Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Poligrafia Janusz Nowak

Pracowałeś w firmie Poligrafia Janusz Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-04 18:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Trzoda chlewna i bydło. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
MN - 2014-10-07 16:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
raz jeszcze wszystkich niezadowolonych, dla dobra WASZEGO proszę abyście rozważyli zmianę firmy zamiast oczerniac nas tutaj. Czy to sprawia wam przyjemność?
Po co sie w "tak słabych warunkach" męczycie. Drukarni oferujących lepsze warunki i spokojniejsza prace zakładam że w waszym odczuciu jest wiele.
Nie bede sie odnosił do każdego wpisu, to nie ma sensu. Proponuje zapoznac się z podstawowymi obowiązkami pracowników, zwiazanymi ze świadczeniem umowy o pracę.
Łatwo jest rzucac bezpodstawne oszczerstawa. Zarzucanie mi braku zaangażowania w firme, dorobienia sie czegokolwiek na wyzysku, chciwości i braku pracy własnej jest naprawdę bolesne i dalece nieprawdziwe.
Może i tak , kiedyś firma jak to mowicie padnie, lub po prostu nam odechce sie ja prowadzić. spełnia sie wtedy wasze marzenia - nie będziecie musieli w niej pracować,
pozdrawiam,
Mikołaj Nowak
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-10-08 16:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Jest to forum, na którym ludzie mają prawo wyrazić swoją opinię, Pan natomiast może się z tymi opiniami nie zgadzać. Jednak warto wziąć sobie niektóre rzeczy do serca i zacząć chociaż traktować ludzi z szacunkiem. Praca nie jest zła, jest prosta (mówimy o pomocach). Złe jest zmuszanie ludzi do nadgodzin, pod groźbą zwolnienia z pracy. Taką metodę objął człowiek planujący produkcję (Jan P.). Obiecuje terminy, których nie jest w stanie dotrzymać, później biega po hali i narzuca pracę w weekendy, żeby się wyrobić. Tak być nie powinno. Praca po 12 godzin? OK, ale cztery kolejne godziny po ośmiu powinny być lepiej płatne. Tak samo soboty jak i niedzielę. Niestety tak nie jest. Ludzie boja się zwolnic, czy też postawić, no bo gdzie kobieta czy facet po 50tce mogą znaleźć prace??? Tylko u Nowaka, lub w tym podobnych miejscach. Może kiedyś się coś zmieni, na chwile obecną atmosfera jak i zarobki w tej firmie słabe. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Anton - 2014-10-09 05:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Stabilne warunki pracy, lecz proponują umowę-zlecenie, którą przeciągają prawie do śmierci. Umowę o prace dostaje tylko człowiek, na którym są wstanie dużo zarobić. Zarobki większości osób, to 7,50. Niemiła atmosfera pomiędzy pracownikami a właścicielami.
zdjecie uzytkownika
kiedys pracownik - 2014-10-11 13:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Syf, syf, syf.... nie polecam - uważajcie żeby nie dać się wyrolować
Do obecnych pracowników: NIE BÓJCIE SIĘ ZMIAN - PRACA JEST
Tyle jest w okolicy firm - sam znalazłem prace - lepsze warunki, atmosfera, płatne DOBROWOLNE nadgodziny, socjal na odpowiednim poziomie.
Nie bójcie się odejść od tych wyzyskiwaczy - jak sam pan MN pisze - zmieńcie swoje życie na lepsze :)
Pan wiecznie niezadowolony - prawda w oczy kole - tak?
Nie ma Pan odwagi stanąć twarzą w twarz z problemem... cóż... nic się nie zmieniło w tej kwestii.
Zamiast siedzieć w necie w godzinach pracy niech się pan weźmie porządnie za robote - popracuje choćby tydzień fizycznie - wtedy pogadamy. Żeby nie miał pan złudzeń - nadgodziny dobrowolne-obowiązkowe też. Za najniższą krajową.
Szczerze odradzam.
zdjecie uzytkownika
tyroj - 2014-10-27 03:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No praca jest pewnie, tylko powiedz to ludziom, ktorzy nie moga sobie pozwolic na czeste zmiany pracy, lub boja sie zaryzykowac, bo maja kredyty i rodziny na utrzymaniu. Latwo pwoiedziec mlodej osobie, ktora jeszcze nie czuje presji, stalego zatrudnienia i przynoszenia bezpiecznej chociaz malej pensji
zdjecie uzytkownika
praciownik nr123 - 2014-11-01 18:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Panie Mikołaju Szanowny!
Niestety.... Prowadzenie firmy to oczywiście trudna sprawa, ale bycie porządnym człowiekiem zdecydowanie trudniejsza- a to niestety Panu nie wychodzi. Czy słowo dzień dobry rzeczywiście przez gardło Panu nie może przejść? Czyb aż tak nie szanuje Pan nas, zwykłych roboli? Niech Pan się nad tym zastanowi, chociaż we własnym sumieniy
zdjecie uzytkownika
alojz - 2014-11-01 22:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [praciownik nr123 - 2014-11-01 18:30:11]:
Takie przemowy sa zbedne do czlowieka ktory w zyciu nie przepracowal dnia fizycznie a to co ma dostal od tatusia i teraz fika.Taki element nie zrozumie czlowieka skoro praca fizyczna to dla niego abstrakcja a pojecie pracownik zadowolony to pracownik wydajny to kosmos.

Odradzam kazdemu prace w tym obozie pracy.
zdjecie uzytkownika
szeregowy pracownik. - 2014-12-04 01:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
powiem tyle firma traci na marce przez pana Mikołaja i Łukasza osoby które powinny świecic przykładem , dawać ludziom godziwe zarobki i warunki wtedy wszyscy będą zadowoleni a nie nie robią sobie prawie nic . I oburzaja sie o prawde którą dobrze znają , a jak odejda emeryci i renciści to skończy sie imperium PJN wybudowane przez pana Janusza. a jego synowie miejmy nadzieje wezma się do porządnej ciężkiej fizycznej pracy w podobnej firmie .
pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Tata Muminka - 2014-12-06 16:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Skąpcy, wszelkiego rodzaju kutwy i harpagony to postacie spotykane u Moliera czy Dickensa. Prawda jest taka że tego rodzaju ludzie istnieją naprawdę. Widok to nie za ciekawy niemniej jednak jeśli ktoś ma ochotę przyjrzeć się temu dziwactwu z bliska to ta firma spełni jego oczekiwania. Reszcie zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-06 17:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze wszyscy nażekaja u nas też.
Dla tych co tak prace szanują proponuje Amazon w sadach ciekawe czy nie zmienimy zdania.
Mamy wybór - albo sielanka, albo napierdalanka i to za ta sama kasę !!!
zdjecie uzytkownika
!!!!!!!!! - 2015-01-18 20:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wlasnie dostaliśmy podwyżki hura! Bo ustawowo podskoczyła n a j n i z sz a krajowa. marne grosze ale zawsze coś. szczęście nie trwało dlugo bo zaraz zabrano nam 10pr.dodatku nocnego podobno minimum to 20, my mielismy 30, rozpusta! szkoda tylko że właściciele zapomnieli o tym że powini płacić 50-siątki za pracę w sobote(przeczytajcie kodeks). Może ktoś powinien się tym wreszcie zainteresować
zdjecie uzytkownika
x - 2015-03-07 17:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właściciele. to pazerne wyzyskiwacze które myślą tylko o sobie
jak najszybciej trzeba szukać innej roboty
zdjecie uzytkownika
oferta pracy - 2015-04-20 12:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytając opinnie jakas porazka .... Czy nadal tam tak jest zaproponowano mi ich ofertę na bezrobociu sugerują ze zarobki miesięczne to 2,548zl i podwyzka po tygodniu jesli dana osoba sie sprawdzi ..... Wierzyc w to czy prawda jest zupełnie inna pozdrawiam ?????????
zdjecie uzytkownika
hfyfbf - 2015-04-29 00:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oni, Nowaki, gdy maja wydac jakąkolwiek złotówke zaraz się pocą, czerwienią i wywołują powszechną wesołość. Także zapomnij. Chyba że chesz się pośmiac to wbijaj.
Jeśli chcesz normalnie zarabiać to zapomnij o PJN. Idź gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-05-09 23:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ich sługus niejaki JP to dopiero ściemniacz, nie wierzcie mu, zależy mu tylko na stanowisku, ludźmi manipuluje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-17 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że troche przesadzasz a tą opini @x. Jeśli faktycznie jest tak źle jak mogłoby się wydawać to prosiłbym bardzo o podanie przykładu. Wczesniej pracownicy byli zadowoleni sądząc po wczesniejszych wpisach, więc nie wiem czy teraz nagle atmosfera w firmie i warunki zmieniły się na aż tak gorsze?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-21 22:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co za bzdura!!!!!!!!!!!!!Nikt nie jest zadowolony. Wszystkie wpisy są negatywne.beznadziejne place, beznadziejne warunki socjalne, naruszanie kodeksu pracy, wykorzystywanie ludzi. jeśli to piszesz to zapewne jesteś biurowy, pracownicy z hali to wg niektorych holota ktorej nir warto zapewniac godziwych warunkow ale warto wykorzystac
zdjecie uzytkownika
Pracownik produkcji - 2015-07-22 08:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że wszyscy mają skłoności do przesady, narzekają a nie wiedza jak jest źle u innych pracodawców. Fakt jest ciepło, ale jak ma być w okresie letnim, jeżeli na zewnątrz jest 32-35 stopni!!
Słyszałem ze Pan Łukasz chce przy udziale dotacji z Zus-u zamontować folię na świetliki, i wykonać dodatkową wentylację z systemem nawilżania - co obniżyć temperaturę na halach produkcyjnych i poprawić mikroklimat! Liczę ze ta inicjatywa się powiedzie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-27 11:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
prawdziwy pracownik produkcji - 2015-07-27 11:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my też słyszeliśmy... już daaaaaaaawno temu....
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-08-16 19:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jakie warunki chce tam pszejsc.warto
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-19 19:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-08-16 19:07:03]:
@luki hehe pewnie że warto,pszejść się możesz...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 18:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak samo uważam, jeśli chodzi o rozmowe rekrutacyjną to zawsze warto zobaczyć do firma ma do zaoferowania, a i Ty się przy okazji dowiesz czy nie powienieneś się z czegoś podszkolić żeby mieć lepszą prace. Podobno u nich nie a skompilowanych procesów rekrutacyjnych, wiec da się to jakoś przejść na pewno.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
NOWAK - 2015-08-27 21:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak uważasz to proszę zmień pracodawcę!
zdjecie uzytkownika
Nowak - 2015-08-27 21:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poligrafia Janusz Nowak

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Poligrafia Janusz Nowak?
Zadaj pytanie
alert