Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wariat - 2015-03-24 16:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale biadolenie, szczupłe pewnie zepsute, a otyłe spokone i ułożone, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam się przewraca, tak szufladkowac ludzi, otóż czasem zeby dobrze wygladac trzeba starać się i odmawiać wielu rzeczy, czyli zgrabna kobieta kojarzy mi się z samodyscypliną, a nie tylko zepsutą ladacznicą, wiec gruby nie zawsze wspaniały a piekny nie zawsze zepsuty.Nadążacie?
zdjecie uzytkownika
po - 2015-03-24 21:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koloxxx - 2015-03-23 20:45:59]:
Na prezydenta
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-03-25 07:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dniu wczorajszym brałem udział w rozmowach kwalifikacyjnych dotyczących stanowiska kierownika infrastruktury i utrzymania budynków.Zdziwiony jestem brakiem w komisji rekrutującej osoby mającą odpowiednią wiedzę techniczną. Miałem wrażenie,że zadawane pytania dotyczące spraw typowo inżynierskich przygotowane były wraz z odpowiedziami wcześniej przez odpowiednich specjalistów a osoba je zadająca nie do końca wiedziała i miała pojecie o co w nich istotnie chodziło.Szkoda,że w takiej dużej firmie nie korzysta się z odpowiednich osób.
zdjecie uzytkownika
kopciak - 2015-03-25 11:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polityka firmy nie dajemy podwyżek pozwalamy zwalniać sie dobrym fachowcom i przyjmujemy nowych ludzi bez doświadczenia szkolimy i znowu pozwalamy sie zwolnić dlaczego bo nie dajemy podwyżek no chyba że 30 gr ale wtedy musisz chodzić za przełożonym z 6 miechów to łaskawie coś dostaniesz i masz być zadowolony a tak naprawdę żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-25 16:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopciak - 2015-03-25 11:20:28]:
Co prawda to prawda.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-03-25 20:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopciak - 2015-03-25 11:20:28]:
Racja a wystarczyłoby zacząć na początek wyrównywać stawki miedzy ludźmi i już byłaby inna atmosfera a na początku obiecywali takie kroki.Różnica między mną a moim kolegą jest 4zł.a jak się pytasz to za rok bo niema budżetu i tak jest co roku. HR do roboty się weźcie !!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-26 09:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kopciak - 2015-03-25 11:20:28]:
Owszem, firma szuka specjalistów na przeróżnie brzmiące stanowiska. Mam wrażenie, że ta niewiedza lub brak kompetentnej osoby w komisji wynika z faktu, że HR nie wie czego właściwie chce. A co do pytań i odpowiedzi, to wszystko się zgadza, są przygotowywane przez "odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu". A niejednokrotnie stanowisko jest skopiowane z pewnej książeczki i zagadnienia taki kandydat musi znać, chociaż nie wykorzysta ich na swoim stanowisku w PxCW. Takich mądrych specjalistów firma zatrudniła, by stworzyć komórkę HR, a oni tacy marni...
zdjecie uzytkownika
pio - 2015-03-26 10:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prezes - 2015-03-25 20:33:33]:
wolałbym raczej nie wyrównywać bo młoda pinda zaraz po szkole bez doświadczenia ma tyle samo co ja po 9 latach chciałabym żeby było tak jak np w ikei ze doświadczeni pracownicy co rok maja podwyżki z racji stażu pracy
zdjecie uzytkownika
ahdkti - 2015-03-26 13:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie dlaczego jeden z kierownikow z ICC zostaje do poznych godzin w pracy?kto za to placi?
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-26 15:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ahdkti - 2015-03-26 13:46:27]:
Jest bezdomny.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-03-26 15:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pio - 2015-03-26 10:01:07]:
A zastanawiałeś się, może że ty po 9 latach masz za mało a nowi za mniej nie chcą pracować
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-03-27 17:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gruba - 2015-03-22 00:39:48]:
Nic nie trzeba, toleruje osoby grube, bo to nie moja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale opinie mogę mieć też i w cale nie trzeba kogoś znać zeby mieć jakiekolwiek wizualne zdanie o kimś, nie są to gorsze, ani głubsze osoby, tyle że często są zaniedbane, a kilo tapety nie zakryje nadwagi xd
A co do pracy pracuje 2 lata w Wielkopolsce i jak ktoś sie przyłozy to i dobrze zarobi.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-27 18:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-03-27 17:28:49]:
co znaczy jak ktoś się przyłoży ?
zdjecie uzytkownika
kopciak - 2015-03-27 18:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyłoży - położy ))))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-27 18:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opierdoli gałe, nie wiesz co znaczy?
zdjecie uzytkownika
ikea - 2015-03-28 04:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pio - 2015-03-26 10:01:07]:
w Ikea? za staż pracy? chyba Ci pokrywka z garnka spadła... w Ikea płacą za pracę, a nie za staż pracy... Chyba Ci ktoś głupot nagadał...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 12:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-03-26 15:06:54]:
No tak po ksywie wiadomo o kogo chodzi.jak mam druga zmiane tez dzien w dzien widze jak wychodzi np.o 21.raz ok,ale codziennie?to ile on ma na wyplate?a produkcja musi wybierac nadgodziny to jest sprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-28 13:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-28 12:16:19]:
Kierownik nie ma płaconych nadgodzin!
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-03-29 08:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej to już paranoja Wielkopolska zatrudnia wszystkie śmieci z GROCLINU-smiech na sali i to jeszcze teraz na lidera przychodzi pani Nowaczyk co w GRodzisku nic zrobić nie umiała a dyrektorka ją pare razy zwolnic chciała za niekompetencje teraz przychodzi na solar na lidera oj trzymajcie się laseczki,trzymajcie bo oprócz podpieprzania nic nie potrafi !!!
zdjecie uzytkownika
lalka - 2015-03-29 12:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [miki - 2015-03-29 08:51:52]:
phoenix to nie groclin ani Czaplinek my sobie w kasze dmuchać nie pozwolimy
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-29 20:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie obrażać ludzi z Groclinu!!!
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-03-29 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-03-29 08:51:52]:
jak ja chciala zwolnic pare razy to czemu tego nie zrobila od razu?? Jak jestes taka idealna to sie zglos n lidera i zobaczymy jak ty sie sprawdzisz. Ja na nia nie moglam narzekac. Duzo nie nauczyla i nie podpierdalala tylko paru osobom uratowala [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak nie wiesz to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupot.
zdjecie uzytkownika
oja - 2015-03-30 09:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ludzie z Groklinu są gorsi? a wy to kończyliscie jakieś specjalne kursy, szkoły i szkolenia,żeby pracowac na produkcji? bo nie wiem kim byliście zanim pracowaliscie w Wielkopolsce? ze czujecie się "nadludzmi"?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
lulu - 2015-03-30 10:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miki rozumiem, że skoro wiesz tak dużo o ludziach z groclinu i ich pracy to musiałaś tam pracować, więc jesteś jednym z tych "śmieci". Zastanów się co piszesz bo inteligencja to chyba nie grzeszysz skoro sama siebie obrażasz. Żal mi cie
zdjecie uzytkownika
śmiech - 2015-03-30 11:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ubaw po pachy, tak mogą tylko baby trajkotać, ja pracuje tam od niedawna, mnie tak straszyli, ze jedna dziewczyna psychicznie nie wytrzymała, bo ja wyzywali, ze ludzie wredni, że praca ciężka,itd.. jestem tam kilka tygodni, ludzie są pomocni,nie spotkałąm się żeby ktoś chamsko sie odezwał nawet uśmiechnięci, nikt nie wyzywa, praca przyjemna, nie trudna, masz swoje 8h, wracasz do domu i masz wszystko gdzieś, nie wiem co tam jest takie straszne,ale widzę,że niektórzy bardzo wyolbrzymiają;D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie