Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-05-08 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SKARBIE TYLKO W NATURZE.
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-05-16 00:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie myślałem o tej firmie zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że mają spore magazyny w miejscach więc mają to z banii...
zdjecie uzytkownika
pepto - 2014-05-26 19:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z umową niemiecka czy Polska ??
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polska umowa o dzieło!!!
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-05-27 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polska umowa? i powiedzcie jeszcze, że w takim razie robiąc za granicą mamy jeszcze stawki w złotówkach...?
zdjecie uzytkownika
joit - 2014-05-30 08:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie PRZESTAŃCIE podpisywać umowy o dzieło tylko umowy o zlecenie w tedy nawet przed sądem sprawa wygrana za nad godziny tylko zlecenie
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-06-30 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i piszesz to wszystko pomimo , że nigdy nie miałeś żadnego kontaktu z G+P Izomont? to trochę dziwne
zdjecie uzytkownika
jerry - 2014-08-05 02:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio również i trafiłem na oferty pracy związane z G+P Izomont. Szczerze mówiąc przeczytałem i byłem nawet zainteresowany jednak odstrasza mnie to co piszecie o ilości godzin w pracy... po za tym co takiego nie zgadza się w zarobkach? nie płacą tego co wcześniej obiecali? jeszcze co do ich ofert pracy to sam chciałem aplikować na stanowisko brygadzisty/majstra. Nie mają wielkich wymagań i wszystkie udało mi się spełnić. Zarówno to średnie wykształcenie, znajomość roboty z prefabrykatami, prawo jazdy czy też przyzwoita znajomość języka niemieckiego to wszystko mam spełnione. Ale teraz nie wiem co myśleć o tym co oni sami oferują swojemu pracownikowi. Pewnie zaraz większość ludzi wyśmieje jak napisze, że G+P Izomont oferuje - bardzo atrakcyjne warunki wynagrodzenia oraz (czymkolwiek one są) dodatkowe korzyści finansowe. No właśnie czym właściwie są te dodatkowe korzyści bo brzmi to przynajmniej dziwnie...
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-25 13:08:25]:
ODPUSC SOBIE KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę pracuje się od11 do15godzin a wynagrodzenie nie na godzinę jak na umowie tylko tylko wedlug uznania ,ciekawy jestem dlaczego odpowiednie sluzby jeszcze się tym nie zajely .
zdjecie uzytkownika
kuraś - 2014-09-13 08:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to wszystko się zgadza
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-26 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem tam 1,5 roku, wypłatę miałem na czas warunki socjalne normalne jak posprzątałem tak miałem. Żadnej umowy o dzieło tylko o pracę, nic pod stołem wszystko na papierze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-29 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-09-26 15:59:25]:
ooo widocznie jakiś pociotek z ciebie albo ktoś z biura pisze , wiem co tam sie dzieje bo tam byłem
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-01 09:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie Pani Iwonie sie nudzi i pisze takie kocopoły ciekawe czy są przygotowani na wizyte interwencji z polsatu :D
zdjecie uzytkownika
none - 2014-10-20 01:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co takiego dzieje się w Izomoncie? Dlaczego miałaby pojawiać się interwencja z Polsatu? Ktoś może coś więcej wyjaśnić? Chciałam pójść do nich na staż i podziałać coś przy akustyce... Jest to możliwe żeby był to płatny staż i coś konkretnego do zrobienia (związanego z ekranami akustycznymi, etc)? Chyba że nawet stażystów tam wykorzystują jak pracowników to dajcie znać !
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ(EK) - 2014-10-21 13:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia!!! I to delikatnie rzecz ujmując! Jestem aktualnie po rozmowie z Panią Księgową i jestem przerażony... W dalszym ciągu czekam na wynagrodzenie za m-c WRZESIEŃ! W umowie jest do 10tego każdego miesiąca, a Pani w księgowości powiedziała mi, że wypłata jest wtedy, kiedy "Prezes" zadecyduje, a nie 10tego... Na ich nieszczęście zapomniałem dopisać w kwestionariuszu osobowym, że jestem mgr ekonomii (rachunkowość spółek prawnych i prawa handlowego) i wiem jak winno odbywać się wypłacanie wynagrodzeń i jeśli do jutra nie będę miał wypłaty na koncie, nie chcę już ich gołych pieniędzy, a te, które będą z karnymi odsetkami za zwłokę liczonymi za każdy dzień, plus jakiś mały bonus za moje straty moralne, przekazany, na któryś z Domów Dziecka.... A apetyt mam nieposkromiony....! Dla zainteresowanych polecam artykuł: http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/co;zrobic;kiedy;pracodawca;spoznia;sie;z;wyplata,94,0,252766.html
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-28 21:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o kontakt osoby oszukane przez firmę G+P IZOMONT sprawę oddalem do sądu j.dyzert@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jamnik - 2014-11-06 19:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli rzeczywiście jest 1300 euro na rękę to byłbym bardzo zadowolony. praca jest zazwyczaj ciężka i tu nie ma co narzekać, przynajmniej pieniądz konkretny. dobrze ktoś napisał, jak ktoś ma na mieszkaniu bałagan to niech sobie posprząta. wiecie czy teraz jakieś wyjazdy organizują za pracą? pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 09:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie znowu jakiś troll z biura siedzi i pisze jakieś kocopoły a jedz żebyś tylko tak szybko jak wyjechałeś nie wrócił :D
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-11-07 17:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko jest posprzatac jeśli się pracuje 15godzin a trzeba jeszcze cos ugotować i zjeść i się wyspac masakra,
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-11-14 11:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ ZE SPRAWAMI Z TOM FIRMOM JA PRZEGRAŁEM . POFAŁSZOWALI PAPIERY I NIC IM NIE ZROBICIE. JA MAM DO ZAPŁATY JESZCZE KOSZTA SĄDOWE 2000 TY. SZKODA SŁÓW OKRADAJĄ I SĄ BEZKARNI. TAKIE PRAWO U NAS BRONI SIĘ OSZUSTÓW.
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-11-14 11:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-05-05 13:17:40]:
daruj sobie i to przegrasz sprawe oni fałszuja papiery i są kryci.
zdjecie uzytkownika
clyde - 2014-11-17 21:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wygrałem i dostałem 7 tys euro ale nie tak latwo było
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-18 08:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
clyde podpowiedz jak to zrobiłeś
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-19 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o kontakt osoby oszukane przez firmę G+P IZOMONT ktore pracowaly w
Dormettingen w tym roku j.dyzert@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x