Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karo - 2015-04-21 23:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no proszę to kolega Marcin. W magazynier z MP1 dopiol swego;p pozbył się magazynu i rampy wszystkich kolegów i grzeje miejsce ddla swojego przyjaiela Mikołaja Ł i dupeczek z PT;) czego się nie robi dla rozgłosu;)
zdjecie uzytkownika
człowiek kręcący głupie plastiki - 2015-04-22 17:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madry okularnik - 2015-04-20 19:21:27]:
Widzę, że ktoś jest tu nieźle zdesperowany i niezadowolony z własnego życia, że czuje potrzebę podszywania się pod osobę na stanowisku specjalisty ds. kaizen , skoro takie stanowisko w naszej firmie nie istnieje! Nawet jeśli tak, to szczerze wątpię, że ktoś pisząc takie głupoty na tym forum, by się pod tym podpisał - ale to uważam za oczywiste dla osób inteligentnych, nie mówię tu o tobie "mądry okularniku", gdyż poziom twojej wypowiedzi świadczy tylko o tobie. Przy okazji kolejnego wpisu może bardziej szczegółowo opowiesz o swojej prawdziwej pracy, a może faktycznie twój wpis przyczyni się do zdobycia informacji na temat tej firmy, tym którzy tej informacji naprawdę szukają.
zdjecie uzytkownika
madry okularnik - 2015-04-22 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [człowiek kręcący głupie plastiki - 2015-04-22 17:10:37]:
pier dolisz jak potrzepany ale za to jak bardzo ynteligentnie i z jaką elokwencja tylko ze hu ja wiesz o tej firmie wiec uważaj bo już nie długo przyjdzie do Ciebie bardzo mądry okularnik czyli specjalista ds. kaizen i będzie Ci wmawiał ze białe jest czarne a Ty się nie znasz mimo ze pracujesz naście lat dłużej niż ten pajac. Ja się nie podszywam jak byś miał kilka szarych komórek więcej to wyczuł byś IRONIE durniu (i pamiętaj ze "poziom twojej wypowiedzi świadczy o tobie" musisz dodawać do każdego postu bo na tym forum to jest bardzo modne
zdjecie uzytkownika
człowiek kręcący głupie plastiki - 2015-04-22 20:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madry okularnik - 2015-04-22 18:44:27]:
Twoja wypowiedź tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że wegetujesz na bardzo niskim poziomie intelektualnym, więc nie widzę sensu dalszej polemizacji z tobą. A tu kilka przydatnych linków w razie gdybyś nie zrozumiał "mądry okularniku" sensu mojej elokwentnej wypowiedzi.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-04-22 20:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zmieniają się poglądy człowieka w zależności od jego potrzeb. Kiedyś sam wódz - przeciwnik zatrudniania w firmie osób z najbliższej rodziny, teraz zatrudnia w dziale bhp swojego syna !!!!!
zdjecie uzytkownika
lotnik - 2015-04-23 09:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorota - 2015-04-22 20:55:06]:
O tym że młody D będzie zatrudniony, niektóre osoby wiedziały już rok temu albo dawniej, zanim pożegnali się z .... wiadomo kim z bhp
zdjecie uzytkownika
solówa - 2015-04-23 13:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O widze że Lovelas znowu zarywa do innej....
zdjecie uzytkownika
kwiatuszek - 2015-04-24 13:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solówa - 2015-04-23 13:13:21]:
Który? Paru ich we firmie mamy ;)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-04-24 14:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
El zibi ;) jedna mu nie wystarcza teraz do drugiej uderza
zdjecie uzytkownika
@* - 2015-04-24 18:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na mp3 gwiazda ciałem już świeci a dopiero wiosna,latem pewno w bikini będzie chodzić
Jaką rybę teraz zlowi?? hehehe
zdjecie uzytkownika
pok - 2015-04-24 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@* - 2015-04-24 18:35:59]:
raczej rybka ja zlowił przepłynął kilka razy i juzdo innej pływa
zdjecie uzytkownika
J.... - 2015-04-24 19:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam wszystkich ! Doprawdy nie mam już słów na to co dzieje się w tej firmie.Co to kurcze ma znaczyć z tymi toaletami ? Szanowna administracjo czy to wy podejmujecie tak dziwne decyzje ? Papier toaletowy co to jest? jakieś chusteczki do wycierania butów czy czego ? No ludzie nie ośmieszajcie się to już ręczniki papierowe są większe.W sumie lepsze są jeszcze te pojemniczki na podpaski itp Czyżby mniejszych nie szło zamówić? Ludzie kto się tym zajmuje?Tojuż czysta żenada wszystko się wysypuje z tych koszy i śmierdzi ....no cóż mały śmietniczek robi swoje i malutki papierek do du.....jak to mowią znajdż nas na www.chusteczkowo.pl.......Co za syf wszędzie gratuluję logicznego myślenia .Ten kto tak usprawnił wręcz przyczynił się do jeszcze większego syfu jest wielki!!! Podziwiam, test pod tytułem :Jak przyczynić się do jeszcze większego syfu i doprowadzić łazienki do rozpaczy ZDANY.Gratulacje byle tak dalej ....
zdjecie uzytkownika
?? - 2015-04-24 19:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I sądzisz że dała się zlowic po kilku razach??taka łatwa
zdjecie uzytkownika
naturalna - 2015-04-24 19:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pływanie wyciencza hheheco za hudzina
zdjecie uzytkownika
solówa - 2015-04-24 22:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość na solarze głośno o nim było.
zdjecie uzytkownika
sowa - 2015-04-24 23:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solówa - 2015-04-24 22:58:03]:
O kim?
zdjecie uzytkownika
ona@2 - 2015-04-25 08:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan K z zm B
zdjecie uzytkownika
solar - 2015-04-25 09:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jahim - 2015-04-18 14:57:05]:
na solarze są same okazy! piękni i młodzi ha !
zdjecie uzytkownika
aLamusyDupaCicho - 2015-04-25 09:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w feniksie jest OK, tylko ludzie za bardzo zajmują sie pierdołami, na tej stronie miały byc opinie a zrobiło się targowisko i getto dla upośledzonych,załoze się że ci co są nad wami/nami w firmie z boku czytają ten bełkot i się smieją z tego jazgotu, bo ja tu tylko wchodzę żeby sie posmiać chociaż co drugi tu gada o swojej "wielkiej inteligencji" mówię wam ze jeden tu nie jest lepszy od drugiego.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-04-25 10:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jahim - 2015-04-18 10:16:32]:
no chyba nie lałeś, na solarze przeciez co druga słonica, wiec nie wiem gdzie tam okaz widziałeś hahha.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-04-25 10:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona@2 - 2015-04-25 08:02:02]:
to za kim teraz się niby ugania?
zdjecie uzytkownika
pnt 6029p - 2015-04-25 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za samym sobą a co zazdrość w oczy kole
zdjecie uzytkownika
jon - 2015-04-25 23:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ładnie pływales po swojej gwiazdce ze taka figurę dostałem
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
@* - 2015-04-26 01:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jon -Ty też z nią@wy ją do wykończycie@
zdjecie uzytkownika
Fast 2000 - 2015-04-26 06:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając te Forum to Normalnie w głowie się nie mieści co tu wypisujecie ludzie pomyślcie trochę nad tym co wy wypisujecie TU przecież to jest jakiś obłęd nawet nie macie pojęcia jak niszczycie psychikę ludzi wypisując takie Brednie czyżby to zazdrość was tak męczyła Nie wiem nie wnikam Ale na miejscu ZARZĄDU POWINNI ZLIKWIDOWAĆ TE FORUM BO TO NIE SŁUŻY DO NĘKANIA INNYCH PO PROSTU MASAKRA CO JA TU CZYTAM JESZCZE TROCHĘ I PÓJDZIE PISMO DO PANI ALI O TO ŻEBY SKOŃCZYĆ Z TYM BO TAK DALEJ JUŻ NIE MOŻE BYĆ A JAK NIE PO SKUTKUJE TO DO SAMEGO PANA PREZESA no ludzie wybaczcie ale to przechodzi ludzkie pojęcie co tu piszecie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie