logo Probet

Probet

Chorzów

Opinie o Probet

xo 2017-02-21 14:08
Zwracają, ale po okresie próbnym :)
3
cach 2017-02-25 13:01
ale piszesz głupoty jest moim kierownikiem i może jest miły ale o pracy zero pojęcia jeszcze nie podjął żadnej decyzji a ten ważniejszy co z ni m jeździ to tylko drzeć się umie na szczęście ostatnio prawie go nie ma
czeladz 2017-02-25 14:51
obydwa sie nadają do pchania karuzeli
Tenor 2017-02-25 16:29
Czy aktualna jest oferta pracy dla kierownika obiektów w Warszawie? Firma fajna to i może robotę znajdę fajną? Jak przebiega rekrutacja? Czy Probet płaci w miarę godziwe zarobki. Prosze o informacje,!!
Nowy 2017-02-26 13:40
Poczekajcie proszę do 1 marca wtedy oficjalnie przejmę stanowisko kierownika obiektu i jako miły człowiek pchając karuzelę będę podejmował decyzje.
5
Marta 2017-02-28 09:49
Widać, że firma dodała ostatnio wiele nowych ofert pracy, to znaczy, że firma się rozwija?
haaha 2017-03-01 11:00
Gdyby firma się nie rozwijała to nie byłoby jej na rynku 20 lat ;)
3
aaa 2017-03-01 11:22
I nie zatrudniałaby ponad 1 000 pracowników :)
3
haaha 2017-03-01 13:46
Ponad 1500 hehe :)
2
bcb 2017-03-02 22:54
chyba w grupie bo od 1 marca sa trzy firmy
1
CZELADZ 2017-03-03 10:02
FIRMA SIE NIE ROZWIJA TYLKO ZWALNIA PO OKRESIE PRÓBNYM ZEBY NIE PODPISYWAC UMOWY NA STAŁE A W TO MIEJSCE ZATRUDNIAJA NOWYCH
:-/ 2017-03-03 11:19
Po okresie próbnym nie ma ma umów na stałe. Jak się nie znasz, to nie pisz. Są na czas określony, a jeżeli się nie sprawdziłeś, to ci podziękowali.
5
Marta 2017-03-06 16:21
CZELADZ, pracowałeś na okresie próbnym? Podziel się, jak to wyglądało. :)
janek 2017-03-08 18:50
czy ktos wie jak można skontaktować się z prezesem ? jakis nr tel. macie może ??
:) 2017-03-09 08:22
Przyjmuje chyba w poniedziałki, ale w jakich godzinach to musiałbyś dopytać w sekretariacie firmy.
pomocny 2017-03-10 11:37
Zadzwoń najpierw do Dyrektora I pogadaj może z nim rozwiążesz swoje problemy i Osiągniesz kompromis a jak nie napisz o co chodzi to powiem gdzie uderzać by rozwiązać temat
5
bcb 2017-03-14 21:58
janek 2017-03-08 18:50
czy ktos wie jak można skontaktować się z prezesem ? jakis nr tel. macie może ??

Janek

Teraz po zmianach to Stary Prezes-właściciel schował się do drugiego szeregu jak ..Kaczyński.

Są teraz 3 firmy ochrona , sprzątanie , i wynajem ludzi -Każdy były dyrektor to teraz Prezes
1
Zbigniwe DOVISTA 2017-03-16 17:34
Witam wszystkich. Teraz. Dopiero zainteresowałem się opiniami o firmie PROBET. Bardzo wszyscy ciekawie to opisujecie, swoje bule i zadowolenia z możliwości pracy w tej firmie.Wiele Waszych opisów mnie zaskakuje. Tych dobrych i tych złych. Ja też pracuję w tej firmie, i podzielam zdania Was Wszystkich. Zgadzam się że jest dobrze i jest żle. Zacznę tak. Moim zdaniem firma PROBET nie dba o swoich pracowników. Ale też są sytuacje że trochę dba. Wiem jak Wy wszyscy że tylko liczą się pieniądze.Ale to nie wszystko. Pieniądze liczy tylko Dyrektor firmy te zyski,bo my mamy przeważnie najniższą krajową. Jak jakiś pan dyrektor przyjedzie na obiekt to temat płac jest niedostępny. Potrafi nawet powiedzieć że on też mało zarabia. Nie mam pojęcia ile pan dyrektor zarabia ale na pewno nie 1500pln na miesiąc. Wiele spraw co do nas pracowników powinno się zmienić.Pan dyrektor na zebraniu ma śmiałość powiedzieć że firma cienko stoi. Jakim cudem? Zleceniodawca płaci i jeszcze Pefron.Jeszcze muszę dodać że moja pani kierowniczka jest OK. Z POWAŻANIEM DLA WSZYSTKICH.
1
Jada 2017-03-16 19:46
ja slyszala ze w firmie sa teraz nowi dyrektorzy i oni obsadzaja swoje stolki swoimi kolezkami a w szczegolnosci to LZ oraz PK a dla szeregowych pracownikow co zyly wypruwaja nawet na premie nie ma
1
Iza 2017-03-18 11:55
Probet jest spoko firmą , niestety jak wiele innych ma sporo "życzliwych" dla których oczernianie jest esencją życia! Myślę, że to nie zaszkodzi firmie ponieważ z takim nagminnym hejtem walczy wiele firm a ktoś szukający pracy nie będzie sugerował się jedynie takim forum.
3
:) 2017-03-18 13:30
Masz rację. Tak im źle i niedobrze, a nadal pracują w Probecie. Dlaczego? Bo nie ma takiej pracy, w której płacą za nic nierobienie! Tym narzekaczom wszędzie bedzie źle.
4
zbigniew 2017-03-19 12:06
I kierownikowi liżesz
2
niepełnosprawny rencista 2017-03-22 23:17
Dlaczego w GRODZISKU MAZOWIECKIM nie przestrzega się
Uprawnień osoby niepełnosprawnej:

• czas pracy osoby zaliczonej do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo,- w GRODZISKU PRACUJE SIĘ ZNACZNIE WIĘCEJ

•PROSZĘ TO SPRAWDZIĆ

• osoba niepełnosprawna ma prawo do 30 minutowej przerwy w pracy, wliczanej do czasu pracy, na gimnastykę usprawniającą lub wypoczynek,- NIKT TEGO NIE PRZESTRZEGA.

BARDZIEJ SPRAWNY PILNUJE NIEPEŁNOSPRAWNEGO Z 1 GRUPĄ.- SKANDAL
Rencista 2017-03-23 07:28
Jak Cię zatrudniali, to musiałeś podpisać zgodę na 8h :) ustawa o rehabilitacji dopuszcza taką możliwość... Lekarz ci to przyklepał, więc robisz 8h. Trzeba patrzeć, co się podpisuje :)) Ja robię 7h, bo nie zgodziłem się na 8... Jak pogadasz ze swoim przełożonym, to przerwę 30 min. też byś pewnie miał. Trochę odwagi, bo tu wszyscy są odważni, ale anonimowo :/
2
kazik 2017-03-23 14:03
trzeba mieć nr. telefonu do dyrektora, a uzyskanie jego graniczy z cudem :(
2
Gregor 2017-03-23 16:15
Probet zatrudnia ludzi, daje im umowy do podpisu. Podpisujecie a później jak sie pracować nie chce to pretensje do firmy. Nikt nie będzie płacił za lenistwo.
6
rencista 2017-03-23 21:19
Co do liczby godzin .
Jak pisze ;niepełnosprawny rencista
Sprawa nie tyczy się tylko Grodziska -ale całej firmy chyba, bo rozmawialiśmy podczas przyjęcia i wszystkim dawali papier ze chcemy pracować 8 godzin.
Jeżeli nie ZGODZISZ się na 8 godzin to nie dostaniesz pracy.
2
rencista-2 2017-03-23 21:20
Co do liczby godzin .
Jak pisze ;niepełnosprawny rencista
Sprawa nie tyczy się tylko Grodziska -ale całej firmy chyba, bo rozmawialiśmy podczas przyjęcia i wszystkim dawali papier ze chcemy pracować 8 godzin.
Jeżeli nie ZGODZISZ się na 8 godzin to nie dostaniesz pracy.
3
Biały murzyn 2017-03-25 10:34
Jak to jest od stycznia podwyżka wynagrodzenia a ludzie mają takie same pensje pracy coraz wiecej a ludzi brak dlaczego Probet nie umie docenic ludzi tylko tnie na pensjach
2
:) 2017-03-25 17:34
hahaha hahaha
3
pies na pani usługi 2017-03-30 17:27
Mamy nową panią kierowniczkę z firmy PROBET na obiekcie DOVISTA. jest zawsze bardzo miła powie dzień dobry od niechcenia.Zero ogłady i kultury bo to pani kierowniczka. Nic jej nie brakuje jeśli chodzi o urodę, ale powinna kupić sobie psa bo zachowuje się tak jak faszyści w czasie wojny.Stoi przed bramą i patrzy o jakiej godzinie wychodzą z pracy osoby niepełnosprawne. Powinny wyjść o 13 a wychodzą o 13-45 i już zapisuje zero premii jak esesmam zero chleba . Bo zatrudniła ich na 8 godzin nie informując ich że mają prawo pracować 7 godzin. Jest Super przyjdzie czas że będzie rozmawiać z inspektorem pracy i składać swoje wypowiedzi w sądzie pracy. Pani Aleksandro życzymy pani powodzenia.
4
Pan X 2017-03-30 18:48
Pracuje tam jeszcze Wroński też niezłt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego. Za niepodpisanie listy lubksiązki od maszyny myjącej potrafił zawrucuć za bramy bo jest niepodpisane. Pracują ludzie niepełnosprawni a on stoi nad głowa i prosze tu poprawic bo jest niedokladnie. Wpadł raz na hale ipatrzy że siedze i durne pytanie czy to przerwa. Odpowiedziałem że nie a on to pokaże pan co dziś zrobiłem. Teraz pracuje w ochronie i nikt nie stoi mi nad głową że tu źle posprzątane a pieniądze takie same
2
7godzin 2017-03-30 22:19
Kurde zmusili cię do podpisania 8 godzin to faktycznie esesnańskie metody pewnie pod groźbą kary śmierci cię zmusili musisz być nie źle upośledzony że takie bzdury piszesz .Ciekawe że też robię na doviście i to na 7 godzin i nikt mnie nie zmuszał do 8 i pracuję do 6 do 13 a nie wychodzę wcześniej ja ci co powinni być do 14 a uciekają wcześniej ja premie mam bo robie i nie uciekam
5
Adam 2017-04-05 09:59
Czy oferta dla kierownika regionalnego-usługi porządkowe jest aktualna?
1
;-) 2017-04-05 11:17
zadzwoń do firmy i zapytaj :)
2
Trochę słyszący. 2017-04-06 16:48
Kierownikiem ma być głuchoniemy.
2
:/ 2017-04-06 17:19
to nie masz szans, bo trochę słyszysz....
5
Nick 2017-04-08 09:56
intryga
1. «podstępne działanie polegające na wzajemnym skłóceniu jakichś osób»
2. «zawikłanie akcji w utworze literackim wynikające ze sprzeczności dążeń poszczególnych postaci»

• intryżka • intrygant • intrygancki • intrygantka • intryganctwo
10
Kangurek 2017-04-18 19:42
Probet ogarnia duży zakres prac porządkowych w różnych firmach. Koordynacja prac na tak dużym terenie wymaga dobrej organizacji i myślę, że niektóre osoby pewnie zwolnione z pracy chcą firmie zaszkodzić! Zawsze można zmienić firmę a w drugiej zapłacą za leżenie.
3
:-) 2017-04-19 07:27
Nowy prezes jest w porządku. Jak ktoś jest roszczeniowym pasożytem, jak niektórzy tutaj, to wiadomo jaką może wystawić opinię... :/
3
ZAKOĆHANY W FIRMIE PROBET 2017-04-19 12:11
Kochane koleżanki i koledzy pracujący w firmie PROBET . Doszły mnie słuchy że jakiś kierownik regionalny wymyślił pismo o jakiejś każe za nie oddane ubranie robocze. Ale mi to sensacja.Dopiero pomyślał jak to trzeba się rozliczyć z pracownikiem.Jesteśmy osobami niepełnosprawnymi i nikt nie ma nas prawa szantażować karą 200pln za nie oddanie jednej koszulki. Najpierw niech dadzą nam to co nam się należy. Straszenie jest karalne. A jak się straszy osobę niepełnosprawną to dopiero będzie ten regionalny miał problem. O niepełnosprawnych trzeba dbać a nie straszyć. Chyba pozwę tego regionalnego do SĄDU.Kto dowodzi tą firmą? Czy to jakiś nie douczony człowiek? Powinien dbać o swoich pracowników a nie grozić im 200zł .Powinien wykopać tego regionalnego bo przez jego nie kompetencje odpowie prezes przed sądem.Kocham firmę PROBET i zrobię wszystko aby wreszcie zaczęli szanować osoby które zatrudniają , osoby niepełnosprawne. Nie dość że biorą kasę państwową to jeszcze zabrać choremu. WSTYD. PREZES ZMIEŃ SWOICH KIEROWNIKÓW REGIONALNYCH ZADBAJ O SWOICH PRACOWNIKÓW. POZDRAWIAM. ZAKOCHANY W FIRMIE PROBET.
2
Hans 2017-04-19 13:01
A co ma premię dać, jak pewnie tych nieoddających ubrań roboczych są setki. Tobie też można nie oddać, co się pożycza, bo jestem niepełnosprawny?
4
prezes 2017-04-19 13:34
Jesteś trochę ograniczony w umyśle wybaczam Ci i przepraszam PAN PREZES CI POMOŻE ŻE TAK NAPISAŁEŚ P ROSZĘ WYBIERZ SIĘ DO LEKARZA po pomoc bo nawet nie wiesz co piszesz Pozdraewiam
1
były 2017-04-23 14:07
Mowa chyba o menagerach ładnie to ujołes w paru zdaniach.Lecz nie wszystkich bo są tez ludzie na poziomie.
2
:) 2017-04-23 15:11
Skoro jesteś "były" to sie poznali na Tobie... i teraz tu nadajesz na firmę.. pewnie jak pracowałeś, też robiłeś w swoje gniazdo :/
2
Kuba 2017-04-25 17:44
Probet będę chwaliła za to, że zatrudniają osoby niepełnosprawne.
2
Bez szkoły ale z maturą 2017-04-26 16:46
Znieść go z stanowiska kto widział dyrektora bez matury Panie Prezes zrób Pan coś bo ośmiesza firmę i siebie.
2
hehe 2017-04-26 17:31
Każe wam pracować i to was boli nieroby?!
5
Ferdek Kiepski i Cyc 2017-04-29 09:40
Nieroby pasożyty cieszcie się że was ciule jeszcze ktoś chce zatrudnić a jak się nie podoba to won na zmywak do Niemiec albo Anglii a tam was nieroby wyleczą z nieróbstwa i śmierdzącego lenistwa
2
Boczek 2017-04-29 11:59
racja, do roboty się weźcie, a nie tylko opinie pisać. Zdania nie umiecie sklecic poprawnie, a do plucia jadem tutaj to jesteście pierwsi w morde jeża. Dobrze mowie panie ferdku?
1
Zostaw swoją opinię o Probet - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet