logo PHOENIX CONTACT Wielkopolska

PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Róża 2017-08-01 10:16
I co jeszcze.i tak odbijają was koleżanki bo reszta jest w autobusie
LEON 2017-08-02 10:52
ale teraz nie wejda bez karty do busa hahaha:D
1
Pfff 2017-08-02 20:59
Czterobrygadowka od poniedziałku zlikwidowana
1
Wkurzony byk 2017-08-02 23:55
Weźcie się w końcu za autobus ,który dowozi pracowników z kierunku Opalenicy , zatrzymuje się w Nowym Tomyślu I glinnie kilka razy zabiera do pracy jakże I wysadza ludzi , gdzie tam są przystanki ?? W dodatku Co nie cale 50 M ?
W rozkładzie jazdy nie ma wyznaczonego przystanku w Mieście !!!! Co ile będziemy się zatrzymywac ? Może każdego będziemy wysadzac co kawałek ? Albo odwozic ?
Cieszę się ze mam dojazd do pracy autokarem , ale niech zatrzymuje się w wyznaczonych punktach !
4
Róża 2017-08-03 09:49
Czy ktoś ma takie wrażenie że jak idziesz do pani z pomu żeby zamówić części to wielka łaska i że jej przeszkadzasz? Jak jej się nie chce to niech opuści ten fotel..i zmieni stanowisko
5
pieszy 2017-08-03 11:39
czekam na przystanek w nowym tomyslu na takim os; polnoc to problem? pod marsze np bylo by lzej niz chodzic z buta 3 kmy!!!
6
mania 2017-08-03 18:21
Rekrutacja na zwyklego specjaliste jest tak rozbuchana jak przynajmniej na stanowisko kierownicze.Zwykly przerost formy nad trescia.Od rozmowy telefonicznej,przez kwalifikacyjna, wywiad psychologiczny,test wiedzy zwiazany ze stanowiskiem i test jezykowy i to nie wszystko...Masakra rekrutacja ciagnie sie nie milosiernie w czasie.Mimo ze chetnych nie brakuje i chetnie by przyszli do pracy na cito to proces rekrutacji zniecheca przyszlego pracownika.Ma sie wrazenie ze to nie firma produkcyjna tylko agencja hr-owska.A moze dzial hr za bardzo rozbudowany macie?ktory probuje udowodnic,ze jest potrzebny?Przeciez kierownik dzialu (ktory szuka specjalisty)po 5minutach rozmowy z kandydatem jest w stanie ocenic czy go zatrudni.A moze za duzo kasy firma ma i na bzdetne fanaberie hr-ow wydaje?lepiej by pracownikom na produkcji dala!Ps.Ogloszenia wisza na pracuj po kilka miesiecy a jedno stanowisko to okolo 1000 zl na msc.
18
HRy 2017-08-04 12:47
Ujmując odpowiedź metaforycznie....
Zakładam, że gdy kupuje Pani kanapę, która ma służyć przez kilka kolejnych lat, to chce Pani sprawdzić ją pod każdym względem. Sprawdza wygodę, fakturę materiału, funkcjonalność, cenę. Porównuje z innymi ofertami.
Rzut oka, tzw. pierwsze wrażenie, o których Pani pisze, często okazuje się mylące.
Udział w procesach rekrutacji jest dobrowolny. Często też stanowi doskonałą okazję do weryfikacji motywacji kandydatów.
1
Paula 2017-08-04 13:18
To nie wrażenie to fakt. Mowa o ifc
Minnie 2017-08-04 15:08
Z miłą chęcią dowiem sie która to dokładnie...
Sliwer 2017-08-06 04:06
podobno Białorusini juz planuja zimowa ofensywe

Ilu jest bedzie takich w PC?
Ile smieciowych etatów bedzie gmerac w srubkach jak w rozporkach i czy to ma usprawiedliwiać wyzysk reszty tysięcy pał biegających z zamowieniami?
Napisz k...a że egzamin bez flaszki to lapowka netto
G...o monitoruje !!!!!
wyzysk to przyświeca tym pałom ibida k...a i tylko maksymalizacja zysków !!!!!
Takim daja 13 brutto bo muszą !!!! jaki jest koszt postoju?
Nie k...a nie mogę takiego g...a słuchać !!!!!!
stawka dla uchodzcow !!!!
2
Robociki 2017-08-06 18:52
Nadgodziny w sezonie letnim,wszystkie soboty oprócz jednej do pracy.
Pracownicy już nawet nie wiedzą co oznacza mieć weekend wolny.Chodzą jak zaprogramowany robot.
Po przez zmęczenie na lini panuje atmosfera nie do zniesienia.
A elita w piąteczek do domku i to większość o 14:00. Jeszcze na odchodne życzą Ci miłego weekendu i wypoczynku,gdzie wiedzą że człowiek do roboty idzie.
Już nie mówiąc o egzaminach żeby dostać 50 groszy więcej do wypłaty.
22
Och jak trudno... 2017-08-08 17:09
Szkoda że owa kanapa tak szybko się państwu nudzi a kanapeczki na produkcji jeszcze szybciej ......Bo dbać to trzeba umieć ..I to jest sztuka ..Wręcz kunszt ....
1
38 2017-08-08 17:57
Brygadzistka! Buahaahahahaaahahaaaa!!! Kto to wymyślił? buaahaahahahahhaaaahha!!!
666 2017-08-09 15:29
Czy ktoś się orientuje jak są wyplacanecie wczasy pod grusza?
Na konto czy na kartę?
66 2017-08-10 02:44
Z tego co wiem to na karte.
Kamrat 2017-08-11 20:26
Czy PHOENIX potrzebuje jeszcze specjalistę ochrony środowiska? Mógłby ktoś podpowiedzieć coś w temacie, słyszałem dobre opinie o nich!
Misiu .. 2017-08-12 23:17
Jejku tego to nie wiem ....alee..Wiem jedno Dzial ICC woła pomoooocy aleee...Nikt ich nie słucha .Zebranie za zebraniem i jak "grochem o ściane " .....
8
pitówa 2017-08-14 15:37
jak się siedzi 8 lub 12 godzin w jednej pozycji to raczej trudno schudnąć a zakład nie dba o zdrowie
Franek 2017-08-15 15:44
Zastanawiam się co jeszcze niektórzy wymyślą, żeby tylko oczernić firmę? Niech się każdy ogarnie i zacznie pracować a z całą pewnością będzie więcej zadowolonych.
gość 2017-08-15 16:26
ok! kierowniczko tech.
kapeć 2017-08-15 20:39
Kobieto czy nie widzisz tego że każdy ma dosyć tego twojego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nia
Jak ci sie chce rzygać jak idziesz do pracy i nogi ci się cofają,to rzygaj ile fabryka ci da i cofnij sie do chaty a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] isz.
Nie dogryzaj osobą które chodzą w sobotę na popołudniową zmianę bo sama kurw. a chodzisz.
A jak ci stale gorąco to rozbiesz się do naga.
Jesteś zabawna a za razem żałosna.
1
Sztefen 2017-08-15 23:06
Ciekawe że niektórym nie starcza 2 tys zł na rękę po premiach no chyba małżeństwa jeśli pracują dwie osoby nie mają źle bo np w Wlkp około 2 tys a i druga osoba przyniesie 2-2,5 tys do domu to 4 czy ponad 4 tys to mało?
Ukraina popsuła rynek czym prędzej powinno się ich z pl deportować czy coś ale to prawo mamy jakie mamy
Ktoś miał rację jak napisał ,,Jesteście ludzkimi masami, liczbami, wskaźnikami do produkcji. ,,
1
Jaca 2017-08-15 23:08
Najbardziej wkurzające są kobiety co koszulki PC mają na sobie i chodzą w nich po mieście, czym tu się chwalić a czy nie chce się zmieniac koszulki? I te babska w autobusach co się pchają
1
jaja w uj:) 2017-08-16 07:12
na Działkowej to nawet w sobote przy grilu siedza w koszulkach PC :DDDDDDDDDDDD
6
Gosc 2017-08-16 13:59
Wraca Alehandro wiec firma wkoncu stanie znow na nogi i wszyscy beda zadowoleni :)
1
gość 2017-08-16 14:51
na działkowej to nawet wodę gazowaną co nie którzy popijają! w małych butelkach !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
1
Maja 2017-08-16 16:23
..Są i buty ze sprzączkami i kobietki smigają w nich po mieście .Teraz rozumiem dlaczego tak się dzieje .Phoenix juz tak mało płaci że ludzie nie mają się w co ubrać .Nie darmo powiadają " obóz pracy " hmm renomowany haha
3
gość 2017-08-16 21:19
Już kiedyś była taka plotka i okazała się nieprawdą. Żałowałam, bo ceniłam tego kierownika.
Czy teraz ktoś też wymyśla i nakręca? Gdyby to była jednak prawda, to przynajmniej byłoby więcej kultury osobistej w PxCW. Pan A. był solidną firmą - sprawiedliwy, zawsze słuchał pracownika. Niewielu już pamięta, bo teraz zbyt duża rotacja. I chyba dopiero jak go zabrakło - wielu z nas go doceniło.
5
jaja w uj:) 2017-08-17 07:12
na dziaŁkowej obok Dino bedzie filia PC HAHAHAHAHAA
1
BojacaSieTamPracowac 2017-08-17 07:39
Nowa hala to jakas porazka! Rozpada sie szybciej niz powstala! Ludzie sie obawiaja o swoje zycie! Moze ktos by cos z tym zrobil? Bo jest jedna wielka panika!
11
mniam 2017-08-17 10:34
Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie w spudniczkach,sukienkach które spacerują po balkoniku na nowej hali. My na dole mamy ładne widoki.
7
Milka 2017-08-17 16:04
...Miejscami super cieknie :) Nie wiadomo skąd ta woda ...A podloga w " rękach zostaje " ...
4
Xyxy 2017-08-18 15:50
Żenada co się dzieje na ifc na montażu wstępnym nie ma gdzie siedziec. Ludzie sobie przeszkadzają nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kółkach. W czwartek kierownik ogłosił że sobota wolna a dzisiaj już brygadzistka biegała że wszyscy do pracy .... Tzn dla chętnych ale jak to ujęła jak najwięcej osob. Szkoda słów na to co się tam wyrabia. Miłego tyrania podczas jarmarku.
2
Abcd 2017-08-18 17:44
To prawda na tym dziale IFC to jest wykańczanie ludzi nie zdziwie się jak nie długo posypią się zwolnienia ludzie latają z jednego końca hali na drugi bo wysyłka się liczy ale jakim kosztem a najśmieszniejsze jest to że jedna liderka umie załatwić u kierownika sobotę wolną a druga żeby przydziobać nie umie nic tylko to żeby chołota szła do roboty i jebać a Phoenix Contact główny sponsor na jarmarku żenada!!!!!!!!
6
Luidzi 2017-08-18 22:04
PHOENIX CONTACT to fajna firma, mają się czym pochwalić i to dzięki naszej pracy. Szkoda, że nikt nie potrafi tego docenić, wystarczy drobiazg i leci hejt!
1
Bajka 2017-08-19 13:22
Wejdz na nową hale i jak zobaczysz czym tez Phoenix moze się pochwalic to az się za glowę złapiesz.Zapewne nie poczujesz się bezpiecznie ...
1
Księciu 2017-08-20 13:57
Nie ma co załatwiać. Co za bzdury piszesz! Masz zrobić zaległości a nie dyskutować. Byłaś? Widziałaś ilu nas przyszło? Więc o co piejesz? Weźcie się ludzie do roboty a nie tylko forum z hejtem w głowie
1
Abc 2017-08-20 15:18
A czy to nasza wina, że są zaległości?! Po co są planiści?! Tyle ich tam w biurach siedzi to niech się zajmą swoją pracą. My przez braki na częściach musimy pracować w weekendy a oni sobie piwkują i odpoczywają. Ciągle jesteśmy poganiani, szybciej szybciej... A potem zdziwienie, że reklamacje. Jesteśmy tylko ludzmi, pomyłki się zdarzają i odpoczynek też się należy.
4
4567 2017-08-20 17:54
Co nie ma co załatwiać inne zmiany dwa tygodnie do tyłu nie szły do pracy na ranną zmiane a co zaległości to jest pracowników wina czy tych pań planistek co nie umieją zapewnić części do pracy i nie takim tonem że nie mam co dyskutować ja będę wyrażać swoje zdanie i ty tego nie zmienisz i nie broń tej liderki bo nie ma czego.
1
Księciu 2017-08-20 18:47
Powiedz to tym planistkom ???? Wyraź im swoje zdanie w oczy ???? hi hi pewnie tchórz ma tylko swoje zdanie i odwagę na forum
Jutro poniedziałek startuj ????
1
Xyxy 2017-08-20 20:34
Sam startuj. Takis księciu zadowolony to chodź co sobotę do pracy. Prawda jest taka ze nie ma miejsca ludzie siedzą sobie na głowie i weź się wyrób !! Zrób normę jak przy jednym stanowisko siedzą po 3 osoby. Jesteś idiota.
2
Ktoś 2017-08-20 21:06
To prawda ile można chodzić w sobotę do pracy na dziale IFC chodzimy już cały rok na okrągło a jak chcesz sobotę wolną to musisz się tłumaczyć dla czego Cię nie będzie w pracy i to nie nasza wina że nie ma części najlepiej my czyli pracownicy jesteśmy winni temu że nie ma części i są zaległości jak dział nie może się wyrobić ze zleceniami to po co tyle ich bierze nawet już wasza najlepsza ukraina nie jest w stanie pomódź.
3
Ktoś 2017-08-20 21:14
A co my będziemy mówić planistką co mają robić od tego one są żeby wiedzieć kiedy zamówić części a nie my zwykli robole nie dość że za siebie musimy wykonać akord to jeszcze będziemy za nie pracować a propo jeśli tak myślisz to na prawdę masz nie źle pod sufitem.
4
Mały 2017-08-20 21:49
Do lochu je a nie za biurko
2
Księciu 2017-08-20 21:56
Fajnie się nakręcacie. Dawajcie,dawajcie. Mało,mało,mało:-)
2
Ja 2017-08-21 08:18
A mnie iryuje palenie papierosow przed hala 6.
Palcie na palarni a nie ze wejsc na hale nie mozna.
Czy nikt tego nie widzi ze to brzydko wyglada? Przed zadna inna hala sie nie pali a tu to jakas porazka.
8
Blondi 2017-08-21 22:16
Czy może ktoś wyjaśnić dlaczego tak bardzo najeżdżacie na planistki? Kobiety starają się jak mogą. A może mi ktoś wyjaśnić dlaczego PHOENIX ma taką sporą listę ofert?
Główny Ordynator Sporyszu 2017-08-21 22:19
Praca w PC = kontakt z najnowszymi technologiami, np. młoteczek do kolorowania deseczek. Zachodnie standardy - dokładnie takie jak w Bangladeszu. Przyjazne środowisko pracy - sałatkę przywożą wózkiem. Jedna porcyjka plus soczek nie urywa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale godzinówkę razem z podatkiem. Kontakt z unikalnym narzeczem technicznym - wszechobecny bełkot po jajogłowych i tumanach z v-listą w rodowodzie. Polecam, później każda praca będzie mogła być tylko lepsza.
1
Mati 2017-08-21 22:30
Nie wiesz ?.Bo wszyscy stąd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Zostaw swoją opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska