Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marian Były - 2015-03-17 12:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam
Nie zatrudniajcie się tam. Szkoda zdrowia i nerwów. Złe traktowanie ludzi. Kombinacje z kasą(ZUS, składki itp.). Nie polecam
zdjecie uzytkownika
222 - 2015-03-26 17:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na b.a,m, stahl barbare i mlodego z pod lipska,bajere maja super, pozniej nie wyplacalni
zdjecie uzytkownika
wkur..... - 2015-04-26 03:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego wyplaty na raty.koszmar.
zdjecie uzytkownika
pudzian - 2015-04-29 10:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej. jutro wybieram sie do ich biura ciekawe jak beda szczekac. cxhetnie porozmawiam z dyrektorem, po swojemu
zdjecie uzytkownika
honaz - 2015-06-01 23:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo przykro słyszy się gdy firmy traktują swoich pracowników w sposób jaki G+P Izomont traktuje swoich, ale niestety wszystko to co jest napisane przez moich poprzedników jest prawdą. Z tą firmą są same problemy i gdybym nawet chciał powiedzieć coś dobrego na ich temat to nie miałbym się do czego odnieść.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-20 19:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były II - 2015-03-09 20:31:49]:
tez tam pracowałem wszystko prawda jeszcze niemoge się rozliczyć z podatku niemieckiego za rok 2011-2012 miał ktoś taki problem co za ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-07-21 11:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak takie firmy jeszcze sa na runku nie dajcie się nabrać niema tam więcej jak 1300 większe pieniądze maja wlazy jestem szesliwy ze nie ma mnie już tej firmie a werki kolo Hanoweru to wielkie szambo praca jes od rana do nocy gdyby mogli to robil bys jeszcze wiecej
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2015-07-23 18:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko co pisza poprzednicy to prawda. Wyzysk to najdelikatniejsze slowo jakiego mozna uzyc. Odradzam , odradzam i jeszcze raz odradzam. Szczegolnie Rinteln. Z opowiesci to jak drugie Auschwitz, a "hotel pracowniczy" w ktorym wszystko jest to bajka. Paniusie z biura nie maja pojecia o czym mowia i nigdy tam nie byly. Gnoj, plesn, pijanstwo i ogolne zadupie. Wspominalem juz o wyzysku ? No ... a, a na koniec i tak na kasie Cie orzna.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-08-04 11:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę państwa, zastanawia mnie jedno, dlaczego prokuratura i państwo polskie nie dba o swoich obywateli. Proszę prokuraturę o zajęcie się tą firmą. Oszustwa i przekręty różnego formatu to z całą pewnością są przestepstwa - prokuratura powinna wszcząć postępowanie wyjaśniające z urzędu. Przewalić ich dokumentację, a następnie przesłuchać świadków. Jeśli czeka na oficjalne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa to je złożę. Również do rzecznika praw obywatelskich. Widzę, że nikt nie kwapi się do narobienia im koło pióra.
zdjecie uzytkownika
ribok - 2015-08-08 15:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-08-04 11:07:47]:
ja widzę , że nie kwapi się nikt po za Tobą. To że Tobie zaszli za skórę, pewnie też nie tylko ze swojej winy, ale również z Twojej, to nie oznacza , że mają zostać skreśleni przez cały świat. Bądź trochę bardziej obiektywny @andrzej i przestań traktować ich jako największe zło, którym nomen omen nie są!
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-08-11 08:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem riboku kto kazal napisac ci taka opinie ktos z biura? A moze sam jestes z biura nikt normalny tam nie bedzie pracowal zreszta wpisy swiadcza o tym ze nie tylko Andrzej ma problem z ta firma
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-09-07 19:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pomocny czemu się tak czepiłeś tej firmy, wiekszość ludzi ma o nich naparwde dobre zdanie i nie widac, zeby jakoś gnębili swoich pracowników, jedyne co to powiem Wam, ze sporo teraz rektutują ludzi i to na ciekawe stanowska typu kierowca, murarz, zbrojarz i to sa zawody w sumie bardzo pożadane na rynku.
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-09-11 18:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-09-07 19:02:28]:
To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-09-11 18:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-09-07 19:02:28]:
To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-09-12 16:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam hotelik w rinteln pracowalem tam okolo 2 miechy w zeszlym roku musialem robic bo mialem dlugi i musialem sobie odbic ale przy ok. 14 godzinach charowki dzien w dzien od 5:30 do tak 21:00 albo i lepiej dostalem 1300euro to sie prawie poplakalem skurwesyny je..........bane zlodzieje wyzysk i tyle dno pierd.......lone hotel gorzej niz obora syf i karaluchy myszy szczury ci co robia dluzej to przewaznie alkoholicy ktorym wszystko jedno bo na picie bylo przyzwolenie wiec na takich kase ta firma robi a jak pokazales ze cos umiesz to jeszcze wiecej ci roboty dokladali odradzam stanowczo najgorszemu wrogowi nawet z dala od tej firmy ludzie omijajcie zlodziejstwo wyzysk i warunki najgorsze z najgorszych
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-09-12 16:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beny - 2015-09-12 16:20:19]:
tak to prawda przewaznie alkoholicy reszta normalnych albo odrazu uciekala albo do pierszej wyplaty tez tam bylem na werku kolo rinteln co dzien jakis wypadek a to cos przygniotlo a to ucielo ale jak sie skaleczyles to odrazu zakazenie i szpital na swoj koszt tyle chemi bylo na chali kazde zadrapanie sie nie goilo tylko ropa ciekla zero BHP tylko kielich na odwage i hejaaa... moze ktos powie ze nie prawda ja bylem widzialem pozdro pijaczki z werku w rinteln
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-09-12 17:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jak dojechalem na miejsce wlasnym autem pojechalem 800 zeta za paliwo nik nie odda bo nawet torby nie wyjolem z auta to bylo w rinteln zajechalem w sobote wieczorem wchodze na hotel na korytarzach mijam zarzyganych zeszczanych a jeden nawet zesrany gosc lezy wpadam na pokoj a tam w ofercie trzydziestoletni brazowy od szczyn materac zawszona niby posciel biale robaki na kuchence o lokatorze nie wspomne pralka jedna na 100 osob zamknieta na klodke a lazienka ku...rwa jezu zebralo mnie na wymioty czy oni sa nie powazni w tym wloclawku? w biorze mowia extra super hotel a na miejscu jak zobaczylem porobilem pare fotek bo to no niewiem moze tam byli bezdomni? brak slow jak mozna ludzi w takich warunkach kwaterowac podobno konie prezesa w duzo leprzych warunkach przebywaja
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-09-12 17:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no hotel wyjebany w kosmos a pani w biorze mowi tak jest ladna lazienka aneksy kuchenne naczynia pralnia pokoje 5 gwiazdek no nie powiem jak ktos sobie posprzata to i ma fajnie ale reszta boze jak to zobaczylem ten charakterystyczny odor smrod plesn zasikane korytarze w lazience na scianach odchody sperma i mocz niewiem 95% ludzi tam mieszkajacych to alkoholicy w zaawasowanym stadjum i tych ludzi dopuszczaja do pracy niemcy przymykaja oko bo robota robota przerob toz to powinni zamknac w cholere to szkoda tych ludzi co tam sie wyprawia jezdze pare lat po exportach i sytuacja mnie zmusila pojechac do rinteln na werk ale to co zobaczylem to nie widzialem i nie slyszalem ze w 21wieku takie rzeczy niby unia euro... przepisy a tam gorzej niz sredniowiecze
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-12 21:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [seba - 2015-09-12 17:26:10]:
jakieś pół roku temu byłem na "rozmowie kwalifikacyjnej" w tej firmie mieszkam 20 km o siedziby pani chyba prezes sie pyta czy umiem ciąć szlifierką kątową i wiertarkę znam wiem jak się ją obsługuje i w tym momencie coś mi zaświtało co to za rozmowa w sprawie pracy na koniec czy taka stawka panu odpowiada po miesiącu podwyżka ja odpowiedziałem , że tam i tu finał tylko proszę mi tam nie chlać zaraz po powrocie do domu włączyłem goworka i całe szczęście, nawiązałem kontak emailowy z jecdnym byłych pracowników rinteln bo o tm kontrakcie piszę i zrezytgnowałem na całe szczęście
zdjecie uzytkownika
buri - 2015-10-07 23:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom, które mogą zaczynać już drżec ;) a tak serio to na rynku jest taka zapaść , że każdy obecnie może okazać się firmą która zawojuje wewnętrzny rynek
zdjecie uzytkownika
poz - 2015-10-09 09:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po rozmowie w biurze,czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat tej firmy,proszę o rzeczową odpowiedz,najlepiej pracowników tej firmy
zdjecie uzytkownika
CZARNY - 2015-10-11 19:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poz - 2015-10-09 09:47:21]:
JEDZ POWODZONKA JAK LUBISZ TAKIE KLIMATY SADO-MASO
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-11-06 08:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed tą firmą. Praca w Izomont to forma współczesnego niewolnictwa.Zastanówcie się dziesięć razy zanim tam pojedziecie.Naprawdę odradzam. Nie będę opisywał, gdyż nie ma to sensu - szukajcie innych firm.
