Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-22 10:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie jako firma jest bardzo zła? Jak czytam opinie.Proszę dajcie znać bo chciałem się w tej firmie zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-04-22 23:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robol - 2014-04-17 17:49:50]:
Często przesadzają i działają z zaskoczenia, bo podobno mają kryzys, kilkaset tysięcy miesięcznie mniej, ale nowe firmy- córki zakłada PAN PREZES, budowle nowe wyrastają i samochody zmieniają , a ludzie niepełnosprawni nie liczą się. NajważnieJsza jest kasa z dofinansowań. Jak masz trójkę - to nie masz co liczyć, że dalej będziesz ta pracować, jak się upomnisz o podwyżkę- to jesteś wrogiem. Jak nie ty to ktoś inny. Jak można to omijać z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
Elle - 2014-04-23 08:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety tak jak się da to na wszystkim trzeba zarobić. Jak są dofinansowania to warto je wykorzystać, szkoda tylko, że na swoje zachcianki a nie np. na podwyżki... ale czego tu się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 12:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 14:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
MALGORZATA - 2014-05-05 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i mysle,ze to o mojej firmie tu sa opinie.Pracuje w IMPEL [ zaklad pracy chronionej]takie same warunki i place-- a po przepracowaniu 10 lat-- na zlecenie cie zatrudnia,
zdjecie uzytkownika
Dod - 2014-05-06 08:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 10 latach? To trzeba być chyba nieśmiertelnym, żeby otrzymać premię i podwyżkę... Ale ważne, że stała robota jest to też sięliczy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-13 16:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze że nie ma Grzegorza,większego lenia nie było w probecie.Może ochrona zacznie funkcjonować.Ten człowiek tylko ładnie gada,a pracą to się chyba nigdy nie zchanbił
zdjecie uzytkownika
robol 2 - 2014-05-22 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JANEK, A NA KTÓRYM OBIEKCIE TY PRACUJESZ MOŻE NIE O TYM (usunięte przez administratora)PISZEMY
zdjecie uzytkownika
płock, koluszki,łódz. warszawa - 2014-05-22 22:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Probet w której pracuję już kilka miesięcy . Praca niezła płaca też umowa o pracę, Jak możecie żle pisać o kierowniku obiektów.Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich i tak przyjaznego ludziom nigdzie nie było to chyba dobrze
zdjecie uzytkownika
Analyst - 2014-06-03 07:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest umowa o pracę. To zawsze dużo większe bezpieczeństwo niż na tych wszystkich śmieciówkach.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-07-10 09:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję ponad rok w lublinie i się niewstydzę wiedziałem co mnie czeka,
zdjecie uzytkownika
desperat - 2014-07-12 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w ID Logistic w serwisie sprzątajacym w " Probet " i żadnej premii wg. mnie nie było
zdjecie uzytkownika
WOJREN - 2014-07-12 21:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNIE WRACAMY DO SYSTEMU PRACY 7 GODZ I 35 TYGODNIOWO OD 10 LIPCA TYLKO W TEORII U NAS DALI DO PODPISU ZGODY NA PRACE W TRYBIE DOTYCHCZASOWYM PO 8 GODZ 40 NA TYDZIEŃ CZYLI W PLECY 5 GODZIN ZA AFRIKO NA TYDZIEN ZA TE SAME PIENIADZE CO ZAWSZE BO JAK NIE TO DO ZWOLNIENIA I JUZ WYMAGAN CORAZ WIECEJ A PLACA TA SAMA
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-23 03:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tej firmie to normalne haruj jak pies a jak padniesz to następna osoba na to miejsce nie liczą się z ludżmi wogóle
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-08-05 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pani ktora mowiła ze jest dyrektorem SŁ.M.a jest naprawde kierownikiem pracuje?za te kłamstwa! jak mnie nie przeprosi bede pisał prawde o Probet jak mnie oszukali nie płacili dodatek za nocne za nadgodziny .Dopiero INSPEKCJA PRACY ich ukarała wrocili mi oszusci 330zł mam na to dokumenty.W budzie gdzie pilnowałem na poczatku czerwca było az 38 stopni bez wiatraka było bez zaluzji brak otwieranych okien.Chyba musze zgłosic to do PFRON-u jak traktują ludzi na grupach.
zdjecie uzytkownika
Kuklu - 2014-09-13 13:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak można mieć taki bałagan w papierach i nie pilnować wypłat dla pracowników. Chyba, że jest to ich celowe działanie, w takim wypadku pracownicy powinni mieć swoją godność i poszukać lepszej alternatywy albo urządzić jakieś spotkanie z prezesem i przedstawić swoje warunki. Na raz przecież całej ekipy by nie znaleźli..
zdjecie uzytkownika
mundek - 2014-09-14 15:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie szanują pracowników,, ani szeregowych ani kierowników, wywalają wszystkich jak leci, jak coś tylko nie pasuje. PIP niedługo dobierze się do dupy. Jedna śląska sitwa.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-09-25 09:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuklu - 2014-09-13 13:52:39]:
ja już się zwolniłem ,ale pensja zawsze była 10 boby była kara z pfron-u chyba że pracowałeś na zlecenie -ale to już inna piłka
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-09-26 05:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmuszanie ludzi niepełnosprawnych do odbywania badań w Chorzowie, bo PROBET ma z tamtą przychodnią podpisaną umowę, jest nieporozumieniem. Oczywiście w domyśle jest zawsze ultimatum - albo dasz zarobić "naszej" przychodni bo badania są refundowane przez PFRON, albo nie będzie pracy. Tak naprawdę PROBET jest agencją pośrednictwa pracy dla osób z orzeczeniem. Fortel prawny polega na tym, że firmy, które zatrudniają niepełnosprawnych za pośrednictwem PROBETU nie mają medycznego zaplecza, które musi mieć pracodawca osób niepełnosprawnych. Takie zaplecze istnieje tylko w Chorzowie, w siedzibie PROBETU a pracownicy pracują w różnych firmach rozsianych w całym kraju. Jest to kolejna firma, która dorabia się na dopłatach z Funduszu. Pracownicy traktowani są różnie. Im ktoś ma mniejszą świadomość prawną, tym dla pracodawcy jest milej widziany.
zdjecie uzytkownika
Ona 1234 - 2014-10-06 20:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WOJREN - 2014-07-12 21:01:52]:
Witaj. Znam ten obiekt....pracowałam w FM tam jest tak 1250zł nawet nie wiesz ile za bilet odtrącają kierownictwo nie chce powiedzieć na pasku też nie masz, dziewczyny nie mają czym sprzątać wiadra są na sznurki!!!! jedna charuje i doczyszcza druga nawet się nie schyli żeby wc wytrzeć i pali fajki a Ty za tydz czasu nie wiesz w co ręcę włożyć!!! ale kierowniczka krzyczy na młodsze nie na stare pracownice....
zdjecie uzytkownika
mundek 1 - 2014-10-12 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na obiektach ochrony Warszawa tragedia. zCo rok zwalniają kierowników bo chyba sobie za dobrze ułozyli pracę
zdjecie uzytkownika
koko do wiesia - 2014-10-16 06:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesiek widzisz miałem racje to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udowodniłem im ta S.M powinni zwolnic jestes na l-4?
zdjecie uzytkownika
Mis - 2014-10-23 15:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tu debatowac pracuje od ponad roku i jestem niezadowolony strasznie wyzysk ludzi jednym slowem terror pracuje bo musze ale szukam nowej pracy NIEPOLECAM TEJ FIRMY NIKOMU zero pomocy od kierownikow a jak sie czegos niechce zrobic co nienalezy do obowiazkow to strasza zwolnieniem a o premij to mozna tylko marzyc jednym slowem zlodzieje i wyzyskiwacze
zdjecie uzytkownika
munio - 2014-10-24 16:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda robić robić dla prezesa i dyrektorów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x