logo Probet

Probet

Chorzów

Opinie o Probet

rencista-2 2017-03-23 21:20
Co do liczby godzin .
Jak pisze ;niepełnosprawny rencista
Sprawa nie tyczy się tylko Grodziska -ale całej firmy chyba, bo rozmawialiśmy podczas przyjęcia i wszystkim dawali papier ze chcemy pracować 8 godzin.
Jeżeli nie ZGODZISZ się na 8 godzin to nie dostaniesz pracy.
5
Biały murzyn 2017-03-25 10:34
Jak to jest od stycznia podwyżka wynagrodzenia a ludzie mają takie same pensje pracy coraz wiecej a ludzi brak dlaczego Probet nie umie docenic ludzi tylko tnie na pensjach
7
:) 2017-03-25 17:34
hahaha hahaha
4
pies na pani usługi 2017-03-30 17:27
Mamy nową panią kierowniczkę z firmy PROBET na obiekcie DOVISTA. jest zawsze bardzo miła powie dzień dobry od niechcenia.Zero ogłady i kultury bo to pani kierowniczka. Nic jej nie brakuje jeśli chodzi o urodę, ale powinna kupić sobie psa bo zachowuje się tak jak faszyści w czasie wojny.Stoi przed bramą i patrzy o jakiej godzinie wychodzą z pracy osoby niepełnosprawne. Powinny wyjść o 13 a wychodzą o 13-45 i już zapisuje zero premii jak esesmam zero chleba . Bo zatrudniła ich na 8 godzin nie informując ich że mają prawo pracować 7 godzin. Jest Super przyjdzie czas że będzie rozmawiać z inspektorem pracy i składać swoje wypowiedzi w sądzie pracy. Pani Aleksandro życzymy pani powodzenia.
6
Pan X 2017-03-30 18:48
Pracuje tam jeszcze Wroński też niezłt [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niego. Za niepodpisanie listy lubksiązki od maszyny myjącej potrafił zawrucuć za bramy bo jest niepodpisane. Pracują ludzie niepełnosprawni a on stoi nad głowa i prosze tu poprawic bo jest niedokladnie. Wpadł raz na hale ipatrzy że siedze i durne pytanie czy to przerwa. Odpowiedziałem że nie a on to pokaże pan co dziś zrobiłem. Teraz pracuje w ochronie i nikt nie stoi mi nad głową że tu źle posprzątane a pieniądze takie same
2
7godzin 2017-03-30 22:19
Kurde zmusili cię do podpisania 8 godzin to faktycznie esesnańskie metody pewnie pod groźbą kary śmierci cię zmusili musisz być nie źle upośledzony że takie bzdury piszesz .Ciekawe że też robię na doviście i to na 7 godzin i nikt mnie nie zmuszał do 8 i pracuję do 6 do 13 a nie wychodzę wcześniej ja ci co powinni być do 14 a uciekają wcześniej ja premie mam bo robie i nie uciekam
5
Adam 2017-04-05 09:59
Czy oferta dla kierownika regionalnego-usługi porządkowe jest aktualna?
1
;-) 2017-04-05 11:17
zadzwoń do firmy i zapytaj :)
3
Trochę słyszący. 2017-04-06 16:48
Kierownikiem ma być głuchoniemy.
2
:/ 2017-04-06 17:19
to nie masz szans, bo trochę słyszysz....
5
Nick 2017-04-08 09:56
intryga
1. «podstępne działanie polegające na wzajemnym skłóceniu jakichś osób»
2. «zawikłanie akcji w utworze literackim wynikające ze sprzeczności dążeń poszczególnych postaci»

• intryżka • intrygant • intrygancki • intrygantka • intryganctwo
11
Kangurek 2017-04-18 19:42
Probet ogarnia duży zakres prac porządkowych w różnych firmach. Koordynacja prac na tak dużym terenie wymaga dobrej organizacji i myślę, że niektóre osoby pewnie zwolnione z pracy chcą firmie zaszkodzić! Zawsze można zmienić firmę a w drugiej zapłacą za leżenie.
4
:-) 2017-04-19 07:27
Nowy prezes jest w porządku. Jak ktoś jest roszczeniowym pasożytem, jak niektórzy tutaj, to wiadomo jaką może wystawić opinię... :/
3
ZAKOĆHANY W FIRMIE PROBET 2017-04-19 12:11
Kochane koleżanki i koledzy pracujący w firmie PROBET . Doszły mnie słuchy że jakiś kierownik regionalny wymyślił pismo o jakiejś każe za nie oddane ubranie robocze. Ale mi to sensacja.Dopiero pomyślał jak to trzeba się rozliczyć z pracownikiem.Jesteśmy osobami niepełnosprawnymi i nikt nie ma nas prawa szantażować karą 200pln za nie oddanie jednej koszulki. Najpierw niech dadzą nam to co nam się należy. Straszenie jest karalne. A jak się straszy osobę niepełnosprawną to dopiero będzie ten regionalny miał problem. O niepełnosprawnych trzeba dbać a nie straszyć. Chyba pozwę tego regionalnego do SĄDU.Kto dowodzi tą firmą? Czy to jakiś nie douczony człowiek? Powinien dbać o swoich pracowników a nie grozić im 200zł .Powinien wykopać tego regionalnego bo przez jego nie kompetencje odpowie prezes przed sądem.Kocham firmę PROBET i zrobię wszystko aby wreszcie zaczęli szanować osoby które zatrudniają , osoby niepełnosprawne. Nie dość że biorą kasę państwową to jeszcze zabrać choremu. WSTYD. PREZES ZMIEŃ SWOICH KIEROWNIKÓW REGIONALNYCH ZADBAJ O SWOICH PRACOWNIKÓW. POZDRAWIAM. ZAKOCHANY W FIRMIE PROBET.
4
Hans 2017-04-19 13:01
A co ma premię dać, jak pewnie tych nieoddających ubrań roboczych są setki. Tobie też można nie oddać, co się pożycza, bo jestem niepełnosprawny?
5
prezes 2017-04-19 13:34
Jesteś trochę ograniczony w umyśle wybaczam Ci i przepraszam PAN PREZES CI POMOŻE ŻE TAK NAPISAŁEŚ P ROSZĘ WYBIERZ SIĘ DO LEKARZA po pomoc bo nawet nie wiesz co piszesz Pozdraewiam
1
były 2017-04-23 14:07
Mowa chyba o menagerach ładnie to ujołes w paru zdaniach.Lecz nie wszystkich bo są tez ludzie na poziomie.
2
:) 2017-04-23 15:11
Skoro jesteś "były" to sie poznali na Tobie... i teraz tu nadajesz na firmę.. pewnie jak pracowałeś, też robiłeś w swoje gniazdo :/
3
Kuba 2017-04-25 17:44
Probet będę chwaliła za to, że zatrudniają osoby niepełnosprawne.
4
Bez szkoły ale z maturą 2017-04-26 16:46
Znieść go z stanowiska kto widział dyrektora bez matury Panie Prezes zrób Pan coś bo ośmiesza firmę i siebie.
5
hehe 2017-04-26 17:31
Każe wam pracować i to was boli nieroby?!
6
Ferdek Kiepski i Cyc 2017-04-29 09:40
Nieroby pasożyty cieszcie się że was ciule jeszcze ktoś chce zatrudnić a jak się nie podoba to won na zmywak do Niemiec albo Anglii a tam was nieroby wyleczą z nieróbstwa i śmierdzącego lenistwa
5
Boczek 2017-04-29 11:59
racja, do roboty się weźcie, a nie tylko opinie pisać. Zdania nie umiecie sklecic poprawnie, a do plucia jadem tutaj to jesteście pierwsi w morde jeża. Dobrze mowie panie ferdku?
5
Babka Rozalia Kiepska 2017-04-30 09:02
Kanalie z 02P, oddajcie moją rentę! Pasożyty
6
ferdek i cyc 2017-05-09 22:23
dobrze mówisz w morde szarpany nieroby pasożyty w tym kraju z ich wykształceniem roboty nie znajdą. oddajcie moją rente pasożyty a trzeba spać żeby rano wstać kurde.
2
ferdek i babka 2017-05-09 22:29
jak jesteś osobą niepełnosprawną i tak kurde terroryzowaną to won na zmywak do faterlandu albo anglii to tam kuźwa cię wyleczą nierobie pasożycie z twojej niepełnosprawności. tutaj zdrowi na ciebie nierobie pracują i dają z podatków ty tumanie ograniczony umysłowo z 02-P i jeszcze ci źle nierobie won z kraju to się dowiesz co to jest kierownik ćwoku
2
aro 2017-05-10 17:31
jedziemy jutro do p fronu spytac jak za nocki wychodzom. bo cos malo
1
:) 2017-05-11 07:13
Niezłe z was przygłupy... pfron na pewno w tym pomoże :)) przecież zajmuje się wyliczaniem dodatku za nocki...
4
byly pracownik 2017-05-11 07:31
rozumiemiem ze Leszek Z,oraz Piotr K.?
2
Felicjan 2017-05-14 12:12
Takiego poziomu forum dawno nie widziałam. Kochani może trochę więcej kultury, czy ten jad pomaga Wam w życiu? Więcej spokoju a i życie będzie dużo przyjemniejsze. Każdy z nas zasługuje na szacunek nawet jeśli jest to osoba bez wykształcenia a tym bardziej niepełnosprawna
5
felek 2017-05-17 21:00
Probet to normalna firma, świadcząca tak bardzo potrzebne innym usługi. Myślę, że ciężko jest prowadzić firme przy takim podejściu do pracy przez pracowników.
5
Jolen 2017-06-01 19:18
CBA -
PIP -
PG -
CBŚ -
3
Piotrek 2017-06-07 13:35
Żenada. Rok przepracowany i mógłbym książkę napisać o tym co się w firmie dzieje. Odradzam zatrudniać się w siedzibie w Chorzowie. Dlaczego? Bo na Śląsku w firmie PROBET komuna się jeszcze nie skończyła, sami konfidenci, wszechobecne "kolesiostwo" czyli nie zatańczysz jak Ci "Pan" brygadzista zagra, to wspólnie ze swoimi koleżkami wymyślą parę donosików, żeby potem dyrektor wezwał na pogawędkę i oznajmił, że zostaje przenoszony na obiekt... to znaczy na śmietnik (dosłownie, bo firma, której pilnuje się na tym obiekcie zajmuje się recyklingiem w Siemianowicach Śląskich) gdzie to co oni nazywają PORTIERNIĄ jest ponad 40-letnią rozlatującą się przyczepą kempingową, która jest bogata w dziury, a teraz jak jest ciepło to przez całe 12 godzin w weekend i 15 godzin w dni robocze siedzi się w towarzystwie 10 much. By trafić na śmietnik przez brygadzistę, który nie zna nawet podstawowego prawa pracy wystarczyło dostać zapalenia pęcherza i pójść na chorobowe na dwa tygodnie (bo przecież jak ja mogłem zachorować, pieski "Pana" brygadzisty musiały mieć wolne Boże Narodzenie, a ja im wszystko zepsułem tak jakbym sobie sam wywołał to zapalenie) potem męczyłem się od stycznia 2017 roku do końca maja 2017, kiedy to tygodniowe chorobowe spowodowane anginą, zmusiło dyrektora do zarzucenia mi POGARSZAJĄCEGO SIĘ STANU PSYCHICZNEGO! podczas, gdy nic takiego nie ma miejsca, ale zostało mi zarzucone, ze to ja zniszczyłem "portiernię" w napadach gniewu.
Podsumowując, jeśli już pracujesz w firmie PROBET jako ochrona, nie choruj, a jeśli chcesz się tam zatrudnić NIE RÓB TEGO!
2
Cieć 2017-06-08 07:27
Jeżeli chcesz się tam zatrudnić ZRÓB TO! Jestem pracownikiem ochrony w Probecie. Byłem na L4, wróciłem. Nikt mnie nie zwalnia. Warunki pracy takie jak w każdej firmie ochroniarskiej. Ani idealne, ani złe. W tej firmie pracuje chyba ze 2 tys. ludzi, więc nie może być tragicznie, bo nikt tu nie robi z przymusu. Jak cie zwolnili, to pewnie twoje 02p musiało już nieźle dać im popalić :)) po tym co piszesz, to się nie dziwię. Tak było beznadziejnie, ale siedziałeś potulnie, a wywalili Cię, to nagle okazało się w jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pierdziałeś w stołek?
6
pracownica 2017-06-11 19:42
miałam w maju urlop i zarobilam 1400 złoty czemu tak mało. mam cały etat i niemam nic mi nie potroncajom akrajowa płaca to pżecież 1500 złoty. jedziemy z kolezankom do biura bo trzeba to wyjaśnic.
4
Ania 2017-06-12 02:18
Nie wiesz że to norma , nie wiem gdzie pracujesz ,ale pracownico był czas przywyknąć!
Nasz kochana pani kierownik (Ż) obiecała że za harówę dostaniemy parę zł. premii i co i nic jak zwykle jeszcze kasę zabrała , pewnie kolejny pierścionek .
3
Franek 2017-06-12 08:57
Probet to spoko firma, może zdarzają się jakieś drobne kłopoty ale z całą pewnością nie jest tak jak piszą niektórzy. Nie wszyscy przykładają się do pracy i to jest problem.
2
:-) 2017-06-12 09:17
Jasne, że tak. Jak się komuś nie podoba, to ciekawe dlaczego pracuje w Probecie. Tych firm jest cała masa na rynku, ale prawda jest taka, że tym nierobom i roszczeniowym pasożytom wszędzie będzie źle.
1
Bartolini 2017-06-12 17:41
Firma Probet jest spoko to racja. Tylko ludzie nie koniecznie już było kilka wpisów o kierowniczce z Tczewa ale , wpisy są szybko usuwane, swoją droga ciekawe komu tak zależy żeby nikt się o Niej prawdy nie dowiedział, prezes B.Z. jak i dyrektor A.D. oraz kierownik regionalny wierzą jej bez zastrzeżeń, a Ona jest cwańsza niż im kiedykolwiek by to do głowy przyszło.
2
TT 2017-06-13 09:54
Regulamin zabrania używania nazwisk. Admin czuwa :) i stąd kasacje wpisów.
1
dora 2017-06-13 17:32
Ale firma cyrk jo myslalam ze dbają o sprzątaczki a tu najniszszej my nie wziely
3
Do Piotra 2017-06-13 20:47
Do roboty się spoźniałeś kupę zrobiłeś przed portiernia i Cię wezwali na rozmowę nie wspominając już ze Dyrektor i tak długo czekał i był cierpliwy do Ciebie bo już dawno powinien Cię wywalić na pysk. Portiernia jest nowa wiec nie pisz głupot ze tam tragiczne warunki bo jest woda szafki biurko a ze nie ma tv i klimy sorry taki mamy klimat
2
Zdzisiek 2017-06-13 21:27
Ok regulamin to regulamin i tu dyskutować nie będę!
Ale szlak człowieka trafia że jak prawdę pisze to nikogo nie interesuje, skąd Dyrekcja takich kierowników bierze jak ta kierownik z Tczewa co na Doviście jest przecież to porażka jakaś !
Poprzedni kierownik wymagał , gębę darł ale jak się swoją robotę robiło to potrafił pogadać , i traktował jak człowieka .Ale obecna kierowniczka będąc jego zastępcą pomogła mu odejść i teraz chłopak na L-4 siedzi , kurczaki dobrze by było żeby już wrócił !
4
Adaś 2017-06-14 08:44
Leber jesteś nierób oszust kombinator i brudas ciagle tylko kombinowałeś jak do roboty nie chodzić albo iść na L4 jak chcieli dać naganę L4 na stół walnąłeś który nogą rozwaliłeś moją szafkę na ubrania też dobrze że Dyrektor interweniował bo by nas z posterunku wyrzucili.Taki był właśnie z Ciebie Piotrusiu pracownik nigdzie dłużej niż 3miesiace nie zabawisz
6
Michał 2017-06-17 23:27
Witam!
Człowiek tyra jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a kierowniczka obiecuje że w końcu dostaniemy premie a tu guzik.
( pani kierownik Ż) kolejne kolczyki sobie kupi za naszą charuwę , a my znowu nic . Gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam ! obiekt do rady przygotowaliśmy i co my z tego mamy ? jak zwykle ona pochwały zbierze !
3
CIEĆ 2017-06-18 16:22
POZDRAWIAM NOWYCH PREZESÓW PROBETU
3
Luidzi 2017-06-19 12:27
Pracuję w firmie i uważam, że ocenianie firmy przez pryzmat jednej osoby jest bardzo nieuczciwe. Ja mam zasadę , że w pracy pracuję na 100% i myślę, że przyjdzie czas na tych którzy tak nie postępują!
2
Ania 2017-06-20 22:30
A co myślałeś , że premię dostaniesz ! to by dopiero była niespodzianka !
Zuzia 2017-06-22 21:05
Interesuje mnie oferta pracy dla archiwisty z orzeczeniem - Pruszków - Praca od zaraz. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś w tym temacie? Czy na tym można dostać godziwe wynagrodzenie?
:) 2017-06-24 06:38
A nie lepiej zadzwonić pod numer podany w ogłoszeniu i zapytać u źródła?!
Zostaw swoją opinię o Probet - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Probet