Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o G+P Izomont

Pracowałeś w firmie G+P Izomont i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-07 09:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie znowu jakiś troll z biura siedzi i pisze jakieś kocopoły a jedz żebyś tylko tak szybko jak wyjechałeś nie wrócił :D
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-11-07 17:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko jest posprzatac jeśli się pracuje 15godzin a trzeba jeszcze cos ugotować i zjeść i się wyspac masakra,
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-11-14 11:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DAJCIE SOBIE SPOKÓJ ZE SPRAWAMI Z TOM FIRMOM JA PRZEGRAŁEM . POFAŁSZOWALI PAPIERY I NIC IM NIE ZROBICIE. JA MAM DO ZAPŁATY JESZCZE KOSZTA SĄDOWE 2000 TY. SZKODA SŁÓW OKRADAJĄ I SĄ BEZKARNI. TAKIE PRAWO U NAS BRONI SIĘ OSZUSTÓW.
zdjecie uzytkownika
MARKUS - 2014-11-14 11:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-05-05 13:17:40]:
daruj sobie i to przegrasz sprawe oni fałszuja papiery i są kryci.
zdjecie uzytkownika
clyde - 2014-11-17 21:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wygrałem i dostałem 7 tys euro ale nie tak latwo było
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-18 08:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
clyde podpowiedz jak to zrobiłeś
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-19 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę o kontakt osoby oszukane przez firmę G+P IZOMONT ktore pracowaly w
Dormettingen w tym roku j.dyzert@wp.pl
zdjecie uzytkownika
kimono - 2014-11-27 17:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
słuchajcie, a czy ta firma jeszcze normalnie funkcjonuje, w sensie zatrudnia nowe osoby, bo patrząc na te komentarze to już sam nie wiem w sumie... a też mam mieszane odchucia, a nie widziałem ogłoszeń od nich juz spory czas, więc nie wiem jak to ma dokładnie wyglądać.. jak macie info o tym to czekam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-11 20:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos pisze 1300euro przyzwoite pieniadze to az strach na wymioty sie zbiera 1700 przy 95h i 5dni urlopu platnego miałem w innej firmie... nie pracuje tam ale czytam opinie
kazda firma oszukuje to przykre i ci z biura to tepe paly nie rozumieja nic i nic nie wiedza zwłaszcza najwazniejszego ze biuro ma prace dzieki monterom na budowach ktorzy krztaltuja opinie firmy a nie na odwrot wiec jesli ktos ma prace w biurze niech bedzie wdzieczny ludziom na budowie ktorzy poswiecaja sie najbardziej..
zdjecie uzytkownika
cmd - 2014-12-15 14:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Jak wygląda to wszystko na dzień dzisiejszy? jeżeli chodzi o Izomont we Włocławku ? nadal oszukują ? czy coś się zmieniło ? , poprawiło ?
zdjecie uzytkownika
jestem_tuu - 2015-01-05 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co mialo sie zmienic? praca od 5.30 do....? czasem do 18 czasem do 22.... chyba ze P. Rainer wozil beton to max 20 i fajrant. Alkocholicy jada do pl na "zastrzyk" i wracaja spowrotem, sa bardzo dobrze traktowani a zwykly szarak? hmm 3 dni choroby i zwolniony, z Art.52 :D powodzonka wszystkim w Rinteln :)
zdjecie uzytkownika
misiu - 2015-02-11 07:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cmd - 2014-12-15 14:24:34]:
W OWEJ FIRMIE NIE ZAROBISZ NAWET NA SIANO DLA KONI WLAŚCICIELA
zdjecie uzytkownika
myslacy - 2015-02-11 07:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kimono - 2014-11-27 17:13:37]:
Panowie po co wylewac zale w opiniach Wlcie prosto do prokuratury .Zgłoaszajcie popełnienie przestepstwa oszustwa przez kierowników majstrów.Jeśli macie do wygrania konkretna kasę warto wziac papuge.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-16 13:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-11 20:56:03]:
Bzdury piszesz
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-03-01 09:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich

Nie wieszajcie psów na biurowych, bo niektórzy z nich są gorzej tyrani psychicznie od pracowników fizycznych. Pracowałem tam jakiś czas temu i byłem świadkiem procederów, które czynił prokurent. Nawet dyrektor bał się własnego cienia, a młody prokurent (który jest słaby technicznie) stosował praktycznie codziennie psychotechnikę na nim i na biurowych. Zatrudniał młodych ambitnych z całego kraju, dając dumnie brzmiące stanowisko "specjalista ds. tech. itp, a potem wyciskał ich jak cytryny. Firma totalne dno, za mnie nie było komórki kontroli jakości, robotę sprawdzali Ci młodzi niby specjaliści od spraw technicznych, którym jeszcze brakowało doświadczenia. Ogólnie zła organizacja i kiepskie zarządzanie. Wszystko skupia się na zysku przy najmniejszym wkładzie, błędne koło. Pracownicy na kontraktach są oszukiwani. Wiem jak ten mechanizm działa. Sam pracowałem na kontrakcie. Wszystko ładnie, pięknie, a z dnia na dzień okazuję się - nadgodziny (niepłatne), stawka (płacą jak chcą), ciągłe psychotechniki i zastraszanie itp. Ciekawe czy właściciele nie mają niemieckiego pochodzenia:). Co jest pewne?, to że są bogaci, mają stadniny oraz inne działalności gospodarcze, ale wydaję mi się, iż brakuje im ludzkich wartości i zatracili się w pogoni za pieniędzmi. Reasumując, zarówno pracownicy fizyczni jak i umysłowi nie mają lekko w tej firmie. Może jakaś mała grupa nie będzie narzekać, bo po prostu są potrzebni. Jakieś minimum zawsze jest potrzebne. Nie tylko g+p tak działa, ale pamiętajcie, że też jesteśmy współwinni temu jak dziś postępują elity wobec nas. Porównajcie sobie Skandynawie do Pl. Tam jest siatka płac, każdy może sprawdzić dochód przedsiębiorcy, polityka, współpracownika itd. W Polsce na niektórych stanowiskach zarabia się miesięcznie tyle, że zwykły śmiertelnik nie odłoży tego przez całe życie:)). Pamiętajcie również - elity są powiązane z polityką itp., także jest jak jest. Czytajcie dużo w necie i gdzie się da, bądźcie świadomymi pewnych rzeczy, a może Wasze dzieci będą miały lepiej. Wielu skorzystało na przewrotach w PL. Zadajcie sobie pytanie - kto zniszczył przemysł w Polsce w latach przełomu. Może tyle starczy. Pozdrawiam i nie polecam dorabiać g+p. P.S. Jestem obiektywny i rozumiem każdą stronę. Pracowałem na stanowiskach fizycznych i umysłowych, nawet po zarządzanie działami technicznymi i produkcyjnymi.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-03-01 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bójcie się dodawać tu swoich opinii, nawet jeśli giną po jakimś czasie. Ważne, że informacje się rozchodzą o tej firmie. Byłem jakiś czas temu w dużej, poważnej firmie na pomorzu i Panie od rekrutacji widząc w moim CV G+P, miały nieciekawe miny i wyraziły trafną opinie na temat tej firmy. Państwo musi stworzyć prawo, które chroni swoich obywateli. W Polsce rzecz niestety ma się inaczej. Spójrzcie sobie na ustrój polityczny w USA lub innych krajach, a w Pl rządzi parlament:), który już od zalania dziejów, a konkretniej od rozpadu potęgi polskiej, nie w nosił nic dobrego. Był furtką dla obcych mocarstw itp., paraliżował władzę królów. Porównajcie sobie też liczbę ludzi polskiego parlamentu, a w innych krajach. Puenta; im więcej ludzi do rządzenia, tym więcej konfliktów itd. Polacy nie mają dobrej mentalności, każdy dba o swoją d... Mówi się o nacjonalizmie krajów europejskich - chodzi o to, że Ci starają się dbać do końca o swoje społeczeństwo fabryki itd. Sorry za wywody, ale zebrało mi się. Dopóki naród jest podzielony i nie zrozumie pewnych mechanizmów, niewiele zmieni się w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-03-01 12:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zauważyłem na www g+p certyfikaty. Super, firma po tylu latach dorobiła się w końcu systemów jakości, które oczywiście są nieaktualne od paru lat:))). Ja bym to raczej nazwał podsystemów:), wdrożenie iso3834, to symboliczna kwota, rzędu 3 zagrabków dobrego technologa lub kierownika. Po zdjęciach widać, że niewiele się zmieniło na hali produkcyjnej. Taki zakład, przedstawiając się w superlatywach, powinien dawno mieć certyfikaty, promesy i to konkrety odnośnie systemów zarządzania i jakości, nie wspominając o zarządzaniu zasobami. Myślę, iż wystarczy moich opinii, kto zna branże wie co i jak. Bez komentarza:)) Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do wyrażania opinii. To jedna z niewielu form i możliwości, dlatego najlepiej zachować obiektywizm i wszelkie zasady, nie tylko moralne. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-03-01 12:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam za literówki
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były II - 2015-03-09 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozbawili mnie ogłoszeniem: "Technolog Konstrukcji Stalowych / Kierownik Produkcji"
Czyli 2 in 1, technolog i kierownik haha, ciekawe jaka stawka brutto:)))))))))
No dobra, tak serio - to ludzie dajcie sobie na luz z tą firmą, bo szkoda czasu i zdrowia. Ciekawe czy w końcu dorobili się legalnego softu, czy nadal jadą na pirackim autocadzie i innych lewych programach. Do dziś mam obrazy ich dysków, bo musiałem postraszyć prokurenta żeby się rozliczyć i odejść z firmy jak człowiek.
Omijać szerokim łukiem tą firmę. Szkoda czasu i można sobie spaprać CV.
zdjecie uzytkownika
prawda 202 - 2015-03-14 16:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokój z ta firmą . Banda złodziei kierownictwo patrzy tylko na swoja kieszeń . 3 kierowników do wykarmienia nic nie robią tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walą . pilnują jak wierne psy żeby nikt nie stał a sami nic nie robią. Masakra !!! nie polecam tej firmy .
zdjecie uzytkownika
Marian Były - 2015-03-17 12:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam
Nie zatrudniajcie się tam. Szkoda zdrowia i nerwów. Złe traktowanie ludzi. Kombinacje z kasą(ZUS, składki itp.). Nie polecam
zdjecie uzytkownika
222 - 2015-03-26 17:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na b.a,m, stahl barbare i mlodego z pod lipska,bajere maja super, pozniej nie wyplacalni
zdjecie uzytkownika
wkur..... - 2015-04-26 03:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego wyplaty na raty.koszmar.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Przyjazd do biura, kupa papierow do wypisania i na koniec kartka z numerem telefonu do "kierownika" i terminem na ktory masz byc na miejscu.
Pytania: brak jakichkolwiek pytan:D
zdjecie uzytkownika
pudzian - 2015-04-29 10:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej. jutro wybieram sie do ich biura ciekawe jak beda szczekac. cxhetnie porozmawiam z dyrektorem, po swojemu
zdjecie uzytkownika
honaz - 2015-06-01 23:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo przykro słyszy się gdy firmy traktują swoich pracowników w sposób jaki G+P Izomont traktuje swoich, ale niestety wszystko to co jest napisane przez moich poprzedników jest prawdą. Z tą firmą są same problemy i gdybym nawet chciał powiedzieć coś dobrego na ich temat to nie miałbym się do czego odnieść.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy G+P Izomont?
Zadaj pytanie
alert