Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Famed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Famed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oral - 2014-10-20 19:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak! niektórzy to prawie jak lek na hemoroidy!dla swoich ''panów''
zdjecie uzytkownika
oralek - 2014-10-20 20:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj tam panów oj tam
lodzik z rana jak śmietana
i poddany i władca zadowoleni
raz ja ci raz ty mi
zdjecie uzytkownika
osioł - 2014-10-21 15:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2014-10-20 15:47:57]:
150S teraz bydzie
zdjecie uzytkownika
jon - 2014-10-21 19:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez kozery powiem ze 500
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-10-23 18:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
famed to zakład dla ubogich!!!
zdjecie uzytkownika
ah - 2014-10-24 16:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha - 2014-10-23 18:30:14]:
duchem
zdjecie uzytkownika
RAKCHINSON POLAND - 2014-10-24 19:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ah - 2014-10-24 16:06:20]:
TY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z rakchinsona,pewnie byś sie chciał przyjać x poerotem do famedu,zanim wejdziesz w tzw okienko rakowe?poczytaj se mendo na ten temat,a potem dyskutuj,zobaczycie tpco ta firma-ilu inwalidów wyprodukowała i jaki koszt leczenia was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poniesie społeczenstwo w perspektywie 20/30 lat BUCU
zdjecie uzytkownika
hmmm.... - 2014-10-24 19:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RAKCHINSON POLAND - 2014-10-24 19:44:38]:
KTO Z TYCH imbecyli zna angielski,czy niemiecki?
zdjecie uzytkownika
pocisnęli nas PO - 2014-10-25 10:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjątkowo profesor Kuźmiuk ma trochę racji. Niestety komunikat polskiego rządu nie zawiera jednej kluczowej informacji. Mianowicie roku bazowego, od którego ma być obliczane owe ograniczenie 43%. Na stronie rządowej jest to rok 1990, natomiast na stronie Rady UE jest to rok 2005.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-10-25 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zeby wyrównać straty trzeba bedzie obnizyc koszty pracy,tzn zwiekszenie wydajnosci,obnizenie płac.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-25 20:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszal ktoś o bankiecie i ekstra premiach dla naszych sprzedawczyków?jakiś przetarg wielki wygrali?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-26 12:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-25 20:53:27]:
coś podobno było, świętowali pewnie te wypuszczone z rąk okazje
chyba za mało im płacą i te niewielkie premie które chcą im przyznać nie motywują ich dostatecznie
przecież zarabiając c.a 2,5 tys na rączkę nie trzeba się martwić jak ci co mają 1,3 tys.
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2014-10-27 15:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http: //bielskobiala.gazeta.pl/bielskobiala/1,88025,16872004,Wybrano_najlepsze_firmy_w_naszym_regionie__Oto_one.html


Famed 2 czyli Wawrzaszek firmą roku 2014 hahahahah no to nasi są firmą stulecia
zdjecie uzytkownika
kory - 2014-10-28 11:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-26 12:27:06]:
Nie chciało się uczyć, to się ma 1,3 tys. Nie miej pretensji, że innym się bardziej chciało.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-28 20:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kory - 2014-10-28 11:38:41]:
te mistrzuniuniu gdyby nie pracownicy produkcyjni to byłbyś w pupie u murzynka.
a poza tym to gdyby wszyscy byli magistrami nie byłoby komu robić
kwestia jest inna
godne zarobki a nie udawanie że to jest płaca
każdy żyć chce normalnie niezależnie od wykształcenia ma ten sam żołądek
zdjecie uzytkownika
kory - 2014-10-29 11:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-28 20:17:06]:
Jeśli nie odpowiadają Ci Twoje zarobki tutaj, czemu nie zmienisz stanowiska albo firmy? To chyba lepsze rozwiązanie, niż żal.pl na forum.
zdjecie uzytkownika
józuś - 2014-10-29 16:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kory - 2014-10-28 11:38:41]:
problemem nie jest to czy pracownik na produkcji coś potrafi poza przysłowiowym stukaniem młotkiem. Problem to jest to że pracownik handlowy który teoretycznie zna języki obce, ma wyższe wykształcenie i kilka fakultetów, nie robi to co do niego należy czyli sprzedaży. Kory jeśli jesteś taki cwany to sprzedawajcie nasze wyroby a wtedy zarabiajcie po 5 tys euro. Na razie to co wam się udało sprzedać to jest śmiech na sali. Jest was tam tylu że niedługo wasze biura będą się ciągnąc aż do portierni, a sprzedaży macie jakby was tam 5 pracowało. A reszta siedzi i udają że są wielkimi handlowcami, a wypłatka nie mała leci na konto. A jeśli nie potraficie więcej sprzedać to znaczy ze jesteś nieudacznikami i oszustami i należy was wykopać jak najszybciej!!! Pasożytom - dziękujemy.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kory - 2014-10-29 18:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [józuś - 2014-10-29 16:24:02]:
Sprzedaż rośnie, a ludzi w sprzedaży jest bardzo mało, jak na apetyt firmy i skalę działania. Przejdź się tam kiedyś i zapytaj, bo wygląda jakbyś nie wiedział, kto na jakim stanowisku pracuje. Poza tym, naprawdę myślisz, że sprzedaż zależy tylko od sprzedawców?

P.S. Wpadnij kiedyś na piętro i zapytaj o mnie. Pogadamy na spokojnie, w 4 oczy.
zdjecie uzytkownika
geora - 2014-10-29 18:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-28 20:17:06]:
Sama staram się o wyższe wykształcenie ale tak jak mówisz ktoś musi pracować również fizycznie. Ale po prostu to jakie stawki proponują to jest naprawdę słabe.... Ktoś jest w stanie utrzymać za to rodzinę? Czy te 1300 na rękę to jest na początek a potem są jakieś dodatki? Chociaż atmosfera jest do zniesienia?
zdjecie uzytkownika
Inczu-czuna - 2014-10-29 19:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [geora - 2014-10-29 18:43:49]:
W firmie działają 2 związki zawodowe, a do podpisania umowy nikt nikogo nie zmusza. Skoro są chętni do pracy za daną stawkę, to żadna firma na świecie nie będzie jej podnosić. Niestety, tak często bywa, że zamiast zrobić coś dla siebie, ludzie wolą narzekać i zwalać winę za swoje niepowodzenia na innych. Nie odpowiada Ci stawka - negocjuj. Nie wynegocjowałeś - odejdź, albo pogódź się z losem. Jeśli tu jest tak źle, to znaczy że z pewnością inne firmy zapłacą Wam więcej, powodzenia. Handlowcy nie mają tu nic do rzeczy, bo nie dostaniecie premii za ich wyniki, ani kary za ich nieefektywność. Sami jesteście kowalami (sorry, Ferdynand :) swojego losu, chociaż boicie się do tego przyznać.
zdjecie uzytkownika
hee? - 2014-10-29 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kory - 2014-10-29 18:24:30]:
Nikt nie zaprzecza ze sprzedaz nie rośnie. Najwyższy czas na to. Od ponad roku budujecie pion handlowy. Ile osób pracuje w handlowym? Chyba już ze 40. Sory ale nawet jeżeli ktoś z was mówi że cięzko pracuje to jedynym kryterium oceny tej pracy sa wyniki sprzedaży, a one są bardzo skromne. Na pewno większe niż 2 miesiące temu ale to wciąż jest dużo za mało. Jasne ze nie wiem kto na jakim stanowisku w handlu pracuje bo skąd mam wiedzieć i co mnie to obchodzi? Wasze wynagrodzenie powinno być bezpośrednio zależne od wyników sprzedaży. Powinniście dostać najniższą krajową- przepraszm może jednak więcej niz ten robol który sie nie uczył, dałbym wam 1600 PLN do ręki, a reszte jakiś procent od sprzedaży- przykładowo 5%. Czyli sprzedasz sprzetu za 100tys dostajesz 5 tys.+ 1600. Nie sprzedacie to dostaniecie 1600. Proste? Chyba bardzo.
zdjecie uzytkownika
EDI - 2014-10-29 20:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawca niemający wyników(nawet jakby miał doktorat i habilitacje) jest dla firmy tak samo przydatny jak pan Czesiek który śpi za maszyna i od czasu się przebudzi zeby sie odlać. A sprzedawca kosztuje firmę dużo więcej.
Wnioski niech każdy wyciągnie.
zdjecie uzytkownika
nie w temacie - 2014-10-30 14:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziś to jest 30.10.2014 o godzinie 15 zostanie otwarte dla ruchu rondo na ulicy Handlowej w Żywcu za żywiec.pl
zdjecie uzytkownika
kory - 2014-10-30 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hee? - 2014-10-29 19:55:53]:
40 osób w sprzedaży? W Żywcu? Chyba z rodzinami i najbliższymi sąsiadami. Albo jesteś z konkurencji, albo ostatni rok przespałeś zamrożony w lodowcu.

P.S. Nie szkoda Ci czasu na zaglądanie do cudzej kieszeni? Jak komuś w sprzedaży cokolwiek zabiorą, to Tobie nie przybędzie, nie wiem czy to do Ciebie dociera.
zdjecie uzytkownika
bon - 2014-10-31 18:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kory - 2014-10-30 15:29:06]:
acoto na koniec pana józia przeniesli na tapicernie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x