Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiesia - 2015-01-18 08:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tokarz - 2015-01-18 08:19:33]:
Alehandro sam z siebie czy mu podziekowali. No i dyr za nim sie nie wstawil?
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2015-01-18 15:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyny mając zebranie z kierownikiem tymk...to można zawalu dostać ciekawa jestem jakby się tak polowa zwolniła co by zrobił straszyć ze jak nam się nie podoba to możemy się zwolnic to naprawdę nie ładnie niejeden już tak mówił i jakoś jeszcze pracujemy a za moich czasów to zwolnili już 4takich mądrych kierowników teraz tez o brygadzistkach jest brygadzistka J.P.mp.3 która daje urlopy jak jej pasuje szczególnie swoim pupilkom a jak ty na nie jesteś to nie dostaniesz a jak się odezwiesz to jeszcze pójdziesz za kare na inna linie bo jak śmiałaś podskoczyć i coś powiedzieć jednym słowem jak na to paczę to twierdze ze trzeba szukać innej roboty bo niektóre siedzą wciąż na dobrej robocie a drugie co róż to inna i potem masz takie wypłaty nara zawiedziona
zdjecie uzytkownika
nala - 2015-01-18 16:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy niebezie alehu..
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaa - 2015-01-18 19:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2015-01-18 15:09:02]:
Ja też jak "pacze" na tą pisownie to jestem zawiedziona...
zdjecie uzytkownika
Sączy Pącze - 2015-01-18 20:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dżeko - 2015-01-17 23:19:43]:
To ten kierowniczek co kula audi na pilskich numerach, co niby mu kompa z auta kiedyś skroili? (ktoś tu pisał kiedyś...)
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-01-19 18:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2015-01-18 15:09:02]:
tyle co wieść gminna niesie za mobbing rozstaje się z firma wasz Aleh...
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-01-19 23:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary pracownik - 2015-01-19 18:02:13]:
co ty za bzdury wypisujesz. wiesz co to mobbing? wszyscy już wiedzom że alehandro będzie prezesem w innej firmie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-20 06:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fifi - 2015-01-19 23:56:56]:
A będzie?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-01-20 12:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze kazdy musi ponarzekać dopóki nie znajdzie dobrej pracy, ja zmienilem takze bo mi sie nie podobalo, a prace szybko znalazlem poprzez zarejestrowanie sie na stronie rekrutacyjnejrewolucji.pl otrzymujesz duzo ofert z ktorych na pewno trafisz na ta ktora Tobie sie spodoba ;) powodzenia wsyztskim poszukiwaczom nowej pracy ;)
zdjecie uzytkownika
Woja - 2015-01-21 11:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To bzdury alejandro byl i brdzie zawsze,macie jakies konkretne dowody czy to znowu sa bujdy byle byla sensacja i bylo o czym gadac zreszta tu sie kazdemu smaruje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wymysla na jego temat bzdury,ale jest sensacja jest a ze nieprawfziwa to juz mniej wazne..
zdjecie uzytkownika
do zawiedziona - 2015-01-22 18:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje odważnej Pani ZAWIEDZIONEJ co miała odwagę opisać brygadzistkę Z MP3, jeśli miała odwagę to napisać niech ma teraz też odwagę się przyznać, bo nie mam ochoty odpowiadać za czyjeś wpisy. Z pozdrowieniami Natalia
zdjecie uzytkownika
i co - 2015-01-24 21:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co
zdjecie uzytkownika
titiriti - 2015-01-25 23:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjmują jeszcze gdzieś na trenera? Super fucha wystarczy umieć dobrze w dupe wlazić i 8h umierasz z z nudów :p A tak swoją drogą pani N. gratuluję to nie lada wyczyn umieć tak ściemniać ze tez Ci ni wstyd tak się (usunięte przez administratora) gdy inni nie mają czasu do WC iść. Dziwi mnie ze tego kierownictwo nie widzi mam nadzieje ze ktoś się weźmie za tego lenia śmierdzącego i wróci tam gdzie jej miejsce! Te szkolenia to jedna wielka ściema, my juz umiemy pracować i nikt nas nie musi douczac.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-01-26 12:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie dotyczące (13) komu się ona należy i ile czasu trzeba mieć przepracowane? Pracuję na produkcji. Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
gżegżółka - 2015-01-26 15:37:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2015-01-26 12:01:19]:
Trzynastka należy się każdemu, ale jest uzależniona od przepracowanych dni w roku i rocznego dochodu, czyli im krócej się pracuje tym mniejszą trzynastkę się dostaje.
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-01-26 17:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że za dowozy utobusami będą odpłatne????
zdjecie uzytkownika
kark@ - 2015-01-26 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MP3 czekają cztery brygady-prawda czy fałsz )))))))))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-01-27 00:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [titiriti - 2015-01-25 23:20:40]:
To fakt u was nie pracuje a i mnie ten babsztyl drażni. Nudzi się jak mało kto. Wieść gminna niesie że nie przez przypadek się tam dostała. Się ma "atuty" to i się ma fuchy.
zdjecie uzytkownika
koloxxx - 2015-01-27 11:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
titiriti za robotę się wez a nie gówna wypisujesz co zazdrościsz? było się uczyć)))))))))))tak wy umiecie pracować nawet nie wiecie podstawowych zasad maszynowych wasz poziom wiedzy jest mniejszy niż 0 i taka prawda tylko ci starsi pracownicy was ratują bo ta nowa obsada to jakaś firmowa porażka
zdjecie uzytkownika
titiriti - 2015-01-27 16:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koloxxx - 2015-01-27 11:04:33]:
Jaki trener takie wyszkolenie pracowników, efekty jej pracy sama widzisz. Stara załogę szkolił grupowe i tak powinno być nadal. A co do nauki to nasza szkoląca wykształcenie ma raczej mizerne wiec twoja wypowiedź w każdym punkcie jest nietrafiona
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-27 16:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie

Czy zaglądaliście już na stronkę http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422

Są to aukcje bez ceny minimalnej jak wygrasz tj przelicytujesz innego użytkownika wygrywasz

Serwis bardzo szybko urasta w siłę coraz więcej użytkowników aktywnych

Przedmioty na aukcjach rewelacyjne ceny za które ludzie licytuja również!

Aby licytować trzeba wykupić kredyty ceny za pakiety są różne od 6 do 200zł

Jeden kredyty podbija cenę o 10 groszy:)

Spytacie czemu za takie ceny schodzą przedmioty i czy to realne?

Wg analityków serwis ma już 8 tys aktywnych użytkowników którzy w miesiącu wpłacają minimum 100zł na aukcje

daje to 800tyś

Na nagrody wydaja średnio 200tyś

Więc zysk maja ładny :)

Pozdrawiam ktoś może skorzysta i zechce powalczyć o sprzęcik :)

uprzedzam nie jest łatwo czasem aukcja trwa nawet 8godzin hihihihih
zdjecie uzytkownika
pietro - 2015-01-27 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [titiriti - 2015-01-27 16:22:01]:
do tego żeby was durnie szkolić nie potrzeba żadnego wykształcenia bo i tak nawet po ukończeniu szkoły średniej ma się wyższe kwalifikacje niż te wszystkie wieśniaki siłą od pługa oderwane które teraz zasuwają na solarze ha ha durny plankton niebieski zielony i ogień :D no i obsługę radia macie opanowana to już naprawdę dużo
zdjecie uzytkownika
DO TITIRITI - 2015-01-28 08:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIE OCENIAJ WSZYSTKICH JEDNĄ MIARĄ ,NIE WSZYSCY SĄ TU WIEŚNIAKAMI MOŻE SA BIEDNI NIE WIESZ, MOŻE NIE MAJĄ TAK DOBRZE JAK TY ...ALE SĄ PRAWDZIWI ...WYZYWANIE KOGOŚ NA FORUM TYMI SŁOWAMI ŚWIADCZY TYLKO O TOBIE I O TWOIM WYCHOWANIU ,WIDAĆ ŻE Z DOMU ZA DUŻO NIE WYNIOSŁAŚ ,ZASADY DOBREGO ZACHOWANIA I SZACUNKU DLA DRUGICH SĄ CI ZUPEŁNIE OBCE . PRAGNĘ CI NADMIENIĆ RÓWNIEŻ ŻE LUDZIE NA SOLARZE I MECHANICY RÓWNIEŻ W WIĘKSZOŚCI MAJĄ WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ALBO I WYŻSZE .WIĘC NASTĘPNYM RAZEM ZASTANÓW SIĘ O CZYM W OGÓLE PISZESZ.WIĘC JEŚLI NIE STAĆ CIĘ NA NIC LEPSZEGO A TWOJE WYPOWIEDZI SĄ OGRANICZONE TO PO PROSTU MILCZ.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
titiriti - 2015-01-28 14:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DO TITIRITI - 2015-01-28 08:48:31]:
To nie ja ludzi z produkcji obrażam tylko prostak o nicu piętro.
zdjecie uzytkownika
pietro2 - 2015-01-28 20:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha prawdziwi i szczerzy tak haha prawdziwe świry nie umiejące się zachować ani w kiblu ani w biurze totalny odrzut i spadochroniarze z innych firm prawda was w oczy kole murzyni szkolenie nie jest po to żebyś umiał pracować tylko żebyś robił szybciej więcej i za te same marne grosze przemyślcie sobie to robaczki:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie
x