logo PHOENIX CONTACT Wielkopolska

PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Buskufajtin 2017-10-02 16:12
A jak pachnie w tamtym chyba już wiesz
Wściekła 2017-10-02 16:59
??
Doris 2017-10-03 23:35
Z tego co widziałam i słyszałam na dziale IFC linia SP notorycznie brakuje roboty. To samo było we wrześniu. Po jaka .... w ogóle uruchamia się taką linię gdzie ludzie nie mogą się wyrobić. Przychodzi do rozdania wydajności i ludzie słyszą że się nie wyrabiają ! Przecież to jest śmieszne. Robicie to specjalnie żeby człowiek tej wydajności nie miał ? Otworzą wam się oczy jeszcze w tym miesiącu jak ludzie zaczną rzucać wypowiedzenia a ci z agencji nie przedłużą umów, a szykuje się do tego bardzo dużo osób. Dodatkowo widzę że chętnych do pracy nie ma, już dawno nie widziałam nikogo nowego na szkoleniach. A nie przepraszam było 5 osób z agencji i nikt nie został :)
6
tOMMY 2017-10-03 23:45
A najśmieszniejsze jest to że mimo że nie ma roboty to nadgodziny i tak masz robić i to minimum 24. Jeszcze trochę to będziemy zasuwać po 7 dni w tygodniu i jeszcze będzie mało. A dzisiaj głośno było o tym że dyrektor J chce mieć do końca tygodnia listę osób które we wrześniu nie zrobiły wymaganych nadgodzin :) Będziecie je odrabiać w październiku ! Więc jeżeli macie jakiś wybór to uciekajcie stąd jak najdalej. A i ten bilbord na płocie "Szukasz pracy" zmieńcie sobie na "Szukasz pracy i nie chcesz mieć wolnych weekendów. Przyjdź do nas" TOTALNA ŻENADA.
16
Natalia 2017-10-04 14:02
Naprawdę nie da się nic pozytywnego powiedzieć o PHOENIX CONTACT Wielkopolska? Może firma zapewnia jakieś premie czy benefity swoim pracownikom? @tOMMY czemu nadgodziny są konieczne do wyrobienia? czy nadgodziny nie powinny być wtedy kiedy pracownik nie zdąży wykonać swoich obowiązków do końca?
Ifc 2017-10-04 15:01
Pamietam slowa pana K. D. z IFC kiedy został zapytany o nadgodziny, kiedy to nam "wmawiano" przez brygadziste że jeśli nie możesz w sobotę to musisz!!!zostać w tygodniu - "a od kiedy nadgodziny się odrabia?"
I tego się trzymam. W tygodniu pracy nie ma wiec tym bardziej w weekendy jej nie będzie.
A pan kierownik J. niech sam zrobi 24 h więcej w miesiącu i niech zagwarantuje pracę której jak na lekarstwo.
9
JA 2017-10-04 17:03
wtryskownia tez ma dosyc pracy w niedziele. ludzie dajcie pozyc, odpoczac. ludzie zmeczeni bo ciagle w pracy a pozniej ze nie ma energi do pracy. dajcie zyc!!!
11
MaRuś 2017-10-04 21:42
Jak tam łysy ? Wielki powrót. ..robi w jakości po staremu czy łże jak najety po nowemu? Wiemy ile złego zrobił w Batorowie aż go wywalili pewnie się u was już niektórzy chwalili niech nie wraca tępa łysa durna glaca. ...siedź tam durniu po cichutku bo ci rączki trzęsą się powolutku...
Baran z tupetem i zamiast mózgu to z pasztetem
10
vip 2017-10-04 23:25
Kiedy koniec z tymi niedzielami?
6
wp 2017-10-07 10:08
OD ROKU WIELKA dziura na wjeździe na parking niszczy opony, czy nic nie można zrobić?!
7
4567 2017-10-07 12:13
To racja już nie chce się wjeżdżać na ten parking przez tą dziurę ale jak by kierownictwo i biura tam parkowały to już dawno by była za łatana ale to tylko szara masa tam parkuje to może tak zostać jak jest.
8
robol 2017-10-07 15:37
Jaśnie państwo mają dogodne parkowanie!!! Kto by się robolami przejmował.Większość dojeżdża autobusami a miejscowi niech chodzą pieszo.
Abcd 2017-10-07 22:58
Siemanko co tam słychać na najlepszym dziale IFC jak tam atmosferka a co u naszej najlepszej brygadzistki liderki A.H jeszcze tak gnębi ludzi ja kiedyś jeszcze się nikt za to nie wzioł jak można tak gnębić ludzi ja wam współczuję.
8
Dojezdna 2017-10-08 11:42
Ci co jeżdżą autobusami to jeszcze muszą dojechać z 5 km.aby kolejne 20 km. Przejechać autobusem . Albo i z dwa km. przejść pieszo na przystanek autobusowy..I nie wszyscy mają przystanek zabudowany tylko stoją pod chmurką . Więc miejscowy niech nie narzeka i nie zazdrości bo nie ma czego.
1
Karol 2017-10-08 11:46
Większość ludzi ma nią wyrąbane i śmieje się z niej za jej plecami. Notorycznie biega do kierownika szczególnie jednego i skarży. Widać lubi gnębić ludzi i sprawia jej to przyjemność. Czekam aż trafi na mnie to się w papciach nie zmieści.
7
Olx 2017-10-08 16:33
Uwierz mi nie ma gorszej liderki od ah na dziale IFC ona jest najgorsza a jeśli chodzi o kierownika to nic nie zrobi z tym nie raz na pewno czytał te opinie jak ludzie narzekają na nią i nic nie robi a ludzie mają jej dosyć i niektórym już nerwy wysiadają.
1
Ifc 2017-10-08 20:12
Nie jestem na zmianie a. h. więc się nie wypowiem. Znam inne liderki i to nie od tej dobrej strony.
1
Wściekła 2017-10-09 05:30
Kabaret nie firma dziś mialam być 1 raz w robocie a autobus wogole nie jechał jaja sobie ta firma robi!!! Nie dziwię się że ludzie odchodzą jak nawet zacząć roboty się tu nie da !!
1
ICC 2017-10-09 09:40
Pani K.F.
Jeżeli tak bardzo mocno Ciebie interesuje życie innych ludzi i źle im życzysz oraz cieszysz się z ich choroby to bardzo mocno ci współczuję że masz tak nudne swoje życie.
PS.
Uważaj bo karma wraca.
4
Kasia 2017-10-09 14:12
Hehe za placami to wszystko umie robić każdy stół montażowy
Jedna drugą w łyżce wody utopi haha razem na przerwę idziecie a patrzeć na siebie nie możecie. Nic dziwnego że i na lidera psy wieszacie
Co za śmiesznie ludziki
3
Aga 2017-10-09 16:13
Laska ja z a.h pracowałam i od kiedy nas podzielili widzę ile ta dziewczyna dla nas robiła. Teraz Ci nowi liderzy? Idz pan.. uwierz teraz to dopniero jest jazda. Jak moj lider przeprowadził ze mną rozmowę to poczułam się jakbym była w wieku 9-12lat. Takze mam porównanie. Mi jej brakuje
dortka 2017-10-09 16:20
my na mp1 mamy super liderki przyjdzcie do nas
Ja 2017-10-09 17:34
Ty chyba nie wiesz co piszesz ja też z a.h nie jestem dobrze że nas tak podzielili i za żadne skarby już bym do niej nie wróciła ta mina i ten wyraz twarzy mówi wszystko strach było podejść do niej do biurka i się o co kolwiek zapytać ja nie żałuję tego podziału teraz ze spokojem idę do pracy i bez stresu.
1
213 2017-10-09 18:40
Hey ludzie wypłata była w miarę czy nie?
Aga 2017-10-09 19:09
Moje zdanie jest inne. Każdy ma do niego prawo. Mina mi również nie przeszkadza kiedy podeszłam nie było problemu. Nigdy. Jak czytam i widzę ludzi którzy z nią gadają a poza plecami ją jadą to koparka opada.
1
Olo 2017-10-09 19:19
DOBRZE ZAPŁACILI JESTEM ZADOWOLONY
IFC 2017-10-09 20:20
Co do A.H. Wyraz twarzy ma jaki ma. Jako lider największe wysyłki ma? Ma! Największe i najlepsze zlecenia dla swojej grupy załatwi? Załatwi! Więc kierownictwo zadowolone? Zadowolone! Więc o co chodzi?!
1
Uerowiec 2017-10-09 23:49
A Jarek pierdolnął Audicom pewnie po to aby mu ją wymienili na nowego paska. Ma tupet...
1
My 2017-10-10 00:08
Nieładnie !!!
Słonko 2017-10-10 00:23
Liderka najlepsze zlecenia załatwi ?? A reszta zmian co ? Ma zjeżdzać wg planu? Żal
3
Słonko 2017-10-10 00:32
Przyjdź robić za mnie na kablach w szczególności może na arburgi albo schleunigery i ciekawe czy pieniądze były by warte tych nerwów
1
WT 2017-10-10 08:11
W przypadku wyraźnego oszczerstwa na temat konkretnej osoby wyrażonego za pomocą ogólnodostępnego medium, np. w komentarzu pod artykułem na portalu, sprawa jest prosta. Pokrzywdzony powinien udać się do sądu rejonowego właściwego do terenu, na którym doszło do przestępstwa albo na którym zostało ono wykryte i założyć sprawę karną o pomówienie/zniesławienie.Ujawnienie sprawcy często jest bardzo łatwe – sprawdza się nr IP z którego został nadany komentarz.
5
Wściekła 2017-10-10 15:08
No super niby firma potrzebuje pracowników jeden błąd ze stałam na złym przystanku i nie mam już pracy to po co daje się oferty jak nie przyjmują... wy się zalicie na pracę ale ją macie ktoś by chciał pracować ale nie daja mu szansy!! :/ to są jakies jaja 1 błąd widać co to za firma...
1
Gus 2017-10-10 17:02
Na stronie PuP w grodzisku pojawila sie oferta pracy w Phoenix...tylko cos jest nie tak...oczywiscie jest to oferta Randstadt, ale 2500tys brutto, umowa na czas nieokreslony???!az tak sie pozmienialo??
Limon 2017-10-11 08:59
Ja jestem zadowolony z pracy w firmie, pewnie dlatego że dobrze pracuję!
2
vip 2017-10-11 19:51
To albo naprawdę dobrze trafiłeś albo naprawdę dobrze liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Światłomierniczy 2017-10-11 20:08
Błąd? To był test dla przyszłych pacjentów pewnego znanego szpitala :)
Wściekła 2017-10-12 00:19
Co to znaczy
zmeczona 2017-10-12 19:15
Wszystko idzie znieść w tej firmie, bo jak nie żyjesz pracą, to tylko czekasz aby swoje 8h odpykac i wracac do żcycia normalnego, ale jak sie wekendów nie ma wolnych, to człowiek ma dosyć nie ma sie kiedy zregenerować, odpocząc, naładować baterie.
MY NIE JESTEŚMY ROBOTAMI!! Będa błędy, będa reklamacje, bo ludzie pracują przez siłe i szybko , szybko szybko, wyrabiajcie sie na 200% zebysmy mogli wam upier/do/li/ć czas na akordzie, a wy tak samo szybko bedziecie zapierdzieląc na 100% BEKA.
5
kuka 2017-10-12 21:42
spokojnie firma i tak stanie z produkcją jak cały magazyn servus załadują towarem, porażka z tym magazynem ; -]
4
max 2017-10-13 12:50
wtryskownia a kysz, a kysz do BERO!:D
4
mnop 2017-10-13 13:13
Czasami mi wstyd z kim pracuje. Ludziska, Wy na tym forum się szarpiecie o pierdoły jak Ci tam w sejmie.
Strona służy do przekazywania rzetelnych info o pracy w firmie . Zgadzam się jest ciężko, jest coraz gorzej, tez mam czasami dość....ale publiczne oskarżenia., domysły, jakieś insynuacje to już dziecinada. W podstawówce tez na kurach wypisują nnp. Aga kocha Roberta albo pani od matmy to wiedźma. To prawie tak jak wy ( niektórzy) tutaj. Chcecie być poważnie traktowani to się tak zachowujcie.
2
polo 2017-10-13 22:34
Kierownik wtr akysz do Bero.
5
Nicknick 2017-10-15 13:24
Co te dwa kierasy z wtr icc odwalają? Łysy zapomniał jak był operatorem?
4
Rafael 2017-10-15 15:15
Udało mi się i na szczęscie znalazłem nową pracę, więc za tydzień uciekam z tego bajzlu w tomyślu. W czwartek liderzy ganiali i spisywali znów osoby które nie przyjdą na nadgodziny :) Dyro zażyczył sobie listę. To już jest przegięcie ! Jak można tydzień w tydzień zmuszać ludzi do przychodzenia w sobotę do pracy ? Czy tam pracuje ktoś normalny w kierownictwie ? A może szanowni kierownicy dadzą dobry przykład i również przyjdą zasuwać z nami w weekendy ? Ludzie jeżeli macie możliwość to szukajcie nowej pracy i uciekajcie. Teraz na szczęście pracy wszędzie jest dużo.
9
mydełko 2017-10-15 18:41
No ja widzę jak biórowi pracują ciężko w soboty.
Chodzą sobie po sklepikach,zieleniakach,imprezkach itp.
A białe murzyny niech je....ią.
Michał z ZZ zrób coś w końcu bo tak dalej być nie może.
6
Limon 2017-10-16 11:01
PHOENIX CONTACT Wielkopolska potrzebuje pracownika w dziale zaopatrzenia. Możecie mi podpowiedzieć cos w tym temacie? Na co można liczyć? Czy są jakieś wymagania ekstra stawiane kandydatowi? Jak z kasą?
Michał 2017-10-16 12:53
Napewno nadgodziny :)
1
T 2017-10-16 17:26
W dniu dzisiejszym zgłosiłam sprawę do PIP. To co sie dzisiaj działo jeżeli chodzi o osoby które nie były na ostatnich nadgodzinach to poprostu chamstwo ! Zmuszano ludzi do pisania na kartce usprawiedliwień dlaczego nie przyszli i kiedy odrobią nadgodziny. Ludzie jak można odrabiać nadgodziny to sie w głowie nie mieści. Jutro składam wypowiedzenie. Mam dosyć.
4
Kunta kinte. 2017-10-16 20:06
Praca ma być dla ciebie na 1 miejscu. To firma dla takich ludzi! Bo nikt normalny nie ujedzie cały rok z nadgodzinami prawie co sobotę.
ps. jakie odrabianie? odrabianie nadgodzin? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa
2
Zostaw swoją opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska