Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Probet

zdjecie uzytkownika
wiesław - 2014-12-17 18:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROBOL - 2014-12-05 09:07:49]:
to po prostu złożyć trzeba wypowiedzenie jak ja i miej to w dupie. wiesław i wstydż sie swojego imienia robisz bo chcesz
zdjecie uzytkownika
wiesław - 2014-12-17 18:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zachwycony - 2014-12-06 11:03:28]:
nie pracuj rozwiąż umowe.a będziesz szczęśliwą osobą w LUBLINIE
zdjecie uzytkownika
mariolka - 2014-12-18 20:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziadek masz rację w 100%
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-12-19 17:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan A,D to wielka pomyłka na tym stanowisku. W biurze zastanawiają się co ma na Z...a skoro tak wysoko awansował. Widocznie dobrze na innych donosi.Sam kobiecie na L4 najpierw kazał pracować a potem jak wyszło szydło z worka udał ze nic nie wie. Myślał że utopi kierownika któremu obiekt przekazał ale się nie udało. Uważajcie na niego i najlepiej z nim nie gadać, bo strach czy dobrze usłyszy i przekaże dalej
zdjecie uzytkownika
Natalka - 2014-12-19 17:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekać tylko kiedy na stanowisko Ptaka się zasadzi i ochroną zacznie dowodzić?
zdjecie uzytkownika
Miłek - 2014-12-19 17:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Lepiej niech się od niego daleko trzyma,bo widziałem co zrobił z Panem (usunięte przez administratora)-i zostały tylko po nim wspomnienia.
A tak aporpos podobno firma sponsoruje mu solarium. prawda to?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-20 05:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan d jest super wy nieroby wylejcie sobie kibel wody z domieszkom g/n/
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-12-20 10:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co jest z Panem Grześkiem z Warszawy czyżby już się go pozbyli?
zdjecie uzytkownika
chudy - 2014-12-20 18:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super a w czym nawet ludzi nie umie dobrze z rekrutować tylko najpierw jak sam prowadził obiekty na maxa zlecenia robił a teraz jako dyrektor chce wymósić na innych kierownikach by je likwidowali? Bo inaczej nas ukarze!!! Koleś chyba się przeliczyć i za szybko ktoś mu dał awans nie myśląc o konsekwencjach decyzji
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-12-28 15:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
decyzje we firmie to wielka pomyłka
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-03 16:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jestescie zazdrosni wy nieroby roboty sie chwtajcie
zdjecie uzytkownika
zapracowana - 2015-01-18 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja jestem milo zaskoczona. Dzwonil do mnie jakis pan Lukasz i byl bardzo mily i w sposob profesjonalny ze mnom rozmawial.
Robote dostalam na ustalonych waronkach. Tak trzymajcie. Rowniez Panu Lukaszowi zycze milego dnia i wielu sukcesow. Wiecej takich osob!!!
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-01-20 16:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dopiero będziesz miło zaskoczona jak cię wywalą nie wiadomo kiedy i za co
zdjecie uzytkownika
Gines - 2015-01-20 20:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję w ochronie i nie ma problemów fakt podmieniają pracowników, którzy są najmniej kompetentni ale sa bardzo OK. POLECAM
zdjecie uzytkownika
NIKO - 2015-01-20 20:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rysio nie gadaj głupot wszyscy wrzucają tą firmę do jednego wora a w niej są różne działy. I w każdym pracuje się inaczej. Nie dziwi mnie że ludzie piszą dobrze i źle. Pracując w wielu firmach ochrony widziałem już różne rzeczy, ale chamstwa pracowników którzy uważają że im się wszystko należy a jak najmniej od siebie to jest tu wyjątkowa. Więc sie nie dziwię że dyrektor i kierownicy dyscyplinują pracowników.Są wyrozumiali ale największym skurczybykom nie popuszczą I co najważniejsze umowa o pracę a nie zlecenie
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-01-20 20:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tęż pracują jako ochrona i sobie bardzo chwalę wszystko na pasku i rozliczenie jednomiesięczne jak się umówisz na kasę to dyrektor na głowie stanie by było. Kierownik też się stara a że trochę mało doświadczenia to z Chorzowa pomagają. Dbają o ludzi i walczą o ich racje a w innych firmach masz zap....ać i nikogo nie interesuje czy coś cię boli. Nie pasuje to się dogadują a nie wywalają. Jak ciągle jsteś na L4 to nie dziw się że cię zwolnią. FIRMA GODNA POLECENIA
zdjecie uzytkownika
Danusia - 2015-01-20 20:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Ja pracowałam muszę przyznać z żalem, że szkoda że sobie z Dyrektorem Ochrony pogrywałam za co przepraszam:( Tak jak pisze Jola mogłam się dogadać i było by dobrze.A tak piwo się rozlało. Dyrekcja kompetentna i bardzo fachowo rozwiązująca problemy. Często nadstawiając swojej głowy za błędy pracowników u kontrahentów. Są bardzo słowni i solidni pieniądze się zawsze zgadzały i na czas. Umowa zlecenie też była ale nie za 5zł jak w innych firmach tylko więcej:) Chętnie wrócę
zdjecie uzytkownika
Zdzichu12 - 2015-01-20 20:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chętny byłem do pracy, a że mam trójkę nie przyjęli.Z drugą gr. ok. proponowali dobre wynagrodzenie zmiany po 12 godzin i zaznaczyli że kombinatorów i leserów nie będą trzymali umowa na 3 lata i dobry obiekt. czekam na komisję:)
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-01-21 11:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś wie co teraz porabia kierownik ochrony Warszawa Pan Grzesiek ?
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-01-21 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno pracuje w innej firmie i bardzo chwali Ptaka a na innych wiesza PSY.
Pracuję 3rok i problemów nie ma obecnie kierownikiem jest TK i jakość sobie radzi choć czuć rękę Dyrektora z Chorzowa. Czasem Dyrektor zadzwoni na obiekt i porozmawia jak normalny człowiek najpierw wysłucha a czasem i opierdzieli, interesuje się pracą swoich ludzi.Wypłata zawsze się zgadza a jak nie dzwonisz rozmawiasz i się dogadujesz.Śpisz to nie popracujesz.Firma ochrony OK
zdjecie uzytkownika
munio - 2015-01-22 19:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadziu,Pan G. pracuje nadal w firmie ale jest na L-4 jak nie jesteś w temacie to nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
Munio Edmundzik - 2015-01-22 21:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Munio dalej donosisz do Dyrektora? Czy może walisz z ucha kierownikowi? Nie gadaj ze piszę bzdury Kapusiu, bo wiem kim jesteś i gdzie pracujesz. Nie zabieraj lepiej głosu.
zdjecie uzytkownika
gfrr - 2015-01-23 14:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pomyliły ci sie mundki
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-23
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Zakład pracy chronionej poszukuje pracowników gospodarczych,kobiet i mężczyzn  Gospodarczy Miejsce pracy: Swadzim Obowiązki: Sprzątanie hali magazynowej  -puste kartony,folie -zamiatanie -przecieranie kurzy -po przeszkoleniu praca na maszynie myjąco-szorującej Praca lekka Wymagania: Orzeczenie o niepełnosprawności -chęci do pracy -uczciwości
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-01-28 11:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na nich. To oszuści i ludzie bez żadnego honoru. Idąc do nich podpisuje się kupę różnych oświadczeń, a potem w razie czego to się czepiają o byle sprawy. Mnie taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektor Łabądź pomówiła o kradzież pieniędzy i nie miał nawet honoru przeprosić jak się okazało, że to wszystko nie prawda, a pomawiał bez żadnych dowodów bez niczego, pała jedna. Ciągle się trzeba było z nimi wykłócać o pieniądze bo ciągle nieprawidłowo naliczali pensję. Uwaga na oszustów!!!
zdjecie uzytkownika
Drago - 2015-01-28 19:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia, oby więcej takich dyrektorów jak Ptak było w innych firmach... reszta potrafi podpierdzielić tam gdzie trzeba żeby w tyłek wejść i dostać awans... kodeks pracy stawiają na pierwszym miejscu i nie ma że boli!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Probet?
Zadaj pytanie
x