Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Probet

Opinie o Probet

Pracowałeś w firmie Probet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2015-06-07 17:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Egon - 2015-04-24 10:52:07]:
Tak z endoprotezą b biodrze, krzywa złośliwa baba, do tego z orlim nosem. Osoba naj, naj, a inni zero.
zdjecie uzytkownika
czerwiec - 2015-06-12 11:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czekam na opinie na temat Probet ----- obiekty na terenie Gdyni.
Jakie zarobki, czas pracy, atmosfera pracy, przywileje z tytułu zatrudnienia w zakładzie pracy chronionej itp...
zdjecie uzytkownika
dorian - 2015-06-16 21:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo w sumie ogłoszeń pracy od probet, zazwyczaj szukają sprzątaczek lub pracowników gospodarczych np. http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-gospodarczy-z-orzeczeniem/zyrardow/11758472 . Wymagają w sumie tylko orzeczenia o niepełnosprawności, ale oferują umowy o pracę, to pewnie to praca za minimalną krajową jak przypuszczam.
zdjecie uzytkownika
ADA32 - 2015-06-30 11:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co piszecie o firmie Probet to prawda ja pracowałem przy samym korycie,
zrobiłem swoje i do widzenia.Nie dość że oszukują pracowników to również kontrahentów.Mają się za profesjonalną firmę a z profesjonalizmem nie maja nic
wspólnego.A najgorszy w firmie to jest dyrektor BZ on daje awanse tylko osobom takiego samego pokroju jak on sam czyli cwaniakom albo takim co mu wchodzą na ogonek.
zdjecie uzytkownika
markopolomarko - 2015-07-22 01:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, musze sie z wami podzielić tym bo bardzo się cieszę. Mam orzeczenie o niepełnosprawności niestety, ale tak już wyszło i tego nie zmienie. Chce pracować ale ciężko było mi znaleźć pracę fizyczną poza pracą na kasie dla osoby z orzeczeniem. Aż tu wpadłem na zakład pracy chroionej probet i oni mają serio dużo fajnych ogłoszeń nie związanych z pracą w supermarkecie, a mimo to pracą dla niepełnosprawnych
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-08-13 13:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś liczy na to co ta firma proponuje że...
Jak piszą w ofertach swoich.
""Atrakcyjne wynagrodzenie plus premia już na starcie""
Może od razu zapomnieć o ""premii"".
Jest to wielkie KŁAMSTWO.
zdjecie uzytkownika
Lusy - 2015-08-21 13:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Ola to było do przewidzenia.. Skoro już na starcie chcą oferować podstawę i premię, to zapala się nad głową czerwone światełko. Bo niby skąd na starcie premia. Zazwyczaj trzeba sobie na nią odpowiednio zapracować. Ciekawe czy z czasem jakaś premia się pojawia, bo na samej podstawie to ciężko może być.
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2015-09-09 16:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Egon - 2015-04-24 10:52:07]:
Ale numer....czyżby o tej samej B ...no tak powiem więcej ..na mnie cały czas nadawali ,że jestem kapusiem...aż mi ich żal sami się wykończą .Jak się nie robi w pracy tego co się ma tylko siedzi na necie po 8 godzin ,chodzi po biurach i ploty rozdaje to można w końcu wpaść w paranoje strachu.W końcu każdy widzie według siebie ..kapuś i kabel widzi w każdym kabla .Są tam takie trzy ,miłe" panie w kadrach .które same się załatwią bo każda siebie nawzajem kapuje przed przełożonymi .Ja zostałam zwolniona z kadr i pozdrawiam wszystkich których miałam przyjemność zatrudnić.
Gdyby nie trzy kobiety z pokoju nr 4 to firma jest bardzo przyjazna.
Pensja na czas ,zwrot za leki i wiele innych pozytywnych spraw-ja nie narzekałam .Za późno zareagowałam .Ale ponoć co ma wisieć nie utonie .Mam czas na załatwienie tej sprawy,a panie w kadrach na refleksje nad swoim postępowaniem.Pozdrawiam Zwolniona.
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-09-09 16:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eldorado - 2015-04-23 23:17:32]:
Tak dalej pracuje ...ale myślę,że do czasu...a te panie pracują w pokoju nr 10 (a nie 4)
Pozdrawiam Zwolniona
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-09-15 00:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kim jest mobber

Nie musi mieć świetnego wykształcenia ani nawet wiedzy psychologicznej. Na pewno ma niską samoocenę, bo to ona inspiruje go do poniżania innych. Ma także szósty zmysł, który pozwala mu na odkrycie słabości mobbowanego pracownika. Nie jest to też zbyt trudne - każdy z nas lubi, by szanowano jego pracę i umiejętności. Jeżeli więc ktoś je lekceważy bądź neguje - natychmiast wpływa to na nasze samopoczucie. Mobber ma w sobie rys psychopatyczny. - Taki ktoś musi też w pewien sposób czerpać satysfakcję z upokarzania innych
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-09-15 00:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto wiedzieć Ofiary mobbingu są upokarzane na wiele sposobów, mniej lub bardziej bezpośrednio, w zależności od wyrafinowania prześladowcy. Wszelkiego rodzaju dyskredytowanie osiągnięć osoby mobbowanej to chyba najczęstsze sposoby podważenia jej poczucia wartości jako pracownika. Może to się odbywać słowami, poprzez nadmierne krytykowanie jej pracy wprost, ewentualnie z użyciem krzyku i poniżających wyrażeń lub przez powoływanie się na inne osoby, przytaczanie ich negatywnej opinii (prawdziwej lub nie). Poza tym prześladowca może poniżać ofiarę swoimi decyzjami i swoim działaniem, np. przez odebranie jej przyznanej nagrody, niesprawiedliwe nagradzanie innych, zlecanie zadań niemożliwych do wykonania lub odwrotnie, zdecydowanie zbyt łatwych do wykonania dla ofiary, nieuzasadnione nadmierne kontrolowanie jej pracy, itp. Poniżanie ofiary mobbingu często sięga jednak dalej i uderza w jej poczucie wartości jako człowieka, nie tylko jako pracownika. Prześladowca stosuje w tym celu: oczernianie i obmawianie, insynuacje dotyczące zdrowia i problemów osobistych, izolowanie od kolegów, utrudnianie kontaktowania się z nimi, upokarzające zachowanie się niewerbalne wobec ofiary (miny, uśmieszki, itp.), różnego rodzaju dowcipy i kawały ośmieszające ofiarę, itd.
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-09-15 01:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To raczej wiedza bezcenna zanim zaczniemy pracować w zakładzie w którym istnieje polityka antymobbingowa. Szkoda tylko ,że nie działa i pytanie co można z tym zrobić?
zdjecie uzytkownika
Pracująca - 2015-10-02 14:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt w kadrach atmosfera odkąd Farbowana dostała własne biuro siadła. Wszyscy chodzą i jej donoszą, a ona uważa,że ciągłe poganianie pracowników i delikatne dawanie do zrozumienia że może ich zwolnić motywuje ich do pracy. Niestety to co na pisano u góry jest prawdą. Są osoby które donoszą w kadrach jak i Ewunia z góry, która nadaje jak radio wolna Europa.Po prostu wstyd koleżanki.Mam nadzieję że przeczyta to ktoś władny i nie mam na myśli Pana z wąsem z parteru który chce mieć święty spokój.
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-10-11 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w tej firmie dość długo i napisze szczeże jest fatalna jest wykorzystywanie ludzi zarabianie na grupach obiecywanie premii a nigdy jej nie widać czym więcej bz zabierze więcej ma premii i głupie gadanie i mydlenie oczu ludziom a ma gadane zadnych wycieczek dla pracowników dla biura som i to jakie masakra ludzie zakasają rękawy a jak się rozchorujesz czy o coś upomnisz zaraz masz zwolnienie zero poszacunku dla człowieka
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-10-12 23:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład pracy chronionej....człowiek powinien tam się schować ze swoją niepełnosprawnością ,swoimi niedolami,lekami,depresją,brakiem rąk czy słuchu...ale nie jest tak.....Masz 02-p dyskryminacja....i albo jesteś świnią i w końcu wygrasz albo..jesteś ofiarą systemu .... pani J.W sama powinna jak najszybciej udać się do lekarza specjalisty wiadomej profesji zanim sfiksuje do końca....przyjdzie kryska na Matyska:)
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-10-12 23:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZEF wie raczej o wszystkim.
Na moim ostatnim rozdaniu kart powiedziałam kto ...gdzie..i dlaczego a co mi tam w końcu i tak wyleciałam przez koleżanki z KADR.
W głowie się nie mieści jak jedna osoba może dowodzić całym zakładem i być tak przebiegła ....ale nie z całym szacunkiem SZEF -który jest ZŁOTYM CZŁOWIEKIEM tylko szara eminencja ...zgadnij kto?
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-10-14 14:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o opinie jakiegoś bylego kierownika. Czy wymagania "góry" są wykonalne? Czy atmosfera o której się czyta dotyka bezpośrednio też kadrę kierownicza? Nie lubię donosic i szanuje ludzi wiec chyba długo miejsca tam nie zagrzeje gdybym dostał tam pracę bo teraz jest rekrutacja na stan.kierownika.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-10-14 17:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pozyczajcie kierownikowi obiektu z chorzowa pieniędzy jest bardzo zadłużony i nie oddaje długu
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-10-14 19:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest ok. Trzeba pracować jak wszędzie i jeżeli poukłdasz sobie obiekty i będziesz mieć lojalnych ludzi to żyć nie umierać. Ale znajdą się tacy co będą ci robić pod góre i kadra najwyższa nie bedzie przez to widziec Twoich staran...
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-20 19:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam komentarze odnosnie firmy Probet i z jednymi sie zgodze a nad drugimi sie troche zastanawiam, dla mnie firma mimo wszystko jestw porzadku. wiaodmo praca czasem przytlacza, al jak to sie mowi nikt na sile tam nie jest. wiec nie ma co narzekac.. w koncu Probet istnieje od 1994 roku i wyspecjalizowali sie w usługach budowlanych w zakresie układania schodów oraz posadzek przemysłowych. cyzli cos w czym mam spore doswiadczenie. i mam ochote sie zglosic. ale jak tamz zarobkami bo nie doczytalem.. mam nadzieje ze kolo 2500 zl zarobie? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-10-20 20:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest super..jak dla mnie było super.Jak chodzi o pracę to pracować trzeba wszędzie.Tu tylko ludzie są okrutni.Przez swoje niedole nie widzą niedoli innych.
Każdy uważa,że pokrzywdzony jest własnie on najbardziej i robi wszystko żeby innych do tego przekonać.Ale ...Ci chorzy na prawdę ...ci którzy robią wszystko żeby o chorobie zapomnieć ...nie rozmawiać.....Ci mają najgorzej ..tych kolektyw zwalnia.....a szef nic nie zrobi.
Tak samo z sukcesami ....jak dobrze pracujesz to też sobie grabisz ....bo w tej firmie najlepiej pracować po japońsku,, jako tako'' wtedy jesteś dobry kolega i nie wylecisz.Życzę sukcesów nowym pracownikom i kierownikom
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2015-10-24 01:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Na portalach pojawiło się ogłoszenie o pracy dla Pracownika Działu Kadr i Płac
Nowa osoba nie zagrzeje tam miejsca dopóki będą pracować trzy inne osoby w Dziale Kadr.
Powstanie konflikt nawet nie wiadomo jak (ja wiem jak),a później ciche zwolnienie.
Pomimo tego warto dla samego doświadczenia zawodowego.

zdjecie uzytkownika
janek - 2015-11-09 17:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrze na oferty pracy od nich i widze, że potrzebują kierowcy z orzeczeniem, ale jak patrze to wszystkie oferty pracy sa z orzeczeniem o niepełnosprawności.. troche to niebezpieczne patrząc na to, że chcą taką osobe jako kierowc.. tajemiczna ta oferta jest, bo nie podali zarobków ani formu umowy też nie.
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-11-11 21:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janek - zawsze można zainteresować się innym ogłoszeniem pracy. Skoro zapewniają dofinansowanie do leków i trafia się umowa o pracę to się można zainteresować.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-11-12 19:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w tym zakładzie jako sprzątaczka od lipca jeszcze nie zapłacili mi nadgodziny uypominam się ciogle nie idą na rękę jest to zakład beznadziejny kłamią a srednia 1200 zł szok .
zdjecie uzytkownika
burda81 - 2015-11-13 07:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2015-11-12 19:39:38]:
Jak może pani pracować nadgodziny norma godzinowa z 2 grupa jest 35-40 godzin tygodniowo i nic więcej.Jak pani udowodni te nadgodziny jeśli nie ma pani tego na liście obecności może dogadała się pani na słowo nic w tej firmie niema na słowo.Wiec niech pani zapomni o tym albo gada z kierownikiem lub szefem może dadzą premie i tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
markopolomarko - 2015-11-14 01:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janek, w samych ofertach pracy rzadko można spotkać z góry podane zarobki, o takie rzeczy to raczej się już pyta na samej rozmowie o pracę.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-11-16 12:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orzeczenie moze tez swiadczyc o osobie ktora przeszla np raka, moja ciocia tak miala i dostala orzeczenie o niepelnosprawnosci. co nie znaczy ze nei jest sprawna z tym ze jednak jakis czas przehcodzila chemie
zdjecie uzytkownika
Gad - 2015-11-16 18:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają nadgodziny w 50 i 100 przynajmniej w ochronie i Łabądź bardzo tego pilnuje by zostały prawidłowo wypłacone.Ale prawda tez jest ze ciężko nadgodziny dostać bo kierownicy robią co mogą by ich nie było
zdjecie uzytkownika
Andrzej 64 - 2015-11-16 18:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez miałem kiedyś nie wypłacone nadgodziny zadzwoniłem do Dyr.Ptaka i temat załatwiony nawet dostałem Premie w ramach zadośćuczynienia.Wiec płacą i nie gadać głupot. W ochronie jest OK.
zdjecie uzytkownika
Korek - 2015-11-16 18:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MI kiedyś Kier.z Warszawy obiecał premie i dostałem zero.Powiedzialem mu co o nim myślę i wyszła chryja na obiekcie,oparło się o Ptaka a ten jak wpadł na obiekt zrobił zebranie to po ....... nam się dostało ze nie potrafimy się dogadać. Obiecał premie i dał dużo nie dużo ale słowa dotrzymał. Na kierownika liczyć się nie da ale Dyrektor się stara czego o innych nie zawsze można powiedzieć. I nadgodziny jak się zdarza to są wypłacane bez problemów.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-11-16 18:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ok w ochronie pracowałem kiedyś skończył się obiekt nie dość ze potraktowali po ludzku to jeszcze Ptak i Jaro dopilnowali by wszystko było poprawnie wypłacone. Teraz znów wróciłem i nie ma problemów są ubrania środki czystości i dzwoniący na służbie do bólu monitoring.Wymagaja ale starają się dbać o ludzi to się liczy.a jak ktoś pisze ze nie ma długopisa to niech śmiechu na sali nie robi.
zdjecie uzytkownika
Mario Wroc - 2015-11-16 18:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mnie nie pasuje ze nie można się samemu w grafiku zamieniać i trzeba nosić kpl.mundur a jak chłodno to nie można mieć swoich ubrań pod spodem.Kalesonow nie dali to się dziwią ze w swoich jeansach chodzę. Ale nadgodziny płacą wiec nie jest źle i jest umowa o pracę a to najważniejsze
zdjecie uzytkownika
Hihotek - 2015-11-16 19:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze Ci nie wydali pasuje do pończoch bo dopiero byś wyglądał ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2015-11-17 05:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ochronie jest dobrze wcześniej pracowałem w innej firmie i był problem z różnymi sprawami typu ciuchy woda do picia grzejnik tu zgłaszasz i otrzymujesz odpowiedz kiedy sprawę załatwić albo kto pomoże.Wynagrodzenie na czas a ze szefostwo wymaga noszenia munduru i przychodzę nią na czas do pracy to normalne.Nawet szkolenia porobiło dla pracowników na piece CO i nie kazali płacić. Firma godna polecenia
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-11-17 07:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest w Warszawie kier.ochrony G.W facet ekstra można się dogadać wszystko na czas. Dwóch poprzednich tragedia. Ptak ekstra konkretny
zdjecie uzytkownika
edmund - 2015-11-17 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie w Warszawie się poprawili kierownik W zaczol się starać ciekawe tylko ile w tym ingerencji Ptaka a ile jego samego.Narzekac na obu nie można.
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-11-17 21:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zaangażowanego w pracę w ochronie Warszawa dawno nie było jak kier.W
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-11-20 11:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechac niedlugo na rozmowe do Chorzowa do tej firmy mam nadzieje ze z wypłatami przyjanmniej jest wszystko ok i sa na czas. :/
zdjecie uzytkownika
józio - 2015-11-30 17:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Korek - 2015-11-16 18:34:52]:
kiedy to było jaki kierownik chyba nie ten co jest teraz
zdjecie uzytkownika
maria - 2015-12-03 19:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ze stanowiskiem sprzątaczki do zakł. cukierniczego? ja mam doświadczenie i bym sie nadawała, tylko nie wiem jakie stawki sa tam, a umowa o prace podobno.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-09 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telewizory każą usuwać z portiernii i nie ma zmiłuj, choc prawda ze szafki na odzież dostarczyli i odzież źle wydaną przez magazyniera szybko Dyr. kazał wymienić . Wszystko dostarczyli jak trzeba , szkoda tylko tego telewizora....
zdjecie uzytkownika
norbert - 2016-01-10 19:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a powiedzcie mi, czy jak nie mam orzeczenia o niepełnosprawności, to w ogóle mam szansę dostac tutaj pracę, czy jednak ida po kosztach i nie przyjmuja sprawnych, bo jednak same ogłoszenia z orzeczeniami widzę.
zdjecie uzytkownika
don kojote - 2016-01-29 18:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno od 1-02-2016 firma ma wejść na obiekt tychy-wilkowyje-NOSAG-już mówią że przyjdą nowe debile i dałny -starszy pan z magazynu tak twierdzi-chyba jakiś niedouczony łysy palant-wielki PREZES z magazynu-życze mu dużo zdrowia i 100 lat w zdrowiu -ochrana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w--a hej
zdjecie uzytkownika
ox - 2016-01-30 21:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
don kojote, nie obrażaj ludzi swojego pokroju. Firma zatrudnia nawet specjalistów - wisi ogłoszenie - więc w moim odczuciu nie kazdy musi być półgłówkiem aby tu pracować.
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-02-04 20:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pasku minimalna reszta w formie jakiś dziwnych dodatków. Oszczędzają na pracownikach ile sie da.
zdjecie uzytkownika
porki - 2016-02-04 20:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ert - 2016-02-04 20:11:46]:
no nie dziwie się. Z tego co wiem to każdy tak obecnie robi. Jeśli chodzi o ciekawsze z ich normalnych ofert to na pewno ta dla kelnerów. Pewnie główna kasa z napiwków
zdjecie uzytkownika
skiba - 2016-02-08 19:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ert - 2016-02-04 20:11:46]:
Można jeszcze mieć pieniądze za dojazd do pracy dają do 500 zł tylko trzeba wniosek napisać u kierownika . Naprawdę warto .
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-02-08 19:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak za dojazd do pracy dają 500 zł to dużo! Bardzo fajnie to wygląda jak tak patrzę na oferty. Podoba mi się głównie ta na specjalistę ds. płac w Chorzowie. Jest umowa o pracę, możliwość rozwoju a nawet pakiet socjalny.
zdjecie uzytkownika
hit - 2016-02-10 20:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@skiba, dzięki wielkie, że o tym mówisz. Wahałem się czy wysłać CV, bo jednak mam kawałek drogi. Dopłata do dojazdów to bardzo duże udogodnienie i dobrze, że wnioski trzeba składać, bo tak to każdy by brał.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Probet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert