Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-17 00:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xd - 2014-07-16 19:46:06]:
Co zauważył DB? I co wyczyniał MG?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-17 19:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-17 00:42:54]:
Oszczędności
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-07-17 22:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2014-07-17 19:31:27]:
Nie rozumiem czy oszczędności są złe?
zdjecie uzytkownika
KaraThrace - 2014-07-18 09:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jola - 2014-07-17 22:25:38]:
Kosztem pracownika zawsze są złe
zdjecie uzytkownika
nieznany - 2014-07-19 12:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do cicho cemny ty tu za duzo opini dodajesz powinni cie zablokowac zajmij sie robota bo widze ze lubisz plotki roznosic firmie
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-07-20 18:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem trochę wolnego od firmy . DB zauważył co wyprawia MG jak chcecie to mogę przytoczyć więcej takich przypadków z narzędziowni i budowy maszyn
zdjecie uzytkownika
Dobry był ale się zmył - 2014-07-21 21:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jacek - 2014-07-11 10:48:10]:
Jacek, ty więcej wojuj po sądach to żaden zakład w promieniu 200 km od Tomyśla cie nie zatrudni.
zdjecie uzytkownika
Jest mi lepiej jak się wyżalę w internecie - 2014-07-21 21:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kurna, robić mi się nie chce, spać nie mogę, pojadę sobie na II zmianie na kogoś...

... kogo by tu dziś zbluzgać?
... hmmm...
...hmmm...
No nie wiem, dajcie jakieś propozycje, błaaagam!
zdjecie uzytkownika
budowniczy - 2014-07-22 10:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-07-20 18:47:40]:
i teraz Marcin popadnie w niełaskę...?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-07-22 15:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowana pracą w dziale HR, bo bez skutecznie próbuję znaleźć pracę po psychologii w Poznaniu. Trochę mnie dziwi, że na stronie internetowej Phoenixa ta oferta wisi od kwietnia, termin nadsyłania zgłoszeń skończył się w maju, ale pewnie bez powodu nie trzymacie tych ogłoszeń na widoku na stronie. Tylko mam jedno pytanie o zwroty kosztów dojazdu dla pracowników, bo o tym jest napisane w ogłoszeniu. Wynajmuję mieszkanie w Poznaniu, mieszkam pod Nowym Tomyślem, akurat można przejechać się autostradą i liczę, że nie będę musiała wracać na swoją wieś. Pozdrawiam, Dorota i czekam na szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
partyzant - 2014-07-24 07:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kilka lat temu pracowałem w tym wspaniałym koncernie.Mam kilka wspaniałych historii na temat działalności superduo DB+MG. Jeśli to kogoś ciekawi, to mogę napisać
zdjecie uzytkownika
saper - 2014-07-24 19:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [partyzant - 2014-07-24 07:37:29]:
wal śmiało i się nie krępuj
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-24 20:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie u kogo z działu MP1 można zapisać się do związków zawodowych ?? Będę wdzięczna .
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-07-24 21:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapisać się możesz u dyrektora, na pewno :)
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2014-07-24 23:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nieznany - 2014-07-19 12:50:56]:
Nie dosyć Kiepie, że nawet w Nicku błędy robisz, to pewnie nie doczytałeś dalej niż do dwóch linijek w każdym z moich postów, bo Ci się dukać przed kompem nie chciało. Witam w grupie wtórnych analfabetów :-) Paragon z Biedry se poczytaj, albo podejdź do mnie to Ci słownie narysuję moje ploty. Co za Gość...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-25 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cichociemny - 2014-07-24 23:19:25]:
Faktycznie, masz rację Cichociemny, również bym się zdenerwowała. Jednak Nieznany ma rację, gdy pisze swój nick łącznie, ponieważ jest to imiesłów przymiotnikowy bierny (szkoła podstawowa). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-26 00:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-25 21:05:27]:
hhaha... następny Kiep.... kiep, kiepa, kiepem pogania w tej Wlkp! czytamy ze zrozumieniem czytanego tekstu >cicho cemny>
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2014-07-26 01:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-25 21:05:27]:
Dzięki za info, ale chodziło mi o to, jak pan Nieznany napisał mój nick. Niezłe kompetencje gramatyczne, ja to tylko ze 4 przypadki znam w miarę... :)Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-26 08:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cichociemny - 2014-07-26 01:48:49]:
Służę pomocą:)
A do użytkownika "Ona" - nie trzeba wyzywać innych, a zachować minimum kultury.
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2014-07-26 23:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kultura musi być... przynajmniej do czasu aż nas ktoś nie wk.....wi :-) pozdrawiam!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: pracuj.pl
Nowy Tomyśl
(wielkopolskie Zobacz lokalizację na mapie »)
Phoenix Contact Wielkopolska Sp. z o.o. jest międzynarodową firmą z branży elektrotechnicznej, liderem w  technikach połączeń elektrycznych i automatyce przemysłowej, mającą 80 lat doświadczeń na świecie i ponad 15 lat działalności na rynku polskim.Pozycję lidera osiągamy dzięki innowacyjnemu i nowoczesnemu działaniu, poszanowaniu środowiska naturalnego oraz realizacji zasady, iż najważniejszym dobrem firmy są ludzie. Dbając o bezpieczne warunki
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-07-27 22:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [saper - 2014-07-24 19:48:28]:
Partyzant napisz coś o związku DB-MG. Ja wiem troche ze słyszenia kto od kogo bierze pieniądze za robotę zleconą na zewnątrz ale nie mogę pisać bo nie mam stuprocentowej pewności mam tu na myśli kadrę zarządzającą jak i zaopatrzenie. Sądzę że DB brnie w tym wyścigu feniksowych szczurów na stołek głównego wodza więc nie można pisać tego co tylko się usłyszało a są to mocne swłowa które mogły by naprawdę narobić zamieszania w firmie. A jesli chodzi o duet DB-MG to z moich obserwacji nasuwa się stare polskie przysłowie KRUK KRUKOWI OKA NIE WYKOLE
zdjecie uzytkownika
Marek R. - 2014-07-28 00:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponieważ pojawiło się ogłoszenie,że firma poszukuje kierownika utrzymania ruchu proszę o informację, kto aktualnie zarządza tym działem, komu bezpośrednio podlega i ile osób tam pracuje? Ile brygad elektryków, mechaników i automatyków wchodzi w skład tej komórki? Jakiego typu maszyny i ile podlega ich nadzorowi?
zdjecie uzytkownika
elektryk - 2014-07-28 10:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek R. - 2014-07-28 00:23:55]:
Dział utrzymania ruchu w Phoenix Contact Wielkopolska to kameralny zespół - kilku elektryków i mechaników.Dbają o to , by na halach produkcyjnych było ogrzewanie, wentylacja, woda lodowa, zasilanie w energię elektryczną, właściwy odbiór ścieków, uporządkowane otoczenie budynków , o stan techniczny firmowych samochodów.Nie naprawiają i nie konserwują maszyn produkcyjnych - głównie wtryskarek i automatów montażowych wyprodukowanych na własne potrzeby przez dział budowy maszyn.Wynagrodzenie za wykonaną pracę jest na niskim poziomie.Kierownika po 9 latach prowadzenia działu zwolnił rok temu nowy dyrektor techniczny, który przejął jego zadania.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-29 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elektryk - 2014-07-28 10:51:50]:
Przecież w utrzymaniu ruchu jest jakiś kierownik, czy nie ?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-07-30 15:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w dziale HR że ciągle nowych osób tam szukają?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x