Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
greg - 2014-01-19 20:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACOWNIK - 2013-02-10 22:09:43]:
jeśli zatrudniona w zakładzie pracy chronionej to co chciała leżeć
zdjecie uzytkownika
gumi - 2014-02-03 12:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
czy ktoś się orjetuje ile mozna zarobić w biurze w trej firmie??
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-02-11 12:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

ile można zarobić w biurze w Chorzowie z wyższym wykształceniem i lekkim stopniem niepełnosprawności?
zdjecie uzytkownika
bi - 2014-02-16 22:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki w biurze są różne. zależy co robisz. Ale jak chcesz zarobić w tej firmie to na pewno zdrowie stracisz. Tutaj jesteś marionetką w rękach Prezesa i jego zastępcy. Jak nie ty to ktoś inny. Ludzie co robią w biurze to zło konieczne dla tej firmy!!!! Jak można to omijać z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-02-28 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bi - 2014-02-16 22:49:57]:
Raczej nic nie zarobisz bo trójek nie zatrudniają
zdjecie uzytkownika
KrP FishBonE M-ce - 2014-04-10 12:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dorzucę swoje 5 groszy :) witrynę i temat znalazłem z przypadku więc się wypowiem.

to że ja czy ktoś ma grupę, nie znaczy że musi mieć prace poduchami ścieloną, przy schodach windy, i leżeć ile fabryka zezwoli bo nóżka boli. praca jak każda inna z tym wyróżnieniem iż umożliwia przyjęcie osób chorych z orzeczeniem, teraz nawet chyba na zlecenie jak widziałem. tyle że chory musi być świadomy tego że to praca jak każda inna i czynności te same = zanim się zatrudni niech się zastanowi czy da rade bo w żadnej tego typu pracy nie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lekko lub mocno ulgowo. (przychodzisz, pracujesz na tyle ile ci zdrowie pozwala i idziesz do domu).
Pracuje Ponad Rok = przy przyjęciu mi mówił Kierownik = lekko nie ma na tym obiekcie, raz się naciorasz a raz odpoczniesz itp.. itd... . Już przy rozmowie o prace dają znać i się pytają czy da pan/pani rade Więc nie narzekajcie. przeceniacie własne siły a później widzę obraza majestatu. źleeeee bo wiadra trza nosić, coś podnieść, tu się schylić. Tak czy siak Prace i czynności zawsze dopasowują do choroby pracownika i możliwości jego. ale jak taki co dźwigać nie może powie. jaaaasne dam rade to potem niech nie płacze ;) znam takie przypadki z doś... xd .

moja ocena = 9/10
- wypłaty często wyższe niż standard
- kierownicy uczciwi i mili no chyba ze ktoś sobie za ostro pogrywa w wała to wiadomo :)
- kierownicy, brygadziści. biuro. idą zawsze na rękę, tu jakieś wolne czy załatwić problem kadrowy lub osobisty to zawsze chętnie także na to nie narzekam a było już 3ech u nas kierowników, także co jeden to lepszy
- ogólnie wszystko od ręki i dobrze chronią dane osobowe, nawet bank się nie dowie czy tam pracujemy w razie pożyczki, chyba że osobiście poprosimy o potwierdzenie. :) a to też bardzo cenię bowiem co niektóre firmy to wypluwały co się da o mnie. Polecam Probet = jest uczciwy, (nie jeden wyśmieje ale nawet hojny w wypłacie ), szybko idzie się dogadać, materiały do pracy szybko i na czas, BARDZO DOBRY KONTAKT . ogólnie POZYTYWNIE Praca idealna dla osób które lubią pracować lub też chcą pracować. Prace zawsze dopasują do choroby i sił (TYLKO ZAWSZE MÓWCIE PRAWDĘ I NIE PRZECENIAJCIE WŁASNYCH SIŁ I MOŻLIWOŚCI)

ZpW... Probeciątko
KrP FishBoN ;) K-ce M-ce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-13 11:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nie jest praca jak każda inna bo trzeba chodzić świątki piątki i niedziele.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-13 12:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a od kiedy ochrona nie pracuje w święta.. kto będzie pilnował? czterech pancernych i pies :) nie zatrudniaj się w takim razie do ochrony, policji, służby zdrowia itp....
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2014-04-17 17:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NADAL PRACUJĘ W OCHRONIE W WARSZAWIE.PRACOWAŁ KIEROWNIK GRZEGORZ TO CHYBA BYŁ ZA DOBRY DLA LUDZI I WSZYSTKO BYŁO NA CZAS NAWET W NOCY. Z JAKIEGOŚ POWODU GO ODSUNELI OD PRACY
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-17 17:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co kilka miesięcy zwalniają kierowników bez względu czy dobry czy nie , ale z Panem (usunięte przez administratora)to przesadzili
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-22 10:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie jako firma jest bardzo zła? Jak czytam opinie.Proszę dajcie znać bo chciałem się w tej firmie zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-04-22 23:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robol - 2014-04-17 17:49:50]:
Często przesadzają i działają z zaskoczenia, bo podobno mają kryzys, kilkaset tysięcy miesięcznie mniej, ale nowe firmy- córki zakłada PAN PREZES, budowle nowe wyrastają i samochody zmieniają , a ludzie niepełnosprawni nie liczą się. NajważnieJsza jest kasa z dofinansowań. Jak masz trójkę - to nie masz co liczyć, że dalej będziesz ta pracować, jak się upomnisz o podwyżkę- to jesteś wrogiem. Jak nie ty to ktoś inny. Jak można to omijać z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
Elle - 2014-04-23 08:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety tak jak się da to na wszystkim trzeba zarobić. Jak są dofinansowania to warto je wykorzystać, szkoda tylko, że na swoje zachcianki a nie np. na podwyżki... ale czego tu się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 12:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 14:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dajcie proszę znać czy warto się zatrudniać w tej firmie bo chciałem to zrobić.
Mam umiarkowany stopień na stałe.
zdjecie uzytkownika
MALGORZATA - 2014-05-05 20:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i mysle,ze to o mojej firmie tu sa opinie.Pracuje w IMPEL [ zaklad pracy chronionej]takie same warunki i place-- a po przepracowaniu 10 lat-- na zlecenie cie zatrudnia,
zdjecie uzytkownika
Dod - 2014-05-06 08:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po 10 latach? To trzeba być chyba nieśmiertelnym, żeby otrzymać premię i podwyżkę... Ale ważne, że stała robota jest to też sięliczy.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-13 16:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze że nie ma Grzegorza,większego lenia nie było w probecie.Może ochrona zacznie funkcjonować.Ten człowiek tylko ładnie gada,a pracą to się chyba nigdy nie zchanbił
zdjecie uzytkownika
robol 2 - 2014-05-22 15:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JANEK, A NA KTÓRYM OBIEKCIE TY PRACUJESZ MOŻE NIE O TYM (usunięte przez administratora)PISZEMY
zdjecie uzytkownika
płock, koluszki,łódz. warszawa - 2014-05-22 22:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Probet w której pracuję już kilka miesięcy . Praca niezła płaca też umowa o pracę, Jak możecie żle pisać o kierowniku obiektów.Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich i tak przyjaznego ludziom nigdzie nie było to chyba dobrze
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: gazetapraca.pl
miasta nie podano
(podlaskie)
Probet Sp. z o.o. z siedzibą w Chorzowie zatrudni KIEROWNIKA REGIONALNEGO w okręgu podlaskim. Wymagany wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej dyspozycyjność oraz prawo jazdy kat. B. Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. CV na adres e-mail: b.zych@probet.info.pl Info: www.probet.info.pl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Analyst - 2014-06-03 07:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że jest umowa o pracę. To zawsze dużo większe bezpieczeństwo niż na tych wszystkich śmieciówkach.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2014-07-10 09:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję ponad rok w lublinie i się niewstydzę wiedziałem co mnie czeka,
zdjecie uzytkownika
desperat - 2014-07-12 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem w ID Logistic w serwisie sprzątajacym w " Probet " i żadnej premii wg. mnie nie było
zdjecie uzytkownika
WOJREN - 2014-07-12 21:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OBECNIE WRACAMY DO SYSTEMU PRACY 7 GODZ I 35 TYGODNIOWO OD 10 LIPCA TYLKO W TEORII U NAS DALI DO PODPISU ZGODY NA PRACE W TRYBIE DOTYCHCZASOWYM PO 8 GODZ 40 NA TYDZIEŃ CZYLI W PLECY 5 GODZIN ZA AFRIKO NA TYDZIEN ZA TE SAME PIENIADZE CO ZAWSZE BO JAK NIE TO DO ZWOLNIENIA I JUZ WYMAGAN CORAZ WIECEJ A PLACA TA SAMA
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-23 03:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie to normalne haruj jak pies a jak padniesz to następna osoba na to miejsce nie liczą się z ludżmi wogóle
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski