?
kam 2017-04-19 15:23
Mam pytanko pracował lub pracuje przez Agencje IPF JOBS czy ta Agencja jest w porządku wobec pracowników i jest tak jak oni mówią
Łukasz 2017-04-19 16:59
Witam jade niedlugo jako spawacz do Francji . Mozesz mi powiedziec jakies sa warunki ile godzin mozna robic itd. Daj znac zadzwonie 573940061. lub napisz LukaszLukasz0000@wp.pl. Dzieki za pomoc
matys 2017-04-25 11:47
wybieram sie do orleanu na frezarki cnc z ipf.jobs , ktos cos wie? jakies opinie porady?
Radek 2017-04-25 13:19
IPF to fajna agencja zawsze mają dużo różnych ofert pracy. Ogólnie potrafią robić to co robią, na wyjeździe jest ok, wiem bo jeździłem z nimi. Mieszkania są również w porządku. Maruderów jednak nie zabraknie!
goliat 2017-04-28 17:44
Witam. Na początku maja wyjeżdżam do Niemiec (okolice Berlina) jako Operator Cnc. Polska umowa o pracę i 10 euro brutto na godzinę. Jak to wygląda z mieszkaniem i zarobkami?
Mmo 2017-04-28 21:01
Jesteś w tej Francji przy tych owocach i warzywach ? Jakie opinie?
Mmo 2017-04-28 21:01
Jesteś w tej Francji przy tych owocach i warzywach ? Jakie opinie?
Monia 2017-05-03 10:21
Bardzo proszę o kilka informacji o pracy przy zbiorze pieczarek we Francji, ok. Nantes. Znam agencję jako dobrą firmę.
Zespół rekrutacji IPF 2017-05-04 10:20
Dzień dobry, jeśli jest Pani zainteresowana ofertą pracy to proszę o kontakt z działem rekrutacji mailowo rekrutacja@ipf.jobs lub kontakt telefoniczny tel. 61 222 47 68.
Obecnie poszukujemy zbieraczy pieczarek do pracy we Francji rozpoczęcie pracy planowane jest od 15 maja.
ostry 2017-05-04 15:11
Ktoś jedzie do Concarneau, Francja jako malarz i piaskarz ( stocznia) Co o tym myślicie
cyc 2017-05-07 12:38
Co tam trzeba zabrać jadąc pierwszy raz? Jakieś gary,sztućce,jedzenie? Generalnie jak to wygląda na początku?
5
Me_6 2017-05-08 12:48
Też bym chciała się dowiedzieć jak to jest na początku z tym wyjazdem :)
Jak warunki mieszkaniowe, itp.
majczyn 2017-05-09 13:36
BRUTTO!!!
Polacyzagranica 2017-05-09 17:40
Witam jakie sa.opinie na wyjedzie do francji na pieczarki czy ktos sie orientuje.jak tam.jest ogolnie warunki w pracy itp
TychPracownik 2017-05-10 19:02
Tez bym chcial wiedziec ktos cos moze napisac ?
IT. 2017-05-11 13:14
Witam.Pracowałem w stoczni w Saint Nazaire jako prowadzący monter tras kablowy.Rysunek znam dobrze.Prosiłbym o info.czy aktualnie poszukujecie takich monterów.
buli 2017-05-11 17:22
No i jak Ci tam?
goliat 2017-05-15 18:22
Znośnie:) tragedii nie ma.:) mieszkanko w kamiennicy spoko z wifi. Do tego do pracy można pieszo chodzić . Ciekawe jaka będzie pierwsza wyplata;)
Agnieszka 2017-05-16 08:46
@goliat to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. A jak oceniasz współpracę z IPF? Firma spełniła Twoje oczekiwania? Czekamy na Twoją ocenę.
madzik 2017-05-16 11:13
chciałam zapytać jak oferowana przez agencję praca wędliniarza?
Jak warunki w pracy?Praca 8 godzin czy są możliwe nadgodziny?ile można "wyjść" na czysto (po odliczeniu podatków, mieszkania itp)a rękę? No i jak z mieszkaniem?firma się zajmuje organizacją mieszkania i dojazdem do pracy?
3
Stefan 2017-05-23 18:19
Fajna agencja i ma dużą ofert robót, muszą być prężni.
Pracownicy Dahme 2017-05-23 19:23
Na wstępie zaznaczę,że proszę administratora,żeby nie usuwał tego komentarza . Firmo IPF , Polacy w Dahme błagają,aby nie przedłużać kontraktu dla Pana Jarka. J , ponieważ psuje on atmosferę wśród rodaków. Pod każdym kopie dołki,szczególnie pod nowymi pracownikami,którzy się szkolą ,wpajając,że nie umieją czytać rysunków. Poza tym miał pewne nieciekawe incydenty po przyjściu do pracy. Rozumiem,że jest deficyt ,a zarazem zapotrzebowanie na operatorów,ale bez przesady,żeby dużo nieciekawych sytuacji omijać bez konsekwencji. Pozdrawiam i liczę na jakieś efekty
Agnieszka 2017-05-24 08:17
@Stefan współpracowałeś z IPF? Jak oceniasz Agencję? Czy mogłeś liczyć na wszelką pomoc oraz wsparcie z ich strony? Jesteś zadowolony ze współpracy?
IPF NIemcy 2017-05-25 11:18
Witamy,
przekazalismy juz Panow zyczenie do klienta.
Gofer 2017-05-29 02:57
Masakra za 10 euro brutto Ty wyjeżdżasz .... Ochłoń trochę, ja 11 euro na rekę w BE teraz miałem .... Za dwa tygodnie jade i juz napewno nie za 11 :)
2
goliat 2017-05-30 17:36
Co zrobić. Musiałem się czegoś zaczepić,ale jak to się mówi "jaka praca ,taka płaca" Dlatego też jest to praca tymczasowa , tak na rozpoznanie terenu :) Przynajmniej się nie natyram tak jak w PL:normy,wcześniejsze zaczynanie pracy i szybko do WC bo się wyrobić nie idzie. Tutaj,gdzie jestem jest luzik psychiczny,bez stresu, długi czas obróbki ,nikt nikogo nie goni i przede wszystkim "langsam,aber gut" :)
4
Romek 2017-05-30 21:49
Witam.Jedzie ktoś do Francji jako spawacz 135 początek czerwca,albo czy ktoś był jakie są warunki itp.Czy ktoś załatwiał sprawy wyjazdu przez strone internetową IPF,czy to bespieczne szczegulnie odnośnie wysyłania skanów,dowód osobisty,prawko i certyfikaty uprawnienia. Będę wdzięczny za każdą informacjie.
Strzykawa 2017-06-01 10:01
@Romek Myślę, że najlepiej osobiście przekazać kopie niezbędnych dokumentów.
1
Marcinos 2017-06-03 09:41
Szok tylko jedna zła opinia, i to że syf na mięsie co nikogo chyba nie dziwi. Zresztą zastanawia mnie to że jak jest źle w jakiejś agencjii wszyscy piszą że źle itp itd, a jak ludzie pytają np. tutaj, olewka nie odpowiem co mnie to, mi jest w miarę to po co ma si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak napisze żeby przyjeżdżali... ale samemu można wywnioskować że chyba warto zaryzykować skoro nie wylewa się tu wiader pomyj jak na resztę pośredników , no chyba że po moim poście odezwie się ktoś normalny i opiszę jak wyglądają warunki mieszkaniowe, jak na stoczni to wygląda dużo szybciej niż w pl czy wolniej,itp to będę wdzięczny
1
Siostrzyczka 2017-06-11 14:15
IPF mają różne propozycje pracy, niekoniecznie trzeba jechać za granicę. Może w kraju nie będzie przerw w pracy? Tylko wtedy niektórzy będą pisać, że mało zarabiają!
Pytanko 2017-06-19 16:11
Wiem jedno od ludzi którzy tam pracowali _Z płatnościami _bywa rożnie ,zjazdem też ..ale ludzi konfliktowych staraj się usuwać .A dlaczego przenieśli swoje biuro z Poznania do Gdańska ??
4
Strzykawa 2017-06-20 08:56
Czy był ktoś na zbieraniu truskawek we Francji? Czy opłaca sie tam jechać? Czy później można zostać na inne prace?
2
darek 2017-06-20 22:03
opłaca się jeżeli są nadgodziny a co wybierasz sie?
Darek 2017-06-20 22:08
jak są nadgodziny zarobisz a jedziesz?
Gośka 2017-06-23 19:47
IPF sprawdziła się jako agencja z prawdziwego zdarzenia.
1
lol 2017-06-25 11:13
witam ktoś pracuje lub jedzie jako spawacz przyczep, naczep do francji Brest ??
Z branży 2017-06-26 13:21
No właśnie .Czy tam ktoś umie liczyć ,tym bardzie że Francuzi sie nie przemaczają /tydzień pracy 37 godz/?
1
Pilsko 2017-06-27 14:11
Jak to wygląda ze zjazdami z Francji? co 2-3 miesiące czy częściej? ile można zarobić jako wędliniarz?
Usul 2017-06-28 00:53
Jak wygląda praca w Dahme na cnc?
Goliat 2017-06-29 16:45
Pracuję tam drugi miesiąc i nie narzekam, Praca spoko,tyle tylko ,że musisz dobrze mierzyć detale. Gdy coś się dzieje to wołasz Einrichtera i ustawia ci maszynę. Generalnie praca bez stresu,nikt nie stoi nad Tobą i nie wyzywa ,masz robić wolniej/mniej,a dokładnie. Wśród polaków jest jeden gość ,który sieje zamęt i pod każdym kopie dołki,ale kiedyś to się obróci przeciwko niemu. Pozdrawiam
2
Koleś 2017-07-02 22:47
Jestem bardzo zainteresowany wyjazdem na robotę do Francji. Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami o sytuacji na robocie? Gdzie warto wyjechać , jakie zawody najlepiej płacą? Jakie są warunki mieszkaniowe ?
ZANIEPOKOJONY 2017-07-17 16:25
witam...czy ktos jedzie moze do francji (LYON) poprzez agencje pracy IPF jako MONTER WENTYLACJI Z MOZLIWOSCIA PRZYUCZENIA? MOZE WY WIECIE O KONKRETNYM TERMINIE WYJAZDU...
Chętny do pracy 2017-07-20 08:42
IPF ma dużo fajnych ofert pracy. Rozmawiałem o agencji i sporo dobrego o nich słyszałem. Nigdy nie będzie tak, żeby wszystkim pasowała agencja. Tak sobie myślę, że może konkurencja działa i inspiruje do wpisów?
1
Szału NIE MA. 2017-07-21 11:20
Tak to prawda _stawki u nich nie są powalające i do chodzi fakt że w Francuzi nie lubią pracować po godzinach, a o zjazdach raz na 3 miesiące nie wspomnę.
2
Oceniacz 2017-07-24 08:58
Tak sobie myślę, że wyjeżdża dużo osób a na forum pisze parę osób! Może jednak trzeba się zastanowić, że większość wyjeżdżających jest zadowolona to może nie wszyscy dobrze pracują a później mają kłopoty?
Ciekawy 2017-07-28 11:45
Widziałem ich ostatnią ofertę robót i muszę przyznać , że jest imponująca. Czy ktoś był na robocie w Lille? Jak to jest opłacalny wyjazd? Czy znajomość francuskiego jest niezbędna i na jakim poziomie?
Agent 2017-08-09 21:54
Czym jest spowodowana cisza na tym forum? Czyżbyście byli zajęci pracą, zadowoleni i nie macie czasu na pisanie opinii? Może ktoś znajdzie chwilkę żeby coś napisać?
Zostaw swoją opinię o IPF - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF