Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Drago - 2015-01-28 19:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca godna polecenia, oby więcej takich dyrektorów jak Ptak było w innych firmach... reszta potrafi podpierdzielić tam gdzie trzeba żeby w tyłek wejść i dostać awans... kodeks pracy stawiają na pierwszym miejscu i nie ma że boli!!!
zdjecie uzytkownika
do maxa - 2015-01-30 07:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesteś Frajer ha ha h..u wszyscy z obiektu Cię Ruchali jak chcieli a zwolniłeś się sam bo inaczej dyscyplinarnie by cię ptok wywalił.
zdjecie uzytkownika
igi - 2015-01-31 15:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Ptakiem albo żyjesz dobrze bo solidnie robisz robotę albo spisz chodzisz na l4 i nie masz życia. Firma jest prywatną wiec nie ma się co dziwić że wymagają. Ludzie Maj zawsze kasę na czas a nie na raty czy pod stołem nie ma problemu z nadgodzin ami a to co pisze max to jakaś bzdura.
zdjecie uzytkownika
OCHRONIARZ - 2015-02-04 08:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACUJE W OCHRONIE SOLID CZYTAM WASZE POSTY I CHYBA W ZADNEJ OCHRONIE NIE JEST DOBRZE I NIE CHODZI O PRACE TYLKO O KIEROWNICTWO PO PROSTU GARDZA PRACOWNIKIEM NIE TEN TO BEDZIE NASTEPNY ZA PARE GROSZY W SOLIDZIE W ROLI 2015 OBNIZYLI STAWKE OBIEKTU TNA KOSZTY A BOSY NABIJAJA SOBIE KASE MOBING TRZEBA SIE NIE DAWAC BO CIE ZGNOJA POZDRAWIAM WSZYSTKICH OCHRONIARZY I NIE DAJCIE SIE.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-02-04 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masz racje ale w probecie dbają o ludzi i nadgodziny wypłacają w 100 lub 50 a w solidnie zlecenie z kierownikiem jak z ruletka
zdjecie uzytkownika
rysio - 2015-02-04 16:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak za dobry kierownik to go zwalniają rok i do cywila tak jest w ochronie warszawa teraz jest "śmiech na sali"
zdjecie uzytkownika
Paweł Ż - 2015-02-04 17:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Widziałem ogłoszenie tej firmy do ochrony jaka tam jest stawka godzinowa ? mam grupę 2
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-02-05 20:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pawle jest najniższa krajowa na etat, umowa o pracę, nadgodziny 50 lub 100 a nie zlecenie, dodatek za nocki w najniższej krajowej. A jak idziesz na cięższy obiekt to stawki są różne możesz i zarobić 1500 na rękę za normę godzin na etacie. Ale z tego co wiem to na śląsku już maja komplet.
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-02-10 21:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przekręty, dobrych,oddanych ludzi firmie nie szanują a trzymają dupowłazów zatrudniają pijaków jeden kier zwalnia drugi zatrudnia tego samego LANT
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 11:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam tam zacząć pracę... muszę się bać? Kto wie nich pisze wszystko bo nie chcę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wdepnąć.. W dzisiejszych czasach na wszystko trzeba uważać żeby nie być murzynem we własnym kraju.. a kasa jak? wypłacana na czas? regularnie? piszcie wszystko co wiecie..
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 15:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co z tego ,że na czas i regularnie jak ci nie starczy na pestki
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-12 20:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To znaczy, że ile na etacie sprzątaczka i co tam sie robi wlaściwie..
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2015-02-20 23:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KASA NA CZAS 10-tego 1300 zł NORMA GODZIN. INSPEKTOR TOMASZ.K FACET KONKRET I NA TEMAT,SOCJAL SPOKO,FIRMA NA 4,BYLE NIE BYŁO GORZEJ MOGĘ POLECIĆ TĄ AG OCHRONY...
zdjecie uzytkownika
mich - 2015-02-21 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wojtas wlazłeś już w d..ę inspektorowi hahaha tomaszowi k
zdjecie uzytkownika
Glazio - 2015-02-23 16:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcecie narzekać idzcie do Solidu to Was dojadą na początek zlecenie i co z tego ze macie 2 gr. potem brak dni wolnych i praca po 200godz. za nędzne pieniądze, o pomocy od szefa czy premii nie ma mowy. A w Probet to wszystko jest ale na to wychodzi że jak firma jest w
porządku to dla zasady trzeba (usunięte przez administratora) być. Nie rób szefów w konia i będzie Ci dobrze.Pieniadze zawsze na czas kto widział zeby w ochronie gdzieś nadgodziny wypłacali dają wszędzie zlecenie a dodatek na leki w Probet daą a u innych pic na wodę fotomontaż.Ogarnicie się i nie narzekajcie bo zawsze moze być gorzej.
zdjecie uzytkownika
Mizio - 2015-02-23 16:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Panowie z Warszawy wstyd ze narzekacie, weźcie się do roboty bo widocznie się nudzicie i macie za dużo czasu skoro pierdoły piszecie.Dobrze że Wam jeszcze nie dają roboty przy pilnowaniu piaskownicy pod domem nieroby.Źle Wam to wynocha słoiki pierońskie.Wszyscy 100km dojeżdżacie a mówicie że Warszawiaki jesteście, wstyd nie obrażajcie prawdziwych Warszawiaków z dziada pradziada. Firma jest bardzo dobra, o ludzi dbają i się bardzo starają a Wy myślicie że Wam się należy.Pijani do roboty chodzicie i macie pretensje ze Ptak daje Wam szanse samemu odejść. Może Was jednego z drugim na pysk powinien wywalić, kto to Widział żeby 2promile mieć w robocie. Policję wezwać i na izbę wywieź, a tam wam powinni (usunięte przez administratora)I tyle mam do powiedzenia.Firma na 5 tak dalej trzymać dyscyplinę
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-26 18:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PROBET zakład pracy poronionej! ludzie odchodzą po 2 tygodniach bo nie wytrzymują!! Lekarz, który wydaje I i II zgodę na tę prace powinien siedzieć!
zdjecie uzytkownika
Milopoz - 2015-02-27 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mizio - 2015-02-23 16:28:10]:
Nikt nie chce tam tyrać!!! nawet młodzi ludzie odchodza po 2 tyg bo nie mogą wytrzymać... Jeleni szukają i dorabiają sie na garbach inwalidów!!!
zdjecie uzytkownika
Syska - 2015-03-06 13:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Haha ni komu nie radze sie do tej firmy przyjmowac bo to banda oszustuw i nie czulych ludzi niby chca przyjmowac niepelnosprawnych byle by nanas u zyskac do tacje i kase a jak sie ty zle czujesz i jestes na l 4 dkugo to ciewypieprzaja a jak zapieorzasz za dwoje a sa lesery co ipierdalaja sie tam to nic nie mowia co tez nie ktozy np byla brygadzistka pani krysia b caly czas byla pod wplywen alkoholu za takie cos ja dalej nie wyrzucili haha nie dosc ze w pracy czulam sie odzucana i gnebiona to takie cos kierownictwo nic se nie ribi to jest mobing oszczegam przed ta fitma probyt ludzie nie przyjmujcie sie do tej patologicznej fitmy bo to wyzysk jest z tych co sa nie pelnisorawni kazdy kofidetuje na kazdego na daje byle by cos ugrac i mnie praciwnicy i kieriwnictwo wyzucilo za co ha powiem wam przez ten probyt odkiedy tam sie przyjelam to zachorowalam zamierzam prawdpodobnie pujsc z tym do sandu oni was szantarzem niby ze jak nie podouszesz roWiazanie umowy to ci ina naisza cztsty wyzysk patologia a nie ludzie firma probyt jest najgirsza firma ludzie co sie new przyjeli zaraz pozbali jak tam jest i sie przekonali ze szybko sami odeszli albo ty odejdziesz sama albo oni tozrobja za ciebie patologia i tyle
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2015-03-06 14:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kosztowy myslowice hala nie radze sie jako pracownik gospodarczy przyjmowac z tejfirmy ptobet bo ja doswiadczylam tam samych przykrosci i nerwow tam ino robia sami leserzy i tacy nie ten mobilni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci ktorzy pracuja za kogos i choruja maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niby teraz premie podniesli haha byle by ktos sie przyjol ale powiem wam nie wato szargac zdrowia za taki pieniadz bo i tak wykorzystuja fakt bo traca praciwnikow z grupom i teraz premie byle ich zatrzymać lub niby przyjac takie przekupstwo poraszka z ta firmoa odradzam wam sie przyjmowac do tej firmy nie ma milej atmosfery a ni nic co niektórzy ok byli spoko ale wiekszosc praciwnikw mnie oskarzala nadawla a sami nie ronili nic jest taka jedna babka konfidetka i lizys pani basia m uwarzajcie na nia ona tu slucha a zaraz nadaje do kieriwnika i kieriwniczki teraz hehe ta kierowniczka niby spoko ale udaje taka a za grosz nie ma uczucia trzyma takiego sebe co nic juz nie robi tez co niektórzy l4 maja a mnie zwolnila ze ja mialal niby wiecej l4 PRAWDA JEST TAKA ZE TAM WUEKSZOSC POWINO ISC DO WYLOTU BO L4NIE TYLKO JA BJORE TYLE ZE JA CHORUJE A CO PONIEKURZY HYM ALBO UDAJA HORYCH ALBO POLELANRZIWALI ALBO MAJA LWEL4I NA IPREZY CHODZA TAK JAK SEBASTIAN NIECH TEZ ICH KIErowNICZKA ZWOLNI LUB TEZ NOCKE CO SA NA NICH SKARKI ALE WIEM DLA CZEGO MNIE ZWOLNILA BO MIALAM ISC ZA SWIADKA DO SANDU przeciwko probyt i powiem jaka prawda jest bo wczesniej nie stawilam sie nie powiem dla czego ale w maju pujde do sandu a jak ja znajde prace to i ja zamierzam sie sadzic przwciwko probyt
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2015-03-06 17:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję Syska i Czarna za ostrzeżenie,przypuszczam że to ta sama osoba,tylko prośba, pisz po Polsku,bo jeśli pracujesz tak jak piszesz, to znaczy jak debil- to się nie dziwię że cię zwolnili.Ale faktycznie pracować tam nie pójdę bo jeśli miał bym pracować z takimi debilami jak ty to dzięki,zresztą sąd nie uznaje zeznań chorych psychicznie tak na marginesie.
zdjecie uzytkownika
niewinna - 2015-03-07 20:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też skarżyłam do sądu i przedgrałam oszusty jedne ajak inny pracodawca się dowiedział że chodziłam do sądu skarżyć na pracodawce to nigdzie pracy niemogę dostać do oni wszyscy sie oszczegajom
zdjecie uzytkownika
Mr. X - 2015-03-20 12:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra rada masz chory kręgosłup lub chorobę psychiczną, powiedz to od razu! Od jakiegoś czasu pracodawca wymaga zaświadczenia od lekarza psychiatry, czy możesz pracować jako pracownik ochrony, tak więc ludzie ze sprzężoną niepełnosprawnością raczej nie mają czego w tej firmie szukać. Firma chce być w porządku.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-11
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Zakład Pracy Chronionej Probet zatrudni kobietę z orzeczeniem o niepełnosprawności na stanowisko: sprzątaczka.Do głównych obowiązków będzie należało utrzymanie czystości wewnątrz obiektu oraz na terenie zewnętrznym.Wymagania:- orzeczenie o niepełnosprawności- pracowitość- chęci do pracyOferujemy:-umowę o pracę na cały etat-wynagrodzenie 1500 netto-przywileje wynikające z zatrudnienia w zakładzie pracy chronionej-prace w miłej atmosf
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-03-21 15:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do maxa - 2015-01-30 07:11:51]:
jak jest w tej firmie czy koordynatorzy są w porządku, jak poprosisz to dadzą urlop, czy nie
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-26 18:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jak nie poprosisz dostaniesz w każdym miesiącu kilka dni
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Probet?
Zadaj pytanie