Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-02-18 17:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po co w tej firmie związki zawodowe nic nie robią nic nie działają próbują się tylko migac od swojej pracy.PANOWIE DO ROBOTY i ten wysoki i ten miskowaty.nic nie zrobliliscie konkretnego ,oprócz buntowania ludzi.a w firmie robią co chca
zdjecie uzytkownika
look - 2015-02-18 18:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-02-18 17:20:36]:
Tyż prowda, nic sie dzieje ba jest nawet gorzej!!!
zdjecie uzytkownika
dawno - 2015-02-19 16:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2015-02-18 17:20:36]:
dawno już pisałem ze zz zajmują się głupotami a nie poważnymi sprawami a tych dwóch to już całkiem łysy jest na tym solarze i co im pomógł chodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z durnowata mina i udaje kogoś ważnego kurw.a a o grubym nie wspomnę haha chyba ze zamarzł już w tym baraku. dyrektor nam niedługo wprowadzi równoważny system pracy to się osram.y a związki dalej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a będą robić śmiech na hali
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-02-19 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami sobie odpowiedzcie : czy potrzebujecie ZZ?
zdjecie uzytkownika
nova - 2015-02-19 23:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawno - 2015-02-19 16:52:21]:
Mi ZZ pomógł bardzo jak byłam w potrzebie, a równoważny czas pracy został wprowadzony, bo genialna rada pracownicza zgodziła się na to zanim powstał ZZ. Ale jak ktoś nie ma poprawnych informacji to sobie sam dopowie prawdę. Druga sprawa, że jeżeli uważasz, że ZZ robi coś źle to weź im to powiedz. A jak uważasz, że załatwisz coś lepiej to sam udaj się do prezesa, powiedz mu, co Cię boli, a potem zobacz jaka będzie reakcja i jak szybko uda Ci się coś ugrać. Pewne rzeczy wymagają czasu, ale cebulaki takie jak Ty nie są w stanie tego zrozumieć, bo potraficie tylko narzekać jak to wam jest źle, ale sami nie zmienicie nic. Nie podoba się, są inne firmy.
zdjecie uzytkownika
mp3 - 2015-02-20 15:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cytat
"Nie podoba się, są inne firmy. "

Mariusz zmień płytę bo się robisz nudny

ps. umyj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i koszule zmien
zdjecie uzytkownika
kieras - 2015-02-20 16:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej firmy nie prowadzą już kierownicy,dyrektorzy,Prezes tylko HR a dowodzi Pani Dyrektor ona wydaje wytyczne
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-20 16:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie są zmuszani do nadgodzin w niedziele po południu? Jedni w okienka nie chodzą w ogóle a drudzy przychodzą na nadgodziny w czasie ich nadgodzin? O co tu chodzi?!
zdjecie uzytkownika
Patriot - 2015-02-20 19:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2015-02-10 12:44:32]:
Minimalna 3500 netto i możemy rozmawiać o życiu w Polsce, Polacy chcą pracować ale za godziwe pieniądze a nie ochłapy, wszystkie firmy ściągają do Polski bo tania siła robocza, na każdym kroku nas kroją a ty piszesz że narzekanie takie Polskie? Ochłapy a nie wypłaty!!!! Made in Poland.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-02-21 00:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani'' dawno''chcąc coś pisać to zastanów się ponieważ u nas nie ma rady pracowniczej.a jest Rada Pracowników.Rada Pracowników nie ma uprawnień do decydowania w jakim systemie pracuje się w zakładzie.Równoważny system pracy został wprowadzony ustawowo przeczytaj sobie Kodeks Pracy. Pracodawca może z niego skorzystać, ale nie musi,dotyczy to również nadgodzin. Takie przepisy zatwierdzili nasi posłowie a nie Rady Pracownicze.Na stronie INSPRO można dowiedzieć się jakie uprawnienia mają Rady Pracowników
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2015-02-22 12:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze napisane XXX,szkoda że ZZ nie znają Kodeksu Pracy.Sami ludzi buntowali obiecywali gruszki na wierzbie a teraz dziwią się że ludzie chcą widzieć efekty ich pracy.
zdjecie uzytkownika
mptrójka - 2015-02-22 16:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nam nowy kierownik wciska kit ze pracodawca musi korzysta z tego równoważnego czasu pracy i od kwietna go wprowadzi
zdjecie uzytkownika
posiadacz_rodziny - 2015-02-22 19:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak tu wytłumaczyć zapewnienia sprzed kilku lat jaka to jest prorodzinna firma? Prorodzinne nadgodziny, prorodzinny sys. czterobrygadowy, prorodzinny sys. równoważnego czasu pracy. No i prorodzinne stawki, tylko się rozmnażać, pxc wyżywi całą gromadkę i spłaci wszystkie kredyty!
zdjecie uzytkownika
Zz - 2015-02-23 15:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadajemy komunikat Uwaga Uwaga w firmie panuje wirus sranie i rzyganie zarządzamy powolne opuszczanie zakładu bo kibli nie starczy ))))))
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-02-23 21:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca na stanowisku specjalisty, ktos wie jakiego rzedu zarobki? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Chrabąszcz - 2015-02-24 23:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2015-02-23 21:09:00]:
A specjalisty do spraw czego ?
zdjecie uzytkownika
Zamotana - 2015-02-25 17:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc marudy dzisiaj bylam na rekrutacji i miałam takiego stresa, ze upierdzielilam jeden kabelek za duzo, ręce mi się trzęsły jak narkomanowi po odstawieniu i chyba klapa będzie z tego, po jakim czasie do wa dzwonili w sprawie zatrudnienia od rozmowy?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-02-25 17:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chrabąszcz - 2015-02-24 23:53:14]:
specjalisty ds. jakości
zdjecie uzytkownika
1olok - 2015-02-26 12:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2015-02-25 17:49:37]:
Najniższa krajowa na początek, chyba że masz duże doświadczenie i poręczenie z poprzednich firm ale co najmniej tak dużych jak ta firma to możesz ponegocjować stawkę ale nie licz na wiele. Ale za to jako jakościowiec nic prawie nie robisz, sama biurokracja i dużo kaw do wypicia z wieloma ludkami czyli luz.
zdjecie uzytkownika
nie moge - 2015-02-26 20:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1olok - 2015-02-26 12:41:54]:
w biurach juz siedza jeden na drugim i jeszcze zatrudniaja darmozjadow no szczyt hamstwa na produkcji ich nie zobaczysz chyba ze cos chca bo jak ty chcesz cos od nich to s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ani robotą na nastepne 2 miesiace i ogolnie nie da sie nic załatwic kieras nic z nami nie konsultuje stawia nas przed aktem dokonanym smutne te nasze zycie zero docenienia doswiadczonego pracownika
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-27 12:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie moge - 2015-02-26 20:43:49]:
Było się uczyć matole! Choć zdarzają się też gamonie w biurach. A to potwierdza, że też możesz spróbować do biura.
zdjecie uzytkownika
twardy - 2015-02-27 17:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami się zdarzy ze tam nie siedzą matoły :D:D:D nie obrażaj człowieka bo pewnie woli byc na produkcji zapierdalac ale wiedziec za co dostaje pieniądze niż byc zerem w biurze udajacym wielkiego pana a w rzeczywistosci kurczowo trzymajacym sie stanowiska no bo jestem biurowym = jestem od nich lepszy tak jest Buraczki i wy o tym wiecie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-27 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twardy - 2015-02-27 17:48:17]:
Następny matoł!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
1olok - 2015-02-27 23:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-27 22:30:11]:
Powtarzasz się i troszkę się dokształć lub zrób kolejny kierunek na studiach, który i tak Ci nic nie da aby nie powtarzać w kółko "matole".
zdjecie uzytkownika
1olok - 2015-02-27 23:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nie moge - 2015-02-26 20:43:49]:
Szczera prawda zwłaszcza jakościowcy i inne kontrole tak na prawdę za nic nie odpowiadają i nigdy ich nie ma jak są potrzebni, nie potrafią podjąć żadnej konkretnej decyzji a odpowiedzialność i tak spada zawsze na pracownika produkcji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie