Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Famed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Famed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anty - 2014-12-17 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,dostalem oferte pracy jako pomocnik murarza,czy oni sa wyplacalni ile mozna zarobic i z jakimi tam sie pracuje ludzmi???
zdjecie uzytkownika
ytna - 2014-12-18 08:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anty - 2014-12-17 19:52:11]:
Nie, nie są wypłacalni, ponad 300 pracowników żywi się wyłącznie energią kosmiczną i słowem bożym. Fabryka jest jedynie przykrywką, w rzeczywistości pod powierzchnią mieszczą się olbrzymie laboratoria, gdzie ludzie-jaszczury rządzące naszą planetą knują kolejne spiski przeciwko ludzkości. Pracuje się z ludźmi rasy kaukaskiej, płci obojga, posiadającymi 4 kończyny. Pomocnicy murarza są opłacani szczerym złotem, dostają go tyle ile ważą + pieczątkę do paszportu Polsatu za każdą nadgodzinę. Jeśli masz jeszcze jakieś błyskotliwe pytania, nie wahaj się zadać je na tym forum - jest świetne do tego typu celów. Oi!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-28 10:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robią to na dwa sposoby, albo inaczej - w dwutakcie

Sposób pierwszy, czyli na zmodyfikowanego zielonego ludzika.

Z terytorium Obwodu Kaliningradzkiego zaczną przenikać trzydziesto - czterdziesto osobowe (siła plutonu) oddziały rosyjskich żołnierzy, operujących w niedużej odległości od granicy i niszczących przygraniczną infrastrukturę oraz mordujących ludność cywilną. Atak niesymetryczny, tlący się znacznie poniżej stanu wojny, mający przetestować elementy naszej obronności, reakcję ekipy rządzącej oraz odpowiedź zachodu. Atak może być odpowiedzią na sfingowaną przez sowietów prowokacjię w Obwodzie Kaliningradzkim.

Jeśli reakcja premier Kopacz będzie taka jaką zapowiadała, czyli zamknięcie się w chałupie i popiskiwanie ze strachu, zaś zachód zachowa się analogicznie jak w sprawie Ukrainy, agresor przejdzie do drugiej fazy czyli do wojny właściwej.

Sposób drugi, czyli z przesłaniem pokoju walimy na całego - wojna właściwa.

Wejdą od strony Obwodu Kaliningradzkiego i Mierzei Wiślanej z której to jednym szybkim uderzeniem w kierunku północno zachodnim odetna nas od Bałtyku. Posuwając się dalej na tym kierunku opanują wybrzeże środkowe, niszcząc całą infrasteukturę tego regionu z lotniskami, urządzeniami przesyłowymi ropy i gazu, z autostradami i drogami szybkiego ruchu. Dalej, ruszą w kierunku Pomorza Zachodniego, postępując analogicznie.

Siły wroga,atakujace z Obwodu Kaliningradzkiego ruszą ku centralnej Polski, szybko maszerując na Warszawę. Po drodzę będą niszczyć wszystkie ważniejsze punkty strategiczne - ośrodki łączności, węzły kolejowe i instalacje wojskowe.

W tym samym czasie siły powietrzne i rakietowe agresora zaatakują nasze bazy lotnicze, centra dowodzenia oraz obiekty rządowe i administracji publicznej.

Przez cały czas wojny Rosjanie używać będą retoryki pokojowej, mówiącej z całą siłą i na różnych frontach medialnych, że Rosja chce pokoju ale musi broni się przed, no cóż..., na przykład spiskiem Polski, Litwy i Ukrainy, mającej na celu rękoma czeczeńskich bandytów, których obozy znajdują się w pólnocnej Polsce {stąd działania wojenne zielonych ludzików przy granicy z Obwodem Kaliningradzkim) zdestabilizować sytuację w Rosji. Wcześniej, w ramach wspomnienej wyżej prowokacji, sowieci dokonają ataku na własne instalacje rakietowe i sfingują kradzież kilku taktycznych pocisków jądrowych. W tym samym czasie, całkowicie destabilizując sytuację w Europie Środkowej, spowodują, że prezydent Białorusi Łukaszenka umrze na, dajmy na to, zawał serca.

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że "rozmiękczona" wcześniejszą agresją zmodyfikowanych zielonych ludzików, premier naszego rządu wpadnie w panikę. Wcześniej, "wsparta" radami i sugestiami zachodnich ośrodków politycznych i będąca pod presją ambasadorów dużych państw europejskich i Stanów Zjednoczonych, zmuszona przez nich do prowadzenia niemrawej wojny granicznej z zielonymi ludzikami, bardziej przypominającej działania policyjne, które to działania mają przede wszystkim nie rozsierdzić sowieckiego agresora, Ewa Kopacz zostanie całkowicie zaskoczona zmasowanym uderzeniem Putina. Sztaby generalne, które przez manipulacje sowieckiej agentury, do tej pory nie wypracowały konsensusu działania, pozbawione łączności i wiedzy na temat wroga, wprowadzą chaos w wojsku. W tym czasie najprawdopodobniej większość naszych sił powietrznych nie będzie już istnieć.

Całkowicie sparaliżowany i przerażony polski rząd zestrachanej kobiety, zamykającej drzwi chałupy - Ewy Kopacz, za podszeptem Niemiec, Francji, Angli i najpewniej Stanów Zjednoczonych, ogłosi jednostronne zaprzestanie działań wojennych i poprosi sowietów o warunki kapitulacji - w imię dobra Polski i Polaków, rzecz jasna.

Zanim Rosjanie podejmą rozmowy zdetonujją dwa - trzy taktyczne ładunki jądrowe, niszcząc jakiś obiekt wojskowy w Polsce zachodniej, szpicę brygady pancernej ze Świętochłowic, zmierzającą, mimo rozkazu o wstrzymaniu walk, w kierunku Polski centralnej czy też jakiś duży zakład, może Azoty w Puławach, albo strategiczny zbiornik gazu ziemnego. Czyn ten wstrząśnie Europą i upewni ją w przekonaniu, że Putin gotów jest na wszystko.

zdjecie uzytkownika
nowy roczek - 2014-12-31 21:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczęśliwego Nowego Roku Famedowcy, oby pieniążki wreszcie były pieniążkami, oby praca była spokojna i bezstresowa, oby firma się rozwijała w dobrym kierunku, oby niektórzy zaczęli dostrzegać że ludzie w tej firmie to jest siła tego zakładu, no i Wszystkiego Dobrego Wam i sobie życzę w tym nadchodzącym roku
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-10 13:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wypłata była,zatem pozdrawiam wszystkich sumiennych płatników podatku akcyzowego...
zdjecie uzytkownika
grzesio - 2015-03-16 17:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co słychać w Famed, jakieś nowinki - kogo znów zwolnili? napiszcie.
zdjecie uzytkownika
pyton - 2015-03-21 22:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem co napisać więc podam przepis na drożdżówke: 3szkl mąki, 50g drożdży, 2jaja, 2 żółtka 3/4 szkl cukru 100g masła 1 szkl mleka i cukier waniliowy Rozpuścić drożdże w mleku, ubić jaja z cukrem, dodać do wyrośniętych drożdży z mąką i resztą mleka i wymieszać. Ciasto wyłożyć na blache z tłuszczem. Piec 30 minut w temp 180st. Smacznego. A najlepiej kupić gotowe w cukierni:)

zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-04-21 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mecenasy zje,,,,bały zas robote ah Ci spawacze
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-04-26 11:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spawaczy to już dawno u nas nie ma został ostatni sort, najlepsi poszli i robią za przyzwoitą kasę.
zdjecie uzytkownika
Gojdi - 2015-04-28 02:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o spawaczy to jest to przecież jedna z lepszych profesji. Takiej pracy fizycznej bo z tego co mi wiadomo zarabiają oni od 2000 do 4000 złotych.
zdjecie uzytkownika
Grzybiarz z Mutnego - 2015-05-16 00:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZumi las szumi las... ja rys pod pierdzielam kolegó by zrobic miejsce dla swej rodziny...
zdjecie uzytkownika
aluprof - 2015-05-16 20:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś szuka pracy za takie gówniane grosze jak na pakowni maja,to według mnie jest nieudacznik.Spawacz,operator cnc,ci jeszcze tam jakieś mają stawki z produkcyjnych,dla reszty załogi praca w tej firmie jest czysta strata czasu,ale trzeba zaryzykować w życiu w końcu
zdjecie uzytkownika
dragon - 2015-05-19 21:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Proste
5 zwycięstw = Mistrzostwo. Szanse niewielkie, ale trzeba wierzyć
zdjecie uzytkownika
pyton - 2015-05-20 15:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakies przyjecia do technologicznego albo konstruktorów? Jaki pulap płacy ewentualnie, dajcie jakiegoś cynka dobre ludki.
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-06-15 18:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz Famed poszukuje programisty do pracy http://www.pracuj.pl/praca/programista-lodz,oferta,3934449 . Oczywiście termin progrmista jest dość rozległy, ale z tego co wyczytałem to chodzi o mikrokontrolery AVR i c i c++, czyli nic trudnego, osobiście mam duże doświadczenie w stm32, także chyba sobie odpuszczę, bo nie chce się cofać.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2015-07-10 21:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miarka się przebrała. wypłaty brak. buroki dyrektory sa wakacje ludzie chca gdzies pojechac cos zaplanowac a wy pieniedzy na wyplaty nie macie. porazka. niedlugo sie pozegnamy.
zdjecie uzytkownika
akop - 2015-07-20 02:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Famed Łódź S.A. Fabryka Aparatury Elektromedycznej zatrudni Młodszy Specjalista Działu Eksportu praca dostępna pod linkiem http://www.gowork.pl/praca/45;b/lodz;l?oferta_opinie=pracuj.pl4016020 może mi ktoś doradzić czy warto aplikować i jakie są zarobki na tym stanowisku będę bardzo wdzięczny pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-08-03 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co stało sie z panem Włodarzem ,ze tak szybko wypadł za burte
zdjecie uzytkownika
sfrustrowany - 2015-08-08 19:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 16:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-08-11 16:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co zaplacił podatek akcyzowy ,chyba za nie wiedze
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-11 18:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajomy - 2015-08-11 16:45:15]:
jak ci babe rypie kolega albo doręczyciel to tez masz podatek za niewiedze,he he
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-08-11 21:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byl tak cienki z wiedzą , że mu się to należało próbował eliminować mądrzejszych od siebie
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2015-08-11 21:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie dlaczego odeszło 2 konstruktorów
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 21:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
dziennik pokładowy - 2015-08-11 21:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem dopiero półnajebany,a piwo już mi nie chce wchodzić,2 czteropaki za łóżkiem,ale już bym rzygał,betoniara ledwo zipie.

2015,08.11
zdjecie uzytkownika
eqw - 2015-08-30 18:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktoś z was słyszał o tym że firma Famed Łódź S.A. Fabryka Aparatury Elektromedycznej poszukuje pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego oraz konstruktora- elektronika, oferują możliwość rozwoju zawodowego,system profesjonalnych szkoleń,motywacyjny system wynagradzania – umowa o pracę,atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Famed Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Famed Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert