logo manBase

manBase

Poznań

Opinie o manBase

prawda 2012-11-14 19:03:28
To kolejna banda ludzi, którzy bawią się w \"rekrutację\".... Czyli kolejni ludzie, którzy muszą się wykazać \"rekrutując\". Testy psychologiczne - paranoja.
kik 2012-11-23 09:12:05
Na rozmowę kwalifikacyjną też możesz przyjść nie w formie ...a test wypełniaj wtedy kiedy masz spokój i dobrze się czujesz . Nie rozumiem problemu
macq 2012-12-29 16:57:23
Myślę , ze niekoniecznie. Wystarczy wziać po uwagę osobę z wysokim poziomem inteligencji dotkniętą przypadłością ten element dezorganizującą (np. demencja itp ) . Z biegie czasu zdolności takiej osoby maleją i w tym momencie mamy problem
:D 2012-12-30 00:10:44
zrobiłam test, moj wynik to 99 percentyl, mam 3 lata doswiadczenia zawodowego i niestety nie mam pojęcia co chciałabym robić w życiu ;
rozwiązywanie testu jest bardzo przyjemne. poza tym wydaje mi się, że niektóre pytania są źle sformułowane. np.: poprawność gramatyczna zdań - zdania miały błędy inne niz gramatyczne. czas jest bardzo dobrze dobrany. tylko najlepszym uda się odpowiedzieć na wszytskie pytania - sama nie zrobilam wszytskiego, mimo dobrego wyniku. ale jak ten test ma się do pracy zawodowej? na pewno są branże i stanowiska, gdzie dobrze mieć pracowanika z dobrymi kompetencjami wg tego testu, ale najczęściej o wiele bardziej istotne będą nabyte umiejętności doskonalone przez lata.
:D 2012-12-30 00:43:52
Przypomniało mi się o tych błędach w pytaniach. Było tam pytanie dotyczące błędów gramatycznych i jakieś zdanie z wyrażeniem "okres czasu". Użycie tego wyrażenia nie jest błędem gramatycznym, lecz leksykalnym. Poprawcie sobie.
macq 2012-12-30 12:21:31
Skoro osobowość się nie zmienia to można założyć, ze wyniki testu zawsze będą jednakowe. W związku z czym powinno się założyć element przypadkowości i umożliwić testowanemu wykonanie testu po raz kolejny - jeśli test został wykonany poprawnie to wyniki będą zbliżone. Z kolei , w przypadku jakiegokolwiek błędu, wyniki będą się różnić . Brakuje logiki w Państwa uzasadnieniu. Z tego co czytam, na wyniki testu nie powinna mieć wpływu krotność jego wykonania. Tymczasem , zadania z testów , choćby na IQ, wykonywane wielokrotnie, pozwalają na zniekształcenie oceny. Tak samo może być w przypadku testu w ManBase - co czyni go zupełnie niemiarodajnym. Powinna zostać zastosowana zasada przyjęta, chyba w skokach narciarskich - 3 skoki i brane pod uwagę są dwa najlepsze.;)
Charlie 2013-01-15 10:42:26
Szczerze mówiąc to nigdy jeszcze nie "udało" mi się via biuro consultingowe zmienić pracodawcy :) Pracując w kilku firmach w swoim życiu zawodowym ( przemysł - dobre, ogólnopolskie firmy + jeden koncern ) nie spotkałem pracownika, który dostał robotę via biuro consultingowe. Co do testów to są wszędzie i to bardzo podobne. Stracisz prawko za tzw. punkty - test psychologiczny, robisz uprawnienia UDT - test psychologiczny. Jakoś trzeba przesiać tych kandydatów. W każdym razie udało mi się zaliczyć teścik w Manbase a tak z ciekawości Wam powiem, że moja Żona podglądała pytania i w wielu pozycjach nie dała by rady w ogóle. Jest właścicielem firmy :)
Adik 2013-01-17 15:18:57
Uzyskałem wynik 86-średnia z wszystkiego. Ale Sumienność mam na 9. Więc 91 procent osób, które wykonały test są bardziej sumienne ode mnie. Na jakiej podstawie mam taką małą sumienność? :) A druga sprawa, jeśli np. nowe osoby będą robiły test i zrobią go lepiej niż ja to czy wynik 86 będzie się obniżał? Jak na razie jest bardzo mało rekrutacji prowadzonych przez man base-nie wiem czy to się sprawdzi.
Helena 2013-02-26 13:25:21
popieram - kierują się testami kompetencji - ja pierwszy test napisałam tragicznie, potem zakupiłam sobie kilka testów, wykonałam i teraz geniusz się ze mnie zrobił - badane umiejętności w tym teście można wyćwiczyć!- szanowna firmo - co Ty na to? zmniełia się moja osobowość? moje predyspozycje? mój tok rozumowania? Co mówi psychologia na ten temat - że kobietą zmienną jest???;)
Andre 2013-02-26 13:36:28
Ja nie mogę ! jak Ty z takim mysleniem zuyskałeś taki wynik? Gdzie tkwi błąd? w testach czy mamy cud nad wisła????
anna1 2013-03-01 14:42:53
testy testami, bzdurami się nie zajmujcie. konkrety: jest ktoś, kto dostał pracę dzięki tej firmie? moja ocena - żal czasu
sk 2013-03-05 19:49:39
manBase S.A. - 2012-10-03 12:35:55

Drogi "Pracodawco", poniżej odpowiedzi na Twoje pytania:



1. Przy selekcji pracowników nie tylko kompetencje są ważne. Liczy się również doświadczenie, predyspozycje osobowościowe oraz oczekiwania kandydata. Przykładowo może być tak, że mimo bardzo dobrych wyników testów kompetencyjnych kandydat nie posiada doświadczenia ani wykształcenia niezbędnego do wykonywania pracy na którą aplikował. Być może pracodawca, oprócz konkretnych kompetencji, kładł również nacisk na określone cechy osobowościowe (które nie liczą się do ogólnej średniej oceny percentylowej, gdyż wysoka wartość uzyskana w badaniu predyspozycji do posiadania danej cechy nie musi oznaczać lepszego rezultatu) lub oczekiwania dotyczące wynagrodzenia i miejsca pracy.



2. Bez ograniczeń czasowych i z pomocami naukowymi większość osób prędzej czy później rozwiązałaby większość zadań, a uzyskane wyniki nie odzwierciedlałyby ich indywidualnych predyspozycji i zdolności. Oczywiście w pracy posługujemy się różnymi narzędziami. Jednak test nie bada tego, czy osoba jest zdolna wykonać dane zadanie, ale poziom jej inteligencji, kreatywności i biometrii.



3. Tworzymy, testujemy i badamy system tak, by był on funkcjonalny, intuicyjny i nie miał żadnych luk. Jeśli chcesz podzielić się uwagami technicznymi dotyczącymi systemu proszę prześlij wiadomość na adres: contact@manbase.com.
zapewne czas wykonania tekstu ma się do umiejętności szybkiego myślenie i podejmowania działań. To jest wszytsko przemyślanie, ma podłoza kompetencji, inteligencji, psychologiczne itd!
Oczekujacy 2013-03-12 22:45:35
Mam pytanie. Wysłałem aplikacje na kilka stanowisk, teraz widnieją one w sekcji 'moje rekrutacje'. Co dalej? Czy teraz pozostaje mi czekać na ewentualny kontakt?

Pozdrawiam
manBase 2013-03-13 12:42:19
Szanowny "Oczekujący",

dziękujemy za aplikowanie na oferty. Informuję, że pracodawcy kontaktują się z wybranymi kandydatami, którzy odpowiadają ich wymogom w największym stopniu. Proszę zatem cierpliwie czekać. Można oczywiście odpowiadać również na inne oferty, jeśli spełnia Pan wymagania podane w ogłoszeniu. Życzymy powodzenia w znalezieniu pracy.
Oczekujacy 2013-03-14 22:01:33
Rozumiem. Czy te oferty po wygaśnięciu znikną z 'moich rekrutacji'? Chodzi o to, żeby człowiek nie musiał się łudzić, że nadal jest szansa.
Bezduszny 2013-03-30 07:10:05
Bardzo dobrze i profesjonalnie skonstruowane testy. Jedynym i dość istotnym mankamentem testu osobowości jest brak skali kłamstwa, efektem osoba szczerze udzielająca odpowiedzi w pewnych skalach uzyska wynik percentylowy zaniżony w stosunku do tych, którzy z oczywistych względów postanowili podkolorować swe cechy indywidualne. Oczywiście chodzi o skalę Sumienności dla której pytania wręcz proszą się o udzielanie zakłamanych odpowiedzi. Obserwację popełniłem porównując wynik przez siebie uzyskany do tego który onegdaj miałem w NEO-FFI oraz interpretacji 16-tu czynników Cattela.
Poza tym testy z racji limitu czasowego podatne są na na nastrój i rozkojarzenie przez bodźce zewnętrzne osoby badanej, ale w tym wypadku jest to wyłącznie jego winą, przed rozpoczęciem testów znajduję się odpowiednie ostrzeżenie do którego winien się zastosować.
Bezduszyny 2013-03-30 07:42:53
PS
Zwiększył bym również ilość testów o LOC i Temperament, które to cechy mogą być istotne dla pracodawcy.
spostrzegawcza 2013-04-01 17:42:36
a co powiecie o manBase jako pracodawcy? jakie zarobki? jakie warunki pracy?

1
root 2013-04-18 18:15:48
Czy ktoś już był na jakiejkolwiek rozmowie kwalifikacyjnej?
Monika N. 2013-04-22 14:39:16
root - 2013-04-18 18:15:48

Czy ktoś już był na jakiejkolwiek rozmowie kwalifikacyjnej?
a czy ktos dostał prace dzieki ofercie z tej strony?
manBase S.A. 2013-05-27 12:04:01
Tak, jak wysyłając CV bezpośrednio do firm, nie wszyscy otrzymują zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną, tak samo nie wszyscy, którzy wypełnili testy manBase otrzymują ofertę pracy w krótkim czasie. Zawsze jednak warto próbować i być obecnym w bazie kandydatów. O tym, że warto, mogą poświadczyć słowa przykładowych osób, które dostały pracę za pośrednictwem manBase i zgodziły się podzielić swoją opinią. Zapraszamy do przeczytania: http://welcome.manbase.com/pl/materialy-do-pobrania
manBase S.A. 2013-05-27 12:07:42
Opinie można przeczytać na stronie "manbase.com" na dole strony w zakładce "media" - materiały do pobrania.
1
n/c 2013-07-10 21:26:06
Czyli uwazasz ze umiejętności numeryczne i językowe nie ulegaja zmianie? Każdy kij ma 2 końce niektóre się nie zmieniają, ale wymienione w procesie ćwiczenia polepszaja się :)
rob 2013-07-25 22:11:58
w zeszłym roku zrobiłem test, czekałem na propozycję pracy ale w przeciągu 3 miesięcy nie otrzymałem ani jednej oferty, usunąłem konto.
Ciekawi mnie jak wielu z Was dostało pracę dzięki manBase?
Obserwator 2013-09-02 23:54:35
Tak czy inaczej, ale o roli testow w ocenie kandydatów, studentów itp. naukowcy spierają się do dzisiaj i nie ma przekonania, że to jest prawidłowe narzędzie sprawdzenia wiedzy/inteligencji,kompetencji/predyspozycji kandydata.

Testy są kontrowersyjnym narzędziem, ponieważ one nie dostarczają adekwatnych do osoby rezultatów, ale z Testow się korzysta coraz więcej, ponieważ są one OBIEKTYWNYM, I ŁATWO SPRAWDZALNYM NARZĘDZIEM rekrutacji, egzaminu, sprawdzianu itp. Wszelkie testy są debilne ! moim zdaniem. Ale testy są niestety wygodnym, bo obiektywnym narzędziem wyboru kandydatów. Testy ManBase może i są ciekawe, dobre, ale CZAS NA ICH WYPELNIENIE DLA MNIE OSOBIŚCIE POWINIEN BYĆ DŁUŻSZY. Są osoby wolniejsze i szybsze, więc należy to uwzględniać.

To źle, że nie można ponownie kiedyś przejść testu ManBase (choćby raz do roku). Rodzi to dziwną sytuację, której nie akceptuję, że kandydat który raz wypełnił ten Test po prostu do końca życia będzie zaszufladkowany z tym swoim wynikiem testu do kategorii "wyniku". Do kogo porównują wynik mojego testu? Do jakiej bazy wyników? W słowniku języka polskiego nie ma słowa "percentylowy" wynik !

Nie mam zaufania do tych testów ani do naukowców z USA, ani polskiego doktora, który adoptuje i tłumaczy testy na polski język. Nie życzę udostępnienia wyników mojego testu innym agencjom - niech popracują i zrobią swoje własne testy ! ManBase pisze, że zamierza udostępniać innym agencjom wyniki tego testu. To bezprawne.

Ja nie mam w ogóle do tych testów ManBase zaufania, i uważam, że wyniki tych testów nie mają mocy prawnej, bo polskie prawo nie reguluje udziału wyników Testów w procesie Rekrutacji. Nie ma takich przepisów prawa, które nadająwynikom Testów mocy prawnej, w procesie rekrutacji. Niedopuszczalna sytuacja, moim zdaniem, gdzie wyniku jednorazowego testu niewiadomego pochodzenia (z USA), są wykorzystywane do końca życia lub kariery zawodowej danego kandydata. Nonsens.
obserwator 2013-09-03 00:11:02
Zgadzam się. Test zmusza do jakiegoś pośpiechu z powodu tego, że malo czasu na wykonanie polecenia - 2 minuty, 3 -5, 6-minut ! To zmusza do pospiechu, a pospiech prowadzi do błędów, poza tym z powodu braku czasu trudno skupić się na rozwiązaniu i zrozumieniu zadania. Naukowy jezyk instrukcji -polecen utrudnia zrozumienie: "analogia" zamiast "podobieństwo" i tak dalej.
Ten test to POMYŁKA NAUKOWA. ZA MALO CZASU NA ROZWIAZANIE PYTAŃ, MODUŁÓW. Kto ustalał czas ? Profesorzy z USA :))) opisani w odpowiedzich z FAQ.

Po co badać osobowość pracownika ? Jakie to ma znaczenie dla wykonywania jego obowiązków w pracy zarobkowej ? Moim zdaniem żadnego znaczenia ! Osobowość może mieć znaczenie dla małżeństwa i potencjalny narzeczony może się zainteresować osobowością kandydata. Ale nie pracodawca ! Po taka wiedza pracodawcy?
Obserwator 2013-09-03 00:45:23
witajcie pracownicy ManBase !

Ja zrozumiałem Waszą strategię, dziękuję za Wasze wyjaśnienie. Jak powiadacie: "Zbyt długi czas testu uczyniłby by go zbyt prostym. Innymi słowy, mogłoby po prostu zabraknąć skali dla wybitnych jednostek, a pozostali uzyskali by wynik lepszy od faktycznie posiadanych kompetencji". To znaczy, że szukacie Państwo wybitnych jednostek. No bo przecietny człowiek dopiero ja kprzeczyta instrukcję -polecenie i zabierze sieza pierwszych kilka zadań, to juz czas minie na wykonanie zadania ! Tak trzeba było odrazu powiedzieć, że szukacie Mozarta, Bethowena, Szekspira, Tuwima, Mickiewicza, i inne genialne jednostki.
2
manBase 2013-09-11 15:08:48
Szanowny Obserwatorze,

odnosząc się do Pana uwag o naszym teście:
- ogółem, narzędzie testowe można podzielić na 2 główne grupy: testy mocy i testy szybkości. W skrócie, testy mocy zawierają "trudne" zadania i nie zakładają limitu czasowego. Testy szybkości zawierają zadania o normalnym poziomie trudności i znacznie ograniczają czas ich wykonywania. Nasza firma postanowiła wybrać drugą opcję. Każdy kandydat, który podchodzi do naszego testu ma do dyspozycji ten sam czas wykonania, a wynik zależy właśnie od liczby rozwiązanych zadań.
- odnosząc się do Pana pytań o badanie osobowości - korzystamy z testu opartego o teorię Wielkiej Piątki, która została wielokrotnie przebadana pod kątem związku wybranych cech osobowości z wynikami pracy. Zdecydowana większość badań dowodzi, że cechy osobowości mają istotny wpływ na to, jak efektywny jest pracownik. Dlatego postanowiliśmy włączyć ten test do manBase
- oczywiście, że wynik testów nie ma "mocy prawnej". Raport kompetencyjny, który otrzymuje każdy kandydat manBase jest narzędziem, z którego korzystają pracodawcy oraz pracownicy działów personalnych i agencji zatrudnienia. Jego interpretacja zależy od merytorycznej wiedzy osoby, która z niego korzysta. Co ważne, wynik testu nie jest czynnikiem dyskwalifikującym kandydata. Do oceny używa się zarówno wyniku testu jak i analizy dopasowania profilu zawodowego kandydata do profilu stanowiska

pozdrawiamy
zespół manBase S.A.
Ja 2013-11-05 23:43:14
Pocieszę wszystkich, którym test nie wypadł najlepiej. Wykonałem test z wynikiem ogólnym 100! i wynikami we wszystkich (pracownik w dziale doradztwo - 98) branżach również 100! I co? I nico :) Test wykonałem jakieś 5 miesięcy temu i na mój profil zajrzało 2 (słownie: dwóch) pracodawców -
2013-10-17
Profil demonstracyjny
2013-06-26
manBase

Nie mówię już o jakichś zaproszeniach na rozmowę itd.

Pozdrawiam.
1
yzzzzzzz 2013-11-06 11:45:27
Witam
Gdzie tu sens.Oferują prace np:operator cnc.Test więc powinien być
ukierunkowany o tym profilu.Jakie kandydat zna maszyny i ich systemy sterowania .Potrafi je programować bądź ustawiać czy tylko pracował jako tak zwany "guzikowy" (załóż sztukę i wciśnij start).Posługiwanie się narzędziami pomiarowymi , umiejętność czytania rysunku technicznego i dokumentacji technologicznej. Zdolność wyobraźni przestrzennej by biorąc rysunek do ręki móc sobie wyobrazić ten detal jak ma wyglądać po skończonej obróbce.Czy zna programy Cam-Cad i umie z nimi pracować.Znajomość języków obcych. Tak według mnie powinien wyglądać test na w/w aplikację. Pisząc ten test czułem się jak u psychiatry czekający na decyzję lekarza - pokój bez klamek czy może tylko pigułki.
Pozdro....
julianna 2013-11-06 12:05:12
a ja jestem ciekawa czy ktokolwiek przy "pomocy" manbase dostał pracę czy tylko wszyscy zasililiśmy ich bazę danych
2
Sceptyk 2013-12-28 19:07:23
Czytałem wiele publikacji na temat nieskuteczności złożonych, wieloetapowych postępowań rekrutacyjnych. Po drugie z jednej strony mam wrażenie, że chodzi o to, aby jak najwięcej osób podeszło do testu a z drugiej czytam informacje, że wygrają tylko najlepsi. Uważam, że człowiek to nie algorytm i należy w pierwszej kolejności wspierać jego zainteresowania,rozumieć, pomagać, podchodzić indywidualnie a nie ściśle klasyfikować. Mam nadzieję, że w przyszłości wraz ze zmianami na rynku pracy podejście do kandydatów zmieni się w tym kierunku.
As 2014-01-11 14:47:43
Moim zdaniem większość ogloszen to lipa. zbierają cv do bazy. mam konto od ponad roku i nikt nie wyswietlil mojego cv. również nikt się ze mna nie skontaktowal, nic mi nie zaproponowano itd.
3
Kandydat 2014-01-22 16:43:15
Nie wiem w jakim celu założono ten portal dla Kandydatów skoro i tak Państwo z manBase traktują nas jak "intruzów". W moim przypadku, po miesiącu od złożenia mojej aplikacji przez "Pracuj.pl" zadzwoniła Pani z manBase z pytaniem ile chciałbym zarabiać na stanowisku na które aplikowałem. Podała mi również nazwę Firmy, dla której poszukują Pracownika. Dodała, że za dwa dni ktoś się ze mną skontaktuje.Kazała mi założyć konto n manBase i wypełnić test.Założyłem więc konto i wypełniłem test z wynikiem 88 percentyli. Minął tydzień i nikt się ze mną nie skontaktował. W moim taka sytuacja powtórzyła się dwukrotnie!JEDNA WIELKA BZDURA I PORAŻKA!!! Odradzam! Szkoda czasu.
pozdro 600 2014-02-17 10:50:41
As - a moze mazs slabe cv i tyle?
2
zawiedziona 2014-04-09 22:39:39
Witam serdecznie, muszę przyznać, że test trochę mnie zawiódł. Sam pomysł jest całkiem dobry, ale nie sposób nie przyznać racji niektórym opiniom pojawiającym się tutaj. Skoro jest to wstępna selekcja dla pracodawcy, to oczywistym jest, że brane są pod uwagę najlepsze wyniki. Stąd pytanie czy decyduje o tym wynik ogólny?

Jestem poniekąd pasjonatką tego typu kwestii i rozwiązałam już w swoim krótkim życiu sporo podobnych testów, ale ten wykazał mi wyjątkowo słaby wynik. Nie wyrażam swojej frustracji, a jedynie rozczarowanie, gdyż zakładam, że już jestem na przegranej pozycji w rekrutacji.
Wyniki poszczególnych kompetencji są zupełnie odwrotne od spodziewanych i od tego co sama czuję wewnętrznie. Dla przykładu, zdolności przestrzenne 97 (gdzie osobiście uważam, że kompletnie nie nadaję się do tego typu rzeczy, bo po prostu nie mam zbytnio wyobraźni przestrzennej) i dość wysokie wyniki kreatywności do czego też jakoś szczególnie się nie poczuwam, a np. sumienność czy skrupulatność na żenująco niskim poziomie. Wg testu jestem osobą, która jest niesumienna, mało skrupulatna, nie skupia uwagi na zadaniu, a do tego nie potrafi myśleć i powoli reaguje - który pracodawca chce taką osobę? :) Jednocześnie to także przeczy temu czym mogę się chwalić w życiu i cv.
Presja czasu to katastrofa. Rozumiem, że to się zdarza w życiu, ale tak jak ktoś wcześniej napisał, chodzi o wykonanie zadania. Ale ok rozumiem również to, co już zostało powiedziane na ten temat.
Niestety prawdą jest równiez, że z wiekiem niektóre poziomy kompetencji obniżają się u człowieka.
Do tego test osobowości to wg mnie straszna pomyłka. Wyniki można z łatwością fałszować i akurat w tym kontekście to nieprawda, że nie ma dobrych i złych odpowiedzi. Jako, że do testu podeszłam uczciwie, moja osoba i w tej kwestii wychodzi bardzo blado. Jest wiele testów, które moim zdaniem lepiej by się sprawdziły jeśli chodzi nam rzeczywiście o badanie osobowości/temperamentu.
anonim 2014-04-13 23:44:08
Mylisz się, że to nie ma znaczenia w wykonywaniu obowiązków. Ludzie o różnej osobowości różnie wykonują te obowiązki, np. jedni są bardziej sumienni, inni mniej, jednym łatwiej współpracować z ludźmi, innym trudniej, jedni są pracowici, inni - niezbyt itd. Temperament też ma znaczenie - np. jak ktoś ma za mało energii, to nie sprawdzi się w zawodach, które wymagają intensywnej pracy. A kwestia tego, czy Manbase robi to profesjonalnie, to już inna sprawa.
oburzona 2014-07-02 08:31:04
A ja zastanawiam się nad szantażem stosowanym przez tę firmę do wyłudzania danych osobowych. Tak, szantażem. Wysyłasz odpowiedź na konkretną ofertę pracy, konkretnego pracodawcy i otrzymujesz zwrotkę, że warunkiem KONIECZNYM do przejścia do 2 etapu rekrutacji jest zaktualizowanie konta użytkownika założonego już za Ciebie przez manBase?! A mnie nie obchodzą wszystkie oferty i nie mam ochoty żeby obcy ludzie latali po moich danych osobowych tylko dlatego, że zamierzam zmienić pracę ... Jakoś inne firmy z tej branży tego nie stosują i z powodzeniem funkcjonują np. pracuj.pl
2
mierna 2014-07-03 12:45:40
przecież to klasyczne "kolekcjonowanie" i budowanie bazy danych osobowych bez żartów ...
JudasHonor 2014-07-10 22:15:49
Jaki test na osobowość może mieć znaczenie, skoro można kłamać ?

Ten co tworzy taki test, albo chce sobie udowodnić że jest mądrala, albo musi udowodnić sobie, że przeprowadził rekrutację w sposób najlepszy, choćby oparty na kłamstwie.
pawel 2014-07-28 12:52:11
Zgadzam sie to tylko podpucha .Wysylamy CV na konkretne stanowisko,
dostajemy e mail ,gdzie czekaja nas testy, poczym dowiadujemy sie trzeba sie rejestrowac ... Najwyrazniej czerpiemy z zachodu zle wzorce.

2
już raz wrobiony 2014-08-07 09:48:25
he, he, he!
tylko raz (ale i o ten raz za dużo) dałem się wpuścić w maliny by wypełniać on-line jakiś test psychologiczny, tą pułapkę przygotowała dla mnie firma Adecco kilka lat temu. uczciwie podszedłem do testu i co się okazało: wyniki były dla mnie niewidoczne, a po długotrwałych telefonicznych próbach dotarcia do tej informacji usłyszałem, że wyniki mam przeciętne - i NIE OTRZYMAM WGLĄDU tak do moich wyników jak i do powtórnego, spokojnego przeczytania pytań na które już odpowiedziałem. oczywiście wynik mojego testu jest nie do poprawienia np za rok i będzie figurował w bazie Adecco lub podejrzewam także w innych bazach innych firm (z którymi to Adecco niby współpracuje - a ja się na to zgodziłem - akceptując regulamin). MAM DLA WSZYSTKICH, którzy jednak łudzą się, że wypełnienie testu przyniesie im pracę - SUPER RADĘ: zanim usiądziecie do odpalenia testu on-line, zgromadźcie przy biurku z laptopem 3-5 zaprzyjaźnionych, łabskich, INTELIGENTNYCH znajomych, by po starcie i odliczaniu czasu wszyscy rozwiązywali na głos rebusy i zadania grupowo! wybierajcie we wspólnej (szybkiej) debacie najlepsze rozwiązania i odpowiedzi :)) ktoś powie, że to oszustwo? przecież działania takich firm z testami on-line bez możliwości ściągnięcia po rozwiązaniu testu swoich odpowiedzi i poprawnych (wg. organizatora) odpowiedzi - TO DOPIERO OSZUSTWO! Wasze wyniki będą w miarę wysokie, a jeżeli nawet szczęśliwie ktoś zaprosi Was na osobistą rozmowę w sprawie pracy, to i tak Wasza prawdziwa wartość dla pracodawcy będzie ujawniona - i albo się nadajecie, albo nie, ale nikt do końca świata nie będzie odrzucać Waszej (kiepskiej) oferty, bo akurat mieliście zły dzień podczas rozwiązywania, lub po prostu rozwiązywanie rebusów nie jest Wasza mocną stroną - tym bardziej, że test nie ma nic wspólnego merytorycznie z proponowanym stanowiskiem pracy :) pozdrawiam! ______ Raz_Oszukany i już nigdy więcej! ;)
kandydat 2014-08-15 11:04:25
Umieszczają fikcyjne ogłoszenia o pracę celem zwabienia ludzi do swojej bazy. Ogłoszenia mają, że tak powiem przystępne wymagania więc dużo ludzi aplikuje.
Po wysłaniu swojego zgłoszenia z CV wymagają aby założyć u nich konto a później wykonać beznadziejne testy.
PAŃSTWO Z MANBASE zrozumcie: lidzie aplikują aby znaleźć pracę a nie wypełniać głupie testy. Chcecie mnie poznać bliżej-zaproście na rozmowę, porozmawiajcie ze mną, !! Owszem powiecie że po to są testy aby lepiej poznać kandydata ale skąd macie pewność, że to ja je rozwiązuję? Może ludzie korzystają z pomocników i zwyczajnie oszukują.

Osobiście nie polecam MANBASE
1
nick 2014-09-03 19:36:22
Mnie spotkał przykry incydent związany z tą firmą, kiedy dowiedziałem się od wspólnych znajomych, że pracownica tamże pracująca zdradza na zewnątrz informacje rekrutacyjne. Nie chcę się wdawać w szczegóły, ale właśnie takie sytuacje obniżają poczucie zaufania do firmy, do której człowiek wysyła swoje dane. Przykre.
amik 2014-12-01 15:22:22
Szkoda, że nick nie odpisał, bo to może być bardzo interesujące.... Może ktoś jest chetny, aby udzielić kilku informacji na temat tej firmy?? czy to co napisał nick dzieje sie rzeczywiście?? poza tym jak możecie opisać atmosferę pracy w firmie, czy są jakieś dodatki pozapłacowe? Jakie są wady i zalety pracy w tej firmie? Co radzicie przyszlym pracownikom, którzy nie wiedzą zbyt wiele na temat firmy??
Kombis 2015-01-31 23:08:54
Dobrze chyba wszyscy wiedzą, że najlepszym rozwiązaniem przy poszukiwaniu pracy w IT jest wsparcie się na ManBase, które dostarcza rozwiązania IT w dziedzinie rekrutacji. Uważam, że pomysły jakie realizują są na najwyższym poziomie, chociaż Polska wypuszcza co rok świetnych specjalistów w IT właśnie. Mam nadzieję, że chociaż część trafia do firmy.
cieplak 2015-02-15 15:56:32
co do manBase to moim zdaniem firma z wieloma pomysłami na siebie, jednak czasami ilość nie idzie w jakość i tak po prostu nie można często dokończyć jednej sprawy ponieważ już wpada komuś do głowy kolejny pomysł. Po za tym wynagrodzenie niestety nie powala, więc nie ma chyba specjalnie za co ich chwalić...
kajtek 2015-03-04 16:21:35
a jakie jest u nich wynagrodzenie, ktoś da rade mi przybliżyć tak chociaz mniej wiecej ile mogę zarobić u nich? bo teraz to naprawde się zastnawiam na taką praca już na stałe, bo jednak lata lecą, a ja chce się już jakoś ustabilozowac finansowo też, więc wiecie jak to jest sami.. a dajcie znać prosze jeszcze.
Qwerty 2015-03-24 12:11:57
Szukanie w tym kraju pracy to jeden wielki matrix i ściema. Tutaj manbase wpasowuje się idealnie. Mój wynik ogólny to 94 percentyle. Najgorzej było z logiką (ok.45%). Reszta zdecydowanie powyżej 60. Test robiony kilka lat temu. Przez ten czas mój profil został wyświetlany może 3 razy, nie mówiąc oczywiście o jakichkolwiek konkretach.
"Praca szuka ciebie" to może być hasło dla członków PSL, bo tak nie ma co liczyć, że ktoś Cię wyłowi na podstawie kompetencji czy testów predyspozycyjnych. Jedynym istotnym testem predyspozycji w tym kraju jest "pokora" wobec zdania pracodawcy/rekrutera oraz zgodzenie się na wynagrodzenie co łaska. Przerobione na własnym przykładzie nie raz.

Możecie rozwiązać te testy jedynie dla własnej satysfakcji albo niesatysfakcji (bo proste nie są). Nie liczcie jednak na to, że następnego dnia czy nawet roku ktoś Was wyłowi z morza kandydatów jak perłę.
Kolejna zwykła ściema, żeby udowadniać Wam, że ciągle jest coś nie tak, żeby biegać z wystarczającym tempem w korpo-kołowrotku.
poprawka 2016-05-07 16:25:16
nie sprawi problemów @keron to mam rozumieć że jest szybka, łatwa, przyjemna i na temat? :) Bo jeśli tak to chetnie złoże do nich papiery, stresują mnie strasznie rozmowy kwalifikacyjne, wiec jeśli tu miałoby być w miarę spokojnie to grzech nie spróbowac
Zostaw swoją opinię o manBase - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie manBase