Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaa - 2014-11-04 10:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itserwis - 2014-11-03 10:26:02]:
Dział -it serwis- pisząc taki post nie robiłby takich byków ortograficznych. Naucz się najpierw pisac tuku pierd.....y!!!
zdjecie uzytkownika
bek - 2014-11-04 17:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaaaaaaaaaaaaa - 2014-11-04 10:33:21]:
Z doświadczenia wiem że na pewno dział HR i IT bardzo się interesują wpisami na forum i na pewno kombinują jak zlokalizować najlepsze wpisy. Chociaż z prawnie jest to im zabronione
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-11-05 16:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema pracownicy PC Wielkopolska usłyszałem o tym forum od znajomej poczytałem troszke i chciałem wam powiedzieć że jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narka
zdjecie uzytkownika
WTR icc - 2014-11-05 18:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha inwentura w andrzejki niech sobie pani Inga sama przyjdzie my mamy w dupieeeeeee nikt sie nas nie pytał czy ktos chce przyjsc ale co tam wpisani i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobota popołudnie ha ha zartyyy
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2014-11-05 19:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
29 listopada zapraszamy cały nowy tomyśl na ICC WTR bedzie impreza inwenturowa ha ha oby testy były bo bedzie gruboooooo
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-05 19:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie pierw wolne czwartek i piatek oczywiscie musimy odrobic a sobota na popołudnie albo na nocke w adrzejki inwentura Miłej inwenturyyyy niech kierownicy sobie robia sami
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-11-05 19:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2014-11-05 19:01:04]:
No ja myślę, że jak inwentka to flacha na dzień dobry wjeżdża, bez tego to całujcie sie...
zdjecie uzytkownika
john - 2014-11-05 20:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce isc do pracy czy warto
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-05 20:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2014-11-05 19:01:04]:
Impreza przeniesiona do Ponetexu Tomasz ale za to bliżej do Dory, tam nie maja testerów promili :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-06 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może w końcu ktoś zobaczy jak pracuje magazyn na ICC na jednej zmianie.
Pan M.W który nic nie robi ma zawsze najwięcej do powiedzenia. Cały czas spędza na gadaniu z wybrankami z grupy AUTOMAT i grupy URTK. Jak ma nam zważyć towar to nigdy czasu nie ma i zawsze rozkazuje innym. Jak nie było go na naszej hali to była cisza i spokój i z niczym nie było problemu. A jak poprosiłyśmy o rozmowę z kierownikiem zmianowym to od razu wiedział, że dana linia się skarży na Niego i nauczył się mówić " proszę, dziękuję". A siedzenie z wyciągniętymi
nogami na krześle nadal został.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-11-06 16:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to wogóle fajna ekipa się zrobiła jeden nie zważy bo się schylić nie może,B.S ciągle na papierosku ze swoim napakowanym kolegą, jeden zawsze ma coś do powiedzenia, ciekawe co ten nowy na wózku zacznie wymyślać
zdjecie uzytkownika
irek0099 - 2014-11-06 16:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, tak czytam i czytam te opisy i zastanawia mnie to, czy przypadkiem nie macie zbyt luźnej atmosfery w pracy, bo a to jakaś impreza jest, a to tak swobodnie się do siebie zwracacie.. no ale zastanawiam się czy warto się do Was zatrudniać, jak wygląda kwestia wynagrodzenia w takim razie, wiecie może jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
bob - 2014-11-06 19:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze zarabiają ci co maja rodziny w biurach na swoich działach
zdjecie uzytkownika
zwarty gienek - 2014-11-06 19:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [irek0099 - 2014-11-06 16:59:19]:
jak ci jest u nas za luźno i swobodnie bo po huj się pytasz ustaw się na trasie peda le to jak Cie będzie posuwać owłosiony tirowiec to jeszcze pomarzysz o luźnej atmosferze
zdjecie uzytkownika
zm A - 2014-11-06 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na jak dlugo pojawily sie premie targetowe...ładnie nas poszczuli miesiac co w miare wyszlismy i juz podniesli ilosci teraz to o dodatku mozemy zapomniec:(a niby ktos dla nas walczyl o poprawe na solarze yhmyyy widac...gdzie dla nas sa niby te dodatki ja sie pytam?
zdjecie uzytkownika
ufff - 2014-11-06 21:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm A - 2014-11-06 21:09:34]:
ty w ogóle ogarniasz to o czym piszesz????target jakiś tam mamy za październik-duzy czy maly ale jest.A PODNIESLI TARGET BO TERAZ PO PRZEJŚCIU NA 4BRYGADÓWKĘ DOCHODZĄ NAM 3ZMIANY!!!!! i to jest chyba logiczne
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-06 22:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie widze problemu z magazynierami dla mnie sa zawsze pomocni,tylko trzeba umiec z nimi rozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem a nie jak Ty nie potrawisz i gburasz cos pod nosem to Twoj problem!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-11-07 20:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak nie masz uszykowanych części to też mój problem. Wszyscy narzekają na magazyniera tylko potrafi wydzierać się i rozkazywać. Masz racje rozmawiają tylko z wybrankami swoimi. Każdy przychodzi do pracy więc niech pracuje za to ma płacone.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-08 00:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-11-01 18:42:12]:
Zapomniała już jak to jest pracowac na linii.
zdjecie uzytkownika
zapatrzona - 2014-11-09 16:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, szukam pracy słyszałam że Państwa firma zamierza zwiększyć zatrudnienie,czy jest możliwe zatrudnienie w biurze i jeśli tak w jaki sposób odbywają się rekrutacje? Śledzę pilnie ogłoszenia i nic się nie pojawia. Nie ukrywam że szukam stabilizacji życiowej a z tego co widzę firma się rozwija i daje takie możliwości.
Proszę o poważne informacje.
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-11-09 18:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zapatrzona - 2014-11-09 16:29:42]:
tutaj biurwy się nie wypowiadają nie ten poziom rozumiesz chociaż czytają z wypiekami na twarzy :) z tą stabilizacja to kiepsko trafiłaś chyba ze jesteś bardzo brzydka to nikt cie nie ruszy ale brzydkich już nie zatrudniają:) no a jak jesteś ładna to zakładaj ochraniacze na kolana i śmiało możesz startować. co niektórzy kierownicy nie lubią się myć no ale czego się nie zrobi dla stabilizacji może i Ty odnajdziesz wielką miłość kto wie...
zdjecie uzytkownika
wroc - 2014-11-12 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jasiu - 2014-11-09 18:29:25]:
Na ogłoszeniach zamiast rozwiń skrzydła powinno być rozwiń (a może lepiej rozłóż) kolana hehe
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaaa - 2014-11-12 13:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i otworz usta.... hehehe
zdjecie uzytkownika
wiechu - 2014-11-13 17:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy kierownictwo niewidzi tego niezgrania i falszywosci jednego pracownika do drugiego. Lepiej zgrana ekipa moze wiecej. Nieprzyjemna atmosfera zaczyna byc pomiedzy ludzmi na niektorych liniach.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-11-16 22:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To teraz mniej zarobią na 4brygadówce i nie będzie nadgodzin.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x