Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Famed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Famed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
z..a - 2014-05-24 07:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa od syndyka
zdjecie uzytkownika
wz - 2014-05-24 13:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z..a - 2014-05-24 07:56:07]:
i tyle tej kasy będzie ? a gdzie/ kiedy reszta ? pozdro
zdjecie uzytkownika
wz - 2014-05-25 14:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tam tam nic od komornika nie dostałem,a , że sam się tak nazywasz to widocznie tak hehe jest.....
zdjecie uzytkownika
dpascm - 2014-05-25 18:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wz - 2014-05-25 14:13:49]:
cos syndyk [usunięte przez admina] wali, to byla chyba pierwsza rata, ja tez od komornika nic nie dostalem a teraz jakies ochlapy, pewno majstry i kierownicy dostali coalos
zdjecie uzytkownika
kifor - 2014-05-25 22:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy pewnie popytać w firmie. Może udzielą Ci takiej informacji. Pewnie wszyscy dostają kasę w ratach
zdjecie uzytkownika
kola - 2014-05-26 16:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
druga transza w czerwcu
zdjecie uzytkownika
michal-cd - 2014-05-27 11:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kola - 2014-05-26 16:36:13]:
mogę sie spodziewać kaski od komornika w czerwcu z kąd takie info?
zdjecie uzytkownika
Alma - 2014-06-04 00:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ofertę pracy na PH, ktoś z famedem współpracuje w tej roli i mógłby powiedzieć jak to wygląda w rzeczywistości?
zdjecie uzytkownika
10 - 2014-06-10 18:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pko z bykiem są
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2014-06-12 18:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to nie ma, są handel dostał kasę
zdjecie uzytkownika
Alma - 2014-06-13 00:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak ma wyglądać praca związków to zastanawiam się jaki jest cel ich istnienia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Costa - 2014-07-09 15:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O, wypłata dzień przed terminem. Jest dobrze :)
zdjecie uzytkownika
wz - 2014-07-11 17:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będą zwrócone zaległości wobec byłych pracowników i dlaczego nasze zapytania są usuwane.....
zdjecie uzytkownika
hummus - 2014-07-13 21:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długi wobec pracowników miał i ma "stary Famed". To jest forum o Famed Sp. z o.o, czyli tym nowym. O spłatach długów starego dowiesz się więcej u działaczy związków lub syndyka.
zdjecie uzytkownika
hummus - 2014-07-24 09:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piłeś-nie pisz. Dług wobec Ciebie ma Famed S.A., a to jest forum o Famed Sp. z o.o. To inna firma, która ze "starym Famedem" ma wspólne jedynie logo i fabrykę. W kwestii zaległości możesz rozmawiać z syndykiem lub związkowcami.
zdjecie uzytkownika
plum - 2014-08-01 15:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie moze kiedy nastepna zalegla kasa ze starego famedu?
zdjecie uzytkownika
Stokrotki - 2014-08-06 23:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak dużo tych zaległości posiadają bo według mnie Famed jest całkiem sporą firmą i dziwi mnie fakt, że takie zarzuty pod ich adresem się pojawiają. Teraz spojrzałem na serwisy pracy i jest kilka ofert od Famedu - szukają przedstawicieli handlowych, inżyniera jakości, dyrektora jakości i konstruktora. Ciekawi mnie ten inżynier jakości - szczególnie jakich pieniędzy od nich można byłoby się spodziewać i czy jest możliwość rozwoju i awansu, bo skoro szukają od razu dyrektora to stawia to pod znakiem zapytania rozwój w firmie w tym samym pionie. Poza tym myślałem, że większy nacisk kładą na awanse wewnętrzne.
zdjecie uzytkownika
hummus - 2014-08-07 08:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stokrotki - 2014-08-06 23:24:00]:
Zaległości miał "stary" Famed - Famed SA. W ostatnim okresie działalności sprzedał praktycznie wszystko, co miał, zewnętrznemu inwestorowi, który prowadzi firmę Famed Sp. z o.o. Nowa firma długów nie ma.
zdjecie uzytkownika
j23 - 2014-08-07 17:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno chcą okroić pensję brygadzistom???w końcu.
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-08-07 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INFO dla osób na wypowiedzeniach jak nie będzie kasy jutro to w poniedziałek ruszajcie z wypowiedzeniami z paragrafu 55.1
zdjecie uzytkownika
LALA - 2014-08-07 17:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poządna firma 300 pracowników w tym jakies 50 dyrektorów kierowników pełnomocników mistrzów brygadzistów i innej ( usunięte przez administratora )dozoru tylko robić nie ma kto???
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-08-08 08:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy to wszystko( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ciocia - 2014-08-08 15:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2014-08-08 08:55:55]:
przy tej sprzedaży daję 2-3 miechy,ale prezes system motywacyjny dla handlu ze związkami podpisuje...
zdjecie uzytkownika
malowana - 2014-08-09 14:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż PRZEPRASZAM!!! zdaje się że dziś przeszła pensja i to cała -jestem w szoku!!!
zdjecie uzytkownika
hmmm... - 2014-08-10 12:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic tu nie pomoże żadna motywacja,bo był wcześniej nabór ludzi przypadkowych,ja bym dał Ferdynanda K niech pociska wyroby,zachwala-te ludzie z handlu nawet nie zachwalą naszego sprzętu,bo nie umieją go nawet prawidłowo obsłużyć,nie mówiąc o tym,żeby opowiedzieć o jego przewagach.A i jeszcze pan Ferdynand nie potrzebuje samochodu służbowego,bo zaleci wszędzie na nogach,albo na rowerze-to już Gdańsk,te tam rejony obskoczy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski