IPF

Poznań

Opinie o IPF

Agnieszka 2017-03-08 09:01
@Buba, a Ty się wybierasz?
Agnieszka 2017-03-10 09:20
@Both, dlaczego tak uważasz?
Iza 2017-03-19 15:48
Czy ktoś ma wiedzę w temacie pracy dla Fizjoterapeuta / Rehabilitant Francja ( okolice Paryża)? Taka ofertę mają i jestem tym bardzo zainteresowana. Wiem, że agencja jest spoko ale o samej pracy potrzebuję info.
siv 2017-03-20 16:59
Witam jedzie ktos moze jako spawacz dla poczatkujacych do laval? Byl ktos? Jakie warunki i placa

3
Rat 2017-03-21 14:54
Nie byłem ale jadę a z kąd jedziesz i kiedy ?
3
Rat 2017-03-21 14:54
Nie byłem ale jadę a z kąd jedziesz i kiedy ?
2
operator 2017-03-24 20:21
czy ktoś pracował jako operator koparki w tej agencji
Karol 2017-03-25 17:39
IPF jest spoko agencją i można z nimi zarobić i wyjeżdżać.
Agnieszka 2017-03-27 08:59
@Karol, dziękuję za opinię. A możesz powiedzieć coś więcej? Ile razy współpracowałeś z IPF?
Polaris27 2017-03-29 13:42
Czy ktoś wyjeżdżał jako wędliniarz? Ile można zarobić?
Agnieszka 2017-03-30 08:54
@Polaris27, rozważasz aplikowanie?
Polaris27 2017-04-01 14:13
Tak, jestem zainteresowany ale mogę wyjechać dopiero latem. Chciałbym się na razie zorientować ile można zarobić
Agnieszka 2017-04-03 10:02
@Polaris27, rozumiem. Kto może pomóc w tej kwestii?
on 2017-04-04 15:06
Siemka, kiedyś jak pracowałem przez IPF na polskiej umowie ale we francji miałem ponad 10 euro na reke z tego co wiem to te zarobki się ukrocily i to na pewno sporo..
Idris 2017-04-05 08:23
dzwoniłem do IPF i mówili, że ok. 10 na rękę można wyciągnąć
Agnieszka 2017-04-05 13:01
@on, a co możesz powiedzieć o współpracy z IPF? Jesteś zadowolony?
Jacek 2017-04-05 17:15
Czy ktoś pracował dla IFP we Francji jako spawacz 141 ?
Interesują mnie zarobki . W ogłoszeniu miesięcznie 2300 euro netto ale stawka godzinowa 10 brutto , a w tygodniu tylko 43 godziny pracy . Coś nie tak z wyliczeniami . Miesięcznie wychodzi koło 180 godzin więc powinno wyjść 1800 brutto . W jaki sposób wychodzi 2300 euro netto ?
2
opole43 2017-04-05 17:45
Witam mam pytanie czy ktos pracował w bennesmarrel morze mi ktos cos powiedziec na temat warunków pracy
Agnieszka 2017-04-06 09:36
@opole43, jakie stanowisko Cię interesuje?
opole43 2017-04-07 17:00
Na stanowisko monter
Michał 2017-04-09 23:08
Dodatki i diety wynikające z kodeksu pracy , ponieważ zatrudnienie jest legalne na francuskiej umowie, więc wszystkie świadczenie się należą.
nieznani sprawcy 2017-04-10 22:26
i jak pojechałeś?
Agnieszka 2017-04-11 10:16
Na stronie firmy można znaleźć aktualne oferty pracy: http://ipf.jobs/oferty/ Zainteresowani?
Krzych 2017-04-19 10:23
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grają mówią pięknie o francuzkiej umowie socjalu a potem, okazuje się co innego, na Francuzkiej umowie , trzeba sobie dobrze całą przetłumaczyć,przeważnie drobnym drukiem miałem być w zakładzie dwa tygodnie na okresie próbnym , a potem się okazało ze tylko tydzień, poza tym miały być godziny nadliczbowe i tez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko 35 tygodniowo , NIE POLECAM OSZUSCI,,,,,,,,,,
7
francuz 2017-04-19 13:15
Czy ktoś jedzie do Nantes przy odbieraniu warzyw? Może juz ktoś tam pracuje bo podobno są jacyś Polacy cz jest to akord jakieś normy do wyrobienia i jak jest z zakwaterowaniem?
kam 2017-04-19 15:23
Mam pytanko pracował lub pracuje przez Agencje IPF JOBS czy ta Agencja jest w porządku wobec pracowników i jest tak jak oni mówią
Łukasz 2017-04-19 16:59
Witam jade niedlugo jako spawacz do Francji . Mozesz mi powiedziec jakies sa warunki ile godzin mozna robic itd. Daj znac zadzwonie 573940061. lub napisz LukaszLukasz0000@wp.pl. Dzieki za pomoc
matys 2017-04-25 11:47
wybieram sie do orleanu na frezarki cnc z ipf.jobs , ktos cos wie? jakies opinie porady?
Radek 2017-04-25 13:19
IPF to fajna agencja zawsze mają dużo różnych ofert pracy. Ogólnie potrafią robić to co robią, na wyjeździe jest ok, wiem bo jeździłem z nimi. Mieszkania są również w porządku. Maruderów jednak nie zabraknie!
goliat 2017-04-28 17:44
Witam. Na początku maja wyjeżdżam do Niemiec (okolice Berlina) jako Operator Cnc. Polska umowa o pracę i 10 euro brutto na godzinę. Jak to wygląda z mieszkaniem i zarobkami?
Mmo 2017-04-28 21:01
Jesteś w tej Francji przy tych owocach i warzywach ? Jakie opinie?
Mmo 2017-04-28 21:01
Jesteś w tej Francji przy tych owocach i warzywach ? Jakie opinie?
Monia 2017-05-03 10:21
Bardzo proszę o kilka informacji o pracy przy zbiorze pieczarek we Francji, ok. Nantes. Znam agencję jako dobrą firmę.
Zespół rekrutacji IPF 2017-05-04 10:20
Dzień dobry, jeśli jest Pani zainteresowana ofertą pracy to proszę o kontakt z działem rekrutacji mailowo rekrutacja@ipf.jobs lub kontakt telefoniczny tel. 61 222 47 68.
Obecnie poszukujemy zbieraczy pieczarek do pracy we Francji rozpoczęcie pracy planowane jest od 15 maja.
ostry 2017-05-04 15:11
Ktoś jedzie do Concarneau, Francja jako malarz i piaskarz ( stocznia) Co o tym myślicie
cyc 2017-05-07 12:38
Co tam trzeba zabrać jadąc pierwszy raz? Jakieś gary,sztućce,jedzenie? Generalnie jak to wygląda na początku?
1
Me_6 2017-05-08 12:48
Też bym chciała się dowiedzieć jak to jest na początku z tym wyjazdem :)
Jak warunki mieszkaniowe, itp.
majczyn 2017-05-09 13:36
BRUTTO!!!
Polacyzagranica 2017-05-09 17:40
Witam jakie sa.opinie na wyjedzie do francji na pieczarki czy ktos sie orientuje.jak tam.jest ogolnie warunki w pracy itp
TychPracownik 2017-05-10 19:02
Tez bym chcial wiedziec ktos cos moze napisac ?
IT. 2017-05-11 13:14
Witam.Pracowałem w stoczni w Saint Nazaire jako prowadzący monter tras kablowy.Rysunek znam dobrze.Prosiłbym o info.czy aktualnie poszukujecie takich monterów.
buli 2017-05-11 17:22
No i jak Ci tam?
goliat 2017-05-15 18:22
Znośnie:) tragedii nie ma.:) mieszkanko w kamiennicy spoko z wifi. Do tego do pracy można pieszo chodzić . Ciekawe jaka będzie pierwsza wyplata;)
Agnieszka 2017-05-16 08:46
@goliat to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. A jak oceniasz współpracę z IPF? Firma spełniła Twoje oczekiwania? Czekamy na Twoją ocenę.
madzik 2017-05-16 11:13
chciałam zapytać jak oferowana przez agencję praca wędliniarza?
Jak warunki w pracy?Praca 8 godzin czy są możliwe nadgodziny?ile można "wyjść" na czysto (po odliczeniu podatków, mieszkania itp)a rękę? No i jak z mieszkaniem?firma się zajmuje organizacją mieszkania i dojazdem do pracy?
On 2017-05-22 08:57
Nie radze...syf,brud i ubostwo...
1
Stefan 2017-05-23 18:19
Fajna agencja i ma dużą ofert robót, muszą być prężni.
Pracownicy Dahme 2017-05-23 19:23
Na wstępie zaznaczę,że proszę administratora,żeby nie usuwał tego komentarza . Firmo IPF , Polacy w Dahme błagają,aby nie przedłużać kontraktu dla Pana Jarka. J , ponieważ psuje on atmosferę wśród rodaków. Pod każdym kopie dołki,szczególnie pod nowymi pracownikami,którzy się szkolą ,wpajając,że nie umieją czytać rysunków. Poza tym miał pewne nieciekawe incydenty po przyjściu do pracy. Rozumiem,że jest deficyt ,a zarazem zapotrzebowanie na operatorów,ale bez przesady,żeby dużo nieciekawych sytuacji omijać bez konsekwencji. Pozdrawiam i liczę na jakieś efekty
Agnieszka 2017-05-24 08:17
@Stefan współpracowałeś z IPF? Jak oceniasz Agencję? Czy mogłeś liczyć na wszelką pomoc oraz wsparcie z ich strony? Jesteś zadowolony ze współpracy?
IPF NIemcy 2017-05-25 11:18
Witamy,
przekazalismy juz Panow zyczenie do klienta.
Zostaw swoją opinię o IPF - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IPF