brak logo

Mikrotech S.A.

Krosno

Opinie o Mikrotech S.A.

PrawoDlaPolakow 2014-11-09 12:18:28
Szanowi Panstwo - pracownicy Mikrotechu!Bardzo prosze uwaznie przeczytac ten post - mimo,ze bedzie on troche przydlugi,zawiera informacje bardzo istotne dla Was.Otoz przygladam sie firmie Mikrotech juz ladnych pare lat i naprawde nie moge wyjsc z podziwu jak w Polsce mozna oficjalnie lamac prawo,i to godzac w dobro ludzi najslabszych,bo niepelnosprawnych,do tego zbierajac za to pochwaly i pobierajac milionowe pieniadze z takich instytucji jak PFRON.Slyszac juz niejednokrotnie o warunkach, w jakich pracuja ludzie w Mikrotech-u zastanawiam sie jak dalece w naszym kraju mozna jeszcze sie posunac w nierespektowaniu praw ludzi i to takich,ktorych powinno sie traktowac szczegolnie.Szanowni Panstwo - firma Mikrotech zatrudnia Panstwa na umowe o prace,w ktorej nie ma nawet zgodnej z prawem wzmianki o zadnych limitach w wiec umowa ta absolutnie powinna byc traktowana jak umowa na stawke godzinowa.Pracodawca chcacy zatrudniac pracownikow na akord musi juz w umowie dokladnie okreslac normy pracy, stanowiace miernik nakladu pracy, jej wydajnosci i jakosci - jest szereg na to artykulow i paragrafow w Kodeksie Pracy.Wzmianka,ktora widzialem w niemal kazdej umowie z firma Mikrotech: "pracownika obowiazuje system zadaniowego czasu, w ktorym czas pracy pracownika wyznaczony jest wymiarem jego zadan i ksztaltowany samodzielnie tak,aby zadania mogly byc wykonane w granicach obowiazujacych Pracownika norm czasu pracy" nie jest zadnym takim okresleniem,poniewaz jest sformuowana bardzo ogolnikowo.Wymiar zadan pracownika to moze byc zarowno przepisanie jednego przetargu dziennie jak i przepisanie ich w liczbie 20.Poza tym jak sie okazuje narzucone zadania nie moga byc wykonane w dziennym czasie pracy - o tym pozniej.Tak wiec,nie dosc,ze stawka akordowa niej jest w ogole w umowie okreslona,to o tym,ze jednak istnieje dowiadujecie sie Panstwo dopiero podczas pracy.Do tego nie sa to limity,ktore normalny czlowiek moze spelnic - chodzi zwlaszcza o limity dotyczace przepisywania przetargow. Kazdy normalnie myslacy czlowiek zgodzi sie,ze przeszukanie najmniej 150 stron dziennie przy wpisaniu najmiej 3 nowych pozycji w ciagu 6 godzin Waszego dnia pracy (a z tego co wiem program do tego przeznaczony bardzo czesto sie zawiesza i powoduje dodatkowe opoznienia) jest absurdem.Sprawdzilismy z moim zespolem ile trwa RZETELNE przeszukanie jednej strony z informacjami o przetargach - jest to w zaleznosci od jej zlozonosci od 5 do nawet 20 minut.Sprawdzilismy rowniez ile trwa przepisanie sredniej dlugosci przetargu,jego odpowiednie sformatowanie,poprawienie,dodanie danych adresowych itd.Jako,ze nie mamy dostepu do oryginalnego programu,zrobilismy to w Wordzie i biorac pod uwage wiele Waszych opinii,ze oprogramowanie dedykowane jeszcze tylko sprawe utrudnia,zwiekszylismy ten czas.Wyszlo wiec nam,ze jeden przetarg wpisuje sie srednio 20 minut.Tak wiec zakladajac nawet,ze wszystkie strony beda jak naprostsze a wszystkie znalezione przetargi sredniej dlugosci,jeden pracownik,wpisujac 3 przetargi dziennie, jest w stanie przeszukac najwiecej 60 stron.Od razu widac,ze osoby,ktore ustalaly powyzsze progi,nigdy rzeczowej pracy nie wykonywaly a wszyscy,ktorzy rzekomo osiagaja limit 150 stron po prostu tak naprawde ich nie przeszukuja,tylko pewnie na nie wchodza i wychodza.Akurat tutaj jest to bardziej uzasadnione,poniewaz tacy pracownicy robia to ze strachu przed utrata pracy (oczywiscie oszukiwanie nie jest dobre ale potrafimy sobie wyobrazic jak wspomniane restrykacje wplywaja na Panstwa komfort psychiczny).W sumie to nie wiadomo dlaczego firma Mikrotech nalozyla na Panstwa takie limity,bo o ile limit wpisania 3 przetargow dziennie wydaje sie uzasadniony (pracownik musi miec jakies efekty pracy),to juz limit ilosci stron przeszukanych jest absolutnie niezrozumialy. Nie dosc wiec,ze firma Mikrotech,biorac za Panstwa milionowe sumy z PFRON, lamie prawo pod wzgledem formy Panstwa zatrudnienia,to jeszcze postepuje karygodnie pod wzgledem etycznym,wymuszajac na Was,czyli ludziach pod jakims wzgledem niedomagajacych,wyniki pracy,ktorych praktycznie nie da sie osiagnac.Z pewnoscia powoduje to dodatkowy stres co w rezultecie moze poglebic nektore schorzenia.Szanowni Panstwo,aczkolwiek jest to niedopuszczalne i bardzo Panstwu wspolczuje takiej sytuacji,to jednak nie moge nie napomknac,ze to rowniez Wasza wina.Wystarczy bowiem jak sie nieco zainteresujecie prawem pracy - poczytacie odpowiednie artykuly czy tez pojdziecie po bezplatna porade prawna a potem zglosicie wspomniane lamiace przepisy procedery do odpowiednich instytucji - PIP czy tez samego PFRON.Im wiecej zgloszen,tym wieksze szanse na szybkie i skuteczne zalatwienie sprawy.Czego Wam serdecznie zycze.Prosze rozsylajcie te wiadomosc dalej-takie rzeczy musza byz upubliczniane,jak widac wiele osob korzysta z tego,ze wielu innych nie zdaje sobie sprawy nawet z przyslugujacych im praw.
8
Były Pracownik 2015-03-22 11:23:07
W całej rozciągłości zgadzam się z tekstem "PrawoDlaPolakow". System pracy opisany w tym poście jest nie do zniesienia. Wymagania dotyczące ilości pobranych i przeszukanych (muszą być dokładnie przeszukane) stron oraz wprowadzonych przetargów w czasie pracy są tak wygórowane, że aż nierealne. Za wszystkie niedopatrzenia lub przeoczenia groźby sankcji karnych.
Pomimo, iż pracujesz na własnym sprzęcie, we własnym lokalu oraz osobiście opłaconej energii nie otrzymasz za to żadnej rekompensaty. Poza tym twój sprzęt musi być zawsze sprawny, jeśli nie jest, ratuje Cię tylko urlop i szybka naprawa na koszt własny.
Atutem firmy są terminowe wypłaty oraz premie (nie koniecznie comiesięczne). Gdyby nie opisane wyżej wygórowane oczekiwania i wiążąca się z nimi nerwówka, pracę można polecić osobom najbardziej niepełnosprawnym. Jest to jedna z niwielu możliwych szans zatrudnienia, chociaż po ostanich zmianach coraz bardziej otwierają się zakłady na wolnym rynku. Polecam szukać tam zatrudnienia, jest to wielka szansa dla niepełnosprawnych bezrobotnych i zysk dla przedsiębiorcy.
7
Grzegorz 2015-04-15 09:54:05
Firma jest super nigdy nie miałem lepszej pracy.
1
Gery 2015-06-16 21:20:20
Aleś się napisał ,chyba cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z lekka.
1
Aga 2015-09-06 21:40:30
Witam! szukam osób które pracują w Mikrotechu jako operator wprowadzania danych w dziale OWP na programie BWP w celu wymiany informacji:)razem raźniej:) Pracuję tam dopiero tydzień i chętnie zaprzyjaźniłabym się z kimś kto też pracuje w tym dziale.Jeśli ktoś chciałby to proszę napisać na emaila - keti.1974@wp.pl pozdrawiam:)
cypis 2015-09-08 20:05:53
Pracowałam w Firmie Mikrotech przez 8 lat świetnie mi się pracowało, szkoda tylko że umowa się skończyła i musiałam odejść,Dla osób które mają problem z wyjściem z domu to idealna praca zdalna. Chętnie bym jeszcze tam popracowała.Pozdrawiam wszystkich.
1
Kinia 2015-11-16 14:24:25
Może odważył się zadać pytanie ? Bo to nie tylko moja opinia w Mikrotechu masz pracować i o nic nie pytać. Najlepiej jak jesteś mało kumaty i robisz co ci każą myślenie zabronione.
3
Kinia 2015-11-16 14:24:30
Może odważył się zadać pytanie ? Bo to nie tylko moja opinia w Mikrotechu masz pracować i o nic nie pytać. Najlepiej jak jesteś mało kumaty i robisz co ci każą myślenie zabronione.
5
ula 2015-11-23 23:27:15
Witajcie,
Nie mogę się tego na stronie doczytać a interesuje mnie czy mikrotech to zakład pracy chronionej czy nie??
Milicz 2016-01-15 09:41:03
Pracowałem od 2006 do do 30 listopada 2015 roku i czytałem te informacje na temat pracy w Mikrotechu też robiłem przetargi i na początku mi to ciężko wychodziło, ale zbiegiem lat coraz bardziej doszedłem do wprawy. Też z powodu porażenia prawostronnego musiałem się przedstawić na lewą rękę, dojazd do pracy też kosztuje. Chętnie bym jeszcze w waszym zakładzie jeszcze popracował.
Pozdrawiam wszystkich...
ELLO 2016-01-17 16:08:09
Milicz tez miałem umowe do 30 listopada 2015.. czekam na kolejna propozycje,, złego zdania na temat tej firmy , sie nie wypowiem mnie sie podobało! pozdrawiam)
kasia 2016-06-17 22:40:22
Pracuję w mikrotechu ponad rok i lepszej pracy nie miałam ( no może szkoda ,że najniższa krajowa;) ale poza tym jak dla mnie bajka.Prawodlapolaków ale się uśmiałam czytając post , osiągam bez problemów założone limity i myślę ,że są odpowiednie jak w każdej pracy chodzi o to ,żeby znaleźć a nie szukać:) czyli mieć wyniki.Były pracownik- jakie sankcje karne?haha jeszcze tam nikogo nie zamknęli, sankcje dyscyplinarne...to zasadnicza różnica:)jak w każdej pracy a powiem Ci tak popracuj w jakimś markecie i zobaczysz jak ludzi traktują ....skąd Wy się urwaliście?jak dla mnie praca super , nikt nademną nie stoi , pracuję bez stresu oby więcej takich zakładów pracy i nie wypisujcie takich bzdur bo ludzi straszycie.Serdeczne podziękowania dla firmy Mikrotech:)
4
Nick 2016-06-18 12:18:16
Kasia mogę Cię prosić i podanie adresu email?
Monia 2016-07-12 15:03:35
Wysyłałam już wiele razy CV do firmy Mikrotech. Za pierwszym razem przysłali mi plik domukemntów, które trzeba było wypełnić. Niestety zgubiłam je (wiem, moja wina), ale to był dość trudny czas, bo przeprowadzałam się do nowego mieszkania i gdzieś się zawiruszyły, a może niechcący trafiły do śmieci (po dziś dzień nie mogę ich znaleźć). Kiedy próbowałam aplikować po raz kolejny, niestety już nikt się nie odezwał i tak jest do dzisiaj. Widzę, że w firmie są równi i równiejsi... pupilki szefów itd.
Mój brat pracuje tam już ładnych parę lat i ani razu nie dostał umowy na stałe (tylko na rok, no raz się szarpnęli i dali mu na 5 lat - chyba dostali podwyżkę z PFRON'u).
Pracownik jest traktowany jak zło konieczne, robią z nich głupków (wmawiając, że zrobił coś czego w ogóle nie zrobił), potrafią dzwonić i straszyć, że kogoś zwolnią (bo na pana/pani miejsce jest tyle osób!).
Każdy pracownik ma nad sobą "szefa", który w razie błędów lub pytań pracownika kontaktuje się z nim. Często sami OPIEKUNOWIE robią tak potworne błędy, ale winą obarczają pracownika!
Wyzysk i kiepskie zarobki. Ale gdzieś pracować trzeba (szczególnie, jeśli ktoś nie ma możliwości wyjścia z domu).
4
Rozczarowana 2016-08-01 17:25:07
Więc tak. Pracowałam w Mikrotechu jakiś czas ale nie jak większość opiniodawców na telepracy czy coś tam tylko na szwalni. Praca może by i nie była zła gdyby nie te marne zarobki ! Poza tym to w takiej firmie pracy chronionej nie ma przestrzegania praw osób ze stopniem niepełnosprawności, no może poza tym że maja 15 min dłuższą przerwę śniadaniową niż osoby bez grupy. Żeby się zatrudnić w Mikrotechu szwaczki muszą podpisać papier (tzw. prośbę) że chcą dobrowolnie pracować 8 h a nie jak to im przysługuje 7h. Nie idą za tym absolutnie żadne profity, płacona jest minimalna i kropka ! Zero wody do picia dla pracowników nawet przy temperaturach wewnątrz hali produkcyjnej 30 stopni , nie ma również klimatyzacji ! Przejścia pomiędzy maszynami w żadnym wypadku nie są przystosowane dla osób niepełnosprawnych, a wręcz przeciwnie trzeba się przeciskać pomiędzy maszynami tak że często bez siniaków się nie obejdzie ! Tak że nie ma jakiejś rewelacji.
1
Rozczarowana 2016-08-02 16:19:16
Według Ciebie minimalna jską muszą dać to są uczciwe zarobki ?
2
zadajacy 2016-08-17 21:58:04
A czym sie zajmujesz w tej firmie mozesz odpisac na priw szukamcie.85@wp.pl
Nocny 2016-08-17 23:14:30
No i co zadający odpisał Ci ktoś czy jeszcze póki co nie, bo to ciekawa sprawa, może daj znać jak się skończyła i jakie dostałeś informacje, może mi się też to przydać jakoś
poszukjujący zajęcia 2016-11-09 23:14:04
Czy w firmie nadal wprowadza się sprawozdania finasowe
Janusz 2016-11-29 23:07:04
Tak prawda, w żadnym innym zakładzie ON nie trzeba samemu wyposażyc stanowiska pracy!
Ponosic kosztów energii i internetu, do pracy jako konsultant miec osobnego pokoju i ile zostanie wówczas z tej najniższej krajowej ? Umowy podpisywali co dwa lata z przerwą by uniknąc odpraw. Najłatwiej kopać leżącego i to jeszcze inwalidę, brać milionowe dofinansowanie z PFRON i upust w opłaceniu ZUS, w zakładach dla pełnosprawnych nie mają ulg i zwrotu pensji i płacą więcej. Ale Zalibowskiemu wciąż mało, godność i honor ma w kieszeni. Dlaczego nikt nie PIP nic nie robi w tym temacie i pozwala łamać prawo ?
Jedyny zakład gdzie do tego stopnia hiena tak żeruje kosztem innym chorych osób. Ale TVN rusza sprawę i GW, oraz prokurator. Pasożyta trzeba usunąc i ukarać . Dziadostwo wykorzysta każdą okazję by po trupach dojść do celu.
1
Zostaw swoją opinię o Mikrotech S.A. - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikrotech S.A.