Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ona 1234 - 2014-10-06 20:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WOJREN - 2014-07-12 21:01:52]:
Witaj. Znam ten obiekt....pracowałam w FM tam jest tak 1250zł nawet nie wiesz ile za bilet odtrącają kierownictwo nie chce powiedzieć na pasku też nie masz, dziewczyny nie mają czym sprzątać wiadra są na sznurki!!!! jedna charuje i doczyszcza druga nawet się nie schyli żeby wc wytrzeć i pali fajki a Ty za tydz czasu nie wiesz w co ręcę włożyć!!! ale kierowniczka krzyczy na młodsze nie na stare pracownice....
zdjecie uzytkownika
mundek 1 - 2014-10-12 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na obiektach ochrony Warszawa tragedia. zCo rok zwalniają kierowników bo chyba sobie za dobrze ułozyli pracę
zdjecie uzytkownika
koko do wiesia - 2014-10-16 06:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesiek widzisz miałem racje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udowodniłem im ta S.M powinni zwolnic jestes na l-4?
zdjecie uzytkownika
Mis - 2014-10-23 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu debatowac pracuje od ponad roku i jestem niezadowolony strasznie wyzysk ludzi jednym slowem terror pracuje bo musze ale szukam nowej pracy NIEPOLECAM TEJ FIRMY NIKOMU zero pomocy od kierownikow a jak sie czegos niechce zrobic co nienalezy do obowiazkow to strasza zwolnieniem a o premij to mozna tylko marzyc jednym slowem zlodzieje i wyzyskiwacze
zdjecie uzytkownika
munio - 2014-10-24 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda robić robić dla prezesa i dyrektorów
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-10-30 11:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, tylko prezesi też powinni docenić pracownika jeżeli ten daje z siebie wszystko. Jeżeli jednak tak nie robią to nie ma się dziwić temu, że ludzie są niezadowoleni czy myślą o zmianie pracy - stąd może jest ta rotacja w probecie ? W ten sposób chyba nigdy nie będą rzetelnym pracodawcą. Podejście musi się zmienić.
zdjecie uzytkownika
robol 2 - 2014-11-04 11:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [płock, koluszki,łódz. warszawa - 2014-05-22 22:18:34]:
Janek, w maju napisałeś że jesteś zadowolony ze odszedł Kierownik Grzegorz, a co napiszesz o tym co jest teraz jeśli jest co pisać
zdjecie uzytkownika
niemota - 2014-11-10 11:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Labedzi spiew!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
munio - 2014-11-11 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemota - 2014-11-10 11:00:11]:
jakieś znajome nazwisko
zdjecie uzytkownika
Stary - 2014-11-14 13:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie nie zgadzam z niektórymi wypowiedziami.Po pierwsze kasa zawsze na czas wiem bo pracuje w ochronie w tej firmie, po drugie mundur mam w komplecie i do tego swoją kurtkę zimową a nie jak gdzie indziej 1 na pięciu, dodatkowo umowa o prace a nie śmieciówka i kierownika który jak trzeba pomoże. Fakt leni i spiochów ganiają jak psów ale my tu w końcu pracujemy.
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2014-11-14 13:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zwolnili za alkochol w robocie na ochronie i wypłacili wszystko jak się należy a kierownik sam zadzwonił bym oddał mundur bo inaczej potrącą. Przy zwolnieniu kazał się z Dyrektorem dogadać ale ze mi się niechciało to łążę teraz po sądach. Firma bardzo dobra, wiele wybacza chyba ze przegniecie pałę.Mogę wrócić?
zdjecie uzytkownika
Misio - 2014-11-14 13:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok, wymagają ale i płacą na czas dostaje się zwrot za okulary, leki, czasem i premie. Pracuje teraz w innej firmie w ochronie i z żalem przyznam że w Probecie było lepiej. Na posterunku ciepło i woda do picia, każdy miał swój mundur i płaszcz p/d a że za telewizor i wódkę ganiają cóż.... Kto płaci ten wymaga.
zdjecie uzytkownika
Mundek 12 - 2014-11-14 13:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mundek z tego co wiem to ty w Warszawie chyba pracujesz nadal, to czemu tak narzekasz? A koledzy mówią że niezły kapuś jesteś i dyrekcji donosisz.
zdjecie uzytkownika
Pani z ochrony - 2014-11-14 13:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyglądam się Waszym opiniom i wychodzę z założenia że jest Wam bardzo źle. Szkoda że tak źle piszecie, bo sytuacja na rynku pokazuje że osoby z grupami pracują na zlecenia a nie umowy o prace a o zwrotach za lekarstwa nie ma mowy. Nie słyszałam też żeby kogoś za delikatny wybryk wywalili. Dyrekcja owszem nie pozwala sobie na głowę wejść, ale dba o pracowników. Można z nimi wszystko załatwić. Nikt wcześniej na przyjęcie mnie do pracy nie wysyłał busa i nie woził po lekarzach i sądach, a tu się dało pomogli załatwić pożyczkę itd. Dobra firma.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-11-14 14:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest Ok
Przeszedłem z Solidu, dali nowy mundur i zaproponowali większe pieniądze. Dyrektor sam przyjechał i z nami pogadał a jak po miesiącu zaliczyliśmy wpadkę to bronił naszych racji u właściciela zamiast nas karać.Kierownik jest jak chorągiewka. Jak mu pasuje tak wieje. Masz problem i pogadasz to załatwisz, chcesz postawić na swoim to nie. Pieniądze na konto jak powiedziałem ze chcę pod stołem to Dyrektor spytał czy się na rozumy z kimś zamieniłem. Wszystko czarno na białym święta firma.
zdjecie uzytkownika
Glazio - 2014-11-14 14:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nastawiona na zysk jak każda prywatna ale szefowie z ochrony OK wymagają i nie pozwalają jak koleżanka pisze wejść sobie na głowę, z innymi usługami różnie bywa. Niektórzy bardzo zaangażowani w pracę . Najgorszy syf w kadrach tam wieczny problem i nic nie można załatwić a kobiet tam z 20 pracuje i nigdy nic nie wiedzą i nie mają czasu
zdjecie uzytkownika
Byla pracownica - 2014-11-14 14:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt kadry to syf nic się tam nie da załatwić bo nic nikt nie wie,żeby na zaswiadczenie czekać 3tygodnie i dyrektor musiał pomóc w załatwianiu to już przesada.
zdjecie uzytkownika
Mundek 12 - 2014-11-14 14:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikowi Królikowi pewnie z ucha wali. A tu będzie gadał jak mu sie nie podoba i jaka firma zła Konfident j........any
zdjecie uzytkownika
Miłek - 2014-11-18 14:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się pracuje dobrze , Kierownik z ochrony ok i dyrektor w porządku. Dbają o ludzi i szanują, wcale się nie dziwię że gonią za alkohol i leserów. Bo już jest przesadą żeby do pracy przychodzi 15minut później i wyskakuje z tekstem jak się firmie nie podoba to pójdzie gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
Mundek 12 - 2014-11-18 14:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Warszawie nie jest tak źle, jak piszecie Dyrekcja dba o ludzi i bardzo się stara. Wypłaty zawsze na czas i umundurowanie pełne. Z urlopami nie ma problemów i z kierownikiem się dogadasz, a jak jesteś h...j do ludzi i szefów to Ci dłużni ślązacy nie zostaną
zdjecie uzytkownika
Burza - 2014-11-19 15:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacznijcie ludzie rozróżniać że w tej firmie są dwa działy ochrona i sprzątanie a taki syf jak jest w sprzątaniu i obiecanki P. Z...ha że będzie więcej kasy to jak obiecanki cacanki tu tylko wyzysk i (usunięte przez administratora)Na 1 mopie 2 panie robia albo i nie bo jedna zmeczona a drugiej się nie chce.
zdjecie uzytkownika
sarenka - 2014-11-19 18:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to jest nadal aktualne ale podobno szukali kogoś do działu marketingu na staż. wchodze w to jak w masło, jak aktualne. tylko niepokoi mnie info że płaca najlepszemu stażyście 1000 zł, a reszta? czyli mam rozumieć że jest to staż darmowy, tak? dajcie proszę znać bo się zastanawiam czy tam iść robić cokolwiek
zdjecie uzytkownika
Ochrona - 2014-11-22 22:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam pytanie mam orzeczenie grupa 2. i myślałem iść do tej firmy do pracy jak ją oceniacie ile za godzinę płacą ?
zdjecie uzytkownika
czysta - 2014-11-26 00:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie nie liczy się człowiek tylko dadatek za niego jak się dochapią lub znajda z lepszą grupą to wylot murowany dlaczego z trzecia grupą nie zatrudniaja bo dodatków nie mają moje zdanie jest naganne na temat tej firmy na początku cacanie a potem się rozkrecają dlaczego biora takie dodatki a ludziom chorym nawet wycieczki nie zrobia tylko biuro się bawi z naszych dodatków a my musimy robic i jeszcze raz robic jak woły a jak padniesz to inny cię zastąpi
zdjecie uzytkownika
Mysia - 2014-11-26 13:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostałam szanse i pracuję w ochronie nadgodziny mi zapłacili w 100 a nie jak w innej firmie na zlecenie i załatwili dodatek za leki. Nie ma większych problemów a z kierownikami bywa różnie to prawda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Probet?
Zadaj pytanie
x