brak logo

G+P Izomont

Włocławek

Opinie o G+P Izomont

Były pracownik 2015-03-01 12:30:02
Przepraszam za literówki
Pozdrawiam
były II 2015-03-09 20:31:49
Rozbawili mnie ogłoszeniem: "Technolog Konstrukcji Stalowych / Kierownik Produkcji"
Czyli 2 in 1, technolog i kierownik haha, ciekawe jaka stawka brutto:)))))))))
No dobra, tak serio - to ludzie dajcie sobie na luz z tą firmą, bo szkoda czasu i zdrowia. Ciekawe czy w końcu dorobili się legalnego softu, czy nadal jadą na pirackim autocadzie i innych lewych programach. Do dziś mam obrazy ich dysków, bo musiałem postraszyć prokurenta żeby się rozliczyć i odejść z firmy jak człowiek.
Omijać szerokim łukiem tą firmę. Szkoda czasu i można sobie spaprać CV.
2
prawda 202 2015-03-14 16:27:55
Ludzie dajcie sobie spokój z ta firmą . Banda złodziei kierownictwo patrzy tylko na swoja kieszeń . 3 kierowników do wykarmienia nic nie robią tylko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] walą . pilnują jak wierne psy żeby nikt nie stał a sami nic nie robią. Masakra !!! nie polecam tej firmy .
Marian Były 2015-03-17 12:49:45
Potwierdzam
Nie zatrudniajcie się tam. Szkoda zdrowia i nerwów. Złe traktowanie ludzi. Kombinacje z kasą(ZUS, składki itp.). Nie polecam
222 2015-03-26 17:22:01
uwaga na b.a,m, stahl barbare i mlodego z pod lipska,bajere maja super, pozniej nie wyplacalni
wkur..... 2015-04-26 03:38:04
Do tego wyplaty na raty.koszmar.
pudzian 2015-04-29 10:26:56
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej. jutro wybieram sie do ich biura ciekawe jak beda szczekac. cxhetnie porozmawiam z dyrektorem, po swojemu
1
robol 2015-07-20 19:48:45
tez tam pracowałem wszystko prawda jeszcze niemoge się rozliczyć z podatku niemieckiego za rok 2011-2012 miał ktoś taki problem co za ( usunięte przez administratora )
byly pracownik 2015-07-21 11:33:07
ta firma to wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak takie firmy jeszcze sa na runku nie dajcie się nabrać niema tam więcej jak 1300 większe pieniądze maja wlazy jestem szesliwy ze nie ma mnie już tej firmie a werki kolo Hanoweru to wielkie szambo praca jes od rana do nocy gdyby mogli to robil bys jeszcze wiecej
1
Stachu 2015-07-23 18:31:08
Wszystko co pisza poprzednicy to prawda. Wyzysk to najdelikatniejsze slowo jakiego mozna uzyc. Odradzam , odradzam i jeszcze raz odradzam. Szczegolnie Rinteln. Z opowiesci to jak drugie Auschwitz, a "hotel pracowniczy" w ktorym wszystko jest to bajka. Paniusie z biura nie maja pojecia o czym mowia i nigdy tam nie byly. Gnoj, plesn, pijanstwo i ogolne zadupie. Wspominalem juz o wyzysku ? No ... a, a na koniec i tak na kasie Cie orzna.
2
Andrzej 2015-08-04 11:07:47
Proszę państwa, zastanawia mnie jedno, dlaczego prokuratura i państwo polskie nie dba o swoich obywateli. Proszę prokuraturę o zajęcie się tą firmą. Oszustwa i przekręty różnego formatu to z całą pewnością są przestepstwa - prokuratura powinna wszcząć postępowanie wyjaśniające z urzędu. Przewalić ich dokumentację, a następnie przesłuchać świadków. Jeśli czeka na oficjalne zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa to je złożę. Również do rzecznika praw obywatelskich. Widzę, że nikt nie kwapi się do narobienia im koło pióra.
1
pomocny 2015-08-11 08:54:13
Ciekawy jestem riboku kto kazal napisac ci taka opinie ktos z biura? A moze sam jestes z biura nikt normalny tam nie bedzie pracowal zreszta wpisy swiadcza o tym ze nie tylko Andrzej ma problem z ta firma
pomocny 2015-09-11 18:56:07
To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.
pomocny 2015-09-11 18:56:08
To nie ja się czepiłem tej firmy, spójrz na zamieszczone opinie, wszystkie firmy budowlane rekrutują zbrojarzy, betoniarzy i murarzy bo dobrzy fachowcy są zawsze w cenie. A problem jest taki, że ta firma nie docenia swoich ludzi co można przeczytać powyżej. Ale każdy robi co uważa, ja nie polecam ani przyjaciołom ani wrogom.
beny 2015-09-12 16:20:19
a jak tam hotelik w rinteln pracowalem tam okolo 2 miechy w zeszlym roku musialem robic bo mialem dlugi i musialem sobie odbic ale przy ok. 14 godzinach charowki dzien w dzien od 5:30 do tak 21:00 albo i lepiej dostalem 1300euro to sie prawie poplakalem skurwesyny je..........bane zlodzieje wyzysk i tyle dno pierd.......lone hotel gorzej niz obora syf i karaluchy myszy szczury ci co robia dluzej to przewaznie alkoholicy ktorym wszystko jedno bo na picie bylo przyzwolenie wiec na takich kase ta firma robi a jak pokazales ze cos umiesz to jeszcze wiecej ci roboty dokladali odradzam stanowczo najgorszemu wrogowi nawet z dala od tej firmy ludzie omijajcie zlodziejstwo wyzysk i warunki najgorsze z najgorszych
lolek 2015-09-12 16:31:41
tak to prawda przewaznie alkoholicy reszta normalnych albo odrazu uciekala albo do pierszej wyplaty tez tam bylem na werku kolo rinteln co dzien jakis wypadek a to cos przygniotlo a to ucielo ale jak sie skaleczyles to odrazu zakazenie i szpital na swoj koszt tyle chemi bylo na chali kazde zadrapanie sie nie goilo tylko ropa ciekla zero BHP tylko kielich na odwage i hejaaa... moze ktos powie ze nie prawda ja bylem widzialem pozdro pijaczki z werku w rinteln
jasiek 2015-09-12 17:03:59
ja jak dojechalem na miejsce wlasnym autem pojechalem 800 zeta za paliwo nik nie odda bo nawet torby nie wyjolem z auta to bylo w rinteln zajechalem w sobote wieczorem wchodze na hotel na korytarzach mijam zarzyganych zeszczanych a jeden nawet zesrany gosc lezy wpadam na pokoj a tam w ofercie trzydziestoletni brazowy od szczyn materac zawszona niby posciel biale robaki na kuchence o lokatorze nie wspomne pralka jedna na 100 osob zamknieta na klodke a lazienka ku...rwa jezu zebralo mnie na wymioty czy oni sa nie powazni w tym wloclawku? w biorze mowia extra super hotel a na miejscu jak zobaczylem porobilem pare fotek bo to no niewiem moze tam byli bezdomni? brak slow jak mozna ludzi w takich warunkach kwaterowac podobno konie prezesa w duzo leprzych warunkach przebywaja
2
seba 2015-09-12 17:26:10
no hotel wyjebany w kosmos a pani w biorze mowi tak jest ladna lazienka aneksy kuchenne naczynia pralnia pokoje 5 gwiazdek no nie powiem jak ktos sobie posprzata to i ma fajnie ale reszta boze jak to zobaczylem ten charakterystyczny odor smrod plesn zasikane korytarze w lazience na scianach odchody sperma i mocz niewiem 95% ludzi tam mieszkajacych to alkoholicy w zaawasowanym stadjum i tych ludzi dopuszczaja do pracy niemcy przymykaja oko bo robota robota przerob toz to powinni zamknac w cholere to szkoda tych ludzi co tam sie wyprawia jezdze pare lat po exportach i sytuacja mnie zmusila pojechac do rinteln na werk ale to co zobaczylem to nie widzialem i nie slyszalem ze w 21wieku takie rzeczy niby unia euro... przepisy a tam gorzej niz sredniowiecze
2
ja 2015-09-12 21:05:54
jakieś pół roku temu byłem na "rozmowie kwalifikacyjnej" w tej firmie mieszkam 20 km o siedziby pani chyba prezes sie pyta czy umiem ciąć szlifierką kątową i wiertarkę znam wiem jak się ją obsługuje i w tym momencie coś mi zaświtało co to za rozmowa w sprawie pracy na koniec czy taka stawka panu odpowiada po miesiącu podwyżka ja odpowiedziałem , że tam i tu finał tylko proszę mi tam nie chlać zaraz po powrocie do domu włączyłem goworka i całe szczęście, nawiązałem kontak emailowy z jecdnym byłych pracowników rinteln bo o tm kontrakcie piszę i zrezytgnowałem na całe szczęście
1
poz 2015-10-09 09:47:21
jestem po rozmowie w biurze,czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat tej firmy,proszę o rzeczową odpowiedz,najlepiej pracowników tej firmy
CZARNY 2015-10-11 19:12:53
JEDZ POWODZONKA JAK LUBISZ TAKIE KLIMATY SADO-MASO
1
Andrzej 2015-11-06 08:20:05
Ostrzegam przed tą firmą. Praca w Izomont to forma współczesnego niewolnictwa.Zastanówcie się dziesięć razy zanim tam pojedziecie.Naprawdę odradzam. Nie będę opisywał, gdyż nie ma to sensu - szukajcie innych firm.
radek 2015-11-16 17:52:46
W tej firmie pieniadze zawsze byly i beda problemem. Bo jak tu zrobic zeby pracownik zapier....przez 14 godzin dziennie i dostal na konto 1300, pozniej trzeba mu powiedziec ze jest alkoholikiem i nic nie umie w takim razie kto go zatrudnil?? Firma beznadziejna nie polecam nikomu kto chce zarobic uczciwie pracujac.
michu 2015-11-19 11:22:51
Najwyraźniej szukają następnych głupich i naiwnych. Mialem styczność z ta firma i nie polecam chyba ze desperat.
gghh 2015-12-02 19:01:21
Właściciel ma stadninę koni i hotel.
andre 2015-12-02 19:11:04
otóż kolego prezes tej firmy ma stadninę koni k/Włocławka i tam też szuka głupiego do pracy.
Werk w Rinteln to praca dla zbrojarzy od 6:30 do 19:30 za 1400EUR/mies. Betoniarze jeszcze dłużej i na dodatek za mniej.
PS. Hotel a właściwie toalety w Rinteln są w remoncie. Teraz trzeba wychodzić na dwór po schodach żeby iść do kibla który jest w kontenerze.
d4 2015-12-08 09:04:22
Skąd wytrząsnąłeś tą stabilność zatrudnienia. 1500 na umowę o dzieło.
inz 2015-12-08 18:12:53
O czym ty mowisz zero stabilnosci jednego dnia jestes a drugiego przy kiepskim humorze zarzadu juz cie nie ma.
mariusz 2016-01-08 10:34:37
Jak macie alternatywę - odpuśćcie tą firmę . Zbieranina darmozjadów , czekających aby ciebie wykorzystać i ciągnąć profity. Ty nie jestes pracownikiem w tej firmie, ty jesteś niewolnikiem. Po pracy musisz uważać żeby nie być napadniętym przez bandytów z okolic Poznania. Wielu z nich ma przeszłość kryminalną. Większość kierowników to półidioci, nie mają pojęcia ani o pracy , ani o życiu. Zarobek wystarczy ci na powrót do Polski i może 1000zł zaoszczędzisz. Jeśli przyjechałeś autokarem - problemy z dowozem do sklepu. Będziesz jadł stary chleb, stare bułki , brak napojów. Bo ile kupisz na tydzień. Problem z zaliczką - więc ile kupisz bez pieniędzy. Ja tam pracowałem więc wam piszę. Werk w Rinteln. Dodam jeszcze, praca w granicach 14 - 16 godzin czasami mniej. Podczas zapłaty połowa godzin obciętych. Kłamstwa w biurze i prymitywne zagrywki - rozmówki. Nie życzę Ci złego więc nie jedź tam. Po zmianie pracy mam świetne warunki u niemieckiego pracodawcy, szacunek, 2400e na rękę + premie . Nie idź tam do pracy , zaoszczędzisz nerwy i pieniądze
5
desperat 2016-01-12 16:55:12
Będziesz musiał ogarnąć planowanie robót brygady lub brygad. Nikt ci tego nie powie ale po 3 tygodniach będą ciebie wypytywać co kto zrobił, robi, i ile czasu potrzeba na ukończenie poszczególnych zespołów. Będą tez wypytywać Twoich podwładnych czy sobie radzisz tzn czy kierujesz robotą. Poza tym będziesz sam musiał robić za liniowego kontrolera jakości, projektanta CAD, zaopatrzeniowca, magazyniera,technologa, specjalistę ds jakości, fotografa, mistrza. Moim zdaniem jak wytargujesz kasę i umowę która Ci odpowiada to możesz próbować. Natomiast nie licz na to że ich olśnisz i sami wpadną na to żeby ci więcej płacić.
1
mloty 2016-01-16 12:52:02
Oprócz tego że jako Inżynier ds technicznych będziesz człowiekiem orkiestrą (tak się nie da - musisz być asertywny) to jeszcze licz się z wydłużonym czasem pracy, praca w soboty i czasami w niedzielę. W ciągu roku możliwe są przestoje. Więc się zastanów jakie wynagrodzenie, za jaki okres czasu i czy umowa na gębę czy na piśmie.
1
kroll 2016-01-19 16:16:19
3200 zl ? haha wolne żarty. Chyba brutto i to przez duże BRUTTO.
najniższa krajowa kochany, z "nie ustalonaą" premią wg widzimisię starego.
I produkcja i biuro tak ma
as 2016-04-01 20:54:26
prawda!!!odradzam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] więzienie)...
kolega 2016-04-12 20:04:11
Jestem bardzo ciekawy czy w Mindelheim dalej rządzi Szymcio i czy przejoł werk tak jak obiecywał .Miło było słuchać jak prezesowi d...e obrabiał ale żeby przejąć werk trzeba mieć jakąś szkołę a Szymcio jest bez szkoły.Szymcio to fajny gość w swoje urodziny potrafił zaprosić pracowników na imprezę a potem dać po zębach wspominam tu Pawła Kaszkura. Najlepszym hitem jest organizowanie wigilji za pracowników pieniądze rzekomo prezes nie dał nic . Szymcio ogarnij się, twój czas dobiega końca jak nam się gęby pootwierają to cienko cię widzę. Pozdrawiam Szymcia.
2
bolo 2016-04-26 18:05:20
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas
bolo 2016-04-26 18:10:24
ostatni chleb nie polecam nikomu bylem w Rinteln tragedia warunki oszczane materace brak pralki czajnika wyremantowane toalety natryski reszta syf z mogila sklep 10 km bus ras na tydzien kierawnik moze skonczyl 5 klas
5
Robert 2016-05-09 20:01:51
Witam kolego, szkoda gadać na temat tego gościa ,kiedyś był normalny ale jak obstawił się swoimi przy....mi to się bardzo zmienił .Werku nie zabrał bo faktycznie szkoły nie ma ,a kasę kroi dalej . Robi wałki na środkach czystości i nie tylko .Kiedyś robił wałki na paliwie ale koleś z którym kręcił już zjechał i się skończyło .Wielki k....tas a nie kierownik ( majster bez uprawnień ) .Słyszałem że prezes dobiera mu się do d.....y ma na niego haka jest podobno trzech gości którzy są w stanie zeznawać przeciwko Szymonowi mają dowody a nawet nagrania .Nie wiem kim jesteś bo nik. Kolega mi nic nie mówi ale bądź spokojny to już koniec z tym SZYMCIEM. Pozdrawiam pracownik izomontu w Mindelcheim.
3
Byly 2016-05-13 13:59:02
No nie wiem gdZie słyszałeś takie bzdury ze nieźle. Chyba ze 1000 euro za 12 czy 14 godzin pracy to dla Ciebie nieźle. Wtedy jedz.
david 2016-05-21 15:02:24
za te godziny lepiej w kraju sie zarobi niz w izomoncie galery!!!
1
Wojtek 2016-06-28 09:17:05
Panowie praca w tej firmie to jak wyrok - nie jechać! Wiem bo pracowałem w Rinteln. Pracownicy składają się głównie z alkoholików, pijaków, bandytów.Tylko takim na niczym nie zależy i chcą tam przebywać. Niegodne traktowanie, wykorzystywanie, wyzysk, warunki uwłaczające ludzkiej godności. Kierownicy bez wykształcenia patrzący tylko na swój portfel ale zaglądający również do kieszeni pracowników.Szukać innych firm! Napisałem to dlatego żeby nikt nie popełnił takiego błędu jak ja. Przez trzy miesiące schudłem piętnaście kilo. Praca 12- 16 godzin. Zarobki 900 - 1000 euro. Do sklepu raz w tygodniu busem jak nie masz samochodu. Jak masz własny samochód to też raz w tygodniu bo jest za późno żeby jechać, sklepy pozamykane. W sobotę jedna wielka mordownia i chlanie na potęgę, lepiej zamknąć się w pokoju i nie wychodzić. W tygodniu też chlanie ale ludzie są zbyt zmęczeni żeby się awanturować. W pracy bardzo niebezpieczne , połowa na haju. ŚREDNIOWIECZE to mało powiedziane. Piszę żebyście nie przeżywali tego co ja. Wybierzcie sami.
4
Andrzej 2016-07-02 09:45:17
Wyjazd do pracy za granicę to nie jest totolotek i nie interesuje mnie, że może coś się zmieniło. Ta firma to jedno wielkie oszustwo. Stracicie zdrowie i pieniądze. Jeśli ktoś pisze pozytywnie o tej firmie lub próbuje wybielać to z całą pewnością jest oszustem z biura liczącym na to , że zarobicie na na jego wypłatę. Nie słuchać tych co cukrują. Ja tam pracowałem i wszystko co pisze Wojtek jest prawdą. Jeśli chcecie dorabiać te prymitywne, wstrętne, chamskie flądry z biura to proszę bardzo jedźcie, tylko możecie być pewni( 100%), że spotka was to wszystko o czym napisał Wojtek, a może być jeszcze gorzej. (w "damn" z powyższego komentarza zmień " m" na "u" i wszystko jasne).
3
Jan-Werk 2016-07-21 00:46:25
Zainteresowanych praca na prefabrykacji zapraszam do skladania CV(prefabrykacja- betonowa@o2.pl)
Szczegoly dla zainteresowanych ktorzy napisza na maila
pomocny 2016-07-31 22:26:10
Jasne, że wypłata terminowa - 900-1000 euro=12-16 godzin dziennie. Słuchajcie Wojtka, Andrzeja i Tomka- nie dajcie się nabrać.
1
prawda 2016-08-01 09:54:56
Kto wam takich bajek naopowiadał. Rotacja jest ciągle. Ludzie pracują kilka dni - wyjeżdżają, kilka tygodni - wyjeżdżają, najdłużej wytrzymują miesiąc lub kilka. Ci co siedzą ciagle to najczęściej alkoholicy. Takich firma toleruje bo nie ma alternatywy. Jedźcie a się pos...cie po szyję
1
zawiedziony 2016-08-09 16:10:15
umowa jest, ale dokładnie czytaj ją, bo facet kombinuje na swoją korzyść na wszystkie sposoby. Uważaj.
1
piszę uczciwie 2016-09-18 11:00:18
Ludzie czemu nic nie piszecie, przecież ta firma to dno, a pani kierowniczka i jej asystentka chyba skończyły z pięć klas szkoły podstawowej. Taki prezentują poziom intelektualny. Wystarczy rozmowa z nimi i zapewniam was , że nie będziecie chcieli w tej firmie pracować. Jeżeli jednak się skusicie to po pierwszym miesiącu przy wypłacie oczy wam się otworzą. Ha, ha, ha - tak jak dla mnie. :)) A po pierwszym tygodniu uznacie, że lepiej byłoby w kamieniołomach. Ha, ha, ha :))
4
jak wyżej 2016-09-18 20:50:45
Człowieku - po co pytasz, przeczytaj wcześniejsze komentarze ,a będziesz wszystko wiedział. Ile razy można to samo pisać. Praca w tej firmie nie jest dla normalnych ludzi
andre 2016-10-14 15:38:22
Witam, słyszałem że już coraz mniej ludzi jest w Rinteln. Werk ( i hotel - tylko proszę nie mylić z takimi co są w miastach) przejmują Rumunii. Bułgarzy.
Betoniarzy można policzyć na palcach - to samo ślusarze.
Co do Szymona to też lipa. Siedzi tam jego pół rodziny i wcale nie przejął Werku.
Z wigilią to potwierdzam. Przez pół godziny lecą kolędy a potem jak się ludziska napiją to i trzeba niektórych rozdzielać. Oczywiście oficjalnie na koszt pracodawcy - a właściwie to z kieszeni pracownika.
Kadry zapewniają że wszystko jest, proszę nic nie brać. A w Rinteln "na dzień dobry" kierownik pyta gdzie ma Pan ubranie robocze i buty.
Młodzi popracują kilka miesięcy i zjazd (albo i wcześniej)
Wracają po karencji tylko starsi, co mają dzieci na studiach, na czesne i może mieszkanie.
1
bhwdfr 2016-10-21 08:38:21
Premia i wynagrodzenie adekwatne do wybujałego ego przydupasów z biura
Normalny ,w d...ę nie wchodzący. 2016-12-09 18:56:26
Witam słuchy mnie dochodzą że u Szymona w Mindelheim cienizna ,ludzi dobrych brak a przecież walczył o dobrego pracownika jak trener o dobrego zawodnika i co została ławka rezerwowych? . No cóż jaki trener takie zawodniki. WESOŁYCH ŚWIĄT PANIE KIEROWNIKU OBY ZRZUTA NA WIGILIĘ WYPALIŁA ....
1
Zostaw swoją opinię o G+P Izomont - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G+P Izomont