brak logo

PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

domin 2016-07-13 21:02:47
Hahaha Nie wierzę usuwają negatywne opinie aby renomy sobie nie popsuć jeszcze bardziej rozjeby w chuj
2
olgkh 2016-07-13 21:12:19
no wlasnie mysle ze to chec porownania z tym jak jest bo nie od dzis wiadomo jak to bywa..ze w oghloszeniu jest nap[isane jedno a w rzeczywistosci jest jakos inaczej..a jednak to przynajmniej wazne dla mnie czy rzeczywiscie jest umowa o prace oferowana
qwer 2016-07-14 23:29:46
pracuje w tej firmie od niedawna i NAPRAWDE nikomu jej nie polecam. Juz szukam czegos innego.
10
marek 2016-07-15 08:35:02
nie rozumiem za bardzo skąd takie negatywne nastawienie jednak.. na pewno jest tutaj praca jako Kierownik ds. procesów logistycznych, a pracownikom oferują możliwość przystąpienia do pakietu ubezpieczeń na życie, częściowe dofinansowanie dojazdów, dostęp do szerokiej oferty szkoleń oraz rozwój kompetencji dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Boczek 2016-07-15 10:00:17
Wcale ci się nie dziwię że nie rozumiesz nastawienia, zważywszy na jakim stanowisku pracujesz...... Ofert przybywa a ludzi ubywa .. Dlaczego ?
5
zrób 2016-07-15 10:19:49
Świetnie, że można liczyć na odpowiednie szkolenia i nawet jest dofinansowanie dojazdów @marek, ale czy wypłata jest terminowa? Super, że tak dbają o swoich pracowników, ciekawe że o relacje każdy tutaj dba.
bolek 2016-07-15 18:58:49
Nawet na Polsacie tak zaje.biście nie reklamują maści na hemoroidy ..
15
45trd 2016-07-15 21:10:18
szkoelnia sa bardzo wazne mozna sie wielu ciekawych rzeczy dowiedziec
2016-07-15 23:36:06
Przestańcie jęczeć. Zachowujecie sie jak moherowe berety bo własnie okazało się , ze ich ksiądz jest pedofilem.
Ludzie idzie c tam gdzie wam lepiej, ja bym nie pracowała w miejscu gdzie mi sie nie podoba, jesteście dorośli i zalezni od siebie, czy nieudolni i nie radzicie sobie w świecie? jak wam xźle to wyjazd za brame,. będzie praca dla mnie :D
1
wika 2016-07-16 08:48:44
szkolenia sa wstepne? czy zawsze w okreslonym miesiacu odbywa sie jakies adekwatne do projektu? na Managera szukają?
wololo 2016-07-16 10:42:53
Drogie HR-y, proponuję wam utworzenie w gazetce firmowej nowego działu "Co o nas mówią na gowork" i wklejanie tam swoich peanów na cześć firmy, które tak ochoczo piszecie tutaj. Ciekawe, kto dostaje co miesiąc dodatkową kasę za pisanie tych głupot.
6
oooch 2016-07-16 11:21:39
A wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na magazyniera części zamiennych? Załapalbym się bo dają dobre zarobki.
Paździoch 2016-07-16 13:00:26
Dobrze ujęte :-)
1
bolek 2016-07-16 13:09:20
oooch , twój nick wspaniale określa twoje odczucia. oooch, oooch, oooch, jakie to ja wspaniałe wpisy umiem tworzyć. Przenieś się na magazyniera MCZ, to takie wspaniałe stanowisko i te wspaniałe zarobki !!! OOOOOOOOCH , OOOOOOCH , OOOOOOCH !!!!! No naprawdę tam jest cudownie !!! Jeden chyba miesiąca nie przepracował, drugi po tylu latach to zostawił bo miał dosyć, a trzeci zmarnował sobie tylko zdrowie po 20 latach. Współczuję im.
2
nope 2016-07-16 13:11:45
Kierownik ds. procesów logistycznych rzeczywiśćie ma całkiem dobre zarobki, bo są do tego jakieś karty multisportu, ubezpieczenie na życie, ale szkoda, że nei zostało określone jakiego rodzaju jest zawierana umowa z pracownikami, może wiecie? Dziękuję
Ło matko 2016-07-16 13:28:56
Nope czy ty przed opublikowaniem tego wpisu chociaż go przeczytałeś ?? Co za bełkot ... "rzeczywiśćie ma całkiem dobre zarobki, bo są do tego jakieś karty multisportu, ubezpieczenie na życie".... a jeżeli nie podali jakiego rodzaju jest zawierana umowa z pracownikami, to powiedz koleżance czy koledze z biurka obok żeby to ci dopisał w ogłoszeniu.
olga 2016-07-16 14:09:46
co do multisporta, ile musiałabym za niego płacić?
IFC SAC W1 2016-07-16 21:00:02
Chcesz mieć dobrze wypracowaną wydajność? Lepsze zarobki? Dobra rada: kup wazelinkę i bądź przydupasem grupowej, efekty gwarantowane. Jedno wielkie przebieranie roboty, ładne zlecenie na wstępnym - koleżanki na zawołanie, a reszta , reszta niech się nie wyrobi co tam, najlepiej patrzeć na swój tyłek i jeszcze wielka łaska , że zlecenia sprawdzić muszą:) Brak organizacji, swoją drogą ciekawe zarządzanie ludźmi, jedni latają z linii na linię , a zaś drudzy zajmują codziennie te same stanowisko, achhh ta elastyczność pracowników.
11
Man 2016-07-16 21:35:48
Kierownika Działu Infrastruktury Technicznej potrzebują od już
Jojo 2016-07-16 22:26:45
Hr-y chyba zapomniały, że w zeszłym roku magazynierzy strajkowali. A wielu z nich rzucilo pani dyrektor wypowiedzenia na buirko.Tak zajebiste warunki pracy mają.
2
Man 2016-07-16 22:47:15
PHOENIX CONTACT Wielkopolska ma naprawdę dobre dbanie o pracowników, ktoś kto za to odpowiada jest mistrzem, nikt się tutaj źle nie czuję, fajna, lekko praca
Minnie 2016-07-16 23:17:11
Lekka praca?! Chyba Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o...
4
mik 2016-07-17 08:29:22
Może z ta lekkoscia bym nie przesadzał tym bardziej, ze niektore prace są typowo dla mężczyz tak jak technik servisu, gdzie musisz ograniac wiele punktow i tp, wiec lekko nie jest pracy jest dużo chyba ,żę w biurze
bez honoru 2016-07-18 19:38:52
Uwielbiam moją nowo zatrudnioną koleżankę na MP 1 która wali odrazu do wszystkich na "ty" nawet do osób które są od niej dużo starsze i na dodatek uwielbia się wtrącać w czyjesz dyskusje. Pozdrawiam Cię.
2
margola 2016-07-18 20:35:38
i dobrze, w pełni to popieram, trzeba budować atmosfere przyjazną wśród pracowników, jak najbardziej pochwalam jej działanie.@mik a ty masz jakieś doświadczenie w tej firmie jako ten technik serwisu? SEP do 1 KV potrzebne? napisz coś więcej konkretmnie
Gosc 2016-07-19 00:03:42
Na icc jest od niej e bania takich serdecznie Cię zapraszam
kondo 2016-07-19 08:49:24
Skoro wymagane jest takie uprawnienie @margola, to najllepiej je posiadać, żeby podjąć u nich zatrudnienie. Choć o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, będzie prościej. Pozdrawiam
Wałęsa 2016-07-20 14:31:11
No i stało się zmiana b pójdzie z torbami a to pech
Wałęsa 2016-07-20 14:31:33
No i stało się zmiana b pójdzie z torbami a to pech
er 2016-07-20 14:57:24
no i jak wygląda tutaj praca jako Kierownik ds. procesów logistycznych?
Anka 2016-07-20 22:21:43
Siema. Mam pytanie bo nie widzę od dłuższego czasu młodego pracownika gospodarczego ? co z nim się stało ? wykończyli go te geje z hunsters ?
karolek 2016-07-20 22:26:42
#er zarządzanie projektami wdrożeń obiegów logistyki wewnętrznej w tym zarządzania magazynem masz w swoich obowiązkach a więc jak się domyślasz lekko nie jest
pleban 2016-07-21 20:11:13
Halo wtryskownia i solar, wpiszcie sobie w google "praca lumberg Świebodzin", to jest wasza branża a zarobki mogą być większe czasem, właśnie ogłoszenia wyszły na jober.pl
Naczos 2016-07-21 20:54:17
Widze, że potrzebują Kierownika Działu Infrastruktury Technicznej i chcę się tam zgłosić, zastanawiam się jakie są wypłaty czy dobre czy może słabe są?
kasia 2016-07-21 22:53:34
Te osoby co poszły do BERO już proszą żeby przyjęli ich,chcą wrócić no i co podobno może ploty ale chyba nie dostały wypłaty.
boss 2016-07-21 23:15:46
Ja to bym się chętnie załapał na specjalistę ds. zakupów inwestycyjnych. Skoro można liczyć na ubezpieczenie o życie, dofinasowanie do dojazdów i jeszcze odpowiednie szkolenia, to ciekawe jakich zarobków można się teraz spodziewać
B. 2016-07-22 00:31:58
Plota wyssana z palca.Dla niewtajemniczonych _ Bero _ 2.000 na wejscie bez nadgodzin.Wypłaty na czas. ..Dojazdy ...
2
Bomba 2016-07-22 07:08:55
Kasia to HR
Mn 2016-07-22 11:27:15
Z tego co wiem to czy PHOENIX CONTACT Wielkopolska ma zdecydowanie priorytet w tym, żeby pracować u nich, moim zdnaiem praca na wysokich obrotach, za naprawdę wysoką stawkę i w dość dobrych warunkach, ale co powiedzieć, normalna rzecz tak mi się wydaje
Paździoch 2016-07-22 12:25:01
Co za bełkot...
gość 2016-07-22 12:40:06
Dobrze, że warunki pracy są dobre @Wn, ale zastanawiam się jakich średnich zarobków można się spoziewać. Podobno oprócz dobrych podst można jeszcze liczyc na niezłe zatrudnienie. Wiecie jaka panuje atmosfera teraz? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Joooo 2016-07-22 14:41:43
Tak, ale atmosfera z tamtej firmie jeszcze gorsza jak u nas( tak, moze być gorzej) miałem tam znajomego... Kaszanka.
boss 2016-07-22 15:01:56
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać specjalista ds. zakupów inwestycyjnych? Posiadam odpowiednie doświadczenie, a jak można liczyć na ubezpieczenie to jest dobrze, a jak jest jeszcze ubezpieczenie to nie jest tak źle.
kita 2016-07-22 20:53:01
Co za denne wpisy. Nie stać was na cos lepszego ?
xoxo 2016-07-22 20:54:12
No skoro masz odpowiednie doświadczenie @boss, to na spokojnie możesz spróbować znaelźć u nich zatrudnienie teraz, ale pewnie do tych zarobków i tak dorzucają jeszcze odpowiednie socjale czy inne prowizje.
złom 2016-07-22 23:44:27
Żenada!!!! te z HR-ów już nawet nie próbują udawać,że podszywają się pod pracowników! Słownictwo wyniesione z kiepskich studiów!!
bulbulator 2016-07-23 03:54:21
Piszą bez sensu w kółko i to samo. Żeby to chociaż z sensem albo składnią. Piszą pewnie na szybko w wolnych chwilach podczas przerw w łapaniu pokemonów :-)
1
anka 2016-07-23 07:33:24
ja mam na hali dwie koleżanki które przyszły z Bero i nie wiem czy to co zostało napisane przez Kasię to plota wyssana z palca, dla kobiet praca bardzo ciężka zarobki takie jak u nas też są linie gdzie pracujesz w akordzie i na fajkę mogły wyjść tylko na zmianie nocnej.
anka 2016-07-23 07:48:17
wszystko, praca i koleżanki pracować wszędzie trzeba nigdzie cię nie położą, atmosferę budujemy sami my pracownicy.
Maa3 2016-07-23 10:09:03
Widzę i czytam, że w PHOENIX CONTACT Wielkopolska wszystko jest w porządku i działa na najwyższych obrotach, bardzo fajnie mi to wygląda tak Wam powiem, generalnie jeśli chodzi o kierowników to zdecydowanie potrzebni są ludzie wykształceni, bardzo fajnie
Zostaw swoją opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska