Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Famed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Famed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fuck - 2014-11-10 10:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tą dyscypliną nie przesadzają pracownicy tylko trzepiący portkami kierownicy,ludzie dobrze wiedzą od której do której i za ile pracują a to że czasem wyjdą minutę lub dwie wcześniej to nie znaczy że trzeba drzeć na nich ryja,z tym zaglądaniem do kieszeni to taki popłoch też chyba tylko u kadry i góry bo na dole to mniej więcej każdy wie ile kto zarabia i nie są to kokosy tu chodzi o podwyżki dla wszystkich(oprócz kadry :-)która podobno już dostała).
zdjecie uzytkownika
encepence - 2014-11-10 10:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda! cała ta niezdrowa sytuacja to brak kultury i szacunku dla pracowników okazywany przez kadrę!!!takie elementy jak POLAK KASOń Widz itp poleciały na resztę też przyjdzie czs...
zdjecie uzytkownika
ranking - 2014-11-10 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak: śliski,bertek stary i młody,mały,fazi będą następnymi...bye bye bye
zdjecie uzytkownika
sliż - 2014-11-10 10:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarls Bronson - 2014-11-09 13:35:18]:
jakie anonimowe bluzgi jesteś zapewne kolego kierownikiem lub mistrzem i dobrze wiesz jaki jest stosunek twoich pracowników do zarobków do dyrekcji i do Ciebie to że Wy okłamujecie dyrektorów i zarząd udajecie że wszystko jest w porządku ,że zarobki są dobre ,że ludzie zadowoleni, że na wszystko jest kasa, że czasy można obcinać że ludzi zwalniać a sami co czasami opowiadacie o dyrektorach-członkach zarządu przy nas to dlaczego my mamy mieć inne zdanie
zdjecie uzytkownika
dreem - 2014-11-10 11:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niw ,nie mój kierownik to swój chłop szanuje mnie docenia dwa razy w roku idzie po podwyżkę dla mnie motywuje mnie premią wysyła na kursy i szkolenia nawet obiecał mi awans ...........no i się obudziłem zlany potem i z ręką w nocniku 3 letniego syna uff !!! koszmar, bo przecież ja pracuję w F(nie piszę nazwy co by firmy nie szkalować)
zdjecie uzytkownika
sssss - 2014-11-10 11:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ain - 2014-11-09 13:27:20]:
jeśli kierownik przyznaje premie sprawiedliwie tzn umie powiedzieć za co mi zabiera częśś i za co mi na przyklad dokłada to nie widzę problemu jęśli się z tym nie zgadzam no powinna być możliwość odwołania
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2014-11-10 11:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Famed to jest firma nie do ogarnięcia przez najtęższe rozumy lin manufakturing. Wielcy fachowcy z całego swiata nie dadzą rady. Kluczem do sukcesu w każdym przedsiębiorstwie jest dyscyplina pracy, wydajność niekonczące sie usprawnienie procesów i stanowisk pracy. Ale w Famedzie jest inaczej. Dyscyplina - to jest brak szacunku dla pracownika, wydajność - to wyzysk i znęcanie sie nad pracownikiem, a usprawnienia to nie potrzebne głupoty które ktoś wprowadza nie wiadomo po co, pewnie po to by znów poniżyć i zgnębić pracownika. Cyrk! Jak taka firma może funkcjonować? Zrozumcie ze jak sami sie weźmiecie za wprowadzenie tych 3 elementów to padniecie w do roku czasu. Prawdopodobnie jest jakaś grupka pracowników którym zależy na utrzymaniu obecnego stanu bo im tak jest wygodniej i to oni podpuszczaja i szerza bunt. Większośc pracowników pewnie sie dostosuje do wymagań regulaminowych. Przepracujcie tak trzy-cztery miesiące a wtedy domagajcie się premii, podwyżek itp. Pracujemy wydajniej, jesteśmy zdyscyplinowani więc prosimy o bonusy. Z takimi hasłami idzcie potem do zarządu. Nie płaczcie teraz ze wam każa stosować sie do czegoś co itak jest waszym podstawowym obowiązkiem. Potem idzcie i poprzez przedstawicieli swoich spróbujcie rozliczać z wyników handel. W zadnej firmie nie jest do pomyślenia zeby pracownik mial jakies zatrzezenia do tego że mu każa przestrzegać punktualności(nawet przysłowiowe dwie minuty) czy dyscypliny. A dyrekcja i kierownictwo jest chyba zbyt liberalna. Jak sie już kogoś rozpuści to potem ciężko mu sie przestawić na właściwe tory.
zdjecie uzytkownika
imbusy!! - 2014-11-10 11:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujek dobra rada - 2014-11-10 11:17:10]:
nie wpuszczaj dyskusji w kanał,dyscyplina w firmie jest bardzo dobra,co tu mozna poprawić?godziny pracy są przestrzegane,ludzie przychodzą na oddziały grubo przed nominalnym rozpoczęciem dniówki,schodzenie niemal punktualne,wydajnośc bliska ideału,porzadek i 5s-tu jest conajmniej dobrze i co?teraz trzeba by było dać podwyżki pracownikom zwykłym,bo swoi dostali.Jak bylo mówione na zebraniu trzeba sie zając najpierw tym że ludzie zarabiaja najniższą krajową po dopłacie-a i na ta najnizszą równiez wchodzi szkodliwe i dodatek na pranie!!!
zdjecie uzytkownika
fff - 2014-11-10 14:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujek dobra rada - 2014-11-10 11:17:10]:
kierownictwo nie jest liberalne tylko PIS-owskie :-)
zdjecie uzytkownika
ssss - 2014-11-10 14:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wujek dobra rada - 2014-11-10 11:17:10]:
zgadzam się poprzednikiem tu nie chodzi o stosowanie się czy nie do dyscypliny tylko o atmosfere w firmie o to jak ludzi traktują przełożeni !!!! zapytaj kogoś z bielska jaka jest atmosfera w ich firmach jak tam sie zachowują kierownicy?!nasi to chyba do niedawna przy pługu stali. może mały kurs ''sawuaviwru'';-)
zdjecie uzytkownika
gdzie kasa - 2014-11-10 14:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mineła 14 a kasy ani widu ani słychu.to znaczy że ci co są na wypowiedzeniach lub chcą się zwolnić bedą mogli z 55'??????bo to chyba korzystniejsze??!!
zdjecie uzytkownika
wiertarka udarowa - 2014-11-10 14:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak dyscyplina jest bardzo dobra i nic nie można poprawić a porządek 5S jest co najmniej dobrze, to o co to halo? O co to całe zamieszanie? Chyba że jednak jest tak ze ludzie przychodzą na oddział grubo przed nominalnym rozpoczęciem dniówki ale niektorzy pracę zaczynaja i kończą "NIEMAL" punktualnie. I cały problem jest chyba w tym "niemal". Dla niektórych to "niemal" to bywa 5-10 minut. A takich jest niewielu i wszyscy wiedzą kto kończy robotę "niemal"punktualnie. Przez nich opinia o produkcji jest taka jaka jest.
zdjecie uzytkownika
???? - 2014-11-10 15:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszedł przelew?
zdjecie uzytkownika
cyk - 2014-11-10 16:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna poprawic np punktualność wynagrodzeń raz,dwa mozna sprawiedliwie dzielić wynagrodzenie-tzn nie wszystko swoim,a reszta pracowników bierze dopłate do minimalnej
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2014-11-10 17:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja się (usunięte przez administratora)cieszę że (usunięte przez administratora)jako jeden z pierwszych. Mam pracę, mam wypłatę a nie dopłatę i święty spokój. Ale każdy kowalem swojego losu, róbta co chceta.
zdjecie uzytkownika
info - 2014-11-10 18:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa na koncie (pekao sa)
zdjecie uzytkownika
do spawacza - 2014-11-10 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2014-11-10 17:01:45]:
to po co zaglądasz na to forum...tęsknota....żal...zazdrość...?????????
zdjecie uzytkownika
rozpuszczony doktor - 2014-11-11 09:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój przełożony i tak nie wie co robię i gdzie się znajduję przez większą część dniówki tak żę do dyscypliny jeszcze daleko
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2014-11-11 09:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rozpuszczony doktor - 2014-11-11 09:35:31]:
no bo plaza zrobił taki burdel,ze biuralisci mogą chodzić do pracy jak im sie podoba i się ich dyscypliną nie ma kto zainteresowac,co robią wogóle
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-11 20:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tak tak - 2014-11-11 09:47:30]:
jak co robią?
kurzą za stołówką
mieli przecież karty odbijać jak palić będą ale wyszłoby że więcej palą niż "pracują"

zdjecie uzytkownika
Witer - 2014-11-17 18:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż ... nie ma się co chwalić jeżeli rzeczywiście panuje taka samowolka w Famedzie. Nie wiem dlaczego wśród samych pracowników nie ma poczucia przynależności do wspólnego projektu i dążyć do wspólnego celu? Czyżby nikt tego nie doceniał, czy po prostu nikomu się nie chce starać więcej niż przeciętnie?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-29 01:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia.tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-03 22:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-29 01:52:05]:
czy Wy wszyscy piszecie o Famed - sprzęt medyczny?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
Pytania: wszsytkie pytania tutaj http://adf.ly/v9mzH to nie zgodne z prawem troche ale to tylko pytania
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-12-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostalem oferte pracy jako pomocnik murarza,czy oni sa wyplacalni ile mozna zarobic i z jakimi tam sie pracuje ludzmi???
zdjecie uzytkownika
ytna - 2014-12-18 08:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anty - 2014-12-17 19:52:11]:
Nie, nie są wypłacalni, ponad 300 pracowników żywi się wyłącznie energią kosmiczną i słowem bożym. Fabryka jest jedynie przykrywką, w rzeczywistości pod powierzchnią mieszczą się olbrzymie laboratoria, gdzie ludzie-jaszczury rządzące naszą planetą knują kolejne spiski przeciwko ludzkości. Pracuje się z ludźmi rasy kaukaskiej, płci obojga, posiadającymi 4 kończyny. Pomocnicy murarza są opłacani szczerym złotem, dostają go tyle ile ważą + pieczątkę do paszportu Polsatu za każdą nadgodzinę. Jeśli masz jeszcze jakieś błyskotliwe pytania, nie wahaj się zadać je na tym forum - jest świetne do tego typu celów. Oi!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Famed Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x