zdjecie uzytkownika
buri - 2015-11-12 22:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-11-06 08:20:05]:
Witam. Sporo mówi się obecnie o zarobkach w tej branży. Rozmawiałem ze znajomym który opowiadał , że w tej firmie pieniądze nie są problemem. Chociaż dziwne mi się to wydaje... W końcu to budowlanka. Ciężko uwierzyć, że nie ma problemu ze spawaczami czy też betoniarzami. Przecież z nimi nigdy nie jest spokojnie w tej kwestii
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-11-16 17:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie pieniadze zawsze byly i beda problemem. Bo jak tu zrobic zeby pracownik zapier....przez 14 godzin dziennie i dostal na konto 1300, pozniej trzeba mu powiedziec ze jest alkoholikiem i nic nie umie w takim razie kto go zatrudnil?? Firma beznadziejna nie polecam nikomu kto chce zarobic uczciwie pracujac.
zdjecie uzytkownika
kadr - 2015-11-16 18:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@buri a propos takich zawodów to znalazłem ogłoszenie, że szukają cieśli do zatrudnienia tak naprawdę od zaraz.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-11-18 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej mają otwartą rekrutację, bo nabór jest tez na stanowiska jak zbrojarz, brygadzista, a nawet trener - opiekun koni.
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-11-19 11:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej szukają następnych głupich i naiwnych. Mialem styczność z ta firma i nie polecam chyba ze desperat.
zdjecie uzytkownika
kamik - 2015-11-21 01:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie właśnie zastanawia w jaki sposób między tymi wszystkimi ofertami znalazł się Opiekun Koni. Wie ktoś ?
zdjecie uzytkownika
gghh - 2015-12-02 19:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamik - 2015-11-21 01:11:57]:
Właściciel ma stadninę koni i hotel.
zdjecie uzytkownika
andre - 2015-12-02 19:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamik - 2015-11-21 01:11:57]:
otóż kolego prezes tej firmy ma stadninę koni k/Włocławka i tam też szuka głupiego do pracy.
Werk w Rinteln to praca dla zbrojarzy od 6:30 do 19:30 za 1400EUR/mies. Betoniarze jeszcze dłużej i na dodatek za mniej.
PS. Hotel a właściwie toalety w Rinteln są w remoncie. Teraz trzeba wychodzić na dwór po schodach żeby iść do kibla który jest w kontenerze.
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-12-07 16:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie tam bardziej zainteresowalo stanowisko inzyniera ds techicznych bo jednak stabilnosc zatrudnienia na umowe o prace jest bardzo wazne dla mnie dosyc pracy na smieciowke
zdjecie uzytkownika
d4 - 2015-12-08 09:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klik - 2015-12-07 16:02:07]:
Skąd wytrząsnąłeś tą stabilność zatrudnienia. 1500 na umowę o dzieło.
zdjecie uzytkownika
inz - 2015-12-08 18:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klik - 2015-12-07 16:02:07]:
O czym ty mowisz zero stabilnosci jednego dnia jestes a drugiego przy kiepskim humorze zarzadu juz cie nie ma.
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-12-17 19:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na jakim stanowisku takie warunki, szukają co jakiś czas ciesli, betoniarzy, spawaczy i zbrojarzy, wątpię by było wielu chętnych by pracowac za 1500 na umowie o dzieło.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-01-08 10:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak macie alternatywę - odpuśćcie tą firmę . Zbieranina darmozjadów , czekających aby ciebie wykorzystać i ciągnąć profity. Ty nie jestes pracownikiem w tej firmie, ty jesteś niewolnikiem. Po pracy musisz uważać żeby nie być napadniętym przez bandytów z okolic Poznania. Wielu z nich ma przeszłość kryminalną. Większość kierowników to półidioci, nie mają pojęcia ani o pracy , ani o życiu. Zarobek wystarczy ci na powrót do Polski i może 1000zł zaoszczędzisz. Jeśli przyjechałeś autokarem - problemy z dowozem do sklepu. Będziesz jadł stary chleb, stare bułki , brak napojów. Bo ile kupisz na tydzień. Problem z zaliczką - więc ile kupisz bez pieniędzy. Ja tam pracowałem więc wam piszę. Werk w Rinteln. Dodam jeszcze, praca w granicach 14 - 16 godzin czasami mniej. Podczas zapłaty połowa godzin obciętych. Kłamstwa w biurze i prymitywne zagrywki - rozmówki. Nie życzę Ci złego więc nie jedź tam. Po zmianie pracy mam świetne warunki u niemieckiego pracodawcy, szacunek, 2400e na rękę + premie . Nie idź tam do pracy , zaoszczędzisz nerwy i pieniądze
zdjecie uzytkownika
kint - 2016-01-08 14:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to z tym wszystkim wiąże się, że poszukują tylu pracowników na stanowiska ostatnio ? Chciałbym się dowiedzieć jak przebiegła / przebiega rekrutacja na inżyniera ds. technicznych czy coś wiecie..
zdjecie uzytkownika
werty11 - 2016-01-11 13:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam ostatnio znalalzem kilka ofert pracy od firmy G+P Izomont Sp. z o. o., miedzy innymi na stanowsiko trenera, czy inzyniera do spraw technicznych..
zdjecie uzytkownika
desperat - 2016-01-12 16:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kint - 2016-01-08 14:20:52]:
Będziesz musiał ogarnąć planowanie robót brygady lub brygad. Nikt ci tego nie powie ale po 3 tygodniach będą ciebie wypytywać co kto zrobił, robi, i ile czasu potrzeba na ukończenie poszczególnych zespołów. Będą tez wypytywać Twoich podwładnych czy sobie radzisz tzn czy kierujesz robotą. Poza tym będziesz sam musiał robić za liniowego kontrolera jakości, projektanta CAD, zaopatrzeniowca, magazyniera,technologa, specjalistę ds jakości, fotografa, mistrza. Moim zdaniem jak wytargujesz kasę i umowę która Ci odpowiada to możesz próbować. Natomiast nie licz na to że ich olśnisz i sami wpadną na to żeby ci więcej płacić.
zdjecie uzytkownika
damn - 2016-01-13 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież, podpisujesz umowę z firmą wiec nie rozumiem jak mozesz napisac,ze trzeba upominac sie o sowoje, pracodawca wie kiedy ma przekalac kase, poza tym widziałe,że jednak poszukują ludzi do pracy trenerów,inżynierów, wiec są otwarci na nowe przyjecia.
zdjecie uzytkownika
mloty - 2016-01-16 12:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kint - 2016-01-08 14:20:52]:
Oprócz tego że jako Inżynier ds technicznych będziesz człowiekiem orkiestrą (tak się nie da - musisz być asertywny) to jeszcze licz się z wydłużonym czasem pracy, praca w soboty i czasami w niedzielę. W ciągu roku możliwe są przestoje. Więc się zastanów jakie wynagrodzenie, za jaki okres czasu i czy umowa na gębę czy na piśmie.
zdjecie uzytkownika
lapcio - 2016-01-17 18:49:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, że trzeba dopilnować, żeby umowa była na piśmie, a przestoje zawsze są w każdej branży tego typu, mnie interesują zarobki, które podobno mają wynosić koło 3200 miesięcznie zł
zdjecie uzytkownika
kroll - 2016-01-19 16:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3200 zl ? haha wolne żarty. Chyba brutto i to przez duże BRUTTO.
najniższa krajowa kochany, z "nie ustalonaą" premią wg widzimisię starego.
I produkcja i biuro tak ma
zdjecie uzytkownika
krulik - 2016-01-19 20:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mloty dlatego zamiast na stanowisku inżyniera wolę pracować jako barman i kelner. Z góry wiadomo że pracuje się długo ale zarobki są dobre i napiwki.
zdjecie uzytkownika
rogi - 2016-02-16 20:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednak tu nie ma stanowiska barmana czy kelnera, nie denerwuj ludzi :) jak dla mnie, to G+P to dobra firma, szukają na wiele stanowisk, praca w Niemczech ze stabilnym zatrudnieniem
zdjecie uzytkownika
as - 2016-04-01 20:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2015-08-04 11:07:47]:
prawda!!!odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więzienie)...
zdjecie uzytkownika
len - 2016-04-09 11:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym zaryzykował, oferta na kierowcę z b+e jest oryginalna i ciekawa.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-04-12 20:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo ciekawy czy w Mindelheim dalej rządzi Szymcio i czy przejoł werk tak jak obiecywał .Miło było słuchać jak prezesowi d...e obrabiał ale żeby przejąć werk trzeba mieć jakąś szkołę a Szymcio jest bez szkoły.Szymcio to fajny gość w swoje urodziny potrafił zaprosić pracowników na imprezę a potem dać po zębach wspominam tu Pawła Kaszkura. Najlepszym hitem jest organizowanie wigilji za pracowników pieniądze rzekomo prezes nie dał nic . Szymcio ogarnij się, twój czas dobiega końca jak nam się gęby pootwierają to cienko cię widzę. Pozdrawiam Szymcia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przyjazd do biura, kupa papierow do wypisania i na koniec kartka z numerem telefonu do "kierownika" i terminem na ktory masz byc na miejscu.
Pytania: brak jakichkolwiek pytan:D
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-04-26 18:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-04-26 18:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie G+P Izomont!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert