Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-29 02:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
G+P Izomont działa na rynku od 1991 roku, także skoro tyle już wytrzymali, to chyba nie jest tak najgorzej... dziwią mnie te komentarze.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-04-30 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawa dla Pana Edzia :D
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-05-05 12:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma z tego co wiem to nie ma dostępu i możliwości kasowania postów. Dajcie znać jak stoicie z tym pozwem gdy coś się ruszy
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-05 13:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to muszą mieć jakieś dojścia bo było tu pełno postów nawet z numerami telefonu i mailami a teraz tego nie ma spoko damy znać a też składałeś pozew w zbiorowym?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
Siper - 2014-05-07 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma możliwości samemu gdzieś się dostać do sklepu? Trochę to musi być niezła dziura skoro raz w tygodniu wszyscy razem jeżdżą..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-08 12:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasują opinie,dodałem 5 maja i już jej nie ma,napisałem,że niepochlebne opinie znikaja,I TAK KAŻDY WIE,ŻE PRACA TAM TO KATASTROFA,WARUNKI SKANDALICZNE A SYF JAKIEGO W ZYCIU NIE WIDZIALEM!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-08 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam kasują opinie moje też zniknęły jakimś dziwnym trafem syf syf i jeszcze raz syf swojemu największemu wrogowi nie polecam!!! złodzieje oszuści a Pani Iwonka z którą rozmawiałem jak postanowiłem tam pojechać będzie mi z własnej kieszeni oddawała pieniądze które mi nie wypłacili za nadgodziny i za soboty!!!!
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-05-08 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SKARBIE TYLKO W NATURZE.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-05-13 15:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowałem w miejscowości Midelheim i nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)zarobki to takie jakby kot napłakał. Z wszystkich pracowników którzy tam pracują poznałem tylko 3 osoby normalne reszta wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panu kierownikowi bo myślą że więcej zarobią. Zostałem zmuszony do podpisania fałszywych kart płacy pracowałem po 12 - 13 godzin a miałem płacone tylko za 7 czy to jest normalne pan kierownik napycha swoje kieszenie. na jednej ze stron znalazłem wpisy o owym kierowniku (usunięte przez administratora)czywiście tak jak inni postanowiłem zawalczyć o swoje pieniądze które mi się należą. Nie polecam nikomu firmy chyba, że ma ochotę biegać po prokuraturze i sądzie aby dostać to co mu się należy.
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-05-16 00:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie myślałem o tej firmie zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że mają spore magazyny w miejscach więc mają to z banii...
zdjecie uzytkownika
pepto - 2014-05-26 19:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z umową niemiecka czy Polska ??
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polska umowa o dzieło!!!
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-05-27 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polska umowa? i powiedzcie jeszcze, że w takim razie robiąc za granicą mamy jeszcze stawki w złotówkach...?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie w przeliczeniu na złotówki wychodzisz 15 zł na godzinę oczywiście płacone masz tylko za 7 godzin a reszta to czyn społeczny a w sobotę idziesz do pracy żeby się zrelaksować oczywiście też za darmo :)
zdjecie uzytkownika
joit - 2014-05-30 08:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie PRZESTAŃCIE podpisywać umowy o dzieło tylko umowy o zlecenie w tedy nawet przed sądem sprawa wygrana za nad godziny tylko zlecenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-30 09:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu ogłaszają nabór pracowników na jobleerze ludzie czytajcie to forum ono jest po to aby nie dac sie oszukać przez tekie firmy jak g+p izomont mało brakowało żebym ja też sie dał oszukac ale własnie tutaj oprzytomniałem i przynajmniej mam spokój .
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-06-30 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-30 09:42:07]:
i piszesz to wszystko pomimo , że nigdy nie miałeś żadnego kontaktu z G+P Izomont? to trochę dziwne
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-08-04 23:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy. Jest to jedno wielkie oszustwo. Opowiadają bajki o super zarobkach - praca po13-16godz. Pisza w karcie 8.. Pojechałem i szybko wróciłem strata czasu i kasy. Syf, brud i pijanstwo. Jak chcesz zarobic to tam tego nie zrobisz.
zdjecie uzytkownika
jerry - 2014-08-05 02:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xxx - 2014-08-04 23:19:54]:
ostatnio również i trafiłem na oferty pracy związane z G+P Izomont. Szczerze mówiąc przeczytałem i byłem nawet zainteresowany jednak odstrasza mnie to co piszecie o ilości godzin w pracy... po za tym co takiego nie zgadza się w zarobkach? nie płacą tego co wcześniej obiecali? jeszcze co do ich ofert pracy to sam chciałem aplikować na stanowisko brygadzisty/majstra. Nie mają wielkich wymagań i wszystkie udało mi się spełnić. Zarówno to średnie wykształcenie, znajomość roboty z prefabrykatami, prawo jazdy czy też przyzwoita znajomość języka niemieckiego to wszystko mam spełnione. Ale teraz nie wiem co myśleć o tym co oni sami oferują swojemu pracownikowi. Pewnie zaraz większość ludzi wyśmieje jak napisze, że G+P Izomont oferuje - bardzo atrakcyjne warunki wynagrodzenia oraz (czymkolwiek one są) dodatkowe korzyści finansowe. No właśnie czym właściwie są te dodatkowe korzyści bo brzmi to przynajmniej dziwnie...
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-25 13:08:25]:
ODPUSC SOBIE KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-29 02:50:24]:
LUDZIE BOJĄ SIE PODAC ICH DO SĄDU DLATEGO SIE UTRZYMUJĄ. IZOMONT TO BANDA ZŁODZIEI A PRACA W RINTELN TO KICHA PRACOWAŁEM TAM LUDZIE DARUJCE SOBIE TOM FIRME ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA. A ZRESZTĄ JA SIE SĄDZE Z NIMI I MARNE SZANSE NA WYGRANOM MNIE NIESTAC NA ADWOKATA ICH TAK. TYLU PRACOWNIKÓW OSZUKANYCH A ZNALEŚC ŚWIADKA TO PORAŻKA. JA MAM OSTATNIĄ SPRAWE W WRZEŚNIU I CIĘKO TO WIDZE SĄD PRACY MA PRACOWNIKA GDZIES SŁUCHA TYLKO OSZUSTÓW I TAK ZOSTANIE W POLSCE. POWODZENIA W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę pracuje się od11 do15godzin a wynagrodzenie nie na godzinę jak na umowie tylko tylko wedlug uznania ,ciekawy jestem dlaczego odpowiednie sluzby jeszcze się tym nie zajely .
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-08-31 11:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem 4 miesiące w tej firmie i natychmiast się wyniosłem kiedy za miesiąc pracy po 15 - 16 godzin dostałem wypłate rzędu 1200 euro. Były osoby ,które dostały 900 euro. Panowie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adnego wyżywienia, do sklepu pojedziesz raz w tygodniu - z wielkim żalem dadzą busa i dobrze jeśli będziesz miał za co kupiC, bo zaliczki nie dostaniesz (bo 20euro to nie zaliczka). Warunki mieszkaniowe uwłaczają ludzkiej godności. Kierownictwo to nieudacznicy, którzy nigdzie nie mogą znaleźć pracy. Brygadziści prymitywizm i brak wiedzy. Alkoholizm panujący na kwaterach i wieczne sobotnie burdy i bijatyki. Uważaj jeśli nie pijesz też możesz być pobitym. Jednym z dyrektorów jest były perkusista czy ktoś tam z zespołu kombi. Już samo to świadczy o profesjonalizmie firmy. Zgłoś swoją kandydature bo zabraknie miejsca. Tylko od razu sprawdź czy masz pieniądze na adwokata żeby swemu przyszłemu pracodawcy założyć sprawę. A na panią Iwonę to nie wiem czy pies by się połaszczył- nie ubliżając psu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski