brak logo

G+P Izomont

Włocławek

Opinie o G+P Izomont

CZARNY 2015-10-11 19:12:53
JEDZ POWODZONKA JAK LUBISZ TAKIE KLIMATY SADO-MASO
1
Andrzej 2015-11-06 08:20:05
Ostrzegam przed tą firmą. Praca w Izomont to forma współczesnego niewolnictwa.Zastanówcie się dziesięć razy zanim tam pojedziecie.Naprawdę odradzam. Nie będę opisywał, gdyż nie ma to sensu - szukajcie innych firm.
buri 2015-11-12 22:14:07
Witam. Sporo mówi się obecnie o zarobkach w tej branży. Rozmawiałem ze znajomym który opowiadał , że w tej firmie pieniądze nie są problemem. Chociaż dziwne mi się to wydaje... W końcu to budowlanka. Ciężko uwierzyć, że nie ma problemu ze spawaczami czy też betoniarzami. Przecież z nimi nigdy nie jest spokojnie w tej kwestii
radek 2015-11-16 17:52:46
W tej firmie pieniadze zawsze byly i beda problemem. Bo jak tu zrobic zeby pracownik zapier....przez 14 godzin dziennie i dostal na konto 1300, pozniej trzeba mu powiedziec ze jest alkoholikiem i nic nie umie w takim razie kto go zatrudnil?? Firma beznadziejna nie polecam nikomu kto chce zarobic uczciwie pracujac.
kadr 2015-11-16 18:08:15
@buri a propos takich zawodów to znalazłem ogłoszenie, że szukają cieśli do zatrudnienia tak naprawdę od zaraz.
marek 2015-11-18 21:50:23
Najwyraźniej mają otwartą rekrutację, bo nabór jest tez na stanowiska jak zbrojarz, brygadzista, a nawet trener - opiekun koni.
michu 2015-11-19 11:22:51
Najwyraźniej szukają następnych głupich i naiwnych. Mialem styczność z ta firma i nie polecam chyba ze desperat.
kamik 2015-11-21 01:11:57
Mnie właśnie zastanawia w jaki sposób między tymi wszystkimi ofertami znalazł się Opiekun Koni. Wie ktoś ?
gghh 2015-12-02 19:01:21
Właściciel ma stadninę koni i hotel.
andre 2015-12-02 19:11:04
otóż kolego prezes tej firmy ma stadninę koni k/Włocławka i tam też szuka głupiego do pracy.
Werk w Rinteln to praca dla zbrojarzy od 6:30 do 19:30 za 1400EUR/mies. Betoniarze jeszcze dłużej i na dodatek za mniej.
PS. Hotel a właściwie toalety w Rinteln są w remoncie. Teraz trzeba wychodzić na dwór po schodach żeby iść do kibla który jest w kontenerze.
klik 2015-12-07 16:02:07
mnie tam bardziej zainteresowalo stanowisko inzyniera ds techicznych bo jednak stabilnosc zatrudnienia na umowe o prace jest bardzo wazne dla mnie dosyc pracy na smieciowke
d4 2015-12-08 09:04:22
Skąd wytrząsnąłeś tą stabilność zatrudnienia. 1500 na umowę o dzieło.
inz 2015-12-08 18:12:53
O czym ty mowisz zero stabilnosci jednego dnia jestes a drugiego przy kiepskim humorze zarzadu juz cie nie ma.
jaco 2015-12-17 19:14:15
To na jakim stanowisku takie warunki, szukają co jakiś czas ciesli, betoniarzy, spawaczy i zbrojarzy, wątpię by było wielu chętnych by pracowac za 1500 na umowie o dzieło.
mariusz 2016-01-08 10:34:37
Jak macie alternatywę - odpuśćcie tą firmę . Zbieranina darmozjadów , czekających aby ciebie wykorzystać i ciągnąć profity. Ty nie jestes pracownikiem w tej firmie, ty jesteś niewolnikiem. Po pracy musisz uważać żeby nie być napadniętym przez bandytów z okolic Poznania. Wielu z nich ma przeszłość kryminalną. Większość kierowników to półidioci, nie mają pojęcia ani o pracy , ani o życiu. Zarobek wystarczy ci na powrót do Polski i może 1000zł zaoszczędzisz. Jeśli przyjechałeś autokarem - problemy z dowozem do sklepu. Będziesz jadł stary chleb, stare bułki , brak napojów. Bo ile kupisz na tydzień. Problem z zaliczką - więc ile kupisz bez pieniędzy. Ja tam pracowałem więc wam piszę. Werk w Rinteln. Dodam jeszcze, praca w granicach 14 - 16 godzin czasami mniej. Podczas zapłaty połowa godzin obciętych. Kłamstwa w biurze i prymitywne zagrywki - rozmówki. Nie życzę Ci złego więc nie jedź tam. Po zmianie pracy mam świetne warunki u niemieckiego pracodawcy, szacunek, 2400e na rękę + premie . Nie idź tam do pracy , zaoszczędzisz nerwy i pieniądze
5
kint 2016-01-08 14:20:52
czy to z tym wszystkim wiąże się, że poszukują tylu pracowników na stanowiska ostatnio ? Chciałbym się dowiedzieć jak przebiegła / przebiega rekrutacja na inżyniera ds. technicznych czy coś wiecie..
werty11 2016-01-11 13:20:14
ja tam ostatnio znalalzem kilka ofert pracy od firmy G+P Izomont Sp. z o. o., miedzy innymi na stanowsiko trenera, czy inzyniera do spraw technicznych..
desperat 2016-01-12 16:55:12
Będziesz musiał ogarnąć planowanie robót brygady lub brygad. Nikt ci tego nie powie ale po 3 tygodniach będą ciebie wypytywać co kto zrobił, robi, i ile czasu potrzeba na ukończenie poszczególnych zespołów. Będą tez wypytywać Twoich podwładnych czy sobie radzisz tzn czy kierujesz robotą. Poza tym będziesz sam musiał robić za liniowego kontrolera jakości, projektanta CAD, zaopatrzeniowca, magazyniera,technologa, specjalistę ds jakości, fotografa, mistrza. Moim zdaniem jak wytargujesz kasę i umowę która Ci odpowiada to możesz próbować. Natomiast nie licz na to że ich olśnisz i sami wpadną na to żeby ci więcej płacić.
1
damn 2016-01-13 16:30:35
przecież, podpisujesz umowę z firmą wiec nie rozumiem jak mozesz napisac,ze trzeba upominac sie o sowoje, pracodawca wie kiedy ma przekalac kase, poza tym widziałe,że jednak poszukują ludzi do pracy trenerów,inżynierów, wiec są otwarci na nowe przyjecia.
mloty 2016-01-16 12:52:02
Oprócz tego że jako Inżynier ds technicznych będziesz człowiekiem orkiestrą (tak się nie da - musisz być asertywny) to jeszcze licz się z wydłużonym czasem pracy, praca w soboty i czasami w niedzielę. W ciągu roku możliwe są przestoje. Więc się zastanów jakie wynagrodzenie, za jaki okres czasu i czy umowa na gębę czy na piśmie.
1
lapcio 2016-01-17 18:49:08
oczywiście, że trzeba dopilnować, żeby umowa była na piśmie, a przestoje zawsze są w każdej branży tego typu, mnie interesują zarobki, które podobno mają wynosić koło 3200 miesięcznie zł
kroll 2016-01-19 16:16:19
3200 zl ? haha wolne żarty. Chyba brutto i to przez duże BRUTTO.
najniższa krajowa kochany, z "nie ustalonaą" premią wg widzimisię starego.
I produkcja i biuro tak ma
krulik 2016-01-19 20:58:35
@mloty dlatego zamiast na stanowisku inżyniera wolę pracować jako barman i kelner. Z góry wiadomo że pracuje się długo ale zarobki są dobre i napiwki.
rogi 2016-02-16 20:46:42
jednak tu nie ma stanowiska barmana czy kelnera, nie denerwuj ludzi :) jak dla mnie, to G+P to dobra firma, szukają na wiele stanowisk, praca w Niemczech ze stabilnym zatrudnieniem
as 2016-04-01 20:54:26
prawda!!!odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więzienie)...
len 2016-04-09 11:28:29
a ja bym zaryzykował, oferta na kierowcę z b+e jest oryginalna i ciekawa.
kolega 2016-04-12 20:04:11
Jestem bardzo ciekawy czy w Mindelheim dalej rządzi Szymcio i czy przejoł werk tak jak obiecywał .Miło było słuchać jak prezesowi d...e obrabiał ale żeby przejąć werk trzeba mieć jakąś szkołę a Szymcio jest bez szkoły.Szymcio to fajny gość w swoje urodziny potrafił zaprosić pracowników na imprezę a potem dać po zębach wspominam tu Pawła Kaszkura. Najlepszym hitem jest organizowanie wigilji za pracowników pieniądze rzekomo prezes nie dał nic . Szymcio ogarnij się, twój czas dobiega końca jak nam się gęby pootwierają to cienko cię widzę. Pozdrawiam Szymcia.
2
bolo 2016-04-26 18:05:20
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas
bolo 2016-04-26 18:10:24
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas
4
Robert 2016-05-09 20:01:51
Witam kolego, szkoda gadać na temat tego gościa ,kiedyś był normalny ale jak obstawił się swoimi przy....mi to się bardzo zmienił .Werku nie zabrał bo faktycznie szkoły nie ma ,a kasę kroi dalej . Robi wałki na środkach czystości i nie tylko .Kiedyś robił wałki na paliwie ale koleś z którym kręcił już zjechał i się skończyło .Wielki k....tas a nie kierownik ( majster bez uprawnień ) .Słyszałem że prezes dobiera mu się do d.....y ma na niego haka jest podobno trzech gości którzy są w stanie zeznawać przeciwko Szymonowi mają dowody a nawet nagrania .Nie wiem kim jesteś bo nik. Kolega mi nic nie mówi ale bądź spokojny to już koniec z tym SZYMCIEM. Pozdrawiam pracownik izomontu w Mindelcheim.
2
buri 2016-05-10 17:10:28
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Zbrojarze wydaje się , że mają normalnie przynajmniej 3-4 tysie
Byly 2016-05-13 13:59:02
No nie wiem gdZie słyszałeś takie bzdury ze nieźle. Chyba ze 1000 euro za 12 czy 14 godzin pracy to dla Ciebie nieźle. Wtedy jedz.
david 2016-05-21 15:02:24
za te godziny lepiej w kraju sie zarobi niz w izomoncie galery!!!
1
Wojtek 2016-06-28 09:17:05
Panowie praca w tej firmie to jak wyrok - nie jechać! Wiem bo pracowałem w Rinteln. Pracownicy składają się głównie z alkoholików, pijaków, bandytów.Tylko takim na niczym nie zależy i chcą tam przebywać. Niegodne traktowanie, wykorzystywanie, wyzysk, warunki uwłaczające ludzkiej godności. Kierownicy bez wykształcenia patrzący tylko na swój portfel ale zaglądający również do kieszeni pracowników.Szukać innych firm! Napisałem to dlatego żeby nikt nie popełnił takiego błędu jak ja. Przez trzy miesiące schudłem piętnaście kilo. Praca 12- 16 godzin. Zarobki 900 - 1000 euro. Do sklepu raz w tygodniu busem jak nie masz samochodu. Jak masz własny samochód to też raz w tygodniu bo jest za późno żeby jechać, sklepy pozamykane. W sobotę jedna wielka mordownia i chlanie na potęgę, lepiej zamknąć się w pokoju i nie wychodzić. W tygodniu też chlanie ale ludzie są zbyt zmęczeni żeby się awanturować. W pracy bardzo niebezpieczne , połowa na haju. ŚREDNIOWIECZE to mało powiedziane. Piszę żebyście nie przeżywali tego co ja. Wybierzcie sami.
3
damn 2016-06-30 14:10:12
Wiesz @Wojtek wyjeżdżają ludzie różnego pokroju wiadomo ale czasem trafia się ktoś normalny zależy od szczęścia na kogo trafisz. Teraz też są wyjazdy do Niemiec gwarantują dobre pieniądze więc może coś się zmieniło
Andrzej 2016-07-02 09:45:17
Wyjazd do pracy za granicę to nie jest totolotek i nie interesuje mnie, że może coś się zmieniło. Ta firma to jedno wielkie oszustwo. Stracicie zdrowie i pieniądze. Jeśli ktoś pisze pozytywnie o tej firmie lub próbuje wybielać to z całą pewnością jest oszustem z biura liczącym na to , że zarobicie na na jego wypłatę. Nie słuchać tych co cukrują. Ja tam pracowałem i wszystko co pisze Wojtek jest prawdą. Jeśli chcecie dorabiać te prymitywne, wstrętne, chamskie flądry z biura to proszę bardzo jedźcie, tylko możecie być pewni( 100%), że spotka was to wszystko o czym napisał Wojtek, a może być jeszcze gorzej. (w "damn" z powyższego komentarza zmień " m" na "u" i wszystko jasne).
2
tomek 2016-07-02 09:56:58
To słabo, że tak zostaliscie potraktowani i szczerze to i ja się zawiodłem bo znalazłem firmę w ktorej widzę, że mają mnóstwo ogłoszeń na Zbrojarzy akurat to moja specjalność, myslalem,że przeczytam tutaj jakieś powrierdzajace opinie na temat wyjazdu,ze warto jednka widzę,że nie
Jan-Werk 2016-07-21 00:46:25
Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- betonowa@o2.pl)
Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila
gość 2016-07-21 11:16:00
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na zbrojarza-betoniarza? Dobrze, że można liczyć na stabilne zatrudnienie, a skoro są odpowiednie benefity socjalne to jeszcze lepiej o nich świadczy. Pewnie i wypłata terminowa
pomocny 2016-07-31 22:26:10
Jasne, że wypłata terminowa - 900-1000 euro=12-16 godzin dziennie. Słuchajcie Wojtka, Andrzeja i Tomka- nie dajcie się nabrać.
bye 2016-07-31 22:36:47
Ale wiadomo czy jest szansa tutaj, żeby znaleźć zatrudnienie? Podobno nie ma rotacji bo każdemu odpowiadają warunki
prawda 2016-08-01 09:54:56
Kto wam takich bajek naopowiadał. Rotacja jest ciągle. Ludzie pracują kilka dni - wyjeżdżają, kilka tygodni - wyjeżdżają, najdłużej wytrzymują miesiąc lub kilka. Ci co siedzą ciagle to najczęściej alkoholicy. Takich firma toleruje bo nie ma alternatywy. Jedźcie a się pos...cie po szyję
Nick 2016-08-01 12:22:19
Widzę te ogłoszenia na stanowiska zbrojarz betoniarz, dziwnie trochę wyglądają, ale bardzo mi się podoba, że tam jest chyba całkiem rozsądna stawka, co jest niewątpliwym plusem
kimono 2016-08-01 13:06:53
Z teg co wiem to teraz poszukują pracownika na stanowisko zbrojarz- betoniarz i zastnawiam się czy to faktycznie jest dobra opcja czy nie za bardzo, dajcie znac jak to wszystko będzie wyglądało teraz jeszcze. No i na penwo jest na start już umowa o prace z tego co myśle.
zawiedziony 2016-08-09 16:10:15
umowa jest, ale dokładnie czytaj ją, bo facet kombinuje na swoją korzyść na wszystkie sposoby. Uważaj.
werdwerfre 2016-08-09 16:22:29
nie tylko przeciez sa tak samo oferty na stanowisko specjalsity do spraw technciznych we Włocławku wiadomo ze na takim stanoiwsku wymagane jest wyksztalcenie min. średnie technicznego albo wyzsze inzynierskie o kier. budowlanym lub mechanicznym..ciekawe jakie zarobki
piszę uczciwie 2016-09-18 11:00:18
Ludzie czemu nic nie piszecie, przecież ta firma to dno, a pani kierowniczka i jej asystentka chyba skończyły z pięć klas szkoły podstawowej. Taki prezentują poziom intelektualny. Wystarczy rozmowa z nimi i zapewniam was , że nie będziecie chcieli w tej firmie pracować. Jeżeli jednak się skusicie to po pierwszym miesiącu przy wypłacie oczy wam się otworzą. Ha, ha, ha - tak jak dla mnie. :)) A po pierwszym tygodniu uznacie, że lepiej byłoby w kamieniołomach. Ha, ha, ha :))
2
nikita 2016-09-18 12:01:04
@ piszę uczciwie - a to w takim razie jaki poziom tej wypłaty? Wyudaje mi sie zed warto roziwnąć ten temat, bo poszukują właśnie ludzi do pracy, też pracowników fizycznych jak betoniarz-zbrojarz czy murarz
jak wyżej 2016-09-18 20:50:45
Człowieku - po co pytasz, przeczytaj wcześniejsze komentarze ,a będziesz wszystko wiedział. Ile razy można to samo pisać. Praca w tej firmie nie jest dla normalnych ludzi
Nick 2016-09-18 21:16:28
Proszę się tak nie denerwowac, ludzie zadają pytania to proszę normalnie odpisywać, to przecież jest rola forum
Zostaw swoją opinię o G+P Izomont - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont