logo Probet

Probet

Chorzów

Opinie o Probet

wikt 2016-07-18 21:11:49
pewnie, że możesz tym bardziej, że teraz prowadzą rekrutacje i tak naprawdę maja wiele ofert pracy, na pracownika ogolnobudowlanego rowniez poszukują wiec jezeli posidasz doswiadcznie w budowlanece to masz szanse
2
pracownik ochrony 2016-07-31 15:25:49
W ogłoszeniach o pracę jest informacja że Probet posiada flotę samochodów a kierownik ochrony w Warszawie zapier.... prywatnym samochodem. Śmiech na sali
2
kosik 2016-07-31 15:30:24
Pracownik ogólnobudowlany na pewno ma szansę na stabilne zatrudnienie, ale jaka jest wypłata? Pozdrawiam
do koksik 2016-08-04 15:03:05
15-20 zł/h na rękę - w zależności od umiejętności pracownika
Jurek 2016-08-04 15:05:55
Ciekawe tylko jak sprawdzają te umiejętności @dokoksik bo takie 20zł na godzinę nie było by złe koniec końców. A jak z umową?
Agnieszka 2016-08-08 13:43:16
A jak sie pracuje na stanowisku administracyjno-biur0wym/kadrach/księgowości w samej siedzibie firmy? Czy ktos coś?
3
janek 2016-08-08 13:44:51
Ja na tego pracownika działu konfekcji bym się chętnie załapał, ale zastanawam się czy jest szansa na odpowiednie premie teraz, wiadomo czy coś się teraz pojawi? W sumie o żadnej rekrutacji nie słyszałem, ale w sumie to dobry znak, że dobrze jest między nimi.
emerytka 2016-08-10 17:27:13
Co mozna napisać o Probecie? zatrudniają najwięcej osób z grupą I tzn.w wiekszości o orzeczeniu umysłowo chorzy bo za to dostają najwięcej kasy z Pefronu .Przez 4 lata pracy w tej spółce przeszłam 5 kierowników z czego tylko 2 było wobec pracowników uczciwymi!! Jedyne co tam jest ok to wypłata w terminie a poza tym wszystkim człowiek jest nikim !!
2
wikt 2016-08-10 19:20:37
jezeli chodzi o ogłoszenia to mają całe mnóstwo, zalezy od checi jakie masz i doswiadczenia
1
Bardzo Stary 2016-08-13 20:16:56
Kierownik z Warszawy to wielka pomyłka, zamiast jezdzić po obiektach oszukuje na kilometrach i udaje jaki to zarobiony a żeby coś od niego dostać np. odzież to już łatwiej do Chorzowa do szefostwa zadzwonić
2
janek 2016-08-13 20:17:09
Świetnie, że jest zapewniona umowa o pracę @sey, bo przecież wszędzie teraz wciskają śmieciówki. W końcu o benefity socjalne również nie jest trudno, bo na pewno do tego dorzucają odpowiednio do tego.
2
Guciu 2016-08-13 20:21:04
Fakt Pan W ostatno się bardzo opuścił czekać tylko kiedy mu się Dyrektor do tyłka dobierze. A to ze na obiekcie dawno go nie wdziano to sama prawda
1
janek 2016-08-13 21:22:53
Posiadanie doświadczenia @pola nie jest niczym zadziwijacym, bo przecież wymagają odrobiny profesjonalizmu od swoich kandydatów, a to się przekłada jeszcze odpowiednio na wynagrodzenie w firmie. Pozdrawiam
3
koko 2016-08-17 11:55:50
4 lata pani przepracowała, więc chyba nie było aż tak źle ;)
Ja pracuje już dłuższy czas w tej firmie i nie narzekam. Pieniądze zawsze na czas, atmosfera w porządku. Zawsze kiedy miałam jakiś problem to nie mialam żadnego problemu, żeby się dogadać z kierownikiem. Ja się ciesze, że mam prace.
3
wa 2016-08-17 12:10:52
a możesz konkretniej coś o tej atmosferze napisać i dlaczego według ciebie jest okej? ciekawi mnie ten proces że tak wioelu pracowników z orzeczeniem poszukujecie., jakieś profity firma z tego ma dodatkowe?
obecny 2016-08-18 16:00:03
Pracuje na obiekcie ochrony w Warszawie i Pan W jest bez zastrzeżeń a pomyłka jest to ze ty jeszcze tam pracujesz dawno powinni cię wywalić na zbita mordę
6
ochrona 2016-08-18 16:03:36
na obiekty nie jezdżił często bo jezdzi swoim samochodem i ma limit jak jeżdził służbowym to był kilka razy w miesiącu na każdym obiekcie
3
dw 2016-08-18 16:06:52
nowa jest oferta pracy - jako Sprzątaczka biurowa , a miejsce pracy to Kąty Wrocławskie - tylko umowa na zlecenie jest.
och waw 2016-08-18 16:36:27
Guciu i bardzo stary jeśli macie problem to jak przyjedzie Pan W porozmawiajcie z nim ja z nim rozmawiam i wszystko co może to załatwi a ze jeżdzi rzadko to dla tego że jeżdzi swoim samochodem i ma pewnie jakieś limity .Mieliście poprzednio dwóch kierowników TK i MR to dopiero mieliście raj nie można było nic załatwić. Cieszcie się że macie jego bo możecie mieć gorszego
3
g97 2016-08-18 20:23:07
@ och waw to repawda zawsze można trafic gorzej - tylko czy o to chodzi? Bo mi sie wydaje ze trzeba dążyć ku lepszemu, piąć sie don góry, wiec chyba nie ma co porównywać, że ktoś mógł trafić gorzej. Bo mógł też trafić lepeij - ja tak do tego podchodze
aldona 2016-08-29 15:21:32
Teraz została tylko oferta w Kątach na umowę o pracę, wiem, bo dzwonilam i pytalam dzis :)
dw 2016-08-29 15:24:01
Pracownik gospodarczy/sprzątaczka z orzeczeniem jest u nich teraz potrzebna i wydaje mi sę, ze to dobrze, ze tez dają szanse na prace osobom z orzeczeniem o niepełnosprawności na pewno, można też na tym dobrze dorobić sobie i to chyba na plus jest jednak.
2
Prawdomówny 2016-09-01 23:48:43
Panie W nie pisz Pan o sobie pozytywnie bo wzbudza to śmiech na sali. Wszyscy wiemy jak Pan pracuje ,ile czasu bywa na obiekcie, czy odbiera Pan telefony po godzinach i od kogo. Może od Dyrektora i kogoś z Dyrekcji,bo od nas to bywa z tym różnie. Ciągle się Pan zali ze musi jeździć swoim samochodem a na paliwo firma nie daje? Leje Pan do baku za swoje? nie chce mi się wierzyć. A może zabrali Panu auto bo za często stało pod automatami do gry w Grodzisku i okolicach? Może pora przestać częstować się od nas zwykłych pracowników papierosami, zagadywać o kasę itp. Jak Pan nie chcesz pracować tylko robić bokami jak do tej chwili, daj sobie człowieku spokój. Lepiej niech to prowadzą inni. Nie chce mi się wierzyć ze przy 4 obiektach W Wawie czy ile Pan masz tyrasz jak wół. Tytanem pracy Pan nie jesteś a wzorem do naśladowania to tylko dla tych co się nie przemęczają............. A straszenie nas ze bedą innni kierownicy nikogo już nie wzrusza.
3
rostbef 2016-09-02 09:44:37
nowych kierownik nie szukają, przynajmniej rekrutacji nie widzę, ale za mnóstwa pracowników gospodarczych szukają
1
Życzliwa 2016-09-03 07:47:59
Nie polecam pracy w firmie Probet, oni patrzą tylko jak wyzyskiwać osoby niepełnosprawne dla nich nie liczy się pracownik tylko nowe obiekty i pieniądze. Ktoś kto jest chory nie ma prawa iść na L4 bo oni niby "ludzi nie mają" zastanawiam się po co tyle obiektów mają jak nikt nie chce do nich przyjść. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zasuwaj bez przerwy, śniadania i wykończ się to jest ich cel.
1
Jurek 2016-09-03 08:20:24
Ale przecież, oni tutaj takim osobom dają umowę o pracę @życzliwa wiec jak nie można iść na L4? Pracodawca nic ci nie może zrobić jeśli dostarczasz zwolnienie bo to jedno z Twoich praw
1
obecny 2016-09-03 21:45:32
Powiedz mu to w oczy a nie anonimowo najlepiej kogoś oczerniać jako anonim
1
hall 2016-09-03 21:49:17
Czy pracownik it z orzeczeniem jest wciąż poszukiwany? Wynagrodzenie jest na poziomie 2500zł to się nie dziwię, że jest tak źle, bo premia pewnie też jest, a jak umowa o pracę to jeszcze lepiej. Dzięki
1
Mundek 12 2016-09-03 21:57:58
Pracowałem kiedyś w tej firmie i teraz widzę ze jest nagonka na Pana W, czyżby kapuś się obudził
1
janek 2016-09-03 22:51:12
Wiadomo czy oferta pracy na kierownika produkcji jest jeszcze aktualna? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, zwłaszcza, że posiadam wymagane 3-letnie doświadczenie, ale szkoda, że nie określili jakich zarobków można się teraz spodziewać u nich. Dzięki
1
GRZEGORZ W. 2016-09-04 12:33:52
Wszedłem przez przypadek na stronę opinii i podejrzewam że, nakręca się pisanie na mój temat.
Panie prawdomówny Pańska prawda to jest g....no prawda. Piszesz Pan bzdury i nie wiem co lub kto Pana nakręca do pisania takich oszczerstw.Samochodem służbowym nie jeżdżę bo przebywałem długo na L-4 i po zakończeniu zwolnienia przyszedłem na nowych zasadach i przepraszam że, szanownego Pana prawdomównego nie poinformowałem o nowych warunkach mojego zatrudnienia. A po Grodzisku to chyba musiałeś Pan za mną jeżdżić i mnie śledzić .Nie chcę się tłumaczy bo nie mam przed kim . Anonimowych pismaków olewam i mogę się tylko domyślać kto tak mnie "kocha"Jeśli ma Pan cywilną odwagę to nie zasłaniaj się pseudonimami które i tak są kłamstwami bo wcale prawdomówny Pan nie jesteś. Jeśli ma Pan odwagę i jeszcze Pan pracuje a nie chce publicznie ukrywając się pod zmyślonymi pseudonimami oczerniać kogokolwiek, to może Pan do mnie zadzwonić lub przyjadę i porozmawiamy. Strona opinie o pracodawcach domyslam się niesłuży do awantur , pisania oszczerstw i bzdur a o żetelnej ocenie pracodawcy.Podpisuję się tak zainteresowani będą wiedzieć o kogo chodzi
Pozdrawiam
3
Jurek 2016-09-04 12:44:08
Ile może zarobić magazynier w Rzeszowie? Dajcie znać :)
martens 2016-09-05 22:18:47
Czy te premie to są realne czy to tylko fikcja i tyra się za najniższą krajową ??
ore ore 2016-09-05 22:22:41
wiesz kolego jak nie chcesz jak to okresliłeś "tyrać" za najniższą krajową to przecież nie musiszi iść na sprzatanie - przecież poszukują tez pracowników z tego co wiem - bo ogłoszenie w sieci było - na it. ale tutaj z tego co wiem również z orzeczeniem
martens 2016-09-06 21:29:24
A kto powiedział że idę na sprzątanie ?? Pytam się ogólnie czy te premie o których mowa na rozmowie to faktycznie się dostaje czy nie ? W wielu ogłoszeniach jest napisane że jest premia nawet na stanowisko osoby sprzątającej .
mrau 2016-09-06 21:34:55
Hej, wiecie czy mają teraz jakieś oferty pracy? Chciałbym się załapać. Dziękuję za szybką odpowiedź.
x 2016-09-08 15:04:11
Było 1700 zł netto ( na rękę ) w okresie próbnym, ale ta oferta jest już nieaktualna.
inka 2016-09-08 15:17:40
no ja rozumiem że takie wynagrodzenie na sam start może być, z tym jestem skłonna się pogodzić, mam tylko nadzieję że później ono znacznie wzrośnie chociaż
Kira 2016-09-13 12:11:32
Wiem, że jest umowa o pracę w wymiarze 0,75 etatu a nie na zlecenie
Jurek 2016-09-13 12:22:55
@Kira jest umowa nie tylko na 0.75 ale też na cały etat do tego tak jak już ktoś pisał to 1700 netto chodzi mi tutaj o sprzątanie jakby ktoś się zastanawiał
wyrobnik 2016-09-16 15:34:26
Drugi dzień nie ma przelewu, nikt nie raczy odebrać telefonu !
janek 2016-09-16 15:38:20
Idealnie, że jest umowa o pracę @gość, nie ukrywam, że się mocno zdziwiłem, że jest zapewniona takiego rodzaju umowa, bo wszędzie rzeczywiście dają tylko i wyłącznie śmieciówki. A tak to jest pewność, że zatrudnienie okaże się w pełni stabilne i lepsze.
Nie związany z firma 2016-09-23 12:09:43
Naucz się człowieku ortografii. Co to za kierownik, który nie zna j. ojczystego.
wikt 2016-09-23 12:10:43
Zależy chyba jeszcze od stażu pracy ale nie mogą w nieskończoność dawać umów zlecenie, po jakim czasie dają umowę o prace?
Maciek21 2016-09-23 16:56:49
Hej
na czym polega praca pracownika gospodarczego ? czy to po prostu sprzątanie czy coś więcej ?
xoxo 2016-09-23 17:21:15
Najlepiej to bym sę załapał na pracownika budolwnaego, ale nie wydaje mi się, żeby ostatnio pokazało się u nich jakieś ogłoszenie pracy, wiecie czy jest szansa?
GRZEGORZ W 2016-09-23 18:12:50
Jeśli Ciebie nie dotyczy temat o którym napisałem to nie zabieraj głosu poligloto i mistrzu ortografii. Może dla Ciebie jest za trudne zrozumienie budowy zdań które przeczytałeś.
xxx 2016-09-23 18:30:43
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie oprócz podstawy dorzucają jeszcze premie co ułatwia pracę.
fru 2016-09-25 18:55:12
A co oznacza że nie pozwalają iść na l4?O czymś takim jeszcze nie słyszałem a może zapomniałem zapytać o pozwolenie .
abba-s 2016-09-25 18:58:23
a czy również sprzątaczką mogę u was zostać jak ma orzeczenie?
Zostaw swoją opinię o Probet - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet