Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-25 13:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę i konretną informacje o pracy i warunkach w Rinteln , bo w przyszłym tygodniu mam tam jechać .
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-29 02:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
G+P Izomont działa na rynku od 1991 roku, także skoro tyle już wytrzymali, to chyba nie jest tak najgorzej... dziwią mnie te komentarze.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-04-30 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
brawa dla Pana Edzia :D
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-05-05 12:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma z tego co wiem to nie ma dostępu i możliwości kasowania postów. Dajcie znać jak stoicie z tym pozwem gdy coś się ruszy
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-05 13:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to muszą mieć jakieś dojścia bo było tu pełno postów nawet z numerami telefonu i mailami a teraz tego nie ma spoko damy znać a też składałeś pozew w zbiorowym?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-07 11:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie w Rinteln tylko 7-siedem kilometrow od tego miasteczka.Wyjazd do sklepu w piatek-raz na tydzien.Praca jak praca.Warunki mieszkaniowe-znosne.Polecam miłosnikom disco-polo-muza na maxa-swojskie klimaty.
zdjecie uzytkownika
Siper - 2014-05-07 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ma możliwości samemu gdzieś się dostać do sklepu? Trochę to musi być niezła dziura skoro raz w tygodniu wszyscy razem jeżdżą..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-08 12:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasują opinie,dodałem 5 maja i już jej nie ma,napisałem,że niepochlebne opinie znikaja,I TAK KAŻDY WIE,ŻE PRACA TAM TO KATASTROFA,WARUNKI SKANDALICZNE A SYF JAKIEGO W ZYCIU NIE WIDZIALEM!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-08 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam kasują opinie moje też zniknęły jakimś dziwnym trafem syf syf i jeszcze raz syf swojemu największemu wrogowi nie polecam!!! złodzieje oszuści a Pani Iwonka z którą rozmawiałem jak postanowiłem tam pojechać będzie mi z własnej kieszeni oddawała pieniądze które mi nie wypłacili za nadgodziny i za soboty!!!!
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-05-08 19:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SKARBIE TYLKO W NATURZE.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-05-13 15:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowałem w miejscowości Midelheim i nie polecam nikomu (usunięte przez administratora)zarobki to takie jakby kot napłakał. Z wszystkich pracowników którzy tam pracują poznałem tylko 3 osoby normalne reszta wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panu kierownikowi bo myślą że więcej zarobią. Zostałem zmuszony do podpisania fałszywych kart płacy pracowałem po 12 - 13 godzin a miałem płacone tylko za 7 czy to jest normalne pan kierownik napycha swoje kieszenie. na jednej ze stron znalazłem wpisy o owym kierowniku (usunięte przez administratora)czywiście tak jak inni postanowiłem zawalczyć o swoje pieniądze które mi się należą. Nie polecam nikomu firmy chyba, że ma ochotę biegać po prokuraturze i sądzie aby dostać to co mu się należy.
zdjecie uzytkownika
Jamal - 2014-05-16 00:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie myślałem o tej firmie zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że mają spore magazyny w miejscach więc mają to z banii...
zdjecie uzytkownika
pepto - 2014-05-26 19:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z umową niemiecka czy Polska ??
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polska umowa o dzieło!!!
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-05-27 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polska umowa? i powiedzcie jeszcze, że w takim razie robiąc za granicą mamy jeszcze stawki w złotówkach...?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-27 13:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie w przeliczeniu na złotówki wychodzisz 15 zł na godzinę oczywiście płacone masz tylko za 7 godzin a reszta to czyn społeczny a w sobotę idziesz do pracy żeby się zrelaksować oczywiście też za darmo :)
zdjecie uzytkownika
joit - 2014-05-30 08:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie PRZESTAŃCIE podpisywać umowy o dzieło tylko umowy o zlecenie w tedy nawet przed sądem sprawa wygrana za nad godziny tylko zlecenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-30 09:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu ogłaszają nabór pracowników na jobleerze ludzie czytajcie to forum ono jest po to aby nie dac sie oszukać przez tekie firmy jak g+p izomont mało brakowało żebym ja też sie dał oszukac ale własnie tutaj oprzytomniałem i przynajmniej mam spokój .
zdjecie uzytkownika
buri - 2014-06-30 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-05-30 09:42:07]:
i piszesz to wszystko pomimo , że nigdy nie miałeś żadnego kontaktu z G+P Izomont? to trochę dziwne
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-08-04 23:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy. Jest to jedno wielkie oszustwo. Opowiadają bajki o super zarobkach - praca po13-16godz. Pisza w karcie 8.. Pojechałem i szybko wróciłem strata czasu i kasy. Syf, brud i pijanstwo. Jak chcesz zarobic to tam tego nie zrobisz.
zdjecie uzytkownika
jerry - 2014-08-05 02:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xxx - 2014-08-04 23:19:54]:
ostatnio również i trafiłem na oferty pracy związane z G+P Izomont. Szczerze mówiąc przeczytałem i byłem nawet zainteresowany jednak odstrasza mnie to co piszecie o ilości godzin w pracy... po za tym co takiego nie zgadza się w zarobkach? nie płacą tego co wcześniej obiecali? jeszcze co do ich ofert pracy to sam chciałem aplikować na stanowisko brygadzisty/majstra. Nie mają wielkich wymagań i wszystkie udało mi się spełnić. Zarówno to średnie wykształcenie, znajomość roboty z prefabrykatami, prawo jazdy czy też przyzwoita znajomość języka niemieckiego to wszystko mam spełnione. Ale teraz nie wiem co myśleć o tym co oni sami oferują swojemu pracownikowi. Pewnie zaraz większość ludzi wyśmieje jak napisze, że G+P Izomont oferuje - bardzo atrakcyjne warunki wynagrodzenia oraz (czymkolwiek one są) dodatkowe korzyści finansowe. No właśnie czym właściwie są te dodatkowe korzyści bo brzmi to przynajmniej dziwnie...
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-25 13:08:25]:
ODPUSC SOBIE KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-08-09 15:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-04-29 02:50:24]:
LUDZIE BOJĄ SIE PODAC ICH DO SĄDU DLATEGO SIE UTRZYMUJĄ. IZOMONT TO BANDA ZŁODZIEI A PRACA W RINTELN TO KICHA PRACOWAŁEM TAM LUDZIE DARUJCE SOBIE TOM FIRME ZERO SZACUNKU DLA PRACOWNIKA. A ZRESZTĄ JA SIE SĄDZE Z NIMI I MARNE SZANSE NA WYGRANOM MNIE NIESTAC NA ADWOKATA ICH TAK. TYLU PRACOWNIKÓW OSZUKANYCH A ZNALEŚC ŚWIADKA TO PORAŻKA. JA MAM OSTATNIĄ SPRAWE W WRZEŚNIU I CIĘKO TO WIDZE SĄD PRACY MA PRACOWNIKA GDZIES SŁUCHA TYLKO OSZUSTÓW I TAK ZOSTANIE W POLSCE. POWODZENIA W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-08-26 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę pracuje się od11 do15godzin a wynagrodzenie nie na godzinę jak na umowie tylko tylko wedlug uznania ,ciekawy jestem dlaczego odpowiednie sluzby jeszcze się tym nie zajely .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski