brak logo

"Handel Barbara Ochętal"

Czerwionka-Leszczyny

Opinie o "Handel Barbara Ochętal"

łatikiki 2011-02-17 00:13:14
Pani (usunięte przez moderatora)ma zyt dużo sklapów. Nie panuje nad swoimi pracownikami. W nocnych sklepach króluje alkohol i (usunięte przez moderatora)na zapleczu. To żenujące. Jako wyrzucony na bruk pracownik tej firmy - ostrzegam przed podjęciem pracy w tej firmie. Jeśli ktoś chce szczegółów - proszę o padanie kontaktu - napiszę szczerze i uczciwie, jak zostałem potraktowny.
silan 2011-03-05 23:38:35
ja chciałabym wiedzieć. to musi być ciekawe?
łatikiki 2011-07-11 23:34:54
To kolego przejdz sie pod sklep(usunięte przez moderatora)przy 3Maja 16, tam gdzie na pietrze mieści sie biuro komandora - to na wlasne oczy zobaczysz syf kile i mogile. mezatki sa najgoretsze.
123HWAZ22 2011-12-21 10:46:50
co do pani (usunięte przez moderatora) no coz jestem bylym pracownikiem to prawda w jej sklepach jest strach ,wszyscy sie jej boja uzywa (usunięte przez moderatora)wobec pracownikow ,jest wulgarna i (usunięte przez moderatora) osoby ktore musza pracowac sie poddaja chociaz juz coraz mniej zakonczyl sie pewien etap 'krolowania' .pani (usunięte przez moderatora)obraza pracownikow ze sa brudni smierdza ale czy ona ma lustro w domu ?kto tam pracowal wie .(usunięte przez moderatora)nie jest lepszy nie ma szacunku do ludzi starszych z wszystkimi jest na ty nie ma znaczenia ze kobiety maja po 50 lat zero wychowania
123HWAZ22 2011-12-21 11:04:51
ciekawe co w tym roku z socjalnym dla pracownikow tej firmy bo z tego co slyszalam nie ma paczek ciekawe jak to rozwiaze bo socjalne dla pracownikow musi byc .
anonim 2011-12-25 19:11:36
lepiej sami wzajemnie życzmy sobie wesołych świat, bo pracodawca niestety o nas zapomniał...
123HWAZ22 2011-12-31 12:43:35
niestety zawsze kazdy mysli tylko o sobie ,szczegolnie pani (usunięte przez moderatora) ale coz nic jej nie nauczy (usunięte przez moderatora)
anonim 2012-01-02 17:12:04
No - musi dbac o siebie, bo sklepów ma dziesiątki, a wszystkie świecą pustkami. towar stary - zwłaszcza na dziale owoców i warzyw oraz wędlin. Starczyłby jeden sklep - za to super zaopatrzony. Ekspedientki niwykwalifikowane. Niektore nie znają podstawowych zasad kultury osobistej. A ten sklep w byłym koziołku omijam z daleka, bo wiele razy z pełną świadomością oszukano mnie tam. po prostu: ekspedientki wydawały mi resztę wprost do reki, a zawsze brakowało 1zł, 2 zł. Przymykałem oko, ale jak mi wydała 5zł za mało - zacząłem unikac sklepu. Już od dwóch lat nie robię tam zakupów.
gal anonim 2012-01-03 17:47:31
Zastanawiam się, co gorsze: oszukiwanie na wydawaniu klientowi reszty, czy kupowanie w takim syfie jak na dziale mięsnym w delikatesach centrum na wolności. No i prosze - cofamy się wstecz i to kilkadziesiat lat. chyba naprawdę wracają czasy komunizmu
123HWAZ22 2012-01-04 13:17:24
co by nie napisal na ten temat to temat rzeka......hmmm co do zaopatrzenia tam panuje hory system bo na jeden sklep sie wali multum a na innym swiecom pustki ,na wszystkich pracownikow sie patrzy jak na zlodzei niewiem jaki sens ma mianowanie kogos kierowniczka a potem degradacja jeden na drugim psy wiesza .W jednym ze sklepow pani o.kierowniczka nie robi nic a zaslugi i tak sa jej przypisywane generalnie to jest tak nikt sie nie odezwie oficjalnie wszyscy wszystko gadaja po kontach nie rozumiem niektorych ktorzy sie daja takiemu smarkowi ponizac przeciezon jest nikim nic nie warty smark bez kultury!!!!!!!
anonim 2012-01-21 23:19:07
ludzie wy sobie tu zale wylewacie krew psujecie a (usunięte przez moderatora)zasponsoruje biednym dzieciakom kilo landrynek i wszystkie gazety w czerwionce bendaom pisac o jej wielkim sercu i ze sponsoruje . na tym pic polega
sonia 2012-04-14 07:57:00
ja tez jestem bylym pracownikiem tej firmy i niestety wszystkie te opinie to czysta prawda a zwlaszcza na uwage tutaj zasluguje mlody szef (usunięte przez moderatora)mysli ze jak ma pieniadze to jest panem tego swiata. dziwie sie ze jeszcze nikt mu nie nakopal i nie sprowadzil do pionu, bo jego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak serca dla ludzi jest poprostu niewiarygodny. takich ludzi jak on powinno sie wystawiac na widok publiczny i poprostu dac innym ponizanym przez niego ludziom mozliwosc oplucia go, bo tylko na to sobie zasluzyl.
do soni 2012-04-16 22:39:57
nie martw sie - to imperium (usunięte przez moderatora)jeszcze nie dokonczone a jusz upada. sklepy swiecom pustkami, ludzi przerzuca jak bydlo z jednego sklepu na drugi, łata jak moze, ale ten armagedon wkrotce runie. jak ona to robi, ze przy pustych sklepach jeszcze tylu ludzi zatrudnia, przeciez puste sklepy nie przynosza dochodu, a ludziom trzeba pensje wyplacic. nie rozumiem tego.

soniu - pozdrawiam
xxxx 2012-04-24 18:10:23
Bardzo mnie cieszy fakt ze (usunięte przez moderatora) plajutuje!!! Juz nigdy nic nie kupie u niej w sklepie!!(usunięte przez moderatora) Niech pozamykaja wszystkie sklepy itak wszystko jest nieswieze i stare!!! (usunięte przez moderatora)
nikt 2012-05-23 15:35:23
to sa firmy sprzedajace dlugi, ktorych bardzo czesto wogole nie ma nie zwracal bym na to uwagi
mini 2012-06-24 00:04:47
no i dobrze jej tak w końcu podwinęła jej się noga a to że niektórzy pracownicy nie maja pracy szkoda ale nie żałuję tzw.kapusiów bo były takie syn nie jest lepszy co do traktowania pracowników nie ma szacunku dla starszych od siebie a to co teraz się tam dzieje szkoda słów bo nie są tu pewnie plotki nic nie znaczące
ona 2012-08-21 13:18:50
...Ja jej nie zaluje...moge za obca osoba sie wstawic, ale za ta kobieta NIGDY!!! Pracowalam tam tylko kilka miesiecy...w zyciu na oczy nie widzialam czegos podobnego! "Stare" pracownice- [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - kto mial choc troche poszanowania dla samego siebie szybko odchodzil.(usunięte przez moderatora)
miecz bezrobocia 2015-01-21 12:48:47
w zasadzie toi mam to samo pytanie co poprzednik hak z poprzedniego komentarza, a w mianowiecie czy w "Handel Barbara Ochętal są obecnie jakieś rekrutacje albo nabory nowych pracowników? no i jeśli są to czy firma jest w stanie zapewnić mi od razu umowę o pracę na czas nieokreślony i kartę multisport?
Majk 2015-03-28 03:59:26
Jak dla mnie to wygląda w ten sposób, że działalność jest mocno ograniczona ze względu na ilość osób potrzebnych do realizacji celu. Nie jest to firma typu nike czy reebok, która potrzebowałaby setek pracowników. Poza tym lokalizacja działalności Czerwonka-Leszczyny też wiele powinna wszystkim mówić. Jeżeli pojawiłyby się oferty pracy to na 90% za osobę, która z niej zrezygnowała.
fv 2016-06-21 21:50:22
@lambo oj wydaje mi sie ze tutaj chyba poki co nie ma co liczyc
Zostaw swoją opinię o "Handel Barbara Ochętal" - Czerwionka-Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Handel Barbara Ochętal"