Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gumi - 2014-02-03 12:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
czy ktoś się orjetuje ile mozna zarobić w biurze w trej firmie??
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-02-11 12:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

ile można zarobić w biurze w Chorzowie z wyższym wykształceniem i lekkim stopniem niepełnosprawności?
zdjecie uzytkownika
bi - 2014-02-16 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki w biurze są różne. zależy co robisz. Ale jak chcesz zarobić w tej firmie to na pewno zdrowie stracisz. Tutaj jesteś marionetką w rękach Prezesa i jego zastępcy. Jak nie ty to ktoś inny. Ludzie co robią w biurze to zło konieczne dla tej firmy!!!! Jak można to omijać z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-02-28 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bi - 2014-02-16 22:49:57]:
Raczej nic nie zarobisz bo trójek nie zatrudniają
zdjecie uzytkownika
KrP FishBonE M-ce - 2014-04-10 12:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dorzucę swoje 5 groszy :) witrynę i temat znalazłem z przypadku więc się wypowiem.

to że ja czy ktoś ma grupę, nie znaczy że musi mieć prace poduchami ścieloną, przy schodach windy, i leżeć ile fabryka zezwoli bo nóżka boli. praca jak każda inna z tym wyróżnieniem iż umożliwia przyjęcie osób chorych z orzeczeniem, teraz nawet chyba na zlecenie jak widziałem. tyle że chory musi być świadomy tego że to praca jak każda inna i czynności te same = zanim się zatrudni niech się zastanowi czy da rade bo w żadnej tego typu pracy nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lekko lub mocno ulgowo. (przychodzisz, pracujesz na tyle ile ci zdrowie pozwala i idziesz do domu).
Pracuje Ponad Rok = przy przyjęciu mi mówił Kierownik = lekko nie ma na tym obiekcie, raz się naciorasz a raz odpoczniesz itp.. itd... . Już przy rozmowie o prace dają znać i się pytają czy da pan/pani rade Więc nie narzekajcie. przeceniacie własne siły a później widzę obraza majestatu. źleeeee bo wiadra trza nosić, coś podnieść, tu się schylić. Tak czy siak Prace i czynności zawsze dopasowują do choroby pracownika i możliwości jego. ale jak taki co dźwigać nie może powie. jaaaasne dam rade to potem niech nie płacze ;) znam takie przypadki z doś... xd .

moja ocena = 9/10
- wypłaty często wyższe niż standard
- kierownicy uczciwi i mili no chyba ze ktoś sobie za ostro pogrywa w wała to wiadomo :)
- kierownicy, brygadziści. biuro. idą zawsze na rękę, tu jakieś wolne czy załatwić problem kadrowy lub osobisty to zawsze chętnie także na to nie narzekam a było już 3ech u nas kierowników, także co jeden to lepszy
- ogólnie wszystko od ręki i dobrze chronią dane osobowe, nawet bank się nie dowie czy tam pracujemy w razie pożyczki, chyba że osobiście poprosimy o potwierdzenie. :) a to też bardzo cenię bowiem co niektóre firmy to wypluwały co się da o mnie. Polecam Probet = jest uczciwy, (nie jeden wyśmieje ale nawet hojny w wypłacie ), szybko idzie się dogadać, materiały do pracy szybko i na czas, BARDZO DOBRY KONTAKT . ogólnie POZYTYWNIE Praca idealna dla osób które lubią pracować lub też chcą pracować. Prace zawsze dopasują do choroby i sił (TYLKO ZAWSZE MÓWCIE PRAWDĘ I NIE PRZECENIAJCIE WŁASNYCH SIŁ I MOŻLIWOŚCI)

ZpW... Probeciątko
KrP FishBoN ;) K-ce M-ce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-13 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nie jest praca jak każda inna bo trzeba chodzić świątki piątki i niedziele.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-13 12:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a od kiedy ochrona nie pracuje w święta.. kto będzie pilnował? czterech pancernych i pies :) nie zatrudniaj się w takim razie do ochrony, policji, służby zdrowia itp....
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2014-04-17 17:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NADAL PRACUJĘ W OCHRONIE W WARSZAWIE.PRACOWAŁ KIEROWNIK GRZEGORZ TO CHYBA BYŁ ZA DOBRY DLA LUDZI I WSZYSTKO BYŁO NA CZAS NAWET W NOCY. Z JAKIEGOŚ POWODU GO ODSUNELI OD PRACY
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-17 17:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co kilka miesięcy zwalniają kierowników bez względu czy dobry czy nie , ale z Panem (usunięte przez administratora)to przesadzili
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-22 10:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie jako firma jest bardzo zła? Jak czytam opinie.Proszę dajcie znać bo chciałem się w tej firmie zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-04-22 23:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robol - 2014-04-17 17:49:50]:
Często przesadzają i działają z zaskoczenia, bo podobno mają kryzys, kilkaset tysięcy miesięcznie mniej, ale nowe firmy- córki zakłada PAN PREZES, budowle nowe wyrastają i samochody zmieniają , a ludzie niepełnosprawni nie liczą się. NajważnieJsza jest kasa z dofinansowań. Jak masz trójkę - to nie masz co liczyć, że dalej będziesz ta pracować, jak się upomnisz o podwyżkę- to jesteś wrogiem. Jak nie ty to ktoś inny. Jak można to omijać z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
Elle - 2014-04-23 08:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety tak jak się da to na wszystkim trzeba zarobić. Jak są dofinansowania to warto je wykorzystać, szkoda tylko, że na swoje zachcianki a nie np. na podwyżki... ale czego tu się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 12:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 14:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
MALGORZATA - 2014-05-05 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i mysle,ze to o mojej firmie tu sa opinie.Pracuje w IMPEL [ zaklad pracy chronionej]takie same warunki i place-- a po przepracowaniu 10 lat-- na zlecenie cie zatrudnia,
zdjecie uzytkownika
Dod - 2014-05-06 08:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 10 latach? To trzeba być chyba nieśmiertelnym, żeby otrzymać premię i podwyżkę... Ale ważne, że stała robota jest to też sięliczy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-13 16:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze że nie ma Grzegorza,większego lenia nie było w probecie.Może ochrona zacznie funkcjonować.Ten człowiek tylko ładnie gada,a pracą to się chyba nigdy nie zchanbił
zdjecie uzytkownika
robol 2 - 2014-05-22 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JANEK, A NA KTÓRYM OBIEKCIE TY PRACUJESZ MOŻE NIE O TYM (usunięte przez administratora)PISZEMY
zdjecie uzytkownika
płock, koluszki,łódz. warszawa - 2014-05-22 22:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Probet w której pracuję już kilka miesięcy . Praca niezła płaca też umowa o pracę, Jak możecie żle pisać o kierowniku obiektów.Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich i tak przyjaznego ludziom nigdzie nie było to chyba dobrze
zdjecie uzytkownika
Analyst - 2014-06-03 07:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest umowa o pracę. To zawsze dużo większe bezpieczeństwo niż na tych wszystkich śmieciówkach.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-07-10 09:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję ponad rok w lublinie i się niewstydzę wiedziałem co mnie czeka,
zdjecie uzytkownika
desperat - 2014-07-12 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w ID Logistic w serwisie sprzątajacym w " Probet " i żadnej premii wg. mnie nie było
zdjecie uzytkownika
WOJREN - 2014-07-12 21:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNIE WRACAMY DO SYSTEMU PRACY 7 GODZ I 35 TYGODNIOWO OD 10 LIPCA TYLKO W TEORII U NAS DALI DO PODPISU ZGODY NA PRACE W TRYBIE DOTYCHCZASOWYM PO 8 GODZ 40 NA TYDZIEŃ CZYLI W PLECY 5 GODZIN ZA AFRIKO NA TYDZIEN ZA TE SAME PIENIADZE CO ZAWSZE BO JAK NIE TO DO ZWOLNIENIA I JUZ WYMAGAN CORAZ WIECEJ A PLACA TA SAMA
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-23 03:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to normalne haruj jak pies a jak padniesz to następna osoba na to miejsce nie liczą się z ludżmi wogóle
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-08-05 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pani ktora mowiła ze jest dyrektorem SŁ.M.a jest naprawde kierownikiem pracuje?za te kłamstwa! jak mnie nie przeprosi bede pisał prawde o Probet jak mnie oszukali nie płacili dodatek za nocne za nadgodziny .Dopiero INSPEKCJA PRACY ich ukarała wrocili mi oszusci 330zł mam na to dokumenty.W budzie gdzie pilnowałem na poczatku czerwca było az 38 stopni bez wiatraka było bez zaluzji brak otwieranych okien.Chyba musze zgłosic to do PFRON-u jak traktują ludzi na grupach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski