Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-25 13:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę i konretną informacje o pracy i warunkach w Rinteln , bo w przyszłym tygodniu mam tam jechać .
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-29 02:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
G+P Izomont działa na rynku od 1991 roku, także skoro tyle już wytrzymali, to chyba nie jest tak najgorzej... dziwią mnie te komentarze.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-04-30 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawa dla Pana Edzia :D
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-05-05 12:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma z tego co wiem to nie ma dostępu i możliwości kasowania postów. Dajcie znać jak stoicie z tym pozwem gdy coś się ruszy
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-05 13:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to muszą mieć jakieś dojścia bo było tu pełno postów nawet z numerami telefonu i mailami a teraz tego nie ma spoko damy znać a też składałeś pozew w zbiorowym?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
Siper - 2014-05-07 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma możliwości samemu gdzieś się dostać do sklepu? Trochę to musi być niezła dziura skoro raz w tygodniu wszyscy razem jeżdżą..
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-05-08 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SKARBIE TYLKO W NATURZE.
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-05-16 00:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie myślałem o tej firmie zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że mają spore magazyny w miejscach więc mają to z banii...
zdjecie uzytkownika
pepto - 2014-05-26 19:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z umową niemiecka czy Polska ??
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polska umowa o dzieło!!!
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-05-27 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polska umowa? i powiedzcie jeszcze, że w takim razie robiąc za granicą mamy jeszcze stawki w złotówkach...?
zdjecie uzytkownika
joit - 2014-05-30 08:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie PRZESTAŃCIE podpisywać umowy o dzieło tylko umowy o zlecenie w tedy nawet przed sądem sprawa wygrana za nad godziny tylko zlecenie
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-06-30 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i piszesz to wszystko pomimo , że nigdy nie miałeś żadnego kontaktu z G+P Izomont? to trochę dziwne
zdjecie uzytkownika
jerry - 2014-08-05 02:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio również i trafiłem na oferty pracy związane z G+P Izomont. Szczerze mówiąc przeczytałem i byłem nawet zainteresowany jednak odstrasza mnie to co piszecie o ilości godzin w pracy... po za tym co takiego nie zgadza się w zarobkach? nie płacą tego co wcześniej obiecali? jeszcze co do ich ofert pracy to sam chciałem aplikować na stanowisko brygadzisty/majstra. Nie mają wielkich wymagań i wszystkie udało mi się spełnić. Zarówno to średnie wykształcenie, znajomość roboty z prefabrykatami, prawo jazdy czy też przyzwoita znajomość języka niemieckiego to wszystko mam spełnione. Ale teraz nie wiem co myśleć o tym co oni sami oferują swojemu pracownikowi. Pewnie zaraz większość ludzi wyśmieje jak napisze, że G+P Izomont oferuje - bardzo atrakcyjne warunki wynagrodzenia oraz (czymkolwiek one są) dodatkowe korzyści finansowe. No właśnie czym właściwie są te dodatkowe korzyści bo brzmi to przynajmniej dziwnie...
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-25 13:08:25]:
ODPUSC SOBIE KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę pracuje się od11 do15godzin a wynagrodzenie nie na godzinę jak na umowie tylko tylko wedlug uznania ,ciekawy jestem dlaczego odpowiednie sluzby jeszcze się tym nie zajely .
zdjecie uzytkownika
kuraś - 2014-09-13 08:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to wszystko się zgadza
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-09-26 15:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem tam 1,5 roku, wypłatę miałem na czas warunki socjalne normalne jak posprzątałem tak miałem. Żadnej umowy o dzieło tylko o pracę, nic pod stołem wszystko na papierze.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-29 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-09-26 15:59:25]:
ooo widocznie jakiś pociotek z ciebie albo ktoś z biura pisze , wiem co tam sie dzieje bo tam byłem
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-10-01 09:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie Pani Iwonie sie nudzi i pisze takie kocopoły ciekawe czy są przygotowani na wizyte interwencji z polsatu :D
zdjecie uzytkownika
none - 2014-10-20 01:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co takiego dzieje się w Izomoncie? Dlaczego miałaby pojawiać się interwencja z Polsatu? Ktoś może coś więcej wyjaśnić? Chciałam pójść do nich na staż i podziałać coś przy akustyce... Jest to możliwe żeby był to płatny staż i coś konkretnego do zrobienia (związanego z ekranami akustycznymi, etc)? Chyba że nawet stażystów tam wykorzystują jak pracowników to dajcie znać !
zdjecie uzytkownika
MATEUSZ(EK) - 2014-10-21 13:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia!!! I to delikatnie rzecz ujmując! Jestem aktualnie po rozmowie z Panią Księgową i jestem przerażony... W dalszym ciągu czekam na wynagrodzenie za m-c WRZESIEŃ! W umowie jest do 10tego każdego miesiąca, a Pani w księgowości powiedziała mi, że wypłata jest wtedy, kiedy "Prezes" zadecyduje, a nie 10tego... Na ich nieszczęście zapomniałem dopisać w kwestionariuszu osobowym, że jestem mgr ekonomii (rachunkowość spółek prawnych i prawa handlowego) i wiem jak winno odbywać się wypłacanie wynagrodzeń i jeśli do jutra nie będę miał wypłaty na koncie, nie chcę już ich gołych pieniędzy, a te, które będą z karnymi odsetkami za zwłokę liczonymi za każdy dzień, plus jakiś mały bonus za moje straty moralne, przekazany, na któryś z Domów Dziecka.... A apetyt mam nieposkromiony....! Dla zainteresowanych polecam artykuł: http://prawo.money.pl/aktualnosci/okiem-eksperta/artykul/co;zrobic;kiedy;pracodawca;spoznia;sie;z;wyplata,94,0,252766.html
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-10-28 21:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o kontakt osoby oszukane przez firmę G+P IZOMONT sprawę oddalem do sądu j.dyzert@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x