brak logo

NLI CTM Gdańsk

Gdańsk

Opinie o NLI CTM Gdańsk

opinia NLI GDANISK 2009-11-13 18:54:31
nli GDANISK wielopole 7 to firma ktora oszukala kilkunastu pracownikow nieplacac podatku zadluzyla tyh ludzi i simjeie sie im w oczy
niewidoczny 2009-12-04 09:09:17
znam ta firme tam zadzi mafia z czestohowy(usunięte pzez administratora)z
monter pp nroku 2010-05-03 21:32:00
Omijaj NLI CTM jak mozesz, Project Manager (usunięte pzez administratora)byłu zomowiec , ubek , BINEK PIES, pala teroryzuje pracowników raportami i donosami, usuwając kazdego uczciwego pracownika stanowiaqcego zagrożźenie dla jego kariery, pracodawca norweg co nauczył się jak po polsku jak walić prawo i pracowników w majestacie polskiego prawa, faktyczniue dziesiątki ludzi zwalnianych za błachostki, nli TO FIRMA DLA KTÓREJ JESTEŚMY MIĘSEM ARMATNIM, COKOLWIEK CI SIĘ NIE PODOBA DO ZWOLNIENIA ZA negatywny stosunek do pracodawcy, na twoje miejsce przyjdą inni, płace maxa minimum, i teraz z ponad miesięcznym opóżnieniem, pracownicty w biurze w Gdańsku cały czas kombinujący jak by tu ich wydymać....dobrzy i uczciwi goscie dołowani a świnie promowanem podatki minimum płacone, nokt nie ma zwrotów z Norwegi, same nadpłaty, zaległości z US Norwegia wieloletnie, obiecanki o pokryciyu procentów, Kierownik importu Koiscielny co nier umie żadnych języków i przy zwalnianiu pyta - wie pan w nowej pracvy m9oże bvyło by coś dla nas...A plusy? paru dobrych i uczciwych pracowników co czekają na cud....
mary 2010-05-03 21:55:53
to prawda, pracownicy zastraszeni, firma nieudolna na pograniczu prawa
ron 2010-05-03 21:58:17
brak dobrej komunikacji
anonim 2010-05-04 13:26:58
Tak potwierdzam pan (usunięte przez administratora)gdyby mógł zatrudniłby całą Częstochowę, np. fryzjer może być kucharzem /(usunięte przez administratora) Żeby tam pracować, trzeba nieźle podpierdzielać wszystkich i włazić niektórym w tyłek. A prezes (usunięte przez administratora) jest Norwegiem, co prawda od jakiegoś czasu mieszka
w Polsce, ale o tym, że trzeba płacić podatki w Norwegii zapewne dobrze wiedział. Podsumowując: gdyby firmą zarządzał prezes, tak jak to być powinno, to może nie byłoby najgorzej, ale, że tam obowiązują inne, niepisane "umowy gentelmeńskie" to rządzi kto chce.

A co do poborów, to wypłacane są z przeszło miesięcznym opóźnieniem. To jedno wielkie BAGNO!!!! I W DODATKU ŚMIERDZI, można się tylko nerwicy nabawić i całkiem osiwieć.
anonim 2010-05-24 08:22:57
anonim - 2010-05-04 13:26:58

Tak potwierdzam pan (usunięte przez administratora) gdyby mógł zatrudniłby całą Częstochowę, np. fryzjer może być kucharzem /(usunięte przez administratora) Żeby tam pracować, trzeba nieźle podpierdzielać wszystkich i włazić niektórym w tyłek. A prezes(usunięte przez administratora) jest Norwegiem, co prawda od jakiegoś czasu mieszka
w Polsce, ale o tym, że trzeba płacić podatki w Norwegii zapewne dobrze wiedział. Podsumowując: gdyby firmą zarządzał prezes, tak jak to być powinno, to może nie byłoby najgorzej, ale, że tam obowiązują inne, niepisane
panowie pracuie w norwegi 7 lat ale takie zeczy co opisuiecie to szok bez obrazy ale frajerzy z was wystarczy powiadomici prokurature i zaima sie ta firma
rafał 2016-05-18 20:06:04
no ale jak wejść na stronę, jak nie zna się firmy :) tak ciężko pozyskiwać kandydatów do pracy
Zostaw swoją opinię o NLI CTM Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NLI CTM Gdańsk