brak logo

Mostostal Export

Warszawa

Opinie o Mostostal Export

anonim 2009-04-03 14:06:31
Mam bardzo niepchlebna opinie o firmie Mostostal Export SA, Warszawa i jej kadrze kierowniczej. Bedac na kontrakcie zagranicznym - nie zaplacono mi wynagrodzenia za prace za 5 m-cy, ani swiadczen rozlakowych oraz nieodprowadzono skladek ZUS-owskich, o czym dowiedzialem sie dopiero niedawno. Zadne rozmowy oraz interwencja PIP nie przyniosly zadnych wynikow. Sprawa w Sadzie Pracy ciagnie sie juz dobrych kilka miesiecy.
Alfred:( 2009-10-15 22:32:16
Mam bardzo złą opinie o Mostostal Export-Warszawa pracowałem w tej firmie,ale zrezygnowałem ponieważ nie wywiązywali i z tego co słyszałem nadal się nie wywiązują z terminem płatności pensji.Obiecują pracownikom że wypłatę już przesłali,a tu nic rodzina niema za co zapłacić rachunków i nie ma na życie ,ale ich to nie obchodzi. Może wyślą 10 może 15,a może za miesiąc połowę pensji.A gdy się z nimi umowę podpisuje to złote góry obiecują!Nie dajcie się nabrać to już trwa od kilku dobrych lat.
2
tom7914 2010-01-25 15:36:29
szukam informacji o firmie mostostalu,czy jest wyplacalna i czy wywiazuja sie z umowy,wkacu czy warto sie tam zatrudniac?panowie co sie dzieje gdzie te czasy ze w takich firmach mozna bylo zarobic,prosze o informacje
kama 2010-02-15 14:06:12
cale szczęscie,że istnieje forum,z ktorego można się dowiedzieć o firmie i w porę się wycofać.Tylko czy ktoś z firmy czyta te opinie i zależy im na renomie..?
gregor 802 2010-07-30 12:47:36
Witam chłopak czytam gównie opinie negatywne o mostostalu mam kilka dni do wyjazdu i zastanowienia nad tym jestem monterem wentylacji chcą mnie skierowac do hamburga na budowe na dziendobry dowiedzałem sie ze nie zwracjaja za badania lekarskie dojazd na własny koszt na razie jest to do przyjecia ponieważ juz takie cos przechodiłem w addecco syf na maksa odradzam na czysto zostanie ci 15 /20 zł po mieszkaniu dojazdach jedzeniu przelocie i mozesz nie dostac czeku a jak sie skonczy kontrakt w połowie miesąca to musisz poradzc sobie sam maja cie (usunięte przez administratora).jezeli ktos tam jest w hamburgu bądz pracuje przy wentylacji w mostostal export prosze o jakies opinie chłopaków z budów bo w biórze niczego sie raczej nie dowiem (usunięte przez administratora)
WAZAP 2010-07-30 21:55:15
jak ktos może to napiszcie co i jak bo moi znajomi też mają tam jechać. PLS!!!
MONTER 2011-01-12 23:48:16
jezeli ktokolwiek z was wybiera sie do tej firmy.......zyczę powodzenia..ani pieniędzy ani satysfakcji z pracy-kadra kierownicza-bagrowski,gruszewski,pakulski-banda niezrównoważonych idiotów-idioci którzy wyrózniaja się tylko znajomościa języka-zero znajomosci branzy cwele poprostu.....odradzam
anonimmmm 2011-01-13 13:27:19
Ta firma to jedno wielke pośmiechowisko, pracowałem (usunięte przez administratora)poza jezykiem wogule nie zna sie na wentylacji, nie jednokrotnie pieniadze nie przychodzily na czas, odradzam nigdy wiecej nie bede pracowal w tej firmie, TYLKO DLA DESPERATOW!!!!!
zk 2011-01-21 23:46:26
Chciałem jeszcze ostrzec przed tym zboczencem (usunięte przez administratora).Wydaje mi sie ,ze ma duze ciagoty do facetow. Wogole taki zniewiescialy.Jak wszyscy tacy w tej firmie kierownicy to katastrofa.(usunięte przez administratora).Uwazajcie na typa.
hanys 2011-03-19 12:24:25
Mnie tez ta lajza zrobila zla opinie.Naklamal ,ze niby zlapal mnie jak pilem piwo i opuscilem stanowisko pracy.Klamstwa te mysli ze uchronia go przed odpowiedzialnoscia.Jest to gosc bez honoru klamca i zlodziej /oklamuje na godzinach/Jak spotkacie go na swej drodze to czujcie sie juz oklamani.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-08-19 11:27:23
hanys - 2011-03-19 12:24:25

Mnie tez ta lajza zrobila zla opinie.Naklamal ,ze niby zlapal mnie jak pilem piwo i opuscilem stanowisko pracy.Klamstwa te mysli ze uchronia go przed odpowiedzialnoscia.Jest to gosc bez honoru klamca i zlodziej /oklamuje na godzinach/Jak spotkacie go na swej drodze to czujcie sie juz oklamani.(usunięte przez administratora).

Każdy wie , że ci co piszą źle o kierownictwie lub o Firmie Mostostal (usunięte przez administratora) Ja tam pracowałem i złego słowa nie powiem. Wiem na co się godziłem i to dostałem, czasami troszkę później., ale było.
anonim 2011-08-26 20:24:22
Złośliwośc ludzka nie ma granic.
anonim 2012-05-17 13:19:11
Beznadziejna firma, beznadziejni zarządzający...
Nawet świadectwa pracy ten z kadr nie umie wystawić porządnie...Dopiero trzecie jest o.k.
Były 2013-08-20 13:19:26
olgierd - 2013-04-28 11:04:42

Czemu niby beznadziejni? Jakiś przykład na ta beznadziejność? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążeniu ku upadkowi.
Witam.Uważajcie na firmę Most-Tech z Radomia, były Mostostal Export. Wyzysk całkowity, brak na wypłaty.
1 2013-08-20 13:51:59
Były - 2013-08-20 13:19:26

olgierd - 2013-04-28 11:04:42

Czemu niby beznadziejni? Jakiś przykład na ta beznadziejność? Wie ktoś może, coś o planach rozwoju firmy na najbliższe 5 lat, typu: rozszerzenie działalności na rynki zagraniczne, może nowa oferta produktowo-usługowa, jakieś inicjatywy i projekty? Chciałbym pracować w rozwijającej się firmie, z perspektywami, a nie dążeniu ku upadkowi.
Witam.Uważajcie na firmę Most-Tech z Radomia, były Mostostal Export. Wyzysk całkowity, brak na wypłaty.
Nawet chłopaki strajk urządzili w niemczech żeby zmusić firmę do zapłaty wynagrodzenia. Więc uważajcie na tą firme. To co mówią w biurze mija się z prawdą na miejscu w niemczrch.
1
zbylo 2014-10-27 09:04:02
Ostrzegam wszystkich którzy mają zamiar nawiązać współpracę z tą firmą. Generalna zasada u nich to -nie płacimy jeżeli nie musimy. Jeżeli macie zamiar wykonywać jakiekolwiek usługi to tylko gotówka przed robotą. Pozdrawiam wszystkich
pan frytek 2015-01-20 13:59:24
jestem gotowy podjąć zatrudnienie w Mostostal Export, mam liczne doświadczenia zawodowe w budowlanych sprawach. wiem że jest sroga zima, jałowy sezon, ale czy mimo wszystko są jakieś zlecenia i stanowiska do wzięcia teraz? ewentualnie póki co mogę podjąć się pracy biurowej zeby dotrwać do wiosny, da się?
karol 2015-03-27 12:49:07
wiosna idzie świat budzi się do życia, tak samo branża budowlana więc liczę że może w Mostostal Export się też coś ruszy i będą jakieś zatrudnienia, w sumie kraj się buduje zleceń nie brakuje więc może się uda i będą etaty do wzięcia w tej firmie. jeśli macie jakąś wiedze na ten temat to prokszę podzielcie się nią tutaj
maz 2015-06-14 16:19:02
Syf
rata 2016-05-11 20:59:04
nie sądzę, by każdy miał taką umowę.. nie zapowiada się to po przeczytanych wpisach
Zostaw swoją opinię o Mostostal Export - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mostostal Export