Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ankieter - 2015-06-03 11:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GPTW?
zdjecie uzytkownika
mini - 2015-06-04 21:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-06-01 13:46:14]:
prawda w oczy kole ale co po takich osobach jak ty można się spodziewać-nic.Twoje słownictwo świadczy o tobie-niestety z takimi ludżmi przyszło nam pracować!!
zdjecie uzytkownika
Łoś - 2015-06-05 07:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [12345 - 2015-04-28 22:34:13]:
Marcinowi można wiele zarzucić ale nie lizodupstwo. A tak wogóle to jeśli miałby taką moc aby kogoś wyeksmitować to nie byłby to na pewno Bartek. ...
zdjecie uzytkownika
cv - 2015-06-05 21:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za słownictwo.
zdjecie uzytkownika
NT - 2015-06-07 11:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-05-27 09:16:04]:
Witam co to za afera na SP?żona chcę zmienić prace myśli nad wlkp po przeczytaniu kilku wpisów mam obawy..
zdjecie uzytkownika
dawno - 2015-06-08 20:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NT - 2015-06-07 11:54:06]:
jak chcesz sie jej pozbyc to smiało ja wysylaj
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-11 14:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głupoty gadacie
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnnnnnnnn - 2015-06-12 23:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyslij ją a zobaczysz co się stanie hehe:)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-14 20:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś myśli co robi i z kim się zadaje, to wszytko jest ok,a jak ktoś puszcza się na lewo i prawo, to mu nawet inny zakład nie pomorze
zdjecie uzytkownika
Greg - 2015-06-14 23:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko wiesz "kto z kim przestaje takim się staje..." A nie ukrywajmy tutaj, na każdym kroku widać romanse, zdrady, niszczenie rodzin... i przykład idzie z góry. Czy jest jakiś kierownik nie związany z kimś z pracy?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-06-15 08:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romansy zdrady, czyli jedno wielkie ku re st wo, a baby podlizują sie kierownikom, w gacie by wlazły tak oczkami mrugaja i zagadują, ja obserwuje z boku i mam ubaw niezły, niektóre zamężne baby zachowują sie jakby mężów nie miały, po co to bierze slub i udaje przed ludzmi wielką zgodną rodzinę, jak to tylko takie pozory, świętoszki ruchadełka.
zdjecie uzytkownika
ona@2 - 2015-06-15 15:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej napisz jak wam sie pracuje i jakie są zmiany i czy jesteście zadowoleni
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-06-15 23:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2015-06-15 08:38:01]:
a któremu kierownikowi najbardziej się podlizują??? któraś już wlazła któremuś w gacie? co zaobserwowałeś?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-17 11:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ale Buraki pracują w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Mmm - 2015-06-25 15:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie pisze?
zdjecie uzytkownika
ona@2 - 2015-06-25 16:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No nareszcie poszli po rozum do głowy )))))
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-06-26 12:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja napiszę, Zosia ma romans ze Staśkiem, ale Stasiek woli Zuzie, bo siedzi w biurze, tak sobie siedzi i fakturuje a reszta cieżko pracuje, praca w peni(k)sie to dobra fucha, tylko się trzymaj kierowniczego fartucha, OLEEEE!
zdjecie uzytkownika
Nowy1 - 2015-06-26 21:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może mi ktoś przybliżyć ogólną opinię o firmie? Chodzi mi o atmosferę, podejście ludzi, zarobki, ilość godzin, mobing. Dział CNC.
zdjecie uzytkownika
opl997 - 2015-06-28 14:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowy1 - 2015-06-26 21:37:02]:
Obojętnie jak by nie było najlepiej zatrudnić się na rok lub dwa(obojętnie na jaki dział kto startuje), zdobyć doświadczenie, dobrą opinie itd bo zarobki i tak są kiepskie. Następnie przejść do innej firmy(byle daleko od NT) ponieważ ze stażem w Phoeniksie gdzie indziej płacą o wiele wiele więcej. Ta firma to taki ośrodek szkoleniowy i "przystanek autobusowy" w jednym.
zdjecie uzytkownika
(^_^) - 2015-07-01 13:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie starszy mechaniku bądż ludzki ,trzeba się podnieść ona przecierz wróci
Taki przedtem kwitnący a teraz podupadły dziadzia
zdjecie uzytkownika
plusz bez konsekwencji - 2015-07-01 13:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A cóż się stało panu starszemu mechanikowi, czyżby ilość dziatwy go tak męczy?????
zdjecie uzytkownika
. - 2015-07-01 20:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Męczą i do pracy wołają
zdjecie uzytkownika
kark@ - 2015-07-02 15:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uf jak gorąco tłuszczyk sie smaży i ta śmierdząca woda z dystrybutorów ohyda mam pytanie co robi utrzymanie ruchu dlaczego nie wymieniają filtrów a na pewno nie mają czasu )))))))))))))))))
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
U.R. - 2015-07-02 20:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce nam się. Mamy wy....ne!
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-07-02 23:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znów z tym ubiorem ...znów jakieś cele ? Komu przeszkadza ze kolano odkryte czy ramię odsłonięte?
No chyba że mamy w firmie erotomanow którzy nie radzą sobie z emocjami . Siedzisz osiem godzin z nogami pod stołem i długie spodnie każą ubierać. A chodząc w ko maszyny to pewno skafander każą założyć !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie
alert