Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poligrafia Janusz Nowak

Pracowałeś w firmie Poligrafia Janusz Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Abraham - 2012-01-21 12:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie atmosfera nerwówki. Zmieniły się zasady wraz z przeniesieniem firmy na wysogotowa. Wszyscy lotają w strachu. Średnia na godzinę to marne 6 zł.(taką stawkę mają pomoce) Operatorzy mają zróżnicowane stawki i nie są to jakieś krytyczne pieniądze.Zapraszam na dukarza. Całkiem, całkiem ;) 3 zmiany, 5 dni w tyg, szykuj się na weekendy.Szef bardzo wporządku za to synusie wojują ;0
zdjecie uzytkownika
wole mieć jeszcze prace... - 2012-06-18 12:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje w tej firmie już jakiś czas i atmosfera w pracy nie jest zła, ale jeżeli chodzi o zarobki to jest bardzo marnie. Właściciele płacą za nadgodziny, tyle samo jak za każdą inną godzine pracy, w soboty też normalna stawka bez żadnych +50%. Ogólnie patrzą wszędzie gdzie zaoszczędzić i mieć więcej dla siebie. Nie da się dorobić w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-23 22:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do puki (usunięte przez administratora)w tej Firmie czymie ręke nad wszystkim , tak długo Firma sie trzyma i Interes się kręci. A Jak Tylko (usunięte przez administratora)Przejmie SAM w swe Ręce Ster ! to ta Firma Długo nie pociagnie.
Kopernikowi najlepiej wychodzi po Hali latanie ,z rękoma w kiejdach (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jamajka - 2014-02-15 16:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Włściciele bardzo zle traktują ludzi, jak wyrobników, głupki. Szczegolnie kopernik!!. płacą marne grosze, nie szanują ludzi, wykorzysują.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-02-16 12:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi sie wydaje że każdemu źle, jak sie nie chce robić. Jest czasami faktycznie ciężko, ale da sie zarobić!
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-02-16 18:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak!!! Przecież 7 zl na godzine to kokosy. Mozesz sobie lolku lecieć po 12 godz +soboty, to może zarobisz na rodzinę. No chyba ze nie masz rodziny a wtedy to żyć nie umierać ha ha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-16 20:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za odebrane ludziom premie właściciele jezdzą sobie na wakacje
zdjecie uzytkownika
Maks - 2014-02-19 14:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd Ty to możesz wiedzieć? Płacę macie rzeczywiście fatalną, ale wychodzenie z takimi oskarżeniami nie jest w porządku. W końcu to szef i może robić co mu się jawnie podoba.
zdjecie uzytkownika
mocny - 2014-03-05 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strajkujemy,Strajmujemy,Kopernika za Jajka PowiesićChcemy
zdjecie uzytkownika
neutralny - 2014-03-05 17:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam sobie strajkuj - jak się komuś nie podoba to czemu sobie innej pracy nie znajdą. Jak ci tak źle to droga wolna, zapewne szefowie szybko wakaty uzupełnią.
zdjecie uzytkownika
KOPERNIK - 2014-03-05 17:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zwracam się do wszystkich niezadowolonych pracowników o złożenie wypowiedzenia umowy o pracę / umowy zlecenie. Proponuje poszukać pracodawcy, który spełni Państwa oczekiwania.

Pozdrawiam KOPERNIK
zdjecie uzytkownika
Współpracownik - 2014-03-25 10:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To właśnie Pan (usunięte przez administratora)- wykazuje się "odwagą"!!!, a raczej jej brakiem, wypowiadając się na anonimowym forum. Bezpośredni kontakt z zarządem firmy - nikogo jeszcze nie skreślił.
Co do zakładu pracy chronionej - to proszę nie mylić z "Ciechocinkiem", piciem kawy i tp. - powierzone zadanie trzeba wykonać na czas.
Cały czas się zastanawiam - dlaczego Państwo nie rezygnujecie z pracy jeżeli jest tak źle, przecież macie Państwo możliwość podjęcia Pracy w innych zakładach, gdzie obowiązują ścisłe normatywy pracy, obowiązujące wszystkich pracowników. Nie wykonanie normy miesięcznej skutkuje rozwiązaniem umowy o prace. Proponuje poczytać na temat konkurencji i przemyśleć swoje uwagi.
Jeszcze raz podkreślam z cała stanowczością Praca jest po to aby ja wykonać, i za wykonana pracę przysługuje wynagrodzenie. Jakość i wydajność pracy decyduje o ocenie pracownika oraz formie jego wynagradzania.
zdjecie uzytkownika
Andzuej - 2014-05-11 00:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację kolego, a wiadomo, że w dzisiejszych czasach najbardziej liczy się kasa i spokój czyli wypłaty i atmosfera w pracy.
zdjecie uzytkownika
zmęczony/a - 2014-07-08 19:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zakładzie pracujemy w skandalicznej temperaturze nawet powyżej 37 stopni. nie ma wiatraków, prysznicy (szef wykręcił kurki) oraz zimnych napoi. Zmuszają nas dodatkowo do pracy po godzinach na stawkach normalnych
zdjecie uzytkownika
Pracownik PJN - 2014-07-09 13:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt temperatura jest wysoka (parę dni w roku w okresie letnim) - natomiast jak ma być, ja na zewnątrz budynku jest 35~36 stopni. Woda z dystrybutora jest do picia tylko nikt z niej nie korzysta!
A firma regularnie płaci za wymianę filtrów. Na klimatyzacje nas nie stać!
Nikt nikogo nie zmusza - jeżeli warunki nie odpowiadają, maja Państwo prawo zmienić pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
ODPOWIEDŹ - 2014-07-09 19:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy w Waszych pokoikach na górze też jest 35 stopni? Proszę nie zapominać, że My pracujemy fizycznie. Pracodawca powinien postarać się obniżyć temperaturę. Nie mamy wiatraków!!!!!!!!!! Taki problem kupić parę?! A co z nadgodzinami???? W t a k i c h warunkach. Jasne zawszy można zmienić pracodawcę, firma zawsze znajdzie następnych, których można lekceważąco potraktować. Ale czy to właśnie o to chodzi? I proszę nie pisać że to tylko parę dni, znacznie więcej! Proszę zajrzeć też do wnętrza dystrybutora na wodę, robaków nikt nie ma ochoty pić
zdjecie uzytkownika
Andzuej - 2014-07-09 22:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepraszam bardzo, a co prawo pracy mówi o temperaturach w pomieszczeniach gdzie pracują ludzie? Coś mi się wydaje, że można mieć wolne wtedy ....
zdjecie uzytkownika
Ł.N - 2014-07-10 09:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żałuje że uwag Państwo nie zgłaszacie do mnie bezpośrednio....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-10 20:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękujemy za wiatraki (choć przydałyby się jeszcze może ze dwa na falcówki i jeden dla stołów:)) Ale dziękujemy, że odpowiedział Pan na nasze uwagi. obustronne porozumienie jest ważne. Gdy pracodawca dba o pracownika, ma wtedy więcej oddanych ludzi, którzy chcą z firmą związać się na dłużej. Teraz czekamy na podwyżki. pozdrawiamy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poligrafia Janusz Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x