brak logo

PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nowy Tomyśl

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Nina 2016-09-21 16:04:45
Witam staram sie o prace w tej firmie moze ktos mi napisac jaka jest atmosfera i praca wogole
230 2016-09-21 16:08:30
a na jakie konkretnie stanowisku u nich w Nowym Tomyślu będziesz się starała złociutka dostać? ja bym chciała zostać u was brygadzistką narzędziowni u was ale nie wiem czy kobiety w waszej firmie są respektowane na takich stanowiskach, napiszcie szczerze jak jest
powyk 2016-09-21 16:19:03
A jakie masz doświadczenie zawodowe ?
Xxx 2016-09-21 17:35:24
Co ty za głupoty wypisujesz! Wszystkie dokumenty na produkcji są po polsku.
pkjhbghh 2016-09-21 17:41:51
mnie też bardzo ciekawi czy jest szansa na prace w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska? widze kilka ofert, ale ni eiwem czy przyjumuja bez wieksszych problkemów? No własnie, jak jest z rekrutacją ??
Nina 2016-09-21 21:45:45
Na pracownika produkcji
Ninja 2016-09-21 22:02:57
Czy PHOENIX CONTACT Wielkopolska zatrudnia w tym momencie? Słyszałem że podobno jest trochę możliwości nawiązania kontaktu z tą firmą, co byłoby naprawdę okej
niko 2016-09-22 18:18:02
Pisz za siebie. Ja mam częściowo po niemiecku. Bywa, że po chińsku...
2
JaK 2016-09-22 18:45:40
Nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi, jak to po chińsku, jak to po niemiecku, nie czaję za bardzo skąd takie opinie się biorą w tym momencie, ktoś tu wyraźnie chyba próbuje nas pogrążyć, mam nadzieję, że to ustanie
Wacek 2016-09-22 20:05:26
Hej czy może grono z BHP zwróciło by uwagę na rażący smród na dziale stanzen przechodząc przy tej myjce stojącej przy drodze transportowej na dział EB śmierdzi jednym kwasem chyba to jest nie normalne aż żre w gardle i szczypie w oczy czy Ci pracownicy tam pracujący nie są narażeni na utratę zdrowia było by miło co byście się temu przyjzeli
ha 2016-09-22 22:23:07
nie ma coś złymi komentarzami przejmować, jest ogłoszenie że kierowników montażu szukacie to ja wysyłam cv i nie narzekam
EWA8888 2016-09-22 23:15:26
Jak to jest z tymi nadgodzinami?Musicie zostawać jak np ktoś dojezdza autobusami??Chodzicie w soboty do pracy na 2 zmianę?? Chcę przyjść do was do pracy,ale trochę odstraszają mnie te różne opinie
masi 2016-09-23 09:56:04
no właśnie jua się strasznie obawiam tych pracującychb weekendów bo jednak nadal studiuję zaocznie, a poza tym to może jednaK niech ktoś konkretnie napisze ile jest tych weekendów pracujących w miesiącu
DamianNt 2016-09-23 10:21:33
Konkretnie, już ci mówię weekendy praktycznie wszystkie musisz być w pracy jeden weekend w miesiącu masz wolny. Najpierw dostaniesz umowę z Agencji ,a potem o ile wytrzymasz 3 miesiące to dostajesz umowę na pół roku. Tylko pamiętaj ,że tutaj nie liczy się człowiek tylko słupek z wydajnością,dla kierowników nie liczy się to,że pracujesz sumiennie przez 8 h ale nie wyrabiasz normy,dla niech liczą się słupki.
8
hej 2016-09-23 10:58:34
Dlaczego? A nie da sie jakoś dogadać ze np, w dwa pracujesz a dwa weekendy masz wolne? Czy to praca w systemie i niestety nie ma czegoś takiego?
Icc 2016-09-23 11:22:57
Wystarczy przedstawić rozpiske ze zjazdami i można się dogadać. Nigdy nie robili z tym problemów. Na produkcji jest dużo uczących się i studiujących oraz absolwentów. Nie wiem o co ten dym. A co do wyrabiania się to jedyne co mogę napisać to, że czasy normowane są metodą MTM powszechnie stosowana przez firmy produkcyjne. Metoda uwzględnia średnie możliwość (szybkość) pracownika, co potwierdzają osiągane wydajności innych pracowników. Po prostu wystarczy chcieć i to pokazać, a nie mogę drogie dzieci. To jest praca a nie żłobek!
3
Hej 2016-09-23 12:05:46
To spoko, widać ze jest jakaś alternatywa i rozwiazanie, wiec i studentów rowniez zatrudniają? A powiedz jak to wszystko wyglada właśnie na produkcji jak ze stawkami? Dużo kobiet tam pracuje?
polo 2016-09-23 17:49:32
No na produkcji gdzie wkładasz coś do pudełka lub coś składasz nie potrzeba dokładnej dokumentacji haha
ada,2112 2016-09-23 18:04:40
Dla mnie najważniejsze jest to czy wypłata jest adekwatna do powierzanych obowiązków, wiecie może? Chętnie bym się teraz załapał, bo dbają o pracowników.
pinio 2016-09-23 18:38:30
Głowa rodziny chce pracować za godne i uczciwe stawki a nie najniższą z łaski
5
ihaaa 2016-09-23 19:09:37
No a jakie są zarobki dla specjalisty ds. logistyki produkcji? Chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że zarobki są pewnie adekwatne do powierzanych obowiązków, skoro niedawno miały zostać przyznane odpowiednie premie do nich. Wazne są bardzo teraz wypłaty.
Nick 2016-09-23 20:08:29
Jeżeli pracownik wyrabia się na 5% a powinien na 100% to 95% płaci firma!!!! twoja stratę pokrywają inni pracownicy, więc po co trzymać takich ludzi! Dlaczego pokrzywdzeni mają być uczciwi, zaradni pracowici!
s 2016-09-23 20:15:24
ihaa a sądzisz że przejdziesz rekrutację? wykształcenie wyższe kierunkowe przecież i SAP są jak widzę wskazane
damiannt 2016-09-24 09:32:35
Czyli uważasz,że ludzie,którzy nie wyrabiaja śmiesznych norm a pracują uczciwie powinni wylecieć ,gratuluję toku myślenia . Polityka tej firmy jest żałosna ,na szczęście są firmy które szanują ludzi pracujących na tyle ile organizm człowieka pozwala. Gdyby Niemiec dowiedział się,że tak są traktowani ludzie jako słupki to za głowę by się złapał. Sam słyszałem,jak jest w Niemczech w tej firmie ,że ludzie jak by mogli to zostali by tam na zawsze.
5
jelon 2016-09-24 09:34:24
a na jakim stanowisku zarabia się niskie stawki o ktorych piszecie? Maja ogłoszenie na Mechatronika, mam nadzieje,ze zarobie około 3 chociaż?
1
Majka 2016-09-24 11:32:57
Masz całkowitą rację .Bloomberg a My ? Totalne nieporozumienie .Hmm powiem tak tu nie norma powinna " grac pierwsze skrzypce " _ tylko frekwencja ...Jeden się stara _ w pracy bywa co dzień a drugi w kratkę i jeszcze po główce głaskany.To są właśnie Ci nowi pracownicy , ten spęd nie wiadomo skąd .Po prostu im się niechce z łóżka wstać a co dopiero nogę wychylić .Bazujmy na takich to daleko dojdziemy ....Hmm ciekawe zebranie wczoraj było.Aż mi w duszy zagrało.Moze będzie lepiej . ...Oby. ..
1
Majka 2016-09-24 11:33:45
Masz całkowitą rację .Bloomberg a My ? Totalne nieporozumienie .Hmm powiem tak tu nie norma powinna " grac pierwsze skrzypce " _ tylko frekwencja ...Jeden się stara _ w pracy bywa co dzień a drugi w kratkę i jeszcze po główce głaskany.To są właśnie Ci nowi pracownicy , ten spęd nie wiadomo skąd .Po prostu im się niechce z łóżka wstać a co dopiero nogę wychylić .Bazujmy na takich to daleko dojdziemy ....Hmm ciekawe zebranie wczoraj było.Aż mi w duszy zagrało.Moze będzie lepiej . ...Oby. ..
1
marcinek j 2016-09-24 11:34:40
jelon znamy się nie od dziś, nie dostaniesz się na tego mechatronika moim zdaniem, nie przejdziesz rekrutacji.Sporządzanie raportów dotyczących przeprowadzanych prac serwisowych, w tym protokołów błędów i ich statystyk moim zdaniem cię przerośnie ale jak chcesz
2
DamianNt 2016-09-24 16:34:28
Otóż to frekwencja powinna grać pierwsze skrzypce. Ja już na moje szczęście kończę pracę w tej firmie,czekam tylko na wypowiedzenie od kierownika i uciekam do szanującej ludzi firmy. Niestety dopóki będą takie buce pracować bez empatii na stanowisku kierowniczym ,nic się nie zmieni .
4
jelon 2016-09-24 17:44:12
marcinek' wątpię ,że znamy się nie od dzis, poza tym jak możesz wypowiadać sie o moich kompetencjach skoro mnie nie znasz? Nie bez przyczyny pytałem o to stanowisko, tu Cię bardzo zaskocze ponieważ posiadam doswiadczenie 3 letnie a sporzadzanie raportów to podstawa na tym stanwosiku :)
polo 2016-09-24 18:06:29
Jeśli człowiek jest traktowany jako zasób ludzki to jak ma być dobrze ? Nie będzie pracujących sobót, ale pewnie w tygodniu będzie trzeba nadrabiać. Nie widzę problemów z pracą w nadgodzinach, ale chcę zarabiać godnie. Hasło firmy: Rozwiń skrzydła z PxCW przeszło do lamusa ? Teraz obowiązuje te nowe :D ?
4
wika 2016-09-24 18:48:58
nowe czyli jakie? skoro ktos odpisał to moze powiesz mi jak wyglada zatrudnienie na stanowisku mechatronika, jezeli faktycznie jest możlwie to zatrudnienie bo jednka okazuje sie trochę inaczej
~sposób na 200% 2016-09-25 07:47:34
Potwierdzam powyższą wypowiedź. Na niektórych warsztatach , jako nowy pracownik , dostajesz najgorzej "wyrabialne" zlecenia. "Stare wygi" bardzo pilnują dobrych zleceń, na których wyrabiają sie z tzw. "palcem w d..." . Szczególnie warsztat 4 na dziale ICC , porażka. Same siedzą na zleceniach z tzw. średniej , którą wyrabiają nawet i w połowie czasu, zaczynają montować artykuł z nowego zlecenia na czas (oczywiście nie wybijają się ze średniej) , po czym wykonanie zlecenia w system wbijają , że niby wykonały horendalną ilość szt w bardzo krótkim czasie i tym samym ich normy sięgają i 200%. Później powstają takie absurdy, ze "stary" pracownik , np. w 2 godziny potrafi zmontować 4-5 razy więcej artykułów niż nowy, ale cóż, jeśli robił te artykuły przez 5 godzin, a nie jak wybił w systemie 2 .... Cwaniakom normy do wypłaty rosną, a produktywność spada. Dziwię się, ze jeszcze nikt sie temu blizej nie przyjrzał ...
6
jeleń 2016-09-25 08:48:11
Ok to teraz ja. Zaczynam...... Stawka godzinowa ma być od 1 października 13zł brutto ok super ale za to przelicznik z 1,23 został zmieniony na 1,12. A więc podaje przykład rozliczania 168 godzin pracy razy 13zł to daje nam 2184 zł brutto do tego dodamy 20% dodatku do normy bo na tyle przy tym przeliczniku się wyrobimy to daje nam 2620,80 zł brutto od tej kwoty obejmuje sobie podatek oraz wszystkie skladki więc wyjdziemy na ok 1950 zł na rękę. Jeśli myślicie że ludzie nie potrafią sobie przeliczyć to jesteście w błędzie a na dodatek po tym przeliczniku 1,12 nie wymagajcie od nas norm bo ujbaliśc... nam wszystko co idzie włącznie z czasami na artykuły. I to jest podwyżka???? Przepraszam bardzo ale chyba obniżka więc się nie dziwcie jak ludzie zaczną masowo się zwalniać,bo w chifie mają nawet dodatek za popołudniową zmianę. A ZZ przestancie się chwalić że coś wywalczyliście,bo gówn wywalczyliście. Szanowną kadrę zapraszam na produkcję tak na trzy miesiące a my staniemy nad wami i będziemy się zachowywać tak jak wy szanowni biurowcy. A pan prezes niech nie robi z siebie durn na przemówieniach bo takie bajeczki to może sobie opowiadać dzieciom co jeszcze w pieluszki robią.
23
wika 2016-09-25 08:53:36
ale mowisz o umowie zlecenie, że bedzie 13 złotych brutto? a ten dodatek do normy 20 % to jest zawsze przy wynagrodzeniu? ale o obniżce płac nie powinno wogóle byc mowy skoro nie wyrobią jakiejś normy, to jak macie skonstuowana umowę?dziwne
WilkiWokółAgdziePodzialiSIęLudzie 2016-09-25 10:49:19
Jak daja podwyżki, to czemu czasy zaniżają, tak się robi podwyżki? jedno się daje, drugie zabiera żeby sie wszystko wyrównało chyba, nie rozumiem, tak trudno dać więcej na godzinę bez żadnego kombinowania, zaniżania, przeliczania, kręcenia i ucinania?
5
s 2016-09-25 11:14:23
no teraz skoro ustawowo będzie podniesione minimalne wynagrodzenie to na pewnoc oś tam więcej zarobisz więc nie uważam żeby był powód d az takiego narzekania, tylko nie wiem o co ci dokładnie z tym ucinaniem chodzi
ewi 2016-09-25 12:53:32
tez jestem ciekawa jak tam jest? konkretnie chodzi o atmosfere na produkcji i godziny pracy w tygodniu?
Lila 2016-09-25 13:48:02
No ale to nie pierwsza taka sytuacja. Ostatnio przy podwyżkach do pensji minimalnej też zwiekszyli nam podstawę, bo musieli ale za to zmniejszyli przelicznik do premii z 1,4 do 1,2. I pozamiatane. Wyszli na swoje. Przepisowo podwyżki dali, ale ludzie zarabiają tyle samo. Teraz robią ten sam numer.
11
optymista 2016-09-25 15:21:20
Jest coraz lepiej, zapraszamy!
1
hytl 2016-09-25 18:01:58
@ optymista - no top skoro jest coraz lepiej to z chęcią zatrudniłabym się u was. Gdyby tylko poszukiwali pracowników odpowiadające mojemu profilowi...
ewi 2016-09-25 18:25:18
coraz lepiej? tzn.?
saya 2016-09-25 19:03:48
hytl a jaki to jest ten twój profil możesz nam powiedzieć?
Pracownik 2016-09-28 14:54:05
10,60 zł brutto na godzinę po zdanym egzaminie, a wypłata taka sama jak przed więc jak to jest ????
3
kinia 2016-09-28 14:54:34
Świetnie, że wypłata jest u nich terminowa @ihaaaa, ale dobrze, że oprócz podstawy ejst jeszcze szansa na jakieś premie, bo to znacznie umila zatrudnienie.
qwer 2016-09-28 18:49:55
A mozecie mi powiedziec co sie dzieje z dzialem solar??
1
45trd 2016-09-28 19:23:42
no niby masz racje ze to dobrze ze wyplata ejst na czas aczkolwiek uważam ze to w sumie nie powinno tez być nic szczególnego to jest wydaje mi się swego rodzaju obowiązek firmy żeby żeby tak tez było.
2
misiu 2016-09-28 19:36:53
ok
solarMaSięDobrze. 2016-09-28 20:08:16
dział solar nadal będzie, tylko dochodzi kilka nowych artykułów, ludzie nadal będą pracować, to ze cos sie zmienia, nie oznacza, ze coś sie kończy, maszyny bede pracowac też, ale już nie same maszyny i nie tylko z jednym artykułem, będą też inne maszyny w przyszłości niedalekiej, ludzie są powoli wdrążani w nowe artykuły, w październiku wyjeżdża kilka osób z solara do Niemiec na szkolenia żeby wrócić i nauczać następnych.
Pewnie zaraz będzie, ze solar sie kończy, że znów coś, tak ludzie reagują gdzie coś się zmienia.
1
wika 2016-09-28 20:15:12
solar' w sumie maja fajny patent na to podejrzewam, ze po powrocie z niemiec wroca z nowymi pomyslamy i nowa wiedza
Zostaw swoją opinię o PHOENIX CONTACT Wielkopolska - Nowy Tomyśl
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska