Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Famed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Famed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2016-01-08 22:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie zacznie spółdzielnia inwalidów-wtedy beda myśleć co jest.Jak do roboty tu sie trzeba wprawiać lata zanim kto jak ma jeszcze jaja będzie mógł co zrobić.A fachowiec z innej firmy nie przyjdzie bo tu trzeba doświadczenia pod konkretny produkt,detal.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-01-09 14:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@abc według mnie to na ogromny plus, że firma Famed zatrudnia ludzi z konkretną specjalizacją, doświadczeniem i fachem w ręku. Takim chwytem podnoszą innym firmom poprzeczkę.
zdjecie uzytkownika
multilot - 2016-01-17 16:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja nie śpi, jak to się mówi, ale to jest zdrowe tak nawzajem się napędzać masz rację :) a teraz szukają młodszego specjalisty działu eksporu z j. angielskim i wiem, że na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdzają i mowę i pismo
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2016-01-18 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [multilot - 2016-01-17 16:51:31]:
to jest jakaś kpina z tymi wpisami o tych biuralistach,handel jest tak nieudolny,że lepiej handlują pod ekonomem w Żywcu stare wsiowe kumoszki grzybami,tudzież jajcami.Dziś przydybali jednego 5,30.Ale jak biurowiec idą zadżumieni to wszystko ok,jak im pasuje-jak wstanie na ósmą,nie to na dziewiątą,hulaj dusza.
zdjecie uzytkownika
handlowiec jajec - 2016-01-18 16:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja nie śpi, jak to się mówi, ale to jest zdrowe tak nawzajem się napędzać masz rację :) a teraz szukają młodszego specjalisty działu eksporu z j. angielskim i wiem, że na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdzają i mowę i pismo

Pomyłka sprawdzają kompetencje w buzi i w rączce hi hi hi.Imbecyliada.
zdjecie uzytkownika
Dziecinada - 2016-01-19 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@handlowiec jajec chcesz nam powiedzieć, że tak właśnie rozpocząłeś u nich swoją karierę czy po prostu głupio żartujesz z porządnej firmy? Prawda, że szukają takiej osoby i zapewniają bardzo dobry socjal, a do tego możliwość rozwoju i dobre zarobki. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
handlowiec jajcy - 2016-01-20 16:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziecinada - 2016-01-19 20:05:56]:
To bym ci napisał jak to tu działa,ale po co ja mam być najgorszy?Liczy sie głownie koordynacja buzi z rączką
zdjecie uzytkownika
bosko - 2016-01-21 21:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dziecinada, to racja, ale z tego co widziałem obecnie poszukiwany jest jedynie Młodszy Specjalista Działu Eksportu z j. angielskim. Wymagają 2 letniego doświadczenia, ale umowa o pracę jest.
zdjecie uzytkownika
pyk - 2016-01-24 13:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
20 pierwszych dni 2016 roku. Produkcja przemysłowa na całej naszej planecie uległa tak znacznemu spowolnieniu, że świat przestał się kręcić i niejako stanął w miejscu.

Zatrzymaniu podległo wszystko, co związane jest z transportem surowców, żywności, półproduktów i gotowych towarów przemysłowych wytwarzanych w ponad 200 krajach na wszystkich kontynentach. Transportem dóbr, w największej z możliwych skali, czyli transportem morskim i oceanicznym.

Nigdy, powtarzam raz jeszcze NIGDY WCZEŚNIEJ - w znanej i opisanej historii ludzkości, zarówno świata starożytnego, jak i współczesnego, nie doszło jeszcze do takiej kolosalnych rozmiarów stagnacji. Do sytuacji obecnej, kiedy praktycznie wszystkie większe jednostki pływające flot handlowych, na całym świecie, w tym samym czasie, pozostają w portach, lub oczekują zakotwiczone, lub dryfujące na wodach przybrzeżnych 5 kontynentów. Oczekując, na wystarczająca ilość towarów, gwarantującą opłacalność dokonania kursów, wypełnieniem ich luków towarowych i pokładów.

Do tego kompletnego wstrzymania transportu morskiego i oceanicznego nie doszło jednak w jednej chwili. Od co najmniej ostatnich 6 miesięcy, większość handlowych jednostek pływających, w tym większość wielkich kontenerowców, niezależnie od części świata które obsługiwały, pływało będąc jedynie częściowo załadowywanymi. Tak było aż do momentu, kiedy większość armatorów, po wywiązaniu się z dostarczenia towarów przed okresem świątecznym, podjęła ostateczną decyzje o wstrzymaniu rejsów. Dalsze dokonywanie rejsów z częściowo lub w większości pustymi luka ładunkowymi, i pokładami, stało się dla armatorów zupełnie nieopłacalne.

Rozmiar, skalę, nie zawaham się użyć słowa "dramatyzm" opisywanej sytuacji, nic nie przestawia tak wyraziście, jak spadek głównego indeksu "The Baltic Exchange" (main sea freight index) do najniższego zanotowanego poziomu. Indeks który przez lata osiągał wartości powyżej 5 000 (rekordowo w roku 2008 ponad 11 500) spadł w drugiej połowie tego miesiąca, do wręcz niewiarygodnej liczby zaledwie 363 punktów! To już nie jest spadek - to jest katastrofa.

Powyższe informacje, świadczą dobitnie o nie mającym wcześniej swojego odpowiednika, mogącym być katastrofalnym, kolosalnych rozmiarów spowolnieniu produkcji przemysłowej, zatem i wymiany handlowej w skali globalnej. Informacje którymi się właśnie z czytelnikami tego skromnego blogu podzieliłem, powinniście, podobnie jak ludzie w innych krajach powinni, usłyszeć w telewizji, znaleźć na pierwszych stronach gazet, lub odczytać na monitorach w czołówkach portali internetowych, oraz serwisów informacyjnych.

Dlaczego w takim razie tak się nie dzieje. Dlaczego świat się już zatrzymał, jednak jego mieszkańcy, nie są o tym fakcie informowani. Podobnie, jak nie są odpowiednio informowani przez lokalne, krajowe i światowe media o wielu innych tak ważnych dla ich przyszłych losów wydarzeniach.
zdjecie uzytkownika
kilimandżaro - 2016-01-24 13:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bosko i to prawda, nadal nikogo więcej nie potrzebują, a tamto ogłoszenie jeszcze przez 5 dni jest aktywne. ciekawa oferta, stanowisko na pewno ciekawe. stresować moze tylko ta rozmowa rekrutacyjna w języku angielskim.
zdjecie uzytkownika
TOM - 2016-02-01 23:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na
"Dziecinada - 2016-01-19 20:05:56"
Mógłbyś przybliżyć szczegóły " zapewniają bardzo dobry socjal, a do tego możliwość rozwoju i dobre zarobki" zastanawiam się czy nie przesłać CV do Famedu.
Dzięki
zdjecie uzytkownika
onet - 2016-02-02 15:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [TOM - 2016-02-01 23:49:17]:
moze i by sie tera oplacilo te baby dupczyc,pinset placo,zamiast robic we fabryce
zdjecie uzytkownika
adas - 2016-02-02 17:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca przedstawiciela wymaga znajomosci sprzetu medycznego na jakim sie pracuje i oferuja klientom bo sprzetu głownie sprzedaje sie do szpitali,to sprzet profesjonalny wiec jezeli znasz branżę @TOM to czemu nie
zdjecie uzytkownika
chuj - 2016-02-05 19:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
flaszeczka sie pije,ale za swoje sie kupiło.
zdjecie uzytkownika
jeb - 2016-02-06 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Polacy w całkowitym przeciwieństwie do naszych niemieckich robotników, są jakby umyślnie zrodzeni do ciężkiej pracy. Niemieckim robotnikom musimy dać każdą możliwość dalszego rozwoju; co do Polaków, to dla nich nie ma mowy o żadnej poprawie. Przeciwnie: stopa życiowa w Polsce musi być utrzymana na możliwie najniższym poziomie i nie można pozwolić na jej podniesienie... (...) Polacy będą mieli tylko jednego pana - Niemców. Dwaj panowie obok siebie nie mogą i nie powinni istnieć. Dlatego wszystkich przedstawicieli polskiej inteligencji należy zgładzić. To również brzmi okrutnie, ale takie jest prawo życia. Polacy też na tym skorzystają, bo będziemy dbali o ich zdrowie i przypilnujemy, aby nie pomarli z głodu ale nigdy nie wolno im wznieść się o szczebel wyżej, bo wtedy staną się anarchistami i komunistami. Byłoby dla nich właściwe, gdyby pozostali rzymskimi katolikami: polscy księża będą dostawali od nas żywność, a za to skierują swoje baranki na forytowaną przez nas ścieżkę... Jeśli któryś ksiądz będzie postępował inaczej, rozprawimy się z nim krótko. Zadaniem księdza będzie utrzymywać Polaków w głupocie, pokorze i tępocie. To leży całkowicie w naszym interesie. Jeżeli Polacy podniosą się na wyższy stopień rozwoju, przestaną być siłą roboczą, której potrzebujemy... Najlichszy niemiecki robotnik i najlichszy niemiecki rolnik muszą zawsze ekonomicznie stać o dziesięć procent wyżej od każdego Polaka. "
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-02-06 23:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Ober,
Mistrzostwo Świata:)
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-02-11 23:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Czy ktoś coś może wie o jakiś wolnych stanowiskach w biurowcu ?
Z góry dziękuje za informację
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2016-02-12 16:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za jakis czas będa wolne stanowiska
zdjecie uzytkownika
dobrze poinformowany - 2016-02-12 16:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zresztą szykują sie zmiany takze w pionach na dole
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-13 12:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakich stanowiskach to może złożę cv?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-02-14 00:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak teraz wygląda sytuacja zakładu wyszedł już z kryzysu?

Dziękuje za informację
zdjecie uzytkownika
pyton - 2016-02-18 22:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Adam - 2016-02-13 12:29:13]:
Konserwator powierzchni plaskich a takze pionowych w miejscach ich wystepowania.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-29 17:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pyton - 2016-02-18 22:26:18]:
Widzę, że jak zawsze dobrze poinformowany.
zdjecie uzytkownika
frog - 2016-03-04 13:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
może na gorzałe brakło jemum i Czarnocie-- bercik i tak na pewno uratuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swego pupila więc na miejsce bym nie liczył...
zdjecie uzytkownika
umarł król ! - 2016-03-04 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...no ale że ryżawy dyrektor i ojciec ''rydzyk'' się tym nie zainteresowali???--bertki- jak stary tak młody szerokie plecy mają i na wiele sobie pozwalają...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-03-06 16:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się role odwracają nie tak dawno przez króla i jego kolegę błazna CZ. zwolnili gośćia z bunkra który podobno spał ,czytał nie był po ich stronie ciekawe co jest cięższym przewinieniem kradzież czy walenie ściemy jak nie ma roboty??
ot Famedowska sprawiedliwość-brygadziści święte krowy na łańcuszkach 300 złotowego dodatku to se dorabiają na nierdzewce.....
zdjecie uzytkownika
pyton - 2016-03-07 19:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszedzie wala w ch... i wynosza. Krajalnia, obrobka a o konstruktorach i technologach nie wspomne. To jest dopiero jaskinia nierobstwa. Praca moze od 6 moze od 8 albo wogole nie przyjda. A jak juz cos zrobia to 5 razy trzeba poprawiac. I to jakos nikomu nie przeszkadza. A tu chlopina chcial wyniesc male co nieco, na piwko miec lewizne i wielkie halo.
zdjecie uzytkownika
gol - 2016-03-08 15:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesołe jest życie brygadzisty
-3godz. na palarni + 3godz. w biurku lub pod biurkiem kirownika + 1godz. przerwy kawa cherbata i jak jest chęć to 1godz. pracy....i dniówka zaliczona
zdjecie uzytkownika
yeti - 2016-03-08 20:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gol - 2016-03-08 15:58:31]:
Trzeba sie bylo uczyc matole to tez bys zostal panem brygadzistom.
zdjecie uzytkownika
gol - 2016-03-08 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...to ''panie'' pochwal się swoim wykształceniem....????
donoszenie-podpier...lanie kolegów to nie objaw inteligencji z resztą po twoim
wpisie wiele nie oczekuję... podstawowe? zawodowe?
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-03-08 21:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... znam gościa do którego w/w opis idealnie pasuje:-)
podpowiedz dla wtajemniczonych <lol>>>> xxxII
zdjecie uzytkownika
pan k - 2016-03-08 21:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yeti - 2016-03-08 20:00:46]:
Uderz w stół a nożyczki się odezwą!
zdjecie uzytkownika
yeti - 2016-03-08 21:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak sie nie umiesz ustawic to twoj prpblem...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-03-09 20:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jawne przyznanie sie do w/w sytuacji-patologia-brak słów...koniec.
zdjecie uzytkownika
klamot - 2016-03-09 21:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i pierwszy z vice prezesow odstrzelony... Czekamy na kolejne tluste rybki z gory :)
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-03-10 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko tłuste rybki-kajryski z dołu się wywinęły....
zdjecie uzytkownika
Znajomek - 2016-03-11 00:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klamot - 2016-03-09 21:39:34]:
Który z góry poleciał znowu;)
zdjecie uzytkownika
ppp - 2016-03-11 19:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znajomek - 2016-03-11 00:09:17]:
pijaczek ligezinski
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-03-20 18:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnośnie rybek kajrysek........
...no i PONAR'owcy zjedli rydza...:-)))
zdjecie uzytkownika
oberpyta - 2016-04-05 17:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Męczeństwo klaczy Amry

Komentarz • serwis „Prawy.pl” (prawy.pl) • 5 kwietnia 2016

Ach, w miarę zaostrzania się walki klasowej odżywają wspomnienia. Któż ze starszych obywateli nie pamięta pięciu pożarów na piąty Zjazd PZPR, kiedy to partyjne frakcje podsrywały się wzajemnie przy pomocy takich aluzyjnych incydentów? Toteż nic dziwnego, że i teraz, kiedy to w ramach kuracji przeczyszczającej, jaka objęła nie tylko fasadę władzy, ale sięgnęła również do jej frumentacyjnego zaplecza, posypały się dymisje nawet prezesów państwowych stadnin koni arabskich. Zwolniony został nie tylko pan prezes Marek Trela ze stadniny z Janowie Podlaskim, ale również prezes Jerzy Białobok z Michałowa, a nawet pani inspektor do spraw hodowli koni Anna Stojanowska! Media donoszą, że dymisje te spowodowały falę krytyki zarówno w kraju, jak i za granicą, nie tylko w środowisku koniarskim, ale również wśród polityków, a nawet dziennikarzy. Już to powinno skłonić rząd do opamiętania, ale w swojej zatwardziałości, zamiast się opamiętać, to nie tylko kontynuował kurację przeczyszczającą, ale jeszcze rozszerzył ją na wiele spółek Skarbu Państwa. Toteż doszło wreszcie do tego, do czego w tych okolicznościach dojść musiało, to znaczy – do męczeństwa i to w dodatku męczeństwa niewinnych klaczy, które z polityką na pewno nie miały nic wspólnego.

Najsampierw padła klacz Pianissima, której wartość sięgała aż 3 miliony euro. Zatrzymajmy się chwilę nad tą sprawą, bo zadaje ona kłam rozpowszechnianej fałszywej pogłosce, jakoby największą wartość reprezentowało życie ludzkie. O ile mi wiadomo, życie żadnego nieboszczyka, nawet tak majętnego, jak „pana doktora Jana”, czyli pana doktora Jana Kulczyka nie zostało wycenione tak wysoko, jak życie klaczy Pianissimy. Zmusza to nas do rewizji propagandowej tezy, jakoby życie ludzkie stanowiło wartość najwyższą. W propagandę powinni wierzyć inni – ale nie my! Jakby tego było mało, w marcu padła klacz Preria, no a teraz – kolejna klacz Amra. Oficjalną przyczyną tych zgonów był skręt jelit, ale czy przypadkiem jelita tych klaczy nie skręciły się aby z żalu na wieść o dymisjach prezesów stadnym, no i przede wszystkim – na wieść o dymisji pani Anny Stojanowskiej? Wiadomo, że zwierzęta, a konie w szczególności przywiązują się do ludzi, a zwłaszcza – do prezesów stadnin i inspektorów do spraw hodowli, których instynktownie uważają za swoich dobroczyńców. Nic zatem dziwnego, że niespodziewane i brutalne dymisje wywołały nie tylko falę krytyki, ale również – ataki nieutulonego żalu wśród koni, a zwłaszcza – wśród klaczy, które najwyraźniej odczuwają takie rzeczy silniej od ogierów. W tej sytuacji skręt jelit z żalu jest rzeczą jak najbardziej naturalną.

Niestety rząd w swojej zatwardziałości zamyka oczy na fakty oczywiste i pan minister Krzysztof Jurgiel zawiadomił prokuraturę, by ta sprawdziła, czy seria tajemniczych zgonów klaczy nie jest przypadkiem efektem działania osób trzecich. Ciekawe, że pan minister Jurgiel nie domaga się od prokuratury sprawdzenia, czy te tajemnicze zgony nie są następstwem działania osób drugich, które potrafią nawywijać jeszcze bardziej, niż osoby trzecie. Gdyby się okazało, że w tych zgonach maczał palce seryjny samobójca, wszystko jedno, czy z grona „osób trzecich”, czy „osób drugich”, to byłoby rzeczą oczywistą, że mamy do czynienia z męczeństwem trzech klaczy rasy arabskiej, które padły ofiarą walki politycznej. Najwyraźniej rządowi nie wystarcza, że doprowadził już do likwidacji w państwowej telewizji pomocniczego gospodarstwa w postaci Hodowli Lisów Farbowanych, co odbiło się echem nawet w odległych Stanach Zjednoczonych? Po lisach przyszła kolej na klacze. Czyż w tej sytuacji ktokolwiek jeszcze może czuć się w naszym nieszczęśliwym kraju bezpiecznie?

Stanisław Michalkiewicz
zdjecie uzytkownika
100 - 2016-04-07 21:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej czy ktos u nich pracoal moze jako przedstawieicl medczyny i powie czy trzeba bardzo duza wiedze tutaj miec?
zdjecie uzytkownika
bili - 2016-04-10 00:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wstyd 13.50 brutto dla byłego starego pracownika jak sami go chcą sam zarabiam tylko 1900 netto
zdjecie uzytkownika
bili - 2016-04-16 07:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] suszy...
zdjecie uzytkownika
bili - 2016-04-16 08:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra,ide jeszcze po piwo i sie biore za drewna
zdjecie uzytkownika
Beck - 2016-05-10 13:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem to się dzieje tutaj w firmie coraz lepiej, coraz stabilniej i coraz weselej
zdjecie uzytkownika
Leon zawodowiec - 2016-05-11 22:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beck - 2016-05-10 13:28:11]:
Jak bys zap...al za 12 zlotych to bys inaczej mowil...
zdjecie uzytkownika
abc - 2016-05-13 15:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leon zawodowiec - 2016-05-11 22:08:20]:
przez politykę kadrowa prezesa interima tradycja techniczna tej firmy zawisła na włosku,ale dalej pewnych spraw nie mogą pojąć,np są wydziały gdzie jest praktycznie rzemiosło,gdzie chłopa trzeba przyuczać 2,3 lata,owszem wyrobi czas,ale jak mu brygadzista będzie dawał blaski,bo inaczej to jest po nim.
zdjecie uzytkownika
pierwsze koty... - 2016-05-19 17:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no qurfa wreszcie,dobre i to-rondel bomba,kapnęli się pewnie jak lont zaczął syczeć,a tu parówki stoją na podłodze?nie na kuchence?W pycie mam taki terror
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-25 19:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierwsze koty... - 2016-05-19 17:41:33]:
te piaskowe nygery tam to potrafią bombe odpalaną przez telefon komórkowy zrobić,ale to pokazało poziom polskiej nauki,dno i 7 metrów zamułki,kurwa to jest kpina,teraz dwie butelki po napojach gazowanych plus świeczka,to obrazuje poziom...
zdjecie uzytkownika
pilne!!! - 2016-05-26 13:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Famed Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert