Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nisk - 2016-01-18 02:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lopez w szczegóły bym nie wchodził. Widać, że na pdostawie tych oferty i warunków wraz się znajdują osoby gotowe podjąć pracę. widać uznanie firmy na rynku rządzi; )
zdjecie uzytkownika
dyro - 2016-01-20 18:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ukazało się po raz nie wiadomo który kolejne ogłoszenie na operatora cnc na pracuj.pl. Wnioskuję że warunki płacowe są beznadziejne bo jak ktoś wyżej napisał operatorów w regionie nie brakuje. W ogłoszeniu ktoś napisał "praca w największej narzędziowni we Wielkopolsce"! Wątpię czy narzędziownia pxcw łapie się do pierwszej piątki...
zdjecie uzytkownika
blue - 2016-01-20 20:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyro - 2016-01-20 18:59:00]:
uważaj , żeby Twoje wnioski nie były jednak przedwczesne bo i tak moim zdaniem może być. Póki co phoenix szuka na pewno elektromechaników, bo o operatorach nie słyszałem
zdjecie uzytkownika
nie brygadzistka - 2016-01-27 05:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanko mam czy tylko u justyny sa urlopy tylko dla wybranych kolezanek a dla reszty urlopy sa wstrzymane czy u innych brygadzistek tez tak jest ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-27 18:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robią sobie co chcą i dają komu chcą!
zdjecie uzytkownika
????? - 2016-01-28 17:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o jakiej Justynie mowa???
zdjecie uzytkownika
fajne :-) - 2016-01-28 23:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla fajnych chlopakow od dekli:-) zapraszamy pogadac, my nie gryziemy :-)
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2016-01-29 14:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-01-27 18:51:04]:
to prawda, urlopy tylko dla wybranych. Blondi znów urlopuje tydzieńehyy
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-29 15:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bedzie podwyżka w tym roku?
zdjecie uzytkownika
jijiij - 2016-01-29 18:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy pity???
zdjecie uzytkownika
folokuska - 2016-01-30 19:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pity już dawno były a nikt nie dał znać, urlopy zaległe są ale brać nie można, podwyżki dla wybrańców tak jak urlopy uż czy zaległe. Ogólnie cele przez kierasów osiągnięte, będzie nowa kijanka :) a dla nas ochłapy. Znowu byle kogo przyjmują ogólnie nikt nad niczym nie panuje.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-01 20:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, czy tak chcą przyjmować byle kogo.. widzę ciekawe oferty w których wymagania są konkretne. Nie szukają laików w temacie folokuska. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
juri - 2016-02-01 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [folokuska - 2016-01-30 19:55:37]:
Folokuska, Ty lepiej skończ chorować i wracaj do pracy bo masz za dużo czasu i głupoty wypisujesz. Jak ciągle masz wirusy i siedzisz więcej na l4 niż w pracy to się nie dziw ze nie traktują Cię poważnie.
zdjecie uzytkownika
szefo - 2016-02-02 13:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kijanki nie zmienie bo ma jeszcze gwarancje ale babe zmienie bo ta jest tępa tak ze wstyd gdziekolwiek sie pokazac wiec jak by co to oglaszam nabór na dymadełko
zdjecie uzytkownika
bidendben - 2016-02-02 15:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to ta kijanka?
zdjecie uzytkownika
FDC - 2016-02-02 23:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy na solarze zredukója mechaników??? Bo po co nam ich tylu jak tak nie ma pracy a oni nic nie robia? nas przenosza to z nimi tez niech zrobia pozadek.
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-03 02:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jest jakiś problem to zapraszamy serdecznie na warsztat. Pogadamy, sprawdzimy Cię, moze sie zamienimy :-) bo narzekać i pieprzyć to każdy potrafi. Pozdrowienia! :)
zdjecie uzytkownika
fajna ze hej - 2016-02-04 00:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieprzenie wszyscy wiedzą lepiej co się dzieje na solarze niż osoby ram pracujące , żenada i brak roboty. !!! Zajmijcie się swoimi d***mi.
zdjecie uzytkownika
Solar - 2016-02-04 07:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem za aby sie wziasc za mechanikow z solara. Zredukować ich powinni bo tak nic nie robia.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-02-04 08:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solarowe śmieci ) tak mądrzy jesteście że jak przechodzicie na inne linie i wracacie to meile przychodzą za wami że już więcej was nie chcą, a jak mechanicy poprawiali kartony za was żeby wam premij nie pozabierali to było dobrze no bo do odcięcia kabla stały w 3 i jeszcze w złym miejscu to zrobiły)odpowiedzcie sobie na to sami puste pały
zdjecie uzytkownika
Ox - 2016-02-04 10:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ta i po jednym kierowniku tez by starczyło a oni jeszcze ich zatrudniają co to ma być? My solarki same sobie damy radę
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2016-02-04 12:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z mila checia pojdziemy sobie np na mp3 albo mp4 bedziemy sobie siedziec i grac w gry na telefonie jak normalny mechanik a nie stac nad wami i naprawiac te gupie maszyny
zdjecie uzytkownika
mocnyfull - 2016-02-04 13:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to w końcu jest, jest dużo roboty czy można się poopierdzielać? Bo chciałem aplikowac na stanowisko brygadzisty produkcji w dziale narzędziowni. Fajnie że zapewniają pracownikom dojazd do pracy
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-02-04 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mocnyfull - 2016-02-04 13:09:43]:
ktoś tu przesadził. to,że jest jeden czy drugi mechanik leser to nie znaczy ze wszyscy tacy są!!!!!!!!!nie uogólniaj!!a jak macie problem to zgłaszajcie to liderce/kierownikowi a nie na forum piszesz i idi***e zsiebie robisz.A potem ludzie to czytaja i mysla ze na solarze wszystkie takie durne jestesmy
zdjecie uzytkownika
ss - 2016-02-04 16:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kto by chcial mechanikow z solara na mp3 i mp4 ha ha ha. Smialo mozecie isc:)
zdjecie uzytkownika
Kandydat na męża - 2016-02-04 16:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstępie chciałbym zapytać czy w końcu ktoś się weźmie za tzw temat Autobusy!!! Trasa z wytomyśl - w miejscowości Lwówek nie ma już miejsc siedzących a gdzie pracownicy z Grońska1i2 plus Bolewice w autobusie dziś naliczylem z 80 pasażerów. Może dorzucić jeszcze jakiś autobus?
Następnym problemem są panie które siedzą w autobusie już o 13;55 gdzie inni jeszcze ciężko pracują dodatkowo na każdym siedzeniu jak nie torebka to czapka reklamówka itp.... Wszystko zajęte świniobus
zdjecie uzytkownika
no nie - 2016-02-04 21:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam mechanicy przeszkadzają? z waszych kieszeni są ich wypłaty?
Pies z kotem jest bardziej zgodny niż ludzie z Feniksa, ''każdy ponad kazdym'' wypłaty podobnea noszą sie jak wsza na grzebieniu.
Dobrych pracowników nie przenosza mnajpierw sami najlepsi sie uchowaja, a Ci co podpadli to sa przenoszeni na inne działy, zawsze tak było.
A ty tam "co nazywasz ludzi z solara śmiećmi, obyś sie wy... je bał na pysk i skręcił kark w drodze do pracy.
zdjecie uzytkownika
jezu - 2016-02-04 21:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Was to poXXsrało do reszty, kto ma prace to niech zamknie jape i pilnuje swojego patyka a nie mówi, kto gdzie i jak pracuje, bo tam dzisiaj pracujesz a jutro moze Cie nie być, nie jestescie lepsi, bo opinii ta firma dobrej nie ma wokół, własnie przez niestabilnosć i zatrudnianie i zwalnianie ludzi kiedy im sie podoba, wiec nie wiem czy SOLAR mp3, MP4 czy ICC, jeden uj, wszyscy jedziecie na tej samej taczce, tyle że każdy w innym patyku.
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-05 06:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, w rządziete też siedzą i nic nie robią i to za większe pieniądze. Trzeba było sie uczyć i pracować w rządzie albo jako mechanik haha
zdjecie uzytkownika
Solarek - 2016-02-06 19:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli ktoś ma "coś" do mechaników to niech wykaże się odwagą i powie im to prosto w twarz na warsztacie a nie jak największy tchórz chowa się pod nickiem na forum. Nie było trzeba się obijać na solarze tylko wykazać się chęcią do pracy i nauki na maszynach a teraz kiedy was przenieśli żal wam tyłek ściska i wylewacie swoje żale na kogoś kto nie raz wam dupe ratował. Wprowadzacie tylko niezdrową atmosferę chyba tylko z zawiści. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
XXX - 2016-02-07 01:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jezu - 2016-02-04 21:49:15]:
Do rządzenia to pierwsza.....
zdjecie uzytkownika
ooo - 2016-02-07 19:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty ostatnia ;)
zdjecie uzytkownika
wesola - 2016-02-07 20:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwal sie ten co za nickiem sie nie chowa duren jeden. Prawda jest taka ze dopiero teraz pracujecie tak jak powinniscie bo grunt wam sie pod nogami pali i chcecie sie wykazac bo gdzie znajdziecie taka prace gdzie nic nie trzeba robic a kasa leci
zdjecie uzytkownika
Solarek - 2016-02-08 10:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ktoś musi ustawiać do pionu stado hejterów ze ściśniętymi z żalu tyłkami. Pracować trzeba wszędzie a nie tak jak niektórzy przeniesieni na L4 siedzą a kasa leci.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-08 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy zamykaja solar???
zdjecie uzytkownika
RSO - 2016-02-08 16:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie - 2016-02-04 21:39:42]:
Na dodatkowy autobus raczej nie ma szans. Firma unika zbędnych kosztów. Wątpię, że chętnie wprowadzą dodatkowy autobus. A co do skracania sobie czasu pracy, odbijania się za inną, zajmowania miejsc torebkami, ulotkami, szalikami i innymi rzeczami to sprawa jest zgłoszona i mam nadzieję pójdzie dalej. Całe złe rzeczy które pojawiają się w firmie są po części z powodu pracowników którzy naginają zasady. Skończy się to kiedyś na kamerach przy czytnikach i wchodzeniem do autobusu dopiero 15 minut po 14.
zdjecie uzytkownika
CCC - 2016-02-08 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomosc do wszystkich... Mozna wywalac torebki z siedzen i tym podobne. Dzieki Solidarnosci, jednak dziala.
zdjecie uzytkownika
11 - 2016-02-09 07:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCC - 2016-02-08 20:18:53]:
I w koncu bedzie porzadek
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-09 16:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wow widzieliście już wypłaty? Jest miło przytulic 6 tysi tak powinno być co miesiąc no i czy się robi czy się leży 6 się należy hahaha
zdjecie uzytkownika
ncn - 2016-02-09 21:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mechanik - 2016-02-09 16:01:22]:
A Ty co z solara jestes?? My mielismy po 7 do 8... wiec co szumisz, zaraz was zamkna.
zdjecie uzytkownika
bogaty z domu - 2016-02-10 15:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chwali się jeden z drugim , a to wszystko wyssane z palca, tu to ja mogę napisać ze miałem 12346678999766 i uwierzycie ?
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-10 23:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro zamykają solar, słyszeliscie? ale nowego kierownika zatrudnili żeby pomógł im wynosić biurka, i mechanika szukają tez pewnie po to zeby was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bolały ze ktoś nie za pie... .dala na akord, czy sie stoi czy sie lezy 3 tysiaki sie należą a wy za 1400zł dalej paznokcie łamcie haha
zdjecie uzytkownika
Premia frekwencyjna - 2016-02-11 18:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja się pytam--- gdzie jest PREMIA FREKWENCYJNA????Nie dość, że nie ma żadnych podwyżek, to jeszcze z wypłaty zabierają sobie co chcą i udają głupich, że o niczym nie wiedzą!!! Obowiązków ciągle przybywa,a pieniędzy ubywa!!!
zdjecie uzytkownika
Kadry - 2016-02-11 20:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się pytam co to za dyrektor? (Bąk) który ma pod sobą kilka działów na których od paru lat nie było podwyżek a na narzędziowni mają już po 17 zł na godzinę.
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-02-11 20:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2016-02-10 23:02:14]:
No to bedzie praca dla mechanikow?? Niby wynoszenie biurek ale czy Ci mechanicy z Solara to potrafia??
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-12 09:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i co cwaniak jesteś? to zapraszam na warsztat pogadamy
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-12 09:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i co cwaniak jesteś? to zapraszam na warsztat pogadamy
zdjecie uzytkownika
Mechanik - 2016-02-12 09:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i co cwaniak jesteś? to zapraszam na warsztat pogadamy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo dobre wrażenia, kawę mi zrobili, czekoladkę postawili, pogadaliśmy o pogodzie i dostałam się, hurra!!!
Pytania: Jak tam mąż, kafelki jeszcze kładzie? bo kolega pytał. A wujek na emeryturze zdrowy?
zdjecie uzytkownika
Masakra - 2016-02-12 18:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na solar to potrzebują mechanika, kierownika i widziałam wywieszkę że nawet technologa.. Ludzie z naszego działu uciekają czy co ??
zdjecie uzytkownika
Tokarz - 2016-02-12 20:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzędziownia to oczko w glowie D.B. dlatego tu się zarabia i niema co narzekać, a reszta działów zostały mu przypisane i ma je gdzieś.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert