Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Probet

zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-01-21 11:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
może ktoś wie co teraz porabia kierownik ochrony Warszawa Pan Grzesiek ?
zdjecie uzytkownika
Tadzio - 2015-01-21 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno pracuje w innej firmie i bardzo chwali Ptaka a na innych wiesza PSY.
Pracuję 3rok i problemów nie ma obecnie kierownikiem jest TK i jakość sobie radzi choć czuć rękę Dyrektora z Chorzowa. Czasem Dyrektor zadzwoni na obiekt i porozmawia jak normalny człowiek najpierw wysłucha a czasem i opierdzieli, interesuje się pracą swoich ludzi.Wypłata zawsze się zgadza a jak nie dzwonisz rozmawiasz i się dogadujesz.Śpisz to nie popracujesz.Firma ochrony OK
zdjecie uzytkownika
munio - 2015-01-22 19:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tadziu,Pan G. pracuje nadal w firmie ale jest na L-4 jak nie jesteś w temacie to nie pisz bzdur
zdjecie uzytkownika
Munio Edmundzik - 2015-01-22 21:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Munio dalej donosisz do Dyrektora? Czy może walisz z ucha kierownikowi? Nie gadaj ze piszę bzdury Kapusiu, bo wiem kim jesteś i gdzie pracujesz. Nie zabieraj lepiej głosu.
zdjecie uzytkownika
gfrr - 2015-01-23 14:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pomyliły ci sie mundki
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-01-28 11:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na nich. To oszuści i ludzie bez żadnego honoru. Idąc do nich podpisuje się kupę różnych oświadczeń, a potem w razie czego to się czepiają o byle sprawy. Mnie taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dyrektor Łabądź pomówiła o kradzież pieniędzy i nie miał nawet honoru przeprosić jak się okazało, że to wszystko nie prawda, a pomawiał bez żadnych dowodów bez niczego, pała jedna. Ciągle się trzeba było z nimi wykłócać o pieniądze bo ciągle nieprawidłowo naliczali pensję. Uwaga na oszustów!!!
zdjecie uzytkownika
Drago - 2015-01-28 19:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca godna polecenia, oby więcej takich dyrektorów jak Ptak było w innych firmach... reszta potrafi podpierdzielić tam gdzie trzeba żeby w tyłek wejść i dostać awans... kodeks pracy stawiają na pierwszym miejscu i nie ma że boli!!!
zdjecie uzytkownika
do maxa - 2015-01-30 07:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteś Frajer ha ha h..u wszyscy z obiektu Cię Ruchali jak chcieli a zwolniłeś się sam bo inaczej dyscyplinarnie by cię ptok wywalił.
zdjecie uzytkownika
igi - 2015-01-31 15:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Ptakiem albo żyjesz dobrze bo solidnie robisz robotę albo spisz chodzisz na l4 i nie masz życia. Firma jest prywatną wiec nie ma się co dziwić że wymagają. Ludzie Maj zawsze kasę na czas a nie na raty czy pod stołem nie ma problemu z nadgodzin ami a to co pisze max to jakaś bzdura.
zdjecie uzytkownika
OCHRONIARZ - 2015-02-04 08:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE W OCHRONIE SOLID CZYTAM WASZE POSTY I CHYBA W ZADNEJ OCHRONIE NIE JEST DOBRZE I NIE CHODZI O PRACE TYLKO O KIEROWNICTWO PO PROSTU GARDZA PRACOWNIKIEM NIE TEN TO BEDZIE NASTEPNY ZA PARE GROSZY W SOLIDZIE W ROLI 2015 OBNIZYLI STAWKE OBIEKTU TNA KOSZTY A BOSY NABIJAJA SOBIE KASE MOBING TRZEBA SIE NIE DAWAC BO CIE ZGNOJA POZDRAWIAM WSZYSTKICH OCHRONIARZY I NIE DAJCIE SIE.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-02-04 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz racje ale w probecie dbają o ludzi i nadgodziny wypłacają w 100 lub 50 a w solidnie zlecenie z kierownikiem jak z ruletka
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-02-04 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak za dobry kierownik to go zwalniają rok i do cywila tak jest w ochronie warszawa teraz jest "śmiech na sali"
zdjecie uzytkownika
Paweł Ż - 2015-02-04 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Widziałem ogłoszenie tej firmy do ochrony jaka tam jest stawka godzinowa ? mam grupę 2
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-02-05 20:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pawle jest najniższa krajowa na etat, umowa o pracę, nadgodziny 50 lub 100 a nie zlecenie, dodatek za nocki w najniższej krajowej. A jak idziesz na cięższy obiekt to stawki są różne możesz i zarobić 1500 na rękę za normę godzin na etacie. Ale z tego co wiem to na śląsku już maja komplet.
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-02-10 21:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przekręty, dobrych,oddanych ludzi firmie nie szanują a trzymają dupowłazów zatrudniają pijaków jeden kier zwalnia drugi zatrudnia tego samego LANT
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 11:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam tam zacząć pracę... muszę się bać? Kto wie nich pisze wszystko bo nie chcę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wdepnąć.. W dzisiejszych czasach na wszystko trzeba uważać żeby nie być murzynem we własnym kraju.. a kasa jak? wypłacana na czas? regularnie? piszcie wszystko co wiecie..
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 15:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co z tego ,że na czas i regularnie jak ci nie starczy na pestki
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 20:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że ile na etacie sprzątaczka i co tam sie robi wlaściwie..
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-02-20 23:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASA NA CZAS 10-tego 1300 zł NORMA GODZIN. INSPEKTOR TOMASZ.K FACET KONKRET I NA TEMAT,SOCJAL SPOKO,FIRMA NA 4,BYLE NIE BYŁO GORZEJ MOGĘ POLECIĆ TĄ AG OCHRONY...
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-02-21 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtas wlazłeś już w d..ę inspektorowi hahaha tomaszowi k
zdjecie uzytkownika
Glazio - 2015-02-23 16:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcecie narzekać idzcie do Solidu to Was dojadą na początek zlecenie i co z tego ze macie 2 gr. potem brak dni wolnych i praca po 200godz. za nędzne pieniądze, o pomocy od szefa czy premii nie ma mowy. A w Probet to wszystko jest ale na to wychodzi że jak firma jest w
porządku to dla zasady trzeba (usunięte przez administratora) być. Nie rób szefów w konia i będzie Ci dobrze.Pieniadze zawsze na czas kto widział zeby w ochronie gdzieś nadgodziny wypłacali dają wszędzie zlecenie a dodatek na leki w Probet daą a u innych pic na wodę fotomontaż.Ogarnicie się i nie narzekajcie bo zawsze moze być gorzej.
zdjecie uzytkownika
Mizio - 2015-02-23 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Panowie z Warszawy wstyd ze narzekacie, weźcie się do roboty bo widocznie się nudzicie i macie za dużo czasu skoro pierdoły piszecie.Dobrze że Wam jeszcze nie dają roboty przy pilnowaniu piaskownicy pod domem nieroby.Źle Wam to wynocha słoiki pierońskie.Wszyscy 100km dojeżdżacie a mówicie że Warszawiaki jesteście, wstyd nie obrażajcie prawdziwych Warszawiaków z dziada pradziada. Firma jest bardzo dobra, o ludzi dbają i się bardzo starają a Wy myślicie że Wam się należy.Pijani do roboty chodzicie i macie pretensje ze Ptak daje Wam szanse samemu odejść. Może Was jednego z drugim na pysk powinien wywalić, kto to Widział żeby 2promile mieć w robocie. Policję wezwać i na izbę wywieź, a tam wam powinni (usunięte przez administratora)I tyle mam do powiedzenia.Firma na 5 tak dalej trzymać dyscyplinę
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-26 18:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROBET zakład pracy poronionej! ludzie odchodzą po 2 tygodniach bo nie wytrzymują!! Lekarz, który wydaje I i II zgodę na tę prace powinien siedzieć!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-26
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Zakład pracy chronionej poszukuje pracowników gospodarczych,kobiet i mężczyzn  Gospodarczy Miejsce pracy: Swadzim Obowiązki: Sprzątanie hali magazynowej  -puste kartony,folie -zamiatanie -przecieranie kurzy -po przeszkoleniu praca na maszynie myjąco-szorującej Praca lekka Wymagania: Orzeczenie o niepełnosprawności -chęci do pracy -uczciwości
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-27 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mizio - 2015-02-23 16:28:10]:
Nikt nie chce tam tyrać!!! nawet młodzi ludzie odchodza po 2 tyg bo nie mogą wytrzymać... Jeleni szukają i dorabiają sie na garbach inwalidów!!!
zdjecie uzytkownika
Burda lub Buda81 - 2015-02-28 04:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zapracowana - 2015-01-18 18:37:23]:
Lukasz Hankowski spok koleś troche zakrencony,ale pod wpływem presji działa.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Probet?
Zadaj pytanie