Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zm A - 2014-10-15 18:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie rozumiecie jednego-ze teraz sa dwa obszary pracy,stare maszyny i s4,na każdym z nich jest stała obsada!to odrebne obszary pracy ze swoja grupwa.na kazdej zmianie tak jest.wspolczuję zm C ze ma takie koleżanki jak ty i ta co sie udzielala wyżej
zdjecie uzytkownika
dziudka - 2014-10-15 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"A" to Ty ją zgubiłeś ? A mówiłam przyjdz do mnie to nie zgubisz :)
zdjecie uzytkownika
team - 2014-10-15 20:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz wiecej falszywosci i kablowania..zal..
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-10-16 13:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yolo - 2014-10-14 22:23:34]:
SWIETA RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
12121 - 2014-10-16 13:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZMIANA D SZYKUJCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!
JAK SŁYSZE ZAŻALENIA ZE KTOŚ NIE CHCE ISC NA ZMIANE D TO MNIE SZLAG TRAFIA.... AH BO TO BO TAMTO BO SRAMTO BO NIE CHCE KOLEZANKI ZOSTAWIC BO JA TU LUBIE BYC MASAKRA JAKAS
JA MYSLE ZE WLASNIE NA ZŁOŚC ZMIANE C B I A POWINNISMY ZBUDOWAĆ TAKI ZESPÓL ZE BY IM GEBY OPADNA NA KAŻDEJ ZMIANIE JEST KTOS FALSZYWY I LUBI PODPIERDALAC SĄ LIZUSY I WOGÓLE JA DO TAKICH NIE NALEZE I MAM NADZIEJE ZE IDAC NA ZMIANE D BEDZIE I WIELE LEPIEJ I BEDZIE PRZEDEWSZYSTKIM ZGRANY ZESPOŁ NO TYLKO OCZYWISCIE TRZEBA BEDZIE SIE POSTARAĆ!!!!
:)))
zdjecie uzytkownika
kim - 2014-10-16 15:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczcie juz pieprzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-10-16 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na każdym dziale każda osoba ma swoje zadania do wykonania a ludzie z solara są zdziwieni że jak to tak że trzeba pracować no niestety dział działowi nie równy i stanowisko pracy także ale kto tym durniom to wszystko wytłumaczy
zdjecie uzytkownika
EBOLA - 2014-10-16 21:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE KŁÓCCIE SIĘ MOI DRODZY, POWINNIŚMY STANOWIĆ JEDNOŚĆ W TEJ FIRMIE!!!!a tak poważnie to zamknąc ryjki i zacznijcie używac komputera do szczytniejszych celów, np. edukacyjnych.bez pozdro ps.wszyscy jestesmy mudzinami :)
zdjecie uzytkownika
milka - 2014-10-18 20:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [evka - 2014-10-13 21:37:53]:
ludzi gnoi,że na telefonach siedzi a sama całe nocki i popołudniówki na słuchawce przesiaduje i migdali sie do niej jakby Bóg wie co tam gadała ale tego to już nikt nie widzi
zdjecie uzytkownika
voyager - 2014-10-19 12:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie gadajcie ze tu tak super bo kazdy kto tu kiedys pracowal wie jak z miesiaca na miesiac czlowiek czlowiekowi wilkiem,te pozytywy tyko sa wtykane komus kto nigdy tu niepracowal..
zdjecie uzytkownika
poznaniak - 2014-10-20 11:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a brygadzista z działu stanzen chory czy już nie pracuje,bo obiło mi się ze w poznaniu szykuje prace dla niego-na poznanskim ratuszu-ktoś po koziołkach musi sprzatac haha-z jego wdziękiem i aparycją-tam na pewno da rade
zdjecie uzytkownika
fajfus - 2014-10-20 15:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakupię lub zatrudnię jednego murzyna do podcierania d... praca od zaraz
zdjecie uzytkownika
midelton p. - 2014-10-20 20:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis w pracy myslalam ze sie zesram. Kupilam w sklepie jedzenie z sosem i dostalam sraczki. Z trudem zdazylam do kibla. Szok!
zdjecie uzytkownika
kawa - 2014-10-20 22:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już dawno mają problem z serwowaniem świeżych dań....
zdjecie uzytkownika
Adolf H. - 2014-10-21 03:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie.również jestem pracownikiem tej firmy i mam mnóstwo zastrzeżeń.mógłym długo wymieniać, lecz poruszę kilka tematów.trawa przy zakładzie jest nie równo ścięta, w dodatku rosną tam grzyby (co to kuźwa las?), jakieś ruchomory czy coś.wszystko jest szare, w różnych odmianach szarości: jasno szare, średnio szare, ciemno szarę, troszke szare, mocno szare w pizdu szare, od papieru toaletowego który w dodatku podrażnia mój odbyt, po obudowy artykułow, aż do podłogi po której chodzą dziwni ludzie.chciałbym Was wszystkich teraz obgadac.Waszym najważniejszym zajęciem w tej firmie jest mówienie o życiu innych, zatruwanie powietrza, zużywanie tego szarego, podrażniającego odbyt papieru. HAJ HAJ HAJ!!!!
zdjecie uzytkownika
Ciasny Wiesiek - 2014-10-21 04:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pracy się Pracuje a po pracy Baluje !!!!
zdjecie uzytkownika
ODDam - 2014-10-21 04:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddam Wczorajsze śniadanie , chleb ,ser,szynka,masło.
zdjecie uzytkownika
Kusy - 2014-10-21 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adolfie H . nie rozśmieszaj mnie , twoje poczucie humoru jest zajebiste!!!
zdjecie uzytkownika
znam temat - 2014-10-21 16:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [midelton p. - 2014-10-20 20:52:59]:
Co do jedzenia... ostatnio kupiłem bułkę i przed zjedzeniem otworzyłem ją, i okazało się że pomidor był brudny jakby od piasku. Nie wiem czy był nie umyty czy spadł komuś na podłogę...
zdjecie uzytkownika
HAH - 2014-10-21 21:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po prosu miałeś upierdolone ręce , wiadomo ze pomidor prosto z ogrodu .


ps. Myjcie się Śmierdzące szaraki
zdjecie uzytkownika
edward - 2014-10-22 20:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie takie problemy mają chyba tylko kobiety :D
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-10-23 13:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co Wam chodzi z tymi kanapkami, oddawaniem śniadania i z pomidorem? człowiek wchodzi na forum, chce zobaczyc jakie zarobki ludzie mają, jaka jest atmosfera, co z rekrutacją, a czyta o jakimś śniadaniu.. może będziecie trochę bardziej pomocni i skupicie się na czymś instotnym dla przyszłego pracownika?
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2014-10-23 14:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czy bedziesz miala sraczke po jedzeniu ma znaczenie bo albo wyrobisz sobie premie albo bedziesz siedziala na klopie i nawet na stoperan nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
73885 - 2014-10-23 19:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz wiedziec co sie dzieje wefirmie? Kto ile zarazbia, kto jaki ma rozmiar buta, kto chodzi do kosciola a kto nie? Idz do Hanny na Solar ona wie wszystko najlepiej.
P.s ponoc kolana juz ma wytarte od latania do kierownika :) napewno to przeczyta
zdjecie uzytkownika
pobożny - 2014-10-23 23:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To takie brzydkie rzeczy robi się na Solarze ? I to na kolanach ? Co za zgorszenie....no ludzie tak nie można....pomodlmy się za nią żeby wkroczyła na wlasciwą.... drogę .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x