Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
irek0099 - 2014-11-06 16:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, tak czytam i czytam te opisy i zastanawia mnie to, czy przypadkiem nie macie zbyt luźnej atmosfery w pracy, bo a to jakaś impreza jest, a to tak swobodnie się do siebie zwracacie.. no ale zastanawiam się czy warto się do Was zatrudniać, jak wygląda kwestia wynagrodzenia w takim razie, wiecie może jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-11-06 19:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze zarabiają ci co maja rodziny w biurach na swoich działach
zdjecie uzytkownika
zwarty gienek - 2014-11-06 19:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [irek0099 - 2014-11-06 16:59:19]:
jak ci jest u nas za luźno i swobodnie bo po huj się pytasz ustaw się na trasie peda le to jak Cie będzie posuwać owłosiony tirowiec to jeszcze pomarzysz o luźnej atmosferze
zdjecie uzytkownika
zm A - 2014-11-06 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na jak dlugo pojawily sie premie targetowe...ładnie nas poszczuli miesiac co w miare wyszlismy i juz podniesli ilosci teraz to o dodatku mozemy zapomniec:(a niby ktos dla nas walczyl o poprawe na solarze yhmyyy widac...gdzie dla nas sa niby te dodatki ja sie pytam?
zdjecie uzytkownika
ufff - 2014-11-06 21:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm A - 2014-11-06 21:09:34]:
ty w ogóle ogarniasz to o czym piszesz????target jakiś tam mamy za październik-duzy czy maly ale jest.A PODNIESLI TARGET BO TERAZ PO PRZEJŚCIU NA 4BRYGADÓWKĘ DOCHODZĄ NAM 3ZMIANY!!!!! i to jest chyba logiczne
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-06 22:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie widze problemu z magazynierami dla mnie sa zawsze pomocni,tylko trzeba umiec z nimi rozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem a nie jak Ty nie potrawisz i gburasz cos pod nosem to Twoj problem!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-07 20:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak nie masz uszykowanych części to też mój problem. Wszyscy narzekają na magazyniera tylko potrafi wydzierać się i rozkazywać. Masz racje rozmawiają tylko z wybrankami swoimi. Każdy przychodzi do pracy więc niech pracuje za to ma płacone.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-08 00:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-11-01 18:42:12]:
Zapomniała już jak to jest pracowac na linii.
zdjecie uzytkownika
zapatrzona - 2014-11-09 16:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, szukam pracy słyszałam że Państwa firma zamierza zwiększyć zatrudnienie,czy jest możliwe zatrudnienie w biurze i jeśli tak w jaki sposób odbywają się rekrutacje? Śledzę pilnie ogłoszenia i nic się nie pojawia. Nie ukrywam że szukam stabilizacji życiowej a z tego co widzę firma się rozwija i daje takie możliwości.
Proszę o poważne informacje.
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-11-09 18:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zapatrzona - 2014-11-09 16:29:42]:
tutaj biurwy się nie wypowiadają nie ten poziom rozumiesz chociaż czytają z wypiekami na twarzy :) z tą stabilizacja to kiepsko trafiłaś chyba ze jesteś bardzo brzydka to nikt cie nie ruszy ale brzydkich już nie zatrudniają:) no a jak jesteś ładna to zakładaj ochraniacze na kolana i śmiało możesz startować. co niektórzy kierownicy nie lubią się myć no ale czego się nie zrobi dla stabilizacji może i Ty odnajdziesz wielką miłość kto wie...
zdjecie uzytkownika
wroc - 2014-11-12 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jasiu - 2014-11-09 18:29:25]:
Na ogłoszeniach zamiast rozwiń skrzydła powinno być rozwiń (a może lepiej rozłóż) kolana hehe
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaa - 2014-11-12 13:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i otworz usta.... hehehe
zdjecie uzytkownika
wiechu - 2014-11-13 17:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy kierownictwo niewidzi tego niezgrania i falszywosci jednego pracownika do drugiego. Lepiej zgrana ekipa moze wiecej. Nieprzyjemna atmosfera zaczyna byc pomiedzy ludzmi na niektorych liniach.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-11-16 22:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz mniej zarobią na 4brygadówce i nie będzie nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
śmiechu warte - 2014-11-25 17:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i inwentura została przesunięta na 2 dni przed... czwartek(27.11), piątek(28.11) najpierw odrabiamy w soboty a teraz się okazuje, że trzeba przyjść w te dni pracować, a dodatkowo jeszcze w sobotę (29.11) obowiązkowo.
Czy zaległości, z powodu których przesunięto inwentury pojawiły się wczoraj??? Osoby, które podejmują takie decyzje powinny się palić ze wstydu. Ktokolwiek, kto chociaż myśli o zatrudnieniu w tej firmie niech liczy się z tym, że tu nic nie można brać na serio, nic nie da się zaplanować, zarząd nie ogarnia już tego wszystkiego - kompletny brak miejsca i ciągłe z tym problemy, brak organizacji, mobbing psychiczny,zaległości i zmuszanie do nadgodzin, podwyższanie norm, płaca jak w hipermarkecie. Ludzkie morale spada, ludzie odchodzą, oczywiście przychodzą nowi, na których trzeba poświęcać czas, a zaległości dalej rosną. W końcu doprowadzi to firmę do takiego stanu, że nie będzie chętnych do pracy w PxCW.
zdjecie uzytkownika
xyz h3 - 2014-11-25 17:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inwentaryzacja przeniesiona, sobota na poludnie do odrobienia- zyc nie umierać- wszyscy mają w( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-25 21:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście , wszyscy pójdą normalnie do pracy , na 2 zmianę , stracą kasę za andrzejki na które już wpłacili pieniądze i tyle. Nikt się nie sprzeciwi , bo wszyscy się boją. Mają was !!!
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2014-11-25 22:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się wreszcie wszyscy postawią a nie dają się w hu... robić. Kierownictwo tylko wariuje i straszy zwolnieniem a ludzi brakuje.....To nie jest zakład pracy tylko jedna wielka porażka gdzie w biurze debil debila debilem popycha.
zdjecie uzytkownika
jop - 2014-11-25 23:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mnie grypsko bierze, chyba nici z soboty, piątku oraz czwartku...niestety firmo wybacz, że cie wydymam jak ty nas dymasz :)
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-11-25 23:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w bufecie to już zdechłe muchy do kanapek dodają, oj bieda idzie hihi
zdjecie uzytkownika
oso - 2014-11-25 23:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu muchy to już ślimaki w surówce były lepsze bo przynajmniej po gównie nie chodziły
zdjecie uzytkownika
xyz h3 - 2014-11-26 00:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Prosimy kierować się prosto do wyznaczonych komór gazowych" :D
zdjecie uzytkownika
ona123 - 2014-11-26 09:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to są podziękowania za związki zawodowe w firmie zawsze było wolne między świętami bo była inwentura, teraz miał być dłuuugi weekend i nie ma bo inwentura odwołana i jeszcze do tego w sobotę na popołudni do pracy, żeby było zabawniej 4-brygadówka w Grudniu...(usunięte przez administratora)Mam dosyć tej Firmy jeden wielki (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
intercity - 2014-11-26 11:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź tu cokolwiek zaplanuj sobie
zdjecie uzytkownika
budowniczy - 2014-11-26 14:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby phoenix schodził na psy? Jakby ktoś nie zauważył ten proces trwa od 2008 roku i ich wymyślonego kryzysu na którym podwoili dochody i oskubali swoich pracowników. Nikt nigdy nie zastrajkował i nie zaprotestował więc proces skubania durnego polaczka trwa do dziś.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x