Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHOENIX CONTACT Wielkopolska

Pracowałeś w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawwa - 2014-12-12 08:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozecie powiedziec kiedy beda przelewy z bonami ?
zdjecie uzytkownika
Prezes NBP - 2014-12-12 20:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, przekalkulować sobie ilość dni roboczych w październiku i listopadzie. Uświadomić sobie, że jest się na stawce godzinowej i przemnożyć. Kilka rachunków matematycznych wyjaśnia dlaczego wypłata grudniowa gdyby nie bony jest "słaba". Ludzie proszę, nie szerzcie paranoi.
zdjecie uzytkownika
pko - 2014-12-12 22:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Prezes NBP - 2014-12-12 20:01:27]:
Uświadom to sobie, sobie,że dmuchają ciągle dupsko tobie
zdjecie uzytkownika
bez układów - 2014-12-15 12:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do HR-ów, kiedy zaczniecie wyrównywać stawki godzinowe pracowników? Obiecaliście, że się tym zajmiecie, mija trzeci rok i nic nie zrobiliście. Pracownik,na tym samym stanowisku,wykonujący tą samą prace, który miał dużą stawkę godz. ma ją jeszcze większą a ten co miał małą ciągle ma małą. Kiedy to się zmieni ?
zdjecie uzytkownika
mlp - 2014-12-15 17:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bez układów - 2014-12-15 12:29:27]:
O jakie stanowisko chodzi?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-15 18:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlp - 2014-12-15 17:04:19]:
i nazwisko:}
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-12-15 19:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-15 18:00:50]:
i stawka
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-16 09:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zagadka: Kto na narzędziowni ma około 20pln na godzinę brutto?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-12-16 12:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łączna suma dwóch pracowników to jest
zdjecie uzytkownika
PIETRO - 2014-12-16 20:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-12-16 09:45:13]:
no kto ? operator?
zdjecie uzytkownika
Marian - 2014-12-16 20:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto? To jedni maja duzo mniej a inni duzo wiecej. Stawki zaleza od znajomosci?
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2014-12-17 09:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20zł to nie jest przypadek jednostkowy
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-12-17 15:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego tak jest w zakładzie że aby dostać urlop trzeba być pupilem brygadzistki, a zwykły pracownik nie ma szans na urlop. Gdzie są nasze związki zawodowe że kobiety muszą iść do pracy przed świętami oraz przed sylwestrem
zdjecie uzytkownika
ble - 2014-12-17 15:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chyba tylko solar...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-17 16:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ble - 2014-12-17 15:33:14]:
Zapewniam że w całym zakładzie tak jest
zdjecie uzytkownika
Reymont - 2014-12-17 18:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pupile moga wiele,zwykli nic nie moga.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-12-19 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie skad byl catering na wigili w tym roku
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-12-19 15:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-12-19 14:50:50]:
Tak - wie
zdjecie uzytkownika
kynios - 2014-12-19 16:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może się w końcu ktoś zainteresuje poczynaniom kierownictwa z działu logistyki ! Myślą,że zastraszaniem wycofywaniem urlopów oraz groźbą odebrania 13 coś zdziałają. Prawda jest taka że straciliście panowanie na swoim dziale ! Weźcie się w końcu za organizację pracy a nie patrzycie jak dowalić magazynierom. Skoro jest nas tylu i w każdej chwili możecie nas zastąpić dlaczego nie możecie nikogo znaleźć ?! Bo każdy wie jaka atmosfera na tym dziale panuje ! Ludzie skłóceni kierownictwo skłócone najlepiej widać na wigilii każdy ma ją w gdzieś !
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-12-19 19:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-12-19 15:23:07]:
skad
zdjecie uzytkownika
fum - 2014-12-19 20:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jestem z zewnątrz,jak czytam wasze teksty toż to (usunięte przez administratora) to pikuś (pan pikuś):) jak wy dajecie radę tam pracować.Góra czytając te teksty tylko się cieszy.Skłóconą ekipą pięknie się rządzi.Pozdrawiam i wszystkiego dobrego na całe święta i nadchodzący rok.
zdjecie uzytkownika
fum - 2014-12-20 20:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jak widzę to faktycznie mądrzy ludzie tam pracują (guru)to chyba najbardziej kompetentny i najmniej rozgarnięty,
zdjecie uzytkownika
3 lata - 2014-12-21 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje tutaj już 3 lata i jest spoko!! Nie spotkałem się jeszcze z żadną z powyższych sytuacji! Przykr, że Polacy to urodzeni malkontenci :( Nikt z Was chyba nie pracował w electrorecykligu na kolejowej, albo w meblach Kijew**i jak się jedzie na Lwówek, tam by Wam dali szkołę!!! Rozpuszczone bachory!
Jedyne z czym się zgodzę to mało płacą :(
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Weszłam pod biurko i samo poszło
Pytania: Masz dziś wieczorem czas?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-12-22 19:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wiecie może jak płaca na narzędziowni na stanowisku frezera ? Mam zamiar złożyć papiery.
zdjecie uzytkownika
fum - 2014-12-22 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHOENIX CONTACT Wielkopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHOENIX CONTACT Wielkopolska?
Zadaj pytanie
x