Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polipol Chojnice

Pracowałeś w firmie Polipol Chojnice i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
234345 - 2012-01-29 17:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczy się tylko tapicernia i oklejanie. Jest jeszcze stolarnia ludzie tam pracują ciężko. I nigdy nie mają 100% normy gdyż 100% wyrabia tapicenia i oklejanie reszta to hołota nawet nie wiedzą za ile idą w sobote do pracy?
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2012-10-30 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam mam prace i 2 tys. wyplaty zozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x - 2012-11-07 23:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tys?i sie cieszysz?na faceta to ambicje masz wielkie.Ja jestem kobieta i zarabiam w leopolu 3 tys
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informacje o tym czy Polipol Chojnice to porządna firma w której warto pracować? Czy te 2 tysiące to płaca na rękę czy brutto? Jaka w tej firmie jest atmosfera i kultura pracy? Czy pracownicy są doceniani?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-06-08 19:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
sandoval - 2014-06-08 19:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
hej, jak wygląda sprawa z umowami w Polipolu bo zastanawiam się nad złożeniem aplikacji, a nigdzie o tym ani słowa
zdjecie uzytkownika
Arek z mołdawi - 2014-09-25 11:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tego sie nie da opisać,zapytaj się dziewczyn ze szfalni jakiego maja jak by to ująć dozorcę. (psychopata)tak jak kolega wcześniej pisał liczy się tylko tapicernia,reszta to beduini,no i poza administracją dobrze mają te cwaniaki tzw. K J w zielony fartuchach podpierdalacze.Pozdrawiam chłopaków z M.W.G nie daj cię się
zdjecie uzytkownika
arturek - 2015-08-05 17:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w tapicerni płacą za akord? pozdr
zdjecie uzytkownika
Dawido - 2015-08-28 19:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, chciałbym się dowiedzieć czy są miejsca pracy w polipolu dla tapicerów ? kończyłem praktykę w europolu
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 20:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
xxd - 2015-08-28 20:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jakie dni można składać papiery o pracę w firmie polipol ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-01 13:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to są jakies wyznaczone dni, kiedy oni przyjmuja do pracy bo nie bardzo rozumiem... chyba jak się wysle do nich maila to to powinno wystarczyć w zupełności. Mam nadzieje, że dojdą teraz jakieś oferty też na forum czy w ontenecie, bo mnie interesuje praca w IT i słyszałem, że mozna u nich koło 3 tys zarobić to spokojnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polipol Chojnice

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polipol Chojnice?
Zadaj pytanie
alert