Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polipol Chojnice

Pracowałeś w firmie Polipol Chojnice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
234345 - 2012-01-29 17:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczy się tylko tapicernia i oklejanie. Jest jeszcze stolarnia ludzie tam pracują ciężko. I nigdy nie mają 100% normy gdyż 100% wyrabia tapicenia i oklejanie reszta to hołota nawet nie wiedzą za ile idą w sobote do pracy?
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2012-10-30 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam mam prace i 2 tys. wyplaty zozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x - 2012-11-07 23:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tys?i sie cieszysz?na faceta to ambicje masz wielkie.Ja jestem kobieta i zarabiam w leopolu 3 tys
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informacje o tym czy Polipol Chojnice to porządna firma w której warto pracować? Czy te 2 tysiące to płaca na rękę czy brutto? Jaka w tej firmie jest atmosfera i kultura pracy? Czy pracownicy są doceniani?
zdjecie uzytkownika
sandoval - 2014-06-08 19:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej, jak wygląda sprawa z umowami w Polipolu bo zastanawiam się nad złożeniem aplikacji, a nigdzie o tym ani słowa
zdjecie uzytkownika
Arek z mołdawi - 2014-09-25 11:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tego sie nie da opisać,zapytaj się dziewczyn ze szfalni jakiego maja jak by to ująć dozorcę. (psychopata)tak jak kolega wcześniej pisał liczy się tylko tapicernia,reszta to beduini,no i poza administracją dobrze mają te cwaniaki tzw. K J w zielony fartuchach podpierdalacze.Pozdrawiam chłopaków z M.W.G nie daj cię się
zdjecie uzytkownika
arturek - 2015-08-05 17:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w tapicerni płacą za akord? pozdr
zdjecie uzytkownika
Dawido - 2015-08-28 19:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, chciałbym się dowiedzieć czy są miejsca pracy w polipolu dla tapicerów ? kończyłem praktykę w europolu
zdjecie uzytkownika
xxd - 2015-08-28 20:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jakie dni można składać papiery o pracę w firmie polipol ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-01 13:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a to są jakies wyznaczone dni, kiedy oni przyjmuja do pracy bo nie bardzo rozumiem... chyba jak się wysle do nich maila to to powinno wystarczyć w zupełności. Mam nadzieje, że dojdą teraz jakieś oferty też na forum czy w ontenecie, bo mnie interesuje praca w IT i słyszałem, że mozna u nich koło 3 tys zarobić to spokojnie.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-04-09 22:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni raczej sami umawiaja swoich kandydatów na rozmowy i sami raczej wybierają w jaki dzien kogo umowią.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polipol Chojnice!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polipol Chojnice
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert