logo PHOENIX CONTACT Wielkopolska

PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

polak 2017-03-07 15:48
Takie coś się u nas nie sprawdzi. Przynajmniej nie na wszystkich działach.
1
angry 2017-03-07 21:04
Kocham :(
PIKIET 2017-03-07 21:06
Witam. Wie ktoś może jakie działy znajdują się obecnie na 4 hali ?
Gertruda 2017-03-08 18:45
Solar jes super
3
Szukam Żony 2017-03-08 19:15
Czy dodatek frekwencyjny zostanie w tym roku przyznany na te parę miesięcy ????
3
familiada 2017-03-09 02:19
ukraińscy strażnicy dopilnują
1
Natalia 2017-03-09 13:28
Co możecie powiedzieć o nowej ofercie pracy z 22 lutego , PHOENIX CONTACT Wielkopolska zatrudni programistę - automatyka.
Kolejny młodszy pracownik Phoenix Contact z efemer 2017-03-10 03:46
Ogólnie nie polecam pracy w Phoenix Contact w Nowym Tomyślu, tym bardziej zatrudnienia na umowę jako pracownik tymczasowy. Przełożony sprawia umyślnie prowokujące wrażenie osoby chcącej wyłudzić odszkodowanie w następstwie przewidywanej "odpowiedzi" na zachowanie. Organizacja pracy jest zła: poczynając od braku szatni, a kończąc na celowym zaniżaniu wyników produkcyjności i jakości. Tak zwana stołówka powinna być oddana pod opiekę stacji sanepidowskiej. Poza tym, można być zelżonym od " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w", kiedy indziej mają miejsce wycieczki zaczepne w okolice okołogenitalne z uwagami "o małym mózgu". W tym wszystkim, nikt nie opracował systemu szkoleniowego, który byłby w tym pędzie i zgiełku przyswajalny. Postaram się zaspokoić ciekawość prezesa lub innej figury Phoenix Contact, na właściwym tego rodzaju napaści poziomie.
12
waco 2017-03-10 21:49
Będzie naprawione do końca marca nareszcie
1
pollloko 2017-03-11 22:39
Generalnie to ten parking a tym bardziej wyjazd jest jednym wielkim nieporozumieniem. Zaczynając od samych ludzi którzy nie wiedzą, że wyjazd służy do wyjazdu a nie do oczekiwania na koleżanki lub kolegów a kończąc na samym włączeniu się do ruchu na drogę wojewódzką. Tak powinno być zrobione rondo.
4
Antek 2017-03-13 11:44
W jakich godzinach jest otwarte bhp?
Sucza 2017-03-14 02:16
Jestem zainteresowana awansem na starszego hapacza produkcyjnego czy może mi ktoś napisać co należy zrobić by mieć ten status ???
#erty# 2017-03-14 09:14
Jako kobieta nie powinnaś napotkać większych problemów :)
GrubaZocha 2017-03-14 20:28
pewnie te egzaminy to żadna sztuka, jako kobieta tam nie musisz być specjalnie inteligentna, wystarczy że będziesz pyskata i gadane będziesz miała. wtedy niektórzy nawet pomysla ze nawet jesteś bystra, bo sobie nie pozwolisz w kasze dmuchać, ale to tylko oznacza że tylko pyskiem potrafisz pracować, wiec chyba pomyliła się z fachem haua hua hua
1
Gość 2017-03-14 23:01
Bhp jest wiecznie zamknięte
4
d b in 2017-03-15 10:35
po dziurki w nosie antka usypiacza
Pracobiorca 2017-03-16 04:44
ktos mi wytlumaczy dlaczego po podwyzce na slosze operator ma 16 a na wtr 18zl ?
akuku 2017-03-16 07:22
Na wys nie ma operatorów tylko są ustawiacze procesu wtrysku. Operatorzy są od maszyn prostych jak budowa cepa dlatego mniej mają lol
Bogu 2017-03-16 09:42
Witam. Zastanawiam sie nad zmianą pracy, czy jest sens przechodzic z chify do phoenix?
Ktoś 2017-03-16 14:02
A co tam ciekawego słychać na kablach może jakieś nowości.
fachowiec 2017-03-16 21:17
Nie. W chifie dociągniesz do emerytury, w pxcw nie koniecznie.
1
pollko 2017-03-16 23:26
Kable będą na 4 hali ?
Nobody 2017-03-17 00:57
Wytłumaczy ktoś o co chodzi z tymi odwróconymi zmianami???
1
Anka 2017-03-17 09:16
Witam wszystkich ! Pytanko mam : Juz Wam obcięli czasy czy jeszcze nie ? Bo trwa akcja obetnij a się nie wyrobią....Bo po co ..
1
Adodo 2017-03-17 09:23
Miejsca pracy w PC są tylko dla kobiet i jednego kierownika.
dht 2017-03-17 13:03
firma potrzebuje ludzi do roboty, biorą wszystkich co popadnie, skutki będą odczuwane w późniejszym okresie:/
4
Pracownik 2017-03-18 19:21
A propo odwracania zmian.Do tych którzy są za to niech trochę pomyślą bo nasz zakład pracuje na równoważnym czasie pracy i zamiast wolnego będziecie w pracy na okrągło.
6
julek 2017-03-19 01:14
czy wczasy pod gruszą mają być?Utrzymanie ruchu w tej firmie to porażka, raczej nie pomagają cwaniaczki
2
Zdzisław Sztumski 2017-03-19 12:09
Boromeuszki głównie zajęte wdrażaniem dyscypliny więziennej :)
1
smerf śpioch 2017-03-19 18:01
dla wszystkich pań które mają problemy z spaniem mam propozycję niech się przed spaniem napiją ciepłego mleczka z miodem,a jeśli to nie pomoże to w aptece są dostępne środki na sen i po co cały hałas o zamianie zmian,a tak na marginesie wszyscy chodzą na badania okresowe dlaczego nikt się nie przyzna że ma problemy z spaniem,może wtedy pani doktor by coś miała do powiedzenia i praca była by dwuzmianowa.siemka
8
wowowowowowowowowo 2017-03-19 19:08
jak kraść to miliony buuuuuuuuu :)
1
coko 2017-03-19 23:31
Bo bez wtr by ten zakład nie istniał
1
polak 2017-03-20 19:55
Dlaczego tak uważasz ?
mhm 2017-03-21 11:48
nie chodzi chyba gosciowi o sam dział tylko o to ze operator na wtr musi palic papierosy bo inaczej by umarł z nudow w pracy a na solaze musi zapiepszać 8 h ze mu pot po dupie leci kumasz roznice
2
Natalia 2017-03-21 18:35
PHOENIX CONTACT Wielkopolska ma sporo ofert pracy, to dobrze rokuje.
dziom 2017-03-21 19:22
i miesiącami czeka się na umowę. Nawet Ukraińców nie robią w wała na tym śmietniku, ale miejscowych zawsze.
qukwa 2017-03-21 19:35
Bo na WTR jest upał cały rok.
Mik 2017-03-21 20:12
Taaa bardzo dobrze rokuje ...Byle tak dalej ..Dobrzy ludzie się zwalniają ...Ludzie z doswiadczeniem..Zarowno "gora" jak i " dół" .Przychodzą ludzie z zewnątrz ale tylko na jakis czas bo spieprzają z stąd w poplochu.Wzajemna nienawisc..wyżeranie roboty..obcinanie czasu ktorys raz z kolei ...itp .
4
XVC 2017-03-22 09:11
Pracownicy na maszynach nie mają nawet operatora,porażka. ..
....... 2017-03-22 09:45
Masz na myśli że Z przelicznika 1,12 maja obciąć czas
1
Jacek 2017-03-22 10:24
CZY SA JESZCZE BILETY NA ZENKA??!!
2
kfinto 2017-03-22 16:50
Chvcesz lepszej pracy? Tylko Soldarność Grodzisk Wpkp :)
Nickoś 2017-03-22 19:55
Kierownik licealnej pokazówki :)
awenidas 2017-03-23 07:16
Brygadzistka schowala naftę ^^
Pracownica 2017-03-23 11:35
Czasami sie zsstanawiam kto ustala czasy na artykuly :/ I komu jest ten czas liczony.Bo chyba nie normalnemu pracownikowi.
Owszem jestem "nowa" ale bez przesady ze ja po 5 miesiacach ciesze sie ze dobijam do 80% a stare pracownice jak maja na mojej linii 140% za dany dzien z przelicznikiem 1,4 bo juz tym sie pocieszaja ze nie licza nowym przelicznikiem tylko tym ktory byl bardzo dawno temu.
To chyva cos jest nie halo.Skoro pracownice pracujace 10-20 lat nie moga sie wyrobic jakos super rewelacyjnie.
Ale licze sie z tym ze ludzie widza jak niektorzy olewaja prace i dzieki takim osobą czasow nie zmienia.Skoro prace zaczynamy o 14 a coniektorzy znikaja i pojawiaja sie o 15,nastepnie ida na przerwe na 40 minut.
Menel 2017-03-24 04:56
W pierwszej kolejnosci spojrz na siebie , ledwo minie godzina i juz na papierosku =)
1
ewcia 27 2017-03-24 09:43
Czesc....czy ktos z was może wie czy dojeżdża autobus z Kościana do waszej firmy?
1
Jork 2017-03-24 13:15
Dojeżdża
EmcePence 2017-03-24 14:12
Witam, jak zatrudniaja w PHOENIX CONTACT to zawsze na poczatku przez agencje czy normalnie przez zaklad? Jesli przez agencje to na jaka umowe i za jaka kase ? W ogole jak to wyglad? po jakim czasie dostaje sie umowe przez PHOENIX?
Rozumiem, ze jak sie jest zatrudnionym przez agencje to zadne bony, paczki nic nie przysluguje...
1
barbie 2017-03-24 20:28
Przede wszystkim radzą zwolnić się na własną prośbę. Chyba że masz przepracowane z 10 lat w Phoenix Contact albo innym PGR.
Zostaw swoją opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska