Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Probet


Oceniono 73 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Probet
Limanowskiego 9/1
41-506 Chorzów
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
sarenka - 2014-11-19 18:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to jest nadal aktualne ale podobno szukali kogoś do działu marketingu na staż. wchodze w to jak w masło, jak aktualne. tylko niepokoi mnie info że płaca najlepszemu stażyście 1000 zł, a reszta? czyli mam rozumieć że jest to staż darmowy, tak? dajcie proszę znać bo się zastanawiam czy tam iść robić cokolwiek
zdjecie uzytkownika
Ochrona - 2014-11-22 22:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie mam orzeczenie grupa 2. i myślałem iść do tej firmy do pracy jak ją oceniacie ile za godzinę płacą ?
zdjecie uzytkownika
czysta - 2014-11-26 00:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie nie liczy się człowiek tylko dadatek za niego jak się dochapią lub znajda z lepszą grupą to wylot murowany dlaczego z trzecia grupą nie zatrudniaja bo dodatków nie mają moje zdanie jest naganne na temat tej firmy na początku cacanie a potem się rozkrecają dlaczego biora takie dodatki a ludziom chorym nawet wycieczki nie zrobia tylko biuro się bawi z naszych dodatków a my musimy robic i jeszcze raz robic jak woły a jak padniesz to inny cię zastąpi
zdjecie uzytkownika
Mysia - 2014-11-26 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostałam szanse i pracuję w ochronie nadgodziny mi zapłacili w 100 a nie jak w innej firmie na zlecenie i załatwili dodatek za leki. Nie ma większych problemów a z kierownikami bywa różnie to prawda.
zdjecie uzytkownika
Pyzio - 2014-12-03 22:29:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Ja pracuję w ochronie problemów nie ma Dyrektor OK kierownik trochę zakręcony ale można się dogadać> Żona pracuje w porządkowych i tam to już gó...o najpierw obiecali wyższe pieniądze a teraz wszystko zabrali. I część załogi myśli o L4.
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2014-12-05 09:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA TO SAMI OSZUSCI KIEROWNICZKA ZUZANNA NIE INTERESUJE SIE SWOJMI PRACOWNICAMI LUDZIE ZAPIEPRZAJA JAK SAMOCHODZIKI SPRAWNE. ZA CIEZKA PRACE W FIRMIEDODATKOWA PREMOA WYNOSI 10ZLTAK SIE WYNAGRADZA SCHOROWANCH LUDZI ZA ICH DOBRO .NIE PATRRZY SIE NA CHOROBY CZLOWIEKA TYLKO NA DODATEK Z pEFRONU ZATRUDNIAJA OSOBY Z TWARDNIENIEM I PO ZAWALACH TO KOSZMAR NORMALNIE GDZIE TE KIEROWNICTWO MA SZACUNEK DLA lUDZI CHYBA W D...E ZAPRZEPROSZENIEM FIRMA DZIAT NORMALNIE .BIORA TYLE KASY ZA NAS NAWET SOCJALU NIE MAJA SWIETA IDA A MY NAWET GROSZA NIE DOSTAJEMY NA SWIETA WSTYDZVIE SIE DZIADY
zdjecie uzytkownika
zachwycony - 2014-12-06 11:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
przestańcie płakać tylko PIP
zdjecie uzytkownika
mega - 2014-12-07 20:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracuje w tej firmie w Gdańsku
Oferty Pracy odpowiedz
2014-12-08
Żródło: Gowork.pl
Olszyna
(dolnośląskie)
Zakład Pracy Chronionej Probet Sp. z o.o. zatrudni osobę na stanowisku: Kierownik obiektów Miejsce pracy: teren województwa dolnośląskiego - miasta Wrocław i okolice Do obowiązków będzie należeć: a) w zakresie ochrony: kontrola obiektów pisanie i korekta grafików kontrolowanie ewidencji czasu pracy podległych pracowników kontakt i współpraca z kont
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-10 21:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-12-10 21:06:03]:
TUTAJ SIĘ Z PANEM ZGADZAM JEST TAKI WYZYSK CZŁOWIEKA ŻE TO JEST NIE MOŻLIWE NP KTOŚ NIE PRZYJDZIE DO PRACY MA L-4 LUB URLOP TO ZA TĄ OSOBE TRZEBA ROBIĆ A NIE DOSTANIE NAWET 10ZŁ PREMI A JAK CZŁOWIEK SIĘ UPOMNI O SWOJE PIENIĄZKI TO ZARAZ STRASZĄ ZWOLNIENIEM Z PRACY MAŁO TEGO Z CAŁEGO ETATU OBNIŻAJĄ NA 3/4ETATU A TO JEST NIESTETY 420ZŁ BRUTTO MNIEJ NIE POLECAM FIRMY PROBET
zdjecie uzytkownika
Burda81 - 2014-12-11 09:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zachwycony - 2014-12-06 11:03:28]:
PIP JUŻ TAM SIEDZI CAŁY CZAS MAJĄ ODRĘBNY POKÓJ.JA PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE 4 LATA I KONTROLE SĄ I BĘDĄ I TYLKO MANDATY NAKŁADAJĄ I TYLE.NIKT NIE PATRZY NA OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE TYLKO KASA SIĘ LICZY Z PEFRONU UNIJNYCH DOTACJI I OBIEKTÓW
zdjecie uzytkownika
myszkow-kacper - 2014-12-14 11:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a przyjmowanie(zamiana)na pracowników z I gr.orzeczenia o niepelnosprawnosci.To chodzi po prostu o kase.
zdjecie uzytkownika
Kacper Myszków 4 - 2014-12-16 15:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu uciekł przed świętami na L4 a głos chcesz zabierać.Taki w porządku jesteś i kolegów zostawiłeś by sami robili a tu inteligentnego udajesz.wstyd i żenada kierownik i dyrektor ok o ludzi dbają a śpiochów i tych co takie numery na święta z l4 wycinają ścigają i dobrze robi.
zdjecie uzytkownika
wiesław - 2014-12-17 18:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBOL - 2014-12-05 09:07:49]:
to po prostu złożyć trzeba wypowiedzenie jak ja i miej to w dupie. wiesław i wstydż sie swojego imienia robisz bo chcesz
zdjecie uzytkownika
wiesław - 2014-12-17 18:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zachwycony - 2014-12-06 11:03:28]:
nie pracuj rozwiąż umowe.a będziesz szczęśliwą osobą w LUBLINIE
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-12-18 15:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w porządkowych i tu dopiero dramat Pan Du....ii...i który na niczym sie nie zna zostaje dyrektorem..... Nawet Acze od Dometosa nie rozróżnia. A szef pionu mówi ze gość jest super. Brak komentarza............ powie wszystko w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-12-18 16:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
D...i...i Dyrektorem?
Ludzie otrząśnicie się przecież jak usłyszałem to na szkoleniu to mi kolana zmiękły a ręce opadły. Kiedy się nie zadzwoni to nic nie wie albo się nie zna. Chemii na obiekt nie umie dobrać i myśli że jak płyn z wodą każe rozrabiać to jest cool. Klienci już się na nim poznali,ale wystwczyło dostać nagane a potem awans. Moze to nowa ścieżka kariery w firmie. Cooo by tu wywinąć..?
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2014-12-18 18:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda D...i..i dyrektorem został. Na szkoleniu wszedł i powiedział że nas będzie rozliczał, a co on powiedzieć może jak sam sprzątania nie ogarniał. A jak się otwarciem obiektów zajmował to tak że nawet środków na czas nie zamówił a ludziom powiedział ze kierownik się wszystkim zajmie. Na obiektach tak kombinował z na L4 kazał pracownikom przychodzić wiec zrobili go dyrektorem bo teraz wskrzesi zmarłych do roboty. Ale jak się donosi to i się awansuje.
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2014-12-18 20:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadek masz rację w 100%
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-12-19 17:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan A,D to wielka pomyłka na tym stanowisku. W biurze zastanawiają się co ma na Z...a skoro tak wysoko awansował. Widocznie dobrze na innych donosi.Sam kobiecie na L4 najpierw kazał pracować a potem jak wyszło szydło z worka udał ze nic nie wie. Myślał że utopi kierownika któremu obiekt przekazał ale się nie udało. Uważajcie na niego i najlepiej z nim nie gadać, bo strach czy dobrze usłyszy i przekaże dalej
zdjecie uzytkownika
Natalka - 2014-12-19 17:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekać tylko kiedy na stanowisko Ptaka się zasadzi i ochroną zacznie dowodzić?
zdjecie uzytkownika
Miłek - 2014-12-19 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ptaku go ubije jak p....a. Lepiej niech się od niego daleko trzyma,bo widziałem co zrobił z Panem CH...em -i zostały tylko po nim wspomnienia.
A tak aporpos podobno firma sponsoruje mu solarium. prawda to?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-20 05:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan d jest super wy nieroby wylejcie sobie kibel wody z domieszkom g/n/
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-11
Żródło: Gowork.pl
Olszyna
(dolnośląskie)
Zakład Pracy Chronionej Probet Sp. z o.o. zatrudni osobę na stanowisku: Kierownik obiektów Miejsce pracy: teren województwa dolnośląskiego - miasta Wrocław i okolice Do obowiązków będzie należeć: a) w zakresie ochrony: kontrola obiektów pisanie i korekta grafików kontrolowanie ewidencji czasu pracy podległych pracowników kontakt i współpraca z kont
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-12-20 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co jest z Panem Grześkiem z Warszawy czyżby już się go pozbyli?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-12-20 18:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super a w czym nawet ludzi nie umie dobrze z rekrutować tylko najpierw jak sam prowadził obiekty na maxa zlecenia robił a teraz jako dyrektor chce wymósić na innych kierownikach by je likwidowali? Bo inaczej nas ukarze!!! Koleś chyba się przeliczyć i za szybko ktoś mu dał awans nie myśląc o konsekwencjach decyzji
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Probet?
Zadaj pytanie
x